Parship Actiecodes

Parship Winkels voor volwassenen Coupons en aanbiedingen Parship promotiecode Bespaar op speelgoed en video's voor volwassenen

Bespaar op speelgoed voor volwassenen en video's met onze exclusieve aanbiedingen

Parship Deals • Verloopt over 13 dagen

Alle aanbiedingen op Parship. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Parship!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Parship is een online datingbureau van Holtzbrinck Verlag. Het is een van de best verkopende partnerbeurzen in Duitsland en heeft meer dan een miljoen singles die op zoek zijn naar de juiste partner.

Het partnerbureau Parship exploiteert een van de grootste online partnerbureaus in Duitsland en Europa. Het zoeken naar een partner wordt gemakkelijk gemaakt met behulp van gratis psychologische persoonlijkheidstesten en geselecteerde partnersuggesties. Bovendien zullen doorlopend nieuwe leden die op zoek zijn naar een partner in Hamburg, Berlijn of andere steden aan u voorgesteld worden. Het systeem van Parship is gebaseerd op wetenschappelijk werk en heeft goed onderbouwde psychologische tests die je helpen om je droompartner te vinden die echt bij je past. Met het online datingbureau Parship vind je misschien de droompartner voor het leven en maak je een einde aan het single zijn. Met behulp van een persoonlijkheidstest krijgt u partnervoorstellen die aansluiten bij uw wensen en ideeën. Met de Parship voucher & aantrekkelijke kortingen maakt Parship van je solo een duo voor een redelijke prijs. Als je niet meer alleen onder de kerstboom wilt zitten, kun je nu actie ondernemen. Want net zoveel betrouwbaarheid als het stipt verschijnen van de kerstkoekjes in de supermarkten eind augustus is helaas niet per se de tijdige komst van je nieuwe levensgezellin. Niets mag aan het toeval worden overgelaten en er moet een bepaalde doorlooptijd worden gepland! Met Parship bent u in goede en ervaren handen bij het zoeken naar partners.

Al 15 jaar brengen de 'Germany lovers' mensen samen met een hoge mate van ernst en efficiëntie. De makers kijken nu al terug op meer dan 550.000 minnaars en ruim 80.000 baby's. Je kunt de dienst geheel vrijblijvend testen, want het basislidmaatschap is gratis. Voor het premium lidmaatschap vanaf € 34,90 per maand kun je genieten van vele voorzieningen, waaronder het gebruik van de Parship messaging app, het onbeperkt uitwisselen van berichten, het gebruik van een proximity search, toegang tot de volledige bezoekerslijst en een gedetailleerde persoonlijkheidsbeoordeling. Ook heeft u hier een contactgarantie. Keer op keer zijn er vouchers voor een premium lidmaatschap met korting bij Parship. Het moet werken met verliefde ogen onder de kerstboom. 3 ideeën voor de eerste date: Puur natuur: Wie zin heeft om op de 1e date in het café op het presentatiebord te staan, kan beter met de uitverkorene de natuur in gaan en zich tijdens een wandeling langzaam overgeven. Bewegen, de omgeving en frisse lucht zorgen voor ontspanning en bieden, afhankelijk van de locatie, zelfs gespreksonderwerpen.

En fysiek contact kan, maar hoeft niet, en zo ja, dan gebeurt dat meer onopgemerkt dan in een café. Culinair genieten : Samen een maaltijd bereiden kan veel meer over je date partner onthullen dan wanneer je je gewoon laat bedienen tijdens een bezoek aan een restaurant. Activiteiten als kookcursussen, wijnproeverijen of een bezoek aan een chocoladefabriek zijn minder bindend dan samen thuis koken. Moed & Muziek : Super ramp of mega leuk? Je weet immers meteen met wie je te maken hebt als je afspreekt voor je eerste date in een karaokebar. Je hoeft niet per se te kunnen zingen, maar je moet wel lef en een zekere mate van zelfvertrouwen hebben. Deze actie is zeker iets voor avonturiers die van leuke kicks houden en snel willen weten waar ze aan toe zijn.


Parship - de plek voor alle singles

Heeft u vanwege uw werk of andere belangrijke afspraken geen tijd om iemand te leren kennen? Bezoek dan vandaag nog de datingsite Parship is een van de grootste online datingsites in Duitsland. Hier kun je flirten volgens je stemming en zoeken naar je droompartner, en op het hoogste niveau. Want met Parship leer je alleen mensen kennen die op basis van logische wetenschappelijke conclusies op de lange termijn bij je passen. Op basis van persoonlijkheidstesten vind je je partner voor het leven. Met Parship bepaal jij welke leden jouw foto's en persoonsgegevens mogen zien. Daarnaast kun je via het interne communicatiesysteem volledig anoniem en veilig communiceren met andere singles. Op Parship.de kun je ook de liefdesverhalen van andere Parship-leden lezen in de categorie ''Succesverhalen''. Misschien is dat voor jou een extra stimulans om je daar in te schrijven. Want zoals je ziet werkt verliefd worden ook voor anderen via internet. Waar wacht je op? Schrijf je dan snel gratis in op Parship. Om de volledige functies te kunnen gebruiken, is echter een betaald premium lidmaatschap noodzakelijk. U kunt deze lidmaatschapsbijdrage echter omzeilen met een Parship-promotiecode en zo geld besparen.

Parship helpt gegarandeerd

Parship vergroot uw kansen op het vinden van een geschikte partner aanzienlijk! Er zijn veel manieren om op zoek te gaan naar een partner: bars, single trips, sportclubs, krantenadvertenties en nog veel meer! Alles bij elkaar genomen lijkt het erg tijdrovend en niet bepaald gratis. En het is ook lang: volgens Parship vinden Duitse alleenstaanden pas na gemiddeld 6 lange jaren een partner op deze conventionele manieren, zoals de Parship koppelstudie 2010 aantoonde. Meer dan 23.000 nieuwe leden per week, dit is het aantal van alle registraties op Parship wereldwijd - week na week. Als je hoge eisen stelt aan je toekomstige partner, dan ben je hier aan het juiste adres, want hier bij Parship ontmoet je andere singles met stijl en niveau. En als je hebt besloten om je te registreren bij Parship, kijk dan eens of er geen leuke Parship vouchers en couponcodes zijn waarmee je de geweldige Parship-kortingen kunt veiligstellen.

Parship feiten

 • > 28.000 nieuwe leden per dag
 • 51% vrouwen, 49% mannen
 • 38% slagingspercentage (van premium leden)
 • 52% academische quota
 • > 150.000 foto-uploads per maand
 • > 2.400.000 verzonden berichten per maand
 • > 507.000 verliefde singles

Parship, bekend van tv-commercials, is een van de best verkopende online datingsites in Duitsland. Met Parship kunnen singles hun geluk een beetje helpen en de nieuwe mogelijkheden van internet voor zichzelf gebruiken. Het zoeken naar een partner op het net heeft zich bewezen als een succesvolle manier om een geschikte partner te vinden, naast de gebruikelijke varianten van het zoeken naar de heer of mevrouw Right. Deze online datingsite heeft meer dan een miljoen geregistreerde singles die allemaal hetzelfde doel hebben: een partner voor het leven vinden. Hoe het allemaal werkt zullen we hieronder nu kort uitleggen en ook de vraag hoe singles bij het zoeken van een partner een voucher kunnen verzilveren om zo een paar euro te besparen.

Exclusieve Parship coupons

Niet iedereen in Duitsland is erin geslaagd een partner in hun leven te vinden. De bezoekjes aan de kroegen bleken een teleurstelling en zelfs terloopse kennissen leidden niet tot de bekende hartkloppingen. Met een lidmaatschap op Parship zou dat kunnen zijn misschien verholpen. Hier ontmoet je alleen singles en kun je zowel heteroseksuele partners als homoseksuelen zoeken. Singles kunnen zich gratis inschrijven, maar voor een langer lidmaatschap is een normale vergoeding verschuldigd. Met Parship vouchers krijgen leden korting en besparen ze een paar euro bij het zoeken naar een partner.

Als u al lid bent van een andere online partneruitwisseling of als u meer kortingsbonnen voor het zoeken naar partners wilt ontdekken, is er de categorie partner zoeken op ons portaal. Hier kunnen bezoekers vouchers vinden om geld te besparen voor ElitePartner, eDarling, FriendScout24 of Single.de. Bij een van de providers heb je misschien geluk en vind je de juiste partner, en klanten kunnen zelfs besparen als ze een korting inwisselen. Welke vouchers momenteel geldig zijn, is altijd verschillend. Het beste kun je ons portaal regelmatig bezoeken of je e-mailadres in de voucherreporter invullen zodat je geen korting meer mist. Na op het blauwe veld naast de voucher te hebben geklikt, registreren singles zich, selecteren vervolgens het lidmaatschap en voeren de vouchercode in het daarvoor bestemde veld in, waarmee de korting wordt ontvangen.

Zo werkt het zoeken naar partners op het net

 1. Allereerst registreren singles zich gratis op de online partneruitwisseling en doen ze de Parship persoonlijkheidstest. Hiermee leggen klanten de basis voor de partnerzoektocht en succesvolle bemiddeling. Met de resultaten worden vervolgens de overeenkomsten van de individuele personen met elkaar in verband gebracht. In totaal zijn 32 kenmerken vastgelegd die van groot belang zijn voor een samenwerking.
 2. In de tweede stap wordt het aangemaakte Parship-profiel vergeleken met andere leden zodat overeenkomsten en verschillen in een passende balans zijn. Het online datingplatform werkt volgens het "matchprincipe", waarbij leden ontdekken hoe groot de kans is op een gelukkige en langdurige samenwerking met de geselecteerde persoon.
 3. Parship heeft ook verschillende zoekinstellingen waarmee singles hun zoekopdracht kunnen verfijnen. Zo kan de regio, leeftijd en grootte worden gekozen, omdat woonplaats en uiterlijk voor velen belangrijke criteria zijn om verliefd te kunnen worden.
 4. Voor een succesvolle partnerzoektocht is het belangrijk dat leden hun profiel duidelijk maken en dat ze ook de tijd nemen om een passende profielfoto te maken. Of je nu online of offline op zoek bent naar de juiste partner, de eerste indruk is altijd bepalend.
Beste korting Liefde en Lust

De app voor onderweg

Dankzij de app van Parship kan het zoeken naar partners ook onderweg plaatsvinden en niet alleen thuis voor de pc . Waar je ook bent, je hebt op elk moment toegang tot je profiel met de Parship-app en kunt ontvangen berichten lezen. De app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. Iedereen met een smartphone of iPhone heeft de mogelijkheid om zijn zoektocht naar een partner onderweg te organiseren, door partnervoorstellen te bladeren, contact op te nemen met anderen en te achterhalen wie zijn eigen profiel heeft bezocht.

Dus als je al lid bent van Parship of dat zou willen worden, moet je er ook de app voor aanschaffen. Klik eenvoudig op een van de twee onderstaande links en je wordt doorgestuurd naar de App Store of Google play.

Schrijf je in en vind je droompartner

Registratie op Parship is gratis. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en kies je geslacht en het geslacht van de partner die je zoekt. Dan doorloop je de Parship persoonlijkheidstest. Daar beantwoord je een hele reeks vragen, wat ongeveer 20 minuten duurt neemt. Op basis van uw antwoorden wordt een profiel aangemaakt en krijgt u suggesties met geschikte partners.

Om onbeperkt berichten uit te wisselen, partnerprofielen te bekijken en bijvoorbeeld de gebiedszoekfunctie te gebruiken, heeft u premium toegang nodig. Dit is beschikbaar als abonnement voor 6 tot 24 maanden. Als je klaar bent, kun je sparen met een voucher. Selecteer het item "Premium Toegang" en geef aan met welke methode je wilt betalen. De opties zijn aan jou

 • Kredietkaart
 • Visa
 • MasterCard
 • American Express
 • Paypal
 • Automatische incasso

ter beschikking stellen. Uw premium lidmaatschap wordt binnen enkele uren geactiveerd. Nu kunt u met uw droompartner praten en een afspraak met u maken.

Gebruik Parship gratis

Het afsluiten van een premium lidmaatschap is niet verplicht. Ook zonder kortingscode kun je helemaal gratis gebruik maken van de partneruitwisseling. Dan staan de volgende functies tot je beschikking:

 • Persoonlijkheidstest,
 • Partnervoorstellen,
 • Contactverzoeken ontvangen en versturen,
 • Foto's delen met specifieke leden
 • Beperkt contact (complimenten, korte vragenlijsten) en a
 • mobiele toegang via app.

Beëindiging en contact

Is je zoektocht gelukt? U kunt uw Premium-lidmaatschap schriftelijk opzeggen door contact op te nemen met premiumkuendigung@Parship.de met uw code en e-mailadres of door het contactformulier te gebruiken. Als je niet opzegt, wordt de periode van het Premiun-abonnement automatisch verlengd. De opzegtermijnen zijn:

 • 8 weken voor afloop bij een abonnement van 6 maanden en
 • 12 weken voor het verstrijken van een abonnement van 12 of 24 maanden.

U kunt ook contact opnemen met het Parship-team via het e-mailadres Redaktion@Parship.com.

Vind het op internet

Wil je altijd voorzien worden van nieuwe informatie over het vinden van een partner? Voeg vervolgens Parship toe aan Facebook, Google+ of Twitter. Je kunt geweldige foto's vinden op Instagram en Pinterest. Met de app voor zowel de iPhone als voor Android-apparaten bent u altijd op zoek naar een partner wanneer u onderweg bent. Op het YouTube-kanaal vind je ook spannende reclameclips en video's over de functionaliteit en medewerkers van Parship.

Wissel flirttips uit in de community

Ben je op zoek naar leuke tips voor de volgende date of wil je gewoon ervaringen uitwisselen? Sluit je dan aan bij de community. Op het forum vind je talloze berichten om mee te lezen en te discussiëren, of je kunt andere leden om advies vragen door je eigen discussieonderwerp te starten.

Flirten gemakkelijk gemaakt: met een voucher komt u een beetje dichter bij uw droompartner en bespaart u veel geld.

Op zoek naar grote liefde? Vind eindelijk de juiste partner en bespaar met de Parship.de voucher! Parship.de is een aanbieder voor online dating.

Uitgangspunt hierbij is het samenbrengen van singles die echt bij elkaar passen. Het zoeken naar een partner is daarom in eerste instantie gebaseerd op het beantwoorden van een persoonlijkheidstest, die ongeveer 20 minuten duurt. De evaluatie ervan vormt ook de basis voor latere partnervoorstellen. Ook het achteraf aanmaken van een aansprekend persoonlijkheidsprofiel en het uploaden van foto's kan de kans op contactaanvragen sterk vergroten.

U kunt ook meer gedetailleerde informatie over uzelf geven, evenals uw persoonlijke doelen en wensen, zoals een partnerschap. Na evaluatie van de persoonlijkheidstest door Parship.de, ontvangt de partnerzoeker individuele suggesties van singles wier eigen verklaringen een hoge mate van overeenstemming vertonen.

In Zogenaamde matchpunten, de gebruiker wordt ook duidelijk getoond hoe hoog het matchpercentage in elk individueel geval is. Het resultaat is tussen de 60 en maximaal 140 haalbare punten. Nu kan de zoeker zelf actief worden. Het leggen van contact is eenvoudig en duidelijk en biedt de mogelijkheid om elkaar te leren kennen en persoonlijke uitwisseling met de voorgestelde singles.

Naast het klassieke contact leggen heeft de gebruiker op de homepage nog enkele extra speelse elementen ter beschikking. U kunt bijvoorbeeld een virtuele glimlach of complimenten sturen naar de single van uw keuze - met slechts één klik. Maar ook een uitgebreide zoektocht, waarin de informatie en wensen voor een potentiële partner kunnen worden verfijnd, verloopt ongecompliceerd via het online portaal.

De aanbieder maakt onderscheid tussen gratis en zogenaamd premium lidmaatschap. Dit laatste biedt de gebruiker een groot aantal verbeterde diensten zoals het onbeperkt uitwisselen van berichten, het gebruik van een proximity search, toegang tot de volledige bezoekerslijst en een gedetailleerde persoonlijkheidsbeoordeling, en biedt ook een contactgarantie.

De bediening van de homepage wordt duidelijk en duidelijk uitgelegd en werkt na een korte lezing heel gemakkelijk. Vouchercodes kunnen direct bij de eerste registratie worden ingevoerd en ingewisseld. Registreer je eerst op de homepage en voer de persoonlijkheidstest uit. Selecteer nu de functie> Premium lid worden

De vakantieflirt was gewoon gebakken lucht? Alle vrienden behalve jij zijn al lang gelukkig verbonden? Je wilt je ex niet eens terug met korting - maar verlang je naar grote liefde? Zeg vaarwel tegen het liefdesverdriet en registreer met Parship! De partnerportal heeft de code voor gelukkige en langdurige verbindingen. Ruim een derde van de leden heeft hier al een partner voor het leven gevonden.

En dat is best goedkoop: voor de basisregistratie heeft Sparefüchse geen vouchers en kortingen nodig, want het is helemaal gratis! Er is ook gratis ondersteuning: in het forum helpen ervaren leden met het aanmaken van een profiel. Wil je daarentegen niet alleen interactief flirten, dan kan je je inschrijven als premium lid vanaf € 34,99. Naast vele andere voordelen kun je ook genieten van het samenzijn op exclusieve singles-evenementen. Er is zeker niets dat het geluk van liefde in de weg staat. Drie tips voor online flirten:

Blijf eerlijk

Sta voor jezelf en wie je bent! Leugens worden meestal snel aan het licht gebracht en zijn, net als onbezonnen dubbelzinnigheden, verboden.

Presenteer jezelf positief

Zelfs als alles in het leven niet altijd zonneschijn is, wil niemand meteen overspoeld worden met een bad vol negativiteit. Zet eerst je positieve kanten op de voorgrond, maar blijf op het tapijt - dat vergroot ook je zelfvertrouwen.

Let op spelfouten

Te veel afkortingen en spelfouten maken je al snel erg oninteressant voor de ander. Als flirten iets voor je betekent, gebruik dan begrijpelijke en prettige taal en correcte spelling.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Parship?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Parship.

Hoeveel kan ik besparen met Parship?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Parship, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Parship kortingscode in?

Om een kortingscode van Parship te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Parship gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Parship. Gemiddeld biedt Parship + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Parship?

Je kunt besparen bij Parship door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Parship geldig?

Elke promotiecode van Parship heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Parship aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Parship geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Parship - de plek voor alle singles
 2. Parship helpt gegarandeerd
 3. Parship feiten
 4. Exclusieve Parship coupons
 5. Zo werkt het zoeken naar partners op het net
 6. De app voor onderweg
 7. Schrijf je in en vind je droompartner
 8. Gebruik Parship gratis
 9. Beëindiging en contact
 10. Vind het op internet
 11. Wissel flirttips uit in de community
 12. Blijf eerlijk

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Parship?
 2. Waar vind ik informatie over Parship?
 3. Wat is een kortingscode van Parship?
 4. Wat is het adres van Parship?
 5. Levert Parship gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Parship

Parship is een online datingbureau van Holtzbrinck Verlag. Het is een van de best verkopende partnerbeurzen in Duitsland en heeft meer dan een miljoen singles die op zoek zijn naar de juiste partner.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Parship

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

Kortingscodes in het buitenland

X