BlockFi Actiecodes

BlockFi Kortingscode ( kortingscodes BlockFi België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van BlockFi België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en BlockFi Kortingscode van 27 Mei 2024 ✅ Kortingen BlockFi al 0 keer gebruikt.

BlockFi Deals • Verloopt over 3 dagen

Maak gebruik van de kortingen en aanbiedingen bij BlockFi

BlockFi biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk deal
0 keer gebruikt

BlockFi biedt betalingsflexibiliteit. Als u uw geld stort in een bepaalde cryptocurrency, kunt u rente verdienen in de door u gekozen cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld BTC heeft gestort; u kunt verdienen in BTC, ETH, LTC, GUSD, PAX, PAXG, USDC of USDT. U dient deze gegevens minimaal twee werkdagen voor de laatste werkdag van de maand aan te passen. Als u dit niet doet, ontvangt u rente over het type cryptocurrency dat u heeft gestort. BlockFi biedt ook maandelijkse overzichten met de fondsen die u bezit, de rente die u hebt verdiend en de verwachte rente die u volgende maand kunt verdienen. BlockFi zal u de maandoverzichten e-mailen, en u kunt ze ook in pdf-formaat downloaden van het platform.

De missie van BlockFi is om haar klanten in staat te stellen rente te verdienen, contant geld te lenen en crypto te verhandelen van de meest vertrouwde financiële dienstverleners in crypto. En er zijn verschillende manieren waarop BlockFi zichzelf voorloopt op vergelijkbare services. Het is een onafhankelijke geldschieter, maar klanten van BlockFi profiteren van de steun van financiële giganten zoals Fidelity en SoFi. Dit betekent dat er een reeks producten voor u beschikbaar is die overeenkomt met die van een grote zakenbank.

BlockFi gaat een stap verder om zijn klanten te beschermen door zich te houden aan de Amerikaanse wet en financiële regelgeving. Het blijft onafhankelijk om de beste tarieven te bieden, maar werkt samen met gevestigde instellingen om ervoor te zorgen dat uw crypto-activa consistent op optimale niveaus presteren. Dankzij de gediversifieerde aanpak zijn uw activa veilig. Omdat ze worden beveiligd door een grote hoeveelheid onderpand, garandeert BlockFi dat u altijd gemakkelijk toegang hebt tot uw geld. Ga naar de website van BlockFi om meer te weten te komen over de geschiedenis van het bedrijf.


Beste korting Bitcoins

BlockFi Opnamelimieten en kosten

Het is vermeldenswaard de opnamelimieten en kosten van BlockFi. Dit is uniek voor CeFi-platforms zoals BlockFi en ze hebben het om verschillende redenen ingevoerd, waaronder platformliquiditeit, platformkosten en gebruikersbeveiliging.

Alle klanten kunnen maximaal één gratis crypto- of stablecoin-opname per maand krijgen. Elke gratis opname is slechts van toepassing op één valuta per maand. Elke extra opname is onderhevig aan toepasselijke kosten.

De kosten zelf variëren, per valuta, maar in de meeste gevallen is het ongeveer $ 10 USD.

Handelaccount

Wat laat BlockFi trading klanten doen? Wanneer u met dit product gaat, kunt u handelen tussen uw verschillende crypto-activa binnen de BlockFi-interface. In het proces zult u genieten van een naadloze ervaring.

Met BlockFi trading kunt u tijdens het proces rente op activa blijven verdienen. Selecteer de valuta die u wilt ontvangen en waarmee u wilt betalen om te handelen. Vervolgens voert u het bedrag in dat u wilt kopen. Druk op swap en verhandel vervolgens uw fiat-valuta.

Met een BlockFi-handelsaccount profiteert u niet van kosten. Dat betekent dat u kunt handelen zonder verborgen kosten, en de prijs die u voor een transactie ziet, is wat u betaalt.

Met BlockFi geniet je ook van flexibiliteit. Hiermee kunt u populaire cryptocurrencies verhandelen en uitwisselen.

Bovendien kunt u beginnen met handelen op het moment dat uw account wordt gefinancierd met crypto. En u verdient rente als u transacties voltooit.

Door crypto gedekte leningen

Wat is nog een fantastische BlockFi-functie? De ontspannen liquiditeit van uw crypto-activa door middel van door crypto gedekte leningen. In plaats van Bitcoin te ontladen voor snel geld, kunt u tot 50 procent van uw cryptowaarde lenen van BlockFi.

Elke lening wordt geleend tegen uw crypto-saldo tegen tarieven zo laag als 4,5 procent. De omvang van uw onderpand en het vereiste tarief variëren afhankelijk van het geleende bedrag en de crypto die u kiest om uw lening te dekken.

Met deze leningen kunt u uw portefeuille uitbreiden en diversifiëren. Hoe? Door uw geld te gebruiken om te investeren in meer digitale activa.

Het rendement dat u ziet, kan hoger zijn dan wat u aan rente betaalt. Als gevolg hiervan vertegenwoordigt het een slimme strategie om uw vermogen op te bouwen en tegelijkertijd de groei te optimaliseren en uw risico te verminderen.

U krijgt de lening op de dag dat BlockFi uw vereiste onderpand als klant ontvangt. Het is zo simpel. En u kunt uw saldo zo snel terugbetalen als u wilt, zonder vooruitbetalingskosten.

Aanstaande Bitcoin Rewards-creditcard

BlockFi is bezig met het vrijgeven van een Bitcoin Rewards-creditcard en de wachtlijst blijft groeien. Met de kaart verdient u 1,5 procent aan Bitcoin-rendementen op aankopen.

Wanneer u zich aanmeldt voor en een BlockFi-renterekening gebruikt, krijgt u toegang tot de Bitcoin Rewards-creditcardwachtlijst. De release van de kaart is gepland voor 2021 en zal worden uitgerold naar inwoners van de VS in een beperkt aantal staten. Ga hierheen om op de wachtlijst te komen.

Naast een basisbeschrijving van wat BlockFi is en de producten die het aanbiedt, wat moet je nog meer weten over dit platform? Laten we beginnen met het verkennen van de oprichter van het bedrijf en zijn unieke visie.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor BlockFi?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor BlockFi.

Hoeveel kan ik besparen met BlockFi?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij BlockFi, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een BlockFi kortingscode in?

Om een kortingscode van BlockFi te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft BlockFi gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij BlockFi. Gemiddeld biedt BlockFi + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij BlockFi?

Je kunt besparen bij BlockFi door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij BlockFi geldig?

Elke promotiecode van BlockFi heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige BlockFi aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat BlockFi geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  1. BlockFi Opnamelimieten en kosten
  2. Handelaccount
  3. Door crypto gedekte leningen
  4. Aanstaande Bitcoin Rewards-creditcard

FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van BlockFi?
  2. Waar vind ik informatie over BlockFi?
  3. Wat is een kortingscode van BlockFi?
  4. Wat is het adres van BlockFi?
  5. Levert BlockFi gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van BlockFi

BlockFi biedt betalingsflexibiliteit. Als u uw geld stort in een bepaalde cryptocurrency, kunt u rente verdienen in de door u gekozen cryptocurrency. Als u bijvoorbeeld BTC heeft gestort; u kunt verdienen in BTC, ETH, LTC, GUSD, PAX, PAXG, USDC of USDT. U dient deze gegevens minimaal twee werkdagen voor de laatste werkdag van de maand aan te passen. Als u dit niet doet, ontvangt u rente over het type cryptocurrency dat u heeft gestort. BlockFi biedt ook maandelijkse overzichten met de fondsen die u bezit, de rente die u hebt verdiend en de verwachte rente die u volgende maand kunt verdienen. BlockFi zal u de maandoverzichten e-mailen, en u kunt ze ook in pdf-formaat downloaden van het platform.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij BlockFi

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X