De links van the nu company zijn gratis, wij verdienen geen enkele commissie bij deze shop.
the nu company Actiecodes

the nu company Kortingscode 20% ( kortingscodes the nu company België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van the nu company België ✅ 8 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en the nu company Kortingscode van 14 Juni 2024 ✅ Kortingen the nu company al 4 keer gebruikt.

the nu company Deals • Verloopt over 13 dagen

20% op sets

Die u graag op voorraad koopt? Sla onze nu producten in en geniet van kortingen op sets
Bekijk deal
4 keer gebruikt
the nu company Deals • Verloopt over 12 dagen

20% bij outlet

Hier vind je alle nu producten met oneffenheden of een iets kortere houdbaarheidsdatum samen tegen afval
Bekijk deal
0 keer gebruikt
the nu company Deals • Verloopt over 2 dagen

17% besparen met sets

Die u graag inslaat? Sla onze nu producten in en geniet van kortingen op sets
Bekijk deal
0 keer gebruikt
the nu company Deals • Verloopt over 14 dagen

15% the nu company studentenkorting via voucher

Als je je als student inschrijft via iamstudent, ontvang je 15% korting op alle the nu company producten
Bekijk deal
0 keer gebruikt
the nu company Deals • Verloopt over 11 dagen

Beveilig 10% waardebon the nu company in de gratis nieuwsbrief

Als abonnee van de gratis nieuwsbrief bent u altijd op de hoogte van de laatste acties en nieuws over het assortiment en als dank ontvang je direct een 10% kortingscode voor je volgende aankoop
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als the nu company
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
Allurez Actiecodes • Verloopt over 3 dagen

Kortingsbon Allurez extra $50 OFF tot 55% OFF op de hele site

Profiteer van de verkoop en pak uw extra $50 OFF tot 55% OFF op de hele site.
SA23
Toon code
14 keer gebruikt
Ritani Actiecodes • Verloopt over 12 dagen

1% OFF laboratoriumdiamanten meer dan $1000

1% OFF laboratoriumdiamanten meer dan $1000 diamanten oorknopjes, verlovingsring, lab diamanten, lab grown diamanten, diamant, lab grown diamant, diamanten coupons en promotiecodes op Ritani zo is het mogelijk om via de couponcode of kortingsvoucher te profiteren van bijzonder voordelige kortingen
LAB1
Toon code
4 keer gebruikt
Ritani Actiecodes • Verloopt over 6 dagen

25% OFF 14k goud en diamanten harthanger

Coupons en promotiecodes op Ritani zo is het mogelijk om via de couponcode of kortingsvoucher te profiteren van bijzonder voordelige kortingen
Z9FG
Toon code
10 keer gebruikt
Light in the box Deals • Verloopt over 16 dagen

Light in the box korting tot 70% in juni

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Light in the box en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Maisons du Monde Deals • Verloopt over 9 dagen

Pak tot 25% korting op staande spiegels bij Maisons du Monde

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Maisons du Monde!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Bongo Deals • Verloopt over 13 dagen

Bongo korting: bestel Michelin-cadeaubonnen nu met tot €50,- korting

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Bongo!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

5 tips over wat u kunt doen om klimaatverandering tegen te gaan

De klimaatverandering vordert; de planeet blijft opwarmen. De oorzaken en dat dit verstrekkende en verwoestende gevolgen heeft, hebben we al uitgelegd in ons blogartikel over de opwarming van de aarde. Alleen al in de afgelopen 150 jaar is de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer met 40% toegenomen. Om dit in perspectief te plaatsen: in 2016 droeg elke Duitser volgens statistieken 8,9 ton bij. Klimaatbescherming gaat ons allemaal aan. Hier leest u wat u in het dagelijks leven kunt veranderen zonder al te veel moeite om CO2 te besparen:

1. Licht en warmte

Als je CO2 wilt besparen, hoef je niet helemaal zonder elektriciteit en verwarming te doen. Maar ook thuis kunnen kleine stapjes een groot verschil maken. Door over te stappen op een groene leverancier kan een huishouden van drie of vier personen tot wel 1,9 ton CO2 besparen. Ook de moeite waard om te veranderen op LED-verlichting in plaats van gloeilampen: Volgens een Britse schatting zou een hele kolencentrale uit kunnen vallen als elk huishouden slechts één conventionele gloeilamp zou vervangen door een LED-lamp.

Het loont ook om te investeren in thermische isolatie van uw appartement/huis. Door luchtdoorlatende ramen en deuren af te dichten, bespaart u niet alleen energie, maar ook geld. Het hoeft natuurlijk ook niet ingevroren te worden, maar een graadje lager kamertemperatuur kan al een wereld van verschil maken. Vooral 's nachts, als je toch onder de warme deken ligt, kun je de verwarming lager zetten en CO2 besparen terwijl je slaapt.

tweede wasbeurt

Ook bij het wassen van je textiel kun je CO2 besparen. Doe indien mogelijk de voorwas achterwege en was je kleding op maximaal 60 graden en alleen in uitzonderlijke gevallen op 95 graden. Gebruikte kleding die niet (of weinig) vuil is, wordt zelfs bij 30-40 graden gereinigd en kan vervolgens op een droogrek in plaats van in de wasdroger worden gedroogd, wat CO2 bespaart.

Het vlees op het bord zorgt voor de opwarming van de aarde. We hebben hier al meerdere artikelen over geschreven op onze blog. Het is slechts een van de vele redenen waarom we geen dierlijke ingrediënten in onze producten gebruiken, niet alleen voor onze gezondheid, maar ook voor het klimaat. Wist je dat een uitgebalanceerde voeding, verminderd met vlees (of beter nog, zonder vlees) het wereldklimaat zo'n 400 kg CO2 per jaar bespaart? Dus focussen op plantaardig voedsel is heel logisch.3. voeding en winkelen

Biologisch kopen vermindert ook de uitstoot van broeikasgassen. In tegenstelling tot conventionele landbouw, gebruikt biologische landbouw geen klimaatschadelijke kunstmest of pesticiden en vereist het slechts ongeveer de helft van de energie van conventionele landbouw. en daardoor wordt er minder CO2 uitgestoten. Bij lange transportroutes komen ook onnodige emissies vrij die met streekproducten worden geëlimineerd.

Een bezoek aan de weekmarkt zorgt voor afwisseling, gezelligheid en CO2-besparing.

(Niet alleen) voedsel wordt te vaak verpakt in onnodige plastic verpakkingen. Koop liever onverpakt en probeer vooral wegwerpplastic te vermijden. Om te voorkomen dat u naar de plastic zak grijpt, moet u uw eigen stoffen zak meenemen en ook spaarzaam winkelen in plaats van in bulk, zodat u niets verspilt.

Beste korting Geschenken en bloemen

4. Transportmiddelen

Niet alleen het vervoer van voedsel stoot CO2 uit, maar natuurlijk ook het vervoer van mensen. Pak in plaats daarvan de fiets of gebruik de bus en trein op weg naar je werk en in het dagelijks leven en loop korte afstanden, dat houdt je ook fit. De enorme CO2-katapulten zijn vliegtuigen. Bedenk of u echt de volgende korte vlucht moet halen of dat u in plaats daarvan de trein kunt nemen. Een enkele retourvlucht op de route München-Hamburg genereert maar liefst 340 kg CO2. De treinreis duurt langer, maar is veel milieuvriendelijker.

U hoeft uw filmavond niet helemaal op te geven, maar zet uw apparaten waar mogelijk uit, want ze verbruiken ook stroom in stand-by. Als uw apparaat geen aan/uit-knop heeft, sluit u het aan op een stekkerdoos die kan worden uitgeschakeld.

5. Techniek

Concreet kun je de techniek die je maar even nodig hebt ook tweedehands goedkoper kopen of in de buurt of bij vrienden vragen of iemand je iets kan lenen. Het is ook de moeite waard om bij het kopen van nieuwe apparaten nader te kijken, niet alleen vanwege de prijs. Op de lange termijn zijn de goedkoopste deals niet echt goedkoop. Als je slim winkelt en kijkt naar de efficiëntie energie bespaart u tot wel 50%!

laten we dit samen doen

Elke klimaatvriendelijke maatregel draagt per definitie bij aan klimaatbescherming. Ieder van ons kan zijn eigen bijdrage leveren door de kleinste veranderingen in het dagelijks leven aan te brengen. De klimaatcrisis raakt ons allemaal, we willen tenslotte een wereld maken die het waard is om in te leven voor de volgende generaties, toch? Het is niet de exclusieve taak van een staat of een enkel bedrijf om de aarde te laten ademen. Niemand kan het alleen, maar dat is precies waarom:

Laten we samen aan boord gaan.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor the nu company?

Op dit moment zijn er codes en 8 aanbiedingen beschikbaar voor the nu company.

Hoeveel kan ik besparen met the nu company?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij the nu company, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een the nu company kortingscode in?

Om een kortingscode van the nu company te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft the nu company gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 8 aanbiedingen beschikbaar bij the nu company. Gemiddeld biedt the nu company + 8 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij the nu company?

Je kunt besparen bij the nu company door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 20% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij the nu company geldig?

Elke promotiecode van the nu company heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige the nu company aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat the nu company geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

 1. 5 tips over wat u kunt doen om klimaatverandering tegen te gaan
 2. 1. Licht en warmte
 3. tweede wasbeurt
 4. 4. Transportmiddelen
 5. 5. Techniek
 6. laten we dit samen doen

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van the nu company?
 2. Waar vind ik informatie over the nu company?
 3. Wat is een kortingscode van the nu company?
 4. Wat is het adres van the nu company?
 5. Levert the nu company gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van the nu company

Minder suiker. Vol van smaak. Met nucao van the nu company kies je voor compromissen. Ontdek de eerste chocoladereep waar je met een gerust geweten van kunt genieten. Geen geraffineerde suiker We zoeten gewoon met een snufje kokosbloesemsuiker. Natuurlijk voedzaam - Hennepzaden, walnoten en acerola-kersen zorgen voor een voedingsboost! 100% veganistisch. Geen melkpoeder en toch onverslaanbaar romig! Onze verpakkingen dragen het 'PLASTICFREE' keurmerk en zijn gecertificeerd thuiscomposteerbaar. Voor elke verkochte reep planten we een boom. Bevatten uw producten palmolie, soja, lactose? Zijn ze glutenvrij? Al onze producten zijn vrij van palmolie, soja, gluten en lactose. De fabriek waar onze repen worden gemaakt, gebruikt echter andere productieprocessen dan die van ons, dus we kunnen niet precies weten of de andere recepten soja bevatten en of de machines 100% sojavrij. zeer consciëntieus gedaan, zodat alleen de kleinste hoeveelheden elke keer konden worden gedetecteerd in de reguliere analyse. Maak van de gelegenheid gebruik om ook andere the nu company-producten te ontdekken!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij the nu company

Actiecodes8
Beste korting20%
Werkende kortingen0
Gebruikte codes4

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.