Singles Day Actiecodes

Kortingscode Singles Day 11.11 voor April 2024

Profiteer van onze Singles Day kortingscodes en bespaar flink op je online aankopen. Kortingscode Singles Day »met meer dan 40% korting op veel artikelen

Hoe meer mensen deze dag vieren, hoe meer bedrijven gebruik zullen maken van de mogelijkheid om jongeren te bereiken via advertenties, bijvoorbeeld, restaurants, karaokebars en online winkels. Hiermee is Singles Day de grootste online koopdag ter wereld. Alibaba.com Mall of China verkoopt op 11 november miljarden producten. De meerderheid van van de verkopen van Alibaba Group wordt gegenereerd met kortingscodes via mobiele apparaten.

Singles Day met andere woorden, Singles Day wordt gevierd op 11 november) is al jaren een traditie in China. Het is een Chinese commerciële feestdag die alleenstaanden helpt om hun trots te tonen dat ze single zijn. Het begon als een hymne aan vrijgezel zijn, waar studenten van de Nanjing University uit China 11 november kozen (omdat 11/11 eruitziet als een stickgroep) om het te vieren, in plaats van te klagen dat ze geen partner hebben. Het werd al snel een leuk en onofficieel feest waar singles in heel China zich tegoed doen aan heerlijke diners en zich tegoed doen aan kortingscode producten die ze anders niet voor zichzelf zouden kopen. Van die bescheiden roots, is Singles Day 's werelds meest lucratieve online shopping evenement geworden, met jaarlijkste verkopen van rond de $ 25 miljard, zelfs nog beter dan Black Friday en Cyber Monday gecombineerd.


Wat is vrijgezellendag?

Singles Day is 's werelds bestverkochte shopping-evenement. Er wordt meer verkocht op "Singles Day" dan op Black Friday en Cyber Monday samen.

Dat klinkt ons vreemd in de oren. Singles Day was amper bekend tot de datum, terwijl de Black Friday steeds populairder wordt. Vorig jaar was "Black Friday" de 9e meest gezochte term op Google. Terwijl Singles Day niet eens in de top 100 voorkomt.

Maar waarom is Black Friday zoveel bekender dan Singles Day ? Waarom zijn er eigenlijk twee winkelevenementen? En kan net zo goede of zelfs betere deals krijgen op Single Day als Black Friday? Ik leg het je uit in dit artikel.

Verschillen tussen Singles Day en Black Friday

Beide dagen zijn zeer belangrijke zakelijke evenementen. Dit zijn de verschillen:

  • Singles Day is vooral bekend in Azië, Black Friday is beter bekend in Europa en de VS.
  • Singles Day behaalde duidelijk meer omzet dan Black Friday
  • Singles Day is voornamelijk beperkt tot 24 uur (met uitzonderingen), Black Friday duurt een volledige week voor veel retailers
  • Singles Day valt altijd op dezelfde datum (11 november ) maar op een steeds wisselende dag van de week, Black Friday is altijd vrijdag, maar altijd op een andere datum
  • In België nemen meer retailers deel aan Black Friday dan in op Singles Day (tot nu toe ...)

Singles Day in België

Het winkelevenement is niet erg bekend in België.

Tot 2017 namen slechts enkele kleine winkels deel aan het evenement .

In 2017 werden de eerste winkels geïmporteerd op Singles Day naar België. Bijvoorbeeld:

  • H&M : 11% korting op alles
  • Interdescuento: veel koopjes tijdens de week singles
  • Hunkemöller : 20% korting op alles
  • Nike : 11% extra in de uitverkoop

Blijkbaar met weinig succes. Interdiscount heeft besloten om er in 2018 niet van te maken met eigen aanbiedingen. Veel andere retailers zijn compleet anders.

Vorig jaar deden veel meer retailers mee aan de Singles Day. Het evenement werd ook goed ontvangen door klanten. Het behaalde ongeveer 2,5 keer de rotatie van een normale zondag .

Welke winkels doen mee aan Singles Day 2024?

Helaas kan dit tot op de dag van vandaag niet gezegd worden. De distributeurs beslissen alleen voor of tegen de deelname in relatief korte tijd. Bovendien zullen veel distributeurs hun -deelname niet publiekelijk aankondigen om concurrentie daar te vermijden.

We zullen dit artikel bijwerken als we van nog eens deelnemers horen.

Het verhaal van Singles Day

Singles Day is ontstaan aan de Nanjing University in China. Sommige studenten vierden in 1993 voor het eerst hun onafhankelijkheid voor . Deze trend heeft zich steeds meer verspreid. Handige winkels en restaurants merkten dit en bood op deze dag speciale aanbiedingen en acties aan.

Het winkelevenement was echt geweldig dankzij de AliBaba Group, waarvan voornamelijk AliExpress in België, mogelijk ook hoorde over AliPay, AliBaba, Taobao of Tmall. Enkele jaren geleden verkregen zij de rechten op het handelsmerk "11.11".

Door globalisering en het feit dat Chinese winkels zoals AliExpress of Gearbest steeds meer leveren aan België en klanten in Europa, veranderde deze trend langzaam in België. Zo wint Singles' Day in Duitsland aan populariteit.

Het is onduidelijk of Singles Day Black Friday in België kan vervangen of dat beide winkelevenementen doorgaan. Dit zal de komende jaren blijken.

Eén ding is zeker: het belang van Singles Day en de kortingscodes in België zal de komende jaren flink toenemen met . Aanbiedingen zullen van steeds meer winkels komen en de aanbiedingen zullen steeds beter worden.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Singles Day?

Op dit moment zijn er codes en aanbiedingen beschikbaar voor Singles Day.

Hoeveel kan ik besparen met Singles Day?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Singles Day, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Singles Day kortingscode in?

Om een kortingscode van Singles Day te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Singles Day gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en aanbiedingen beschikbaar bij Singles Day. Gemiddeld biedt Singles Day + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Singles Day?

Je kunt besparen bij Singles Day door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Singles Day geldig?

Elke promotiecode van Singles Day heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Singles Day aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Singles Day geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Bespaar extra met een kortingscode van Singles Day

Hoe meer mensen deze dag vieren, hoe meer bedrijven gebruik zullen maken van de mogelijkheid om jongeren te bereiken via advertenties, bijvoorbeeld, restaurants, karaokebars en online winkels. Hiermee is Singles Day de grootste online koopdag ter wereld. Alibaba.com Mall of China verkoopt op 11 november miljarden producten. De meerderheid van van de verkopen van Alibaba Group wordt gegenereerd met kortingscodes via mobiele apparaten.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Kortingen in je stad

Kortingscodes in het buitenland

X