Ons team

ORION30 CEO

Roberto – Mede-oprichter, CEO

Succes gaat van mislukking naar mislukking zonder verlies van enthousiasme.

E-commerce-expert met een sterke zakelijke expertise met 14 jaar internationale ervaring in webmarketing in structuren variërend van start-ups tot multinationals. Implementer en change driver, gericht op analytics en prestatiemeting aangeboden door de kracht van webmarketing en sales via het WEB. Business developer en marketingstrategie in consumptiegoederen, consumentenelektronica en consumentendiensten Verantwoordelijk voor strategische ontwikkeling en nieuwe bedrijven extern (ontwikkeling van merkontwikkelingsstrategie en het opzetten van nieuwe ondernemingen), en intern (beheer van opkomende strategische kansen in een vroeg stadium).

IMP CEO

Harry – CTO en eigenaar

Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd

Harry groeide op in België, maar woont nu in Zürich met zijn geliefde vrouw en kinderen. Hij werkte meer dan 10 jaar als werktuigbouwkundig ingenieur voordat hij overstapte naar software-engineering. Na voor een aantal bekende Zwitserse bedrijven te hebben gewerkt, werd hij zelfstandige in de online business. Harry heeft de technische leiding over het project, we vinden het erg leuk om het project vooruit te zien gaan, we werken er hard aan om een ​​toppositie in de business te krijgen.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen
Hoe werkt het?