WordPress.com Actiecodes

WordPress.com Kortingscode 30% (2 kortingscodes WordPress.com België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van WordPress.com België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 WordPress.com Kortingscode van 26 Mei 2024 ✅ Kortingen WordPress.com al 35 keer gebruikt.

WordPress.com Actiecodes • Verloopt over 8 dagen
Profiteer nu van deze coupon van WordPress com, het is 15% korting op uw volgende aankoop
FIED
Toon code
16 keer gebruikt
WordPress.com Actiecodes • Verloopt over 2 dagen
Ontvang 15% OFF elk plan
SHOT
Toon code
11 keer gebruikt
WordPress.com Deals • Verloopt over 8 dagen
Koop nu een van de wp job manager add ons en krijg tot 30% korting
Bekijk deal
8 keer gebruikt

WordPress is een dynamisch open source contentmanagementsysteem dat wordt gebruikt om miljoenen websites, webapplicaties en blogs van stroom te voorzien. Het beheert momenteel meer dan 35% van de top 10 miljoen websites op internet. Bruikbaarheid, uitbreidbaarheid en volwassen ontwikkelingsgemeenschap van WordPress maken het een populaire en veilige keuze voor websites van elke omvang. Sinds de oprichting in 2003 is WordPress voortdurend gehard, zodat de kernsoftware veelvoorkomende beveiligingsbedreigingen kan aanpakken en verminderen, waaronder de Top 10 die door The Open Web Application Security Project (OWASP) is geïdentificeerd als veelvoorkomende beveiligingsproblemen, die in dit document worden besproken. . Het WordPress-beveiligingsteam, samen met het WordPress Core Leadership Team en ondersteund door de wereldwijde WordPress -gemeenschap, werkt aan het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen in de kernsoftware die beschikbaar is voor distributie en installatie op WordPress.org, en alleen om beveiliging aan te bevelen en te documenteren best practices voor plug-ins en thema-auteurs van derden. Ontwikkelaars en sitebeheerders moeten bijzondere aandacht besteden aan het juiste gebruik van kern-API's en de onderliggende serverconfiguratie die de bron zijn van veelvoorkomende kwetsbaarheden, en er ook voor zorgen dat alle gebruikers sterke wachtwoorden gebruiken om toegang te krijgen tot WordPress . Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn! Schiet op!

WordPress begon in 2003 toen Mike Little en Matt Mullenweg een b2/cafelog-vork maakten. De behoefte aan een strak, goed ontworpen persoonlijk bewerkingssysteem was destijds duidelijk. Tegenwoordig is WordPress gebouwd op PHP en MySQL en gelicentieerd onder de GPLv2. Het is ook het favoriete platform voor meer dan 35% van alle sites op internet. Het WordPress open source-project is in de loop van de tijd stapsgewijs geëvolueerd - ondersteund door bekwame en enthousiaste ontwikkelaars, ontwerpers, wetenschappers, bloggers. WordPress biedt iedereen de mogelijkheid om te creëren en te delen, van persoonlijke, handgemaakte anekdotes tot wereldveranderende bewegingen. Mensen met beperkte technologie-ervaring kunnen het 'out of the box' gebruiken, en meer technisch onderlegde mensen kunnen het opmerkelijk aanpassen. WordPress is software die is ontworpen voor iedereen, met een focus op toegankelijkheid, prestaties, beveiliging en gebruiksgemak. Wij zijn van mening dat geweldige software moet werken met minimale installatie, zodat u zich kunt concentreren op het vrijelijk delen van uw verhaal, product of diensten. De kern van WordPress-software is eenvoudig en voorspelbaar, zodat u gemakkelijk aan de slag kunt. Het biedt ook krachtige functies voor groei en succes. WordPress gelooft in het democratiseren van publiceren en de vrijheden van open source. Dit idee wordt gedragen door een grote gemeenschap van mensen die samenwerken en bijdragen aan dit project. De WordPress-community is gastvrij en inclusief. De passie van onze medewerkers drijft het succes van WordPress , dat op zijn beurt u helpt uw doelen te bereiken.

WordPress-bijdragers werken over de hele wereld en hebben talloze uren besteed aan het maken van een tool die publiceren democratiseert. WordPress is zowel gratis als onschatbare open source software. WordPress is gelicentieerd onder de General Public License (GPLv2 of hoger) die vier fundamentele vrijheden biedt. Beschouw dit als de WordPress Bill of Rights: om het programma voor welk doel dan ook uit te voeren; Om te bestuderen hoe het programma werkt en het aan te passen om het te laten doen wat je wilt; herverdelen; Om kopieën van uw gewijzigde versies aan anderen te verspreiden. Om WordPress uit te voeren, raden we aan dat uw host het volgende ondersteunt: PHP versie 7.3 of hoger; MySQL versie 5.6 of hoger OF MariaDB versie 10.1 of hoger; HTTPS-ondersteuning. Dat is het echt. We raden Apache of Nginx aan als de meest robuuste en functionele server voor het uitvoeren van WordPress , maar elke server die PHP en MySQL ondersteunt, is voldoende. Dat gezegd hebbende, we kunnen niet elke mogelijke omgeving testen en elk van de hosts op onze hostingpagina ondersteunt het bovenstaande en meer zonder problemen. Niet vereist, maar aanbevolen voor een betere beveiliging: Hosting is veiliger wanneer PHP-applicaties, zoals WordPress, worden uitgevoerd met de gebruikersnaam van uw account in plaats van de standaard gedeelde gebruikersnaam van de server. Vraag uw potentiële host welke stappen zij nemen om uw account veilig te houden.


De meest ingewisselde kortingscodes van WordPress.com

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
15%Coupon WordPress com 15% OFF op de hele site MORTIFIED2024-06-03
30%Wordpress kortingsbon met tot 30% OFF op wp job manager add ons 2024-06-03

WordPress beheert meer dan 35% van het internet - een cijfer dat elke dag groeit. Alles, van eenvoudige websites en blogs tot complexe portals en bedrijfswebsites, en zelfs apps, is gebouwd met WordPress.

WordPress combineert eenvoud voor gebruikers en redacteuren met onderliggende complexiteit voor ontwikkelaars. Dit maakt het flexibel en toch gemakkelijk te gebruiken. Het volgende is een lijst met enkele van de functies die standaard bij WordPress worden geleverd; Er zijn echter letterlijk duizenden plug-ins die uitbreiden wat WordPress doet, dus de daadwerkelijke functionaliteit is bijna onbeperkt. Je bent ook vrij om te doen wat je wilt met de WordPress-code, deze op enigerlei wijze uit te breiden of te wijzigen, of te gebruiken voor commerciële projecten zonder licentiekosten. Dat is het mooie van gratis software, gratis verwijst niet alleen naar de prijs, maar ook naar de vrijheid om er volledige controle over te hebben.

Hier zijn enkele van de functies waarvan we denken dat je ze geweldig zult vinden.

Beste korting Online diensten

Eenvoud

Met eenvoud kunt u snel online gaan en publiceren. Niets mag u ervan weerhouden om uw website en uw inhoud te krijgen. WordPress is ontworpen om dit mogelijk te maken.

Flexibiliteit

Met WordPress kun je elk type website maken dat je wilt: een persoonlijke blog of website, een fotoblog, een zakelijke website, een professionele portfolio, een overheidswebsite, een tijdschrift of een nieuwswebsite, een online community, zelfs een netwerk van websites . Je kunt je website mooi maken met thema's en uitbreiden met plug-ins. Je kunt zelfs je eigen app maken.

Gemakkelijk publiceren

Als je ooit een document hebt gemaakt, ben je al een expert in het maken van inhoud met WordPress. U kunt berichten en pagina's maken, ze eenvoudig opmaken, media invoegen en met één klik op de knop is uw inhoud live en op internet.

Publicatietools

WordPress maakt het gemakkelijk om uw inhoud te beheren. Maak concepten, plan publicatie en bekijk revisies van uw artikelen. Maak uw inhoud openbaar of privé en beveilig berichten en pagina's met een wachtwoord.

Beheer gebruikers

Niet iedereen heeft dezelfde toegang tot uw website nodig. Beheerders beheren de site, redacteuren werken met inhoud, auteurs en bijdragers schrijven die inhoud en abonnees hebben een profiel dat ze kunnen beheren. Hierdoor kunt u verschillende bijdragers aan uw website hebben en anderen gewoon deel laten uitmaken van uw gemeenschap.

mediabeheer

Ze zeggen dat een foto meer zegt dan duizend woorden, daarom is het belangrijk dat je snel en gemakkelijk afbeeldingen en media naar WordPress kunt uploaden. Sleep uw mediabestanden naar de uploader om ze aan uw website toe te voegen. Voeg alternatieve tekst en bijschriften toe en voeg afbeeldingen en galerijen in uw inhoud in. We hebben zelfs enkele hulpmiddelen voor beeldbewerking toegevoegd waarmee u veel plezier kunt hebben.

Volledige naleving van de normen

Elk stukje code dat door WordPress wordt gegenereerd, voldoet volledig aan de normen van het W3C. Dit betekent dat uw website zal werken in de huidige browser, terwijl de achterwaartse compatibiliteit met de volgende generatie browsers behouden blijft. Uw website is een mooi ding, nu en in de toekomst.

Eenvoudig themasysteem

WordPress wordt geleverd met drie standaardthema's, maar als dit niet jouw ding is, is er een themamap met duizenden thema's waarmee je een prachtige website kunt maken. Geen van deze naar je zin? Download je eigen thema met een klik op de knop. Het kost je maar een paar seconden om je website een complete make-over te geven.

Uitbreiden met plug-ins

WordPress wordt geleverd met veel functies voor elke gebruiker. Voor elke functie die niet in de kern van WordPress zit, is er een map met plug-ins met duizenden plug-ins. Voeg complexe galerijen, sociale netwerken, forums, sociale-mediawidgets, spambeveiliging, kalenders, fijnafstemmingsregelingen voor zoekmachineoptimalisatie en formulieren toe.

Ingesloten opmerkingen

Je blog is je thuis en reacties bieden ruimte voor je vrienden en volgers om met je inhoud te communiceren. WordPress-tools voor commentaar geven je alles wat je nodig hebt om een discussiebord te zijn en die discussie te leiden.

Zoekmachine geoptimaliseerd

WordPress is direct uit de doos geoptimaliseerd voor zoekmachines. Voor een fijnere SEO-controle zijn er tal van SEO-plug-ins om daarvoor te zorgen.

Gebruik WordPress in uw taal

WordPress is beschikbaar in meer dan 70 talen. Als jij of de persoon voor wie je de website maakt WordPress liever in een andere taal dan het Engels gebruikt, is dat eenvoudig te doen.

Eenvoudige installatie en upgrades

WordPress is altijd eenvoudig te installeren en te upgraden geweest. Veel webhosts bieden WordPress-installatieprogramma's met één klik waarmee u WordPress met slechts één klik kunt installeren! Of, als u tevreden bent met het gebruik van een FTP-programma, kunt u een database maken, WordPress uploaden via FTP en het installatieprogramma uitvoeren.

Importeurs

Gebruikt u een blog- of websitesoftware waar u niet tevreden over bent? Gebruikt u uw blog op een gehoste service die op het punt staat te worden afgesloten? WordPress wordt geleverd met importeurs voor Blogger, LiveJournal, Movable Type, TypePad, Tumblr en WordPress. Als u klaar bent om te verhuizen, hebben we het u gemakkelijk gemaakt.

Bezit uw gegevens

Hosted services komen en gaan. Als je ooit een dienst hebt gebruikt die verdwenen is, weet je hoe traumatisch dat kan zijn. Als je ooit advertenties op je website hebt zien verschijnen, was je waarschijnlijk behoorlijk geïrriteerd. Het gebruik van WordPress betekent dat niemand toegang heeft tot uw inhoud. Eigenaar van al uw gegevens - uw website, uw inhoud, uw gegevens.

Vrijheid

WordPress is gelicentieerd onder de GPL die is gemaakt om uw vrijheden te beschermen. U bent vrij om WordPress te gebruiken zoals u dat wilt: installeren, gebruiken, wijzigen, distribueren. Softwarevrijheid is het fundament waarop WordPress is gebouwd.

Gemeenschap

Als het meest populaire open source CMS op het web, heeft WordPress een levendige en ondersteunende gemeenschap. Stel een vraag op de ondersteuningsforums en krijg hulp van een vrijwilliger, woon een WordCamp of Meetup bij om meer te leren over WordPress, lees WordPress-blogposts en tutorials. De community vormt het hart van WordPress en heeft het gemaakt tot wat het nu is.

Bijdragen

Jij kunt ook WordPress zijn! Help WordPress bouwen, beantwoord vragen op ondersteuningsforums, schrijf documentatie, vertaal WordPress naar uw taal, spreek in een WordCamp, schrijf over WordPress op uw blog. Wat je vaardigheden ook zijn, we willen je graag hebben!

Functies voor ontwikkelaars

Voor ontwikkelaars hebben we genoeg goodies onder de motorkap verpakt die je kunt gebruiken om WordPress uit te breiden in een richting die bij jou past.

Plug-in systeem

Met de WordPress API's kunt u plug-ins maken om WordPress uit te breiden. De uitbreidbaarheid van WordPress ligt in de duizenden hooks die je tot je beschikking hebt. Nadat u uw plug-in hebt gemaakt, hebben we zelfs een plug-inrepository waarop u deze kunt hosten.

Thema systeem

Maak WordPress-thema's voor klanten, andere WordPress-gebruikers of jezelf. WordPress biedt de uitbreidbaarheid om thema's zo eenvoudig of zo complex te maken als u wilt. Als u uw thema gratis wilt weggeven, kunt u het aan gebruikers in de themarepository geven.

Toepassingskader

Als je een applicatie wilt maken, kan WordPress je ook helpen. WordPress biedt veel onder de motorkap functies die uw toepassing nodig heeft: vertalingen, gebruikersbeheer, HTTP-verzoeken, databases, URL-routering en nog veel meer. U kunt ook onze REST API gebruiken om ermee te communiceren.

Aangepaste inhoudstypen

WordPress wordt geleverd met standaard berichttypen, maar voor meer flexibiliteit kun je een paar regels code toevoegen om je eigen aangepaste berichttypen, taxonomieën en metadata te maken. Neem WordPress in elke gewenste richting.

Het WordPress Core-leiderschapsteam

Het WordPress-project is een meritocratie, geleid door een kernmanagementteam en geleid door de mede-maker en hoofdontwikkelaar, Matt Mullenweg. Het team beheert alle aspecten van het project, inclusief kernontwikkeling, WordPress.org en gemeenschapsinitiatieven.

Het kernmanagementteam bestaat uit Matt Mullenweg, vijf kernontwikkelaars en meer dan een dozijn kernontwikkelaars met doorlopende commit-toegang. Deze ontwikkelaars hebben de uiteindelijke autoriteit over technische beslissingen en leiden architectuurdiscussies en implementatie-inspanningen.

WordPress heeft een aantal bijdragende ontwikkelaars. Sommigen van hen zijn vroegere of huidige committers, en sommige zijn waarschijnlijk toekomstige committers. Deze bijdragende ontwikkelaars zijn vertrouwde WordPress-bijdragers en veteranen die veel respect hebben verdiend bij hun collega's. Indien nodig heeft WordPress ook gast committers, mensen die commit-toegang krijgen, soms voor een specifiek onderdeel, op tijdelijke of proefbasis.

Kern- en bijdragende ontwikkelaars begeleiden in de eerste plaats de ontwikkeling van WordPress. Elke release dragen honderden ontwikkelaars code bij aan WordPress. Deze kernbijdragers zijn vrijwilligers die op de een of andere manier bijdragen aan de kerncodebasis.

De releasecyclus van WordPress

Elke WordPress-releasecyclus wordt geleid door een of meer van de belangrijkste WordPress-ontwikkelaars. Een releasecyclus duurt doorgaans ongeveer 4 maanden vanaf de eerste scopingvergadering tot de lancering van de release.

Een lanceringscyclus volgt het volgende patroon:

Fase 1: Planning en borging van teamleiders. Dit doe je in de #core chatroom op Slack. De releasemanager bespreekt de functies van de volgende WordPress-release. WordPress-bijdragers nemen deel aan deze discussie. De releasemanager identificeert teamleiders voor elk van de functies.

Fase 2: Start ontwikkelingswerk. Teamleiders stellen teams samen en werken aan hun toegewezen taken. Regelmatige besprekingen zijn gepland om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling doorgaat.

Fase 3: bèta. Bètaversies worden vrijgegeven en bètatesters worden aangemoedigd om bugs te melden. In deze fase vindt geen verdere validatie plaats voor nieuwe verbeteringen of functieverzoeken. Auteurs van plug-ins en thema's van derden worden aangemoedigd om hun code te testen op aanstaande wijzigingen.

Fase 4: Vrijgave van de kandidaat. Er is vanaf dit punt een tekenreeksbevriezing voor vertaalbare tekenreeksen. Het werk is alleen gericht op regressies en blokkers.

Fase 5: lancering. De WordPress-versie wordt gelanceerd en beschikbaar gemaakt in de WordPress-beheerder voor updates.

Versienummering en beveiligingsreleases

Een grote WordPress -release wordt bepaald door de eerste twee reeksen. 3.5 is bijvoorbeeld een grote release, net als 3.6, 3.7 of 4.0. Er is geen 'WordPress 3' of 'WordPress 4' en naar elke hoofdversie wordt verwezen door zijn nummering, bijvoorbeeld 'WordPress 3.9'.

Grote releases kunnen nieuwe gebruikersfuncties en ontwikkelaars-API's toevoegen. Hoewel over het algemeen in de softwarewereld een "grote" release betekent dat je achterwaartse compatibiliteit kunt verbreken, streeft WordPress ernaar om nooit achterwaartse compatibiliteit te verbreken. Achterwaartse compatibiliteit is een van de belangrijkste filosofieën van het project, met als doel updates veel gemakkelijker te maken voor gebruikers en ontwikkelaars.

Een kleine versie van WordPress wordt bepaald door de derde reeks. Versie 3.5.1 is een kleine release, net als 3.4.23. Een kleine release is gereserveerd om beveiligingsproblemen op te lossen en alleen kritieke bugs op te lossen. Omdat er zo vaak nieuwe versies van WordPress worden uitgebracht - het doel is elke 4-5 maanden voor een grote release en kleine releases komen indien nodig - er is alleen behoefte aan grote releases en kleine releases.

Achterwaarts compatibele versie

Het WordPress-project zet zich sterk in voor achterwaartse compatibiliteit. Deze toewijding betekent dat thema's, plug-ins en aangepaste code blijven werken wanneer de kernsoftware van WordPress wordt bijgewerkt, waardoor site-eigenaren worden aangemoedigd om hun WordPress-versie up-to-date te houden met de nieuwste veilige release.

WordPress en beveiliging

Het WordPress-beveiligingsteam

Het WordPress-beveiligingsteam bestaat uit ongeveer 50 experts, waaronder kernontwikkelaars en beveiligingsonderzoekers - ongeveer de helft zijn werknemers van Automattic (de makers van WordPress.com, 's werelds eerste en grootste hostingplatform WordPress op het web), en een aantal werkt aan de web. gebied van veiligheid. Het team overlegt met bekende en vertrouwde beveiligingsonderzoekers en hosts3.

Het WordPress-beveiligingsteam werkt vaak samen met andere beveiligingsteams om problemen met veelvoorkomende afhankelijkheden op te lossen, zoals het oplossen van de kwetsbaarheid in de PHP XML-parser, die wordt gebruikt door de XML-RPC API die bij WordPress wordt geleverd, in WordPress 3.9.24. Deze kwetsbaarheidsfix is het resultaat van een gezamenlijke inspanning van de WordPress- en Drupal-beveiligingsteams.

Beveiligingsrisico's, processen en geschiedenis van WordPress

Het WordPress-beveiligingsteam gelooft in verantwoorde openbaarmaking door het beveiligingsteam onmiddellijk te waarschuwen voor mogelijke kwetsbaarheden. Potentiële beveiligingsproblemen kunnen worden gemeld aan het beveiligingsteam via WordPress HackerOne5. Het beveiligingsteam communiceert met elkaar via een privé Slack-kanaal en werkt aan een gesloten OFF privé Trac voor het volgen, testen en oplossen van bugs en beveiligingsproblemen.

Elk beveiligingsrapport wordt erkend en het team werkt eraan om de kwetsbaarheid te verifiëren en de ernst ervan te bepalen. Indien bevestigd, plant het beveiligingsteam vervolgens een patch om het probleem op te lossen, die kan worden vastgelegd in een toekomstige WordPress-softwareversie of deze kan worden gepusht als een onmiddellijke beveiligingsrelease, afhankelijk van de ernst van het probleem.

Voor een onmiddellijke beveiligingsupdate wordt door het beveiligingsteam een bericht op de WordPress.org News6-site geplaatst waarin de release wordt aangekondigd en de wijzigingen worden beschreven. In het advies wordt verwezen naar verantwoorde openbaarmaking van kwetsbaarheden om verantwoorde rapportage in de toekomst aan te moedigen en te versterken.

Beheerders van WordPress-software zien een melding op het dashboard van hun site om te upgraden wanneer een nieuwe versie beschikbaar is, en na de handmatige upgrade worden gebruikers doorgestuurd naar het scherm Over WordPress met details over wijzigingen. Als beheerders automatische achtergrondupdates hebben ingeschakeld, ontvangen ze een e-mail wanneer de upgrade is voltooid.

Automatische achtergrondupdates voor beveiligingsreleases

Vanaf versie 3.7 introduceerde WordPress automatische achtergrondupdates voor alle secundaire versies7, zoals 3.7.1 en 3.7.2. Het team van WordPress-beveiliging kan geautomatiseerde beveiligingsverbeteringen voor WordPress identificeren, patchen en vrijgeven zonder dat de site-eigenaar iets hoeft te doen, en de beveiligingsupdate wordt automatisch geïnstalleerd.

Wanneer een beveiligingsupdate wordt gepusht voor de huidige stabiele versie van WordPress, pusht het kernteam ook beveiligingsupdates voor alle versies die achtergrondupdates kunnen uitvoeren (sinds WordPress 3.7), dus deze oudere maar nog steeds recente versies van WordPress krijgen beveiliging verbeteringen.

Individuele site-eigenaren kunnen zich afmelden voor automatische updates op de achtergrond door simpelweg hun configuratiebestand te bewerken, maar het behoud van functionaliteit wordt sterk aanbevolen door het kernteam, evenals het uitvoeren van de nieuwste versie WordPress stable.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor WordPress.com?

Op dit moment zijn er 2 codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor WordPress.com.

Hoeveel kan ik besparen met WordPress.com?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij WordPress.com, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een WordPress.com kortingscode in?

Om een kortingscode van WordPress.com te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft WordPress.com gemiddeld?

Vandaag zijn er 2 codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij WordPress.com. Gemiddeld biedt WordPress.com 2 + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij WordPress.com?

Je kunt besparen bij WordPress.com door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 30% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij WordPress.com geldig?

Elke promotiecode van WordPress.com heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige WordPress.com aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat WordPress.com geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Eenvoud
 2. Flexibiliteit
 3. Gemakkelijk publiceren
 4. Publicatietools
 5. Beheer gebruikers
 6. mediabeheer
 7. Volledige naleving van de normen
 8. Eenvoudig themasysteem
 9. Uitbreiden met plug-ins
 10. Ingesloten opmerkingen
 11. Zoekmachine geoptimaliseerd
 12. Gebruik WordPress in uw taal

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van WordPress.com?
 2. Waar vind ik informatie over WordPress.com?
 3. Wat is een kortingscode van WordPress.com?
 4. Wat is het adres van WordPress.com?
 5. Levert WordPress.com gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van WordPress.com

WordPress is een dynamisch open source contentmanagementsysteem dat wordt gebruikt om miljoenen websites, webapplicaties en blogs van stroom te voorzien. Het beheert momenteel meer dan 35% van de top 10 miljoen websites op internet. Bruikbaarheid, uitbreidbaarheid en volwassen ontwikkelingsgemeenschap van WordPress maken het een populaire en veilige keuze voor websites van elke omvang. Sinds de oprichting in 2003 is WordPress voortdurend gehard, zodat de kernsoftware veelvoorkomende beveiligingsbedreigingen kan aanpakken en verminderen, waaronder de Top 10 die door The Open Web Application Security Project (OWASP) is geïdentificeerd als veelvoorkomende beveiligingsproblemen, die in dit document worden besproken. . Het WordPress-beveiligingsteam, samen met het WordPress Core Leadership Team en ondersteund door de wereldwijde WordPress -gemeenschap, werkt aan het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen in de kernsoftware die beschikbaar is voor distributie en installatie op WordPress.org, en alleen om beveiliging aan te bevelen en te documenteren best practices voor plug-ins en thema-auteurs van derden. Ontwikkelaars en sitebeheerders moeten bijzondere aandacht besteden aan het juiste gebruik van kern-API's en de onderliggende serverconfiguratie die de bron zijn van veelvoorkomende kwetsbaarheden, en er ook voor zorgen dat alle gebruikers sterke wachtwoorden gebruiken om toegang te krijgen tot WordPress . Hier vindt u de beste aanbiedingen en couponcodes die op de markt verkrijgbaar zijn! Schiet op!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij WordPress.com

Actiecodes3
Beste korting30%
Werkende kortingen2
Gebruikte codes35

Gerelateerde merken

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X