Drestige Actiecodes

Drestige Kortingscode 20% (2 kortingscodes Drestige België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Drestige België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 Drestige Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen Drestige al 2 keer gebruikt.

Drestige Actiecodes • Verloopt over 2 dagen
Gebruik de code en ontvang 10% OFF uw bestelling bij Drestige
COME
Toon code
2 keer gebruikt
Drestige Actiecodes • Verloopt over 4 dagen
Geniet en shop met 20% OFF de hele winkel op Drestige
AYT2
Toon code
0 keer gebruikt
Drestige is een enorme container met hoogwaardige producten van kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen van de beste Italiaanse en internationale modemerken. Dankzij de luxe outletformule kunnen haar leden het hele jaar door high fashion items kopen met kortingen van 40% tot 70%. Met meer dan 15.000 artikelen online, biedt het zijn leden doorlopende promoties zoals winkelvouchers, gratis verzending en retournering, klantenservice van wereldklasse en snelle, veilige en gevolgde verzendingen met vertrouwde partners. Drestige heeft het Netcomm Seal of Approval ontvangen, waaruit blijkt dat het zich inzet voor het handhaven van goede online praktijken

Wie is Drestige: het is een online winkel van Vitto Groups srl die al jaren actief is in de kledingsector; hier vindt u geen kleding, maar ook schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen van de beste merken die niet tot het bedrijf behoren (zoals Alberta Ferretti, Armani en vele anderen).Producten en middelen Drestige Op de site in online vindt u honderden outlet items voor jou of zelfs als cadeau voor een gelegenheid. Op de homepage vind je gereduceerde prijzen of nieuwe collecties; in het menu kan je je zoekopdracht filteren op geslacht (man of vrouw), afhankelijk van het merk dat je voorkeur heeft en alle categorieën raadplegen: kleding, accessoires, schoenen. Bovendien is Luxe het abonnement en de sectie gewijd aan diegenen die willen genieten van wat meer luxe, profiteren van meer kortingen en het hele jaar door willen kopen.

Online mode tegen onklopbare prijzen! Drestige is een enorme container met hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen van de beste Italiaanse en internationale modemerken. Dankzij de luxe outletformule kunnen haar leden het hele jaar door high fashion items kopen met kortingen van 40 tot 70%.


De meest ingewisselde kortingscodes van Drestige

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%Kortingsbon Drestige 10% korting op uw bestelling WELCOME2024-05-27
20%Kortingsbon Drestige 20% OFF in de hele winkel op Drestige WRZGAYT22024-05-29

Drestige.com, de online winkel voor prestigieuze mode

In de e-commerce van Joseph Balice kunnen tot 15.000 kledingstukken en accessoires met bijna 50.000 exclusieve artikelen van meer dan 600 bedrijven die tot de beste ter wereld behoren, altijd het merk van uw voorkeur vinden tegen de beste prijs. Een onverslaanbaar assortiment dat overal ter wereld bij u thuis komt

De meest exclusieve en trendy kledingstukken van de beste nationale en internationale merken en modemerken direct in huis en voor een betaalbare prijs. Een uitzonderlijk assortiment, veel hoffelijkheid, hartelijkheid en professionaliteit die zijn wortels heeft in de ervaring van het verleden, die van twee generaties en een traditionele boetiek die nu de drijvende kracht is van een e-commerce gewijd aan mode, prestige en kwaliteit . Dit alles is Drestige.com, de online winkel die vorig jaar door Joseph Balice werd opgericht.

Een virtuele zakelijke droom kwam uit: "Het komt allemaal voort uit mijn wens om online te verkopen sinds ik twintig was, ongeveer twintig jaar geleden - Joseph vertelde ons - ik wilde het familiebedrijf waar ik vandaan kwam, derde generatie, digitaal digitaliseren, te beginnen met de website en de sociale netwerken, met een lange periode van experimenteren en lopen in projecten, tot de creatie van de e-commerce Drestige.com, de kruising tussen kleding en prestige of een prestigieuze kleding ».

Drestige.com biedt 15.000 kledingstukken en accessoires met bijna 50.000 artikelen van meer dan 600 hoogwaardige bedrijven, met een speciale focus op het luxesegment gereserveerd voor de beste merken van over de hele wereld. «We handelen alleen met de topmerken op nationaal en internationaal niveau met echt interessante kortingen - legde de oprichter van de online winkel uit - we bieden veel hoogwaardige goederen aan. In feite is het bedrijf niet geboren als een klassieke stadsboetiek, we zijn speciaalzaken, we kopen goederen in voorraad rechtstreeks van moederbedrijven of in de meest prestigieuze winkels en verkopen ze door. Daarom hebben we voor elk seizoen honderdduizenden kledingstukken beschikbaar, verschillend per type en merk ».

Deze marketingstrategie heeft altijd geweldige resultaten opgeleverd voor de familie Balice op lokaal niveau, "maar het was niet langer genoeg voor ons - legde Joseph uit - het grote assortiment en de concurrerende prijs stelden ons in staat om ons echt open te stellen voor een groot publiek. In tegenstelling tot de boutique, die altijd haar merken moet kiezen, kennen wij deze beperking niet en maken wij dit onze kracht. Best Brand, Best Buy, is ons motto, het merk tegen de laagste prijs ».

Een team van 10 mensen bestaande uit Joseph die werkt in het personeel van het virtuele bedrijf dat hij heeft opgericht. “We hebben veel organisatie nodig en het is belangrijk dat het werk wordt opgedeeld in sectoren. Dat kan alleen als je duidelijke ideeën hebt en de juiste ervaring hebt gehad ». Kleine maar essentiële geheimen die volgens de oprichter van Drestige.com een winkel succesvol maken. "Naast het assortiment en de steeds lagere prijs ten opzichte van concurrenten, is onze kracht dat we direct aan de slag zijn gegaan met een solide organisatie die onze klanten zeker zullen merken en die altijd tevreden is over de service en het product."

Prestige fashion e-commerce heeft zelfs in slechts één jaar geweldige resultaten geboekt, waarbij 98% van de klanten tevreden is met de winkelervaring. Een beleving waarbij de klant nooit alleen wordt gelaten, maar altijd gevolgd en verwend wordt "een beetje zoals in de fysieke boetiek. De vorige generatie leerde mij dat de klant moet altijd centraal staan - zei Joseph - en daarom proberen we een directe relatie met hem te hebben ». Altijd tot uw beschikking de klantenservice waarmee u bereikbaar bent via het gratis nummer, de livechat van de site, op Facebook of WhatsApp. Eindeloze mogelijkheden om in contact te komen met opgeleid en vriendelijk personeel voor gebruikers van over de hele wereld. "We besteden veel tijd aan het onderhouden van de service om deze zo efficiënt mogelijk te maken", zei hij. We bieden ook andere aanvullende diensten, zoals verzending en gratis retourzendingen, om te profiteren van de mogelijkheid om een langere tijd door te brengen dan de gemiddelden die onze concurrenten rapporteren door in bepaalde gevallen meer dan 15 dagen te gebruiken. Verzending over de hele wereld wordt toevertrouwd aan de meest efficiënte koeriers, gevolgd en gemaakt met pakketten die voldoen aan de belangrijkste kwaliteitsnormen om het product intact te houden ».

En nog steeds geweldige projecten voor de 2024: "We willen een speciale app maken en ervoor zorgen dat onze website in alle delen van de wereld aanwezig is. We willen deze in elk afzonderlijk land dupliceren om een meer uitgebreide service te bieden, verzendtijden te optimaliseren en om douanegewoonten te optimaliseren." geef de klant de mogelijkheid om alle kosten te betalen op het moment van de bestelling en het pakket mee naar huis te nemen, zoals tegenwoordig in Italië en Europa wordt gedaan ». En nog meer nieuws voor Drestige.com met de oprichting van de secties Kids, Home en Beauty. "Het doel is - volgens Joseph - om het bedrijf de komende 10 jaar exclusief virtueel te maken, want met de online shop willen we de traditionele winkel niet integreren, maar juist vervangen."

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Drestige?

Op dit moment zijn er 2 codes en aanbiedingen beschikbaar voor Drestige.

Hoeveel kan ik besparen met Drestige?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Drestige, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Drestige kortingscode in?

Om een kortingscode van Drestige te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Drestige gemiddeld?

Vandaag zijn er 2 codes en aanbiedingen beschikbaar bij Drestige. Gemiddeld biedt Drestige 2 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Drestige?

Je kunt besparen bij Drestige door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 20% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Drestige geldig?

Elke promotiecode van Drestige heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Drestige aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Drestige geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Drestige?
  2. Waar vind ik informatie over Drestige?
  3. Wat is een kortingscode van Drestige?
  4. Wat is het adres van Drestige?
  5. Levert Drestige gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van Drestige

  Drestige is een enorme container met hoogwaardige producten van kleding, schoenen en accessoires voor mannen, vrouwen en kinderen van de beste Italiaanse en internationale modemerken. Dankzij de luxe outletformule kunnen haar leden het hele jaar door high fashion items kopen met kortingen van 40% tot 70%. Met meer dan 15.000 artikelen online, biedt het zijn leden doorlopende promoties zoals winkelvouchers, gratis verzending en retournering, klantenservice van wereldklasse en snelle, veilige en gevolgde verzendingen met vertrouwde partners. Drestige heeft het Netcomm Seal of Approval ontvangen, waaruit blijkt dat het zich inzet voor het handhaven van goede online praktijken

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij Drestige

  Actiecodes2
  Beste korting20%
  Werkende kortingen2
  Gebruikte codes2

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

  X