Vestiaire Collective Actiecodes

Vestiaire Collective Kortingscode 10% ➡️ (3 kortingscodes Vestiaire Collective België) April 2024

Kortingscodes en kortingen van Vestiaire Collective België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 3 Vestiaire Collective Kortingscode van 14 April 2024 ✅ Kortingen Vestiaire Collective al 18 keer gebruikt.

Vestiaire Collective Actiecodes • Verloopt over 9 maanden
Geniet van een exclusieve korting van 10% op uw aankopen wanneer u de minimale besteding van 100euro bereikt. Profiteer van deze speciale aanbieding en bespaar op geweldige producten. mis de kans niet om uw favoriete aankopen met korting te doen. voer de promotiecode in tijdens het afrekenen en bespaar nu!
MEVC
Toon code
1 keer gebruikt
Vestiaire Collective Actiecodes • Verloopt vandaag
Gebruik de coupon en krijg €30 korting op het hele assortiment. 300€ minimum aankoopbedrag
EU23
Toon code
10 keer gebruikt
Vestiaire Collective Actiecodes • Verloopt over 19 dagen
Mis de actie niet en verzeker uw aankoop nu met €20 korting op uw bestelling.
R-VC
Toon code
7 keer gebruikt

Naast het aanbod van tweedehands luxe mode, biedt Vestiaire Collective ook een reeks aanvullende diensten om een nog leukere en handigere online winkelervaring te bieden. Deze diensten omvatten expresslevering, gratis retourneren, maatwerk en stylingadvies.

Met de koeriersdienst kunnen kopers hun artikel in recordtijd ontvangen, met levertijden variërend van 24 uur tot 48 uur, afhankelijk van de bestemming. Gratis retourneren wordt ook aangeboden zodat kopers hun artikelen met een gerust hart kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn. Gepersonaliseerde items zijn ook beschikbaar op het platform, wat een unieke personalisatiemogelijkheid biedt voor shoppers die een persoonlijk tintje aan hun item willen geven.

Daarnaast biedt Vestiaire Collective ook een een-op-een stijladviesservice, waarbij shoppers deskundig modeadvies krijgen om hen te helpen het perfecte item voor hun garderobe te vinden. Deze service is beschikbaar online of in de fysieke winkels van het platform en biedt een gepersonaliseerde en op maat gemaakte winkelervaring voor de meest veeleisende klanten.

Ten slotte zet Vestiaire Collective zich ook in voor ecologische duurzaamheid via het initiatief "Circular for the Planet", dat kopers aanmoedigt om de levensduur van hun modeartikelen te verlengen door ze op het platform door te verkopen of te recyclen. Dit initiatief vermindert de milieu-impact van de mode-industrie en promoot een duurzamere levensstijl.

Concluderend, Vestiaire Collective is veel meer dan alleen een online verkoopplatform voor tweedehands luxe mode. Het platform biedt een uitzonderlijke selectie kwaliteitsmodeartikelen, een gebruiksvriendelijke en handige online winkelervaring, evenals een reeks aanvullende diensten om aan de behoeften van de meest veeleisende kopers te voldoen. Met zijn toewijding aan ecologische duurzaamheid is Vestiaire Collective ook een belangrijke speler in het transformeren van de mode-industrie naar een duurzamere levensstijl.

Vestiaire Collective is een online platform voor tweedehands luxe mode dat een unieke en handige online winkelervaring en een uitzonderlijke selectie van hoogwaardige modeartikelen biedt. Met zijn fysieke winkels, initiatieven op het gebied van milieuduurzaamheid en sociale verplichtingen is Vestiaire Collective ook een belangrijke speler in de transformatie van de mode-industrie naar een meer duurzame en sociaal verantwoorde levensstijl. Het platform is een go-to-bestemming voor kopers die zich zorgen maken over de duurzaamheid, kwaliteit en milieu-impact van de mode-industrie, maar ook voor verkopers die hun luxe modeartikelen een tweede leven willen geven. Vestiaire Collective is 's werelds toonaangevende app voor begeerlijke pre-geliefde mode. Hij is toegewijd aan het transformeren van de mode-industrie voor een duurzamere toekomst door de circulaire modebeweging te promoten als alternatief voor overproductie en overconsumptie en verkwistende praktijken in de mode-industrie. Wat we doen - Het biedt de gemeenschap van mode-activisten inspiratie, tools en functies om verandering te leiden bij het verkopen en kopen van geliefde eenmalige stukken in iemands kleerkasten en andere. Het platform is uniek dankzij de zeer geëngageerde activistische gemeenschap en de zeldzame en gewilde inventaris van 3 miljoen items, waaronder 550.000 nieuwe aanbiedingen per maand.


De meest ingewisselde kortingscodes van Vestiaire Collective

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%Bespaar 10% op aankopen boven de 100euro - geniet nu! WELCOMEVC2024-12-31
€30Kortingsvoucher Vestiaire Collective €30 korting op het hele assortiment WELCOMEEU232024-04-14
€20Kortingsvoucher Vestiaire Collective €20 korting op uw aankoop FIRSTORDER-VC2024-05-03

Vestiaire Collective is een online platform voor de verkoop van tweedehands luxe mode, opgericht in 2009 door Fanny Moizant en Sophie hersan. Sinds de oprichting heeft het platform een enorme groei doorgemaakt en is het een wereldwijde maatstaf geworden voor tweedehands luxemode.

De missie van Vestiaire Collective is om mode duurzamer en toegankelijker te maken voor iedereen. Door een zorgvuldig samengestelde selectie van tweedehands luxe kleding, schoenen, tassen en accessoires aan te bieden, stelt het platform shoppers in staat om kwaliteitsartikelen tegen geweldige prijzen te kopen, terwijl de milieu-impact van de kledingindustrie wordt verminderd.

Het platform functioneert als een online marktplaats, waar verkopers hun tweedehands luxe modeartikelen te koop kunnen aanbieden, en kopers kunnen ze rechtstreeks op het platform kopen. Vestiaire Collective onderscheidt zich van andere online verkoopplatforms door zijn strenge kwaliteitscontrolebeleid, dat de authenticiteit en staat van de te koop aangeboden artikelen garandeert.

Naast zijn toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit, zet Vestiaire Collective zich ook in voor sociale en liefdadigheidsinitiatieven. In 2020 lanceerde het platform een wereldwijde campagne om de strijd tegen huiselijk geweld onder de aandacht te brengen, in samenwerking met de internationale niet-gouvernementele organisatie (NGO) Women for Women International. De campagne heeft geld ingezameld om overlevenden van huiselijk geweld over de hele wereld te ondersteunen.

Het platform heeft ook verschillende initiatieven gelanceerd om diversiteit en inclusie in de mode-industrie aan te moedigen, waaronder het creëren van een gemeenschap van diversiteitsambassadeurs, het organiseren van evenementen om diversiteit te vieren en het werken met ontwerpers en merken die zich inzetten voor diversiteit en inclusie.

De populariteit van Vestiaire Collective blijft groeien, met meer dan 9 miljoen leden wereldwijd en aanwezigheid in meer dan 50 landen. Het platform biedt een uitzonderlijke selectie tweedehands luxe kleding, schoenen, tassen en accessoires van prestigieuze merken zoals Chanel, Gucci, Hermès en Louis Vuitton.

Het platform is vooral populair bij fashionista's die op zoek zijn naar unieke en zeldzame stukken, maar ook bij kopers die zich zorgen maken over de duurzaamheid en de milieu-impact van de mode-industrie. Het platform biedt ook een gebruiksvriendelijke en intuïtieve online winkelervaring, met functies zoals zoeken op merk, categorie, maat, kleur en meer.

Kortom, Vestiaire Collective is een online platform voor de verkoop van tweedehands luxemode, dat zich onderscheidt door zijn toewijding aan duurzaamheid, kwaliteit, diversiteit en inclusie. Met een uitstekende selectie tweedehands luxe kleding, schoenen, tassen en accessoires, een streng kwaliteitscontrolebeleid en een gebruiksvriendelijke online winkelervaring, is Vestiaire Collective een must-visit bestemming voor liefhebbers van luxe mode en bewust winkelend publiek. invloed van de mode-industrie.

Het platform biedt ook een unieke kans voor verkopers van tweedehands luxe mode, waardoor ze hun modeartikelen een tweede leven kunnen geven en tegelijkertijd geld kunnen verdienen. Verkopers kunnen eenvoudig hun items op het platform plaatsen, foto's en gedetailleerde beschrijvingen uploaden en hun eigen prijs bepalen. Zodra het artikel is verkocht, zorgt Vestiaire Collective voor de authenticatie, verzending en betaling, waardoor een gemakkelijke en handige online winkelervaring wordt geboden.

Naast de indrukwekkende selectie tweedehands luxe modeartikelen, biedt Vestiaire Collective ook een selectie nieuwe modeartikelen van opkomende ontwerpers, zorgvuldig geselecteerd voor hun kwaliteit en originaliteit. Dit aanbod wordt regelmatig vernieuwd om kopers een vernieuwende en inspirerende online winkelervaring te bieden.

Vestiaire Collective zet zich ook in voor de strijd tegen namaak, werkt nauw samen met authenticiteitsexperts en implementeert strikte veiligheidsmaatregelen om de authenticiteit van te koop aangeboden artikelen te waarborgen.

Samenvattend, Vestiaire Collective is een online winkelplatform voor tweedehands luxe mode, dat een uitzonderlijke selectie van hoogwaardige modeartikelen, een streng kwaliteitscontrolebeleid en een vriendelijke en inspirerende online winkelervaring biedt. Het platform is een go-to-bestemming voor kopers die zich zorgen maken over de duurzaamheid en milieu-impact van de mode-industrie, maar ook voor verkopers die hun luxe modeartikelen een tweede leven willen geven.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Vestiaire Collective?

Op dit moment zijn er 3 codes en aanbiedingen beschikbaar voor Vestiaire Collective.

Hoeveel kan ik besparen met Vestiaire Collective?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij Vestiaire Collective, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Vestiaire Collective kortingscode in?

Om een kortingscode van Vestiaire Collective te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Vestiaire Collective gemiddeld?

Vandaag zijn er 3 codes en aanbiedingen beschikbaar bij Vestiaire Collective. Gemiddeld biedt Vestiaire Collective 3 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Vestiaire Collective?

Je kunt besparen bij Vestiaire Collective door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 10% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Vestiaire Collective geldig?

Elke promotiecode van Vestiaire Collective heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Vestiaire Collective aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Vestiaire Collective geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Vestiaire Collective?
  2. Waar vind ik informatie over Vestiaire Collective?
  3. Wat is een kortingscode van Vestiaire Collective?
  4. Wat is het adres van Vestiaire Collective?
  5. Levert Vestiaire Collective gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van Vestiaire Collective

  Naast het aanbod van tweedehands luxe mode, biedt Vestiaire Collective ook een reeks aanvullende diensten om een nog leukere en handigere online winkelervaring te bieden. Deze diensten omvatten expresslevering, gratis retourneren, maatwerk en stylingadvies.

  Met de koeriersdienst kunnen kopers hun artikel in recordtijd ontvangen, met levertijden variërend van 24 uur tot 48 uur, afhankelijk van de bestemming. Gratis retourneren wordt ook aangeboden zodat kopers hun artikelen met een gerust hart kunnen retourneren als ze niet tevreden zijn. Gepersonaliseerde items zijn ook beschikbaar op het platform, wat een unieke personalisatiemogelijkheid biedt voor shoppers die een persoonlijk tintje aan hun item willen geven.

  Daarnaast biedt Vestiaire Collective ook een een-op-een stijladviesservice, waarbij shoppers deskundig modeadvies krijgen om hen te helpen het perfecte item voor hun garderobe te vinden. Deze service is beschikbaar online of in de fysieke winkels van het platform en biedt een gepersonaliseerde en op maat gemaakte winkelervaring voor de meest veeleisende klanten.

  Ten slotte zet Vestiaire Collective zich ook in voor ecologische duurzaamheid via het initiatief "Circular for the Planet", dat kopers aanmoedigt om de levensduur van hun modeartikelen te verlengen door ze op het platform door te verkopen of te recyclen. Dit initiatief vermindert de milieu-impact van de mode-industrie en promoot een duurzamere levensstijl.

  Concluderend, Vestiaire Collective is veel meer dan alleen een online verkoopplatform voor tweedehands luxe mode. Het platform biedt een uitzonderlijke selectie kwaliteitsmodeartikelen, een gebruiksvriendelijke en handige online winkelervaring, evenals een reeks aanvullende diensten om aan de behoeften van de meest veeleisende kopers te voldoen. Met zijn toewijding aan ecologische duurzaamheid is Vestiaire Collective ook een belangrijke speler in het transformeren van de mode-industrie naar een duurzamere levensstijl.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij Vestiaire Collective

  Actiecodes3
  Beste korting€30
  Werkende kortingen3
  Gebruikte codes18

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

  Kortingscodes in het buitenland

  X