Coinbase Actiecodes

Coinbase Kortingscode $50 ➡️ (13 kortingscodes Coinbase België) April 2024

Kortingscodes en kortingen van Coinbase België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 13 Coinbase Kortingscode van 14 April 2024 ✅ Kortingen Coinbase al 11 keer gebruikt.

Coinbase Actiecodes • Verloopt vandaag
Coinbase is een digitale valuta uitwisseling met hoofdkantoor in San Francisco, Californië, Verenigde Staten ze bemiddelen in uitwisselingen van bitcoin, bitcoin cash, ethereum, ethereum classic, litecoin, tezos en vele
im_i
Toon code
4 keer gebruikt
Coinbase Actiecodes • Verloopt morgen
Meld u aan voor de Coinbase bitcoins portfolio en verdien $10 extra voor uw investering
im_i
Toon code
2 keer gebruikt
Coinbase Actiecodes • Verloopt over 10 dagen
Koop of verkoop van $100 usd of meer binnen 180 dagen na opening van uw account en ontvang een $10 usd bonus
PUYL
Toon code
2 keer gebruikt
Coinbase Actiecodes • Verloopt vandaag
, je ontvangt $ 2 voor elke introductieles die je bekijkt + krijg tot $40 meer door je vrienden uit te nodigen geen promocode nodig
PUYL
Toon code
1 keer gebruikt
Coinbase Actiecodes • Verloopt over 9 dagen
Als u altijd al in ethereum wilt investeren, hoeft u niet verder te zoeken dan Coinbase, waar u ethereum en alle andere soorten cryptocurrencies veilig in 32 landen kunt kopen, verkopen en verhandelen
im_i
Toon code
0 keer gebruikt

Op de online site Coinbase kunnen klanten en geïnteresseerden leren hoe cryptocurrencies werken. Ze kunnen verder gaan met het maken en beheren van een cryptocurrency-portemonnee en vervolgens elke gewenste cryptocurrency kopen en verkopen. De websitehost biedt beheer- en uitwisselingshulp zodat klanten Litecoin, XRP, Ethereum en Bitcoin kunnen verhandelen. Over het algemeen host Coinbase categorieën zoals Coinbase Pro, Coinbase Prime, Coinbase handels- en ontwikkelingsplatform. Voordat u zich aanmeldt, moet u uw favoriete kortingscouponcodes.be-coupon of aanbieding hebben toegevoegd.

Coinbase: deze populaire cryptocurrency voor digitaal geld heeft een goede opslagportemonnee nodig en een site waar men het gemakkelijk kan kopen en verkopen zonder oplichting of verkeerd beheerde munten. Er zijn veel websites die beweren uitstekende diensten te leveren op dit gebied. Coinbase biedt opslagvaluta's zoals Bitcoin, bitcoin cash, Ethereum, Litecoin, xrp. Ze kopen en verkopen ook cryptocurrencies, beheren de cryptocurrency-portemonnee van een klant. Ze bieden diensten zoals opslagportefeuilles of faciliteiten voor klanten en cryptocurrency-uitwisseling / handel. Coinbase werd opgericht in 2012 in San Francisco, Californië, VS. Coinbase heeft 30 miljoen gebruikers gehad, meer dan 150 miljard digitale valuta verhandeld en 217 miljoen dollar opgehaald bij wereldwijde investeerders, waarvan 102 landen het ondersteunden. Cryptocurrencies vertegenwoordigen tegenwoordig de alternatieve valuta's van de meeste wereldmarkten, het aantal winkels, bedrijven en individuen dat het gebruikt om hun transacties uit te voeren (aankoop, verkoop, betaling voor diensten, enz.) neemt toe, wat tegelijkertijd toeneemt. heeft het tot een geweldige markt gemaakt om de wereld te kopen en verkopen.

Coinbase is de gemakkelijkste manier om uw cryptografische portefeuille te kopen, verkopen en beheren. Op de site kun je leren hoe verschillende cryptovaluta werken en kun je van elk een klein beetje krijgen om het zelf te proberen. Op de site kun je: je eigen cryptovaluta-pakket beheren, investeren, de markt volgen en nog veel meer. Voor extra veiligheid kunt u uw geld in een kluis bewaren met een vertraagde opname.


De meest ingewisselde kortingscodes van Coinbase

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
$10Ontvang $10 gratis bitcoin wanneer u zich aanmeldt en $100 aan digitale valuta verhandelt rubim_i2024-04-14
9 25usdBitcoin 9 25usd bij registratie op Coinbase rubim_i2024-04-15
$50Ontvang gratis $50 aan stellaire lumen xlm bij Coinbase AMXPUYL2024-04-14
Beste korting Verzekeringen en financieel

Liquiditeit

Bij het kiezen van een cryptocurrency-uitwisseling is het belangrijk dat de uitwisseling voldoende liquiditeit heeft om te handelen. Anders kunnen valutaspreads breed zijn, wat handelen duur maakt.

Coinbase is een zeer grote beurs met veel liquiditeit, dus brede spreads zouden geen probleem moeten zijn. Liquiditeit betekent ook dat u probleemloos grote transacties kunt uitvoeren.

Hoe groot is Coinbase precies? Op het moment van schrijven heeft het $ 150 miljard + in cryptocurrencies ingewisseld en heeft het meer dan 35 miljoen gebruikers wereldwijd. Probeer Coinbase en ontvang $ 5 gratis Bitcoin na het kopen of verkopen van ten minste $ 100 aan crypto.

Portemonnee

Net als andere crypto-uitwisselingen biedt Coinbase een digitale portemonnee om uw digitale activa zelf op te slaan. Met de Coinbase Wallet bewaar je al je cryptovaluta op je eigen apparaat.

De Coinbase Wallet-apps zijn gedecentraliseerd en beschikbaar in zowel de Apple App Store als de Google Play Store. Ze voldoen aan de hoogste beveiligingsmaatregelen, waaronder Secure Enclave en biometrische authenticatietechnologie.

USD Munt

Coinbase-gebruikers kunnen de uitwisseling ook gebruiken om USD-munten te kopen. USD Coin is een "stablecoin", wat betekent dat als u een Amerikaanse bankrekening heeft, u altijd 1 USDC kunt inwisselen voor $ 1,00.

Elk van de USD-munten die beschikbaar zijn voor aankoop op Coinbase wordt ondersteund door echte Amerikaanse dollars en kan worden opgeslagen in Coinbase Wallet of een digitale portemonnee die compatibel is met Ethereum.

Ook kunnen geverifieerde Level 2 Coinbase-accounthouders beloningen verdienen op de UDSC die ze hebben. Bij de lancering bood USD Coin Rewards een APY van 1,25%, maar is sindsdien gedaald tot 0,15%. Vergelijk Coinbase Rewards met andere top crypto spaarrekeningen.

Coinbase Pro

Coinbase Pro is een handelsplatform voor degenen die vaak handelen. Pro heeft een grotere basis van activa dan het reguliere platform. Momenteel zijn er meer dan 50 activa. U krijgt ook betere tarieven voor het verhandelen van grotere volumes. Coinbase Pro is beperkt tot bepaalde geografische gebieden, die u hier kunt zien.

Zijn er kosten?

Ja, u betaalt een spreadvergoeding van 0,5% plus transactiekosten voor elke aankoop/verkoop van cryptocurrency. Het vergoedingenschema is als volgt:

 • Het totale transactiebedrag is kleiner dan of gelijk aan $ 10 - $ 0,99 | €0,99 | £0,99
 • Het totale transactiebedrag is meer dan $ 10, maar minder dan of gelijk aan $ 25 - $ 1,49 | €1,49 | £1,49
 • Het totale transactiebedrag is meer dan $ 25, maar minder dan of gelijk aan $ 50 - $ 1,99 | €1,99 | £1,99
 • Het totale transactiebedrag is meer dan $ 50, maar minder dan of gelijk aan $ 200 - $ 2,99 | €2,99 | £2,99

Bovendien zijn overboekingen $ 10 inkomend en $ 25 uitgaand.

Hoe open ik een rekening?

Nadat je het eerste aanmeldingsformulier op Coinbase.com hebt ingevuld, ontvang je een verificatie-e-mail. Vervolgens wordt u gevraagd om uzelf te identificeren als een 'persoon' of 'bedrijf'. U moet ook uw telefoonnummer opgeven als u authenticatie in twee stappen wilt instellen.

Coinbase zal u vragen om uw identiteit te verifiëren met behulp van een rijbewijs, identiteitsbewijs met foto of paspoort. Ten slotte moet u een betaalmethode koppelen, zoals een bankrekening, betaalpas of creditcard.

Is mijn geld veilig?

Cryptocurrency-uitwisselingen zijn vaak een belangrijk doelwit voor hackers. Coinbase is er echter trots op een van de weinige uitwisselingen te zijn die nog nooit is gehackt. En ze zeggen dat ze minder dan 2% van het geld van hun klanten online houden.

In Coinbase leed het aan een inbreuk op zijn eigen fysieke beveiliging of cyberbeveiliging, het heeft wel een verzekeringspolis om eventuele verliezen te dekken. Bovendien wordt uw USD-portemonnee tot $ 250.000 gedekt door FDIC Insurance. Geen van deze verzekeringstypes dekt echter verliezen die verband houden met een compromittering van uw eigen individuele Coinbase-account, daarom is het absoluut noodzakelijk om een sterk wachtwoord te gebruiken en de toegang tot uw inloggegevens te beperken.

Met Coinbase kunt u authenticatie in twee stappen gebruiken bij het inloggen op uw account en het storten/opnemen van geld. De Universal 2nd Factor (U2F) werkt met een beveiligingssleutel of Time-based One Time Password (TOTP) via een mobiele authenticator-app, zoals Duo of Google Authenticator.

Merk op dat Coinbase een bewaardienst is. Dit betekent dat u geen directe toegang heeft tot uw geld dat daar is opgeslagen of de bijbehorende privésleutels. Houd er rekening mee dat Coinbase gebruikersaccounts kan en heeft bevroren zonder voorafgaande kennisgeving, hoewel dit alleen in extreme gevallen is gebeurd.

Is het de moeite waard?

Vanwege de hoge volatiliteit van cryptocurrency, is beleggen in cryptovaluta niet voor iedereen weggelegd. Als grote op en neergaande schommelingen uw bloeddruk echt verhogen, wilt u misschien wegblijven van Coinbase of een andere cryptocurrency-uitwisseling.

Zelfs voor degenen die een sterke tolerantie voor volatiliteit hebben, zouden crypto-aandelen nog steeds slechts een klein percentage van een goed gediversifieerde beleggingsportefeuille moeten vertegenwoordigen (bij voorkeur minder dan 5%).

Maar als u iemand bent die een deel van uw investeringsgeld wil gebruiken om te ploeteren in cryptohandel, dan is Coinbase een van de beste plaatsen om dat te doen. Het biedt een hoge liquiditeit, een breed scala aan producten, een sterk trackrecord op het gebied van beveiliging en staat op nummer 2 op onze lijst van de top 10 van Bitcoin- en crypto-investeringssites.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Coinbase?

Op dit moment zijn er 13 codes en aanbiedingen beschikbaar voor Coinbase.

Hoeveel kan ik besparen met Coinbase?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld $50 bespaard bij Coinbase, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Coinbase kortingscode in?

Om een kortingscode van Coinbase te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Coinbase gemiddeld?

Vandaag zijn er 13 codes en aanbiedingen beschikbaar bij Coinbase. Gemiddeld biedt Coinbase 13 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Coinbase?

Je kunt besparen bij Coinbase door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot $50 besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Coinbase geldig?

Elke promotiecode van Coinbase heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Coinbase aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Coinbase geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Liquiditeit
 2. Portemonnee
 3. USD Munt
 4. Coinbase Pro
 5. Zijn er kosten?
 6. Hoe open ik een rekening?
 7. Is mijn geld veilig?
 8. Is het de moeite waard?

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Coinbase?
 2. Waar vind ik informatie over Coinbase?
 3. Wat is een kortingscode van Coinbase?
 4. Wat is het adres van Coinbase?
 5. Levert Coinbase gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Coinbase

Op de online site Coinbase kunnen klanten en geïnteresseerden leren hoe cryptocurrencies werken. Ze kunnen verder gaan met het maken en beheren van een cryptocurrency-portemonnee en vervolgens elke gewenste cryptocurrency kopen en verkopen. De websitehost biedt beheer- en uitwisselingshulp zodat klanten Litecoin, XRP, Ethereum en Bitcoin kunnen verhandelen. Over het algemeen host Coinbase categorieën zoals Coinbase Pro, Coinbase Prime, Coinbase handels- en ontwikkelingsplatform. Voordat u zich aanmeldt, moet u uw favoriete kortingscouponcodes.be-coupon of aanbieding hebben toegevoegd.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Coinbase

Actiecodes13
Beste korting$50
Werkende kortingen13
Gebruikte codes11

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

Kortingscodes in het buitenland

X