Bitdefender Actiecodes

-coupon Bitdefender (-coupon Bitdefender voor antivirus en VPN

Bitdefender biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met Bitdefender antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon Bitdefender: Ontdek alle promoties en kortingen op de site Bitdefender + Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Bitdefender! VANDAAG EXCLUSIEF Coupon Bitdefender Kortingsbon Bitdefender ✅

Bitdefender Deals • Verloopt over 8 dagen

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Bitdefender

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Bitdefender!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Als je alle denkbare beveiligingscomponenten in één, goed geïntegreerd pakket wilt, samen met een groot aantal handige bonusfuncties en platformonafhankelijke bescherming, dan is de Bitdefender Total Security mega-suite wat je nodig hebt. Veel beveiligingsbedrijven die een basisbeveiligingssuite aanbieden, blijven een suite op een hoger niveau toevoegen, waarbij ze over het algemeen een van twee richtingen volgen. Sommigen creëren een megasuite door geavanceerde functies voor Windows-computers toe te voegen, zoals online back-up en het optimaliseren van systeemprestaties. Anderen gaan platformonafhankelijk en voegen ondersteuning toe voor macOS, Android en iOS . Bitdefender Total Security doet een beetje van beide. Op Windows voegt het systeemoptimalisatie en antidiefstal toe. Hiermee kunt u ook volledige bescherming installeren voor uw macOS- en Android-apparaten en beperkte bescherming op iOS. Bitdefender Total Security is de keuze van onze huidige redacteur voor mega-beveiligingssuites; het doet het ook goed in het platformonafhankelijke domein. Het antivirusaanbod van Bitdefender is nauwkeurig en betrouwbaar, en het zit absoluut boordevol waardevolle bonusfuncties. Bitdefender biedt momenteel een enorme korting van 60% op Antivirus Plus. Bitdefender Internet Security breidt het pakket uit met een bullet - fire, een spamfilter en ouderlijk toezicht. Webcambescherming helpt onbevoegde toegang tot uw webcam te blokkeren, en een nieuwe microfoonmonitor laat u weten welke apps toegang hebben tot uw microfoon. Neem een kijkje aan de linkerkant van deze webpagina en vind de beste deals en promotiecodes !

We worden gedreven door de visie om de meest vertrouwde leverancier van cyberbeveiligingstechnologie ter wereld te zijn, wat betekent dat we voortdurend anticiperen, innoveren en doen wat we kunnen. Bitdefender biedt betrouwbare beveiliging waarop u kunt vertrouwen. Met een wereldwijde infrastructuur voor het leveren van beveiliging die een half miljard gebruikers beschermt, visionaire oplossingen en een breed scala aan onderscheidingen, zijn we sinds 2001 een vertrouwde beveiligingsprovider. Bitdefender werkt met overheidsorganisaties, grote ondernemingen, kmo's en individuen in meer dan 150 dorpen. We zijn toegewijd om oplossingen te bieden voor elk van hun uitdagingen en behoeften - en onze toewijding blijkt succesvol te zijn. Met meer dan 1.600 medewerkers en een team van meer dan 800 ingenieurs en onderzoekers is Bitdefender tegenwoordig een van de meest innovatieve leveranciers van IT-beveiligingssoftware ter wereld. Transformatieve beveiliging: Gevoed door zijn diepgaande beveiligingsexpertise en het snelle tempo van onderzoek en ontwikkeling, is de langdurige missie van de Bitdefender het leveren van transformatieve beveiligingstechnologieën aan gebruikers en organisaties over de hele wereld. Wij zijn innovators en creëren innovatieve technologie die de veiligheidservaring van onze klanten radicaal verbetert. Van IoT tot datacenters, van endpoints tot hybride infrastructuren - Bitdefender speelt een transformerende rol in de manier waarop beveiliging het beste kan worden gebruikt, gedistribueerd en beheerd. We zijn toegewijd aan het leveren van producten en diensten die de klantervaring radicaal veranderen op het gebied van veiligheid, effectiviteit, prestaties, gebruiksgemak en interoperabiliteit. Sta nooit stil: innovatie heeft ons het vertrouwen van families en bedrijven in meer dan 150 landen opgeleverd en heeft ons talloze onderscheidingen opgeleverd.

Aantal medewerkers: 1600. Bedrijfsopbrengsten: 30% CAGR voor de periode 2014-2017. Klanten en partners in 2018: meer dan 7.000 gekwalificeerde resellerpartners. Technologieallianties: Citrix, VMware, Nutanix, Linux Foundation, Microsoft, NETGEAR. Meer dan 50% R&D-personeel: meer dan 800 medewerkers van Bitdefender zijn ingenieurs en onderzoekers. Octrooien: alleen al in de afgelopen drie jaar 100 octrooien verleend voor basistechnologieën; Nog eens 230 hebben momenteel een aanvraag ingediend voor onderzoek; 10% van de patenten heeft betrekking op machine learning-algoritmen voor het detecteren van malware en andere online bedreigingen, deep learning en op afwijkingen gebaseerde detectietechnieken die een cruciale rol spelen in de proactieve strijd tegen nieuwe en onbekende bedreigingen. Bitdefender was een van de geselecteerde bedrijven die Forrester uitnodigde om deel te nemen aan de Forrester Wave™: Endpoint Security Suites-beoordeling, Q2 2018. In deze beoordeling werd Bitdefender uitgeroepen tot leider in Endpoint Security Suites. De resultaten waren gebaseerd op het huidige aanbod, de strategie en de aanwezigheid op de markt. In de afgelopen vier jaar heeft de jaarlijkse AV-TEST opnieuw bevestigd dat de Bitdefender in staat is om consequent het hoogste niveau van bescherming en prestaties te leveren. Deze prestaties getuigen van onze toewijding om onze klanten te beschermen en producten te leveren die verder gaan dan hun behoeften. Bitdefender Endpoint Security behaalde de hoogste score in Best AV-TEST.


Kantoren over de hele wereld:

Noord-Amerika: VS - Santa Clara CA, Fort Lauderdale FL, Canada - Toronto, Vancouver

EMEA: Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Denemarken, Italië, Zweden, Nederland, Verenigde Arabische Emiraten

APAC: Australië - Melbourne

Gedistribueerd via partners in meer dan 150 landen

Beschermingscategorie, dankzij het vermogen om alle soorten malware te voorkomen en te blokkeren, inclusief die nog nooit eerder zijn gezien. Met meer dan zes patenten op machine learning-algoritmen voor het detecteren van malware en andere online bedreigingen, spelen deep learning en op afwijkingen gebaseerde detectietechnieken een cruciale rol in de proactieve strijd tegen nieuwe en onbekende bedreigingen.

Bitdefender Endpoint Security heeft een aantal indrukwekkende functies

Zes tests in 2016 met uitstekende testresultaten op het gebied van bescherming werden aangevuld met uitstekende resultaten verkregen met de Bitdefender-beschermingsoplossing. Bij het beheren van dagelijkse routines worden de testsystemen niet vertraagd door Endpoint Security en het product was in staat om opmerkelijke resultaten te behalen, zelfs in de prestatie- en bruikbaarheidstestcategorieën.

"Het feit dat het niet nodig is om goede bescherming in te ruilen voor snelheid in beveiligde systemen, werd op indrukwekkende wijze aangetoond door de Endpoint Security-oplossing van de Bitdefender in onze jaarlijkse tests van een jaar." - Guido Habicht, CEO AV-TEST GmbH.

"Bedrijven die op de Bitdefender-oplossing vertrouwen, krijgen in ruil voor hun vertrouwen niet alleen een veilige oplossing, maar ook een product met voorbeeldige eigenschappen in termen van lage systeembelasting." - Guido Habicht, CEO AV-TEST GmbH

Bitdefender Endpoint Security heeft een aantal indrukwekkende functies. In zes afzonderlijke certificeringstests heeft de oplossing consequent het intelligente beheer van Windows-clientbronnen aangetoond, terwijl het een zeer hoog beveiligingsniveau handhaaft. Voor het testen werden de dagelijkse routines uitgevoerd met de oplossing geïnstalleerd op de clients: het starten van websites, het downloaden van software van internet, het kopiëren van bestanden en het voltooien van installaties.

Het 2024-virusbulletin vb100 tot een totaal gebrek aan valse positieven, behaalde het product deze maand de op één na hoogste eindscore.” Na testen in maart 2012 won Bitdefender in totaal 18 VBSpam-awards op rij.

De antispamoplossingen Bitdefender zijn sinds de eerste antispamtest getest door het testlaboratorium van Virus Bulletin (VB). De Bitdefender-oplossing is de enige die een prijs heeft gewonnen in elke afzonderlijke VBSpam-test. Het continu verbeteren van de spam-opvangsnelheid in combinatie met zeer weinig valse positieven heeft altijd geleid tot maximale resultaten.

Bitdefender is verheugd aan te kondigen dat CRN® vier elite Bitdefender-professionals heeft genoemd op de geschatte 2020 Women of theChannel-lijst.

Bitdefender, een toonaangevend wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf dat meer dan 500 miljoen systemen wereldwijd beschermt, is verheugd aan te kondigen dat CRN®, een merk van The Channel Company, vier elite Bitdefender-professionals heeft genoemd op de gewaardeerde lijst 2020 door Women of the Channel.

Deze prestigieuze jaarlijkse lijst erkent de unieke sterke punten, visie en prestaties van een selecte groep vrouwen en erkent de kanaalleiders die de weg vrijmaken voor toekomstige generaties. Deze vrouwen komen uit alle delen van het IT-ecosysteem, inclusief technologieleveranciers, distributeurs, leveranciers van oplossingen en andere IT-organisaties.

Het CRN®-redactieteam selecteert vereerd om een selectie uitzonderlijke vrouwen te vieren die geprezen worden om hun bijdrage aan kanaalpromotie, groei en thought leadership, en hun toewijding aan het IT-kanaal.

"CRN's 2020 Women of the Channel-selectie erkent een gevestigde groep invloedrijke vrouwelijke leiders wiens strategische visie en unieke resultaten de kanaalgroei versnellen door middel van gecultiveerde partnerschappen, innovatief thought leadership en niet-aflatende toewijding aan het IT-kanaal", aldus Bob Skelley, CEO van The Channel Company . "We zijn er trots op hen te eren voor hun prestaties en hun bijdrage aan het succes van de zender."

De prijs van dit jaar erkent Raluca Avram, Senior Manager van Bitdefender van het Worldwide Partner Program, evenals Cristina Vasilescu, Senior Manager van EMde en ANZ Field & Channel Marketing van Bitdefender, Paula Enache, Manager van het WW Digital Partner Program van Bitdefender en Andrada Georgescu, ontwikkelingsmanager van het WW-partnerprogramma van Bitdefender.

"Het is een eer om deze nieuwe erkenning van CRN te krijgen en eerder dit jaar tot Channel Leader 2020 te worden benoemd", aldus Avram. 'Het is tenslotte een combinatie van visie, teamwork en toewijding. Mijn belangrijkste focus in de 2024 was om onze partners te ondersteunen met speciale programma's en, samen met mijn team, nieuwe tools te implementeren om hun inkomstenstroom te vergroten. In 2020 is het mijn doel om de digitale reis van partners te verbeteren met Bitdefender om beter te kunnen voorzien in hun belangrijkste zakelijke behoeften. Een deel van dit omvangrijke project is het uitbreiden van de acceptatie en het gebruik van de tool voor het automatiseren van kanaalmarketing, een nieuw programma voor het genereren van leads, dat beschikbaar is voor al onze partners. 2020 is het jaar van digitale aandacht en nauwere samenwerkingen. "

Vasilescu voegde hieraan toe: "Voor mij persoonlijk, omdat ik deel uitmaak van zo'n prestigieuze lijst, daagt het me uit om de lat nog hoger te leggen. Bitdefender is een kanaalgericht bedrijf en onze toewijding om de waarde die we onze partners bieden te vergroten, is een sleutelfactor Samen met mijn collega's van Field & Channel Marketing zullen we blijven investeren in ons ecosysteem van kanalen, om ervoor te zorgen dat onze partners toegang hebben tot alle voordelen die we bieden, vanuit een marketingperspectief, en dat ze als de belangrijkste focus worden gepositioneerd voor onze marketingplannen".

"De Women of the Channel Award getuigt van de sleutelrol die de implementatie, lancering, voortdurende ontwikkeling en promotie van het Partner Marketing Platform speelt als een groot voordeel bij het helpen van onze channelpartners om de hele marketingtrechter met gemak te beheren", aldus Enache. "Het heeft zijn enorme voordeel bewezen bij het helpen van onze channelpartners om effectievere en tijdige marketingondersteuning te krijgen om leads te genereren met als uiteindelijk doel hun omzet te verhogen met de Bitdefender."

Georgescu, die zich 'vereerd' voelt om de prijs voor het tweede achtereenvolgende jaar te ontvangen, zei dat 'Een van mijn doelen voor de 2024 was om de beste samenwerkingsvoordelen te vinden en deze op te nemen in ons onlangs vernieuwde MSP-programma. Voor 2020 richt ik me op het partner-enablementtraject - om onze partners ervoor te zorgen dat het werken met ons in onze portal zo eenvoudig mogelijk is. In een snel veranderend landschap zal het bieden van toegang tot kennis en continue ondersteuning onze partners helpen om de concurrentie voor te blijven en zakelijk succes te behalen."

De 2020 Women of the Channel-lijst zal op 8 juni te zien zijn in het CRN®-magazine en online op www.CRN.com/WOTC.

Bitdefender DOOS

De nieuwe manier om uw verbonden huis te beschermen. Eenvoudige en gebruiksvriendelijke bescherming voor iedereen apparaten.

Wat je krijgt: 1 jaar abonnement inbegrepen; Bitdefender Totale beveiliging; BOX netwerkbeveiligingshub; Installatie- en configuratieservice (waarde $ 39,90); Geen verzendkosten

Beveiliging van wifi en thuisnetwerk

Bescherm alle apparaten met internetverbinding, zelfs apparaten die geen antivirusprogramma kunnen uitvoeren. Blokkeer malware, gestolen wachtwoorden, identiteitsdiefstal, hackeraanvallen en meer. Beschermt Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten tegen geavanceerde bedreigingen. Inclusief VPN voor extra privacy.

Veilig werken en studeren

Ervaar het internet zoals het hoort - veilig en zorgeloos. Bitdefender BOX is de beste oplossing om uw hele gezin te beschermen, of u nu thuis werkt of uw kinderen online studeren. Wij zorgen ervoor dat uw wifi veilig blijft.

Hardware van hoge kwaliteit

Bitdefender BOX wordt geleverd met hoogwaardige hardware voor razendsnelle connectiviteit en vrijwel onmiddellijke reactie op alle bedreigingen.

Bekroonde technologie

Bitdefender is een wereldleider op het gebied van computer- en internetbeveiliging. Geniet van volledige bescherming tegen krachtige en innovatieve technologieën die erkend zijn door talrijke onderscheidingen van de meest vertrouwde testlaboratoria in de industrie. Bitdefender BOX is een compleet cybersecurity-ecosysteem voor het hele huis. Sluit hem aan op je ISP-gateway of persoonlijke router of gebruik hem als stand-alone voor al je wifi-behoeften. Bitdefender heeft de hoogste algemene score voor bescherming en prestaties.

Bitdefender Premium beveiliging

Premium beveiligings- en privacypakket voor maximale digitale vrijheid. Alles wat je nodig hebt, precies wanneer je het nodig hebt: de beste bescherming, onbeperkt VPN-verkeer en prioriteitsondersteuning.

Onverslaanbare detectie om zelfs de meest geavanceerde elektronische bedreigingen te blokkeren

Meerlaagse ransomwarebescherming om uw bestanden te beschermen

Onbeperkt en veilig VPN-verkeer voor volledige online privacy

Prioriteit bij contact opnemen met ondersteuning

Geavanceerd ouderlijk toezicht om uw kinderen online veilig te houden

Minimale impact op systeemprestaties

Volgende generatie bescherming voor Windows, macOS, iOS en Android met Bitdefender Premium VPN inbegrepen

Bitdefender Premium Security biedt u de beste bescherming tegen elektronische bedreigingen tussen besturingssystemen en volledige online anonimiteit door al het inkomende en uitgaande verkeer op uw apparaten te versleutelen.

Veiligheid waar u ook gaat:

Activeer Bitdefender-beveiliging op uw apparaten

Beheer vanuit uw browser op een iOS- of Android-telefoon

Scan uw netwerk vanuit de Bitdefender Central mobiele app

24/7 beveiligingsupdates ontvangen

Krijg directe toegang tot ons ondersteuningsteam

Uitgebreide bescherming voor uw Windows-, macOS-, Android- en iOS-apparaten: Bitdefender Small Office Security beschermt uw bedrijf tegen ransomware en alle nieuwe en bestaande cyberbedreigingen. Bescherming tegen datalekken: ongeacht de grootte, ervaring of omvang van uw bedrijf, u hebt de beste verdediging tegen fraude nodig. Bitdefender Small Office Security voorkomt datalekken en beschermt de persoonlijke en financiële gegevens van uw klanten. Installatie in minder dan 5 minuten: Bitdefender Small Office Security heeft een zeer intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die eenvoudig te installeren, configureren en aan te passen is aan uw zakelijke behoeften. Eenvoudig beheer, geen IT-vaardigheden vereist: Bitdefender Small Office Security biedt één beheerconsole voor gecentraliseerde controle over uw Windows-, Android-, macOS- of iOS-apparaten. Prestaties voor uw bedrijf: Bitdefender Small Office Security verbruikt weinig systeembronnen, dus de productiviteit wordt niet beïnvloed door systeemvertragingen. Veilig online bankieren - beveilig transacties door betalingen in een speciale browser te verwerken om diefstal en fraude van financiële gegevens te voorkomen.

Onbeperkte ondersteuning voor jou en je team: 24/7 ondersteuning

Onze technici zijn beschikbaar en gemakkelijk bereikbaar via e-mail, telefoon of chat wanneer u of uw team hulp nodig heeft. De onverslaanbare gelaagde bescherming van de Bitdefender beschermt uw apparaten tegen alle nieuwe en bestaande bedreigingen. Volledige bescherming van Bitdefender zorgt voor uw online privacy en persoonlijke informatie. Bitdefender-thuisnetwerkondersteuning - deskundige hulp voor alle slimme apparaten in uw huis.

Computeroptimalisaties, optimalisaties en virusverwijdering

Eerste installatie en configuratie van het slimme apparaat

Direct 24/7 toegang tot telefoon en chat

Toegang tot professionele persoonlijke assistentie voor al uw slimme apparaten

U krijgt toegang tot het volledige Bitdefender-portfolio, inclusief de beste professioneel afgestemde beveiligingssoftware, virusverwijdering, computerafstemming en -reparatie; alles in één, 24/7, 365, over de hele wereld.

Haal het meeste uit uw thuisnetwerkondersteuning met minimale inspanning

Ons technische team zal een hyperbeveiligde verbinding tot stand brengen om efficiënte en adaptieve oplossingen en aanbevelingen voor thuisapparaten te bieden. De thuisnetwerkondersteuning van de Bitdefender geeft u onbeperkte VIP-toegang tot virusverwijdering, pc-optimalisaties en optimalisaties om uw computers er op hun best uit te laten zien. Maar het zijn niet alleen computers die kunnen worden getroffen, dus we tillen beveiliging naar een nieuw niveau. Je krijgt hulp en advies van cybersecurity-specialisten voor je hele thuisnetwerk van slimme apparaten. We zullen professionele expertise bieden door problemen op te lossen, correcties toe te passen en inzichten te delen om de technologie om je heen veilig en volledig functioneel te houden.

Als de Bitdefender VIP heb je altijd voorrang op een toegewijd team van Bitdefender-technici, die klaar staan om ondersteuning op maat te bieden voor bijna elk apparaatprobleem. We stemmen uw apparaat af op de toonaangevende cyberbeveiligingsoplossing. Onze technici hebben uitgebreide kennis van Bitdefender-software en hoe deze samen met normale apparaatactiviteit werkt. Ze zullen weten wat er moet worden veranderd en wat moet worden voorkomen; zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over kwaadaardige activiteiten. Oh, en als je denkt dat er op een gegeven moment iets mis is met je apparaat, zijn we slechts een telefoontje verwijderd, klaar om direct in te springen en de situatie op te lossen.

Beveiliging voor Amazon Web Services

De Bitdefender-beveiliging voor AWS is een beveiligingsoplossing die is ontworpen voor de Amazon-cloudinfrastructuur en is geïntegreerd met de GravityZone-cloudconsole. Bitdefender Security for AWS is ontworpen voor virtualisatie, biedt flexibele prijzen en past zich aan uw grootte en behoeften aan voor een optimaal investeringsrendement. Laat de experts de beveiliging beheren en de naleving zonder gedoe handhaven!

Bitdefender Beveiliging als een service voor AWS

Shaun Donaldson vertelt over Bitdefender Security-as-a-Service voor Amazon Web Services: zeer schaalbare anti-malwarebescherming voor AWS, gefactureerd per uur. Cloudbeveiliging is een gezamenlijke inspanning. Amazon Web Services beheert de cloudbeveiliging, terwijl cloudbeveiliging de verantwoordelijkheid van de klant is. Bitdefender helpt u te voldoen aan het gedeelde verantwoordelijkheidsmodel en het vertrouwen van uw klanten op te bouwen.

Minimale systeemvereisten

Bitdefender Security for AWS is ontworpen om te voldoen aan de specifieke prestatiebehoeften van cloudomgevingen met lichtgewicht, low-impact antimalware.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Bitdefender?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Bitdefender.

Hoeveel kan ik besparen met Bitdefender?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Bitdefender, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Bitdefender kortingscode in?

Om een kortingscode van Bitdefender te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Bitdefender gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Bitdefender. Gemiddeld biedt Bitdefender + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Bitdefender?

Je kunt besparen bij Bitdefender door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Bitdefender geldig?

Elke promotiecode van Bitdefender heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Bitdefender aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Bitdefender geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Kantoren over de hele wereld:
 2. Gedistribueerd via partners in meer dan 150 landen
 3. Bitdefender Endpoint Security heeft een aantal indrukwekkende functies
 4. Bitdefender DOOS
 5. Beveiliging van wifi en thuisnetwerk
 6. Veilig werken en studeren
 7. Hardware van hoge kwaliteit
 8. Bekroonde technologie
 9. Bitdefender Premium beveiliging
 10. Haal het meeste uit uw thuisnetwerkondersteuning met minimale inspanning
 11. Beveiliging voor Amazon Web Services
 12. Bitdefender Beveiliging als een service voor AWS

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Bitdefender?
 2. Waar vind ik informatie over Bitdefender?
 3. Wat is een kortingscode van Bitdefender?
 4. Wat is het adres van Bitdefender?
 5. Levert Bitdefender gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Bitdefender

Als je alle denkbare beveiligingscomponenten in één, goed geïntegreerd pakket wilt, samen met een groot aantal handige bonusfuncties en platformonafhankelijke bescherming, dan is de Bitdefender Total Security mega-suite wat je nodig hebt. Veel beveiligingsbedrijven die een basisbeveiligingssuite aanbieden, blijven een suite op een hoger niveau toevoegen, waarbij ze over het algemeen een van twee richtingen volgen. Sommigen creëren een megasuite door geavanceerde functies voor Windows-computers toe te voegen, zoals online back-up en het optimaliseren van systeemprestaties. Anderen gaan platformonafhankelijk en voegen ondersteuning toe voor macOS, Android en iOS . Bitdefender Total Security doet een beetje van beide. Op Windows voegt het systeemoptimalisatie en antidiefstal toe. Hiermee kunt u ook volledige bescherming installeren voor uw macOS- en Android-apparaten en beperkte bescherming op iOS. Bitdefender Total Security is de keuze van onze huidige redacteur voor mega-beveiligingssuites; het doet het ook goed in het platformonafhankelijke domein. Het antivirusaanbod van Bitdefender is nauwkeurig en betrouwbaar, en het zit absoluut boordevol waardevolle bonusfuncties. Bitdefender biedt momenteel een enorme korting van 60% op Antivirus Plus. Bitdefender Internet Security breidt het pakket uit met een bullet - fire, een spamfilter en ouderlijk toezicht. Webcambescherming helpt onbevoegde toegang tot uw webcam te blokkeren, en een nieuwe microfoonmonitor laat u weten welke apps toegang hebben tot uw microfoon. Neem een kijkje aan de linkerkant van deze webpagina en vind de beste deals en promotiecodes !

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Bitdefender

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X