Kinepolis Actiecodes

Kinepolis Kortingscode ( kortingscodes Kinepolis België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Kinepolis België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Kinepolis Kortingscode van 18 Mei 2024 ✅ Kortingen Kinepolis al 730 keer gebruikt.

Kinepolis Deals • Verloopt over 11 dagen

Profiteer van acties en aanbiedingen op Kinepolis

ga naar de winkel voor de voorwaarden Gebruik de kortingen en discounts, op Kinepolis en krijg tot wel 15% reductie op je boeking
Bekijk deal
730 keer gebruikt

Het Cosy Seating-concept is goed ontvangen door klanten en Kinepolis rustte veel van zijn theaters uit met een paar Cosy Seat-rijen. De Cosy Seats zijn nog comfortabelere stoelen met extra brede armleuningen met een praktisch tablet voor drankjes en snacks en een kleine kapstok. Bioscoopbezoekers kunnen kiezen voor Cosy Seats tegen een toeslag op de reguliere ticketprijs. Met Laser ULTRA combineert Kinepolis de unieke beeldkwaliteit van Barco's 4K laserprojector met het Dolby Atmos surround sound-systeem. Samen geven deze twee technologieën bezoekers een nog intensere filmische ervaring, het gevoel midden in de actie te zitten.

Kinepolis zet trends en investeert continu in innovatie en een optimale klantervaring. Deze drang naar innovatie heeft de afgelopen jaren geleid tot de transformatie van de bioscoop tot een veelzijdig multimediacentrum, de nieuwste projectie- en geluidstechnologieën, mobiele ticketing, toonaangevende evenementen en innovatieve marketingbenaderingen. Naast innovaties om de filmervaring te verbeteren, werkt Kinepolis ook hard aan het verbeteren van de pre- en post-filmervaring door voortdurend nieuwe winkel- en belevingsconcepten te ontwerpen (zoals Leonidas Chocolates Café, Great Escape, The Magic Forest).

Dankzij hun innovatieve infrastructuur zijn de Kinepolis-bioscopen ook ideale locaties voor conferenties, premières en bedrijfsevenementen. Inhoudelijk wordt het reguliere filmaanbod continu aangevuld met in het oog springende evenementen en alternatieve content, zoals concerten, kunst, opera en ballet. Het aanbod van Kinepolis is niet beperkt tot de huidige internationale blockbusters. In de afgelopen jaren is Kinepolis van passieve naar actieve programmering gegaan. Daarbij selecteert Kinepolis films op basis van de voorkeuren van zijn klanten, wat betekent dat ze per theater kunnen verschillen. Het doel van Kinepolis is om het hele jaar door voor elk van zijn doelgroepen iets te bieden.


De 10 meest fantastische bioscopen ter wereld

Beste korting Muziek en films

1. Chef's Cine

In deze zouden we dat probleem hebben, zie je: want naast een luxe bioscoop is het een exclusief restaurant waar je de lekkernijen van de beste Koreaanse keuken kunt bestellen (en betalen). Graag aandacht besteden aan de film.

2. Elektrische bioscoop

In Londen weten we al dat er traditie en voorouders zijn, en deze kamer aan Portobello Road is daar een goed voorbeeld van. Van 1910 tot nu is alles gebeurd in de Electric Cinema, maar er zijn nog steeds zijn leren fauteuils, zijn lampen en zijn Britse onderscheiding.

3. Bioscoop op het dak

Als je de wereld graag van bovenaf bekijkt, zul je van streek raken door de Rooftop Cinema. Spiderman's favoriete bioscoop als hij langskomt in Australië. Klassieke en recente films kijken op de daken van het centrum van Melbourne ... wie kan dat weerstaan?

4. Sci-fi Dine-in Theater

Coo, je hebt Grease gezien, je zult heel duidelijk hebben hoe het in de jaren vijftig in de VS was. Nou, bij Disneyworld heb je de mogelijkheid om daar weer te staan om te dineren in een Cadillac zonder detail van het scherm te verliezen. De Cadillac is echter slecht, hè?

5. Nokia Ultra-scherm

In Bangkok weten ze hoe ze het publiek moeten behandelen, daar bestaat geen twijfel over: om te beginnen, gratis hapjes, en om door te gaan, een massage aan de voeten. Dan zetten ze je in een ultracomfortabele vliegtuigstoel en vanaf dat moment maakt het bijna niet meer uit of de film goed, slecht of redelijk is.

6. Het Paramount Theater

Het was duidelijk dat een bedrijf als het mythische Paramount zijn naam niet aan zomaar een kamer zou geven. Wanneer u Oakland bezoekt, vergeet dan niet om deze indrukwekkende art-deco-omgeving te bezoeken.

7. Bubbelbad-bioscoop

Een badkuip is toch geen plek om Bergman te zien? Maak je geen zorgen, degenen die de Hot Tub Cinema organiseren, vertonen meestal andere soorten films. Voor en na is er plezier en muziek, want de bioscoop is nog maar een attractie in deze shots die Londenaren passeren.

8. Nieuwe mensenbioscoop

Als dit bericht je in de omgeving van San Francisco betrapt, weet je al wat je kunt doen na het zien van de Warriors: kom langs bij de New People Cinema en bereid je voor om te hallucineren met zijn geluid, zijn beeld en zijn Aziatische producties.

9. The Orange Cinema Club

Wil je Chinese luxe? Beijing biedt het je aan als je er wat voor hebt. In de Orange Cinema Club geniet je van duizend gemakken, en zelfs een butler die met hapjes voor je komt aanvliegen. Het is beter om hier niet te stikken.

10. Kinepolis

Van nature! Erkend door Guinness als de grootste bioscoop ter wereld, hebben de bioscopen van de Stad van het Beeld van Kinépolis de capaciteit om meer dan 9000 toeschouwers te ontvangen in de breedste en meest comfortabele stoelen, en hen te omhullen met de droom en betovering van de films . En ze zijn zo dichtbij...

Ontdek alle voordelen om deel uit te maken van onze Vriendengroep

Voor onze vrienden reserveren we altijd het beste: uitnodigingen voor exclusieve premières en previews, fantastische promoties en ook ... op je verjaardag geven we je een bioscoopkaartje!

Om lid te worden van onze "Vriendengroep" hoeft u alleen maar een account aan te maken op Kinepolis.es, uw gebruikersprofiel voor ten minste 80% in te vullen en ervoor te kiezen onze nieuwsbrief met het laatste filmnieuws te ontvangen.

Makkelijk toch? Doe mee en elke maand sturen we je een e-mail met al deze kortingen en acties.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Kinepolis?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Kinepolis.

Hoeveel kan ik besparen met Kinepolis?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Kinepolis, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Kinepolis kortingscode in?

Om een kortingscode van Kinepolis te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Kinepolis gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Kinepolis. Gemiddeld biedt Kinepolis + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Kinepolis?

Je kunt besparen bij Kinepolis door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Kinepolis geldig?

Elke promotiecode van Kinepolis heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Kinepolis aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Kinepolis geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. De 10 meest fantastische bioscopen ter wereld
 2. 1. Chef's Cine
 3. 2. Elektrische bioscoop
 4. 3. Bioscoop op het dak
 5. 4. Sci-fi Dine-in Theater
 6. 5. Nokia Ultra-scherm
 7. 6. Het Paramount Theater
 8. 7. Bubbelbad-bioscoop
 9. 8. Nieuwe mensenbioscoop
 10. 9. The Orange Cinema Club
 11. 10. Kinepolis
 12. Ontdek alle voordelen om deel uit te maken van onze Vriendengroep

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Kinepolis?
 2. Waar vind ik informatie over Kinepolis?
 3. Wat is een kortingscode van Kinepolis?
 4. Wat is het adres van Kinepolis?
 5. Levert Kinepolis gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Kinepolis

Het Cosy Seating-concept is goed ontvangen door klanten en Kinepolis rustte veel van zijn theaters uit met een paar Cosy Seat-rijen. De Cosy Seats zijn nog comfortabelere stoelen met extra brede armleuningen met een praktisch tablet voor drankjes en snacks en een kleine kapstok. Bioscoopbezoekers kunnen kiezen voor Cosy Seats tegen een toeslag op de reguliere ticketprijs. Met Laser ULTRA combineert Kinepolis de unieke beeldkwaliteit van Barco's 4K laserprojector met het Dolby Atmos surround sound-systeem. Samen geven deze twee technologieën bezoekers een nog intensere filmische ervaring, het gevoel midden in de actie te zitten.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Kinepolis

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes730

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X