Pixartprinting Actiecodes

Pixartprinting Kortingscode ( kortingscodes Pixartprinting België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Pixartprinting België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Pixartprinting Kortingscode van 18 Mei 2024 ✅ Kortingen Pixartprinting al 0 keer gebruikt.

Pixartprinting Deals • Verloopt over 10 dagen

Aanbiedingen voor je aankopen op Pixartprinting. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Pixartprinting. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit. Een vraag aan de klantenservice werd op een uiterst competente en vriendelijke manier beantwoord. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Pixartprinting is een web-to-print drukkerij gevestigd in Italië. Sinds 2000 bedrukt Pixartprinting op verzoek van de klant enveloppen, visitekaartjes, flyers, ansichtkaarten en boeken, evenals reclamebanners en muuraffiches. Het Venetiaanse bedrijf accepteert alle printopdrachten online. In 1994 werd Pixartprinting opgericht als traditionele drukkerij in Italië en bood het klanten de mogelijkheid om individuele printopdrachten te laten maken.

Inmiddels is de drukkerij niet alleen succesvol in Italië, maar ook in Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland en Duitsland. De online drukkerij Pixartprinting biedt eindklanten een breed scala aan fotoproducten om zelf te ontwerpen. Het assortiment biedt visitekaartjes, klein formaat, tijdschriften, boeken, groot formaat, etiketten, kaarten, displays, boodschappentassen, textieldruk, horeca artikelen, interieurdecoratie, kalenders en planners. De aanbieder gebruikt offsetdruk en digitaal drukwerk als technologie om tijdschriften en catalogi in een grote verscheidenheid aan niet- en inbindvarianten te kunnen drukken.

Niet alleen kleine formaten zijn online te bestellen, de online drukkerij vervult ook aanvragen voor grote formaten, die allemaal naar persoonlijke wensen en behoeften kunnen worden ontworpen. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de. .


OVER Pixartprinting

Matteo Rigamonti richtte het bedrijf in 1994 op als een traditionele printserviceprovider. In 2000 werd het Italiaanse familiebedrijf omgevormd tot een e-commerce drukkerij. Zo wist Pixartprinting zich te vestigen op de Duitse, Franse, Spaanse, Portugese en Engelse markt. Naast traditionele printopdrachten omvat het productassortiment van de dienstverlener hoogwaardige visitekaartjes, etiketten, flyers en posters. Ook is het mogelijk om tijdschriften, boeken en catalogi te laten inbinden.

Een andere specialiteit van het bedrijf zijn PVC-folies voor verschillende soorten oppervlakken, zoals auto's. Het doel van het bedrijf is om klantprojecten binnen 48 tot 72 uur te implementeren. De supportservice is doordeweeks altijd bereikbaar voor klanten, zodat bestellingen tot in detail met een medewerker kunnen worden besproken. De belservice is gratis. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Digitaal printen van visitekaartjes in groot formaat

Als visitekaartjes, enveloppen, flyers, boeken, reclamebanners of muurposters moeten worden gedrukt, is Pixartprinting.de het ideale contact. De Italiaanse web-to-print provider kan bijna elke printopdracht aan met hun nieuwste print- en snijapparatuur. De online drukkerij accepteert de betreffende printopdrachten alleen via de eigen website. Sinds 2009 kunnen ook zakelijke klanten uit Duitsland kleine en grote formaten selecteren en hun printgegevens gemakkelijk als pdf of via de webinterface aanleveren. Met de sms-notificatie wordt de klant altijd vanaf het begin van de verzending op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Pixartprinting - een online drukkerij uit Italië

Pixartprinting is een internationale web-to-print service provider. Het Italiaanse bedrijf werd midden jaren negentig opgericht als scan- en DTP-studio. Initiatiefnemer en CEO is Matteo Rigamonti. In de loop der jaren heeft hij niet alleen een flink aantal medewerkers opgebouwd, maar ook een indrukwekkend machinepark bestaande uit printers en ontstekingssnijmachines om zo snel mogelijk klein- en grootformaat prints te produceren.

Het productportfolio van Pixartprinting varieert van visitekaartjes, brochures en notitieblokken tot boeken, etiketten en kaarten, PVC-kleeffolies, canvasafdrukken, cateringartikelen en etalageontwerpen. Zakelijke klanten hoeven slechts één van de printproducten te kiezen en hun gegevens als pdf of via de webinterface aan te leveren. In 2009 had de online drukkerij al 1.500 leveringen per dag verwerkt. Dat kan alleen met de nieuwste printapparatuur, verpakkingsmachine en speciaal ontwikkelde software. Dankzij dat laatste weet Rigamonti altijd waar elke opdracht zich bevindt en welk proces deze doormaakt. De software neemt niet alleen de bestelling van ontvangst tot levering over, maar informeert de klant ook via sms over de afzonderlijke stappen.

De specialist in digitaal printen bood zijn diensten op pixart.it voornamelijk aan Engels-, Frans- en Italiaanssprekende klanten aan. Sinds 2009 kunnen Duitse bedrijven, firma's en ondernemers via de website Pixartprinting.de printopdrachten bij de leverancier indienen.

Beste korting Meubels en decoratie

Uw online drukkerij

Opgericht in 1994 als traditionele drukkerij in Italië, staan wij voor u klaar om uw individuele printopdrachten letterlijk op papier of andere hoogwaardige materialen te brengen. Pixartprinting, een online drukkerij, heeft zich inmiddels gevestigd als specialist op de Italiaanse markt en heeft haar aanwezigheid in Europese landen als Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland en Duitsland weten te versterken.

Onze medewerkers regelen alles in drie ploegen, zeven dagen per week dat onze producten volgens uw specificaties worden vervaardigd en binnen 48 tot 72 uur bereikbaar zijn (bijzondere formaten zoals pallets etc. ca. 5 tot 7 dagen). Bij digitaal en offsetdruk bijvoorbeeld maken wij hoogwaardige visitekaartjes, flyers, etiketten of posters naar uw wensen. U kunt ansichtkaarten, catalogi, brochures en nog veel meer bestellen. De specialisten in onze online drukkerij nemen ook uw ongebruikelijke verzoeken in behandeling: Als u ons persoonlijk wilt spreken om het huidige project van uw bedrijf met behulp van druktechnologie uit te voeren, is onze belservice van maandag tot en met vrijdag gratis bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur

Afdruktechnologieën
Ons drukmachinepark

Dit is een van de sterke punten van het bedrijf Pixartprinting, ook wel "The Little Drupa" genoemd. Er zijn systemen van de volgende generatie in productie, die allemaal niet ouder zijn dan drie jaar. Om deze reden is het bedrijf ook een referentieobject voor de belangrijke fabrikanten van systemen voor de grafische industrie. Het wordt vaak gebruikt als referentieklant voor preview-installaties, zoals onlangs in de Komori Lithrone GL840P, een achtkleurenoffsetdrukmachine in het formaat 70 x 100 en uitgerust met een nieuwe platenwisselaarsynchronisatie.

Het hele productieproces is onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen.

De productie is ontwikkeld met de beste printsystemen die momenteel beschikbaar zijn. Praktisch gelede, in tegenover elkaar liggende gespiegelde productielijnen, is er een voor het kleine formaat en een tweede voor het grote formaat. Centraal staat de afdeling handling in afstemming met beide sectoren. Het productiegebied voor kleinformaat prints gaat van de papierwinkel naar de drukkerij en vervolgens naar de verdere verwerking en vervolgens naar de verzending. Omgekeerd is er een magazijn voor papier en materiaal in velvorm of op rollen in de grote afdeling. In het verdere verloop van de productie worden vlakbed- en roldruksystemen evenals afwerkings- en afwerkingswerkzaamheden aan de workflow toegevoegd voordat de bedrukte producten worden verzonden.

Kalenders, enveloppen en meer op Pixartprinting

Zakelijke klanten kunnen door Pixartprinting de volgende producten laten bedrukken:

PVC-kaarten
Boodschappentassen
Kalender en Planner
Kleine formaten (visitekaartjes, flyers, posters, enz.)
Tijdschriften, boeken, catalogi
Etiketten en kaarten
Grote formaten (plaatmaterialen, reclamebanners, muurposters, etc.)
Displays (beursdisplays, reclamevlaggen)
verpakking
Gastro-items (tafeldecoraties, menu's, enz.)
Interieur decoratie
Raamdecoratie
Een blik op het productassortiment maakt duidelijk dat Pixartprinting zich in geen enkele branche heeft gespecialiseerd. Op deze manier kunnen restaurateurs, baruitbaters en kledingwinkels individueel marketingartikelen en drukwerk zoals menukaarten, placemats, raamfolies en verpakkingsopdrachten ontwerpen en bedrukken.

Betaalmethoden in één oogopslag

Klanten van Pixartprinting kunnen de bestelde producten betalen met creditcard (Visa, MasterCard), PayPal, vooruitbetaling en directe overboeking. Pixelartprinting start pas met de productie na ontvangst van de betaling en na het uploaden van de afbeeldingen.

Verzend- en administratiekosten

Afhankelijk van hoe snel de Pixartprinting de door de klant aangeleverde bestanden ontvangt, des te sneller kan de online provider het gewenste printproject realiseren. Zowel verzending als levering zijn gegarandeerd volgens de deadlines die in de aanbieding zijn vermeld. Levering is via DHL, FedEx en TNT tegen eventuele verzendkosten maakt Pixalartprinting niet.

Herroepingsrecht en betalende retournering

Met Pixartprinting kunnen consumenten hun online bestelling niet zomaar annuleren, omdat het merendeel van de aangeboden artikelen individueel verpakt en uniek gepersonaliseerd is.

Echter, als het een van de weinige niet-gepersonaliseerde producten is, kunnen klanten gebruik maken van het 14 dagen herroepingsrecht. De opzegging moet tijdens deze periode schriftelijk worden doorgegeven aan Pixartprinting SpA. Alvorens het product terug te sturen, moet de klant wachten op de bevestiging en details van de retourmodaliteiten van de online provider. De klant draagt de kosten van het retourneren. Reeds gedane betalingen worden pas gerestitueerd na ontvangst van de retourzending.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Pixartprinting?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Pixartprinting.

Hoeveel kan ik besparen met Pixartprinting?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Pixartprinting, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Pixartprinting kortingscode in?

Om een kortingscode van Pixartprinting te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Pixartprinting gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Pixartprinting. Gemiddeld biedt Pixartprinting + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Pixartprinting?

Je kunt besparen bij Pixartprinting door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Pixartprinting geldig?

Elke promotiecode van Pixartprinting heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Pixartprinting aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Pixartprinting geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. OVER Pixartprinting
 2. Digitaal printen van visitekaartjes in groot formaat
 3. Pixartprinting - een online drukkerij uit Italië
 4. Uw online drukkerij
 5. Afdruktechnologieën Ons drukmachinepark
 6. Het hele productieproces is onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen.
 7. Kalenders, enveloppen en meer op Pixartprinting
 8. Betaalmethoden in één oogopslag
 9. Verzend- en administratiekosten
 10. Herroepingsrecht en betalende retournering

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Pixartprinting?
 2. Waar vind ik informatie over Pixartprinting?
 3. Wat is een kortingscode van Pixartprinting?
 4. Wat is het adres van Pixartprinting?
 5. Levert Pixartprinting gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Pixartprinting

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit. Een vraag aan de klantenservice werd op een uiterst competente en vriendelijke manier beantwoord. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Pixartprinting

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X