Dyson Actiecodes

Dyson Kortingscode 25% ( kortingscodes Dyson België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Dyson België ✅ 13 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Dyson Kortingscode van 19 Mei 2024 ✅ Kortingen Dyson al 30 keer gebruikt.

Dyson Deals • Verloopt over 6 dagen
Profiteer van deze aanbieding en ontvang tot 25% korting op geselecteerde producten Bezoek de website en check
Bekijk deal
28 keer gebruikt
Dyson Deals • Verloopt over 2 dagen
Profiteer van deze aanbieding en ontvang €100 korting op luchtverfrissers bij Dyson Bezoek de website en check
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Dyson Deals • Verloopt morgen
Profiteer van deze aanbieding en bespaar €50 op geselecteerde Dyson Purifier Cool luchtreinigers Bezoek de website en check
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Dyson Deals • Verloopt over 6 dagen
Profiteer van deze aanbieding en ontvang tot €50 korting + gratis cadeau bij Dyson Bezoek de website en check
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Dyson Deals • Verloopt over 17 dagen
Profiteer van deze aanbieding en ontvang direct €50 korting op een absolute v11 extra bij Dyson Bezoek de website en check
Bekijk deal
2 keer gebruikt

Als je maar één handheld nodig hebt, de Dyson V7 Trigger Handheld, laat de V7 Trigger de lange bus van het V7-batterijstickmodel weg, maar is verder hetzelfde. Als je al een steelstofzuiger hebt en alleen een kruimelzuiger nodig hebt, bijvoorbeeld voor op de bank, kun je met dit model geld besparen of een waardebon inwisselen. Er is ook een speciale Auto + Boot uitvoering met meer accessoires, zoals B. een autolader. Ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren, Dyson Ball Animal 2

De Ball Animal 2 is de sterkste stofzuiger van de Dyson - drie keer zo sterk als de V7. Staande stofzuigers met snoer zijn het krachtigst, maar je kunt er geen handstofzuigers van maken zoals je kunt met steelstofzuigers. De ster van de Ball Animal 2 is een motoraangedreven, klitvrij hulpstuk dat dierenhaar en vacht uit dikke tapijten graaft met tegengesteld draaiende borstelkoppen.

Het wordt ook geleverd met twee typische hulpstukken - een lange, smalle en een brede ring voor algemeen gebruik in huis. Er is nog een submodel genaamd Total Clean, dat wordt geleverd met negen hulpstukken voor CHF 600,00. Voor deze prijs is het moeilijk aan te bevelen, dus blijf bij de reguliere Animal 2. Er zijn niet altijd kortingsbonnen bij Dyson

De James Foundation Dyson biedt de begeleiding, materialen en geld die uitvinders nodig hebben om problemen op te lossen, lateraal te denken en oplossingen te vinden. Tot op heden hebben James en de James Dyson Foundation meer dan £ 100 miljoen gedoneerd aan goede doelen. Engineering speelt een centrale rol bij het stimuleren van innovatie, technologische vooruitgang en economische groei over de hele wereld. In veel landen wordt de kloof tussen vraag en aanbod van ingenieurs echter groter. Wij geloven dat het aanpakken van dit wereldwijde technische tekort begint in de klas. Het is geweldig om reeds bestaande percepties van wat de term 'ingenieur' betekent af te breken en probleemoplossende principes voor studenten van alle leeftijden te promoten. Ik vind het leuk om naar school te gaan en kinderen enthousiast te maken voor techniek. Dat is wat ik denk dat ik miste op school.

Basistechnologie Door technologie te verbeteren en middelen effectief in te zetten, kunnen we meer doen met minder, waardoor producten steeds efficiënter worden. De uitvinding vereist veel vertrouwen en de wens om nieuwe benaderingen te proberen: cyclonen in plaats van nutteloze zakken, lucht met hoge snelheid in plaats van energieverbruikende kachels. De afgelopen twintig jaar hebben we ons gericht op het verminderen van het energieverbruik van onze in gebruik zijnde producten gedurende hun levensduur door middel van efficiëntere motoren, betere batterijen en een efficiënter productontwerp. Het gaat om het bereiken van hogere prestaties, met minder materialen, en voorbeelden hiervan zijn duidelijk in alle machines: dunnere en sterkere kunststoffen, wat betekent dat er minder te doen en te recyclen is; efficiënte motoren die minder energie verbruiken en duurzamere technologieën, zoals leds.


De meest ingewisselde kortingscodes van Dyson

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
25%Pak nu tot 25% korting op artikelen bij Dyson 2024-05-25
€100Krijg €100 korting op luchtreinigers bij Dyson 2024-05-21
€50Bespaar €50 op geselecteerde Dyson Purifier Cool luchtreinigers 2024-05-20
Beste korting Huis en tuin

We openen onze eerste zeer efficiënte geavanceerde productiefaciliteit in Singapore

Het bouwen van een motor die 4 keer sneller is dan andere en met 120.000 tpm draait, vereist de precisie van een volledig geautomatiseerde productielijn. De op zichzelf staande robotproductielijnen van Dyson garanderen de kwaliteit en precisie van onze snelle elektromotoren, terwijl zeer efficiënte processen afval verminderen en de betrouwbaarheid verhogen. Het is een voorbeeld van machines die machines maken, en tegenwoordig raakt elke 2,3 seconden een Dyson digitale motor de productielijn.

Het Dyson Centrum voor Neonatale Zorg gaat open

Royal United Hospital Neonatal Care Center Dyson gebruikt ontwerp en architectuur om de gezondheidsresultaten voor premature baby's te verbeteren. Natuurlijk licht ondersteunt het circadiane ritme en helpt baby's zich bewust te zijn van dag en nacht terwijl ze zich ontwikkelen. De koolstofarme unit is gemaakt van kruiselings gelamineerd hout, dat koolstof vastlegt en snel en schoon te bouwen is in een hygiënische omgeving.

We begonnen te cultiveren

Landbouw is een van de zuiverste vormen van productie. We hanteren een langetermijnbenadering en gebruiken de nieuwste technologie, apparatuur en onderzoek om problemen op te lossen en verbeteringen aan te brengen. Dyson-boerderijen telen duurzaam gewassen met de nadruk op bodemgezondheid, met minder chemicaliën, landdrainage en biodiversiteit. We wekken elektriciteit op met onze anaerobe vergisters en ondersteunen onze lokale gemeenschappen.

Wij pleiten voor een limiet op het motorvermogen voor stofzuigers

De meeste energie die een stofzuiger verbruikt, wordt verbruikt tijdens het gebruik. Dyson voerde campagne om een limiet te stellen aan het motorvermogen om fabrikanten te dwingen te investeren in hoogrenderende technologie. In plaats daarvan heeft de EU een misleidend energielabel voor stofzuigers ingevoerd dat de energie-efficiëntie van stofzuigers met zakken overdreef, door ze leeg en stofvrij te testen, wat niet overeenkomt met het gebruik in de echte wereld. Dyson betwistte dit via het EU Hof van Beroep en won uiteindelijk.

We beginnen schone energie op te wekken uit anaerobe vergisting.

We beginnen elektriciteit op te wekken door middel van anaërobe vergisting, waarbij turbines draaien op gas gemaakt van afbreekbare materie. Afval (digestaat genaamd) wordt gebruikt om de grond te bemesten om de oogstopbrengsten te verbeteren, elektriciteit wordt gebruikt om huizen en boerderijen van stroom te voorzien, terwijl overtollige warmte wordt gebruikt om graan te drogen. Het is een super efficiënt systeem.

We zijn begonnen met het reinigen van de lucht in de huizen

De Dyson Pure Cool™ luchtzuiveringsventilator, de eerste Dyson luchtreiniger, bewaakt automatisch de luchtkwaliteit. Naast het opvangen van pollen, schimmels, bacteriën en geuren, kan het ultrafijne deeltjes vasthouden en schonere lucht gelijkmatig door de kamer verdelen. Dankzij onze verbeterde filtratietechnologie vangt de Dyson Pure Hot + Cool Link ™ -zuiveringsverwarmer nu gassen en 99,95% van de deeltjes zo klein als 0,1 micron op, inclusief formaldehyde, benzeen en huishoudelijke geuren.

We maken gebruik van kunstmatige intelligentie om intelligente machines te ontwerpen

De Dyson 360 Eye™ robotstofzuiger maakt gebruik van de nieuwste machine learning en kunstmatige intelligentietechnologie, ontwikkeld door onze onderzoeksteams. Een 360°-camera gebruiken om een compleet beeld van de kamer te maken - het werkt, intelligent, het meest efficiënt om dat gebied schoon te maken, zodat u geen energie verspilt door gebieden te gaan die u eerder hebt bedekt.

Het vliegveld van Hullavington herstellen

We kochten het voormalige 517 hectare grote vliegveld van het Ministerie van Defensie om onze RDD-inspanningen in het VK uit te breiden. In plaats van te slopen en opnieuw op te bouwen, herstellen we historische structuren om hun rijke geschiedenis te behouden en afval te verminderen. Door kruisgelamineerd hout (CLT) te gebruiken in plaats van beton, hebben we de ecologische voetafdruk verkleind. 8% van alle wereldwijde CO2-uitstoot is afkomstig van de productie van beton en voor elke 1 m3 beton komt 1 ton in de atmosfeer. Cross-gelamineerd hout vangt koolstof op in plaats van het uit te stoten.

We hebben een snellere manier uitgevonden om haar te drogen

Conventionele haardrogers kunnen omvangrijk en moeilijk te manoeuvreren zijn en hete lucht blazen, wat extreme hitteschade kan veroorzaken, en ook haar in het filter kan zuigen en vasthouden. De ingenieurs van Dyson wilden de föhn heroverwegen en ontwierpen de supersonische föhn Dyson. Het wordt aangedreven door de Dyson digitale motor, die een krachtige luchtstroom creëert om het haar snel te drogen. Intelligente warmtecontrole meet en regelt de luchttemperatuur om het haar te beschermen tegen extreme hitteschade, waardoor er minder verbruiksartikelen nodig zijn voor warmtebehandeling.

James Dyson richtte het Dyson Institute op

Het Dyson Instituut biedt een ander soort diploma aan. Dyson-studenten richten zich op wetenschappelijke en technische theorie op hoog niveau, gecombineerd met real-world toepassing in live projecten. Ze werken samen met wereldexperts in hun vakgebied en komen schuldenvrij uit het hoger onderwijs, nadat ze een salaris hebben verdiend. We hopen dat iedereen ervoor kiest om na hun titel op Dyson te blijven, maar ze zijn niet aan ons gebonden.

Wij bouwen een elektrisch voertuig

Voortbouwend op eerdere inspanningen om dieseldeeltjes op te vangen, begonnen de ingenieurs van Dyson te werken aan een elektrisch voertuig op batterijen om het wereldwijde probleem van voertuigvervuiling op te lossen door verontreinigende stoffen bij de bron te stoppen, in plaats van op te vangen. Dit project bracht onze expertise in cycloontechnologie, aerodynamica, batterijen, vision-systemen en robotica samen om een elektrische auto te ontwerpen en te produceren. Hoewel het team een fantastische auto ontwikkelde die trouw bleef aan de Dyson-filosofieën, was het project commercieel niet levensvatbaar en werd het in oktober stopgezet. 2019.

We ontwikkelen een lichtkwaliteit die tientallen jaren meegaat

Leds verbruiken 75% minder energie dan conventionele lampen. Wanneer LED's echter oververhit raken, kunnen ze vervagen en verkleuren. Jake Dyson pakte dit aan met Heat Pipe-koeltechnologie om de LED's efficiënt te koelen. Een vacuüm verzegelde koperen buis trekt de warmte naar buiten. Binnenin verdampt een druppel water, waardoor de warmte langs de pijp wordt afgevoerd terwijl deze condenseert, voordat deze door capillaire werking terugkeert naar de LED's. Biedt een ononderbroken, stroomloze koelcyclus die de kwaliteit 60 jaar lang beschermt.

We ontwerpen zuiveringstechnologie die de hele kamer reinigt, met de helft van de energie.

Met realtime luchtkwaliteitsrapporten op het LCD-scherm, detecteert en rapporteert de Dyson Pure Cool™-reinigingsventilator schadelijke luchtverontreinigende stoffen. Er wordt 33% meer gezuiverde lucht door de kamer geprojecteerd, waarbij slechts 50% van de energie wordt verbruikt.

Wij creëren technologie draagbaar luchtcontrolesysteem voor schoolkinderen.

Dyson ontwierp rugzakken voor het detecteren van besmetting voor de Breathe London-studie, in samenwerking met King's College London en de Greater London Authority. Met dit draagbare luchtdetectieapparaat kunnen kinderen de luchtkwaliteit op weg van en naar school meten.

Wij ontwerpen de snelste en meest energiezuinige handdroger

Dankzij onze motor- en luchtstroomtechnologie kan de Dyson Airblade 9kJ handdroger tot 87% minder energie verbruiken dan heteluchtdrogers in Eco-modus, terwijl hij tot 85% minder CO2-uitstoot per droogbeurt produceert dan papieren handdoeken. Het Curved Blade ™ -ontwerp, aangedreven door de Dyson V4 digitale motor, kan 23 liter lucht per seconde verplaatsen, waardoor de Dyson Airblade 9kJ handdroger snel handen droogt in slechts 10 seconden.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Dyson?

Op dit moment zijn er codes en 13 aanbiedingen beschikbaar voor Dyson.

Hoeveel kan ik besparen met Dyson?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 25% bespaard bij Dyson, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Dyson kortingscode in?

Om een kortingscode van Dyson te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Dyson gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 13 aanbiedingen beschikbaar bij Dyson. Gemiddeld biedt Dyson + 13 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Dyson?

Je kunt besparen bij Dyson door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 25% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Dyson geldig?

Elke promotiecode van Dyson heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Dyson aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Dyson geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. We openen onze eerste zeer efficiënte geavanceerde productiefaciliteit in Singapore
 2. Het Dyson Centrum voor Neonatale Zorg gaat open
 3. We begonnen te cultiveren
 4. Wij pleiten voor een limiet op het motorvermogen voor stofzuigers
 5. We beginnen schone energie op te wekken uit anaerobe vergisting.
 6. We zijn begonnen met het reinigen van de lucht in de huizen
 7. We maken gebruik van kunstmatige intelligentie om intelligente machines te ontwerpen
 8. Het vliegveld van Hullavington herstellen
 9. We hebben een snellere manier uitgevonden om haar te drogen
 10. James Dyson richtte het Dyson Institute op
 11. Wij bouwen een elektrisch voertuig
 12. We ontwikkelen een lichtkwaliteit die tientallen jaren meegaat

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Dyson?
 2. Waar vind ik informatie over Dyson?
 3. Wat is een kortingscode van Dyson?
 4. Wat is het adres van Dyson?
 5. Levert Dyson gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Dyson

Als je maar één handheld nodig hebt, de Dyson V7 Trigger Handheld, laat de V7 Trigger de lange bus van het V7-batterijstickmodel weg, maar is verder hetzelfde. Als je al een steelstofzuiger hebt en alleen een kruimelzuiger nodig hebt, bijvoorbeeld voor op de bank, kun je met dit model geld besparen of een waardebon inwisselen. Er is ook een speciale Auto + Boot uitvoering met meer accessoires, zoals B. een autolader. Ideaal voor eigenaren van gezelschapsdieren, Dyson Ball Animal 2

De Ball Animal 2 is de sterkste stofzuiger van de Dyson - drie keer zo sterk als de V7. Staande stofzuigers met snoer zijn het krachtigst, maar je kunt er geen handstofzuigers van maken zoals je kunt met steelstofzuigers. De ster van de Ball Animal 2 is een motoraangedreven, klitvrij hulpstuk dat dierenhaar en vacht uit dikke tapijten graaft met tegengesteld draaiende borstelkoppen.

Het wordt ook geleverd met twee typische hulpstukken - een lange, smalle en een brede ring voor algemeen gebruik in huis. Er is nog een submodel genaamd Total Clean, dat wordt geleverd met negen hulpstukken voor CHF 600,00. Voor deze prijs is het moeilijk aan te bevelen, dus blijf bij de reguliere Animal 2. Er zijn niet altijd kortingsbonnen bij Dyson

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Dyson

Actiecodes13
Beste korting€299
Werkende kortingen0
Gebruikte codes30

Gerelateerde merken

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X