Medpets Actiecodes

Medpets Kortingscode €20,- ( kortingscodes Medpets België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Medpets België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Medpets Kortingscode van 19 Mei 2024 ✅ Kortingen Medpets al 4 keer gebruikt.

Medpets Deals • Verloopt over 14 dagen
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Medpets. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk deal
4 keer gebruikt
Medpets.nl is zonder twijfel de grootste online dierenapotheek van Nederland waar u onder andere diergeneesmiddelen, dieetvoeding, verzorgingsproducten en voedingssupplementen voor uw honden, katten, paarden, konijnen, knaagdieren, vogels, reptielen en amfibieën kunt bestellen . Naast het uitgebreide en voordelige assortiment kunt u bij de dierenarts Medpets ook terecht voor advies.

U kunt tijdens kantooruren altijd bellen met de klantenservice als u vragen heeft over de producten of uw huisdier. Medpets.nl biedt u niet alleen een zeer uitgebreid en zeker betaalbaar assortiment met meer dan 5000 kwaliteitsartikelen , maar ook klantvriendelijke en deskundige service en advies van één van onze dierenartsen.

soms kunt u tijdens kantooruren onze klanten altijd bellen met vragen of opmerkingen over onze producten, een bestelling plaatsen en eventuele verzending. M edpets.nl is opgericht in 2007 en heeft als eerste in Nederland een breed assortiment diergeneesmiddelen gelanceerd, online dieetvoeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor veel huisdieren aanbieden. Naast Nederland is Onlinepets BV ook actief met Medpets.be in België, Medpets.de in Duitsland en Vetsend.co.uk in Groot-Brittannië.


Medpets.nl is een online specialist in dierapotheken

Hier kunt u via de website eenvoudig, snel en goedkoop vele diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en dieetvoeders voor honden, katten, vogels, paarden en knaagdieren evenals terrariumdieren bestellen.

Medpets.nl, opgericht in 2007, was het eerste bedrijf in Nederland dat een volledig assortiment diergeneesmiddelen, dieetvoeding, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor veel huisdieren online aanbood. Naast Nederland is Onlinepets BV ook actief met Medpets.be in België, Medpets in Duitsland en Vetsend.co.uk in Groot-Brittannië.

De grootste online dierenapotheek van Nederland, Medpets.nl, is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Met een uitgebreid pakket van meer dan 5000 producten is Medpets.nl zonder meer de grootste online dierenapotheek van Nederland. Om onze capaciteit verder uit te breiden zijn we eind november 2012 verhuisd naar een volledig nieuw pand in Oud Gastel.

Het team van Medpets bestaat voornamelijk uit onze klantenservice, de belangrijke medewerkers van het marketing- en natuurkamp en een gespecialiseerde dierenarts.

Voor vragen over medicatie of een medisch probleem met uw huisdier kunt u altijd telefonisch of per e-mail (emailacat dierenarts@Medpets.nl) contact opnemen met onze dierenarts. Ze schrijft regelmatig een column voor de e-mailnieuwsbrief waarin ze abonnees allerlei achtergrondinformatie, goede tips en adviezen geeft over lichamelijke vraagstukken en interessegebieden. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via het aanmeldformulier op de homepage.

De Dierenbescherming beschermt de dieren door (nood)hulp te verlenen, het welzijn van de dieren te behouden en een diervriendelijke omgeving te beïnvloeden. Dankzij dierenwelzijn worden er jaarlijks tienduizenden huisdieren verzorgd. Daarnaast hebben miljoenen vee een veel beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk. De gezondheid van elk dier staat bij Medpets voorop en daarom is vanaf 2024 een samenwerking gestart met de dierenwelzijnsorganisatie. Medpets gelooft in een samenwerkende kracht om te helpen bouwen aan een veel beter dierenwelzijn.

Winnaar BeCommerce 2015 Awards! Ja, Medpets is erin geslaagd de prijs te worden voor de beste webshop in de categorie dieren, tuin en wonen. Het bijzondere aan deze prijs: Belgische bezoekers en klanten stemmen! Hoera!

Naast een zeer uitgebreid en zeker betaalbaar assortiment met meer dan 5000 kwaliteitsartikelen, biedt Medpets.nl u ook klantvriendelijke en deskundige service en advies van een van onze dierenartsen. Voor vragen en opmerkingen over onze producten, een bestelling en verzending kun je tijdens kantooruren altijd contact opnemen met onze klantenservice.

.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Medpets?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Medpets.

Hoeveel kan ik besparen met Medpets?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld €20,- bespaard bij Medpets, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Medpets kortingscode in?

Om een kortingscode van Medpets te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Medpets gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Medpets. Gemiddeld biedt Medpets + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Medpets?

Je kunt besparen bij Medpets door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot €20,- besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Medpets geldig?

Elke promotiecode van Medpets heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Medpets aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Medpets geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  1. Medpets.nl is een online specialist in dierapotheken

FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Medpets?
  2. Waar vind ik informatie over Medpets?
  3. Wat is een kortingscode van Medpets?
  4. Wat is het adres van Medpets?
  5. Levert Medpets gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Medpets

✡ Kortingscodes Medpets en de meest uiteenlopende aanbiedingen van Medpets vind je op kortingscouponcodes.be! Vind de beste kortingscodes, aanbiedingen en promotiecodes Medpets en honderden andere online winkels in België. Kies uw coupon Medpets en bespaar met speciale promoties en aanbiedingen. Deals Medpets Mei 2024 Kortingsbon, aanbiedingen, gratis verzending en Specials bij Medpets Coupon Medpets met de beste prijzen, coupons promoties en exclusieve aanbiedingen. Gemaakt met ♥ in Antwerpen

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Medpets

Actiecodes1
Beste korting€20,-
Werkende kortingen0
Gebruikte codes4

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X