eBay Actiecodes

eBay Kortingscode 10% ( kortingscodes eBay België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van eBay België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en eBay Kortingscode van 26 Mei 2024 ✅ Kortingen eBay al 116 keer gebruikt.

eBay Deals • Verloopt over 7 dagen

Soms tot 10% discount op eBay op het assortiment

Als je wilt zien welke kortingen nu hot zijn zie dan "Bekijk Aanbieding"
Bekijk deal
116 keer gebruikt

eBay is bedoeld voor zowel kopers als verkopers. Aangezien dit een persoonlijke verkoopsite is, communiceert u met echte mensen zoals u die goederen willen kopen of verkopen. U kunt door categorieën bladeren zoals kunst, verzamelobjecten, elektronica, sieraden, muziekinstrumenten en zelfs tickets! Zodra u uw object heeft gevonden, kijkt u naar de huidige biedprijs, of u nu de eerste of de honderdste persoon bent, en plaatst u uw bod. Bepaalde items die u direct kunt kopen. Hoogwaardige snapshots van uw producten verhogen de conversieratio's. Er is veel voor te zeggen om uw product in actie onder de aandacht te brengen. Laat bijvoorbeeld een model uw kleding dragen. Of laat je keukengadget zijn functie vervullen - je snapt het idee! Nog beter als je meerdere foto's kunt maken en plaatsen - kopers willen zien waar ze hun zuurverdiende geld aan uitgeven! Denk aan het volgende voordat u begint met fotograferen: Zorg voor voldoende verlichting, gebruik een professionele achtergrond, bepaal hoe u zoveel mogelijk details gaat vastleggen. Het kan lastig zijn om fatsoenlijke foto's te maken, dus surf gewoon op internet en krijg zoveel mogelijk aanwijzingen. Productfotografie kan wat tijd kosten, maar het is zeker de moeite waard.

Houd er rekening mee dat de aanwezigheid van handelsmerken en handelsnamen van derden op deze website niet impliceert dat er enige affiliatie of goedkeuring is door kortingscouponcodes.be. eBay, het eBay-logo en het eBay-logo zijn handelsmerken van eBay.com, Inc. of haar gelieerde ondernemingen. Als eBay-partner verdienen we commissies via gekwalificeerde aankopen. Als je een aankoop doet via een handelslink op deze website voor andere winkels, kunnen we een commissie ontvangen van de handelaar.Hoe krijg je de spanning van een veiling zonder vast te zitten in een drukke, hete en lawaaierige ruimte? Met behulp van eBay natuurlijk! eBay is actief in ongeveer 30 landen en verkoopt van persoon tot persoon. Geen relaties met winkels of tussenpersonen. U bepaalt zelf de prijs van uw te koop aangeboden artikelen. Vind unieke dingen, van vintage games tot nieuwe, zelfs geen kant-en-klare drones. Vind meubels voor je huis, moeilijk te vinden verzamelobjecten, nieuwe kleding, schoenen en accessoires, en zo ongeveer alles wat je maar kunt bedenken. Elke dag worden er drie miljoen nieuwe artikelen aan de eBay-website toegevoegd, waarvan ongeveer 80% nieuw is. Vind kunst, films, verzamelobjecten, vintage kleding, nieuwe kleding, smartphones, auto-onderdelen en meer. Met eBay bent u verbonden met een wereld van verkopers. Het afval van de een is de schat van de ander. Ga door je garage of zolder en zoek de items die je niet gebruikt en kijk hoeveel je kunt krijgen. Hoewel je items in een respectabele staat zou moeten verkopen, onthoud dan dat een van de eerste verkochte eBay-items een kapotte laserpointer was! eBay verkoopt ook veel artikelen die u direct kunt kopen. Niet wachten en bieden op items, gewoon klikken en kopen en dat item is van jou.

Het is de thuisbasis van maar liefst 164 miljoen actieve kopers! Bedenk wat dit voor uw bedrijf kan betekenen?! - Het is duidelijk dat niet al deze mensen klanten zullen worden, maar er zijn massa's mensen die op zoek zijn naar de producten die u verkoopt. Dus, gebruik maken van deze bron (als het goed wordt gedaan) kan lucratief zijn! Klanten kopen graag alles wat ze nodig hebben op één plek. Dit trekt natuurlijk kopers naar platforms zoals eBay. Consumenten leiden een druk leven, dus mensen genieten van de eenvoud van online winkelen eBay. Bovendien vertrouwen de meeste online shoppers op gevestigde marktplaatsen zoals eBay, in plaats van op een digitale winkel die ze nog nooit hebben gebruikt of waarvan ze nog nooit hebben gehoord.


eBay

is een van de meest prestigieuze webportals ter wereld gewijd aan online kopen en verkopen, waar u allerlei soorten producten kunt vinden die u kunt kopen via een veilingsysteem waarmee u toegang krijgt tot ongelooflijke prijzen die u ook kunt verbeteren met behulp van de kortingscodes eBay die we exclusief voor jou brengen.

Vanaf het moment van oprichting, in 1995, heeft het zich gepositioneerd als een van de baanbrekende bedrijven in deze sector en biedt het dit soort bedrijfsmodel dat gespecialiseerd is in elektronische handel op basis van de aan- en verkoop van producten door middel van biedingen. Sinds de oprichting boekte het een groot succes als bedrijfsmodel, zozeer zelfs dat in 2002 een andere van de grote giganten van de wereld van de digitale handel: PayPal, besloot het bedrijf te kopen dat het tot 2015, het jaar waarin de beroemde Chief Executive Officer Devin Wenig heeft gediend als CEO van het toch al belangrijke internationale bedrijf eBay, en zette het verder op een pad van aanhoudend succes en groei.

Hoe werken eBay-veilingen?

Allereerst is het belangrijk om het concept van online veilingen te begrijpen, aangezien het een van de meest voorkomende transactiemodellen is binnen de eBay-website.

Als we het hebben over veilingen, is het een gebruiker die heeft besloten een product te verkopen via de eBay-website en zijn advertentie uploadt met vermelding van de initiële startprijs en de duur van de veiling, dat wil zeggen, de tijd dat hij het product te koop wil hebben de veilingperiode. Tijdens deze periode hebben geïnteresseerde kopers de mogelijkheid om op het product te bieden op een veiling door hun aankoopprijsvoorstellen te verstrekken. Zodra de veilingperiode voorbij is, zal de koper die de hoogste prijs heeft voorgesteld degene zijn die het item neemt en het is op dit moment waar u uw kortingscode eBay kunt verzilveren, waarbij u altijd de leverings- en retourvoorwaarden respecteert die eerder zijn vastgesteld en gepubliceerd vanaf het begin van de aankondiging door de verkoper.

Bovendien kan de verkoper ook de betaalmethode kiezen die hij wil bij het verkopen van zijn item, waarbij hij kan kiezen tussen alle opties die worden aangeboden door de eBay-portal: betaling via PayPal, betaling met creditcard of bankpas, bankoverschrijving of zelfs met de Betaalmogelijkheid onder rembours, waarmee de koper zijn product direct bij ontvangst kan betalen.

Van zijn kant rekent eBay, als tussenpersoon, in ruil voor het publiceren van de advertentie en het in contact brengen van de verkoper met potentiële kopers en de uiteindelijke koper, een commissie die evenredig is aan de uiteindelijke verkoopprijs van het product aan de koper, een commissie die de koper hoeft alleen te betalen in het geval dat het product wordt verkocht.

Als een van de meest gevoelige kwesties, of die eBay-gebruikers het meest zorgen baart, hebben ze vanaf het moment van lancering altijd betrekking gehad op transacties en betalingsmethoden. eBay creëerde een beoordelingssysteem ten dienste van gebruikers dat elke gebruiker kan hebben zichtbaarheid van de percentages positieve stemmen van elke verkoper, evenals open opmerkingen die eerdere kopers openbaar kunnen delen met de rest van de gebruiker.

Met dit systeem kunnen kopers een zeer realistische en bruikbare visie bieden, zodat de potentiële koper bij het kopen van een item kan weten of de verkoper betrouwbaar is op basis van de meningen en evaluaties van andere echte gebruikers met wie ze al eerder transacties hebben gedaan.

Bovendien is het niet alleen beperkt tot dit systeem, maar heeft een portaal van het formaat van eBay natuurlijk alle betaalmethoden op de digitale markt, en allemaal volledig beschermd en beveiligd dankzij een specifiek programma voor kopersbescherming.

eBay: welk product u ook zoekt, het zit zeker in eBay:

En het is dat, zoals we al eerder hebben opgemerkt, eBay het internetveilingnetwerk is met het hoogste volume op internationaal niveau en de marktleider, niet alleen voor zijn service, maar ook voor het immense aanbod van advertenties en producten te koop dat het aanbiedingen van zijn gebruikers aan wie u extra kortingen kunt toepassen dankzij kortingsbonnen eBay waarmee u nog lagere prijzen krijgt.

Met elk meer dan 50 miljoen nieuwe advertenties (als wereldgemiddelde) heeft u een indrukwekkend aanbod, zodat u kunt vinden wat u zoekt, wat het ook is, en uw bod kunt plaatsen.

Van elektronica, huis, huis en tuin, mode, motor, auto's en reserveonderdelen, vrije tijd, verzamelobjecten, wijnen en gastronomie, sport, schoonheid, decoratie, elektronica, computers ... praktisch elke categorie die u zich kunt voorstellen, kunt u vinden in eBay, en met de mogelijkheid om tegen ongelooflijke prijzen te kopen dankzij de eBay kortingsbonnen die we u op onze website aanbieden.

Op zoek naar het nieuwste op het gebied van videogames? Wil je een nieuwe mobiele telefoon? Kun je je sportmaat niet vinden in de normale winkels? Op zoek naar het nieuwste cameramodel? De grote verscheidenheid aan producten en aanbiedingen maakt eBay de beste manier om op internet te winkelen. eBay is een site voor het veilen van producten op internet. Een veiling is een georganiseerde verkoop van een product aan de hoogste bieder, dat wil zeggen aan de koper die het meeste geld of goederen betaalt in ruil voor het product. Haar website heeft de grootste voorraad ter wereld. Haal je kortingscode eBay op onze website en geniet van alle acties.

Het jaar na de oprichting had het bedrijf ongeveer 40.000 gebruikers en secties zoals verzamelen, filatelie, numismatiek, informatica en elektronica. eBay staat vol met geweldige aanbiedingen. Of je nu iets wilt kopen voor een vaste prijs of mee wilt doen aan een veiling om het perfecte item te winnen.

Tegenwoordig is het een dynamische wereldmarkt met dagelijks gemiddeld 50 miljoen artikelen te koop over de hele wereld. Nieuwe en "tweedehands" artikelen worden gekocht en verkocht in meer dan 50.000 categorieën.

De betaalmethoden zijn, net als hun producten, onbeperkt. We raden u aan om hun website te bezoeken en met een simpele blik vindt u een tabblad waar u de verschillende betalingsmethoden kunt raadplegen, en er zijn er niet weinig. Als je eenmaal hun website hebt bezocht en hebt gezien welke producten je interesseren, onthoud dan dat als je onze kortingscode gebruikt, je betere aanbiedingen kunt krijgen.

Hoe gebruik je de eBay kortingscodes?

Het gebruik van de eBay-kortingscodes is heel eenvoudig en hierdoor kunt u genieten van een extra korting op de prijs van het product op de eBay-pagina. Het is zo eenvoudig, want zodra het bod is afgelopen en u het product kunt kopen, zal er in het aankoopproces een moment zijn waarop u wordt gevraagd om de promotiecode eBay in te voeren, zodat uw exclusieve korting wordt toegepast en dit wordt automatisch toegepast op de uiteindelijke prijs in de prijs van uw bestelling aan het einde van het aankoopproces.

Het verhaal van eBay:

Vanaf de oprichting in Californië in 1995, in opdracht van Pierre Omidyar, is de geschiedenis van het bedrijf altijd vol anekdotes geweest die het nog eigenaardiger maken. De eerste Van deze, en we zouden ook kunnen zeggen dat de meest curieuze van allemaal, was direct het eerste item dat via het web werd geveild: een nutteloze laserpointer. Ja, zoals je hebt gelezen, nutteloos. Toch werd het product verkocht, en het is dat de koper bevestigde dat het voor hem een interessant artikel was, aangezien hij een grote fan en verzamelaar was van dit soort product dat geen nut had.

Sindsdien heeft het bedrijf een continue groei doorgemaakt, zowel in termen van bedrijfsvolume als bedrijfsniveau, met overnames zoals die van de iBazar-groep, van Franse oorsprong, in 2001, waarmee ze hun reis van internationale expansie van zijn activiteit begonnen in de richting van nieuwe horizonten en vindt zo zijn weg naar de Europese markt.

Het jaar daarop verwierven ze de rechten op PayPal en in 2013 consolideerden ze zichzelf als leiders en kochten ze hun belangrijkste concurrent Braintree voor het duizelingwekkende bedrag van 800 miljoen dollar.

En het is dat het bedrijf al in het tweede jaar van activiteit, na zijn oprichting, al aanzienlijke bedrijfsvolumes had, met meer dan 40.000 actieve gebruikers, en nieuwe bedrijfstakken begon te openen met nieuwe categorieën zoals verzamelen, numismatiek, filatelie , informatica of elektronica.

Het was in 1998, toen Meg Whitman bij het bedrijf kwam, dat momenteel nog steeds de functie van president van het bedrijf bekleedt, en met haar intrede begon het bedrijf het volgende jaar aan een nieuwe reis door op de aandelenmarkt te gaan en met grote bekendheid naar de beurs te gaan. succes.

Als we het tegenwoordig hebben over eBay, hebben we het over een immense wereldwijde en dynamische markt waar elke dag gemiddeld 50 miljoen producten van alle categorieën te koop worden aangeboden over de hele wereld. Binnen de koop- en verkoopmarkt heeft eBay zich zonder twijfel gepositioneerd als een van de belangrijkste en referentiedragers op internationaal niveau, met meer dan 50.000 categorieën in zijn productcatalogus.

Naast andere overnames hebben ze naast PayPal in 2002, zoals we al vermeldden, in 2005 ook Skype overgenomen, waardoor hun kapitaal en activa werden geherwaardeerd.

En het punt is dat eBay eigenlijk veel meer is dan een online winkel, omdat het je ook in staat stelt om biedingen uit te brengen om over de prijzen van je favoriete producten te onderhandelen, en zelfs die items of producten te verkopen die je thuis hebt en die je niet meer gebruikt , en in staat zijn om een extra geld te krijgen, terwijl u "schoon" thuis. Want wie heeft er nou niet iets kleins in huis dat, hoeveel genegenheid je er ook voor hebt, uiteindelijk het enige dat je geeft een ruimte in beslag neemt zonder je enig ander voordeel te bieden omdat je het niet meer gebruikt en dat zeker iemand anders ergens op de planeet bereid is ervoor te betalen, want het is precies wat ik zocht: retro videogameconsoles, stationaire, berg-, stads- of racefietsen, een meubelstuk dat je in die tijd verving en nu weet je niet wat je ermee moet, die jurk die je zo leuk vond maar die je al een paar jaar niet meer aan hebt…. Zo profiteert u op de meest voordelige manier van thuis schoonmaken.

Wacht niet langer en ga nu naar de eBay-portal, waar u uw bestellingen kunt krijgen met de meest aantrekkelijke prijzen, via het bekendste en meest prestigieuze online veilingnetwerk ter wereld en met de laagste prijzen dankzij onze kortingsbonnen eBay , alle producten die u zich kunt voorstellen wachten in eBay op u, waar wacht u nog op om uw kortingscode eBay te gebruiken? Voer in, vind, gebruik uw code en geniet!

Daarnaast nog een van de services exclusief voor eBay, is dat ze een team hebben dat u een exclusieve service biedt waarin zij u helpen met uw zoekopdrachten, die u helpen nieuwe items in catalogi te tonen of nieuwe aanbiedingen die u mogelijk interesseren op basis van de eerder genoemde items die u heeft gekocht. En dit alles zonder extra kosten, zodat u altijd op de hoogte bent van alle aanbiedingen die u interesseren en u de nieuwste en voor de beste prijzen kunt kopen met behulp van de kortingscodes eBay waarmee u hun prijzen nog meer kunt verlagen.

Herstelt en conditioneert hout met eBay

Het herstellen van de gevolgen die de winter in onze tuin heeft achtergelaten, is nu mogelijk dankzij de prachtige kortingen van eBay in gebruiksvoorwerpen en doe-het-zelf die je vindt in CDP.

Het grootste probleem dat we hebben is de slijtage van het hout, de banken in onze tuin zien er niet meer zo mooi uit als vroeger...

Een van de essentiële stappen is om het hout voor te bereiden voordat je het gaat schilderen, hiervoor heb je wat gereedschap nodig, zoals de sproeier of het spuitpistool om de verf op hout aan te brengen; timmermansborstels zijn gereedschappen die worden gebruikt om het hout glad te maken en het oppervlak klaar te maken voor vernissen of schuren. Een ander hulpmiddel voor het schuren is schuurpapier of schuurpapier, dat normaal gesproken wordt gebruikt met het houten blok, een accessoire waarmee u het schuurpapier kunt vasthouden en het proces veel gemakkelijker kunt maken.

Als we het hout klaar hebben, kunnen we het schilderen of vernissen.

In eBay vindt u ongetwijfeld de beste afwerkingen voor hout, en met de beste kortingen geselecteerd door CDP! U bespaart tot wel 70%!

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor eBay?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor eBay.

Hoeveel kan ik besparen met eBay?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij eBay, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een eBay kortingscode in?

Om een kortingscode van eBay te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft eBay gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij eBay. Gemiddeld biedt eBay + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij eBay?

Je kunt besparen bij eBay door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 10% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij eBay geldig?

Elke promotiecode van eBay heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige eBay aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat eBay geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. eBay
 2. Hoe werken eBay-veilingen?
 3. eBay: welk product u ook zoekt, het zit zeker in eBay:
 4. Hoe gebruik je de eBay kortingscodes?
 5. Het verhaal van eBay:
 6. Herstelt en conditioneert hout met eBay

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van eBay?
 2. Waar vind ik informatie over eBay?
 3. Wat is een kortingscode van eBay?
 4. Wat is het adres van eBay?
 5. Levert eBay gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van eBay

eBay is bedoeld voor zowel kopers als verkopers. Aangezien dit een persoonlijke verkoopsite is, communiceert u met echte mensen zoals u die goederen willen kopen of verkopen. U kunt door categorieën bladeren zoals kunst, verzamelobjecten, elektronica, sieraden, muziekinstrumenten en zelfs tickets! Zodra u uw object heeft gevonden, kijkt u naar de huidige biedprijs, of u nu de eerste of de honderdste persoon bent, en plaatst u uw bod. Bepaalde items die u direct kunt kopen. Hoogwaardige snapshots van uw producten verhogen de conversieratio's. Er is veel voor te zeggen om uw product in actie onder de aandacht te brengen. Laat bijvoorbeeld een model uw kleding dragen. Of laat je keukengadget zijn functie vervullen - je snapt het idee! Nog beter als je meerdere foto's kunt maken en plaatsen - kopers willen zien waar ze hun zuurverdiende geld aan uitgeven! Denk aan het volgende voordat u begint met fotograferen: Zorg voor voldoende verlichting, gebruik een professionele achtergrond, bepaal hoe u zoveel mogelijk details gaat vastleggen. Het kan lastig zijn om fatsoenlijke foto's te maken, dus surf gewoon op internet en krijg zoveel mogelijk aanwijzingen. Productfotografie kan wat tijd kosten, maar het is zeker de moeite waard.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij eBay

Actiecodes1
Beste korting10%
Werkende kortingen0
Gebruikte codes116

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X