Fiverr Actiecodes

Fiverr Kortingscode 20% (1 kortingscodes Fiverr België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Fiverr België ✅ 2 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 1 Fiverr Kortingscode van 19 Mei 2024 ✅ Kortingen Fiverr al 49 keer gebruikt.

Fiverr Actiecodes • Verloopt over 14 dagen
Op deze manier kunt u genieten van kortingen of vouchers om echt interessante deals te sluiten soms hebben ze hele speciale dagelijkse promotiecodes bij Fiverr
UPON
Toon code
49 keer gebruikt
Fiverr Deals • Verloopt over 7 dagen
Profiteer van de promotie en bespaar op de digitale marketingcursus met tot 20% OFF bij Fiverr
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Fiverr Deals • Verloopt over 2 dagen
Verspil geen tijd en betaal minder in de programmeer en technologiemodaliteit met tot 15% OFF bij Fiverr
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Fiverr is een onafhankelijke marktplaats waar mensen online diensten kopen en verkopen. U kunt letterlijk elke service krijgen op Fiverr. Wil je een artikel voor je laten schrijven? Je kunt iemand vragen om het voor je te doen. Een website gebouwd? Ja, iemand kan dat voor je doen. 2D of 3D animatie? Absoluut! Iemand kan dat voor je doen. Je kunt zelfs iemand voor je laten zingen of je naam roepen in een struik ... Wat? Je zult versteld staan van wat mensen bereid zijn te doen voor $ 5. In feite is Fiverr een enorme markt voor virtuele diensten. Hiermee kunt u freelancers inhuren uit verschillende expertisegebieden, zoals grafisch en ontwerp, digitale marketing, schrijven en vertalen, video en animatie, muziek en audio, programmering en technologie, zaken, lifestyle en nog veel, veel meer. Fiverr is betaalbaar voor eigenaren van kleine en grote bedrijven. Geef een snelle reactie van de verkoper. U kunt een klus in minder dan 24 uur klaren. Los problemen met uw bestelling in een paar klikken op. Ontvang VIP-ondersteuning als eersteklas koper. Zoek freelance werk van goede kwaliteit.

Fiverr - uitgesproken als "Five-rr" - is nu de grootste en meest populaire online marktplaats ter wereld, waar zelfstandigen of deeltijdwerkers freelance diensten aanbieden vanaf $ 5, vandaar de naam. Fiverr is een online marktplaats waar freelancers hun diensten kunnen aanbieden aan geïnteresseerde kopers. Het bedrijf beweert "'s werelds grootste marktplaats voor digitale diensten" te zijn. Het is het geesteskind van Micha Kaufman en Shai Wininger en heeft zijn hoofdkantoor in Tel Aviv, Israël. De online marktplaats staat open voor freelancers uit alle delen van de wereld die voldoende gekwalificeerd zijn om de ene of de andere dienst aan klanten over de hele wereld aan te bieden. Fiverr lanceerde zijn website in 2010. In 2012 werden meer dan drie miljoen diensten gepresenteerd op de gerenommeerde online marktplaats.

Als marktplaats werkt Fiverr net als elke andere marktplaats: professionals die een of meer diensten aanbieden, bedrijven of individuen die op zoek zijn naar die specifieke dienst, kunnen door de website bladeren om de beste persoon voor de baan te vinden. Zodra beide partijen het eens zijn geworden over de prijs en de dienstverlening, kan de werkrelatie beginnen. Bij levering zal Fiverr 20% van de transactie inhouden en de verkoper binnen twee weken betalen. Optredens zijn de diensten die freelancers aanbieden op Fiverr. Je kunt kiezen voor de basisoptredens en ook je aanbod uitbreiden door te kiezen voor extra's, diensten die je aanbiedt naast degene die je al in je profiel ziet. Een extra optreden kan bijvoorbeeld het aanbieden van extra revisies of de snelste levering zijn: met extra's kun je meer geld verdienen met elk verkocht optreden. Nadat je je hebt aangemeld en je profiel hebt gemaakt, is het tijd om je optreden aan te maken. Klik hiervoor op Optredens in het menu Verkopen en klik vervolgens op Nieuwe optredens maken: het begeleide systeem maakt het maken van een optreden heel eenvoudig, maar als je er het maximale uit wilt halen, moet je wat tijd besteden aan het aanpassen en maken het aantrekkelijk.


De meest ingewisselde kortingscodes van Fiverr

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%10% OFF voor nieuwe klanten FVRR10COUPON2024-06-02
20%Digitale marketing met tot 20% OFF bij Fiverr 2024-05-26
15%Programmering en technologie met tot 15% OFF bij Fiverr 2024-05-21

Een korte geschiedenis van Fiverr

Fiverr, gevestigd in Tel Aviv, Israël, werd in 2010 opgericht door Micha Kaufman en Shai Wininger. Het paar leidde succesvolle online bedrijven voordat ze Fiverr startten. Het idee om Fiverr te starten was gebaseerd op observaties die de oprichters deden in de wereld van e-commerce. Amazon en eBay begonnen wereldwijde schaal te bereiken, maar markten voor professionele diensten waren nog een zeldzaamheid. Bovendien dreven de effecten van de financiële crisis veel mensen in de werkloosheid. Het paar zag een inherente behoefte aan mensen om meer flexibiliteit te hebben als het op hun werk aankwam.

Van de ene op de andere dag codeerden ze samen een zeer eenvoudige versie van wat later Fiverr werd. In plaats van het product te lanceren bij investeerders of de media, beperkten Kaufman en Wininger zich tot het promoten ervan binnen hun eigen kring. Het platform groeide snel in kennis, vooral door mond-tot-mondreclame. Een van de belangrijkste attracties van de site was de lage prijs - klanten konden diensten kopen voor slechts $ 5. En als je het nog niet geraden hebt, daar is de Fiverr op gebaseerd.

Hoewel de lage prijs een geweldige en snelle manier bleek te zijn om het gebruikersbestand van het bedrijf aan te trekken en te laten groeien, werd later duidelijk dat dit niet per se duurzaam was. Na veel kritiek van freelancers en de media heeft Fiverr de prijsbeperking van $ 5 opgeheven en verkopers de mogelijkheid gegeven om diensten naar hun wens te prijzen. Met extra prijsflexibiliteit is de Fiverr snel uitgegroeid tot een van 's werelds grootste platforms voor het inhuren van freelancers. In 2014 verzamelde het bedrijf miljoenen gebruikers op zijn platform.

Een jaar later kregen ze echter weer een tegenslag te verwerken. Wininger, die het bedrijf leidde als CTO, verliet Fiverr om zich te concentreren op een nieuw project en Lemonade Insurance op te bouwen. Maar zelfs zonder Wininger zette het bedrijf zijn groeitraject voort. Dit omvatte het toevoegen van nieuwe functies zoals Gig- of Fiverr Pro-pakketten, evenals uitbreiding naar nieuwe landen om tegemoet te komen aan lokale markten.

Een bestelling plaatsen

Een bestelling plaatsen op de Fiverr is geen rocket science. Zorg ervoor dat u voldoende saldo heeft om de betaling voor de service die u zoekt in uw PayPal-rekening te dekken.U kunt ook betalingen doen met creditcard en met Fiverr-tegoed. Zodra je een verkoper naar keuze hebt gevonden, neem je contact op met de freelancer via het beveiligde chatplatform op Fiverr. De meeste verkopers hebben de Fiverr-app op hun mobiele apparaten geïnstalleerd en reageren meestal erg snel. Je hebt ook de mogelijkheid om het profiel van de verkoper te raadplegen om een idee te krijgen van wat ze doen, hun responspercentages, bestellingen in de wachtrij en opmerkingen van eerdere kopers. Dit geeft u voldoende informatie over de competentie van de verkoper waarmee u heeft besloten samen te werken.

Nadat u contact heeft opgenomen met de verkoper en beiden overeenstemming hebben bereikt over de te verlenen service, klikt u op het groene tabblad 'Nu bestellen' voor het besproken bedrag en betaalt u de service vooruit. Je hoeft je geen zorgen te maken; Fiverr fungeert als aanbetaling tussen u en de verkoper. Dit betekent dat uw geld pas aan de verkoper wordt vrijgegeven als uw bestelling is afgeleverd en u deze bevredigend acht, waarna u de taak als 'Gereed' markeert.

Daarnaast hoef je ook niet bang te zijn dat je creditcardgegevens in gevaar komen. Fiverr is een van de veiligste websites ter wereld en zal uw financiële gegevens nooit aan derden verstrekken, wat er ook gebeurt. Fiverr verzamelt niet krediet informatie. Maar ze stellen hun betalingsproviders in staat om de nodige informatie te verzamelen om betalingen van kopers op de website te accepteren of om betalingen over te maken naar verkopers op het platform. De Fiverr wordt op geen enkele manier blootgesteld aan uw betalingsinformatie die door zijn betalingsproviders wordt verstrekt.

Zolang u het Fiverr-platform gebruikt om diensten aan te schaffen, moeten alle betalingen via de website worden gedaan. Als een verkoper u vraagt om betalingen te doen met alternatieve methoden die niet worden geleverd of ondersteund door Fiverr, neem dan contact op met het klantenserviceteam. Als u een saldo op uw rekeningsaldo heeft, met name het Shopping-saldo, wordt dit automatisch toegepast op uw volgende aankoop. De mogelijkheid om te betalen voor services in Fiverr met lokale valuta is alleen beschikbaar in bepaalde landen over de hele wereld. Houd er echter rekening mee dat de lokale prijs van elke show op de Fiverr-website een directe conversie is van de oorspronkelijke prijs in Amerikaanse dollars. Daarom kunnen prijzen in lokale valuta dagelijks worden gewijzigd, afhankelijk van de geldende wisselkoersen.

Wat te verwachten

Zoals eerder vermeld, beginnen alle showprijzen op het Fiverr-platform bij $ 5 of erg laag. Voor zo'n schamele som moet je dan ook geen service van hoge kwaliteit verwachten. Je krijgt waar je voor betaalt. Daarom zouden uw verwachtingen niet hoog moeten zijn voor shows met zulke lage tickets. Wanneer je echter $ 5 optredens koopt, krijg je een idee van wat je kunt krijgen als je naar dure optredens gaat. Premium geprijsde optredens hebben een hoge kwaliteit, dus je zou bereid moeten zijn om meer te betalen.

Toppunten om in gedachten te houden met Fiverr als koper

Een veelgemaakte fout die kopers maken als ze eenmaal inloggen op Fiverr, is om meteen een bestelling te plaatsen zonder met de verkoper te communiceren. Dit kan tot een tegenvallend resultaat leiden, aangezien de verkoper uw verwachtingen niet kent.

De beste manier om ervoor te zorgen dat de verkoper levert waarvoor je hebt betaald, is door contact op te nemen met de verkoper voordat je de bestelling plaatst. Dankzij de Fiverr-app zijn de meeste ervaren verkopers 24 uur per dag, 7 dagen per week verbonden met het platform. De chat tussen jou en de verkoper wordt nooit aan derden bekendgemaakt en alles wat je bespreekt blijft vertrouwelijk. Pas als u zeker weet dat de verkoper op dezelfde pagina staat als u en uw behoeften of vereisten volledig begrijpt, mag u doorgaan met de bestelling. Probeer om tijd te besparen en teleurstelling te voorkomen, contact op te nemen met twee of drie verkopers tegelijk en met dezelfde vereisten. U moet hun antwoorden noteren, hoe snel ze reageren op berichten, en uw discretie gebruiken om hun competentieniveau te meten.

Ten derde kunt u overwegen nieuwe verkopers (niveau '0'), niveaus '1' en '2' te sponsoren. Nieuwe verkopers hebben geen beoordelingen die hun vaardigheidsniveau bewijzen en vinden het moeilijk om de eerste verkoop te doen. Wees niet bang om ze te proberen; aangezien u waarschijnlijk hun eerste klant bent, zullen ze u graag van dienst zijn. Ze zullen meer dan bereid zijn om alles te doen wat u hen vertelt om uw vertrouwen te verzekeren. U moet echter nog steeds voorzichtig zijn, aangezien sommige van hen mogelijk niet aan uw vereisten voldoen.

Verkopers die tonnen bestellingen in de rij hebben, laten zien dat ze niet alleen bekwaam zijn, maar ook veel werk te doen hebben. Zelfs als je contact opneemt met verkopers in deze categorie en zij reageren, duurt het even voordat ze je bestelling leveren, tenzij je betaalt door 'Express Delivery'-services.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Fiverr?

Op dit moment zijn er 1 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar voor Fiverr.

Hoeveel kan ik besparen met Fiverr?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Fiverr, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Fiverr kortingscode in?

Om een kortingscode van Fiverr te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Fiverr gemiddeld?

Vandaag zijn er 1 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar bij Fiverr. Gemiddeld biedt Fiverr 1 + 2 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Fiverr?

Je kunt besparen bij Fiverr door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 20% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Fiverr geldig?

Elke promotiecode van Fiverr heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Fiverr aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Fiverr geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  1. Een korte geschiedenis van Fiverr
  2. Een bestelling plaatsen
  3. Wat te verwachten
  4. Toppunten om in gedachten te houden met Fiverr als koper

FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Fiverr?
  2. Waar vind ik informatie over Fiverr?
  3. Wat is een kortingscode van Fiverr?
  4. Wat is het adres van Fiverr?
  5. Levert Fiverr gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Fiverr

Fiverr is een onafhankelijke marktplaats waar mensen online diensten kopen en verkopen. U kunt letterlijk elke service krijgen op Fiverr. Wil je een artikel voor je laten schrijven? Je kunt iemand vragen om het voor je te doen. Een website gebouwd? Ja, iemand kan dat voor je doen. 2D of 3D animatie? Absoluut! Iemand kan dat voor je doen. Je kunt zelfs iemand voor je laten zingen of je naam roepen in een struik ... Wat? Je zult versteld staan van wat mensen bereid zijn te doen voor $ 5. In feite is Fiverr een enorme markt voor virtuele diensten. Hiermee kunt u freelancers inhuren uit verschillende expertisegebieden, zoals grafisch en ontwerp, digitale marketing, schrijven en vertalen, video en animatie, muziek en audio, programmering en technologie, zaken, lifestyle en nog veel, veel meer. Fiverr is betaalbaar voor eigenaren van kleine en grote bedrijven. Geef een snelle reactie van de verkoper. U kunt een klus in minder dan 24 uur klaren. Los problemen met uw bestelling in een paar klikken op. Ontvang VIP-ondersteuning als eersteklas koper. Zoek freelance werk van goede kwaliteit.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Fiverr

Actiecodes3
Beste korting20%
Werkende kortingen1
Gebruikte codes49

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X