MyHeritage Actiecodes

MyHeritage Kortingscode ( kortingscodes MyHeritage België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van MyHeritage België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en MyHeritage Kortingscode van 18 Mei 2024 ✅ Kortingen MyHeritage al 1 keer gebruikt.

MyHeritage Deals • Verloopt over 5 dagen

Alle aanbiedingen op MyHeritage. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij MyHeritage!
Bekijk deal
1 keer gebruikt

Wat ga je ontdekken? - Zoek naar mensen die hetzelfde DNA delen als jij: je familieleden. Onze DNA-matchtechnologie onthult het percentage DNA dat u deelt met uw matches, en geeft aan hoeveel u verwant bent. U kunt contact maken met uw recentelijk ontmoete dierbaren om meer te weten te komen over uw familie en meer te weten te komen over gedeelde voorouders.

MyHeritage is een overzichtelijke website waar je veel basisinformatie over jezelf kunt vinden nadat je de test hebt gedaan. Je krijgt een helder en duidelijk resultaat en daarna kun je de online archieven induiken om meer over jezelf te weten te komen. Op deze manier kunt u lang verloren familieleden terugvinden en uw gezin groter maken dan ooit!

MyHeritage DNA is een krachtige hulpbron die uw DNA gebruikt om u te helpen familieleden te vinden. Hun technologie vergelijkt uw DNA-gegevens met de DNA-gegevens van andere mensen en identificeert gedeelde genetische sequenties die wijzen op een mogelijke familierelatie. Hoe groter het percentage gemeenschappelijk DNA met een andere persoon, hoe groter hun ouderlijke status. Wanneer u uw DNA test met MyHeritage-DNA, komt u in aanmerking om te worden beloond met andere gebruikers die uw DNA zullen testen of testen via de MyHeritage, evenals met gebruikers die zullen testen via andere services. Hiermee kunnen gebruikers van alle grote testaanbieders hun DNA-resultaten naar MyHeritage sturen, waardoor uw kansen op overeenkomsten worden vergroot en u meer te weten kunt komen over bloedverwanten.

MyHeritage biedt een compleet genealogisch pakket dat DNA-testen en matching omvat, evenals gratis stamboomsoftware. Het presenteert je resultaten met leuke, muzikale animaties en laat je zien waar je voorouders op een wereldbol woonden. U kunt ervoor kiezen om DNA-matches te krijgen door naar de privacy-instellingen van de site te gaan. Als u ervoor kiest om deel te nemen, ontvangt u e-mails over andere MyHeritage-gebruikers wiens DNA overeenkomt met dat van u. MyHeritage biedt echter wel gratis stamboomsoftware. U kunt ook andere familieleden uitnodigen om mee te werken aan de stamboom. Terwijl u een stamboom opbouwt, kunnen u en uw gezinsleden gerelateerde foto's uploaden. U kunt ook in de MyHeritage-database zoeken naar volkstellingen en kiezerslijsten, geboorte- en overlijdensakten en andere openbare registers om uw stamboomgegevens te voltooien.


Over MyHeritage

MyHeritage Library Edition is een van de grootste en meest internationaal diverse genealogische databases in zijn soort. Bibliotheken die MyHeritage Library Edition aanbieden, geven hun klanten toegang tot miljarden historische documenten, miljoenen historische foto's en andere bronnen in duizenden databases over de afgelopen vijf eeuwen. Toegang op afstand en een mobiele interface maken het het handigste genealogische product voor bibliotheken en instellingen.

De MyHeritage-database omvat geboorte-, overlijdens- en huwelijksregisters uit 48 landen, volledige tellingen van de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, immigratie-, leger- en grafregisters en meer dan 3 miljard landenprofielen. Door voortdurende bijdragen aan inhoud door individuele gebruikers, groeit de database met een gemiddelde snelheid van bijna 2 miljoen records per dag.

MyHeritage Library Edition richt zich op op mensen gebaseerde documenten, die informatie bevatten over gewone mensen en prominente mensen in verschillende samenlevingen en perioden. Deze nadruk, toegevoegd aan de kracht van de index, geeft gebruikers toegang tot informatie over zowel specialistische onderwerpen (regio's, periodes) als over sociale, culturele en politieke trends.

Krachtige technologie

MyHeritage Library Edition bouwt voort op MyHeritage's diepe investering in innovatie, en de automatische verwerking van vertalingen, synoniemen en spellingsvariaties van miljoenen namen in meerdere talen door de zoekmachine is ongekend. De unieke Record Detective-technologie gaat nog een stap verder door het aanbevelen van extra opnames voor elke ontdekte opname. Dit verbetert het zoeken en helpt gebruikers nog meer relevante records in veel minder tijd te ontdekken.

Exclusieve inhoud

Naast meer dan 3 miljard stamboomrecords die alleen te vinden zijn op MyHeritage Library Edition, bevat het product tientallen historische collecties die niet beschikbaar zijn bij andere genealogieproviders. Een recente toevoeging, Compilation of Published Sources, bevat bijvoorbeeld bijna 40 miljoen pagina's en honderden miljoenen namen in meer dan 150.000 Amerikaanse telefoongidsen, kranten, jaarboeken, verhalende verhalen en andere publicaties in het hele land. Andere exclusieve collecties, waaronder miljoenen begraafplaatsenregisters, Europese volkstellingen, historische tijdschriften, enz., kunnen onderzoekers nieuwe informatie verschaffen.

MyHeritage begon in de woonkamer van oprichter en CEO Gilad Japhet in Bnei Atarot, een dorp gesticht door de Tempeliers. Daarna was het hoofdkantoor enkele jaren gevestigd op een familiebezit en boerderij van Templer in hetzelfde dorp. In dit schilderachtige landschap is het bedrijf gegroeid van 2 naar 70 medewerkers. Tot op heden hebben we drie kantoren in Israël; ons hoofdkantoor in Or Yehuda en twee andere in Tel Aviv. We hebben ook twee kantoren in de Verenigde Staten; een in Lehi, Utah, en een andere in Burbank, CA, de thuisbasis van ons Geni-team. Onze kantoren zijn prettig en ruim voor personeel en bezoekers en beschikken over aantrekkelijke functies om iedereen te inspireren. We hebben nauw samengewerkt met de architecten die het nieuwe kantoor hebben ontworpen om de oude en warme Templer-omgeving samen te voegen tot een moderne kantooromgeving. In het zitgedeelte in de lobby staan oude familiefoto's van ons team en een set digitale schermen die projecteren een grote verzameling oude familiefoto's van over de hele wereld.

Beste korting Geschenken en bloemen

Bouw uw stamboom en doe fascinerende ontdekkingen!

Vertel ons wat u weet over en over uw land, en we zullen uw boom onmiddellijk gaan vergelijken met meer dan 6,3 miljard historische gegevens. Vertel ons wat je weet over je land en je leven, en we zullen meteen beginnen met het matchen van je stamboom met alle historische gegevens.

Ben je verrast:

Ze onthullen hun etnische afkomst en vinden nieuwe ouders zoals onze eenvoudige DNA-tests;

De hoogste technologische normen vallen samen met de meest betaalbare prijs op de markt;

Je DNA onthult je unieke afkomst - de etniciteiten en geografische regio's waar je vandaan komt;

Ze vinden nieuwe ouders waarvan je niet wist dat ze bestonden dankzij je gedeelde DNA.

In de afgelopen 17 jaar heeft MyHeritage duizenden mensen geholpen nieuwe familieleden te vinden en hun etnische afkomst te ontdekken.

60 miljoen gebruikers wereldwijd;

12,5 miljard historische documenten;

4,1 miljard mensen in stambomen;

42 talen ondersteund.

Hoe zal DNA-onderzoek u veranderen?

Je DNA-test geeft je de mogelijkheid om erachter te komen wat jou uniek maakt en om te leren van waar je echt ziet. Het DNA van MyHeritage verrijkt het leven van twee gebruikers over de hele wereld.

Uit welk deel van de wereld komt uw familie?

De plaatsen die je voorouders thuis noemden, zijn gecodeerd in je DNA. Etnische groepen zijn historisch gezien afkomstig uit dezelfde geografische gebieden en zijn afgeleid van een lokale genenpool. We analyseren uw DNA om te bepalen welke delen volgens ons afkomstig zijn van elk van onze 42 ondersteunde etnische groepen - het grootste aantal dat wordt aangeboden door de meest bekende DNA-testdiensten

Wie ga je vinden?

We zijn op zoek naar mensen wiens DNA overeenkomt met dat van jou: je dierbaren. Onze DNA Matches-technologie onthult het percentage DNA dat u deelt met uw leeftijdsgenoten en laat zien hoe hecht uw relatie is. U kunt contact opnemen met uw nieuwe ouders om meer te weten te komen over uw familie en over voorouders.

Genetische samenstelling.

De resultaten van de MyHeritage-DNA-test omvatten een genetische samenstelling: een verdeling als percentage van uw voorouderlijke geschiedenis die de oorsprong van twee voorouderlijke voorouders onder 42 etnische groepen laat zien. Deze etnische groepen omvatten de Japanners, Ieren, Italianen, Joden en nog veel meer. U vindt een lijst met de regio's waar uw voorouders u zullen zien - aan beide kanten van uw familie - als een percentage van uw DNA uit elke regio.

Hoe werken DNA-testen?

Een eenvoudig wattenstaafje op de wang (zonder bloed of speeksel);

Het duurt slechts 2 minuten;

Verzend naar ons laboratorium in de gesloten envelop;

Binnen 4 weken uw resultaten online.

MyHeritage fysieke DNA-test

MyHeritage is een online omgeving waar u informatie kunt vinden over uw afstamming. Het begint met een fysieke DNA-test die u kunt opsturen. Hierover wordt een enquête gehouden, waarna u binnenkort resultaten krijgt over uw etniciteit en verwanten. Er wordt dan ook documentatie gezocht zodat u daar ook fysiek bewijs van heeft.

Inloggen op MyHeritage

U kunt zich gratis registreren op MyHeritage om uw eigen onderzoek te doen. De DNA-test begint vanaf een bedrag van 79 euro, maar is natuurlijk goedkoper vanaf een aanbieding of een kortingsbon. de De test bestaat uit het afnemen van de binnenkant van de wang met een soort wattenstaafje. U ontvangt binnen 4 weken de uitslag!, de test is wereldwijd te gebruiken. Zo zijn familieleden van andere continenten gemakkelijk te vinden. Als u gebruik wilt maken van coupons, kunt u deze tijdens het bestelproces invoeren.

Verzenden en ontvangen MyHeritage

Om DNA-diensten te gebruiken, moet u zich online registreren op MyHeritage. De DNA-kit kan online worden gekocht en wordt vervolgens zonder extra kosten bij u thuisbezorgd. Ook het retourneren van het pakket brengt geen extra kosten met zich mee. Wil je profiteren van de aanbiedingen? Voer vervolgens de actiecodes in tijdens het bestelproces. De actiecodes worden dan automatisch toegevoegd.

Abonnementen MyHeritage

MyHeritage biedt naast het standaard gratis online abonnement verschillende abonnementen aan. Dit zijn de Premium familie sitemap, de PremiumPlus familie sitemap, het dataplan en het realisatieplan. Abonnementen hebben een gratis proefperiode. Dit moet handmatig worden gestopt. Er is een terugbetalingsperiode van 30 dagen. Ook voor deze aanvullende abonnementen zijn aanbiedingen mogelijk.

Privacy MyHeritage

MyHeritage verwerkt zeer gevoelige gegevens. DNA is heel persoonlijk. Daarom zijn ze erg gericht op vertrouwelijkheid. MyHeritage verkoopt geen gegevens aan derden zonder de uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar. De persoon die DNA doneert, is altijd eigenaar van het DNA. Ook wordt DNA niet gedeeld met verzekeringsmaatschappijen. Het is op elk moment mogelijk om DNA te laten vernietigen. Het is dus veilig om een test te laten uitvoeren. Het is natuurlijk zonde om hiervoor de volle prijs te betalen, dus kijk gerust eens of er een kortingscode of aanbieding is die jou kan helpen!

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor MyHeritage?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor MyHeritage.

Hoeveel kan ik besparen met MyHeritage?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij MyHeritage, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een MyHeritage kortingscode in?

Om een kortingscode van MyHeritage te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft MyHeritage gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij MyHeritage. Gemiddeld biedt MyHeritage + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij MyHeritage?

Je kunt besparen bij MyHeritage door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij MyHeritage geldig?

Elke promotiecode van MyHeritage heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige MyHeritage aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat MyHeritage geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Over MyHeritage
 2. Krachtige technologie
 3. Exclusieve inhoud
 4. Bouw uw stamboom en doe fascinerende ontdekkingen!
 5. Ben je verrast:
 6. Hoe zal DNA-onderzoek u veranderen?
 7. Uit welk deel van de wereld komt uw familie?
 8. Wie ga je vinden?
 9. Genetische samenstelling.
 10. Hoe werken DNA-testen?
 11. MyHeritage fysieke DNA-test
 12. Inloggen op MyHeritage

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van MyHeritage?
 2. Waar vind ik informatie over MyHeritage?
 3. Wat is een kortingscode van MyHeritage?
 4. Wat is het adres van MyHeritage?
 5. Levert MyHeritage gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van MyHeritage

Wat ga je ontdekken? - Zoek naar mensen die hetzelfde DNA delen als jij: je familieleden. Onze DNA-matchtechnologie onthult het percentage DNA dat u deelt met uw matches, en geeft aan hoeveel u verwant bent. U kunt contact maken met uw recentelijk ontmoete dierbaren om meer te weten te komen over uw familie en meer te weten te komen over gedeelde voorouders.

MyHeritage is een overzichtelijke website waar je veel basisinformatie over jezelf kunt vinden nadat je de test hebt gedaan. Je krijgt een helder en duidelijk resultaat en daarna kun je de online archieven induiken om meer over jezelf te weten te komen. Op deze manier kunt u lang verloren familieleden terugvinden en uw gezin groter maken dan ooit!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij MyHeritage

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes1

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X