Toluna Actiecodes

Toluna Kortingscode ( kortingscodes Toluna België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Toluna België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Toluna Kortingscode van 17 Mei 2024 ✅ Kortingen Toluna al 1 keer gebruikt.

Toluna Deals • Verloopt over 14 dagen

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Toluna

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Toluna!
Bekijk deal
1 keer gebruikt

Toluna is meer dan een puur onderzoeksportaal, omdat het deel uitmaakt van een wereldwijde gemeenschap van meer dan 8 miljoen leden, waar u ideeën kunt uitwisselen met andere deelnemers, een profiel met foto's kunt maken en meer. Naast enquêtes zijn er soms gratis productproeven, evenals vele bonussen en winstdelingen voor de gebruiker. Wanneer u enquêtes voor geld uitvoert, moet u vaak vragen beantwoorden over onderwerpen die mogelijk niet belangrijk voor u zijn. Maar met Toluna kunt u enquêtes kiezen in categorieën die u interesseren, zoals elektronica of reizen. Dit is een groot voordeel voor gebruikers, omdat ze zich vele uren moeten registreren voordat ze zich kunnen terugtrekken.

Toluna.com is een community-website gewijd aan het geven van een online stem aan het grote publiek. Leden kunnen hun mening laten horen via peilingen of rechtstreeks op de website, en beweren dat de service bezoekers zal helpen om de wereld waarin u leeft vorm te geven door enkele van de toonaangevende fabrikanten te beïnvloeden via onze online enquêtes. De service is gratis en veel van de activiteiten belonen bezoekers met punten - deze punten worden omgezet in een verscheidenheid aan goodies zoals cadeaubonnen, kortingsopties en prijstrekkingen. Toluna is een partnerschap aangegaan met een groot aantal marktleidende bedrijven, waaronder Amazon, Sainsbury's, HMV en Halfords, en de beschikbare beloningen komen van deze bedrijfsverenigingen.

Met naar verluidt een miljoen leden is deze opiniepeilingwebsite duidelijk zeer succesvol en de ochtend dat ik de site bezocht, werd beweerd dat er die dag al meer dan 63.000 meningen waren toegevoegd aan Toluna. Deze meningen kunnen op twee manieren worden geüpload: ofwel door een vakje (of meerdere vakjes) aan te vinken als antwoord op een vraag, ofwel door uw mening over een onderwerp op het prikbord te schrijven.

Deze meningen zijn antwoorden op vragen van andere leden en hebben betrekking op situaties uit het echte leven, morele kwesties, productenquêtes en nog veel meer. De Toluna-website heeft een eenvoudig, functioneel ontwerp en toont op de startpagina foto's van de meest recent actieve leden en de meest populaire opiniegroepen.

Elke stem levert een ander aantal punten op, waarbij sommige productenquêtes tien keer zoveel opleveren als een algemene opiniepeiling, en het bedrag wordt duidelijk aangegeven. De service is snel en soepel, en na elke stem berekent Toluna de nieuwe resultaten en geeft deze weer in staafdiagrammen en percentages die de site een interactief gevoel geven. De site wordt gedurende de dag duidelijk regelmatig bijgewerkt en de nieuwe polls en onderwerpen geven aan hoeveel minuten of uren geleden ze zijn geüpload.


Wat is Toluna?

Toluna is een community-website die is gespecialiseerd in het online een stem geven! Vertel 's werelds toonaangevende leveranciers van producten en diensten wat u denkt en verdien geld door enquêtes in te vullen. Uw mening heeft een directe impact op hoe bedrijven diensten en producten op de markt brengen, distribueren en adverteren. U kunt uw mening ook rechtstreeks op Toluna delen met de peilingen en meningen. Laat andere mensen weten wat u denkt en ontdek of u er ook zo over denkt. Je kunt ook opiniepeilingen en meningen over Toluna vinden op je persoonlijke blog of website. Alle op de site aangeboden diensten zijn gratis en u verdient punten voor deelname aan de meeste Toluna-activiteiten.

Hoe werkt Toluna?

Als u actief bent op Toluna, verdient u een aantal punten, afhankelijk van hoe waardevol uw werk is voor het bedrijf.

U kunt bijvoorbeeld een enquête invullen of uw profiel compleet maken. Er zijn ook punten om voor de eerste keer in te loggen op Toluna.

Wat is een enquête?

Enquêtes worden gemaakt door de klanten die voornamelijk marktonderzoeksbureaus, merk-PR-bureaus en openbare organisaties zijn. De meeste enquêtes duren tussen de 15 en 20 minuten en uw deelname wordt beloond op basis van de gestelde vraag. Het doel van de enquêtes is om meningen te verzamelen over een breed scala aan onderwerpen: producten, diensten, media, samenleving, levensstijl, politiek, enz.

Elke enquête begint met een paar vragen om er zeker van te zijn dat u deel uitmaakt van de demografische doelgroep. Sommige enquêtes vereisen een zeer specifiek type mensen om aan bepaalde criteria te voldoen. Soms zijn er maar een paar vragen om erachter te komen of je in aanmerking komt voor een enquête en soms duurt het wat langer.

De missie is om alle informatie up-to-date te hebben. Klanten nemen marketingbeslissingen op basis van de enquêtes, dus er moeten strikte kwaliteitscontroles zijn om ervoor te zorgen dat u in aanmerking komt voor een enquête. De vragen aan het begin van de stemming klinken misschien herhaald, maar zijn noodzakelijk om het enquêtemodel compleet te maken. Als u niet geschikt bent voor een enquête, worden uw antwoorden niet gebruikt in het uiteindelijke onderzoek en nooit gedeeld met klanten. Evenzo zal Toluna deze antwoorden op geen enkel moment voor interne doeleinden gebruiken of verspreiden. U kunt toegang krijgen tot de enquêtes via Toluna of via de e-mailuitnodiging die u heeft ontvangen. Onthoud dat u door het invullen van uw profielonderzoeken een grotere kans heeft om voor bepaalde onderzoeken te worden geselecteerd.

Beste korting Online diensten

Eenvoudig vragen beantwoorden

Het beantwoorden van vragen is aangenaam eenvoudig. Het platform is stabiel en gemakkelijk te gebruiken. Alleen het etiket is het vermelden waard. Er zijn slechts drie categorieën in de enquête, namelijk het enquêtecentrum, gesponsorde enquêtes en profielenquêtes die persoonlijke informatie verzamelen. Sommige peilingen worden voorgesteld in het stembureau, maar degenen die gewoon willen omvallen, moeten het pad "verkennen".

Na het stemmen kunnen de resultaten ook worden beoordeeld op leeftijd en geslacht. Dat is lekker makkelijk. Daarnaast kunnen er wel aantekeningen worden gemaakt, maar wordt de functie niet veel gebruikt.

Het concept is slechts gedeeltelijk nieuw

Sinds 2013 biedt Toluna haar diensten aan volgens eigen data met een bijna uniek concept. Er zijn zelfs onderzoeksplatforms waar je lang vragen kunt beantwoorden en punten kunt krijgen. Meestal zijn er echter geen vragen. Op een eenvoudige manier Toluna is een mix van een klassiek enquêteportaal, Doodle en Facebook.

Registratie

Registratie is snel en eenvoudig. Er zijn slechts een kleine hoeveelheid gegevens nodig, bijvoorbeeld een diploma van school, leeftijd of woonplaats. De gegevens worden niet gecontroleerd, een postbus of dubbele kopieën zijn niet nodig.

Het registratieproces duurt slechts enkele minuten. Toluna verzamelt aanvullende gegevens, b.v. B. over internetgebruik of levensomstandigheden, door middel van verder, vrijwillig en in het algemeen beloond met puntenenquêtes.

Toluna mensen, meningen en peilingen

Schrijf je in en ontvang een beloning. Probeer producten gratis uit en deel uw mening.
Een high-opinion platform uit Frankrijk is het opinieportaal Toluna met 4.000.000 leden, dat u de mogelijkheid biedt om producten en diensten gratis te testen. De enige voorwaarde: uw mening is vereist. Registreren op het platform is gratis en ongecompliceerd en duurt ongeveer 2 minuten.
Elke aanbieding bij Toluna is volledig gratis en veel van de activiteiten en acties waaraan u kunt deelnemen worden beloond met punten, de verzamelde punten kunnen op verschillende manieren direct bij Toluna worden ingewisseld voor cadeaubonnen, kortingsopties en prijstrekkingen. Registreer en verhoog uw omzet!

Producten testen

Meld je aan voor Toluna, verzilver je voucher en vul je punten in! Doe mee aan enquêtes en meld u aan voor interessante producttesten! Je kunt het testproduct direct thuis laten bezorgen, uitgebreid testen en vervolgens je mening delen op Toluna. Dit geeft je de mogelijkheid om aan nieuwe producten te werken! Op Toluna staan veel producten: zo zijn er al meerdere getest: Nagelstickers van Maybelline, kindershampoo van Timotei, haarolie van Gliss black head, L'Oréal aftershave, oogschaduw, deodorant, voetreiniger, theepoeder, haargroei. Welke u kunt testen Registreer u nu voor Toluna, wissel uw voucher in voor eerste punten en test wat er aan de hand is.

Hoe gebruikt Toluna de verzamelde gegevens?

Toluna vraagt om uw persoonlijke gegevens zoals uw naam, adres, geslacht, geboortedatum en beroep om geschikte onderzoeksprojecten voor u te vinden. Deze informatie wordt ook gebruikt voor het beloningssysteem zodat uw beloningen naar de juiste adressen worden verzonden. Andere persoonlijke informatie die Toluna u kan verstrekken, is de enige manier om de databases voor wereldwijd marktonderzoek uit te breiden. Toluna doet er alles aan om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig bij hen zijn. Toluna deelt gegevens anoniem en geaggregeerd met haar klanten voor marktonderzoeksdoeleinden en voor interne klantoperaties.

Toluna maakt geen gebruik van direct marketing en zal uw informatie nooit delen met telemarketeers of reclamebureaus voor gerichte of promotionele doeleinden.
Als u vragen heeft over uw gegevens, neem dan contact met hen op via privacy@Toluna.com.

De tutorial is nuttig maar onduidelijk

Als u informatie zoekt over Toluna, vindt u deze massaal op de website. Er is een categorie Ontdekken met vermeldingen in het Rewards Center, opiniepeilingen of snelle citaten, een lijst met veelgestelde vragen en hun antwoorden, en een blog. Maar als je blijft ontdekken, kom je gewoon op de juiste pagina's terecht, er is geen verklaring. De FAQ's zijn zeer uitgebreid, maar wat ontbreekt is een korte introductie in één oogopslag. Bovenal is het echter duidelijk en is het maken van enquêtes eenvoudig.

Deelname aan productontwikkeling door middel van enquêtes

Is het nieuwe ontwerp van je favoriete douchegel stom? Is de verpakking van je favoriete koekjes onpraktisch? De kleur van de nieuwe oogschaduw helemaal niet? Nou, als je het hen had gevraagd. Nu heb je de kans om met jouw mening direct deel te nemen aan de ontwikkeling van dergelijke dingen! Registreer u op Toluna, verzamel uw eerste punten met uw voucher en neem deel aan nieuwe en interessante enquêtes. Uw mening wordt gewaardeerd! Bepaal hoe de nieuwe verpakking eruit moet komen te zien, welk design het beste bij jou past, welke kleur jouw keuze is! Er zijn punten voor elke enquête die u invult.

Opstellen en evalueren van vragen

Het is ook gemakkelijk om vragen te maken. Regels voor verdere antwoordopties worden bijvoorbeeld automatisch weergegeven wanneer de bestaande zijn uitgeput. Als ze worden vrijgegeven, zal het platform dit herkennen en de lege regel leeg laten voor de voltooide vraag.

Het rendement is ook erg goed, in de test zijn er een paar minuten nadat de enquête is gepubliceerd al aardig wat reacties.

Wat zijn beloningen?

Toluna biedt beloningen voor uw mening. Je ontvangt beloningen in de vorm van punten die kunnen worden ingewisseld voor allerlei geweldige dingen, zoals cadeaubonnen, prijzengeldsets voor grote nieuwe uitrusting, coupons voor een breed scala aan winkels zoals Douglas, of zelfs contant geld. U verdient ook punten voor eenvoudige activiteiten zoals het registreren en invullen van uw profielenquêtes. Zodra uw tegoed groeit, kunt u beslissen welk type beloning u wilt ontvangen en wanneer u deze wilt inwisselen.

Extra functies voor enquêtes

Zelfs enkele extra's zijn mogelijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen of meerdere antwoorden mogelijk zijn of slechts één antwoord mogelijk is. Als je je favoriete voetbalclub vraagt, heb je meestal maar één antwoord, maar de vraag "Welke merken jeans zou je willen kopen?" Ook is het mogelijk om aan te geven hoe lang de vraag beantwoord kan worden en of de antwoorden in willekeurige volgorde of door de gebruiker getoond moeten worden. Daarnaast kunnen vragen ook met een muisklik in een blog worden geïntegreerd.

Wat zijn peilingen, beoordelingen en onderwerpen

Maak een peiling om een vraag te stellen met meerdere voorgevormde antwoorden waaruit andere leden een of meer selecties kunnen maken. Als leden reageren, worden peilingen, statistieken en infographics in realtime bijgewerkt. Dit is een geweldige manier om snel uw dringende vragen te beantwoorden. Kunt u niet kiezen tussen twee opties? Maak een wedstrijd om twee verschillende dingen te vergelijken en laat de gemeenschap hun beslissing nemen. Of als je ergens over verscheurd wordt, geef het dan een beoordeling en laat andere leden hun duim omhoog of omlaag laten zien. Wil je een discussie starten in de community? Maak een onderwerp om met andere leden te communiceren. Het is echt gemakkelijk! Vraag wat je wilt en wacht tot de andere leden antwoorden.

privacy

In tegenstelling tot veel andere websites stelt Toluna niet automatisch vragen op Facebook of Twitter. Als u hier niet automatisch mee akkoord gaat, hoeft u niet bang te zijn voor berichten namens hem. De overdracht van persoonlijke gegevens sluit Toluna uitdrukkelijk uit. Adres en leeftijd worden alleen gebruikt voor het evalueren van enquêtes, maar niet voor het verzenden van advertenties of zelfs naar adressen.

Wat zijn cadeaus

Gifties zijn een virtuele kraskaart waarmee u een klein aantal punten kunt inwisselen voor de kans om een breed scala aan beloningen te winnen. Elke Giftie staat voor een cadeau dat je kunt winnen. Als je het willekeurig kiest, hoef je alleen maar uit te zoeken of je een winnaar bent. Het leuke van Gifties is dat je ook met je vrienden kunt spelen. Misschien ben jij wel een gelukkige winnaar! De winnaars worden willekeurig gekozen door middel van een willekeurige trekking. Het inwisselen van een cadeau is geen garantie dat je de juiste prijs wint.

De keuze aan extra's

Het aantal mogelijke punten varieert enorm, zelfs met kleine enquêtes kun je meer dan 100 punten krijgen. Vanaf 1.000 punten kunt u ze inwisselen voor beloningen, bijvoorbeeld vouchers kopen bij Otto of Amazon. Als je minder punten hebt, kun je meedoen aan een prijstrekking, er zijn slechts 500 punten nodig.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Toluna?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Toluna.

Hoeveel kan ik besparen met Toluna?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Toluna, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Toluna kortingscode in?

Om een kortingscode van Toluna te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Toluna gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Toluna. Gemiddeld biedt Toluna + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Toluna?

Je kunt besparen bij Toluna door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Toluna geldig?

Elke promotiecode van Toluna heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Toluna aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Toluna geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Wat is Toluna?
 2. Hoe werkt Toluna?
 3. Wat is een enquête?
 4. Eenvoudig vragen beantwoorden
 5. Het concept is slechts gedeeltelijk nieuw
 6. Registratie
 7. Toluna mensen, meningen en peilingen Schrijf je in en ontvang een beloning. Probeer producten gratis
 8. Producten testen
 9. Hoe gebruikt Toluna de verzamelde gegevens?
 10. De tutorial is nuttig maar onduidelijk
 11. Deelname aan productontwikkeling door middel van enquêtes
 12. Opstellen en evalueren van vragen

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Toluna?
 2. Waar vind ik informatie over Toluna?
 3. Wat is een kortingscode van Toluna?
 4. Wat is het adres van Toluna?
 5. Levert Toluna gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Toluna

Toluna is meer dan een puur onderzoeksportaal, omdat het deel uitmaakt van een wereldwijde gemeenschap van meer dan 8 miljoen leden, waar u ideeën kunt uitwisselen met andere deelnemers, een profiel met foto's kunt maken en meer. Naast enquêtes zijn er soms gratis productproeven, evenals vele bonussen en winstdelingen voor de gebruiker. Wanneer u enquêtes voor geld uitvoert, moet u vaak vragen beantwoorden over onderwerpen die mogelijk niet belangrijk voor u zijn. Maar met Toluna kunt u enquêtes kiezen in categorieën die u interesseren, zoals elektronica of reizen. Dit is een groot voordeel voor gebruikers, omdat ze zich vele uren moeten registreren voordat ze zich kunnen terugtrekken.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Toluna

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes1

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X