Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
Armani Actiecodes

Armani Kortingscode ( kortingscodes Armani België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van Armani België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Armani Kortingscode van 17 Juni 2024 ✅ Kortingen Armani al 0 keer gebruikt.

Armani Deals • Verloopt over 6 dagen

Aanbiedingen voor je aankopen op Armani. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Armani!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als Armani
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
Modlily Actiecodes • Verloopt over 11 dagen

Kortingsbon Modlily tot 15% OFF bij aankoop van meer dan 8 stuks

Profiteer van de alleen zwemkleding actie 10% OFF meer dan 3 artikelen, 12% OFF meer dan 5 artikelen, 15% OFF meer dan 8 artikelen
im23
Toon code
7 keer gebruikt
Blanche Deals • Verloopt over 13 dagen

Koop nu het boek Blanche voor maar €39

Verspil geen tijd en garandeer de aankoop van het boek Blanche voor slechts €39
Bekijk deal
7 keer gebruikt
Walibi Deals • Verloopt over 3 dagen

Scoor al voor €130,- een jaarabonnement voor Walibi

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Walibi!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Madeleine Actiecodes • Verloopt over 6 dagen

MADELEINE kortingscode: Gratis verzending voor het EK

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Madeleine!
LLBE
Toon code
0 keer gebruikt
Walibi Deals • Verloopt over 7 dagen

Ontvang €5,- korting op tickets voor personen met een handicap bij Walibi

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Walibi!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Jewelry Affairs Actiecodes • Verloopt vandaag

Spring sieraden kortingsbon 15% OFF plus gratis verzending op alle bestellingen

We accepteren alle gangbare creditcards en ook crypto valuta's zoals bitcoin en ethereum lente sieraden kortingsbon 15% OFF plus gratis verzending op alle bestellingen
15JA
Toon code
8 keer gebruikt

DE KEUZE VAN GRONDSTOFFEN

De groep selecteert alleen hoogwaardige grondstoffen die klanttevredenheid garanderen en tegelijkertijd voldoen aan duurzaamheidswaarden. Stilistische creativiteit gecombineerd met de constante zoektocht naar nieuwe materialen om unieke producten te creëren die duurzaam zijn in de tijd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking van de groep met leveranciers en de belangrijkste internationale werkgroepen.

Inspanningen om de traceerbaarheid van elk product en kennis van elke fase van zijn levenscyclus te garanderen, maken het mogelijk om verbeterpunten te identificeren voor meer transparante, kwalitatieve en geïnformeerde inkoop.

materialen

katoen

Katoen is een van de meest gebruikte grondstoffen in de textielindustrie. Om de impact op het milieu te verminderen, heeft de Armani Group verschillende alternatieve leveranciers geïntroduceerd voor het katoen dat in hun creaties wordt gebruikt.

Naast biologisch katoen, dat in verschillende producties is geïntroduceerd, heeft de Armani Group producten, met name jeans, met katoen in verband met het Cotton made in Africa-initiatief (CmiA - https://www.cottonmadeinafrica.org/en/standards #) vervaardigd. . Dit project, gelanceerd door de Aid by Trade Foundation, garandeert de traceerbaarheid van katoen en helpt via gerichte educatieve programma's de levensomstandigheden van Afrikaanse producenten en hun families te verbeteren. Een van de belangrijkste doelen is het vergroten van het bewustzijn van teelttechnieken die de bodemvruchtbaarheid en de kwaliteit van waterlopen behouden.

Gerecycleerde grondstoffen

Om afval aan te pakken en vervuiling en industrieel afval te verminderen, heeft de groep haar onderzoek naar het gebruik van gerecycleerde grondstoffen geïntensiveerd: polyester uit de recycling van plastic flessen, nylon uit de recuperatie van in zee achtergelaten visnetten, denim uit de industriële productie en geregenereerd leer.

De geproduceerde items omvatten het uniform van het Olimpia Milano-team, waarvan de eerste versie werd gelanceerd op Earth Day 2018. De bovenkant is gemaakt van een technische stof gemaakt van gerecyclede plastic flessen (Re-PET) en is uiteindelijk door het team geadopteerd, waarmee ze hun toewijding aan een zaak van fundamenteel belang laten zien.

Chitosan

De Emporio Armani-collecties bieden denim dat is verkregen via een innovatief proces op basis van het gebruik van chitosan, een natuurlijke, biologisch afbreekbare stof die wordt verkregen door de recycling van een bijproduct van de voedingsindustrie. Deze stof, die al in de landbouw en de geneeskunde wordt gebruikt, wordt gebruikt als alternatief voor de chemische stoffen die normaal worden gebruikt om verf te fixeren, wat leidt tot een vermindering van het water- en energieverbruik.

Het bontvrij beleid

In het seizoen herfst-winter 2016/17 verwijderde de groep dierenbontproducten uit alle collecties na een overeenkomst met de Fur Free Alliance.

DE KEUZE VAN VERPAKKING

De inspanningen van de Groep om de milieu-impact van haar activiteiten te verminderen, omvatten ook productverpakkingen, die voortdurend worden ontwikkeld volgens de logica van de circulaire economie, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan gerecycleerde materialen in de ontwerpfase en zorg wordt besteed aan het recyclen van eventuele restanten.

FSC-gecertificeerd papier en karton, evenals gerecyclede en recyclebare materialen

De aankoop van papier en karton omvatte het kiezen van producten gemaakt van gecertificeerde vezels in overeenstemming met de normen van het bos Stewardship Council (FSC - https://it.fsc.org/it-it) die ervoor zorgen dat ze afkomstig zijn uit bossen die ecologisch, sociaal en economisch verantwoord worden beheerd.

Gerecycleerde materialen worden ook gebruikt in alle bedrijfslijnen, van bulkverpakkingen tot dragers voor kleding en labels.

• De boodschappentassen voor alle lijnen zijn vrij van plastic inzetstukken en zijn gemaakt van gerecycled papier. De percentages variëren van 50% voor de Giorgio Armani lijnen tot 40% voor de Emporio Armani en Armani Exchange lijnen. Daarnaast zijn de handvatten van de boodschappentassen gemaakt van 100% gerecycled papier, met uitzondering van de Giorgio Armani lijn waar ze van 100% gerecycled polyester zijn. Op deze manier zijn de boodschappentassen aan het einde van hun levensduur volledig recyclebaar.

• De stickers op de kledingstukken van de Giorgio Armani en Emporio Armani lijnen zijn volledig gemaakt van papier zonder plastic coating.

• De tape waarmee de Giorgio Armani is verpakt, is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

• De hoezen voor de Giorgio Armani en Emporio Armani lijnen zijn gemaakt van 100% gerecycled polyester. De metalen knopen en zegels zijn verwijderd.

• De hangers die worden gebruikt in de Emporio Armani-lijn zijn gemaakt van gerecycled ABS van industrieel productieafval.

• De dozen die worden gebruikt voor Emporio Armani-schoenen zijn allemaal gemaakt van 100% gerecycled karton, terwijl die voor de ondergoedlijnen zijn gemaakt van 40% gerecycled PET.

LOGISTIEK

De Armani Group heeft ook logistiek geherdefinieerd met een nieuwe benadering van het respecteren en beschermen van het milieu.

Door samen te werken met leveranciers heeft de groep een reeks verpakkingen, logistieke oplossingen en processen kunnen introduceren die de efficiëntie kunnen verbeteren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de dienstverlening.

De getroffen maatregelen zijn onder meer de centralisatie van magazijnen en de introductie van nieuwe software die alle transportfasen volgt en het gebruik van voertuigen rationaliseert.

In het wegverkeer moeten leveranciers aan bepaalde eisen voldoen, bijv. B. Gebruik niet-benzinevoertuigen en organiseer reizen efficiënt. Daarnaast wordt ook rekening gehouden met de verpakkingstechnologie en het ontwerp om transportvolumes en overbelasting van voertuigen te verminderen.

HET BEHEER VAN GROEPSEISEN

De Armani Group besteedt bijzondere aandacht aan de milieu-impact die rechtstreeks voortvloeit uit de productiecentra, kantoren en winkels die ze bezit of die ze rechtstreeks controleert.

De activiteiten in dit kader zijn terug te voeren op drie hoofdgebieden:

• Passende organisatorische methoden en de beste beschikbare technieken toepassen om het energie- en waterverbruik te optimaliseren en afval te minimaliseren;

• Besteed aandacht aan het scheiden van afval.

• Betrokkenheid van personeel en bewustmaking van milieukwesties.

Efficiënte inrichting van de kamers en duurzame mobiliteit

De nieuwe kantoorgebouwen in Via Bergognone, Milaan, zijn ontworpen en gebouwd volgens criteria voor energie-efficiëntie: de daken zijn voorzien van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken, alle lichten zijn led-verlichting met bewegingsdetectoren en de raam- en deurkozijnen garanderen de isolatie van het gebouw. Al het stroomverbruik wordt in de loop van de tijd zorgvuldig gecontroleerd om een constante optimalisatie te garanderen.

Duurzaam zijn Om de mobiliteit te bevorderen, zijn er elektrische oplaadpunten voor werknemers, waar ze hun fietsen, scooters en auto's kunnen opladen, evenals een elektrische shuttle tussen de kantoren in Milaan.

Het bedrijf Giorgio Armani werd opgericht in 1975 en is gevestigd in Milaan. Giorgio Armani zei dat elegantie niet gaat over opgemerkt worden, maar over het maken van een blijvende indruk. De naam 'Armani' staat al zo'n 40 jaar voor elegante Italiaanse stijl. De aanbieder is uiterlijk sinds de jaren 80 een van de grootste namen als het gaat om hoogwaardige mode. De modeontwerper blonk uit met een duidelijke stilistische visie en een uitgesproken begrip voor de wensen van de klanten. Hij werd al snel bekend om zijn verfijnde Italiaanse mode. Het bedrijf Armani is nog steeds een van de bekendste leveranciers van hoogwaardige mode voor jong en oud.

Exclusieve dames- en herenmode bij Armani

Bij Armani.com draait alles om heren- en dameskleding, wat zorgt voor unieke momenten met een vleugje luxe. Als het gaat om veeleisende ontwerpers, kan het label een ongelooflijk groot succes tegemoet zien. Naast verschillende collecties verrijkt Armani ook met eigen modemerken die zijn afgestemd op bijzonder individuele smaken. Bij al dit succes speelt natuurlijk ook de prijs een belangrijke rol voor u als klant. Maar je zult verrast zijn hoe relatief goedkoop je sommige stukken kunt vinden. Om er in elke situatie toegang toe te hebben, mag u in geen geval een koopje missen, wat u kunt realiseren met tegoedbonnen Armani.

Ontdek de wereld van Armani

Wie zich graag exclusief kleedt kan zeker niet om het aanbod van Armani heen. De startpagina kan nu al als uitstekende inspiratiebron worden gebruikt. Er zijn ook tal van collecties te vinden. Armani biedt momenteel zijn eigen modemerken die indruk maken met hun individuele invloeden. Deze omvatten het volgende:

Giorgio Armani, Emporio Armani, EA7 Emporio Armani Collezioni, Armani Jeans, Armani Junior, Armani Casa, Giorgio Armani Schoonheid.

De winkelervaring is zeer exclusief omdat je een van deze onderwerpen moet kiezen om de prachtige producten te ontdekken. Giorgio Armani is zeker te omschrijven als een echte klassieker onder de modellen, maar naast de nieuwste collecties bevat het assortiment ook basics. Bij Emporio Armani worden mannen speciaal gehuld in elegante stoffen die zorgen voor een serieuze look. De EA7 Emporio Armani is sportief en niet minder elegant. Mis de Armani Collezioni niet als je professioneel elegante en serieuze mode waardeert. Een groot deel van deze collectie zijn prachtige pakken en bijpassende overhemden. Denin is zeker niet iets dat je niet zou doen met een bepaald vleugje luxe. Bij Armani Jeans draait alles om het meest populaire kledingstuk dat een echte musthave is geworden met filigrane accenten.

Ook de allerkleinsten hoeven niet zonder een modieuze blikvanger. Armani Junior is toegewijd aan veeleisende meisjes en jongens die precies weten wat mode is. De online shop biedt u de Armani Casa collectie aan, zodat niet alleen het gezin modieus wordt verzorgd, maar ook het appartement een bijzondere sfeer krijgt. Zeker elke smaak voor exclusief wonen wordt hier geserveerd. Tot slot presenteert Armani ook prachtige verzorgingsproducten die de schoonheid van een vrouw naar voren halen. De nieuwste collecties van Armani zijn bijzonder praktisch. Als u altijd op de hoogte wilt blijven, staat de gratis nieuwsbrief voor u klaar. Nieuwe klanten moeten zich registreren voor het feit dat: bestaande klanten ontvangen automatisch de nieuwsbrief.

Grote selectie van de mooiste kleding

De Emporio Armani online shop heeft het volledige assortiment fijne designermode, van kleding, parfum, zonnebrillen en ondergoed tot schoenen en sieraden. Zowel mannen als vrouwen en kinderen vinden in dit aanbod wat ze zoeken. Voor vrouwen zijn er rokken, jassen, jurken, blouses, broeken, tassen, tops, laarzen, pumps, ballerina's, portemonnees en sjaals. Mannen kunnen pakken, overhemden, jeans, jassen, sweaters, broeken en jacks kopen in de Armani online shop. Armani staat voor de beste kwaliteit en de beste materialen en hoogwaardige afwerking. Er zijn nog aardig wat koopjes te vinden in de Sale sectie. Bij Armani vind je de nieuwste collecties, van herfst/winter tot lente/zomer. Een nieuwsbrief houdt je op de hoogte en informeert je over de nieuwste artikelen van het modehuis. Alle bestellingen zijn gemakkelijk en gemakkelijk te betalen met creditcard en PayPal.

Hoe werkt het bestelproces?

Wil je winkelen in de Amani online shop? Selecteer een van de categorieën in het menu of gebruik de zoekfunctie. U kunt uw zoekopdracht verfijnen met behulp van de verschillende filters. Als je details van een item wilt zien, klik dan op de afbeelding. Als u producten aan uw winkelwagen wilt toevoegen, selecteert u de juiste maat en kleur en klikt u vervolgens op "TOEVOEGEN AAN WINKELMAND". U kunt nu de bestelling direct sluiten of verder winkelen op de website. Houd er rekening mee dat u maximaal twee producten van dezelfde kleur en maat kunt selecteren. Voer de code van uw Armani-tegoedbon in het veld "Promotiecode" in om de producten tegen de Armani-kortingsprijs te krijgen. Geef ook uw verzendmethode en betaalmethode aan. De volgende betaalmethoden zijn beschikbaar: creditcard of bankpas (Visa, MasterCard, American Express, JCB, Visa ELECTRON), PayPal (ook per bankrekening) en onder rembours. Voer in het verdere bestelproces uw adres in als u nog geen "Mijn account" heeft. Om een account te openen, kunt u uw gegevens opslaan. Als je al zo'n account hebt, log dan gewoon in. Vervolgens kunt u het bestelproces afronden.

Wat zijn de verzendvoorwaarden?

Tijdens het bestelproces kunt u kiezen tussen standaard levering en express levering. Door te doen

Standaard levering vindt plaats binnen 4 tot 6 werkdagen. Express levering is slechts 2 tot 3 werkdagen. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag met uitzondering van feestdagen. Houd er rekening mee dat er een toeslag geldt.

Keer terug naar Armani.com

U kunt de koopovereenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen schriftelijk (bijv. brief, fax, e-mail) of - als het artikel voor de deadline blijft - door de goederen terug te sturen. U moet de kosten van het retourneren betalen als het geleverde product overeenkomt met het bestelde en als de prijs van de geretourneerde goederen niet hoger is dan 40 euro. Ga naar Armani.com voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Armani?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Armani.

Hoeveel kan ik besparen met Armani?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Armani, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Armani kortingscode in?

Om een kortingscode van Armani te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Armani gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Armani. Gemiddeld biedt Armani + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Armani?

Je kunt besparen bij Armani door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Armani geldig?

Elke promotiecode van Armani heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Armani aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Armani geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Armani?
  2. Waar vind ik informatie over Armani?
  3. Wat is een kortingscode van Armani?
  4. Wat is het adres van Armani?
  5. Levert Armani gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van Armani

  De winkel belichaamt Giorgio Armani's visie op de moderne, casual levensstijl die Emporio Armani vertegenwoordigt. biedt de complete lifestyle collectie voor dames en heren, waaronder avond- en vrijetijdskleding, sportkleding, leren accessoires, horloges, brillen en sieradencollecties. Een gevoel van grote moderniteit kenmerkt deze elegante en verrassende omgeving: de perfecte omgeving voor Emporio Armani-producten. Het volledige scala aan luxe en elegantie is beschikbaar voor alle vrouwen en mannen in de Armani-winkel. Met de Armani-tegoedbon komt u niet alleen een beetje dichter bij exclusieve stoffen en uitstekende snitten, maar verzekert u zich ook van contant geld en een altijd grandioze uitstraling. Naar welke producten je ook op zoek bent, in de winkel vind je altijd een enorm breed assortiment. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de. Bij Armani Exchange in Liverpool ONE vind je prachtige high-end looks voor mannen en vrouwen, maar ook accessoires en cadeaus. De Armani Exchange Store, een van de weinige zelfstandige locaties in het VK buiten Londen, is een premium kledinglabel onder het merk Armani. Je vindt de Armani Exchange Store onder het mom van de grote Peter's Arcade op Peter's Lane. Dit is een van de belangrijkste modewijken van Liverpool ONE, de thuisbasis van high-end designerstijl. Dit maakt Peter's Lane de perfecte plek om dat stuk voor altijd of een speciaal cadeau te vinden. Armani Exchange Liverpool biedt uitgebreide collecties voor mannen en vrouwen, evenals prachtige sieraden, handtassen, accessoires en nog veel meer in de winkel. Armani Exchange heeft ook een populair assortiment kinderkleding.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij Armani

  Actiecodes1
  Beste korting
  Werkende kortingen0
  Gebruikte codes0

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.