Camper Actiecodes

Camper Kortingscode 40% (2 kortingscodes Camper België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Camper België ✅ 4 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 Camper Kortingscode van 26 Mei 2024 ✅ Kortingen Camper al 17 keer gebruikt.

Camper Actiecodes • Verloopt over 6 dagen
Maak van de gelegenheid gebruik om op uw bestellingen te besparen
147A
Toon code
14 keer gebruikt
Camper Actiecodes • Verloopt over 11 dagen
Wacht niet langer, profiteer van de korting en bespaar bij ons
482A
Toon code
3 keer gebruikt
Camper Deals • Verloopt over 6 dagen
Mis deze korting niet om te besparen op uw online aankopen
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Camper Deals • Verloopt over 3 dagen
Kom kijken naar de superkorting en doe je aankoop
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Camper Deals • Verloopt over 6 dagen
Je profiteert van gratis verzending bij een bestelling vanaf €45, , zonder dat je een kortingscode hoeft te gebruiken
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Om online aankopen zo veilig mogelijk te doen, gebruikt Camper een beveiligd betalingssysteem: gegevensoverdrachten worden beschermd door maximaal 256-bit SSL-codering en banktransacties worden rechtstreeks tussen klanten en hun financiële instelling uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat niemand buiten het WorldPay-klantbetalingssysteem toegang heeft tot klantkaartgegevens.

Onze server versleutelt ook alle persoonlijke gegevens om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw transactie te garanderen.

Voor kaartbetalingen gebruiken we, afhankelijk van het kaarttype en het land van uitgifte, het 3D Secure betalingssysteem, dat aanvullende veiligheidsmaatregelen bevat om ongeoorloofd gebruik van uw kaart te voorkomen.

Camper behoudt zich het recht voor om bestellingen om veiligheidsredenen achter te houden. In dergelijke gevallen worden de betrokken klanten op de hoogte gebracht.

We behouden ons ook het recht voor om een bestelling te annuleren als we de verzend- en factuurgegevens niet kunnen verifiëren, of als we denken dat de klant een bestelling heeft geplaatst met de bedoeling de goederen door te verkopen.

Wij zijn van mening dat elk bedrijf zijn eigen persoonlijkheid moet hebben die nieuwe perspectieven geeft aan onze kernmerkidentiteit. Van de eerste winkel in Barcelona in 1981 tot meer dan 400 winkels vandaag, we hebben altijd geprobeerd een levendige en boeiende winkelomgeving te creëren.Camper Andere winkels promoten inventieve benaderingen van winkelontwerp, ontwikkeld door 's werelds toonaangevende architecten en industrieel ontwerpers. Door samen te werken met gerenommeerde creatieve leiders, kunnen we onvergetelijke retailervaringen creëren. CamperLab is ons nieuwste retailconcept. De winkels hebben unieke stijlen die alleen beschikbaar zijn op deze locaties en geselecteerde groothandelspartners.

We geloven in eerlijk en oprecht zijn in alles wat we als merk doen - een filosofie die zich uitstrekt tot onze eigen activiteiten en partners over de hele wereld. Dit begint in Inca, ons landelijke huis in het hart van Mallorca, waar al onze schoenen worden ontworpen en ontwikkeld. Hier werkt een creatief team van jonge ontwerpers samen met bekwame ambachtslieden om originele schoenconcepten te ontwikkelen die zich richten op dezelfde waarden waarop ons bedrijf is gebouwd: kwaliteit, integriteit en design. In ruil daarvoor werken we met gewaardeerde leveranciers die zijn ingehuurd om hetzelfde niveau van toewijding en verantwoordelijkheid toe te passen op ons partnerschap. We willen het eerste en laatste woord zijn in elk merkgerelateerd probleem, of het nu gaat om het oplossen van een probleem met een leverancier of het introduceren van nieuwe normen om maximale kwaliteit en veiligheid in onze productie te garanderen. Hoewel we trots zijn op wat we doen, realiseren we ons dat het altijd beter kan. Onze processen zijn niet perfect. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze activiteiten te verbeteren en nieuwe, innovatieve manieren te ontwikkelen om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en tegelijkertijd onze toewijding aan hoogwaardige materialen, fabrikanten en producten te waarborgen.


De meest ingewisselde kortingscodes van Camper

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%Ontvang 10% Camper couponcode op uw aankoop 63754147A2024-06-01
40%Profiteer nu van wel 40% korting in de private sale van Camper 2024-06-01
Beste korting Schoenen

Hoe kan ik mezelf beschermen tegen aankopen op een frauduleuze Camper-website?

We werken actief samen met de relevante autoriteiten, evenals Facebook en Instagram om deze frauduleuze websites te melden en te sluiten. Hieronder vindt u enkele aanbevelingen om ervoor te zorgen dat uw aankoop via de officiële e-shop Camper wordt gedaan:

1) Onze officiële website is Camper.com (of m.Camper.com voor mobiele gebruikers).

2) Onze website-URL begint met https, niet met http. U zou ook een slotpictogram links van de URL moeten zien, dat de gebruikersveiligheid voor online aankopen garandeert. Alle veilige e-commerce websites zouden deze indicator moeten hebben.

3) Als je denkt dat je een aankoop hebt gedaan via een frauduleuze website, neem dan contact op met ons klantenserviceteam (customercare@Camper.com). We zullen ons best doen om u te helpen bij het bepalen van de juridische stappen die kunnen worden genomen.

Hoe kan ik mijn Camper kopen?

Om uw Campers te kopen, kunt u:

-Online winkelen op onze website.

-U kunt onze producten ook telefonisch kopen. Onze klantenservicemedewerkers helpen je graag met al je vragen die je nodig hebt om je aankoop te voltooien. Neem contact met ons op

- Bezoek een van onze winkels. Winkelzoeker

Kan ik mijn Camper telefonisch kopen?

Wil je liever telefonisch winkelen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Het enige dat u hoeft te doen, is ons het referentienummer van het gewenste model (u vindt het in het formaat 00000-000 op onze website), de maat die u nodig heeft en de verzend- en betalingsgegevens, zodat we uw volgorde. Neem contact met ons op

Kan ik modellen bestellen die niet op de website staan?

Als het model dat je wilt kopen niet op de website staat, neem dan contact op met onze klantenservice en geef het volgende door:

-Uw volledige naam en een telefoonnummer voor contact.

-Het referentienummer van het gewenste model (in het formaat 00000-000). Als u het nummer niet weet, geef dan zoveel mogelijk informatie: naam van de lijn, kleur, enz.

-De maat die je nodig hebt.

We zullen er alles aan doen om het model te vinden dat u zoekt of een model dat er zoveel mogelijk op lijkt. Neem contact met ons op

In welke winkels kan ik online winkelen?

U kunt online winkelen in al onze winkels waar deze service beschikbaar is. Klik hier voor een lijst met winkels.

Als u op reis bent of op vakantie bent in een ander land, kunt u uw aankoop laten bezorgen in uw land van verblijf als dit een van de landen is waarnaar wij verzenden.

Hoe kan ik online bestellen?

1. Zorg ervoor dat het land "" Verzenden naar "" hetzelfde is als het land waarnaar u de bestelling wilt verzenden. Als dit niet het geval is, kunt u dit wijzigen in het juiste land in de rechterbovenhoek van de startpagina.

2. Selecteer de gewenste producten, geef de maat aan en stop ze in je tas. U kunt maximaal 5 items selecteren. U kunt de producten ook op elk moment in uw zak bekijken.

3. Wanneer je klaar bent om je aankoop te voltooien, ga je naar de tas en klik je op Nu uitchecken.

4. Vul op het formulier de aflever- en betaalgegevens in. Klik op Bestelling verzenden om te bevestigen.

5. Als het systeem uw gegevens valideert, wordt de bestelling correct verzonden en ziet u de aankoopbevestiging met uw bestelnummer. Deze informatie wordt u ook per e-mail toegestuurd.

Toon producten

Camper doen altijd ons best om schoenkleuren te laten zien, dus dat ze overeenkomen met hun werkelijke uiterlijk. Toch kan de perceptie van kleuren variëren, afhankelijk van de verlichting, de scherminstellingen van uw computermonitor of andere factoren buiten onze controle.

Als u vragen heeft over een van onze modellen, neem dan contact met ons op!

In welke valuta worden de prijzen weergegeven?

Afhankelijk van het land zijn onze prijzen in euro's, Amerikaanse dollars, Canadese dollars, Deense kronen en Britse ponden, Turkse lira, Mexicaanse peso's of Japanse yens.

De vermelde prijzen zijn verkoopprijzen, inclusief alle toepasselijke belastingen, behalve in Canada en de Verenigde Staten. In deze landen wordt het belastingbedrag berekend zodra je de staat of regio hebt geselecteerd waarnaar de bestelling in je winkelmandje wordt verzonden.

Koop met vertrouwen

Ruilen en retourneren

Ga, ren niet. Je hebt 30 dagen om je aankopen te ruilen of te retourneren.

Meer informatie onder retourvoorwaarden

Efficiënte, vriendelijke klantenservice

Als je een vraag hebt, helpen onze klantenservicemedewerkers je graag verder. Onze teams spreken 9 verschillende talen: Spaans, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Portugees, Turks, Russisch en Japans.

U kunt contact met hen opnemen via e-mail of telefoon.

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op

Betalingsbescherming en beveiliging

Gegevensoverdrachten worden beschermd door maximaal 256-bit SSL-codering en banktransacties worden rechtstreeks tussen klanten en hun financiële instelling uitgevoerd.

Onze server versleutelt ook alle persoonlijke gegevens om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw transactie te garanderen.

We gebruiken het 3D Secure betalingssysteem, afhankelijk van het land en het kaarttype.

Voor meer informatie, zie Veilig betalen

Vertrouwenszegels en accreditaties

Onze website voldoet aan vrijwillige zelfreguleringssystemen, waarvan het keurmerk een teken is van onze toewijding aan kwaliteit en transparantie.

Betaal met PayPal

Als u via PayPal betaalt, wordt u naar de website van het bedrijf geleid om de aankoop te voltooien. Het aankoopbedrag wordt automatisch in rekening gebracht op uw PayPal-rekening.

Meer informatie is beschikbaar op www.paypal.com.

Camper behoudt zich het recht voor om bestellingen om veiligheidsredenen achter te houden. In dergelijke gevallen worden de betrokken klanten op de hoogte gebracht.

We behouden ons ook het recht voor om een bestelling te annuleren als we de verzend- en factuurgegevens niet kunnen verifiëren, of als we denken dat de klant een bestelling heeft geplaatst met de bedoeling de goederen door te verkopen.

Wachtwoord vergeten?

Als u uw wachtwoord bent vergeten

Om veiligheidsredenen kunnen we uw wachtwoord niet verstrekken, maar we kunnen u wel helpen het opnieuw in te stellen.

Klik bovenaan de startpagina op de link Aanmelden.

Klik vervolgens op Wachtwoord vergeten?, voer uw e-mailadres in en klik op Wachtwoord ophalen. We sturen u een e-mail waarin u wordt gevraagd een nieuw wachtwoord in te stellen.

Het kan enkele minuten duren voordat de e-mail ter bevestiging van uw nieuwe wachtwoord uw inbox bereikt. Als u geen bevestigingsbericht ontvangt, controleer dan uw spammap.

Heb je meer hulp nodig? Als u uw wachtwoord niet opnieuw kunt instellen, klikt u op Contact opnemen om contact met ons op te nemen.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Camper?

Op dit moment zijn er 2 codes en 4 aanbiedingen beschikbaar voor Camper.

Hoeveel kan ik besparen met Camper?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 40% bespaard bij Camper, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Camper kortingscode in?

Om een kortingscode van Camper te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Camper gemiddeld?

Vandaag zijn er 2 codes en 4 aanbiedingen beschikbaar bij Camper. Gemiddeld biedt Camper 2 + 4 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Camper?

Je kunt besparen bij Camper door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 40% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Camper geldig?

Elke promotiecode van Camper heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Camper aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Camper geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Hoe kan ik mezelf beschermen tegen aankopen op een frauduleuze Camper-website?
 2. Hoe kan ik mijn Camper kopen?
 3. Kan ik mijn Camper telefonisch kopen?
 4. Kan ik modellen bestellen die niet op de website staan?
 5. In welke winkels kan ik online winkelen?
 6. Hoe kan ik online bestellen?
 7. Toon producten
 8. In welke valuta worden de prijzen weergegeven?
 9. Koop met vertrouwen
 10. Betaal met PayPal
 11. Wachtwoord vergeten?

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Camper?
 2. Waar vind ik informatie over Camper?
 3. Wat is een kortingscode van Camper?
 4. Wat is het adres van Camper?
 5. Levert Camper gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Camper

Om online aankopen zo veilig mogelijk te doen, gebruikt Camper een beveiligd betalingssysteem: gegevensoverdrachten worden beschermd door maximaal 256-bit SSL-codering en banktransacties worden rechtstreeks tussen klanten en hun financiële instelling uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat niemand buiten het WorldPay-klantbetalingssysteem toegang heeft tot klantkaartgegevens.

Onze server versleutelt ook alle persoonlijke gegevens om de vertrouwelijkheid en veiligheid van uw transactie te garanderen.

Voor kaartbetalingen gebruiken we, afhankelijk van het kaarttype en het land van uitgifte, het 3D Secure betalingssysteem, dat aanvullende veiligheidsmaatregelen bevat om ongeoorloofd gebruik van uw kaart te voorkomen.

Camper behoudt zich het recht voor om bestellingen om veiligheidsredenen achter te houden. In dergelijke gevallen worden de betrokken klanten op de hoogte gebracht.

We behouden ons ook het recht voor om een bestelling te annuleren als we de verzend- en factuurgegevens niet kunnen verifiëren, of als we denken dat de klant een bestelling heeft geplaatst met de bedoeling de goederen door te verkopen.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Camper

Actiecodes6
Beste korting40%
Werkende kortingen2
Gebruikte codes17

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X