Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
Brussels Airlines Actiecodes

Brussels Airlines Kortingscode 10% ( kortingscodes Brussels Airlines België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van Brussels Airlines België ✅ 6 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Brussels Airlines Kortingscode van 17 Juni 2024 ✅ Kortingen Brussels Airlines al 42 keer gebruikt.

Brussels Airlines Deals • Verloopt over 4 dagen

Kortingsbon Brussels Airlines abonneer u op de Brussels Airlines nieuwsbrief en ontvang

Aanbiedingen geniet en abonneer u op de Brussels Airlines nieuwsbrief en ontvang aanbiedingen uit de eerste hand
Bekijk deal
40 keer gebruikt
Brussels Airlines Deals • Verloopt over 12 dagen

Brussels Airlines korting van 10% op airport transfers

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Brussels Airlines!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Brussels Airlines Deals • Verloopt morgen

Koop tickets voor een Business Class vlucht voor slechts €310,- bij Brussels Airlines

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Brussels Airlines en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Brussels Airlines Deals • Verloopt over 7 maanden

Reis Business Class met Brussels Airlines voor slechts €230,-

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Brussels Airlines!
Bekijk deal
2 keer gebruikt
Brussels Airlines Deals • Verloopt over 5 dagen

Boek al voor €80,- een non-stopvlucht bij Brussels Airlines

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Brussels Airlines en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als Brussels Airlines
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
Sercotel Hotel Princess Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

5% extra korting op alle sercotel-producten

5% Sercotel Hotel Princess stelt u kortingen ter beschikking, die u kunt gebruiken voor uw volgende aankoop in deze online winkel.
4WG5
Toon code
3 keer gebruikt
AirHelp Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

Abonneer u op AirHelp plus en garandeer 8% OFF op coupon AirHelp

Profiteer van de promotie en garandeer uw abonnement op AirHelp plus met 5% OFF voor essentiële abonnementen en herlaad op AirHelp.
SMR8
Toon code
5 keer gebruikt
Mysimtravel Deals • Verloopt over 2 dagen

eSim card Mysimtravel + 1GB wereldwijd met 15% korting

Mis de promotie niet en garandeer uw eSim card Mysimtravel + 1GB wereldwijd met 15% OFF let op alleen compatibel met iphone xs, xs max, xr, 11 en later samsung galaxy s20, s20+, z ultra technische ondersteuning beschikbaar via chat
Bekijk deal
3 keer gebruikt
Sunparks Deals • Verloopt over 8 dagen

Sunparks actie: vanafprijs €229 voor een 4 persoons vakantiehuis voor 3 nachten

Sunparks biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Sunweb Deals • Verloopt over 13 dagen

Sunweb korting tot €250 per persoon op last minute boekingen

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Sunweb!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Hotels.com Deals • Verloopt over 6 dagen

Ontvang wel 50% korting op hotels in Italië bij Hotels.com

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Hotels.com en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

verhaal

De geschiedenis van Brussels Airlines gaat terug tot 2002, toen het moederbedrijf SN Airholding werd opgericht door een groep van ongeveer 40 investeerders.

Het hoofddoel van de investeerders was om de continuïteit te verzekeren van een betrouwbare vliegverbinding van en naar Brussel, de hoofdstad van Europa, en dit in verband met de uitgebreide verstoring veroorzaakt door de beëindiging van Sabena. Het nieuwe bedrijf heette SN Brussels Airlines en publiceerde de eerste positieve resultaten al in 2003.

In oktober 2004 werd besloten dat SN Brussels Airlines en de goedkope luchtvaartmaatschappij Virgin Express zouden fuseren onder de algemene eigendom van SN Airholding, maar beide hun merknaam en onafhankelijkheid van marktoperaties behouden.

Brussels Airlines heeft meer dan 90 jaar ervaring in de Belgische luchtvaart.

Op 15 september 2008 kondigde de Lufthansa Groep de aankoop aan van een belang in de Belgische luchtvaartmaatschappij. In juni 2009 gaf de Europese Commissie de officiële goedkeuring voor dit strategische partnerschap tussen Brussels Airlines en Lufthansa. De beslissing maakte de weg vrij voor Lufthansa om in eerste instantie 45% van SN Airholding SA / NV, het moederbedrijf van Brussels Airlines, te verwerven. SN Airholding is sinds januari 2017 100% eigendom van Deutsche Lufthansa AG. Brussels Airlines is sinds 9 december 2009 officieel lid van de Star Alliance.

Beste korting Vakantie en Reizen

Over Airbus A330-330

Airbus A330-300: De Airbus A330-300 is de grootste in onze vloot en vliegt voornamelijk van en naar Noord-Amerika en Afrika. Dit tweemotorige vliegtuig garandeert een hoog comfortniveau voor iedereen aan boord en biedt state-of-the-art entertainmentsystemen. Dit legendarische vliegtuig profiteert van voortdurende investeringen in de afgelopen decennia en blijft de eerste keuze van de Brussels Airlines voor langeafstandsvluchten.

Over Airbus A319

Airbus A319: De A319 wordt beschouwd als de jongere broer van de Airbus A320-familie en is het kleinste vliegtuig in onze Airbus-vloot. Met 141 stoelen biedt dit tweemotorige toestel hetzelfde comfort en dezelfde kwaliteit als zijn grootste variant. Een van de belangrijkste troeven van de Airbus A319 is zijn flexibiliteit, waardoor hij op kortere start- en landingsbanen kan landen en een grotere maximale straal heeft om onze bestemmingen in Noord-Afrika en het Midden-Oosten gemakkelijk te bereiken.

Over Airbus A320

Airbus A320: De Airbus A320 is een van de meest veelzijdige en succesvolle commerciële vliegtuigen die snel door ons luchtruim vliegen. Dit eenmotorige tweemotorige vliegtuig bereikt bestemmingen voor korte en middellange afstanden in heel Europa en daarbuiten. De Airbus A320 luidde een nieuwe en opwindende manier van reizen in en wij bij Brussels Airlines maken deze ervaring nog leuker en kleurrijker. Heeft u onze bijzondere schilderijen opgemerkt?

Star Alliance

Brussels Airlines is onderdeel van de grootste luchtvaartalliantie ter wereld. Het Star Alliance-netwerk is 's werelds toonaangevende netwerk van luchtvaartmaatschappijen in termen van dagelijkse vluchten, bestemmingen en landen waarnaar het vliegt, evenals het aantal aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Het werd in 1997 opgericht als de eerste echt wereldwijde luchtvaartalliantie die klanten een wereldwijd bereik en een vlotte reiservaring biedt.

Als lid van de Star Alliance kan Brussels Airlines zijn passagiers een aantal voordelen bieden, waarvan de grootste de uitbreiding van het netwerk is. Dit plaatst Brussel en Brussels Airlines op een nieuwe basis in een 26 leden tellende transcontinentale alliantie en biedt passagiers wereldwijd bereik van en naar onze hub in Brussel. In feite mogen de voordelen van lidmaatschap van de Star Alliance voor frequent flyers niet worden onderschat. Passagiers kunnen nu naar 1.300 bestemmingen in 195 landen* reizen binnen één enkel netwerk en vertrouwen op een vlotte doorreis langs de route, evenals een efficiënte bagageoverdracht en toegang tot VIP-lounges over de hele wereld, waardoor de vluchtervaring zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt .

Miles & More-leden kunnen mijlen verzamelen en inwisselen bij alle bij Star Alliance aangesloten luchtvaartmaatschappijen. Daarnaast is het Star Alliance loungenetwerk met meer dan 1.000 locaties het grootste ter wereld.

Codeshare-vluchten

Brussels Airlines breidt zijn vluchtnetwerk uit door samen te werken met een verscheidenheid aan hoogwaardige luchtvaartmaatschappijen om partnervluchten aan te bieden. In het geval van een codeshare-vlucht wordt de reservering gemaakt met Brussels Airlines en wordt de vlucht uitgevoerd door de respectieve partnerluchtvaartmaatschappij. Dankzij deze samenwerking met gerenommeerde partners kan Brussels Airlines haar passagiers meer keuze en flexibiliteit bieden voor hun vluchten, terwijl ze tegelijkertijd toegang bieden tot 's werelds grootste luchtvaartmaatschappijen.

Lufthansa Groep

BEDRIJFSACTIVITEITEN: De Lufthansa Group is een wereldwijde luchtvaartgroep. Met 138.353 medewerkers realiseerde de Lufthansa Groep in boekjaar 2019 een omzet van 36,4 miljard euro. De Lufthansa Groep bestaat uit de segmenten Network Airlines, Eurowings en Aviation Services. Aviation Services omvat de segmenten logistiek, MRO, catering en aanvullende bedrijfs- en groepsfuncties. Tot deze laatste behoren ook Lufthansa AirPlus, Lufthansa Aviation Training en IT-bedrijven. Alle segmenten nemen een leidende positie in in hun respectievelijke markten.

ORGANISATIE: Deutsche Lufthansa AG heeft de typische management- en toezichtstructuren voor bedrijven in Duitsland. De raad van bestuur is verantwoordelijk voor het besturen van het bedrijf en het bepalen van de strategische richting. Het doel is dan ook om de waarde van de onderneming op lange termijn te verhogen. De Fiscale Raad benoemt, adviseert en houdt toezicht op de Raad van Bestuur. Deutsche Lufthansa AG is het moederbedrijf en de grootste afzonderlijke onderneming in de Lufthansa Group. Met uitzondering van Lufthansa Passenger Airlines worden de afzonderlijke bedrijfsonderdelen beheerd als afzonderlijke bedrijven van de Groep. Ze hebben hun eigen winst en hun operationele verantwoordelijkheid en worden gecontroleerd door hun respectieve raad van commissarissen, waarin ook leden van het management van Deutsche Lufthansa AG zijn vertegenwoordigd.

STRATEGIE: De Lufthansa Group wil de eerste keuze zijn voor aandeelhouders, klanten, medewerkers en partners in de luchtvaartindustrie en in de toekomst de wereldwijde luchtvaartmarkt als een belangrijke speler blijven vormgeven. In deze context beoogt de strategie de groep systematisch verder te ontwikkelen op basis van de drie pijlers Network Airlines, Point-to-Point Airlines en Aviation Services.

De drie pijlers profiteren van onderlinge synergieën en schaalvoordelen tussen de bedrijfsonderdelen. Lufthansa Cargo vervoert bijvoorbeeld een groot deel van zijn vracht in de buikinhoud van het passagiersvliegtuig van de Lufthansa Group. Lufthansa Technik van zijn kant heeft toegang tot onderhoudslicenties die met OEM's zijn overeengekomen wanneer Group Airlines nieuwe vliegtuigen bestelt en prestatiegegevens van moderne vliegtuigen die vervolgens worden verzameld tijdens vluchtoperaties.

Om de portefeuille van de Groep verder te verfijnen, analyseert de Lufthansa Groep regelmatig de aantrekkelijkheid van individuele marktsegmenten, hun huidige concurrentiepositie, het potentieel voor toekomstig succes en de synergieën die de afzonderlijke operationele segmenten in het netwerk van de Groep realiseren.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Brussels Airlines?

Op dit moment zijn er codes en 6 aanbiedingen beschikbaar voor Brussels Airlines.

Hoeveel kan ik besparen met Brussels Airlines?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij Brussels Airlines, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Brussels Airlines kortingscode in?

Om een kortingscode van Brussels Airlines te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Brussels Airlines gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 6 aanbiedingen beschikbaar bij Brussels Airlines. Gemiddeld biedt Brussels Airlines + 6 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Brussels Airlines?

Je kunt besparen bij Brussels Airlines door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 10% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Brussels Airlines geldig?

Elke promotiecode van Brussels Airlines heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Brussels Airlines aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Brussels Airlines geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

 1. verhaal
 2. Over Airbus A330-330
 3. Over Airbus A319
 4. Over Airbus A320
 5. Star Alliance
 6. Codeshare-vluchten
 7. Lufthansa Groep

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Brussels Airlines?
 2. Waar vind ik informatie over Brussels Airlines?
 3. Wat is een kortingscode van Brussels Airlines?
 4. Wat is het adres van Brussels Airlines?
 5. Levert Brussels Airlines gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Brussels Airlines

Brussels Airlines biedt de mogelijkheid om uw merk op reis direct bij uw doelgroep te brengen met creatieve en exclusieve advertentieoplossingen.

Dankzij nieuwe innovatieve media kunnen bepaalde ontvangers bereikt worden:

Een belangrijke en dynamische groep met grote koopkracht en grote interesse in innovatieve producten en diensten.

De doelgroep heeft voor en tijdens de vlucht lange wachttijden of zit lang in het vliegtuig en staat daarom open voor reclamecampagnes en nieuwe producten.

Voordelen voor adverteerders en partners:

Mogelijkheid om rechtstreeks met dit "gevangen" publiek te communiceren, een voorbeeld van hun producten te geven, specials uit te lichten en een directe respons te genereren.

Gebruik een ideale omgeving voor uw campagne: de luchtvaartmaatschappij, zonder afgeleid te worden van privé of werk.

De meest exclusieve merkherinnering en het meest effectieve effect voor uw reclamecampagne zonder noemenswaardige waardevermindering.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Brussels Airlines

Actiecodes6
Beste korting€310,-
Werkende kortingen0
Gebruikte codes42

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.