Uber Actiecodes

Uber Kortingscode €15 ( kortingscodes Uber België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Uber België ✅ 5 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Uber Kortingscode van 17 Mei 2024 ✅ Kortingen Uber al 155 keer gebruikt.

Uber Deals • Verloopt morgen
Uber Brussel Code en Coupon €15 korting op je eerste reis naar Brussel
Bekijk deal
61 keer gebruikt
Uber Deals • Verloopt over 9 dagen
Uber Antwerpen Code en Coupon €15 korting op je eerste reis naar Antwerpen
Bekijk deal
60 keer gebruikt
Uber Deals • Verloopt over 2 dagen
Uber Gent Code en Coupon €15 korting op je eerste reis naar Gent
Bekijk deal
28 keer gebruikt
Uber Deals • Verloopt morgen
Uber Hasselt Code en Coupon €15 korting op je eerste reis naar Hasselt
Bekijk deal
4 keer gebruikt
Uber Deals • Verloopt over 4 dagen
Uber Leuven Code en Coupon €15 korting op je eerste reis naar Leuven
Bekijk deal
2 keer gebruikt

Met deze kortingsbon kunt u van de ene plaats naar de andere in de stad verhuizen tegen zeer goedkope prijzen, goedkoper dan wanneer u er geen gebruik van zou maken. U zult zich realiseren dat het niet nodig is om een fortuin uit te geven aan de honderden transfers die u normaal gesproken in de stad uitvoert, aangezien deze promotiecode de deur naar besparingen opent. Bovendien biedt dit bedrijf u de meest comfortabele manier om uw reis te betalen, want wanneer u op uw bestemming aankomt, hoeft u alleen maar uit de auto te stappen, omdat ze de reis automatisch in rekening brengen van de creditcard die u hebt ingevoerd toen je bent met je sessie begonnen.

Met deze kortingsbon UBER kunt u van de ene plaats naar de andere in de stad verhuizen tegen zeer betaalbare prijzen, goedkoper dan wanneer u er geen gebruik van zou maken. U zult zich realiseren dat het niet nodig is om een fortuin uit te geven aan de honderden overschrijvingen die u gewoonlijk in de stad maakt, aangezien deze promotiecode UBER de deur naar besparingen opent. Bovendien biedt dit bedrijf u de meest comfortabele manier om uw reis te betalen, want wanneer u op uw bestemming aankomt, hoeft u alleen maar uit de auto te stappen, omdat ze de reis automatisch in rekening brengen van de creditcard die u hebt ingevoerd toen je bent met je sessie begonnen. U zult niet voor verrassingen komen te staan want bij het aanvragen van de reis ziet u een geschatte prijs van wat uw reis gaat kosten. Als u onze kortingscode UBER toevoegt, zult u zien dat u een aanzienlijk bedrag in uw zak heeft bespaard. Wachten op een taxi die toevallig op het juiste moment langs de juiste plaats komt, is een verleiding van geluk, en als je ook zuinig wilt racen en het type voertuig wilt vinden dat het beste bij je past, dan is dat al vragen. veel, nietwaar?

De waarheid is dat als je UBER vraagt, je het hebt en met de promotiecode UBER blijkt dat je naast al het bovenstaande extra voordelen geniet naast de toch al fantastische service die UBER je elke dag biedt. UBER is een Amerikaanse multinational die elektronische diensten levert op het gebied van privévervoer in de stad, via een e-hailing-applicatie die een dienst aanbiedt die vergelijkbaar is met een traditionele taxi, in de volksmond bekend als een dienst. de "betaalde reis". UBER is in Spanje actief met een hoogwaardige voertuigservice en een goedkoop model.


De geschiedenis van UBER

UBER heeft sinds de lancering in 2009 de manier van reizen over de hele wereld verteld. Naast vervoer biedt UBER een verbindingsservice waarbij elke stad een volledig toegankelijke plaats wordt voor iedereen, terwijl het tegelijkertijd voor passagiers gemakkelijker wordt om te beheren wat ze moeten doen om een voertuig te vinden en biedt chauffeurs een manier om hun zakelijke portefeuille te vergroten. Met meer dan zeventig steden die werken met UBER, is het succes van dit bedrijf niet te stoppen, elke dag vergeten meer mensen traditionele reizen en vertrouwen UBER als hun belangrijkste leverancier van kwaliteitsvervoer tegen een goede prijs.

UBER is beweging

Met UBER is alles mogelijk Heeft u een SUV nodig om u op te halen op een regenachtige woensdagmiddag? Dan is UBER het bedrijf dat je nodig hebt, een hele transportervaring. Wanneer u verhuist met UBER, hoeft u niet te bellen of op straat te wachten tot de taxi arriveert, gewoon vanuit uw mobiele app drukt u op een knop en u wordt door uw app op de hoogte gebracht wanneer de auto klaar is, zodat u kan uw tijd beheren en benutten zoals u dat wilt. Bovendien bespaar je als je reist met UBER terwijl je je chauffeur fooi geeft, hoe kan dat? Heel makkelijk, het bedrag waar UBER aan uitbetaalt De chauffeurs rekenen de kosten van een fooi al mee, twintig procent van jouw deel en je hoeft de leiding niet te nemen

De voordelen van reizen met UBER.com:

Snelheid en veiligheid. U hoeft geen contant geld bij u te hebben, gewoon door uw mobiel bij u te hebben, kunt u een privétaxi nemen om u naar huis of naar de plaats te brengen die u nodig heeft. En vergeet niet dat u geen fooi hoeft te geven (UBER taxi*). In UBER kun je betalen met creditcard of paypal, hiervoor hoef je alleen maar deze betaalmethoden toe te voegen aan je UBER account.

Gecentraliseerde onkostenfacturen. Ongeacht de privétaxi die u neemt, al uw facturen worden gecentraliseerd zonder dat u lange minuten hoeft te wachten, en uw factuurgegevens worden verstrekt aan elke taxichauffeur die u gebruikt om u te vervoeren, waar u ook heen gaat.

Geen kosten voor bellen naar betaalnummers of lange wachtminuten. Om een UBER-taxi of een privévoertuig met chauffeur aan te vragen, hoeft u zich alleen maar te geolokaliseren via de applicatie zonder dat u minuten en minuten aan de telefoon hoeft te wachten tot een telefoniste u antwoordt, zodat zij u vervolgens een taxi naar waar je bent.

Duidelijke tarieven. Op hun website kun je de huidige prijs van hun service in elke stad vinden en een schatting maken van de kosten die de race met UBER voor je zal hebben, zodat je altijd een vooropgezet idee hebt van hoeveel het je gaat kosten om UBER te gebruiken om kom waar je heen moet.

Jij kiest. U kunt selecteren met welke UBER-chauffeur u wilt reizen, en u kunt dit doen op basis van uw criteria met betrekking tot het type voertuig waarin u wilt rijden en op basis van de beoordeling van klanten die eerder met die bestuurder en dat voertuig hebben gereisd. Ten slotte, wanneer uw reis eindigt, zal de applicatie u om uw evaluatie en feedback vragen om uw ervaring openbaar te maken en meer waarde te bieden aan nieuwe gebruikers. Onder de voertuigen die UBER-taxichauffeurs besturen, kun je vinden van de meest eenvoudige zoals de Toyata Prius tot de meest premium zoals high-end Mercedes, logischerwijs hebben ze verschillende prijzen.

Kortom, UBER geeft je meer tijd voor jezelf, de waarde dat er altijd iemand is en het comfort van reizen zonder je ergens zorgen over te maken. Altijd beschikbaar voor uw uitjes of last-minute reizen UBER nodigt u uit om uw reiservaring te socialiseren, om uw ervaringen en waarden van de service die zij u hebben geboden te delen om andere gebruikers te verbeteren en te helpen bij het selecteren van de beste chauffeurs uit uw stad.

Hoeveel kost het om UBER te gebruiken?

U kunt de UBER- tarieven op elk moment op hun website bekijken, maar om u een idee te geven: momenteel kost het in steden als Barcelona één euro om u op te halen op de bestemming en voor elke minuut aan boord voegt u 0,30 euro toe of niet voor elke minuut afgelegde kilometer € 0,75. Van dit bedrag verzamelt UBER 20% van het totale bedrag van elke race om u deze service met toegevoegde waarde te bieden. De resterende 80% van de uiteindelijke prijs van wat u betaalt voor uw transfer gaat naar de chauffeur die u de service heeft verleend.

Hoe werken promo- of kortingsbonnen voor UBER.com?

Met de "promotiecoupons" voor UBER kunt u genieten van gratis reizen of tegen gereduceerde prijzen, hiervoor hoeft u ze alleen maar te gebruiken wanneer u zich voor het eerst als klant registreert in de applicatie en, afhankelijk van de promotie die op dat moment van kracht is moment krijg je een bepaalde balans die u kunt gebruiken op uw volgende reis met UBER. Als u een van deze promotiecodes voor UBER.com wilt ontvangen, klik dan hier, het is helemaal gratis en vergeet niet om deze in te voeren tijdens uw registratieproces voor UBER.

Bovendien kunt u ook de "promotiecoupons" gebruiken om ze vanuit uw klantengedeelte in te voeren, het doel is hetzelfde om uw saldo te gebruiken om de prijs van uw reis met UBER te verlagen. Daarom nodigen we u uit om regelmatig CodigodeDescuentos.com te bezoeken om nieuwe promoties, aanbiedingen en kortingsbonnen te zien die u in UBER kunt gebruiken voor uw reizen.

Komt er een grote avond aan? Misschien een belangrijke datum? Misschien een bruiloft en heb je een mooie huurauto nodig om het bruidspaar mee te nemen? Of het nu voor vrije tijd, inzet of werk is, vanaf UBER.com werken ze eraan om u een goede stads- en interstedelijke vervoersdienst aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Profiteer van de lage prijzen om te besparen op uw reizen en vergeet niet om de promotiecode in te voeren die we u gratis verstrekken, door nu hier te klikken, om de uiteindelijke prijs van uw reizen nog meer te verlagen. Haast je en reis nu met korting met UBER.com!

Promotiecode voor UBER.com , het particuliere taxibedrijf met goedkope prijzen en transparante prijzen waarmee u kunt besparen op uw reizen door de stad. Profiteer van deze promotiecode UBER en ontvang direct korting op uw volgende rit die u aanvraagt via het particuliere taxibedrijf UBER.com!

Over UBER:

UBER het revolutionaire internationaal succesvolle goedkope alternatief voor taxi's, momenteel aanwezig in 131 steden en 20 steden in de wereld, is eindelijk ook beschikbaar in Spanje en biedt u een reeks diensten zodat u tegen de meest economische prijzen kunt reizen met het type van het voertuig dat u het meest interesseert, afhankelijk van de gelegenheid, allemaal bestuurd door professionele privéchauffeurs in hun vakgebied die u brengen waar u maar wilt, zowel op uw korte afstanden in uw stad als in het buitenland wanneer u gaat op reis, en altijd proberen om veel goedkopere prijzen aan te bieden dan de tarieven van publiek-private diensten die taxi's op veel locaties hadden aangeboden.

UBER is een bedrijf dat eigendom is van grote bedrijven zoals Google Ventures, Jeff Bezzo's algemeen directeur van Amazon of investeringsbanken zoals Goldman Sach, zich ervan bewust dat ze wedden op het winnende paard, het bedrijf, UBER, is sinds de oprichting niet gestopt met groeien in verkoopvolume en is bezig met internationale expansie, aangezien ze om de paar maanden nieuwe landen en nieuwe steden openen om hun klanten te bedienen.

Taxichauffeurs kijken met argwaan naar het particuliere taxibedrijf uit angst hun baan te verliezen, in feite hebben de eerste stakingen en demonstraties al in veel steden over de hele wereld plaatsgevonden om te proberen er een veto over uit te spreken. Maar verre van dat, wat ze hebben bereikt, is dat hun service nog steeds veel populairder is. En hoewel velen er om verschillende redenen tegen zijn, hebben sommige andere taxichauffeurs in de sector besloten om in te zetten op UBER en in grote steden zoals New York factureren ze meer dan $ 90.000 per jaar dankzij deel uit te maken van het UBER privéchauffeursnetwerk. Het is dus waarschijnlijk dat een deel van de taxichauffeurs die er nu tegen zijn zich uiteindelijk zal aanpassen aan de verandering en de activiteiten aan beide kanten verenigbaar zal maken.

UBER.com was de eerste maar geleidelijk zoals in elke sector die groeit, zijn er andere concurrenten ontstaan, in Spanje is het bedrijf Cabify , dat u naast zijn privé-taxichauffeursservice de mogelijkheid biedt om rechtstreeks taxi's te boeken, maar als u overweegt dit vanaf de conventionele routes te doen, wordt de hele transactie via de applicatie uitgevoerd. Dat is heel interessant, want het biedt nog meer variatie.

Hoe werkt UBER?

Op een heel eenvoudige manier. De procedure is de volgende:

1. Registratie. Klanten moeten zich op de UBER.com-website registreren door al hun persoonlijke gegevens en ook betalingsgegevens in te voeren, omdat u een creditcard moet koppelen aan de registratie die u als klant op internet maakt, aangezien logischerwijs van daaruit later wanneer u gebruikt, de races of reizen die u maakt, worden in rekening gebracht. Ook op diezelfde registratiepagina zal het je vragen of je een "promotiecode" of kortingsbon hebt die zal worden gebruikt om je te belonen met gratis geld (in de vorm van een saldo op je account) voor je eerste reis in UBER. com is goedkoper voor u. Dankzij CodigodeDescuentos.com kun je hier helemaal gratis een promotiecode voor UBER.com krijgen.

2. Gegevensvalidatie. Zodra u uw persoonlijke gegevens heeft ingevuld, heeft u uw e-mail geverifieerd door op de link te klikken die naar u is verzonden in een e-mail naar het e-mailadres dat u hebt aangegeven om te registreren en ten slotte uw mobiele telefoonnummer te valideren waarmee u hun diensten zult aanvragen. Ze doen dit om er zeker van te zijn dat de gebruikers die zich aanmelden om hun diensten te gebruiken echt zijn en dat hun persoonlijke informatie volledig juist is. Dit geeft het systeem waarheidsgetrouwheid en zorgt voor een goede werking ervan.

3. Vraag een privé taxi aan. Hiervoor heeft u een telefoon van de laatste generatie of ook wel Smartphone genoemd nodig, hiermee in uw bezit downloadt u de applicatie van Google Play of de Apple Store (afhankelijk van de gsm die u heeft), voert u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord waarmee u zich geregistreerd heeft eerder . En dan geolokaliseer je jezelf om de applicatie te vertellen wat je locatie is. Nu UBER precies weet waar u zich bevindt, zal het u vertellen welke chauffeurs het dichtst bij u in de buurt zijn. Op zo'n manier dat u uw coureur à la carte kunt kiezen door zijn profiel te controleren op het type auto dat hij heeft of de scores die andere gebruikers hem hebben gegeven. Dat is alles. Binnen enkele minuten heb je een UBER-voertuig waar je ook bent om je overal mee naar toe te nemen.

De ervaring lijkt, zoals u zich kunt voorstellen, sterk op die van een taxi, behalve dat u aan het einde geen contante betaling hoeft te doen of hoeft te wachten op de onkostennota om de overdracht van uw werk te rechtvaardigen. Het is gewoon een kwestie van u op de bestemming achterlaten en dat is alles. U wint tijd en comfort! Wil je meer weten? In deze video kun je zien hoe een echte race door een privécoureur van UBER is.

Dat ik moet doen?

Het is heel eenvoudig om UBER te registreren en te gebruiken, hier zal ik de stappen een voor een opsommen:

 1. Registreer u via deze link , indien mogelijk vanaf uw mobiel.
 2. U kunt uw Facebook-account gebruiken en het zal comfortabeler zijn, of u kunt zich zoals gewoonlijk registreren met uw e-mail.
 3. Schrijf uw mobiele nummer op (ze sturen u geen reclame, het is alleen om te bevestigen dat u het bent) wat bijvoorbeeld nodig is voor het geval een chauffeur u gaat ophalen en u niet kan vinden.
 4. Voer de betalingsgegevens in , maak je geen zorgen, want de creditcard is gecodeerd in de applicatie en je zult er geen problemen mee hebben, UBER Het is 100% veilig: vandaag heeft het meer dan 8 miljoen gebruikers, meer dan 160.000 chauffeurs en is het aanwezig in meer dan 400 steden over de hele wereld, dus een ander voordeel is dat je het ook kunt gebruiken als je op reis bent.
 5. Om gebruik te maken van de 10 euro korting hoef je alleen maar je UBER te bestellen, deze wordt automatisch verdisconteerd dus je wacht niet op een berichtje of bericht, de app doet het zelf

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Uber?

Op dit moment zijn er codes en 5 aanbiedingen beschikbaar voor Uber.

Hoeveel kan ik besparen met Uber?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld €15 bespaard bij Uber, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Uber kortingscode in?

Om een kortingscode van Uber te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Uber gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 5 aanbiedingen beschikbaar bij Uber. Gemiddeld biedt Uber + 5 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Uber?

Je kunt besparen bij Uber door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot €15 besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Uber geldig?

Elke promotiecode van Uber heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Uber aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Uber geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. De geschiedenis van UBER
 2. UBER is beweging
 3. Over UBER:
 4. Hoe werkt UBER?
 5. Dat ik moet doen?

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Uber?
 2. Waar vind ik informatie over Uber?
 3. Wat is een kortingscode van Uber?
 4. Wat is het adres van Uber?
 5. Levert Uber gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Uber

Met deze kortingsbon kunt u van de ene plaats naar de andere in de stad verhuizen tegen zeer goedkope prijzen, goedkoper dan wanneer u er geen gebruik van zou maken. U zult zich realiseren dat het niet nodig is om een fortuin uit te geven aan de honderden transfers die u normaal gesproken in de stad uitvoert, aangezien deze promotiecode de deur naar besparingen opent. Bovendien biedt dit bedrijf u de meest comfortabele manier om uw reis te betalen, want wanneer u op uw bestemming aankomt, hoeft u alleen maar uit de auto te stappen, omdat ze de reis automatisch in rekening brengen van de creditcard die u hebt ingevoerd toen je bent met je sessie begonnen.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Uber

Actiecodes5
Beste korting€15
Werkende kortingen0
Gebruikte codes155

Gerelateerde merken

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X