Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
CyberScrub Actiecodes

-coupon CyberScrub (-coupon CyberScrub voor antivirus en VPN

CyberScrub biedt een breed scala aan antivirus-, firewall- en andere beveiligingstools. Maak online kennis met CyberScrub antivirus en bescherm uzelf. Kortingsbon CyberScrub: Alle aanbiedingen op CyberScrub. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken. + Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op CyberScrub en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past! VANDAAG EXCLUSIEF Coupon CyberScrub Kortingsbon CyberScrub ✅

CyberScrub Deals • Verloopt morgen

Alle aanbiedingen op CyberScrub. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op CyberScrub en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als CyberScrub
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
ExpressVPN Deals • Verloopt over 5 dagen

3 maanden gratis bij een abonnement van 12 maanden op ExpressVPN

Profiteer van de promotie en krijg 3 maanden gratis bij een abonnement van 12 maanden op ExpressVPN
Bekijk deal
3 keer gebruikt
iTop VPN Actiecodes • Verloopt over 7 dagen

ITop VPN premium speciale promotie 2 jaar met 86% OFF + 1 jaar gratis

Profiteer en garandeer uw abonnement op de iTop VPN premium speciale promotie 2 jaar met 86% OFF + 1 jaar gratis.
om25
Toon code
2 keer gebruikt
Xvirus Deals • Verloopt over 8 dagen

Abonneer u op Xvirus Firewall Pro Family Pack Plus (levenslang/5 pc) met 40% korting bij Xvirus

Mis de aanbieding niet en garandeer de Xvirus Firewall Pro Family Pack Plus abonnementspromotie (levenslang/5 pc) met 40% korting bij Xvirus
Bekijk deal
2 keer gebruikt
IObit Actiecodes • Verloopt over 13 dagen

Kortingsbon IObit met 70% korting op MacBooster 8 bestelling

Profiteer van de uitverkoop en pak uw kortingsbon om 70% te besparen op uw MacBooster 8 bestelling
0OFF
Toon code
7 keer gebruikt
Malwarebytes Deals • Verloopt over 14 dagen

50% korting op beveiliging op ondernemingsniveau bij Malwarebytes

Krijg tot wel 50% korting op enterprise niveau met Malwarebytes Bescherm uw bedrijf tegen cyberdreigingen met krachtige software
Bekijk deal
8 keer gebruikt
Private Internet Access Deals • Verloopt over 9 dagen

82% korting op abonnementen van 2 jaar plus 3 maanden gratis bij Private Internet Access

Profiteer van de promotie en ontvang 82% korting op abonnementen voor 2 jaar plus 3 maanden gratis bij Private Internet Access
Bekijk deal
5 keer gebruikt

Kortingsbon Antivirus CyberScrub

Antivirus: Een antivirus is een programma dat kwaadaardige software detecteert en verwijdert van een apparaat, zoals virussen, Trojaanse paarden, wormen en spyware. Antivirussen werken door het systeem te scannen op verdachte bestanden en deze te vergelijken met een database met bekende malwarehandtekeningen. Als de antivirus een match vindt, zal het de gebruiker waarschuwen en actie ondernemen om de malware te verwijderen.

VPN: Een VPN (Virtual Private Network) is een virtueel particulier netwerk dat apparaten en netwerken via internet met elkaar verbindt. VPN's versleutelen internetverkeer en verbergen gebruikersactiviteit voor nieuwsgierige blikken van hackers en overheden. Bovendien geven VPN's gebruikers toegang tot geografisch beperkte bronnen, zoals streamingdiensten die alleen in bepaalde landen beschikbaar zijn.

Dus wat is het virus?

Een virus is elk ongewenst programma dat het systeem van een gebruiker binnendringt zonder diens medeweten. Het kan zichzelf repliceren en verspreiden. Het voert ongewenste en kwaadaardige acties uit die uiteindelijk de systeemprestaties en gebruikersgegevens/bestanden beïnvloeden. Een computervirus kan worden gezien als een computerziekte, net als menselijke virussen die ziekten bij mensen veroorzaken.

En de antivirus?

Antivirussoftware is, zoals de naam al aangeeft, een programma dat werkt tegen een virus. Het detecteert of herkent het virus en na het detecteren van de aanwezigheid van het virus, probeert het het van het computersysteem te verwijderen. Antivirussoftware werkt preventief, zodat het niet alleen een virus elimineert, maar ook voorkomt dat mogelijke virussen uw computer in de toekomst infecteren.

Antivirussen zijn in de loop der jaren geëvolueerd om meer functies en bescherming te bieden. Enkele van de gemeenschappelijke bronnen zijn:

 • Firewall: Beschermt het apparaat tegen netwerkaanvallen.
 • Realtime bescherming: bewaakt het systeem continu op verdachte activiteiten.
 • Bescherming tegen phishing: Blokkeert kwaadaardige websites die persoonlijke informatie proberen te stelen.
 • Bescherming van mobiele apparaten: Beschermt smartphones en tablets tegen malware.

Antivirussen zijn niet perfect en detecteren mogelijk geen malware die niet in hun database staat. Bovendien kunnen ze de prestaties van het apparaat verstoren, vooral op oudere computers of computers met minder functies. Maar zelfs met hun beperkingen zijn antivirussen nog steeds een fundamenteel onderdeel van cyberbeveiliging.

Waarom heb je antivirussoftware nodig?

Een systeem zonder antivirus is als een huis met een open deur. Een open, onbeveiligde deur lokt alle inbrekers en inbrekers naar je huis. Evenzo nodigt een onbeschermde computer uiteindelijk alle virussen uit in het systeem. Een antivirusprogramma fungeert als een gesloten deur met een bewaker voor uw computer en voorkomt alle kwaadaardige binnenvallende virussen. Dus laat je je deur openstaan voor indringers?

Welke schade kan een virus op uw computer aanrichten?

Als uw computer wordt aangevallen door een virus, kan dit op de volgende manieren gevolgen voor u hebben:

 • Prestatievermindering
 • Beschadig of verwijder bestanden
 • Formatteer de harde schijf
 • Veroorzaakt frequente computercrashes
 • Data verlies
 • Onvermogen om welke taak dan ook uit te voeren

Het aantal voordelen dat het gebruik van een antivirusprogramma biedt, is legio. Enkele van de belangrijkste zijn:

 • Bescherming tegen virussen en de overdracht ervan: antivirussoftware heeft voornamelijk een profylactische functie. Het detecteert mogelijke virussen en probeert ze te verwijderen. Onthoud dat dit alles in de eerste plaats wordt gedaan voordat het virus het systeem beschadigt. Dit betekent dus dat de meeste virussen worden bestreden voordat ze schade aanrichten aan uw systemen. Een antivirusprogramma kan veel virussen bestrijden in een enkele dag zonder uw medeweten. Avast en Norton behoren tot de meest populaire antivirussoftware die momenteel op de markt verkrijgbaar is. Als een virus uw systeem heeft aangevallen, kunt u dit overdragen aan uw vrienden, familie en netwerken. Dus als u uw computersysteem en de computers van uw kennissen wilt beschermen, overweeg dan om een antivirusprogramma aan te schaffen.
 • Blokkeer spam en advertenties: als u snel onderzoek doet naar hoe virussen de computersystemen van hun slachtoffers binnendringen, zult u versteld staan van het aantal virussen dat pop-upadvertenties en websites gebruikt om computers binnen te dringen. Pop-upadvertenties en spamsites zijn een van de meest voorkomende gateways die door virussen worden gebruikt om uw computer te infecteren en uw bestanden te beschadigen. Software zoals Bullguard Internet Security werkt tegen deze kwaadaardige websites en advertenties die virussen bevatten, waardoor directe toegang tot uw computernetwerk wordt geblokkeerd.
 • Verdediging tegen hackers en gegevensdieven: Hackers gebruiken vaak een malware- of virusprogramma om toegang te krijgen tot de computer van een slachtoffer. Ze installeren malware op de computer zonder medeweten van het slachtoffer. Hackers sturen kwaadaardige e-mails naar slachtoffers. Dan kan de hacker eenvoudig de gewenste bestanden en programma's hacken. Daarna kunnen ze de gegevens van het slachtoffer naar eigen goeddunken gebruiken; ze kunnen het verwijderen of beschadigen en het stelen om later losgeld te eisen. Anti-malware zoals Malwarebytes plaatst een anti-aanvalsblok of voert regelmatig scans uit om de aanwezigheid van een hacker of op hackers gebaseerde programma's op het computernetwerk te detecteren. Daarom biedt antivirussoftware volledige bescherming tegen hackers.
 • Zorgt voor bescherming tegen verwisselbare apparaten: denk eens aan de keren dat u gegevens van en naar uw computer hebt overgebracht met verwisselbare apparaten zoals USB's. Talloos, toch? U hebt mogelijk een computervertraging of -crash ervaren nadat u de USB van een vriend had aangesloten. Heb je je ooit afgevraagd waarom dit is gebeurd? Dit komt omdat de USB of het verwisselbare apparaat diende als overdrachtsapparaat voor een virus. Dus moet je stoppen met het gebruik van verwisselbare apparaten omdat je nooit weet welke USB een virus zou kunnen hebben? Nee! Koop gewoon antivirussoftware die alle verwisselbare apparaten scant op mogelijke virussen om er zeker van te zijn dat er geen virussen worden overgedragen.
 • Beschermt uw gegevens en bestanden: antivirussoftware houdt elk bestand in de gaten dat uw systeem binnenkomt. Al deze bestanden worden gescand om te controleren op eigenaardigheden of kwaadaardigheid. Virussen kunnen gemakkelijk via geïnfecteerde bestanden naar uw netwerk worden verzonden en kunnen op hun beurt mogelijk uw gegevens en bestanden beschadigen. U kunt zelfs uw kostbare gegevens volledig verliezen door toedoen van dergelijke virussen. Eén softwareoplossing van Avira zorgt ervoor dat uw gegevens en bestanden adequaat worden beschermd.
 • Verbetert pc-prestaties: denk aan twee computers naast elkaar. Een van hen lijdt onder de gevolgen van een virusaanval, zoals een trage verwerkingssnelheid en frequente crashes. De andere is antivirus beveiligd. Welke zal een betere snelheid hebben? Die met antivirus, zeker. Dit komt omdat de computer geen problemen heeft omdat de antivirus het virus heeft gestopt voordat het enige echte schade kan aanrichten. Sommige antivirussen kunnen zelfs ongewenste bestanden van onbekende bronnen verwijderen en verwijderen om schijfruimte vrij te maken, waardoor de pc sneller wordt.
 • Firewall-bescherming tegen spyware en phishing-aanvallen: Een firewall controleert doorgaans het verkeer van en naar uw computernetwerk. In combinatie met antivirus controleert firewallbescherming elk bestand of elke gegevens die u verzendt of overbrengt van uw computer via internet naar een ander netwerk. Hetzelfde geldt voor bestanden en data die je ontvangt van een extern netwerk. U kunt onbedoeld een schadelijke website of e-mail openen en vervolgens het slachtoffer worden van een phishing-aanval. Een phishing-aanval vindt plaats wanneer aanvallers zich specifiek richten op uw inloggegevens, creditcardgegevens of andere persoonlijke informatie/gegevens. Deze aanval kan leiden tot aanzienlijk financieel verlies of persoonlijke lekken. Tweerichtingsfirewallbescherming tegen antivirussoftware zoals Avast blokkeert en verwijdert deze e-mails of bestanden die u op deze manier kunnen schaden.
 • Beperk de toegang tot websites om de webbeveiliging te verbeteren: toegang tot niet-geautoriseerde websites kan uw computersysteem blootstellen aan verschillende cyberdreigingen, waaronder spyware, hackers, ransomware, enz. Deze bedreigingen kunnen uw gegevens en bestanden mogelijk in gevaar brengen. Antivirussoftware beperkt uw webtoegang om uw activiteiten op niet-geautoriseerde netwerken te beperken. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat u alleen websites bezoekt die veilig en onschadelijk zijn voor uw computersysteem.
 • De kinderen in de gaten houden: de grootste hoofdpijn voor ouders in deze geavanceerde tijden is dat hun kinderen openlijk toegang hebben tot alles via internet, of het nu goed of slecht is. Ouders kunnen niet altijd in de gaten houden wat hun kinderen aan het doen zijn op de computer. En ze kunnen hun kinderen niet de hele tijd over het goede en slechte web informeren omdat ze zo snel geïrriteerd raken. Antivirussoftware kan de oplossing zijn voor zulke bezorgde ouders. Het kan u voorzien van een monitoringtool waarmee u de activiteiten van uw kinderen veilig en efficiënt kunt volgen. Antivirussoftware biedt adequate gegevens over de activiteiten van uw kind. ESET is een van de belangrijkste antivirusprogramma's die ouderlijk toezicht biedt.
 • Bescherm uw wachtwoord: U beschermt uw waardevolle gegevens en accounts met een wachtwoord en denkt dat uw gegevens en accounts beschermd zijn. Maar wat als iemand uw wachtwoorden steelt met een virus? De wachtwoorddief kan u later chanteren voor losgeld of uw wachtwoord gebruiken om toegang te krijgen tot gevoelige informatie. Naast het gebruik van een antivirusprogramma, kunt u ook overwegen om een wachtwoordbeheerder te gebruiken om de beveiliging te verbeteren.
 • Waar voor je geld: de meeste antivirussoftware is zeer betaalbaar. Maandelijkse of jaarlijkse pakketten aangeboden door antivirusfabrikanten zijn niet duur. Als je kijkt naar de verscheidenheid aan services die bij het premium antiviruspakket worden geleverd, zul je zeker denken dat de kosten die ze bieden veel lager zijn. En als u een beperkt budget heeft en geen geld wilt uitgeven aan het kopen van de premiumversie van antivirus, kunt u gratis antivirus krijgen.

Is uw computer beter OFF zonder CyberScrub antivirus ?

Een virusaanval kan evenveel schade aanrichten als u dwingen een nieuwe computer te kopen omdat de oude computer onherstelbaar beschadigd was. Het ontbreken van een beschermingsmechanisme voor het computersysteem is als het uitnodigen van virussen op de computer door duidelijke en toegankelijke toegang te bieden.

Wilt u uw computer met uw eigen handen beschadigen? Als dat niet het geval is, schaf dan zo snel mogelijk antivirussoftware aan, zodat u uw computer kunt gebruiken zonder voortdurend bang te zijn het slachtoffer te worden van een virusaanval.

De 10 beste antivirussen in Brazilië

AVG kortingsbon

Avast kortingsbon

McAfee kortingsbon

Norton kortingsbon

Kaspersky kortingsbon

Panda kortingsbon

Avira kortingsbon

BullGuard kortingsbon

Bitdefender-kortingsbon

Eset kortingsbon

Hier bij Coupon Discounts vindt u de beste kortingsbonnen en aanbiedingen om de meest gerenommeerde antivirussen op de markt te kopen!

Wat is spyware?

Spyware is software die zonder uw medeweten of tegen uw wil gegevens van uw apparaat verzamelt. Zodra u die informatie hebt verzameld, kunt u deze naar iemand sturen, ergens, die deze zal gebruiken op een manier die schadelijk voor u is. Deze schadelijke toepassingen kunnen relatief goedaardig zijn, zoals het forceren van ongewenste advertenties op uw scherm of het stiekem volgen waar je online gaat. Of ze kunnen verwoestend zijn, zoals het legen van uw bankrekeningen of het blokkeren van alle gegevens op de servers van uw organisatie totdat u losgeld betaalt. Met andere woorden, spyware is niet iets dat u op uw apparaten wilt hebben.

Antispyware-coupon

Veelvoorkomende soorten spyware

Spyware valt over het algemeen in een van de vier onderstaande categorieën:

 • Adware: heimelijk geïnstalleerde software die advertenties op uw apparaat dwingt
 • Trojaanse paarden: spyware die schadelijke software installeert of informatie steelt
 • Tracking cookies: registreren uw online activiteiten en delen deze op websites
 • Systeemmonitors: registreert alles wat u doet en stuurt de informatie naar potentiële boeven

Dat was een snelle uitleg. Laten we nu elk van deze soorten spyware in meer detail bekijken.

adware

Adware is een type spyware dat informatie verzamelt over de websites die u online bezoekt en de bestanden die u downloadt. Het doel is om deze informatie te gebruiken om advertenties weer te geven waarop u zult klikken, en zo commissies te verdienen van de adware-uitgever.

Deze advertenties kunnen worden weergegeven naast of in plaats van advertenties die u anders zou zien. Adware kan uw systeem vertragen. Het kan uw systeem ook onstabiel maken omdat de adware worstelt met uw webbrowser of besturingssysteem om zijn advertenties op uw scherm te forceren. Adware schaadt ook legitieme adverteerders die omzet kunnen verliezen aan de stiekeme spyware-uitgever.

Trojaanse paarden

Spyware Trojan is software die zich voordoet als iets wat het niet is. Een trojan ziet er misschien uit als een videospeler of iets dergelijks, maar het kan in feite informatie van uw apparaat stelen en naar het spywarebedrijf sturen.

Bij sommige trojans kan de spywarecontroller gedeeltelijke controle krijgen over uw apparaat. Ze kunnen dingen doen zoals uw bestanden lezen of verwijderen. Soms kunnen ze uw bestanden versleutelen en betaling eisen in ruil voor het ontsleutelen ervan. Dit laatste vervelende type Trojaans paard staat bekend als ransomware.

Een actueel voorbeeld van ransomware is de voortdurende oorlog tussen de stad Baltimore en iemand die de RobbinHood-ransomware op de servers van de stad wist te krijgen.

Tracking-cookies

Cookies die door een website op uw apparaat worden geplaatst, kunnen vele doelen dienen. Veel van deze diensten zijn nuttig voor u, zoals het onthouden van uw inloggegevens of de pagina die u het laatst hebt bezocht.

Tracking cookies zijn een beetje anders. Het is hun taak om uw online activiteiten vast te leggen, zodat marketeers u effectiever kunnen targeten met advertenties of ander marketingmateriaal.

Topadverteerders kunnen hun advertenties op duizenden websites plaatsen. Wanneer u er een bezoekt, kan de site een trackingcookie op uw apparaat plaatsen. De adverteerder gebruikt deze cookies na verloop van tijd om te zien waar je naartoe gaat en bouwt een steeds gedetailleerder profiel op van je online activiteiten.

Ze hebben niets direct kwaadaardigs gedaan, maar de meesten van ons maken bezwaar tegen het aantal bedrijven dat ons stilletjes volgt terwijl we online leven.

Systeem bewaakt

Systeemmonitors zijn een soort spyware die vrijwel alles wat u op uw apparaat doet, kan controleren en opnemen. Doorgaans kan het toetsaanslagen, chats, sms-berichten, de websites die u bezoekt, de bestanden die u downloadt, vrijwel alles opnemen. Sommige van deze apps kunnen zelfs screenshots van uw activiteiten maken om te verzenden naar degene die de spyware beheert.

Mobiele spyware

Deze kwaadaardige toepassingen vallen in hun eigen categorie omdat ze andere beperkingen en aanvalsmethoden hebben dan spyware die zich richt op gewone computers. Sommige spyware kan uw mobiele apparaten binnendringen via sms of mms berichten.

Dit type spyware kan bijzonder lelijk zijn. Denk er over na. Je smartphone weet altijd waar je bent. Het heeft ingebouwde camera's en microfoons, evenals tonnen van uw meest persoonlijke informatie. Stel je nu voor dat een Trojaans paard of systeemmonitor controle krijgt over je telefoon. Over een persoonlijke privacyramp gesproken. Vraag Jeff Bezos, CEO van Amazon, wat er met je leven kan gebeuren als iemand de informatie op je smartphone te pakken krijgt.

Apps die te veel weten

Veel mensen overwegen apps op hun smartphones te installeren die gegevens opvragen die verder gaan dan wat nodig is om hun werk te doen, ongeacht of ze zijn goedgekeurd om in een officiële app store te verschijnen. Het is noodzakelijk om voorzichtig te zijn!

Antivirus-coupons

Hoe spyware op uw apparaten terechtkomt

Oké, we zijn het erover eens dat spyware een duidelijk en actueel gevaar vormt voor uw privacy. Maar hoe komt spyware op uw computers, smartphones en andere apparaten terecht? We zullen wel zien.

Waarschijnlijk is de meest gebruikelijke manier waarop spyware zichzelf positioneert om het vuile werk te doen, door een ander programma te installeren. Wanneer u software downloadt en installeert van een ondiepe bron op internet, is de kans groot dat de software in het geheim adware installeert samen met wat u dacht dat u aan het installeren was. Makers van spyware zullen softwareontwikkelaars betalen om in het geheim hun rommel op uw apparaat te installeren.

Een andere manier waarop spyware apparaten kan binnendringen, is via beveiligingslekken. Deze fouten kunnen in de beveiliging van uw apparaat zitten. Onderzoekers zijn voortdurend op zoek en vinden manieren waarop hackers de beveiliging van apparaten kunnen omzeilen. Als de boeven een van deze vinden voordat deze is gepatcht, kunnen ze deze gebruiken om zonder uw medeweten spyware op uw apparaat te plaatsen.

De andere beveiligingsfouten zijn menselijk. Sommige mensen willen zo graag terug naar wat ze aan het doen waren op hun apparaat dat ze op willekeurige pop-ups klikken zonder ze zelfs maar te lezen, gewoon om ze te laten verdwijnen. Sommige spyware maakt hiervan gebruik om de beveiliging van uw apparaat te omzeilen. U hebt tenslotte op de knop OK geklikt, dus u moet dit onbetrouwbare programma installeren.

Een soortgelijke menselijke fout speelt een rol bij het openen van e-mails of het downloaden van bestanden die u van onbekende bronnen zijn toegestuurd. Dit is een combinatie van menselijke en apparaatfouten. Je hebt het geopend en je apparaat heeft het niet herkend als iets slechts. Dus laat de beveiliging passeren.

Bovendien kan een mobiel apparaat, zoals we in een vorige sectie hebben besproken, kwetsbaar zijn voor aanvallen via de sms- of mms-berichtensystemen van het telefoonsysteem.

Hoe weet u of uw apparaat is geïnfecteerd met spyware?

Uitzoeken of uw apparaat is geïnfecteerd met spyware is geen eenvoudige taak. Deze dingen zijn tenslotte in het apparaat verborgen om het te bespioneren, dus de ontwikkelaars zullen het je niet gemakkelijk maken om ze te vinden. Toch laat spyware vaak veelbetekenende tekenen van zijn aanwezigheid achter.

U hebt mogelijk een spywareprobleem als uw computer deze symptomen vertoont:

 • Uw apparaat is traag of crasht onverwachts.
 • Uw apparaat heeft bijna geen ruimte meer op de harde schijf.
 • U krijgt pop-ups wanneer u online of offline bent.

Andere tekenen die kunnen wijzen op een spyware-infectie kunnen zijn:

 • Plotselinge problemen met uw internetverbinding
 • Uw firewall of antivirussoftware om te werken
 • Er verschijnen nieuwe pictogrammen op het scherm
 • U wordt plotseling omgeleid naar een andere zoekmachine

Hoe u zeker weet of u een spywareprobleem heeft

Hoewel dit allemaal goede aanwijzingen zijn dat u een probleem heeft, is de beste manier om het zeker te weten het uitvoeren van een anti-malwaretoepassing om uw systeem te testen op bekende spyware.

Als de antispywaretoepassing spyware detecteert, zal deze waarschijnlijk aanbieden om deze te verwijderen of te neutraliseren. Dat is geweldig, maar hoewel de app dit voor je kan doen, moet je nog steeds stap 3 en 4 in het volgende gedeelte volgen. De infectie is misschien verdwenen, maar u moet nog steeds de schade ongedaan maken die deze mogelijk heeft aangericht.

Naast een gespecialiseerd programma hebben veel antivirusprogramma's tegenwoordig ingebouwde of optionele antispywarefuncties. Dit is vooral belangrijk als je Linux-boxen in je apparaatverzameling hebt om te beschermen - er is geen gratis anti-spyware voor Linux.

Wat te doen als uw apparaat is geïnfecteerd

Als een van uw apparaten is geïnfecteerd met spyware, heeft u een project voor de boeg. De stappen die u moet volgen zijn:

Stap 1: installeer antispyware

Stap 2: verwijder malware van uw apparaat

Stap 3: Wijzig al uw wachtwoorden

Stap 4: Breng alle financiële instellingen en andere gevoelige organisaties op de hoogte van het probleem

Het is essentieel om deze stappen in deze volgorde uit te voeren. U wilt met name geen wachtwoorden wijzigen totdat uw apparaat schoon is. Doe dingen in de tegenovergestelde volgorde, en de spyware geeft uw nieuwe wachtwoorden mogelijk door aan de slechteriken terwijl u ze van uw apparaat wist.

Hoe toekomstige infecties te voorkomen

Of u nu net een apparaat hebt gewist of de eerste infectie wilt voorkomen, de te nemen stappen zijn hetzelfde.

Installeer eerst de antimalwaretoepassing van uw keuze. U wilt er een die in realtime scant, niet alleen regelmatig geplande scans. Hoewel regelmatig geplande scans beter zijn dan niets, moet u zich eens voorstellen welke schade spyware aan uw apparaat en uw leven kan toebrengen in de tijd tussen het opstarten van uw apparaat en de volgende regelmatig geplande scan.

Ten tweede, zorg ervoor dat uw antimalware-app up-to-date is en voer een volledige scan van uw apparaat uit. Spyware kan op uw apparaat zijn terechtgekomen voordat uw antimalwaretoepassing het begon te beschermen, dus het is de moeite waard om nu een grondige scan uit te voeren.

Ten derde, maak de volgende voorzorgsmaatregelen onderdeel van uw regelmatig gebruik van al uw apparaten. Door deze voorzorgsmaatregelen te nemen, verkleint u de kans dat spyware ooit toegang krijgt tot uw apparaten aanzienlijk. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat spyware de verdediging van uw apparaat kan omzeilen.

Zorg er vanaf nu voor dat:

 • Laat antimalwaresoftware installeren en uitvoeren op al uw apparaten.
 • vermijd het downloaden van software van niet-officiële bronnen. Hoewel dit geen perfecte veiligheidsgarantie is, verkleint het de kans dat uw apparaat geïnfecteerd raakt aanzienlijk als u alleen software downloadt van bijvoorbeeld een officiële app store of de website van een grote uitgever.
 • Open geen e-mail van onbekende personen. En open geen bestanden die bij deze e-mails zijn gevoegd.
 • Klik niet op pop-upadvertenties die plotseling op uw apparaat verschijnen.
 • Houd uw antimalwaresoftware, besturingssysteem (OS) en browser up-to-date. Wanneer een nieuwe spywaretoepassing zijn doel begint te bereiken, kunt u de gepatchte versie zo snel mogelijk installeren.
 • Zorg ervoor dat browserextensies up-to-date zijn en zoek naar opties om de browserbeveiliging te verbeteren. Zie dit artikel over de best beveiligde browsers voor instructies over het beschermen van Firefox tegen aanvallen.
 • Schakel de firewall van uw apparaat in (voor apparaten die deze hebben). Een firewall kan voorkomen dat verdachte apps op het apparaat worden geïnstalleerd.

Voltooiing

Spyware is een altijd aanwezig probleem voor elk apparaat dat met internet is verbonden. In dit artikel bekijken we de verschillende soorten spyware, hoe deze op uw apparaten terechtkomt, hoe u deze kunt herstellen en tot slot wat u kunt doen om voorkomen dat uw apparaten in de toekomst worden geïnfecteerd met spyware.

Hoewel de oorlog tegen spyware voor onbepaalde tijd voortduurt, maximaliseert u uw kansen om in de toekomst spyware-infecties te voorkomen als u het advies opvolgt dat we hier geven.

Maar vergeet niet om altijd waakzaam te zijn, want kwaadaardige spyware neemt vaak nieuwe vormen aan en wordt op nieuwe manieren geleverd.

Hier bij coupons vindt u de beste kortingsbonnen en aanbiedingen om de meest gerenommeerde anti-spyware op de markt te kopen!

Wat u moet weten over het gebruik van een VPN CyberScrub

Het internet is in de loop der jaren geëvolueerd. We hebben nu toegang tot enorme hoeveelheden informatie en de mogelijkheid om verbanden te leggen is eindeloos. Verbinding maken met internet is eenvoudiger dan ooit, maar gebruikers moeten zaken als beveiliging en privacy in de gaten houden. Op het werk gebruiken we internettools om vertrouwelijke informatie te verzenden en te ontvangen, goederen en diensten te kopen en nog veel meer. In ons persoonlijke leven zijn we aan het winkelen en nemen we deel aan enorme sociale netwerken.

VPN-kortingsbon CyberScrub

Elk van deze acties kan ons kwetsbaar maken. Identiteitsdiefstal, creditcardfraude en vele andere misdaden worden elke minuut van de dag gepleegd door hackers. U vraagt zich misschien af welke stappen u kunt nemen om uzelf beter te beschermen wanneer u internet gebruikt. Een VPN kan u de nodige veiligheid en privacy bieden die u verdient.

Wat is een VPN CyberScrub ?

Simpel gezegd, een VPN verbindt uw pc, smartphone of tablet met een andere computer (een server genoemd) en stelt u in staat te browsen via de internetverbinding van die andere computer (server). Dus als die server zich in een ander land bevindt, lijkt het erop dat jij je ook in dat land bevindt, en op die manier heb je toegang tot dingen die je normaal niet zou kunnen.

Dus hoe helpt dit jou? Goede vraag! Laten we het volgende beantwoorden:

Wat zijn de voordelen van het gebruik van een VPN?

 • Beveiliging: Bij gebruik van een VPN worden je gegevens versleuteld, waardoor hackers er niet bij kunnen. Als je voor je werk een gesloten netwerk gebruikt, kun je dat volledig privé houden. Dit betekent veiligheid voor u, uw bedrijf en al het gevoelige materiaal dat in uw bezit komt. Versleuteling houdt u en uw gegevens veilig. Dit is belangrijk voor iedereen die internet gebruikt, maar als u het voor zaken gebruikt, is het nog belangrijker.
 • Anonimiteit: als u in volledige privacy door websites wilt bladeren, moet u een VPN gebruiken. Het fungeert als een masker waarmee u anoniem zaken kunt doen op internet. In tegenstelling tot webproxy's of software voor IP-maskering, geeft een VPN u ongemerkt toegang tot websites en webapplicaties.
 • Toegang op afstand tot uw netwerk: zodra u uw VPN heeft ingesteld, kunt u er overal ter wereld op afstand verbinding mee maken met alleen een internetverbinding. U kunt veilig inloggen op uw netwerk en toegang krijgen tot alles wat u maar wilt. Voor het bedrijfsleven zal dit de productiviteit verhogen. Voor gebruikers die een VPN gebruiken voor privacy betekent dit dat u geen e-mail of bijlage hoeft te verzenden die kan worden onderschept. U kunt al uw gegevens bewaren op een gesloten netwerk waartoe alleen u toegang heeft. En die toegang kan overal worden bereikt.
 • Bestanden delen op je netwerk: Nadat je je VPN hebt ingesteld, kun je bestanden delen met anderen. Dit betekent dat uw netwerkleden gemakkelijk bestanden kunnen openen en naar elkaar kunnen overdragen. Deze functie wordt steeds aantrekkelijker voor bedrijven die teamleden veilig toegang willen geven tot hun werkproduct. Dit geldt met name voor vertrouwelijke informatie die u niet in verkeerde handen wilt laten vallen. Een beveiligde verbinding is de enige manier om bestanden te delen zonder detectie of onderschepping.
 • Vermijd internetfilters: in landen met meer restrictieve internettoegang zoals China, zijn VPN's enorm populair. Gedeeltelijk is dit te wijten aan internetfilters die voorkomen dat native gebruikers sociale media-accounts bezoeken en kritische meningen over de Chinese overheid verspreiden. Dit lijkt misschien een Chinees probleem, maar voor mensen die zaken willen doen met Chinese bedrijven en particulieren is het een enorme uitdaging. Met een VPN kunnen gebruikers in China 'ontsnappen' aan het internetbeleid van het land en toegang krijgen tot een vrijer netwerk. Als u naar het buitenland reist, kunt u uw VPN-service gebruiken om de internetfilters van dat land te omzeilen en u op uw eigen voorwaarden te gedragen. Voor Amerikanen kan een VPN u toegang geven tot inhoud zoals regionale sociale mediaplatforms of video's waartoe u in de VS mogelijk geen toegang heeft. Mogelijk bent u 'beperkte inhoud' of geografische beperkingen tegengekomen die geen toegang toestaan. Dit zal nooit meer gebeuren met een VPN. Naarmate onze samenleving globaler wordt, is deze functie onmisbaar.
 • IP-adres en serverlocatie wijzigen: U kunt uw IP-adreslocatie wijzigen of uw IP-adres/locatie 'verbergen'. Als u verbinding maakt vanuit Chicago maar verbinding wilt maken vanuit een land in Europa, kunt u een VPN gebruiken om uw IP-adres eenvoudig te wijzigen in een adres uit Duitsland. Het is makkelijk. Bovendien krijgt u ook toegang tot regionale inhoud, websites en web-apps die over het algemeen zijn voorbehouden aan internetgebruikers in Duitsland. Veel bedrijven in het buitenland hebben geen websites voor elke gelokaliseerde markt. Dit betekent dat u een Duitse website op een .de-adres kunt benaderen zonder dat u wordt omgeleid naar een .com-adres (indien aanwezig).
 • Betere prestaties: soms zijn de beschikbare servers niet goed. Mogelijk merkt u dat een verbinding via VPN de snelheid en prestaties kan verbeteren bij het zoeken op internet. Het zal zeker beter zijn dan een proxy-netwerk. VPN-services nemen prestaties zeer serieus. In het verleden konden VPN's traag en laggy zijn en kon je constant verbindingen verliezen. Door nieuwe ontwikkelingen behoren deze ongemakken tot het verleden. En in veel gevallen kan het gebruik van een VPN resulteren in betere prestaties.

Wat zijn de verschillen tussen een gratis VPN en een betaalde VPN?

Het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van een gratis of betaalde VPN is vrij eenvoudig. In de vorige paragrafen zag je de voordelen van het gebruik van een betaalde VPN. Zowel betaalde als gratis VPN-diensten zijn gericht op het bieden van veiligheid, betrouwbaarheid, snelheid, klantenondersteuning en anonimiteit. Het kan echter zijn dat een gratis VPN niet al deze beloften waarmaakt.

 • Beveiliging: veel gratis VPN's gebruiken protocollen die niet 100% veilig zijn. Ze gebruiken wat een PPTP VPN wordt genoemd, wat heeft bewezen niet de strengste te zijn als het gaat om beveiliging. Met betaalde VPN's kunt u andere protocollen gebruiken die u helpen uw verbinding veiliger te tunnelen. Een gratis VPN biedt meer veiligheid dan geen VPN gebruiken. Dat betekent niet dat u de beste beveiligingsfuncties krijgt die er zijn. Een betaalde VPN is de beste manier om meer veiligheid te krijgen.
 • Betrouwbaarheid: Zoals je misschien al geraden hebt, is een gratis VPN minder betrouwbaar. Aangezien u een gratis service gebruikt, betekent dit meestal dat de servers niet up-to-date zijn en uw bronnen tot het uiterste worden opgerekt. Als u van plan bent een VPN te gebruiken om veilig te blijven, wilt u zeker dat deze service altijd betrouwbaar en beschikbaar is. Wanneer er verbindingsfouten zijn (zoals kan gebeuren met een onbetrouwbare VPN), wordt u blootgesteld aan beveiligingsrisico's. U hebt een stabiele verbinding nodig die niet van de ene server wordt verbroken of naar een andere wordt overgezet. Dit resulteert niet alleen in een productiviteitsvertraging, maar ook in een potentiële inbreuk op de beveiliging.
 • Snelheid: we hebben allemaal haast. Een betaalde VPN zorgt voor hoge snelheden. U maakt snel verbinding met een externe server, bent binnen enkele seconden gecodeerd en anoniem. Verbinding maken via een goede VPN zou dat niet moeten doen hoofdpijn zijn en voor altijd duren. U wilt niet wachten om verbinding te maken met de server. De meeste betaalde VPN-services bieden de snelste, meest naadloze manier om aan de slag te gaan. Een gratis VPN kan onstabiel zijn en als je eenmaal verbinding hebt gemaakt met een server, kan de verbinding traag en onhandig zijn. Als u op zoek bent naar snelle en ononderbroken snelheid, kan een betaalde VPN aan uw eisen voldoen.
 • Klantenservice: Goede klantenondersteuning is essentieel voor elk bedrijf. Of het bedrijf nu consumentgericht of business-to-business is, u moet problemen snel oplossen. De meeste gratis VPN-services hebben niet eens een klantenserviceteam. Het vooruitzicht geen toegewijd team te hebben om u te helpen uw online beveiliging te overzien, kan ontmoedigend lijken. Dit geldt des te meer voor gebruikers die een VPN voor hun teams willen. Met een betaalde VPN kunt u verbinding maken met professionals die u dag en nacht kunnen helpen. U zult zich niet alleen veilig voelen en gemoedsrust hebben dat er voor u wordt gezorgd; een klantenserviceteam kan u ook helpen bij het oplossen van de meer complexe problemen bij het gebruik van een VPN.
 • Anonimiteit: Een van de grootste voordelen van het gebruik van een VPN is de mogelijkheid om op internet te surfen en anoniem zaken te doen. Je wilt niet dat bedrijven of de overheid alles weten wat je online doet. Het is een privacy- en beveiligingsprobleem. Het enige nadeel van het gebruik van een betaalde VPN is de betaalmethode. Wanneer u het VPN-bedrijf betaalt, geeft u ook een factuuradres en andere persoonlijke informatie op. Nu garanderen de meeste betaalde VPN-services dat u veilig bent en dat informatie niet wordt gedeeld. Voor het grootste deel moet je ze vertrouwen. Als anonimiteit echter het doel is, waarom zou u dan creditcard- en andere persoonlijke informatie vrijgeven? Dingen zijn aan het veranderen en veel betaalde VPN-services maken het mogelijk om abonnementen te betalen met cryptocurrencies en andere vormen van betaling. Anoniem betalen is een extra stap. Maar voor veel mensen is het niet erg. Natuurlijk geeft een gratis VPN je wat meer vrijheid. Deze vrijheid heeft een prijs, zoals je in de vorige punten zag.
 • Aantal servers: Ten slotte moet u ook rekening houden met het aantal servers dat een VPN in gebruik heeft. Servers geven je toegang tot het internet. Zij zijn wat u online host. Als een VPN niet veel servers heeft, kun je niet op zoveel plaatsen op afstand verbinding maken (dit tast de anonimiteit en veiligheid aan). U moet een VPN kiezen met een robuust portfolio van servers op meerdere locaties over de hele wereld. Gratis VPN-diensten hebben een beperkt aantal servers omdat ze duur zijn. Je vindt de meeste betaalde VPN-diensten met nog veel meer servers over de hele wereld. Houd dit in de gaten bij het kiezen van je VPN!

VPN en streamingdiensten (Netflix, Amazon, etc.)

Diensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en HULU en verschillende andere leggen strikte geografische beperkingen op aan hun inhoud. Mensen die buiten de VS wonen, hebben bijvoorbeeld geen toegang tot HULU. Waarom? Nou, HULU is strikt een Amerikaanse dienst. Hetzelfde geldt voor BBC iPlayer, dat alleen werkt voor inwoners van het VK.

Geo-beperking is één ding, maar een show of film beperken tot een bepaalde regio is iets heel anders. Terwijl het eerste meestal te wijten is aan het niet beschikbaar zijn van een dienst in een regio, zoals in het geval van HULU, is het laatste een geval van licentieovereenkomsten voor inhoud. Netflix en Amazon Prime Video beperken verschillende shows alleen tot de Verenigde Staten vanwege hun licentieovereenkomsten.

Gelukkig kun je al deze beperkingen omzeilen met een hoogwaardige VPN-streamingdienst. Grote VPN-providers kunnen al deze sites gemakkelijk deblokkeren. Deze services implementeren hun eigen VPN-functies om gebruikers de mogelijkheid te geven naadloos verbinding te maken met hun favoriete streaming-sites.

De 10 beste VPN-services in de VS

Hier met actiecoupon CyberScrub vindt u de beste kortingsbonnen en aanbiedingen om de meest gerenommeerde VPN-services op de markt te kopen!

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor CyberScrub?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor CyberScrub.

Hoeveel kan ik besparen met CyberScrub?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij CyberScrub, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een CyberScrub kortingscode in?

Om een kortingscode van CyberScrub te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft CyberScrub gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij CyberScrub. Gemiddeld biedt CyberScrub + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij CyberScrub?

Je kunt besparen bij CyberScrub door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij CyberScrub geldig?

Elke promotiecode van CyberScrub heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige CyberScrub aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat CyberScrub geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

 1. Kortingsbon Antivirus CyberScrub
 2. Dus wat is het virus?
 3. En de antivirus?
 4. Waarom heb je antivirussoftware nodig?
 5. Welke schade kan een virus op uw computer aanrichten?
 6. Is uw computer beter OFF zonder CyberScrub antivirus ?
 7. De 10 beste antivirussen in Brazilië
 8. Wat is spyware?
 9. Veelvoorkomende soorten spyware
 10. adware
 11. Trojaanse paarden
 12. Tracking-cookies

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van CyberScrub?
 2. Waar vind ik informatie over CyberScrub?
 3. Wat is een kortingscode van CyberScrub?
 4. Wat is het adres van CyberScrub?
 5. Levert CyberScrub gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van CyberScrub

CyberScrub VPN's werken door internetverkeer te coderen en om te leiden via een externe server. Hierdoor lijkt de activiteit van de gebruiker afkomstig te zijn van de externe server, waardoor hun werkelijke locatie wordt verdoezeld. VPN's bieden ook beveiligingsfuncties zoals bescherming tegen DDoS-aanvallen en het filteren van kwaadaardig verkeer.

VPN's hebben veel voordelen, maar ze hebben ook enkele risico's. Gratis VPN's kunnen bijvoorbeeld gebruikersgegevens verzamelen en verkopen aan derden. Ook kunnen VPN's de snelheid van uw internetverbinding beïnvloeden, vooral op netwerken met een lage bandbreedte. Met een goed g

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij CyberScrub

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.