24Pharma Actiecodes

24Pharma Kortingscode 40% ➡️ (1 kortingscodes 24Pharma België) April 2024

Kortingscodes en kortingen van 24Pharma België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 1 24Pharma Kortingscode van 20 April 2024 ✅ Kortingen 24Pharma al 19 keer gebruikt.

24Pharma Actiecodes • Verloopt over 6 dagen
Vanaf €39 aankoop voor de nieuwe klanten
4NEW
Toon code
19 keer gebruikt
24Pharma Deals • Verloopt morgen

Pak tot 40% korting op gelaatsverzorging bij 24pharma

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op 24Pharma en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

MetaRelax 180 Tabletten- Omschrijving van MetaRelax 180 Tabletten. MetaRelax van Metagenics is een compleet magnesiumcomplex te gebruiken bij : momenten van stress, vermoeidheid , ter ondersteuning van de spieren. De MetaRelax Tabletten zijn een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat. De tabletten van Metarelax bevatten daarnaast ook de cofactoren vitamines B6, B9 (folaat, Metafolin), B12 en taurine die de werking van magnesium versterken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruikte magnesiumzout, nl. magnesiumglycerofosfaat, een uitstekende gastro-intestinale tolerantie vertoont. De toegevoegde vitamines B6, B12 en Metafolin zijn de meest actieve en werkzame vormen: ze zijn direct beschikbaar voor werking in het lichaam. MetaRelax kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Gebruik van MetaRelax 180 Tabletten: Neem 2 tabletten per dag. Je kan de tablet in twee breken om deze gemakkelijker in te nemen. MetaRelax mag ook tijdens de zwangerschap ingenomen worden.

Bio Rhumal Forte Promo 210+60 Tabletten GRATIS- Omschrijving van Bio Rhumal Forte Promo 210+60 Tabletten GRATIS- Met de leeftijd, bij overgewicht, door een ongeval of bij herhaalde bewegingen, kan het gewricht zijn soepelheid verliezen. Bewegen wordt bijgevolg steeds moeilijker en ongemakkelijker. De meest getroffen gewrichten zijn de knieën, de heup, de wervelkolom en de vingers. Bio-Rhumal Forte is een kwalitatief hoogstaand voedingssupplement op basis van kristallijne glucosaminesulfaat en Vitamince C dat zorgt voor meer soepelheid en beweeglijkheid in de gewrichten. Glucosamine is een volledig natuurlijke, lichaamseigen stof, die ons organisme zelf kan aanmaken. Glucosamine is de basisgrondstof van het kraakbeen. Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen, voor het behoud van de goede werking van gewrichtskraakbeen. Bevat per tablet of zakje: 1500mg pure kristallijne glucosaminesulfaat. 12 mg vitamine C (15% ADH*).

D-Cure 25.000 I.E. 12 Ampoules-D-Cure is aangewezen in de volgende gevallen: preventie van rachitis en osteomalacie bij kinderen en volwassenen; preventie van rachitis bij premature babies; preventie van vitamine D deficiëntie bij kinderen en volwassenen met een gekend risico; preventie van osteoporose; onvoldoende aanvoer van vitamine D: obstructie van de galwegen, bejaarde personen (bedlegerig of weinig buiten komen), cirrose, gedeeltelijke of volledige verwijdering van de maag, toename van het vet in de stoelgang; behandeling en/of profylaxis van in vitamine D deficiëntie: groei, zwangerschap, de periode van borstvoeding en de inname van anti-convulsiva; preventie van vitamine D deficiëntie bij kinderen en volwassenen met malabsorptie; behandeling van rachitis en osteomalacie bij kinderen en volwassenen; ziektetoestanden als gevolg van secretiestoornissen van de bijschildklieren van ongekende of chirurgische oorsprong of familiaal vooral bij vrouwen.


De meest ingewisselde kortingscodes van 24Pharma

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
5%24pharma kortingscode voor 5% korting op je bestelling 24NEW2024-04-26
40%Pak tot 40% korting op gelaatsverzorging bij 24pharma 2024-04-21

6D Sports Nutrition

6d Sports Nutrition is een fabrikant van sportdranken en sportvoedingssupplementen voor amateursporters én professionals. Het stokpaardje van 6d Sport zijn hun proteïne shakes die verkrijgbaar zijn in vanille, chocolade en aardbei smaak. Na een zware sportinspanning is het nodig om te herstellen, daarvoor zijn er de recovery shakes. Daarnaast heeft 6D ook producten voor de uithouding.

De 6 pijlers van 6D Sports Nutrition

De producten van 6d Sports Nutrition zijn gebaseerd op 6 pijlers:

Beste korting Verzorging en gezondheid

WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECT

De effectieve werking van elk ingrediënt, elke dosering en elke productsamenstelling van 6d Sports Nutrition is wetenschappelijk bewezen. Op basis van inhouse research selecteerden ze de beste componenten en processen. Zo kunt u erop rekenen dat u dankzij 6d Sport Nutrition betere resultaten boekt.

GETEST OP VERBODEN STOFFEN

6d-producten die zijn gecertificeerd volgens het Informed Sport-programma worden getest op een breed scala aan stoffen die in de sport verboden zijn. Informed Sport vereist dat elke batch van een gecertificeerd product rigoureus wordt getest volgens ISO 17025-geaccrediteerde methoden om atleten het hoogste niveau van zekerheid te bieden.

GETEST DOOR ATLETEN

Afgetoetst aan de noden van de meest veeleisende atleten. Perfect op maat gesneden voor wie beter wil presteren, sneller resultaten wil boeken en zijn lichaam optimaal wil voeden. Dus ook voor jou, toch?

INNOVATIEF ONDERZOEK

Dankzij continu onderzoek en blijvende optimalisatie biedt 6d Sports Nutrition innovatieve producten op basis van de recentste wetenschappelijke inzichten. Zo kan u kiezen uit een dynamisch aanbod aan kwalitatieve sportondersteuning.

PURE INGREDIËNTEN

Van labo tot verkooppunt: elke fase van het ontwikkelings- en productieproces gebeurt onder strenge controle en op basis van de meest hoogwaardige ingrediënten. Deze certificaten zijn uw garantie voor perfect zuivere sportvoedingssupplementen.

GEAVANCEERDE PRODUCTIE

6d-supplementen worden ontwikkeld in toplaboratoria, uitgerust met spitstechnologie en geavanceerde onderzoeksinstrumenten.

6D Sports Nutrition kopen bij 24pharma

Ontdek de verschillende productlijnen en koop je 6D Sports Nutrition producten bij 24pharma.

Officieel Geregistreerde Belgische Apotheek. Snel & Discreet Geleverd! Altijd Korting. Officiële Apotheek. Veilige Online Apotheek. Meer dan 15.000 producten. Alleen Betrouwbare Merken. Gratis levering vanaf 39€. Reviews: 9.6 op 10. 99% beveelt ons aan.

Corona Zelftest

Wat is de Roche Corona Zelftest?

De Rapid Antigen Test is een snelle, immuno-chromatografische test voor de kwalitatieve detectie van het SARS-CoV-2 nucleocapside-antigeen in menselijke neusuitstrijkjes.

Deze test wordt gebruikt om antigenen van het CORONA virus te detecteren bij mensen waarvan wordt vermoed dat ze besmet zijn met COVID-19.

De test is bedoeld voor zelfafname en zelftesten uitgevoerd door de te testen persoon.

De wattenstaaf (neusswab) hoeft slechts 2 cm diep in de neus gebracht te worden en binnen 15 minuten heb je een betrouwbare uitslag over het coronavirus.

Kenmerken van de Roche Antigen Zelftest:

 • Officieel goedgekeurd door het FAGG in België
 • Resultaat van de corona zelftest is na 15 minuten al gekend.
 • Sensitiviteit: 90,6%
 • Specificiteit: 98.6%
 • Succesvol getest

Wat wordt er meegeleverd met de Roche Corona Zelftest:

 • 1x individueel verpakte test
 • 1x Extractie buffer buisje
 • 1x Druppeldopje
 • 1x Steriel wattenstaafje
 • 1x Positieve en 1x negatieve uitslag controleset
 • Handleiding (Nederlands)

Hoe moet je de Roche Corona Zelftest gebruiken?

Wat moet ik doen als het testresultaat positief is?

Ga bij een positief testresultaat onmiddellijk in quarantaine en neem contact op met uw arts.

Waarop moet ik bij een negatief testresultaat letten?

Bij een negatief testresultaat is niet uitgesloten dat u al besmet bent met het virus.

Een negatief testresultaat betekent dat de geteste persoon momenteel gezond is, (nog) niet besmettelijk is of na het afzwakken van de besmetting niet meer besmettelijk is.

Ook bij een negatief resultaat moet u daarom alle beschermings- en hygiënemaatregelen (afstand + hygiëne + mondmaskers) blijven naleven.

De testlijn verschijnt pas na 2 tot 3 uur. Moet het testresultaat als positief worden beschouwd?

Het testresultaat moet conform de bijsluiter na 15 tot 30 minuten worden afgelezen. Na meer dan 30 minuten mag het testresultaat niet meer afgelezen en beoordeeld worden omdat het getoonde resultaat dan foutief kan zijn.

Hoe nauwkeurig is de Roche SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal voor eigen gebruik?

De SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal voor eigen gebruikt werkt heel precies. Bijkomende informatie over de precisie van de test vindt u in de bijsluiter.

Opgelet: Een negatief testresultaat sluit niet uit dat u intussen toch besmet bent met het virus.

Een negatief testresultaat betekent dat de geteste persoon momenteel gezond is, (nog) niet besmettelijk is of na het afzwakken van de besmetting niet meer besmettelijk is.

Ook bij een negatief resultaat moet u daarom alle beschermings- en hygiënemaatregelen (afstand + hygiëne + mondmasker) blijven naleven.

Herkent de test ook de varianten van het coronavirus, bv. uit Engeland en Zuid-Afrika?

Op basis van de huidige kennis gaan we ervan uit dat de momenteel gekende varianten van het SARS-CoV-2-virus geen invloed hebben op de prestaties van de SARS-CoV-2 Antigen-sneltest van Roche. Voor onze test worden bijkomende in-vitro-onderzoeken uitgevoerd met de nieuwe mutaties.

Kan ik positief testen na vaccinatie met een coronavaccin (BioNTech/Pfizer of Moderna)?

De vaccins van Pfizer en Moderna hebben geen invloed op het testresultaat van de SARS-CoV-2 Rapid Antigen Test Nasal voor eigen gebruik.

Het is niet te verwachten dat een vaccinatie met deze vaccins het testresultaat zal vervalsen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor 24Pharma?

Op dit moment zijn er 1 codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor 24Pharma.

Hoeveel kan ik besparen met 24Pharma?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 40% bespaard bij 24Pharma, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een 24Pharma kortingscode in?

Om een kortingscode van 24Pharma te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft 24Pharma gemiddeld?

Vandaag zijn er 1 codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij 24Pharma. Gemiddeld biedt 24Pharma 1 + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij 24Pharma?

Je kunt besparen bij 24Pharma door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 40% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij 24Pharma geldig?

Elke promotiecode van 24Pharma heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige 24Pharma aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat 24Pharma geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. 6D Sports Nutrition
 2. De 6 pijlers van 6D Sports Nutrition
 3. WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN EFFECT
 4. GETEST OP VERBODEN STOFFEN
 5. GETEST DOOR ATLETEN
 6. INNOVATIEF ONDERZOEK
 7. PURE INGREDIËNTEN
 8. GEAVANCEERDE PRODUCTIE
 9. 6D Sports Nutrition kopen bij 24pharma
 10. Corona Zelftest
 11. Wat is de Roche Corona Zelftest?
 12. Kenmerken van de Roche Antigen Zelftest:

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van 24Pharma?
 2. Waar vind ik informatie over 24Pharma?
 3. Wat is een kortingscode van 24Pharma?
 4. Wat is het adres van 24Pharma?
 5. Levert 24Pharma gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van 24Pharma

MetaRelax 180 Tabletten- Omschrijving van MetaRelax 180 Tabletten. MetaRelax van Metagenics is een compleet magnesiumcomplex te gebruiken bij : momenten van stress, vermoeidheid , ter ondersteuning van de spieren. De MetaRelax Tabletten zijn een goed opneembaar magnesiumsupplement op basis van magnesiumglycerofosfaat. De tabletten van Metarelax bevatten daarnaast ook de cofactoren vitamines B6, B9 (folaat, Metafolin), B12 en taurine die de werking van magnesium versterken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat het gebruikte magnesiumzout, nl. magnesiumglycerofosfaat, een uitstekende gastro-intestinale tolerantie vertoont. De toegevoegde vitamines B6, B12 en Metafolin zijn de meest actieve en werkzame vormen: ze zijn direct beschikbaar voor werking in het lichaam. MetaRelax kan aan iedereen aanbevolen worden, vooral aan mensen die vaak gestresseerd zijn, aan sporters, zwangere vrouwen, adolescenten, oudere personen. Gebruik van MetaRelax 180 Tabletten: Neem 2 tabletten per dag. Je kan de tablet in twee breken om deze gemakkelijker in te nemen. MetaRelax mag ook tijdens de zwangerschap ingenomen worden.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij 24Pharma

Actiecodes2
Beste korting40%
Werkende kortingen1
Gebruikte codes19

Gerelateerde merken

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

Kortingscodes in het buitenland

X