Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
Back Market Actiecodes

Back Market Kortingscode ( kortingscodes Back Market België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van Back Market België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Back Market Kortingscode van 16 Juni 2024 ✅ Kortingen Back Market al 0 keer gebruikt.

Back Market Deals • Verloopt over 5 dagen

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Back Market

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Back Market. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als Back Market
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
eTravelSIM Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

ETravelSIM coupon: krijg 5% korting op de hele site

Pak deze exclusieve eTravelSIM coupon en geniet van 5% korting op alle aankopen op de hele site. Mis deze fantastische kans niet om te besparen op uw reissimkaartbehoeften. verzilver nu en reis slim met eTravelSIM!
CLK5
Toon code
4 keer gebruikt
Airalo Actiecodes • Verloopt over 2 dagen

Kortingsbon Airalo met 15% OFF voor nieuwe gebruikers

Profiteer en garandeer 15% korting op elke esim-aankoop. maximale kortingsbedrag is $15. promotie kan slechts één keer per klant worden ingewisseld. promotie kan niet worden gecombineerd of gebruikt met een andere promotie. de korting kan alleen worden gebruikt bij betaling met een creditcard. niet geldig voor airmoney, apple pay, google pay of paypal methoden. zie de voorwaarden op de website.
LO15
Toon code
15 keer gebruikt
EasySim4U Actiecodes • Verloopt over 12 dagen

Ontvang 15% OFF met onze exclusieve kortingsbon om wereldwijd te reizen terwijl u verbonden bent

Bespaar 15% op uw aankopen van reischips en ga naar de Verenigde Staten, Duitsland, Oostenrijk, Italië, Costa Rica, Uruguay, en blijf volledig verbonden, met data abonnementen en spraak naar voldoen aan al uw wensen coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn
1001
Toon code
3 keer gebruikt
America Chip Actiecodes • Verloopt vandaag

America Chip biedt u de beste internationale chip op de markt met dekking voor meer dan 200 landen + coupon America Chip 10% korting op elke

reischip bezoek de America Chip website en bekijk alle beschikbare plannen om te reizen met de vrijheid en veiligheid van het kunnen communiceren, zelfs in het buitenland
SC10
Toon code
3 keer gebruikt
Mysimtravel Deals • Verloopt over 3 dagen

eSim card Mysimtravel + 1GB wereldwijd met 15% korting

Mis de promotie niet en garandeer uw eSim card Mysimtravel + 1GB wereldwijd met 15% OFF let op alleen compatibel met iphone xs, xs max, xr, 11 en later samsung galaxy s20, s20+, z ultra technische ondersteuning beschikbaar via chat
Bekijk deal
3 keer gebruikt
Proximus Deals • Verloopt over 4 dagen

Bestel tijdelijk een herlaadkaart met 50% korting bij Proximus

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Proximus!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

HOE WORD JE GROEN IN DE DIGITALE WERELD?

Smartphones en laptops vergezellen ons de hele dag, maar we vergeten vaak dat hun bereik verder gaat dan het fysieke. De ecologische impact van het gebruik ervan hangt ook af van onze internetgewoonten. Het is echter moeilijk om dit te beseffen: we hebben het over iets immaterieels, dus in het echte leven lijkt het geen gevolgen te hebben. Onze acties op internet hebben echter een prijs en onze digitale gebaren hebben ecologisch gezien hun gewicht. Dat gezegd hebbende, hoe moeten we op het web handelen om meer respect te hebben?

We kunnen beginnen met objectieve gegevens: volgens het Franse bureau voor milieu en energiecontrole (ADEME) is 47% van de broeikasgasemissies die worden gegenereerd door digitale technologie te wijten aan consumentenapparatuur (het gebruik van onze computers, telefoons en tablets). Dit betekent dat we met eenvoudige gebaren bijna 50% van de digitale vervuiling kunnen aanpakken.

Maatregelen nemen in het materiaal

Beste korting Mobiele telefoons

1. Bestrijd geplande veroudering

Eerste stap: zorg voor uw telefoon en uw computer om de levensduur te verlengen, is zonder twijfel de beste manier om uw digitale ecologische voetafdruk te verkleinen. Door enkele eenvoudige maar effectieve gewoonten te respecteren, kunt u ervoor zorgen dat uw telefoon tot 5 jaar meegaat en uw computer 7 jaar, wat de impact al aanzienlijk vermindert. Als het waar is dat het moment daar is en je je toestel echt moet vervangen, dan kun je kiezen voor minder schadelijke opties voor het milieu zoals refurbished (refurbished is de toekomst... en je weet het).

2. Recycle elektronisch afval

Oké, heb je ons eerste advies naar de letter opgevolgd en ben je al 15 jaar niet van telefoon veranderd? Misschien is het tijd om je oude model door te verkopen om het een tweede leven te geven en voor een 'nieuw' exemplaar te gaan dat al is opgeknapt. Op deze manier komt u uit de helse productiecyclus (winning van grondstoffen, productproductie, transport, verwijdering, enz.), waardoor de ecologische impact van uw apparaten met 80% wordt verminderd.

3. Koppel apparaten en opladers los

Is de smartphone of laptop al opgeladen? Perfect, want je kunt hem nu uit de oplader halen en uit het stopcontact halen. Doe hetzelfde met de internet "router" of met de DTT. Zo bespaar je tussen de 65 en 130 kWh aan energie, tussen de 8 en 16 euro op de elektriciteitsrekening en tussen de 650 en 1.300 liter water per jaar (houd de data in de gaten!). En als je ze niet gebruikt, vergeet dan niet om je apparaten in de sluimerstand te zetten.

Onderneem actie op het immateriële

Het verzorgen van de mobiel, de laptop of de tablet totdat het tijd is om te veranderen en het beste voor hen te regelen, is al een stap vooruit. Vanaf Back Market zijn we echter van mening dat er veel meer kan worden gedaan.

1. Minimaliseer het gebruik van de cloud en datacenters

Terwijl 47% van de BKG-emissies afhankelijk is van consumentenapparatuur, is 25% afhankelijk van alomtegenwoordige datacenters (een kwart van de emissies!). Vermijd waar mogelijk het gebruik van online opslag (het is tijd om de legendarische USB-sticks en externe harde schijven af te stoffen), sorteer en verwijder uw e-mails regelmatig, en beperk ook het aantal bijlagen en het kopiëren van mensen.

We weten dat het onmogelijk is om volledig van datacenters af te komen, maar je kunt wel kiezen voor alternatieve messaging (zoals Greenshif).

2. Pas op voor de zoekmachine

In plaats van te zoeken in Google, kunt u een website openen vanuit uw bladwijzers of door de URL rechtstreeks in te typen en zo uw BKG-emissies door 4 te delen. Wanneer het niet past een ander, kies voor groene zoekmachines zoals Qwant of Ecosia.

Streamen is niet erg 'eco' om te zeggen

Nou, we laten het slechte nieuws voor het laatst: het kijken naar streaming video's is net zo vervuilend als het maken van een dvd. Als je nadenkt over het aantal series en video's dat we bekijken, om nog maar niet te spreken van de series en video's die we meerdere keren doorslikken... De cijfers gaan op en neer. Hetzelfde geldt voor muziek. Oplossing? Nou, platen- en filmwinkels zijn misschien niet alleen vintage, maar ook 'BIO'.

We hopen dat je met deze relatief eenvoudige tips in de praktijk je ecologische voetafdruk op internet aanzienlijk kunt verkleinen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Back Market?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Back Market.

Hoeveel kan ik besparen met Back Market?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Back Market, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Back Market kortingscode in?

Om een kortingscode van Back Market te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Back Market gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Back Market. Gemiddeld biedt Back Market + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Back Market?

Je kunt besparen bij Back Market door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Back Market geldig?

Elke promotiecode van Back Market heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Back Market aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Back Market geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

 1. HOE WORD JE GROEN IN DE DIGITALE WERELD?
 2. Maatregelen nemen in het materiaal
 3. 1. Bestrijd geplande veroudering
 4. 2. Recycle elektronisch afval
 5. 3. Koppel apparaten en opladers los
 6. Onderneem actie op het immateriële
 7. 1. Minimaliseer het gebruik van de cloud en datacenters
 8. 2. Pas op voor de zoekmachine
 9. Streamen is niet erg 'eco' om te zeggen

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Back Market?
 2. Waar vind ik informatie over Back Market?
 3. Wat is een kortingscode van Back Market?
 4. Wat is het adres van Back Market?
 5. Levert Back Market gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Back Market

Wil je een goede prijs? Gereviseerde Macbook. Dankzij de refurbished is de korting die je kunt krijgen in veel gevallen meer dan 40%. Op deze manier worden deze Apple-apparaten net zo betaalbaar voor uw zak als elke Aziatische laptop. En desgewenst met de mogelijkheid om de aankoop te financieren. Wil je minder vervuilen? Gereviseerde Macbook. Elke Refurbished Macbook die we verkopen is een verspilling minder voor het milieu. In Back Market kwantificeren we zelfs de ademruimte die we de planeet geven. En met een Macbook besparen we je over het algemeen zo'n 50 gram e-waste. Een prachtige zandkorrel tegen klimaatverandering! Wil je kiezen uit meer variatie? Een refurbished Macbook. Niet minder interessant is de verscheidenheid aan modellen die u alleen op de markt voor gereviseerde laptops zult vinden. Als je naar een winkel gaat waar ze de nieuwste Apple-modellen verkopen, sta je aan handen en voeten gebonden: je zult moeten kiezen uit een klein (en duur) assortiment laptops.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Back Market

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.