FlixBus Actiecodes

FlixBus Kortingscode ( kortingscodes FlixBus België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van FlixBus België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en FlixBus Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen FlixBus al 0 keer gebruikt.

FlixBus Deals • Verloopt morgen

Alle aanbiedingen op FlixBus. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op FlixBus en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

FlixBus boordapparatuur

Toiletten - Alle FlixBus bussen zijn voorzien van toiletten aan boord, dus ook lange ritten zonder te stoppen zijn geen probleem.

Gratis wifi - In de langeafstandsbussen is standaard gratis wifi beschikbaar voor alle passagiers. Sommige routes zijn uitgesloten van deze service, maar het bedrijf werkt eraan om deze service op grote schaal beschikbaar te maken.

Stopcontacten - Stopcontacten zijn ook verkrijgbaar bij elke stoel op de meeste FlixBus-bussen. Volgens FlixBus zal de rest van de vloot worden geüpgraded, zodat reizigers binnenkort hun elektronische apparaten in alle bussen kunnen opladen.

Hapjes en drankjes - Kleine hapjes en drankjes zijn te koop bij de buschauffeur.

FlixBus Tickets en prijzen - Hoe eerder een ticket wordt geboekt, hoe goedkoper het meestal is. Dit komt omdat de ticketprijzen worden beheerd via een systeem genaamd Yield Management. De prijzen voor een route worden bepaald op basis van verschillende gegevens, zoals: B. hoe vaak ze zijn geboekt en hoeveel tickets er beschikbaar zijn.

Op een populaire route als Berlijn naar München heb je bijvoorbeeld minder kans om het goedkoopste ticket te krijgen dan op een minder bereisde route zoals Siegen naar Darmstadt.

Evenzo wordt verwacht dat de prijzen tijdens de feestdagen zullen stijgen, aangezien het aantal reizigers op die dagen gewoonlijk toeneemt.

Groene en intelligente mobiliteit om de wereld te ervaren - FlixMobility is een jonge mobiliteitsaanbieder die sinds 2013 de manier verandert waarop miljoenen mensen in Europa reizen via het merk FlixBus, een unieke combinatie van technologiestartup, e-commerceplatform en transportbedrijf, werd al snel het grootste intercitybusnetwerk van Europa en hielp miljoenen mensen hun doelen te bereiken. In 2018 werd FlixTrain geïntroduceerd om deze service uit te breiden naar de spoorindustrie. Dankzij een gebruiksvriendelijk boekingssysteem en een uitgebreid dagelijks routenetwerk biedt FlixMobility reizigers de mogelijkheid om de wereld te ervaren, ongeacht hun budget. Onze milieuvriendelijke bussen en langeafstandstreinen voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieunormen en stellen ons in staat een duurzaam, gemakkelijk en comfortabel alternatief te bieden voor privévervoer.

De FlixTravel-ervaring: onze weg naar succes - Ons succes is terug te voeren op de digitalisering van traditioneel busvervoer. Met technologische vooruitgang, zoals ons e-ticketingsysteem, de FlixBus-app, gratis wifi aan boord, GPS live-tracking en een geautomatiseerd vertragingsbeheersysteem, blijft FlixBus een revolutie teweegbrengen in de busreisindustrie. Dankzij intelligente netwerkplanning en dynamisch prijsbeheer kunnen we onze klanten de best mogelijke aanbiedingen bieden. Ons FlixBus-netwerk is gebaseerd op nauwe samenwerkingen met kleine en middelgrote bedrijven en vaak familiebedrijven - onze regionale buspartners - die verantwoordelijk zijn voor de groene FlixBus-vloot. We werken samen met de meest succesvolle particuliere treinoperators in Europa om onze langeafstandstreinen te exploiteren. Door deze partnerschappen komen de innovatie en start-up geest van de FlixMobility-merken samen met de jarenlange ervaring van de traditionele industrie. FlixMobility is opgericht als start-up FlixBus door drie jonge ondernemers in München die de visie hadden om duurzaam busreizen zowel comfortabel als betaalbaar te maken. FlixBus werd officieel geïntroduceerd in 2013 na de deregulering van de busmarkt in Duitsland en ontwikkelde zich snel tot de toonaangevende aanbieder van langeafstandsreizen in het land.


FlixBus doelen

FlixBus is een grote busmaatschappij in Europa met een aanzienlijke dekking in Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Oostenrijk, Nederland, Tsjechië en Zwitserland. FlixBus biedt ook routes naar geselecteerde bestemmingen in Noord-Spanje, Denemarken, Zweden, Roemenië, Slowakije en Polen.

Oostenrijk | België | Kroatië | Tsjechië | Denemarken | Frankrijk | Duitsland | Hongarije

Italië | Nederland | Polen | Roemenië | Spanje | Zweden | Groot Brittanië

FlixBus in Oostenrijk

FlixBus naar Wenen: FlixBus reist naar Wenen vanuit tientallen bestemmingen in Oostenrijk en andere Europese landen, waaronder Duitsland, Italië, Tsjechië, Hongarije, Slowakije, Polen, Roemenië en Nederland. FlixBusse reizen van Wenen naar tal van Europese bestemmingen zoals Boekarest, Boedapest, Bratislava, Berlijn, Hamburg, München, Praag, Rome, Milaan, Venetië, Florence, Ljubljana en Zagreb.

FlixBus in België

FlixBus naar Brussel: FlixBus verbindt Brussel met bestemmingen in Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Nederland, Tsjechië en het Verenigd Koninkrijk. FlixBus rijdt van Brussel naar tientallen populaire Europese bestemmingen, waaronder Parijs, Lyon, Berlijn, München, Praag, Amsterdam, Rotterdam, Kopenhagen en Londen.

FlixBus in Kroatië

FlixBus naar Zagreb: FlixBus biedt routes van Zagreb naar talrijke steden in Kroatië, evenals verschillende internationale bestemmingen in Duitsland, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije en Zwitserland. FlixBus reist van Zagreb naar tal van Europese bestemmingen zoals Boedapest, Wenen, Praag, Berlijn, München en Milaan.

FlixBus in Tsjechië

FlixBus naar Praag: FlixBus reist naar Praag vanuit verschillende Europese landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Polen, Hongarije, Oostenrijk, Kroatië en Nederland. FlixBus exploiteert bussen in tientallen Europese steden, waaronder Londen, Parijs, Amsterdam, Zürich, Berlijn, München, Milaan, Warschau, Krakau, Boedapest, Bratislava, Wenen en Zagreb.

FlixBus in Denemarken

FlixBus naar Kopenhagen: FlixBus reist naar verschillende steden in Denemarken en naar verschillende internationale bestemmingen in Zweden, Duitsland, België en Nederland. FlixBus biedt reizen aan naar Stockholm in Zweden, Brussel in België, Berlijn, Hamburg en Keulen in Noord-Duitsland en naar Amsterdam in Nederland.

FlixBus in Frankrijk

FlixBus naar Parijs: Parijs is de Franse stad die profiteert van het grootste aantal lijnen met FlixBus reist van Parijs naar meer dan 150 bestemmingen in Frankrijk en Europa. FlixBus-bussen van Parijs gaan naar populaire bestemmingen zoals Lyon, Rouen, Toulouse en Straatsburg in Frankrijk en Brussel, Londen, Berlijn, Barcelona en Amsterdam internationaal.

FlixBus naar Straatsburg: FlixBus rijdt van Straatsburg naar bijna 65 bestemmingen. Aan de Franse kant is de hoofdstad van de Elzas verbonden met de steden in het noorden, oosten en zuidoosten van het land (oa Parijs, Marseille, Lille, Lyon). Vanwege de geografische ligging en de dichtheid van het FlixBus-netwerk aan de andere kant van de Rijn, biedt het bedrijf directe bussen naar vele bestemmingen in Zuid- en West-Duitsland, waaronder München en Keulen. Ook is het mogelijk om met FlixBus van Straatsburg naar Milaan, Amsterdam en Zürich te reizen.

FlixBus naar Toulouse: FlixBus rijdt van Toulouse naar meer dan 40 Europese bestemmingen. Veel bestemmingen worden aangeboden in het zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse Zeekust (Marseille en Nice) en aan de Atlantische kust (Bayonne, Bordeaux). FlixBus reist ook van Toulouse naar steden in Noord-Spanje, waaronder Barcelona, Girona en San Sebastian.

FlixBus in Duitsland

FlixBus naar Berlijn: Berlijn is een belangrijk knooppunt voor FlixBus in Duitsland en biedt routes van Berlijn naar tal van steden in Polen, Denemarken, België, Tsjechië, Oostenrijk en Nederland. FlixBus rijdt van Berlijn naar tal van populaire Europese bestemmingen zoals Stockholm, Kopenhagen, Warschau, Krakau, Praag, Wenen, Bratislava, Zagreb, Milaan, Zürich, Parijs, Brussel, Amsterdam, München en Hamburg.

FlixBuses naar München: München is een belangrijk FlixBus-knooppunt in Duitsland en biedt ook routes naar tientallen steden in Kroatië, België, Frankrijk, Oostenrijk en Nederland. FlixBuses reizen van München naar meer dan honderd Europese bestemmingen, waaronder Barcelona, Parijs, Nice, Marseille, Lyon, Rome, Florence, Bologna, Venetië, Milaan, Zürich, Brussel, Amsterdam, Praag, Boedapest, Bratislava, Ljubljana, Wenen, Salzburg en Hamburg.

FlixBus in Hongarije

FlixBus naar Boedapest: FlixBus verbindt Boedapest met 16 andere internationale Europese bestemmingen in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, Kroatië en Tsjechië. Steden waar FlixBus naartoe reist vanuit Boedapest zijn Zagreb, Bratislava, Praag, Berlijn, München, Wenen en Parijs.

FlixBus in Italië

FlixBus naar Florence: FlixBus reist van Florence naar tientallen steden in Italië, evenals geselecteerde belangrijke bestemmingen in Oostenrijk, Kroatië en Zuid-Duitsland. Steden waar FlixBus naartoe reist vanuit Florence zijn Wenen, München, Milaan, Rome en Napels.

FlixBus naar Milaan: Milaan is een belangrijk transportknooppunt voor FlixBus in Europa. FlixBuses reizen van Milaan naar tientallen steden in Italië en Duitsland en selecteren bestemmingen in Frankrijk, Spanje, Kroatië, Slovenië en Nederland. FlixBus reist van Milaan naar Barcelona, Marseille, Lyon, Parijs, Ljubljana, Zagreb, Wenen, Praag, Zürich, Amsterdam, Berlijn, Hamburg, Rome, Florence, Bologna en Napels.

FlixBus naar Rome: Rome is een belangrijk FlixBus-knooppunt in Italië. FlixBuses reizen van Rome naar tientallen steden in Italië, evenals geselecteerde bestemmingen in Duitsland, Oostenrijk en Kroatië. Grote steden waar FlixBus naartoe reist vanuit Rome zijn Wenen, München, Venetië, Milaan, Florence en Napels.

FlixBus naar Venetië: FlixBus heeft zich ontwikkeld tot een grote busmaatschappij in Italië. FlixBuses reizen van Venetië naar tientallen bestemmingen in Italië, evenals grote steden in Kroatië, Oostenrijk, Slowakije, Frankrijk en West-Duitsland. FlixBus biedt routes van Venetië naar steden in Europa zoals Parijs, Stuttgart, München, Wenen, Ljubljana, Rome, Milaan, Florence en Napels.

FlixBus in Nederland

FlixBus naar Amsterdam: Amsterdam is een belangrijk FlixBus-knooppunt dat verbindingen biedt vanuit de Nederlandse hoofdstad naar tientallen steden in België en Duitsland. FlixBus reist van Amsterdam naar veel populaire Europese bestemmingen, waaronder Brussel, Londen, Parijs, Milaan, Kopenhagen, Wenen, Praag, Berlijn, Hamburg, München, Zürich.

FlixBus naar Rotterdam: FlixBus rijdt van Rotterdam naar 31 steden in 6 Europese landen. FlixBus reist van Rotterdam naar meerdere bestemmingen in België, Duitsland, Denemarken en Nederland. De belangrijkste steden waar FlixBus naartoe reist vanuit Rotterdam zijn Parijs, Londen, Amsterdam, Brussel, Berlijn, Hamburg, München, Keulen, Antwerpen en Kopenhagen.

FlixBus in Polen

FlixBus naar Warschau: FlixBus biedt alleen diensten aan grote steden in Polen zoals Warschau, Wroclaw, Krakau, Poznan en Gdansk. FlixBus reist van Warschau naar 10 steden in Polen, Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië, waaronder Berlijn, Neurenberg, Wenen en Praag.

FlixBus naar Krakau: FlixBus biedt service vanuit Krakau naar 19 steden in Europa. FlixBuses vanuit Krakau reist niet naar andere steden in Polen maar naar verschillende steden in Duitsland, Oostenrijk, Oekraïne en Tsjechië, waaronder Wenen, Berlijn, Stuttgart en Praag.

FlixBus in Spanje

FlixBus naar Barcelona: FlixBus is geen grote busmaatschappij in Spanje; Het reist echter van en naar verschillende steden in Noord-Spanje nabij de Franse grens, waaronder Barcelona, Girona, Bilbao en San Sebastian. FlixBus reist van Barcelona naar 24 steden in Frankrijk, Duitsland en Noord-Italië, waaronder Parijs, Bordeaux, Toulouse, Marseille, Nice, Lyon, Milaan en München.

FlixBus in Zweden

FlixBus naar Stockholm: FlixBus reist van Stockholm naar 13 steden in Zweden, Denemarken en Duitsland. Populaire steden waar FlixBus naartoe reist vanuit Stockholm zijn Kopenhagen, Berlijn en Hamburg.

FlixBus in het VK

FlixBuses naar Londen: Londen is de enige stad in het VK waar de FlixBus naartoe reist. FlixBus reist van Londen naar 21 Europese steden in Frankrijk, Duitsland, België en Nederland. FlixBus reist naar Parijs, Lille, Frankfurt, Praag, Keulen, Amsterdam, Rotterdam naar Brussel.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor FlixBus?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor FlixBus.

Hoeveel kan ik besparen met FlixBus?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij FlixBus, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een FlixBus kortingscode in?

Om een kortingscode van FlixBus te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft FlixBus gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij FlixBus. Gemiddeld biedt FlixBus + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij FlixBus?

Je kunt besparen bij FlixBus door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij FlixBus geldig?

Elke promotiecode van FlixBus heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige FlixBus aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat FlixBus geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van FlixBus?
  2. Waar vind ik informatie over FlixBus?
  3. Wat is een kortingscode van FlixBus?
  4. Wat is het adres van FlixBus?
  5. Levert FlixBus gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van FlixBus

  FlixBus boordapparatuur

  Toiletten - Alle FlixBus bussen zijn voorzien van toiletten aan boord, dus ook lange ritten zonder te stoppen zijn geen probleem.

  Gratis wifi - In de langeafstandsbussen is standaard gratis wifi beschikbaar voor alle passagiers. Sommige routes zijn uitgesloten van deze service, maar het bedrijf werkt eraan om deze service op grote schaal beschikbaar te maken.

  Stopcontacten - Stopcontacten zijn ook verkrijgbaar bij elke stoel op de meeste FlixBus-bussen. Volgens FlixBus zal de rest van de vloot worden geüpgraded, zodat reizigers binnenkort hun elektronische apparaten in alle bussen kunnen opladen.

  Hapjes en drankjes - Kleine hapjes en drankjes zijn te koop bij de buschauffeur.

  FlixBus Tickets en prijzen - Hoe eerder een ticket wordt geboekt, hoe goedkoper het meestal is. Dit komt omdat de ticketprijzen worden beheerd via een systeem genaamd Yield Management. De prijzen voor een route worden bepaald op basis van verschillende gegevens, zoals: B. hoe vaak ze zijn geboekt en hoeveel tickets er beschikbaar zijn.

  Op een populaire route als Berlijn naar München heb je bijvoorbeeld minder kans om het goedkoopste ticket te krijgen dan op een minder bereisde route zoals Siegen naar Darmstadt.

  Evenzo wordt verwacht dat de prijzen tijdens de feestdagen zullen stijgen, aangezien het aantal reizigers op die dagen gewoonlijk toeneemt.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij FlixBus

  Actiecodes1
  Beste korting
  Werkende kortingen0
  Gebruikte codes0

  Labels

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

  X