Fnac Actiecodes

Fnac Kortingscode 50% ( kortingscodes Fnac België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Fnac België ✅ 30 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Fnac Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen Fnac al 33 keer gebruikt.

Fnac Deals • Verloopt over 14 dagen
Bespaar tot 50% op uw aankopen Bezoek de website en check
Bekijk deal
17 keer gebruikt
Fnac Deals • Verloopt over 7 dagen
Bespaar tot 45% op tv's Korting geldig op geselecteerde producten Bezoek de website en check
Bekijk deal
2 keer gebruikt
Fnac Deals • Verloopt over 11 dagen
Bespaar tot 35% op computerartikelen Korting geldig op geselecteerde producten Bezoek de website en check
Bekijk deal
2 keer gebruikt
Fnac Deals • Verloopt over 10 dagen
Profiteer van deze Fnac aanbieding en ontvang tot 30% korting op tv's en soundbars Bezoek de website en check
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Fnac Deals • Verloopt over 4 dagen
Bespaar tot 30% op koptelefoons, koptelefoons en luidsprekers Korting geldig op geselecteerde producten Bezoek de website en check
Bekijk deal
2 keer gebruikt

De marktplaats van Fnac Portugal vierde zijn lanceringsjubileum op de 23e. Vanaf het begin groeit het met meer dan 250.000 klanten elk jaar met dubbele cijfers. E-Commerce Director bij Fnac Portugal, Paula Alves, zei: "De markt voor Fnac is de afgelopen zes jaar gestaag gegroeid en het concept is in toenemende mate geconsolideerd op de Portugese markt." De online verkoopdienst heeft ook zijn activiteiten uitgebreid van sport tot cosmetica en parfumerie tot tuinieren, huishoudelijke, decoratieve en doe-het-zelfproducten, met meer dan 60 miljoen producten. Dankzij de markt hebben we de diversificatie van het aanbod voor onze klanten versneld en bereikten zo steeds meer consumenten die ook steeds digitaler worden in hun koopgedrag. Ons doel is dat wanneer de Portugezen iets willen kopen, ze de website Fnac.pt als de bevoorrechte plaats beschouwen waar ze alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Om de best mogelijke klantenservice te garanderen, zijn kwaliteitsindicatoren gedefinieerd die voortdurend worden gecontroleerd.

Fnac is de referentie in de distributie van entertainment en culturele vrije tijd, niet alleen voor Spanje, maar voor heel Europa. Van tijd tot tijd verwijderen ze kortingscodes Fnac zodat u ze op hun website kunt gebruiken en nog meer kunt besparen. In zijn meer dan 25 winkels verspreid over de Spaanse geografie voldoet Fnac aan de behoeften van consumenten in ons land op het gebied van verkoop van elektronica, videogames, boeken, muziek, video en bovendien muziekinstrumenten, merchandising van merken of populaire memes, kinderkleding producten, GPS-artikelen voor sport of thuis en zelfs digitale ontwikkeling met een breed scala aan promotiecodes Fnac om de beste prijzen op de markt te garanderen. Vind hier allerlei kortingscodes Fnac om het brede assortiment artikelen tegen een lagere prijs te kopen. Met onze kortingsbonnen kun je geweldige kortingen krijgen op artikelen zoals draagbare boeken, alles wat met fotografie te maken heeft, schijven, printers, iPads, games, tijdschriften en zelfs kaartjes voor concerten en shows. Profiteer van de geweldige aanbiedingen en promoties die Fnac zijn klanten aanbiedt. Wij bieden u de beste Fnac kortingsbonnen zodat u zoveel mogelijk kunt besparen op uw aankopen van boeken, muziek, films, elektronica, computers, entertainment en nog veel meer producten uit de uitgebreide en gevarieerde catalogus die u kunt vinden in uw online winkel. Met Fnac-locaties in Madrid, Barcelona, Valencia, Zaragoza, Alicante, Asturië, Malaga, San Sebastián, Murcia, Bilbao en La Coruña, kunt u gemakkelijk in korte tijd overal in Spanje verzenden.

De overeenkomst tussen Fnac en onze kortingswebsite zorgt ervoor dat uw aankopen goedkoper zijn dankzij de coupons en aanbiedingen die Fnac ons biedt. Het webportaal van het bedrijf biedt zijn gebruikers de mogelijkheid om op een eenvoudige en veilige manier hun aankopen te doen. De klant kan de artikelen die door het bedrijf worden aangeboden zoeken en beoordelen in de secties waarin het web is gestructureerd, de zoekmachine gebruiken als ze op zoek zijn naar een specifiek product. Fnac online en zijn promotiecodes en kortingen: Als je van cultuur, vrije tijd en entertainment houdt, zal Fnac zeker een van je favoriete winkels zijn waar je boeken, films, elektronische computers en nog veel meer kunt kopen. Nu nodigen we u uit om ook de kortingscodes Fnac te ontdekken waarmee u op een gemakkelijke en eenvoudige manier alle producten van uw favoriete winkel voor een veel lagere prijs dan de gebruikelijke kunt krijgen.


De meest ingewisselde kortingscodes van Fnac

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
50%Fnac biedt tot 50% korting op een selectie van producten 2024-06-08
45%Fnac biedt tot 45% korting op TV's 2024-06-01
35%Fnac biedt tot 35% korting op computerartikelen 2024-06-05
30%Aanbieding Fnac biedt tot 30% korting op tv's en soundbars 2024-06-04

Het begin. Fnac werd geboren in 1954, door de hand van Max Théret en André Essel, twee vrienden die een ander soort vak wilden uitoefenen, gericht op het grootste aantal mensen en niet alleen op de elites. Een handel ter bescherming van de consument, gebaseerd op de vrijheid en verantwoordelijkheid van verkopers. Dit is de genetische erfenis van Fnac, die vandaag nog steeds wordt geclaimd. De aankomst in Portugal. 28 februari 1998 markeerde een keerpunt in het culturele en technologische aanbod in Portugal. Het merk Fnac, dat in 1954 in Frankrijk werd opgericht en slechts bij een minderheid bekend was, veroverde snel de Portugese markt. De reactie van nationale consumenten op het Fnac-concept was zo onvoorspelbaar dat de aanwezigheid van Fnac in Portugal een fenomeen en een uniek geval van succes is gebleken. Fnac staat bekend om zijn ongeëvenaarde aanbod in culturele en technologische producten en zet zich in voor diversiteit, innovatie en differentiatie in dienstverlening. Momenteel zijn er in Portugal 29 fysieke winkels Fnac (Lissabon Airport; Amoreiras; Alfragide; AlgarveShopping; Almada; Braga; CascaisShopping; Chiado; Coimbra; Colombo; Évora; Faro; GaiaShopping; GuimaraesShopping; IST; LeiriaShopping; Lagos; Loulé; Madeira ; MarShopping; Montijo; NorteShopping; Oeiras; Saldanha; Santa Catarina; Setúbal; Vila Real; Viseu; Vasco da Gama) en een online winkel (Fnac.pt), leider in e-commerce in Portugal. Naast de diversiteit aan producten die in de winkels verkrijgbaar zijn, biedt Fnac tal van diensten aan zijn klanten, zoals Fnac-laboratorium, Clinica Fnac, verschillende verzendmethoden, exclusieve campagnes voor leden, Click in Store en MarketPlace-aanbiedingen. Maar meer dan dat. Kopen bij Fnac is een unieke ervaring beleven en vooroplopen op het gebied van technologie met een gedifferentieerde service. Fnac zorgt voor een omnichannel-ervaring voor zijn klanten en biedt zijn volledige aanbod vanaf elke plaats of elk apparaat, op elk moment. De website van de virtuele winkel Fnac biedt producten zoals boeken, cd's, dvd's, games, computers, elektronica, onder anderen. Informeer ook naar de betalings- en bezorgmethoden.

Fnac is een winkel die culturele en elektronische producten verkoopt. Het heeft fysieke winkels in zes steden in het hele land en verkoopt landelijk via de website.

De geschiedenis van Fnac begint in Frankrijk, meer dan 60 jaar geleden. De winkel werd geboren onder de naam Fédération nationale d'achats des cadres (Nationale Federatie van Inkoop voor Executives), en werd in 1954 opgericht als een aangesloten discountclub.

Tussen de jaren zestig en zeventig breidt de winkel haar activiteiten uit, begint ze boeken te verkopen en begint ze het grote publiek te bedienen.

In Brazilië is de winkel sinds 1999 aanwezig, in São Paulo. In 2005 begon de winkel met online activiteiten en omdat veel consumenten geloven dat Fnac betrouwbaar is, heeft de winkel klanten in het hele land.

In 2017 werden de Braziliaanse activiteiten van Fnac gekocht door Livraria Cultura, een ander belangrijk merk in de sector van culturele producten - wat de winkel hier in het land nog meer gewicht en relevantie geeft.

Diversiteit aan producten

Fnac staat bekend om zijn diversiteit aan producten. Hoewel het wordt herinnerd, biedt de winkel in eerste instantie voor de verkoop van boeken producten voor thuis en technologie-artikelen, naast het wijdverbreide bedienen van het geek-publiek.

De website is onderverdeeld in productsecties. Zijn zij:

Huishoudelijke apparaten;

Kleine huishoudelijke apparaten;

computergebruik;

Smartphones;

tv's;

Geluid;

Fotograaf;

Boeken;

Films en series;

Muziek;

Spel;

nerd;

Stationaire winkel;

Speelgoed.

Wil je boeken kopen voor Fnac, maar weet je niet welke of welke titels? Bekijk onze lijst met de beste boeken die je tot eind 2018 kunt lezen en maak je keuze.

Hoe te kopen bij Fnac?

Voor degenen die al denken dat Fnac betrouwbaar is en in de winkel willen kopen, laten we je stap voor stap zien om je bestellingen te plaatsen.

1. Schrijf je in in de winkel

Ga naar de Fnac-website en klik op de knop 'Enter', rechts bovenaan de pagina. Als u al klant bent, hoeft u alleen uw inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord) in te voeren. Anders registreren, informeren via e-mail en andere persoonlijke gegevens.

Er wordt een bericht naar uw e-mailadres gestuurd waarmee de registratie op de website wordt bevestigd. U kunt pas aankopen doen nadat u dit bericht heeft geopend en bevestigd.

2. Selecteer uw producten

Navigeer tussen de secties van de online winkel en kies de producten die u wilt. Ze worden opgeslagen in uw 'winkelwagentje'.

Vergeet niet alle kenmerken van het product te controleren, zoals grootte, volume, hoeveelheid, enz. Dit is van fundamenteel belang bij aankopen op internet en veel mensen zijn ontevreden over de aankoop, juist omdat ze geen aandacht besteden aan de beschrijvingen.

3. Controleer de bestellingen en kies de betaal- en bezorgmethode

Controleer ten slotte of alle bestellingen correct zijn en selecteer de betalings- en leveringsvorm. U kunt het product thuis ontvangen tegen betaling van de vracht, die van regio tot regio verschilt, of het kan in sommige gevallen gratis zijn.

Als u wilt, kan de klant naar een van de winkels van Fnac gaan, als hij zich in een van de zes regio's met fysieke eenheden van het bedrijf bevindt, en het product daar afhalen.

Ga naar de adrespagina van Fnac om winkeladressen te controleren.

oupon 80% OFF bij Fnac Store

Fnac Kaart | Nog een faciliteit voor de klant

Fnac biedt klanten twee kaartopties om de winkelervaring in de winkel te verbeteren.

De klantenkaart geeft toegang tot exclusieve aanbiedingen en voordelen bij partnerbedrijven, zoals kortingsopties. De jaarlijkse vergoeding is R $ 60.

De creditcard geeft naast al deze voordelen extra punten in het Mastercard puntenprogramma en is in elke winkel te gebruiken. De jaarlijkse vergoeding is R $ 129.

Is Fnac betrouwbaar?

Om te antwoorden of Fnac betrouwbaar is, hebben we zowel de praktische bruikbaarheid van het browsen op de website, de veiligheid van het virtuele platform als de winkelervaring geanalyseerd die zijn gerapporteerd door klanten die al met de winkel hebben gewerkt.

Betaalmethoden

Fnac accepteert creditcards van Visa, Mastercard, Diners, American Express en Aura. Ze moeten worden uitgegeven in Brazilië en alle betalingen zijn onderhevig aan analyse.

De klant kan ook betalen met boleto bancário, wat kan worden gedaan via internetbankieren of een bankfiliaal - alleen geldig voor contante betaling.

Tot slot, wie een rekening bij Itaú heeft kan ook binnen 3 werkdagen een bankoverschrijving doen, met betalingsbevestiging.

Sitebeveiliging

De site is gecertificeerd door VTEX, een beveiligingsbedrijf dat de bescherming garandeert van gegevens die naar de site worden verzonden, zoals creditcardnummer, wachtwoorden en gevoelige persoonlijke informatie.

Dit zorgt voor vertrouwelijkheid en bescherming van alle gegevens die door de klant worden verstrekt, zodat deze informatie alleen intern en altijd in het voordeel van de consument wordt gebruikt.

Winkel met geregistreerd CNPJ en vast administratief adres

Een ander detail dat de betrouwbaarheid van de winkel bevestigt, is het vaste adres en de CNPJ-registratie. Het hoofdkantoor is gevestigd op Av. Paulista, in São Paulo, en is geregistreerd bij CNPJ 62.410.352 / 0001-72.

Het heeft ook een antwoordapparaat, dat bereikbaar is op vrijdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 9u tot 18u. De nummers zijn (11) 3371-0100.

de reputatie van Fnac in Claim Here

Fnac is een betrouwbare claim hier:

Reclame Aqui is hét internetportaal als het gaat om de reputatie van een winkel/merk/bedrijf.

In 2017 ontving Fnac online 2031 klachten op de website en reageerde op hun 2001 - een percentage van 98,5%. In totaal werd 77,3% van de dossiers opgelost, met een gemiddelde responstijd van 16 dagen en 2 uur.

Van het totale aantal eisers zou 43,9% terugkeren om zaken te doen, wat de winkel als 'Regular', volgens de servicenormen van Reclame Aqui.

De meeste dossiers hebben betrekking op tussenliggende achterstanden (1911 klachten) en problemen in verband met de afronding van de aankoop.

Ebit beoordeelt dat Fnac betrouwbaar is

Fnac is betrouwbaar ebit

Ebit is ook een ander belangrijk portaal voor het evalueren van virtuele winkels, dat de ervaring met de merken rechtstreeks bij de consument verifieert en kwaliteitsstempels geeft aan de aankoopplatforms.

De notities zijn zeer up-to-date, rekening houdend met de records die in de afgelopen 90 dagen zijn gemaakt, wat de consument een realistisch overzicht garandeert, rekening houdend met het recente moment van het bedrijf, volgens de volgende criteria:

Koopbeslissing;

Winkel ervaring;

Aankooptevredenheidsonderzoek;

Onderzoek na verkoop;

Product zoeken.

Volgens Ebit is Fnac betrouwbaar: de winkel heeft het zilveren zegel, wat de site als 'zeer goed' classificeert.

Volgens klantrecensies werd 84,09% van de aankopen op tijd gedaan en 79,55% van hen zou terugkeren om een product te kopen bij Fnac.

Evaluatie van de winkel en andere portals

De website van Bom de Marca, die ook de klanttevredenheid over merken beoordeelt, classificeert Fnac als betrouwbaar.

Fnac is een betrouwbaar goed merk!

De algehele reputatie van de online winkel kreeg de totale score - 5 sterren. Dit aantal houdt rekening met:

Ook de website van Buscapé, die productprijzen in verschillende webwinkels vergelijkt, wordt beoordeeld. Volgens de stemmen geregistreerd door klanten, werd 85% van de transacties als positief beschouwd en had slechts 15% van de analyses een negatieve inhoud - nog een site die de veiligheid en betrouwbaarheid van Fnac bewijst.

Fnac is een winkel van goed, een partner van Risü in de verspreiding van goede acties, die helpen om de wereld te veranderen - met jouw hulp natuurlijk!

We garanderen dat Fnac betrouwbaar en veilig is - daarom heeft het op beide punten Risü-zegels ontvangen.

Klanten beoordelen de winkel nog steeds met een score van 3.07, op een totaal van 5.

Iedereen die bij Fnac koopt, met behulp van het Risü-platform, koopt zeker boeken, elektronica en verschillende andere producten in een veilige en kwaliteitswinkel en krijgt nog steeds exclusieve kortingen.

Risü geregistreerde consumenten kunnen onmisbare promoties krijgen, met tot 80% korting.

De prijs is lager en u kiest toch een sociale instelling naar keuze om een deel van de waarde van uw aankopen toe te kennen, zonder enige verhoging van de uiteindelijke aankoopprijs.

Krijg hier toegang tot uw Fnac na Risü-kortingsbon en ontdek een nieuwe manier van winkelen, met voordelen voor veel mensen.

Onze klanten moeten hun producten kunnen vinden, ongeacht het kanaal, en we bieden hen een volledig scala aan flexibele ervaringen in verschillende formaten, waaronder aankoop op internet en ophalen in de winkel, of online aankoop van een product dat niet op voorraad is in een winkel en levering volgens de door de klant gekozen optie.

Deze omnichannelstrategie is gebaseerd op drie complementaire pijlers:

Een sterke online aanwezigheid: het gecombineerde totale publiek op onze verkoopsites maakt Fnac Darty de op één na grootste e-commercegroep in Frankrijk, waarbij de verkoop van mobiele telefoons een steeds grotere rol speelt. Onze beide merken hebben ook marktplaatsen die openstaan voor retailpartners, waardoor we bijna 30 miljoen aanbiedingen online kunnen aanbieden.

Bezorgservices die voldoen aan optimale marktnormen: Fnac en Darty streven er voortdurend naar om hun klanten een reeks efficiënte, op maat gemaakte bezorgservices aan te bieden, waaronder standaard 24-uurs bezorging, 2-uurs koeriersbezorging of avondbezorging op maat van de klant. Als onderdeel van het Fnac+-programma hebben Fnac-leden naar eigen goeddunken gratis toegang tot alle bezorgservices van het merk.

Een voortdurend groeiend winkelnetwerk: om de nabijheid van zijn klanten te versterken, is Fnac Darty: haar winkelnetwerk verder uitbreiden door specifiek franchisewinkels te openen in de meer beperkte verzorgingsgebieden. Deze brede territoriale dekking maakt uitbreiding van de Click & Collect-service mogelijk: klanten van het ene merk kunnen hun aankopen online laten bezorgen in een winkel van het andere merk. Door de toenemende digitalisering van de verkooppunten van het netwerk, is het ons doel om een winkelervaring in de winkel te bieden die net zo gepersonaliseerd en vloeiend is als de online ervaring van een klant.

Fnac Darty voert ook het tempo op van alle aspecten van het omnichannelsysteem in het buitenland, om geleidelijk al zijn geografische regio's op dezelfde standaard te brengen als die welke in Frankrijk is ontwikkeld, dwz het consolideren van het internet en het mobiele systeem, het versterken van de leveringsaanbod en het vergroten van de dekking van het winkelnetwerk.

HMY en La Fnac werkten voor het eerst samen in 2005: het verkooppunt in Sainte Geneviève des Bois was het eerste van vele. De retailer, gespecialiseerd in vrije tijd en technologie, vertrouwde HMY zijn winkelinrichting toe: rekken, onthaalbalie en informatiebalies. Samen ontwikkelden ze het winkelconcept. De retailer wilde een meer gemak-achtig concept, met behoud van de identiteit van La Fnac. Om aan de behoeften van La Fnac te voldoen, ontwikkelde HMY voor elke productsector een specifieke reeks rekken, met lage witte meubels in de gangpaden: multimedia, kaarten en cultuur.

La Fnac: een innovatieve retailer

Geconfronteerd met de toenemende concurrentie van internet, koos La Fnac voor innovatie en diversificatie. 2015 was het jaar van de uitbreiding van een nieuw concept genaamd Fnac Connect, gewijd aan aangesloten apparaten en telefonie. Dit concept is ofwel in speciale verkooppunten ofwel in specifieke shop-in-shops ingezet.

HMY en La Fnac: over de grenzen heen

HMY heeft de retailer ook begeleid bij de wereldwijde inzet van zijn concept. Binnenkort wordt er een verkooppunt geïnstalleerd in België. Het technisch ontwerpbureau, de productie, de toeleveringsketen en de installatieteams zijn slechts enkele van de vele afdelingen die met succes hebben bijgedragen aan de La Fnac-projecten.

Het project richtte zich op de restauratie van een gebouw uit de jaren vijftig en de transformatie ervan tot een 'Fnac'-winkel, de Franse multinational gespecialiseerd in boeken, elektronica en muziek. De winkel heeft een totale oppervlakte van 3.800 m2, waarvan 2.000 m2 in gebruik als depot en kantoren.

Op 1 juli opende de eerste Fnac-winkel in Congo in het hart van het Grand Fleuve-winkelcentrum, Brazzaville. Met een oppervlakte van 450 m2 komt deze nieuwe winkel tegemoet aan de toenemende vraag van de Congolese bevolking naar technische en culturele producten en biedt het het volledige gamma Fnac aan: boeken, platen, dvd's, gaming, geconnecteerde objecten, geluid, foto, tv, games / speelgoed. Voor Mercure International heeft deze nieuwe locatie in het hart van Grand Fleuve Shopping Mall, een gebouw met 2 verdiepingen van 11.000 m2 gebouwd volgens internationale normen en uitgerust met liften en roltrappen, een symbolische waarde en weerspiegelt de passie voor culturele diversiteit, passie voor de mensen, die dit land vertegenwoordigen, degenen die deel uitmaken van het Mercure International-team.

Cultuur, vrije tijd en technologie!

Fnac is een Franse winkelketen die gespecialiseerd is in alles wat met cultuur, vrije tijd en technologie te maken heeft. Met meer dan 600 winkels over de hele wereld biedt Fnac klanten het beste op het gebied van producten, service, advies en ondersteuning. Klanten worden aangemoedigd om te lezen, deel te nemen aan evenementen, persoonlijke kunst te tonen en deel te nemen aan amusementsmogelijkheden.

Fnac.pt, beheerd door Fnac Portugal-Actividades Culturais e Distribuição de Livros, Discos Multimédia e Produtos Técnicos, Lda., is een online winkel met nationaal gerichte verkoop. De netto-omzet van de e-commerce wordt bijna volledig in Portugal gegenereerd. Wat het productassortiment betreft, is Fnac.pt een allround online winkel, met producten in verschillende categorieën, zoals 'Elektronica & Media', 'Speelgoed, Hobby & DIY' en 'Meubels & Apparaten'.

De productmix van Fnac is gedifferentieerd: boeken, cd's, dvd's, audioapparatuur, video, telefonie, fotografie, computers en diensten. Er zijn momenteel tien winkels in Brazilië, naast de website Fnac.com.br

Sluit je aan bij een netwerk van dromerige digitale ondernemers, gepassioneerd door affiliate marketing!

Fnac Darty is een toonaangevende retailer van huishoudelijke apparaten, elektronica en entertainmentartikelen in 5 landen met 4 merken, een grote productcatalogus van 15 miljoen producten, een jaarlijkse omzet van € 7 miljard en een groeiende database van 14 miljoen klanten.

Fnac Warenhuis is slechts één van de trekpleisters om te ontdekken in Nice. Alleen op Agoda.com kunnen bezoekers de beste hoteltarieven vinden in de buurt van vele winkelcentra en gebieden. De keuze aan accommodaties in de omgeving van Fnac Warenhuis varieert enorm, van luxueuze hotels tot betaalbare pensions.

Agoda.com's beveiligde online boekingsformulier maakt het eenvoudig om hotels te reserveren in de buurt van Fnac Warenhuis. Onze stadspagina in Nice bevat handige zoekhulpmiddelen en uitgebreide hotelinformatie waardoor u gemakkelijk hotels kunt zoeken. Met meer dan 150.000 hotels wereldwijd, is het eenvoudig om hotels op Agoda.com te vinden nabij interessante punten zoals Fnac Warenhuis.

Fnac van l'Illa Diagonal uit Barcelona biedt de beste technologische producten, elektronica, boeken, muziekgadgets en nog veel meer. Fnac is een winkel waar je kunt shoppen, maar biedt ook gratis tentoonstellingen en activiteiten voor elk type publiek.

Fnac werd in 1954 in Frankrijk opgericht en werd de eerste Europese distributeur van culturele en vrijetijdsproducten. Het is een uniek voorbeeld van de alliantie tussen commercie en cultuur die tot doel heeft haar klanten de meeste informatie te geven om hen te helpen tijdens hun aankoopproces. Momenteel heeft het meer dan 150 vestigingen in 9 landen.

Behalve trouw aan zijn inzet voor cultuur, is Fnac een van de belangrijkste culturele agitatoren in het land. Het geeft artistieke creaties een permanente ondersteuning; het organiseert jaarlijks meer dan 300 culturele activiteiten, plant projecten om nieuwe makers te ontdekken en organiseert maandelijks een fototentoonstelling.

Dit etablissement biedt haar klanten parkeervoordelen in L'Illa Diagonal. In de winkel kunt u alle voorwaarden raadplegen. Je kunt ook lid worden van de Fnac-lidmaatschapsclub! Wacht niet langer en bezoek ons!

Fnac heeft een ongeëvenaard aanbod in culturele en technologische producten - boeken, muziek, films, geluids- en beeldtelecommunicatie en informatietechnologie en games.

U kunt ook rekenen op talloze diensten zoals het bestellen van boeken en records, leveringen aan huis, after-sales service, Fnac laboratorium, Clinica Fnac, verschillende verzendmethoden, exclusieve acties voor leden, Click in Store en MarketPlace-aanbieding.

Deze megawinkel, die in december 1993 werd ingehuldigd, is eigendom van de Franse groep Fnac en is een belangrijk referentie- en ontmoetingspunt voor culturele evenementen en de consumptie van vrije tijd, cultuur en technologie in de stad. Beschouwd als de vlaggenschip Fnac-winkel in Spanje, kunt u hier allerlei soorten audiovisuele producten, boeken, muziek, kaartjes voor shows, films, videogames en nieuwe technologieën kopen, met personeel voor u klaar om deskundig advies te geven.

Bovendien was Fnac het eerste bedrijf in de retaildistributiesector dat gratis culturele activiteiten en ondersteuning van artistieke creatie aanbood. De Fnac-winkel in Calle Preciados is de thuisbasis van het Forum Fnac, waar allerlei soorten evenementen worden gehouden, van concerten tot signeersessies, maar ook voor lezingen, tentoonstellingen, workshops, filmvertoningen en kinderactiviteiten.

Naast de dagelijkse activiteiten speelt de winkel een prominente rol bij grote culturele vieringen, zoals Wereldboekendag, Photoespaña en Wereldmuziekdag.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Fnac?

Op dit moment zijn er codes en 30 aanbiedingen beschikbaar voor Fnac.

Hoeveel kan ik besparen met Fnac?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij Fnac, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Fnac kortingscode in?

Om een kortingscode van Fnac te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Fnac gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 30 aanbiedingen beschikbaar bij Fnac. Gemiddeld biedt Fnac + 30 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Fnac?

Je kunt besparen bij Fnac door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 50% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Fnac geldig?

Elke promotiecode van Fnac heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Fnac aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Fnac geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Fnac?
  2. Waar vind ik informatie over Fnac?
  3. Wat is een kortingscode van Fnac?
  4. Wat is het adres van Fnac?
  5. Levert Fnac gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van Fnac

  De marktplaats van Fnac Portugal vierde zijn lanceringsjubileum op de 23e. Vanaf het begin groeit het met meer dan 250.000 klanten elk jaar met dubbele cijfers. E-Commerce Director bij Fnac Portugal, Paula Alves, zei: "De markt voor Fnac is de afgelopen zes jaar gestaag gegroeid en het concept is in toenemende mate geconsolideerd op de Portugese markt." De online verkoopdienst heeft ook zijn activiteiten uitgebreid van sport tot cosmetica en parfumerie tot tuinieren, huishoudelijke, decoratieve en doe-het-zelfproducten, met meer dan 60 miljoen producten. Dankzij de markt hebben we de diversificatie van het aanbod voor onze klanten versneld en bereikten zo steeds meer consumenten die ook steeds digitaler worden in hun koopgedrag. Ons doel is dat wanneer de Portugezen iets willen kopen, ze de website Fnac.pt als de bevoorrechte plaats beschouwen waar ze alles kunnen vinden wat ze nodig hebben. Om de best mogelijke klantenservice te garanderen, zijn kwaliteitsindicatoren gedefinieerd die voortdurend worden gecontroleerd.

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij Fnac

  Actiecodes30
  Beste korting€449
  Werkende kortingen0
  Gebruikte codes33

  Labels

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

  X