Autodesk Actiecodes

Autodesk Kortingscode ( kortingscodes Autodesk België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Autodesk België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Autodesk Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen Autodesk al 5 keer gebruikt.

Autodesk Deals • Verloopt over 9 dagen
Verspil geen tijd en download een gratis proefversie van 3D ontwerpsoftware
Bekijk deal
5 keer gebruikt

De productie-industriegroep Autodesk heeft haar hoofdkantoor in Portland, Oregon. De productiesoftware van het bedrijf wordt gebruikt in verschillende productiesegmenten, waaronder industriële machines, elektromechanica, gereedschappen en matrijzen, industriële apparatuur, auto-onderdelen en consumentenproducten. Producten omvatten Fusion 360, Product Design & Manufacturing collection, Autodesk Inventor, Inventor Nastran (voorheen Nastran In-CAD), Inventor CAM (voorheen Autodesk HSM en Inventor HSM), Inventor Tolerance Analysis, Alias-producten, Factory Design Utilities, Autodesk Vault , Autodesk CFD (voorheen Autodesk Simulation CFD), Moldflow, Netfabb, FeatureCAM, PowerMill, PowerInspect, PowerShape en VRED. De Autodesk media- en entertainmentproducten zijn ontworpen voor het maken, beheren en leveren van digitale media, van visuele effecten voor film en televisie, kleurcorrectie en -bewerking tot animatie, game-ontwikkeling en projectvisualisatie. De afdeling Media en Entertainment van Autodesk heeft haar hoofdkantoor in Montreal, Quebec. Het werd opgericht in 1999 nadat Autodesk, Inc. Discreet Logic, Inc. had overgenomen en zijn activiteiten had samengevoegd met Kinetix. In januari 2006 nam Autodesk Alias over, een ontwikkelaar van 3D-grafische technologie. In oktober 2008 verwierf Autodesk het merk Softimage van Avid. De belangrijkste productaanbiedingen van de divisie Media en Entertainment zijn Flame, Smoke en Media & Entertainment Collection, waaronder Maya, 3ds Max, Arnold, MotionBuilder, Mudbox en ReCap Pro. Veel van de visuele effecten van Avatar zijn gemaakt met multimediasoftware en entertainment Autodesk. Met de Autodesk-software kon Avatar-regisseur James Cameron een camera richten op de acteurs die motion-capture pakken droegen in een studio en ze als personages in de fictieve wereld van Pandora in de film zien. De Autodesk-software heeft ook een rol gespeeld in de visuele effecten van Alice in Wonderland, The Curious Case of Benjamin Button, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Inception, Iron Man 2, King Kong, Gladiator, Titanic en andere films. Hier vindt u de beste aanbiedingen en promotiecodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Autodesk, Inc. is een Amerikaans multinationaal softwarebedrijf dat softwarediensten levert aan de architectuur-, engineering-, constructie-, productie-, media-, onderwijs- en entertainmentindustrieën. Autodesk heeft zijn hoofdkantoor in San Rafael, Californië en heeft een galerij met het werk van zijn klanten in het gebouw in San Francisco. Het bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. De locaties in de VS zijn Californië, Oregon, Colorado, Texas, Michigan, New Hampshire en Massachusetts. De Canadese kantoren bevinden zich in Ontario, Quebec en Alberta. Het bedrijf werd in 1982 opgericht door John Walker, die co-auteur was van de eerste versies van AutoCAD. AutoCAD, het vlaggenschip van het bedrijf Computer Aided Design (CAD)-software en Revit- software, wordt voornamelijk gebruikt door architecten, ingenieurs en ontwerpers om gebouwen en andere constructies te ontwerpen, ontwerpen en modelleren. Autodesk-software is in veel gebieden en projecten gebruikt, van One World Trade Center tot elektrische auto's van Tesla. Autodesk was vooral bekend van AutoCAD, maar heeft nu een breed scala aan software ontwikkeld voor ontwerp, engineering en entertainment - en een reeks consumentensoftware, waaronder Sketchbook. De maakindustrie gebruikt de digitale prototypingsoftware van Autodesk - inclusief Autodesk Inventor, Fusion 360 en de Autodesk Product Design Suite - om real-world prestaties te visualiseren, simuleren en analyseren met behulp van een digitaal model in het ontwerpproces. Met de Revit-software voor het modelleren van gebouwinformatie kunnen gebruikers virtueel het ontwerp, de constructie en het beheer van een gebouw verkennen voorafgaand aan de bouw.

De media- en entertainmentafdeling van Autodesk maakt software voor visuele effecten, kleurcorrectie en -bewerking, maar ook voor animatie, game-ontwikkeling en ontwerpvisualisatie. 3ds Max en Maya zijn beide 3D-animatiesoftware voor visuele filmeffecten en game-ontwikkeling. Autodesk maakt software voor de mensen die dingen doen. Als je ooit in een high-performance auto hebt gereden, een torenhoge wolkenkrabber hebt bewonderd, een smartphone hebt gebruikt of een geweldige film hebt gezien, heb je waarschijnlijk geleerd wat miljoenen Autodesk-klanten doen met onze software. Vanaf 2014 heeft de Autodesk Foundation $ 20 miljoen geïnvesteerd in 60 organisaties over de hele wereld en $ 115 miljoen aan gedoneerde software en bijdragen in natura geleverd. De divisie Platform Solutions and Emerging Business (PSEB) ontwikkelt en beheert de productbasis voor de meeste Autodesk-aanbiedingen in meerdere markten, waaronder het vlaggenschip Autodesk AutoCAD, AutoCAD LT, AutoCAD voor Mac en de AutoCAD mobiele app (voorheen AutoCAD 360). Autodesk Suites, Subscription en Web Services, waaronder Autodesk Cloud, Autodesk Labs en Global Engineering, maken ook deel uit van PSEB. In wat werd beschouwd als een ongebruikelijke zet voor een fabrikant van hoogwaardige bedrijfssoftware, begon Autodesk AutoCAD LT 2012 voor Mac aan te bieden via de Apple Mac App Store. PSEB is ook eigenaar van de Autodesk Consumer Product Group, die in november 2010 werd opgericht om de interesse in 3D-ontwerp te stimuleren en "een nieuwe golf ontwerpers te promoten die hongerig zijn naar geavanceerde software". De producten van de groep omvatten Motion FX en SketchBook. Gebruikers variëren van kinderen, studenten en kunstenaars tot makers en doe-het-zelvers.


Beste korting Computer en software

Autodesk INITIATIEF

Autodesk zet zich in om ervoor te zorgen dat huidige, toekomstige en toekomstige klanten, medewerkers en gemeenschappen succesvol zijn in het komende tijdperk van AI-gestuurde automatisering. Automatiseringstechnologie is nodig om bedrijven en de samenleving te helpen te voldoen aan de eisen van onze groeiende en verstedelijkende wereldbevolking. We zijn ons ervan bewust dat dit ook tot werkonderbrekingen leidt - en dat Autodesk de verantwoordelijkheid heeft om werknemers te helpen zich aan te passen. We zetten ons in om mensen centraal te stellen in deze toekomst van werktransformatie. Autodesk investeert in onze klanten, gemeenschappen en medewerkers om hen te helpen navigeren en bloeien in dit veranderende landschap. Autodesk ontwikkelt training en technologie om werknemers te helpen nieuwe vaardigheden te leren, op nieuwe manieren met AI te werken, professionele kwalificaties te verwerven en nieuwe banen of toekomstige carrières veilig te stellen.

Investeer in gemeenschappen

Autodesk bevordert de samenwerking op het gehele gebied van personeelsontwikkeling - onderzoekswerk laten uitvoeren en investeren in oplossingsgerichte organisaties.

NON-PROFITS

Onze stichting verstrekt financiering om organisaties zoals JFFLabs en Hope Street Group te helpen bij het aanpakken van systemische personeelsuitdagingen.

STUDENTEN EN FOTO'S

Autodesk biedt studenten en docenten die op zoek zijn naar uitdagende professionele vaardigheden, gratis toegang tot software, online cursussen en meer.

AMBACHT

We ondersteunen gekwalificeerde vakbondsprogramma's om leden in snelgroeiende gebieden op te leiden, te testen en te certificeren.

OVERHEIDSPROGRAMMA'S

Autodesk biedt training en technologie aan de productie-instituten America Makes en MxD van de Amerikaanse federale overheid.

Investeer in mensen

We rusten werknemers uit met mentorprogramma's, leerplatforms en meer om ervoor te zorgen dat we zeer gemotiveerde, diverse en flexibele werknemers hebben die klaar staan om de best mogelijke service te bieden aan onze klanten en gemeenschappen. Ons bedrijf investeert jaarlijks miljoenen dollars in onze eigen medewerkers door middel van trainingsprogramma's om functionele vaardigheden te verbeteren, trends op de werkplek voor te blijven en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Autodesk creëert een toekomstgericht plan om de werving en training van de vaardigheden en competenties die het bedrijf nodig heeft in de komende één, drie, vijf en tien jaar te begeleiden.

DESIGN KAN DE WERELD VERANDEREN

De Autodesk Foundation ondersteunt het ontwerp en de creatie van innovatieve oplossingen voor 's werelds meest urgente sociale en ecologische uitdagingen. Wij komen op voor organisaties die voor de grootste uitdagingen van de mensheid staan. We zoeken naar impactorganisaties - waaronder non-profitorganisaties, sociale ondernemingen en startups - en helpen hen op te schalen. We bieden financiering, software, training en ondersteuning om deze organisaties te helpen hun impact te maximaliseren.

Build Change heeft bijna 23.000 mensen getraind in de basisprincipes van veilige engineering en bouwen.

Design is een medium voor positieve verandering

Wij geloven in de kracht van design om een toekomst te creëren waarin we allemaal goed en binnen de grenzen van onze planeet kunnen leven.

Water For People streeft ernaar om alle mensen voor altijd te voorzien van schoon drinkwater en hoogwaardige sanitaire voorzieningen.

Onze beursstudenten creëren een betere toekomst

We zijn er trots op een diverse groep organisaties, programma's en projecten te ondersteunen die een aantal van 's werelds grootste uitdagingen aangaan.

AU-conferenties worden in 2020 gedigitaliseerd

Omdat we de uitdagingen van COVID-19 blijven volgen en erop reageren, hebben we besloten om dit jaar alle Autodesk University-conferenties als digitale ervaringen te organiseren. Deze omvatten onze vlaggenschipconferentie van de Autodesk University in Las Vegas, gepland voor november, evenals onze internationale AU-evenementen in Groot-Brittannië, India, Japan, China en Duitsland. We kijken ook naar manieren om onze pre-conferentie-evenementen, waaronder het Leadership Forum, Connect & Construct Summit en Forge DevCon, te digitaliseren.

Met elke AU is onze gemeenschap gegroeid, ontwikkeld en verbeterd. Dit jaar zal geen uitzondering zijn. Ik ben erg enthousiast over het vooruitzicht om ons eerste digitale AU-evenement te creëren en voort te bouwen op de ervaring van onze AU-website. Het herziene formaat geeft ons een geweldige kans om te innoveren en onze mogelijkheden uit te breiden om onze klanten op nieuwe manieren te ondersteunen en te versterken - niet alleen op onze AU-conferenties, maar het hele jaar door.

klanten

Onze klanten hebben een breed en wereldwijd bereik. Dit omvat een breed scala aan bedrijven, ontwerpbureaus, academische instellingen, non-profitorganisaties, studenten en ondernemers op het gebied van architectuur, engineering, constructie, productontwerp en productie. Naarmate de wereldbevolking toeneemt, is het onvermijdelijk om van alles meer te ontwerpen en te maken. Autodesk-technologie helpt onze klanten bij het ontwerpen en maken van betere dingen die een minder negatieve impact op de wereld hebben.

Architectuur, techniek en constructie (AEC):

Het operationele energieverbruik in gebouwen is verantwoordelijk voor 32 procent van het wereldwijde energieverbruik en 19 procent van de energiegerelateerde uitstoot van broeikasgassen.1 Hoewel het niet ongebruikelijk is dat het operationele energieverbruik tot 90 procent uitmaakt

de milieu-impact van een gebouw, 2 de belichaamde koolstof van de bouwmaterialen en de constructie

Processen zelf bieden ook een aanzienlijk verbeterpotentieel. Onderzoek heeft aangetoond dat tot 30 procent van de bouwactiviteiten op de bouwplaats herwerkt, 3 en dat tot 30 procent van het bouwmateriaal ter plaatse wordt verspild, 4 wat tijd, geld en natuurlijke hulpbronnen kost. De urgentie om deze impact te verminderen wordt nog verergerd door de wereldwijde demografie. Naarmate de wereldbevolking verandert en verstedelijkt in de komende 30 jaar, zal de bouwsector elke dag gemiddeld 13.000 gebouwen in stedelijke gebieden moeten neerzetten.5 In feite heeft 60 procent van de stedelijke gebieden die naar verwachting in 2030 zullen bestaan, nog om gebouwd te worden. 6 Als gevolg hiervan zal de vraag in de industrie blijven groeien naar oplossingen die architecten, ingenieurs en aannemers in staat stellen deze snelle groei duurzamer te ondersteunen door de energie- en materiaalproductiviteit te verbeteren.

Onze klanten hebben een breed en wereldwijd bereik. Dit omvat een breed scala aan bedrijven, ontwerpbureaus, academische instellingen, non-profitorganisaties, studenten en ondernemers op het gebied van architectuur, engineering, constructie, productontwerp en productie. Met toenemende Wereldbevolking is het onvermijdelijk om van alles meer te ontwerpen en te maken. Autodesk- technologie helpt onze klanten bij het ontwerpen en maken van betere dingen die een minder negatieve impact op de wereld hebben.

Architectuur, techniek en constructie (AEC):

Het operationele energieverbruik in gebouwen is verantwoordelijk voor 32 procent van het wereldwijde energieverbruik en 19 procent van de energiegerelateerde uitstoot van broeikasgassen.1 Hoewel het niet ongebruikelijk is dat het operationele energieverbruik tot 90 procent uitmaakt

de milieu-impact van een gebouw, 2 de belichaamde koolstof van de bouwmaterialen en de constructie

Ook het proces zelf biedt een aanzienlijk verbeterpotentieel. Onderzoek heeft aangetoond dat tot 30 procent van de bouwactiviteiten op de bouwplaats herwerkt, 3 en dat tot 30 procent van het bouwmateriaal ter plaatse wordt verspild, 4 wat tijd, geld en natuurlijke hulpbronnen kost. De urgentie om deze impact te verminderen wordt nog verergerd door de wereldwijde demografie. Aangezien de wereldbevolking de komende 30 jaar verandert en verstedelijkt, zal de bouwsector elke dag gemiddeld 13.000 gebouwen in stedelijke gebieden moeten bouwen.5 In feite moet 60 procent van de stedelijke gebieden die in 2030 naar verwachting zullen bestaan, nog om gebouwd te worden. 6 Als gevolg hiervan zal de vraag in de industrie blijven groeien naar oplossingen die architecten, ingenieurs en aannemers in staat stellen deze snelle groei duurzamer te ondersteunen door de energie- en materiaalproductiviteit te verbeteren.

Product Design and Manufacturing (D&M): Tijd, geld, energie en materialen worden vaak verspild door een slecht ontwerp en inefficiënte productiecycli, wat resulteert in knelpunten, stilstandtijden van machines en langzame productruns. Fabrikanten kunnen het energieverbruik met tot wel 25 procent verminderen en de productiviteit verhogen door middel van intelligente en genetwerkte productietechnologieën.9 De vraag van consumenten naar milieuvriendelijkere producten en nieuwe milieuregelgeving dwingen fabrikanten om zich in hun werk in te zetten voor duurzame resultaten. Uit een onderzoek onder de Design & Manufacturing-klanten van Autodesk bleek dat ongeveer 52% van deze klanten zich inzet voor het implementeren van duurzame praktijken.8 Om deze uitdagingen aan te gaan en hun verplichtingen na te komen, implementeren Autodesk-klanten slimmere en efficiëntere ontwerp- en productiebenaderingen voor materiaalproductiviteit. meer circulaire bedrijfsmodellen, het energieverbruik verminderen en de verantwoordelijkheid voor de toeleveringsketen vergroten.

Het gebruik van automatisering om ontwerp- en productieprocessen te integreren, speelt een essentiële rol bij het helpen van ontwerpers en ingenieurs om productiviteitswinst te behalen en duurzamere producten te leveren. De Autodesk® Product Design & Manufacturing Collection en ons cloudplatform ondersteunen klanten bij het implementeren van deze doelen.

Activiteiten

Product Design and Manufacturing (D&M): Tijd, geld, energie en materialen worden vaak verspild door een slecht ontwerp en inefficiënte productiecycli, wat resulteert in knelpunten, stilstandtijden van machines en langzame productruns. Fabrikanten kunnen het energieverbruik met tot wel 25 procent verminderen en de productiviteit verhogen door middel van intelligente en genetwerkte productietechnologieën.9 De vraag van consumenten naar milieuvriendelijkere producten en nieuwe milieuregelgeving dwingen fabrikanten om zich in hun werk in te zetten voor duurzame resultaten. Uit een onderzoek onder de Design & Manufacturing-klanten van Autodesk bleek dat ongeveer 52% van deze klanten ervoor kiest om duurzamer te implementeren Commit Practices.8 Om deze uitdagingen aan te gaan en hun verplichtingen na te komen, implementeren Autodesk-klanten slimmere en efficiëntere benaderingen van ontwerp en productie, materiaalproductiviteit, ontwikkelen ze meer circulaire bedrijfsmodellen, verminderen ze het energieverbruik en vergroten ze de verantwoordelijkheid voor de toeleveringsketen.

Het gebruik van automatisering om ontwerp- en productieprocessen te integreren, speelt een essentiële rol bij het helpen van ontwerpers en ingenieurs om productiviteitswinst te behalen en duurzamere producten te leveren. De Autodesk® Product Design & Manufacturing Collection en ons cloudplatform ondersteunen klanten bij het bereiken van deze doelen.

medewerker

Diversiteit en inclusie

We bouwen een plek waar mensen hun authentieke zelf kunnen inbrengen om persoonlijk en professioneel succes te behalen. Dit vereist een toewijding aan de principes van diversiteit, inclusie en rechtvaardigheid - drie die we onderschrijven. Als bedrijf dat verandering stimuleert, werken we in 47 landen en spreken we meer dan 14 talen. Wij geloven dat diversiteit zoveel meer is dan geslacht, ras, etniciteit of seksuele geaardheid. Dit omvat het evalueren van achtergronden, perspectieven en overtuigingen die verschillen van de onze. Anno 2018 hebben we:

Begonnen met een reeks luistersessies over de hele wereld. Het personeel deelde hun unieke verhalen en ideeën over hoe we mensen kunnen helpen succes te behalen op Autodesk. Ruim 800 medewerkers namen deel aan 28 bijeenkomsten op 13 locaties.

Onze allereerste Diversity & Inclusion-enquête uitgevoerd om de perceptie van werknemers te meten over hoe goed we een inclusieve omgeving promoten. We waren tevreden met de hoge deelname van 74 procent en de algemene resultaten, waaruit blijkt dat de medewerkers van Autodesk zich meer verbonden voelen dan hun collega's van andere bedrijven in de voorbeeldtechnologie.

Effecten op werknemers

Of ze nu onze nieuwste duurzame ontwerptools ontwikkelen, vrijwilligerswerk doen in lokale gemeenschappen of non-profitorganisaties helpen veranderingen door te voeren, onze mensen brengen onze visie van een betere wereld tot leven en koesteren onze cultuur van positieve impact. We moedigen al onze medewerkers aan om te profiteren van professionele ontwikkelingsmogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en sociaal welzijn

Bono-advies, duurzaamheidsvoordelen en bedrijfsaanpassingsfondsen die beschikbaar zijn wanneer ze hun tijd en geld besteden aan non-profitorganisaties.

Training en ontwikkeling

We bieden een curriculum dat altijd en overal gemakkelijk toegankelijk is en dat rekening houdt met verschillende leerstijlen, tijdsdruk en toegankelijkheidsproblemen.

gezondheid en veiligheid

We helpen werknemers veilig en productief te werken, stellen hen in staat om een sterke gezondheids- en veiligheidscultuur te handhaven op al onze werkplekken door actief deel te nemen aan en kennis te hebben van programma's en middelen, en werken samen met werknemers om ergonomische risico's te verminderen.

filantropie

De Autodesk Foundation werpt een diepgaande blik op filantropie en omvat onze stichting, softwaredonatieprogramma's, educatieve initiatieven en impactprogramma's voor werknemers.

De Autodesk Foundation ondersteunt het ontwerpen en creëren van innovatieve oplossingen voor 's werelds meest urgente uitdagingen zoals klimaatverandering en ongelijkheid. We zijn op zoek naar impactgedreven, ontwerpgedreven organisaties - van sociale ondernemingen en startups tot accelerators en incubators - en helpen hen op te schalen.

We bieden financiering, software, training en ondersteuning om deze organisaties te helpen de grootst mogelijke impact te bereiken.

Sinds de oprichting in 2014 ondersteunt Stichting Autodesk ondernemers en vernieuwers bij het ontwerpen en creëren van een betere wereld. Kort geleden

Investeringen gericht op koolstofarme innovatie (vermindering van de uitstoot van broeikasgassen) en veerkrachtige gemeenschappen (helpen aan klimaatschadelijke gemeenschappen om zich aan te passen en te gedijen).

In 2018 hebben we extra geïnvesteerd in initiatieven voor de ontwikkeling van mensen die problemen met ongelijkheid in het automatiseringstijdperk aanpakken. Deze investeringen vormen een aanvulling op een focus op klimaatverandering met als doel ervoor te zorgen dat mensen niet alleen overleven, maar ook gedijen op de ontwrichting die wordt veroorzaakt door nieuwe technologie. Bezoek de website van de stichting voor meer informatie over de impact van onze fellows en stakeholders.

De bedrijven van Autodesk, Inc. bieden ook directe financiering voor ontwerp- en engineeringprogramma's en projecten in hun respectievelijke sectoren. Autodesk Education ondersteunt bijvoorbeeld studenten, docenten en academische instellingen over de hele wereld met gratis toegang tot Autodesk-software en online leermogelijkheden.23 Lees meer over hoe we de volgende generatie opleiden tot probleemoplosser en werkbereidheid in de sectoren die we bedienen in de Sidebar opleiding in het klantengedeelte.

We zamelen liefdadigheidsdonaties in en sponsoren betaald vrijwilligerswerk, zodat onze medewerkers de doelen en organisaties kunnen steunen die voor hen het belangrijkst zijn. Als reactie op de vele natuurrampen in 2018 zijn onze mensen samengekomen om tienduizenden dollars in te zamelen voor rampenbestrijding en veerkracht. Velen hebben zich ook vrijwillig aangemeld om directe hulp te bieden in de dagen, weken en maanden na deze verwoestende gebeurtenissen.

Ethiek en naleving

Alle Autodesk-medewerkers moeten een jaarlijkse training over onze Gedragscode (CoBC) volgen. Onze functionarissen, directeuren, werknemers en wereldwijde dochterondernemingen zijn ook verplicht zich te houden aan onze CoBC.

Werknemers en derden kunnen de hotline voor ethiek en naleving op Autodesk gebruiken om vermoedelijke schendingen te melden voor onderzoek en oplossing.

We doen er alles aan om te voldoen aan alle toepasselijke anticorruptiewetten en -regelgeving. Dit omvat de Amerikaanse Foreign Corrupt Practices Act, de UK Bribery Act en soortgelijke lokale regelgeving in de gebieden waarin we actief zijn. Partners moeten zich aan dezelfde normen houden wanneer ze zaken doen met of namens Autodesk.

Mensenrechten

Autodesk promoot en beschermt mensenrechten overal waar zaken worden gedaan. Het mensenrechtenbeleid Autodesk beschrijft onze verplichtingen op dit gebied:

en hoe we mensenrechten promoten bij onze medewerkers, leveranciers, zakenpartners en klanten. Bekijk onze richtlijnen voor conflictmineralen.

Gegevensbescherming en de veiligheid van de gegevens van onze klanten zijn belangrijk voor Autodesk gepleegd stemt ermee in de basisprincipes en vereisten van de Algemene Verordening Gegevensbescherming op te nemen in zijn wereldwijde privacyprogramma. Meer informatie over gegevensbescherming en naleving vindt u in het Autodesk Trust Center en in de verklaring inzake gegevensbescherming.

Leveranciers en zakenpartners

Onze Gedragscode voor partners beschrijft de normen en praktijken die we van onze partners verwachten wanneer ze zaken doen met of namens Autodesk.

Daarnaast moeten zakenpartners internationaal erkende mensenrechten ondersteunen en voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving met betrekking tot gezondheid en veiligheid op het werk, de uitbanning van mensenhandel en slavernij en de uitbanning van kinderarbeid. We verwachten ook dat onze partners eerlijke arbeidspraktijken ondersteunen.

openbare orde

We nemen deel aan politieke debatten om innovatie, duurzaamheid, economische groei en strategieën te stimuleren die goed zijn voor mens en planeet.

Onze teams voor duurzaam ondernemen en overheidszaken komen regelmatig samen om huidige en toekomstige beleidsactiviteiten en kansen te bespreken. In fiscaal 2019 hebben we samengewerkt met overheidsfunctionarissen, non-profitorganisaties, denktanks en andere instellingen om de principes van duurzaamheid te bevorderen. Autodesk woonde bijvoorbeeld de wereldwijde klimaattop in San Francisco in september 2018 bij en sprak over klimaatactie door samen te werken met C40 Cities met burgemeesters van steden over de hele wereld.

Autodesk heeft geen politiek actiecomité en draagt daarom niet bij aan de Amerikaanse federale verkiezingen. Het bedrijf heeft in het fiscale jaar 2019 geen bijdrage geleverd aan een staats- of lokaal kandidaat-comité.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Autodesk?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Autodesk.

Hoeveel kan ik besparen met Autodesk?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Autodesk, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Autodesk kortingscode in?

Om een kortingscode van Autodesk te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Autodesk gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Autodesk. Gemiddeld biedt Autodesk + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Autodesk?

Je kunt besparen bij Autodesk door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Autodesk geldig?

Elke promotiecode van Autodesk heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Autodesk aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Autodesk geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Autodesk INITIATIEF
 2. NON-PROFITS
 3. STUDENTEN EN FOTO'S
 4. AMBACHT
 5. OVERHEIDSPROGRAMMA'S
 6. DESIGN KAN DE WERELD VERANDEREN

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Autodesk?
 2. Waar vind ik informatie over Autodesk?
 3. Wat is een kortingscode van Autodesk?
 4. Wat is het adres van Autodesk?
 5. Levert Autodesk gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Autodesk

De productie-industriegroep Autodesk heeft haar hoofdkantoor in Portland, Oregon. De productiesoftware van het bedrijf wordt gebruikt in verschillende productiesegmenten, waaronder industriële machines, elektromechanica, gereedschappen en matrijzen, industriële apparatuur, auto-onderdelen en consumentenproducten. Producten omvatten Fusion 360, Product Design & Manufacturing collection, Autodesk Inventor, Inventor Nastran (voorheen Nastran In-CAD), Inventor CAM (voorheen Autodesk HSM en Inventor HSM), Inventor Tolerance Analysis, Alias-producten, Factory Design Utilities, Autodesk Vault , Autodesk CFD (voorheen Autodesk Simulation CFD), Moldflow, Netfabb, FeatureCAM, PowerMill, PowerInspect, PowerShape en VRED. De Autodesk media- en entertainmentproducten zijn ontworpen voor het maken, beheren en leveren van digitale media, van visuele effecten voor film en televisie, kleurcorrectie en -bewerking tot animatie, game-ontwikkeling en projectvisualisatie. De afdeling Media en Entertainment van Autodesk heeft haar hoofdkantoor in Montreal, Quebec. Het werd opgericht in 1999 nadat Autodesk, Inc. Discreet Logic, Inc. had overgenomen en zijn activiteiten had samengevoegd met Kinetix. In januari 2006 nam Autodesk Alias over, een ontwikkelaar van 3D-grafische technologie. In oktober 2008 verwierf Autodesk het merk Softimage van Avid. De belangrijkste productaanbiedingen van de divisie Media en Entertainment zijn Flame, Smoke en Media & Entertainment Collection, waaronder Maya, 3ds Max, Arnold, MotionBuilder, Mudbox en ReCap Pro. Veel van de visuele effecten van Avatar zijn gemaakt met multimediasoftware en entertainment Autodesk. Met de Autodesk-software kon Avatar-regisseur James Cameron een camera richten op de acteurs die motion-capture pakken droegen in een studio en ze als personages in de fictieve wereld van Pandora in de film zien. De Autodesk-software heeft ook een rol gespeeld in de visuele effecten van Alice in Wonderland, The Curious Case of Benjamin Button, Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1, Inception, Iron Man 2, King Kong, Gladiator, Titanic en andere films. Hier vindt u de beste aanbiedingen en promotiecodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Autodesk

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes5

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X