OnePlus Actiecodes

OnePlus Kortingscode 30% ( kortingscodes OnePlus België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van OnePlus België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en OnePlus Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen OnePlus al 0 keer gebruikt.

OnePlus Deals • Verloopt over 4 dagen
Profiteer van de promotie en gegarandeerd tot 30% korting op accessoires bij OnePlus.
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Het nieuwe hoofdstuk in de serie "History of Technology" gaat over een merk dat erg populair is, maar dat "uit het niets" lijkt te zijn verschenen: de Chinese OnePlus. Ja, ze zien er uit en zijn super nieuw, maar toen we ze zagen waren ze er al en hadden ze succes over de hele wereld. Het verhaal van OnePlus begint officieel in december 2013 en het is misschien wel het meest recente dat we hier gaan vertellen. Het bedrijf is opgericht door Pete Lau, die nog steeds de CEO is, en Carl Pei. Met het hoofdkantoor in Shenzhen, China, begon het merk met slechts zes medewerkers. Lau was oorspronkelijk een hardware-ingenieur, maar werd later directeur van de Blu-ray-divisie en vice-president van Oppo, een Chinese fabrikant die hier redelijk bekend is, maar een reus is in China. Pei daarentegen is meer zakelijk gericht, woonde in de VS en Zweden, werkte bij Nokia, Meizu en als Marketing Director bij Oppo.

Een advertentie. En dat komt van ver, want in de eerste OnePlus begon ze een wedstrijd voor 100 consumenten om huidige apparaten te vernietigen om een OnePlus One te kopen voor slechts $ 1. Het initiatief was leuk en leverde ongelooflijke scènes op, maar het werd ook bekritiseerd vanwege economische, milieuproblemen en simpelweg omdat het resulteerde in een vernietigd apparaat. Stenen onderweg. Maar niet alles is een bloem in het leven van OnePlus in de afgelopen 2 jaar. Naast de bugs op OnePlus 5, bekende het bedrijf en verontschuldigde het zich voor het verzamelen van overtollige gegevens van gebruikers, inclusief informatie over gebruikte apps, wifi-verbinding en IMEI op de telefoon, na een klacht. Ook werd begin 2018 de officiële website van OnePlus gehackt en zijn mogelijk creditcardgegevens gestolen van consumenten. Het merk raakte ook verstrikt in bullshit vanwege de in 2015 geïntroduceerde USB-C-kabel en -adapter. Naar aanleiding van een klacht van een Google-technicus bevestigde het bedrijf dat de producten apparatuur van andere merken kunnen beschadigen door verschillende weerstanden te gebruiken die voor deze norm zijn gespecificeerd. Een kabel. Ondanks de controverse heeft OnePlus een uitstekende reputatie en blijft het uitbreiden naar nieuwe markten of profiteren van import. Samen met andere reeds genoemde merken helpt het BBK om op dit moment de op twee na grootste fabrikant van mobiele telefoons ter wereld te zijn, na alleen Apple en Samsung. Niet slecht voor degenen die zo klein en nog niet zo lang geleden zijn begonnen. En dit is het verhaal van OnePlus, een superjong bedrijf maar al erg populair bij het publiek en een voorbeeld van een merk dat min of meer uit het niets kwam maar liet zien dat het mogelijk was om een ander apparaat te fabriceren en de reuzen aan te moedigen. Als je een verwijzing hebt naar een bedrijf, product of dienst om hier het traject te helpen bepalen, laat dan je suggestie achter in de comments.


De OnePlus One werd uitgebracht op 23 april 2014 en werd aanvankelijk alleen verkocht aan degenen die een uitnodiging hadden, waardoor hoge verwachtingen werden gewekt voor het merk. Het model is beschreven als een topmodel dat net zo krachtig is en een stuk minder kost dan de Galaxy S5, iPhone 5s of LG G3. Het had een 5,5-inch scherm, 3 GB RAM, een 13-megapixelcamera en een veelgeprezen ontwerp.

Beste korting Mobiele telefoons

Twee mobiele telefoons.

Het besturingssysteem was Cyanogen OS, een commerciële versie van de beroemdste onofficiële wijziging van Android, CyanogenMod. Oppo-managers stonden al dicht bij de ontwikkelaars en er werd een licentieovereenkomst bereikt.

Het idee is dat de OnePlus One niet massaal zou moeten zijn, laat staan een hit buiten China. Maar alles ging zo goed dat het plan ging van 50.000 verkochte smartphones eind 2014 naar 1 miljoen verkochte eenheden en nog eens 500.000 tegen de tijd dat het werd stopgezet.

Een mobiele telefoon.

Hij slaagde er zelfs in om vooroordelen te doorbreken tegen import van het internationale publiek, waaronder Brazilianen die geloofden dat Chinezen alleen producten van slechte kwaliteit maakten. Later dat jaar verhuisde het bedrijf naar India, een andere enorme markt. en vanwege de exclusiviteit van het Indiase cyanogeen werd het zelfs een paar maanden verboden vanwege problemen met Micromax.

In een interview met de Wall Street Journal was Pei verheugd zich te herinneren dat hij het bedrijf was begonnen, met fulltime uren, een zeer toegewijd maar ongeschoold team en schaarse middelen.

De langverwachte reeks

Vanaf juli 2015 had de OnePlus 2 een moeilijke taak om de lof van de vorige te behouden, en het is gelukt. Het werd zelfs op uitnodiging verkocht, maar de verkoop werd later vrijgegeven. De specificaties waren weer hetzelfde als de top van het assortiment en de prijs, veel lager. Hij bracht zelfs een beeldstabilisator en een biometrische lezer mee om de iPhone te bestrijden, maar kreeg kritiek vanwege het ontbreken van NFC. In China werden in 64 seconden 30.000 exemplaren verkocht.

Een mobiele telefoon.

In hetzelfde jaar presenteerde het bedrijf ook een tussen- en secundaire variant die een markttrend volgde. De OnePlus X had een 5-inch AMOLED-scherm en specificaties die meer op de eerste generatie leken - blijkbaar werkte het niet omdat het die strategie nooit herhaalde.

De dubbele derde generatie

Een ander apparaat in juni 2016. Dit keer was het de OnePlus 3, de eerste met een volledig metalen behuizing. Het kwam met maar liefst 6 GB RAM voor die tijd, de topchip van Qualcomm en snel laden van Dash. Het systeem was weer Oxygen OS, de aangepaste versie van Android uit OnePlus. En dat startritme werd uiteindelijk terzijde geschoven: het uitnodigingssysteem werd verwijderd en sommige operators over de hele wereld begonnen het apparaat in de VS en delen van Europa te verkopen.

Twee mobiele telefoons.

En toen nam OnePlus een beslissing die door veel mensen enigszins controversieel werd geacht. De verkoop van de OnePlus 3 stopte binnen slechts 5 maanden, met de opvolger, de OnePlus 3T, die in november werd gelanceerd. Het apparaat is geweldig, maar de verandering ten opzichte van het vorige is subtiel. Hij kreeg een Snapdragon 821, een 16 megapixel camera en een iets grotere batterij.

Een smartphone.

De prijs ging ook wat omhoog, maar het publiek klaagde niet omdat het nog steeds goedkoper was dan verschillende concurrenten. 3Q heeft zich aangemeld voor onze lijst, destijds gemaakt met de 10 beste smartphones die Ze konden importeren en werden zeer geprezen in de recensie hier bij TecMundo.

Eentje overslaan?

Volgend jaar weer een toptoestel voor de catalogus. En is het de OnePlus 4? Niets zoals dat! De fabrikant sloeg een generatie over en introduceerde in juni 2017 de OnePlus 5. De reden is heel simpel: in China wordt het getal 4 als ongelukkig beschouwd omdat het woord in de taal heel dicht bij het woord 'dood' ligt.

En de smartphone respecteerde de goede fase van het merk met de top van de lijn, behield geprezen factoren zoals de metalen achterkant en verbeterde andere die in het verleden zijn bekritiseerd. Dit is het geval met de dubbele achtersensor op de camera met 16 MP en 20 MP en een 16 MP sensor voor selfies. Het toestel won zowel een zachtgouden versie als de derde generatie.

Twee mobiele telefoons.

Alleen hij kreeg ongekende kritiek voor storing. Aanvankelijk werd het bedrijf ervan beschuldigd vals te spelen bij benchmarks en zijn eigen prestaties te verbeteren, zelfs bij het lanceren van zware games. Het is niet illegaal, maar het slechte was dat niemand over deze truc werd gewaarschuwd.

Hij had nog steeds problemen met herstarten als je in de VS 911 belt voor noodgevallen, audio-opnamefouten tijdens het filmen en het gelei- of gelatine-effect, bizarre en golvende bewegingen van het scherm veroorzaakt door de hardware-assemblage. Oh, en een van de kavels verloor tot 25% batterij na een update. Dit alles werd later gecorrigeerd in updates, maar het was een hoofdpijn voor OnePlus.

OnePlus vandaag

En in november van hetzelfde jaar kwam de opvolger weer. De OnePlus 5T herhaalde de Snapdragon 835-chip en opslagopties, maar vergrootte het scherm tot 6 inch en plaatste gezichtsontgrendeling. En hij was knap, maar hij won ook twee heel speciale versies: die met de naam Lava Red en die voor Star Wars-fans.

Een advertentie.

Het nieuwste toestel van het merk is de OnePlus 6, met als motto "the speed you need". Het scherm won met 19-9 met dunnere randen en een controversiële inkeping bovenop. Het is waterdicht, maar de Always On-functie, die informatie bijna altijd op het scherm houdt, is om stroomredenen verwijderd.

Drie mobiele telefoons.

De speciale edities van die tijd kwamen van Avengers en Silk White. Oh, en alles wijst erop dat het merk de lijn van tussenpersonen heeft opgegeven. In plaats daarvan besloot het dit jaar Bullets Wireless Headsets te introduceren.

Creativiteit ontbreekt niet

De fabrikant viel ook op door zijn zeer eigenaardige reclame, maar is daar zeer zeker van. Ze doet traditionele videocommercials voor telefoons, maar ze heeft ook een horrorfilm-joint en kwaliteitstest gedaan met een man in vlees.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor OnePlus?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor OnePlus.

Hoeveel kan ik besparen met OnePlus?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 30% bespaard bij OnePlus, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een OnePlus kortingscode in?

Om een kortingscode van OnePlus te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft OnePlus gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij OnePlus. Gemiddeld biedt OnePlus + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij OnePlus?

Je kunt besparen bij OnePlus door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 30% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij OnePlus geldig?

Elke promotiecode van OnePlus heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige OnePlus aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat OnePlus geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Twee mobiele telefoons.
 2. Een mobiele telefoon.
 3. De langverwachte reeks
 4. Een mobiele telefoon.
 5. De dubbele derde generatie
 6. Twee mobiele telefoons.
 7. Een smartphone.
 8. Eentje overslaan?
 9. Twee mobiele telefoons.
 10. OnePlus vandaag
 11. Een advertentie.
 12. Drie mobiele telefoons.

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van OnePlus?
 2. Waar vind ik informatie over OnePlus?
 3. Wat is een kortingscode van OnePlus?
 4. Wat is het adres van OnePlus?
 5. Levert OnePlus gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van OnePlus

Het nieuwe hoofdstuk in de serie "History of Technology" gaat over een merk dat erg populair is, maar dat "uit het niets" lijkt te zijn verschenen: de Chinese OnePlus. Ja, ze zien er uit en zijn super nieuw, maar toen we ze zagen waren ze er al en hadden ze succes over de hele wereld. Het verhaal van OnePlus begint officieel in december 2013 en het is misschien wel het meest recente dat we hier gaan vertellen. Het bedrijf is opgericht door Pete Lau, die nog steeds de CEO is, en Carl Pei. Met het hoofdkantoor in Shenzhen, China, begon het merk met slechts zes medewerkers. Lau was oorspronkelijk een hardware-ingenieur, maar werd later directeur van de Blu-ray-divisie en vice-president van Oppo, een Chinese fabrikant die hier redelijk bekend is, maar een reus is in China. Pei daarentegen is meer zakelijk gericht, woonde in de VS en Zweden, werkte bij Nokia, Meizu en als Marketing Director bij Oppo.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij OnePlus

Actiecodes1
Beste korting30%
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X