AVG Actiecodes

AVG Kortingscode 10% ( kortingscodes AVG België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van AVG België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en AVG Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen AVG al 2 keer gebruikt.

AVG Deals • Verloopt over 10 dagen

Iedere dag mooie acties tot soms wel 10% discount op AVG op diverse artikelen

AVG heeft af en toe voordeel acties en discounts op hun assortiment Bezoek ons later nog eens of klik op "bekijk aanbieding" voor de voorwaarden
Bekijk deal
2 keer gebruikt

Internet is een constante metgezel: in onze huizen, kantoren en tal van intermediaire plaatsen is internet bijna altijd bij de hand. Apparaten, data, mensen ... Ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Het internet heeft de sprong gemaakt van onze computers, tablets en telefoons naar onze auto's, onze deursloten en zelfs onze kleding. Dit alles moet meer dan ooit worden beschermd. Daarom werken we er hard aan om beveiligingssoftware en -services te leveren. We Protect: Families: Ons doel is een wereld waar mensen zorgeloos kunnen genieten van hun online leven. Wij zijn van mening dat iedereen een onvervreemdbaar recht heeft op veiligheid en privacy, en we doen ons best om dat te bieden. Bedrijven: elk jaar kosten online bedreigingen bedrijven kostbare tijd en geld. Daarom bieden we bekroonde producten om hun gegevens te beschermen en hun IT te stroomlijnen. Online beveiliging voor iedereen: we zijn een pionier op het gebied van beveiliging en bieden een breed scala aan oplossingen voor bescherming, prestaties en privacy voor consumenten en bedrijven. We maken nu deel uit van de Avast-familie van toonaangevende digitale beveiligingsproducten die zijn gericht op het beschermen van mensen over de hele wereld. Internationale ondernemingen en instellingen op veel gebieden vertrouwen op AVG-beveiligingsproducten en veel ondernemingen vertrouwen op AVG als sterke partner op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy. Neem een kijkje aan de linkerkant van deze webpagina en vind de beste deals en promotiecodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

AVG biedt producten en diensten om u te helpen uw digitale wereld overzichtelijker, beter te beveiligen en leefbaarder te maken. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van bescherming, privacy en prestaties, is het ons doel om u een veilig, beveiligd en digitaal leven te bieden zonder frustratie. De AVG- portfolio biedt oplossingen voor desktops en mobiele apparaten op populaire platforms zoals Windows , iOS , Android en Mac , en biedt een breed scala aan oplossingen voor individuen, gezinnen en kleine bedrijven. AVG , met hoofdkantoor in Amsterdam, is wereldwijd actief met 14 kantoren in Europa, Noord-Amerika, het Midden-Oosten, Azië en Australië. AVG AntiVirus voor Android: mobiele beveiliging voor uw foto's, berichten en herinneringen. Bescherm uw telefoon of tablet met het beste: AVG AntiVirus beschermt tegen virussen, spyware, dieven en spyware. AVG Internetbeveiliging : krijg uitgebreide beveiliging die u online veilig houdt met bekroonde antivirus, ransomwarebescherming, aanpasbare firewall en meer. Bescherm elk deel van uw online leven: AVG Internet Security blokkeert virussen en malware, beveiligt uw e-mails, beschermt uw persoonlijke bestanden, wachtwoorden en webcam tegen hackers, en laat u winkelen en transacties uitvoeren zonder zorgen online bankieren. Mobiele beveiliging inbegrepen: AVG Internet Security beschermt ook uw Android, tablet, iPhone en iPad . Blijf veilig online, vergrendel uw privé-apps en foto's, vind uw telefoon als deze kwijt is en houd dieven uit de buurt van uw persoonlijke gegevens.

BESCHERMING VAN WERELDKLASSE: We hebben sinds onze oprichting in 1991 honderden prijzen gewonnen en alleen al in de afgelopen twee jaar meer dan 25. Met topscores voor bescherming en 'echte' prestaties, weet u dat u in goede handen bent. AVG Veilige VPN : blader privé en beveilig uw wifi overal - koop het of probeer het vandaag nog gratis op Windows. Beveilig elke wifi , waar je ook gaat: je browse-, bank- en onlinebetalingen blijven verborgen en beschermd, of je nu thuis bent of openbare wifi gebruikt. Houd uw online activiteit privé: een versleutelde verbinding betekent dat niemand kan zien wat u online doet. Dit omvat hackers, uw ISP en zelfs de overheid. Geeft u onbeperkte wereldwijde toegang: een lijst met anonieme internationale servers stelt u in staat een land naar keuze te kiezen, te surfen en uit te zenden alsof u er zelf bent. Eenvoudige en krachtige VPN-service: download uw VP N, installeer deze en maak met één klik verbinding met een beveiligde verbinding. Versleuteling van militaire kwaliteit: versleutelingsniveaus van AES 256-bit-standaarden beschermen uw online activiteiten tegen nieuwsgierige blikken. Streamingondersteuning: meer dan 50 locaties om uit te kiezen: onze speciale streamingservers helpen u onderweg uw favoriete programma's bij te houden. WERKT OP TOT 5 APPARATEN TEGELIJK: Deze VPN is niet alleen voor uw Windows-pc - gebruik hem op uw Mac, Android- en iOS-apparaat. 30 dagen geld-terug-garantie: probeer het zonder risico en als u niet overtuigd bent, krijgt u uw geld terug. Geen zorgen, geen gedoe.


AVG TuneUp is uw suite met één scherm die uw pc sneller, soepeler en langer maakt - precies zoals u hem wilt.

Nieuw: Software Uninstaller verwijdert bloatware en adware die ruimte innemen op uw pc, waardoor u meer geheugen krijgt voor de dingen die u echt belangrijk vindt.

De veiligste manier om in te loggen:

Blijf veilig terwijl u doorgaat door e-maillinks, downloads en bijlagen te scannen op bedreigingen en onbeveiligde wifi-netwerken te vermijden.

Link Scanner - Vermijd gevaarlijke websites door links te scannen op verdachte items.

Webschild - Scan op verborgen schadelijke bestanden voordat u ze naar uw computer downloadt.

E-mailschild - Blokkeer gevaarlijke bijlagen om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van phishing-aanvallen.

Wi-Fi Guard - Ontvang een waarschuwing als u verbinding maakt met een onbeveiligd Wi-Fi-netwerk.

Removal Tool- werkbalk - Verwijder werkbalken en extensies van ongewenste of potentieel schadelijke browsers.

Wat is een VPN?

Een VPN, of Virtual Private Network, is een particulier netwerk dat gegevens versleutelt en verzendt terwijl het van plaats naar plaats op internet reist. Als u een VPN gebruikt om verbinding te maken met internet, kunt u privé en veilig op websites surfen, evenals toegang krijgen tot beperkte websites en censuurblokkades overwinnen. VPN's zijn niet alleen voor desktops of laptops - u kunt ook een VPN instellen op uw iPhone, iPad of Android-telefoon.

Deze gids legt precies uit hoe een VPN werkt en waarvoor het kan worden gebruikt, evenals wat u moet weten voordat u een VPN-service kiest die geschikt is voor uw behoeften.

Hoe werkt een VPN-service?

Het gebruik van een VPN om uw persoonlijke gegevens veilig te houden, werkt als volgt:

Eenmaal verbonden met internet terwijl uw VPN-service is ingeschakeld, wordt u verbonden met een van de servers van de VPN-provider

Tegelijkertijd geven ze u het IP-adres (een unieke reeks nummers die uw apparaat identificeert) van die specifieke server. In plaats van je eigen IP-adres te gebruiken, gebruik je er een van de VPN-provider.

Uw internetverbinding is ook versleuteld (het proces waarbij gegevens worden omgezet in een code om onbevoegde toegang te voorkomen) tussen uw apparaat en de server waarmee u bent verbonden.

Door uw IP-adres te verbergen, kunt u privé toegang krijgen tot internet en wordt voorkomen dat uw browsen wordt gevolgd of getraceerd. U kunt dan privé en veilig op internet surfen.

Nog een beetje in de war? Hiervoor gebruiken we graag het goede oude voorbeeld van een helikopter. Dit is wat we bedoelen.

Je rijdt over de snelweg, zonnebril omlaag, haren los, explosieve Taylor Swift-radio en een helikopter boven je.

NB. Dit is geen normale helikopter: aan boord is een stel hackers van het plaatselijke café, uw ISP (Internet Service Provider) die uw browsegeschiedenis bijhoudt, en uw overheid die alles kan overzien. Ze kunnen alles zien wat je doet en zijn er ook erg blij mee.

Maar wacht, een tunnel. In de tunnel ga je en plotseling kan deze helikopter niets zien wat je aan het doen bent. Zolang je in deze tunnel bent, ben je verborgen.

Zie deze tunnel als een VPN. Zodra u het aanzet, maakt u een beveiligde tunnel tussen uw apparaat en internet. Alles wat er in deze tunnel gebeurt, is versleuteld, wat betekent dat alleen jij er toegang toe hebt. Ja, dat betekent dat overheden, ISP's, hackers, je baas (zelfs je moeder) niet kunnen bijhouden wat je online doet.

Encryptie. Wat betekent het?

Versleuteling is het proces van het nemen van bepaalde informatie (uw gegevens) en het versleutelen zodat het niet kan worden gelezen. Wanneer u verbinding maakt met internet via een VPN, is uw verbinding versleuteld, wat betekent dat als cybercriminelen uw gegevensstroom onderscheppen, ze alleen maar gebrabbel krijgen.

U kunt encryptie zien als een vorm van een geheime code. De manier waarop uw gegevens worden versleuteld, wordt een cijfer genoemd en er is een sleutel (of logica) waarmee u het bericht kunt ontcijferen zodat het weer logisch wordt.

De hoogst beschikbare coderingsstandaard staat bekend als 256-bit Advanced Encryption Standard (AES) en wordt gebruikt door de meest aanbevolen VPN-providers. Wat betekent 256 bits? Dit is de grootte (of complexiteit) van het cijfer dat in het cijfer wordt gebruikt. Hoe groter het is, hoe meer mogelijkheden er zijn en hoe moeilijker het is om de sleutel te raden. In het geval van 256-bits encryptie zijn er meer combinaties dan sterren in het universum. Dit coderingsniveau is zelfs zo veilig dat het door banken en overheden over de hele wereld wordt gebruikt om hun gegevens veilig te houden.

Laten we het hebben over protocollen

Een VPN-protocol verwijst naar de technologie die een VPN-provider gebruikt om ervoor te zorgen dat u een veilige en snelle verbinding krijgt tussen uw apparaat en hun VPN-servers. Een VPN-protocol is een combinatie van encryptiestandaarden en transmissieprotocollen.

Het meest gebruikte VPN-protocol is OpenVPN. 'open' zijn lijkt misschien niet het beste voor iets dat is ontworpen voor privacy, maar het is de veiligste en veiligste optie die er is bij het gebruik van een VPN-service. Waarom? Want dat is het precies: het is open-source, wat betekent dat de broncode voor iedereen beschikbaar is om te controleren. Dus als er beveiligingsfouten zouden worden gedetecteerd, zouden deze snel worden gedetecteerd door de gemeenschap van ontwikkelaars die dit ondersteunen. Je kunt er ook zeker van zijn dat de code niet wordt gebruikt om iets grappigs te doen, omdat deze voor iedereen beschikbaar is.

Een ander algemeen bekend protocol is Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP), dat meestal wordt gebruikt op gratis VPN-services en veel minder veilig is. Het bestaat al veel langer (circa 1995) en hoewel het gemakkelijker te configureren is, zit het vol met bekende beveiligingslekken en moet je het vermijden als je op zoek bent naar zoiets als een veilige verbinding.

Waarom zijn IP-adressen belangrijk?

Uw IP-adres is een unieke reeks cijfers die uw apparaat identificeert wanneer u verbinding maakt met internet. Zie het als een thuisadres voor uw apparaat dat er meestal als volgt uitziet: 216.3.128.12. Elk apparaat heeft er een en wanneer u verbinding maakt met een website, wordt het adres dat u hebt ingevoerd om toegang te krijgen, vertaald naar het IP-adres van de server van die website. Maar net zoals uw computer het IP-adres van die server verzamelt om verbinding mee te maken, verzamelen de servers van elke website waarmee u verbinding maakt ook het IP-adres van uw apparaat.

Uw IP-adres koppelt uw apparaat aan uw ISP, evenals de regio waarin u actief bent. Hier is hoe de services werken, inhoud per regio beperken: uw IP-adres markeert de regio waarin u zich bevindt, en als de inhoud die u probeert te openen beperkt is tot waar u zich bevindt, kunt u deze niet zien.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-server, krijgt u in feite het IP-adres van een van hun servers in de regio waarin die server zich mogelijk bevindt - terwijl u uw IP-adres erachter verbergt. Iedereen die uw activiteiten komt bespioneren, kan alleen het IP-adres van uw VPN-provider vinden. Niet van jou.

Werk samen met de versleutelde internetverbinding tussen uw apparaat en VPN-servers, en uw surfgedrag is privé voor ISP's, hackers en overheidstoezicht.

Waarom een VPN-service gebruiken?

VPN-technologie werd oorspronkelijk gebruikt om externe werknemers toegang te geven tot bedrijfsbestanden en -mappen wanneer ze vanaf een locatie buiten het hoofdkantoor werken. Hierdoor hadden ze toegang tot gevoelige documenten via een veilige en versleutelde internetverbinding. Hoewel dit altijd het geval is, verwijzen we wanneer we het in dit artikel over VPN's hebben, naar commerciële diensten die mensen veiligheid en privacy bieden bij toegang tot internet.

Een VPN beveiligt niet alleen uw browsen met een versleutelde verbinding, het kan u ook toegang geven tot een vrijer internet door u te laten kiezen waar u zich in de wereld bevindt. Deze combinatie van beveiliging en locatiewisseling betekent dat VPN's veel trucjes in petto hebben. Ze laten je achter:

Openbare wifi veiliger maken

Regionaal geblokkeerde inhoud streamen

Toegang tot geblokkeerde websites

Vermijd censuur

ISP-tracking voorkomen

Voorkom prijsdiscriminatie

Zoals je ziet, kunnen VPN's tegenwoordig voor van alles worden gebruikt. Sommige mensen gebruiken zelfs een VPN om te gamen.

VPN's maken het gebruik van openbare wifi veilig. dit is waarom

Gratis wifi is geweldig, heb ik gelijk? ONWAAR. Ja, het is gratis, maar in werkelijkheid betaal je veel meer dan je denkt.

Laten we het opsplitsen (letterlijk, het is zo gemakkelijk om een openbaar Wi-Fi-netwerk te doorbreken): het is niet veilig, iedereen heeft er toegang toe, en als het een paar hacktrucs kent (die gemakkelijk online beschikbaar zijn, ter informatie), dan bam! Ze zijn hier. Dat betekent dat ze alle informatie die u op dat netwerk deelt, kunnen zien, volgen en hacken.

Een beetje internetbankieren? Bankgegevens ingevuld. Prive berichten? Gebruikt om u te chanteren voor geld (geloof ons, het gebeurt). Persoonlijke gegevens? Ideaal om je identiteit te stelen. De lijst is eindeloos.

Omdat een VPN uw communicatie op zijn server versleutelt, maakt het niet uit wie zich op het openbare netwerk bevindt of probeert te luisteren: ze zien alleen maar gebrabbel. Het is bijna alsof je je eigen aparte netwerk hebt. Een virtuele.

Je hebt het misschien nooit overwogen, maar je streaming-abonnementsservices staan eigenlijk verschillende inhoud toe, afhankelijk van waar ze zich in de wereld bevinden. Stel je de scène voor: je zit 3 seizoenen diep in deze show met de draken en je wilt dolgraag weten wat er gebeurt met de koningin van alles. Je bent OFF op vakantie voor 3 weken, verpakt in een laptop, klaar om te relaxen na een dag vol ontdekkingen. Maar wacht. Je hebt geen toegang tot je show omdat deze inhoud niet beschikbaar is waar je je momenteel bevindt. Tegenslag.

Gelukkig is niet alles verloren. Een VPN betekent dat u ervoor kunt kiezen om vrijwel overal ter wereld te verschijnen waar uw provider heeft een server. Dus als u uw thuisland uit de serverlijst kiest, is het alsof u nog nooit van huis bent geweest. Leun achterover en geniet van de draken. Paniek.

Toegang tot geblokkeerde websites

Soms zult u merken dat bepaalde websites in bepaalde scenario's of locaties worden geblokkeerd. Op het werk, op school en op de universiteit gebeurt het veel. Nu, we zijn hier niet om te oordelen. Als je denkt dat Facebook op school beter is voor je opleiding, dan is dat ook zo. Hetzelfde geldt voor werk. Is het echt eerlijk dat je baas je toegang tot LinkedIn blokkeert? Het gebeurt.

Met VPN's kunt u allerlei toegangsblokkades omzeilen, zelfs als u zich in een omgeving bevindt die de toegang tot bepaalde websites beperkt. Uw verbinding is gecodeerd en doorloopt alle beperkingen en komt uit aan de andere kant van de server van uw VPN-provider.

Zijn VPN's gratis?

Ja, sommige VPN's zijn gratis. Maar let op: gratis betekent niet altijd veilig. Een gratis VPN-service moet op de een of andere manier geld verdienen, en dat gaat vaak ten koste van je data en veiligheid.

Zwakke protocollen - De meeste gratis services bieden alleen een Point to Point Tunneling Protocol (PPTP) VPN, een ouderwetse methode die in de jaren negentig is gebouwd en algemeen als verouderd wordt beschouwd. In de loop der jaren zijn er verschillende kwetsbaarheden ontdekt en de codering kan eenvoudig worden verbroken met behulp van tools die overal online beschikbaar zijn.

Lage snelheden - Iedereen houdt van een freebie - en dat betekent dat heel veel mensen servers vertragen en achterblijvende verbindingen. Geniet van het kijken naar dit wiel dat draait op elke pagina die je laadt.

Downloadlimieten - Gratis VPN-services beperken hun gebruikers met zeer kleine downloadlimieten.

Minder locaties - Een gratis service ondersteunt zelden zoveel locaties als er betaalde services zijn.

Adverteren - Zoals we al zeiden, ze moeten op de een of andere manier hun geld verdienen. Wees voorbereid op pop-ups en spam in overvloed. Het kan zelfs een veiligheidsrisico vormen, zoals wanneer ze hun advertenties injecteren op anders beveiligde websites zoals uw bank.

Als u niet zeker weet of een VPN geschikt voor u is, maar het toch eens wilt proberen, raden we u aan eerst een gratis proefperiode aan te vragen. AVG Secure VPN biedt een volledig gratis proefperiode van 30 dagen voordat u zich vastlegt op de betaalde service.

Gratis bescherming tegen malware nodig? AVG AntiVirus FREE is een bekroonde anti- malwaretool die virussen scant en verwijdert, malware-aanvallen detecteert en blokkeert en ook andere online bedreigingen bestrijdt. Bescherm uw systeem met onze eersteklas, snelle, lichtgewicht en 100% gratis malware- en antivirusscanner.

Scan en verwijder malware en virussen met gemak

AVG AntiVirus FREE rust uw systeem uit met geavanceerde verwijdering en bescherming van malware. Krijg de beste cyberbeveiliging in zijn klasse, waaronder:

Gratis verwijdering en bescherming van malware

AVG AntiVirus FREE verwijdert computervirussen en andere malware en beschermt u tegen toekomstige aanvallen.

Directe virusscan

Bliksemsnel en gebruiksvriendelijk, AVG AntiVirus GRATIS scant en verwijdert malware met één klik of druk.

Meer dan anti-malware

Virussen en andere malware zijn niet de enige bedreigingen op internet. AVG AntiVirus FREE beschermt u tegen gevaarlijke links en bijlagen, verouderde software en andere veelvoorkomende risicovectoren.

24/7 anti-malware verdediging

Onze antivirus werkt stil op de achtergrond en detecteert en blokkeert te allen tijde malware, zelfs wanneer u deze niet actief gebruikt. En we updaten AVG AntiVirus voortdurend GRATIS om ervoor te zorgen dat u beschermd blijft tegen opkomende en evoluerende bedreigingen.

Krijg 24 uur per dag bescherming tegen virussen en andere malware met AVG AntiVirus GRATIS. Het beste gedeelte? Het is helemaal gratis!

Bescherm uw computer tegen stiekeme trojans en andere soorten malware met de best mogelijke trojan-verwijderaar. AVG AntiVirus FREE is een snelle, lichtgewicht en superkrachtige Trojaanse paard-scanner en -reiniger.

Download onze bekroonde anti-Trojaanse software nu helemaal gratis.

Eenvoudig Trojaanse paarden scannen en verwijderen

Heb je een kwetsbaar Trojaans paard op je computer? Verwijder het binnen enkele seconden met onze gratis software voor het verwijderen van trojans. Hier zijn enkele redenen waarom AVG AntiVirus GRATIS uw ideale Trojaanse paard-detector en -reiniger is:

Trojaanse paarden scannen, verwijderen en blokkeren

Zoek naar Trojaanse paarden en verwijder ze met slechts één klik. Daarna detecteert en blokkeert AVG AntiVirus FREE alle nieuwe Trojaanse paarden die op uw pad komen, voordat ze uw apparaat infecteren.

Totale bescherming tegen malware

Trojaanse paarden zijn slechts het topje van de malware-ijsberg. AVG AntiVirus FREE beschermt u tegen alle andere bedreigingen.

24/7 anti-Trojaanse verdediging

Na het installeren van AVG AntiVirus GRATIS is uw werk gedaan. Onze gratis trojan-scanner biedt u constante bescherming tegen trojans, zonder dat u ook maar iets hoeft te doen.

Constante innovatie

Als cyberbeveiligingsexperts met meer dan 30 jaar ervaring werken we onze oplossingen voortdurend bij om ervoor te zorgen dat u beschermd blijft tegen nieuwe vormen van malware, wanneer deze zich voordoen.

Geniet van volledige bescherming tegen Trojaanse paarden en andere soorten malware met onze opmerkelijk robuuste maar ongelooflijk lichtgewicht beveiligingsoplossing.

Ontworpen voor kleine bedrijven

Onze bedrijfsbeveiligingstools bieden u alle populaire antivirusbescherming die u van onze producten gewend bent. Van onmiddellijke waarschuwingen voor e-mailbedreigingen tot hulpprogramma's voor extern beheer waarmee u onderweg online beveiliging kunt beheren.

NIEUWE! Overzicht van AVG Cloud Management Console

Management Console is een gebruiksvriendelijk platform waarmee organisaties snel bescherming kunnen implementeren op meerdere eindpunten, beleid kunnen beheren, bedreigingen kunnen bewaken, updates kunnen plannen en apparaten kunnen beschermen - en dat allemaal zonder ooit hun computer te verlaten.

Een abonnement. Altijd up-to-date.

U hoeft niet te wachten op updates - we brengen u automatisch verbeteringen en nieuwe functies. In plaats van u elk jaar te laten wachten op slechts één big bang-release, bieden we u nu automatisch updates aan. Dit is ook waarom we hebben het jaar uit onze productnamen verwijderd, want zolang u zich abonneert op AVG Zakelijke bescherming is uw beveiliging altijd up-to-date.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor AVG?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor AVG.

Hoeveel kan ik besparen met AVG?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij AVG, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een AVG kortingscode in?

Om een kortingscode van AVG te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft AVG gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij AVG. Gemiddeld biedt AVG + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij AVG?

Je kunt besparen bij AVG door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 10% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij AVG geldig?

Elke promotiecode van AVG heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige AVG aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat AVG geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Wat is een VPN?
 2. Hoe werkt een VPN-service?
 3. Encryptie. Wat betekent het?
 4. Laten we het hebben over protocollen
 5. Waarom zijn IP-adressen belangrijk?
 6. Waarom een VPN-service gebruiken?
 7. Toegang tot geblokkeerde websites
 8. Zijn VPN's gratis?
 9. Meer dan anti-malware
 10. Een abonnement. Altijd up-to-date.

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van AVG?
 2. Waar vind ik informatie over AVG?
 3. Wat is een kortingscode van AVG?
 4. Wat is het adres van AVG?
 5. Levert AVG gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van AVG

Internet is een constante metgezel: in onze huizen, kantoren en tal van intermediaire plaatsen is internet bijna altijd bij de hand. Apparaten, data, mensen ... Ze zijn allemaal met elkaar verbonden. Het internet heeft de sprong gemaakt van onze computers, tablets en telefoons naar onze auto's, onze deursloten en zelfs onze kleding. Dit alles moet meer dan ooit worden beschermd. Daarom werken we er hard aan om beveiligingssoftware en -services te leveren. We Protect: Families: Ons doel is een wereld waar mensen zorgeloos kunnen genieten van hun online leven. Wij zijn van mening dat iedereen een onvervreemdbaar recht heeft op veiligheid en privacy, en we doen ons best om dat te bieden. Bedrijven: elk jaar kosten online bedreigingen bedrijven kostbare tijd en geld. Daarom bieden we bekroonde producten om hun gegevens te beschermen en hun IT te stroomlijnen. Online beveiliging voor iedereen: we zijn een pionier op het gebied van beveiliging en bieden een breed scala aan oplossingen voor bescherming, prestaties en privacy voor consumenten en bedrijven. We maken nu deel uit van de Avast-familie van toonaangevende digitale beveiligingsproducten die zijn gericht op het beschermen van mensen over de hele wereld. Internationale ondernemingen en instellingen op veel gebieden vertrouwen op AVG-beveiligingsproducten en veel ondernemingen vertrouwen op AVG als sterke partner op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy. Neem een kijkje aan de linkerkant van deze webpagina en vind de beste deals en promotiecodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij AVG

Actiecodes1
Beste korting10%
Werkende kortingen0
Gebruikte codes2

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X