Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
Huobi Actiecodes

Huobi Kortingscode 100% (6 kortingscodes Huobi België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van Huobi België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 6 Huobi Kortingscode van 17 Juni 2024 ✅ Kortingen Huobi al 6 keer gebruikt.

Huobi Actiecodes • Verloopt morgen

Bent u op zoek naar een Huobi verwijzingscode? ontvang 30% OFF handelskosten op Huobi en een welkomstbonus van $170 op de Huobi exchange

Huobi global geeft wereldwijd diensten, het is een op singapore gebaseerde cryptocurrency uitwisseling meld u aan met onze uitnodigingscode hierboven en begin met handelen in cryptocurrency futures en spotmarkt met enkele van de laagste kosten in de branche meld u nu aan met onze verwijzingscode de korting wordt teruggestort op uw rekening in de vorm van usdt, punten of ht korting aandeel van usdt, punten en ht zijn 30%
9223
Toon code
5 keer gebruikt
Huobi Actiecodes • Verloopt over 15 dagen

Huobi uitnodigingscode om $300 + tot 100% korting op handelskosten te krijgen

Huobi uitnodigingscode om tot 100% korting te krijgen en CASHBACK op handelskosten Huobi geeft $300 bij aanmelding aan elke nieuwe gebruiker die een account maakt met de uitnodigingscode Huobi loopt een verwijs en verdien programma waarin het aanbod u krijgt 50% extra korting op handelskosten als u ervoor kiest om te betalen met een puntenkaart of Huobi token Huobi biedt ook kortingen tot 50% op elke verwijzing dus waarom zou u geen uitnodigingscode gebruiken voordat u zich registreert op de wereldwijde website of app van Huobi
9223
Toon code
0 keer gebruikt
Huobi Actiecodes • Verloopt over 12 dagen

Ontvang uw Huobi uitnodigingscode om $300 + tot 100% korting op handelskosten te krijgen

Huobi uitnodigingscode om tot 100% korting te krijgen en CASHBACK op handelskosten Huobi geeft $300 bij aanmelding aan elke nieuwe gebruiker die een account maakt met de uitnodigingscode Huobi loopt een verwijs en verdien programma waarin het aanbod u krijgt 50% extra korting op handelskosten als u ervoor kiest om te betalen met een puntenkaart of Huobi token Huobi biedt ook kortingen tot 50% op elke verwijzing dus waarom zou u geen uitnodigingscode gebruiken voordat u zich registreert op de wereldwijde website of app van Huobi
9223
Toon code
1 keer gebruikt
Huobi Actiecodes • Verloopt vandaag

Verdien $ 1 gratis wanneer u onze Huobi promotiecode gebruikt bij het aanmelden

Meld u aan via deze aanbieding en geniet van dit voordeel
9223
Toon code
0 keer gebruikt
Huobi Actiecodes • Verloopt over 5 dagen

Veilige opslag vertrouw en word vandaag nog lid van Huobi

Klantfondsen die worden bewaard in speciale cold wallets met meerdere handtekeningen 24/7 beveiligingsbewaking speciaal 20,000 btc veiligheidsreservefonds
9223
Toon code
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als Huobi
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
BitStarz Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

Profiteer van de welkomstbonus BitStarz: $500 of 5btc + 180 gratis spins!

Geniet van een uitzonderlijk welkom bij BitStarz met een ongelooflijke welkomstbonus van maximaal $500 of 5btc, plus 180 gratis spins! mis de kans niet om jezelf onder te dompelen in een spannende en winstgevende online casino-ervaring.
ZVIP
Toon code
1 keer gebruikt
Binance Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

Binance promotiecode extra 40% OFF handelskosten + $100 korting op handelskosten aanmeldingsbonus xicm2j1c

Welkom bij Binance, de gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling die een exclusieve promotie-aanbieding biedt voor onze gewaardeerde gebruikers. Door de promotiecode Binance xicm2j1c te gebruiken, kunt u genieten van een extra korting van 40% op de handelskosten en een royale korting van $100 op de handelskosten als aanmeldingsbonus. Met deze tijdelijke mogelijkheid kunt u uw handelservaring optimaliseren en uw winstgevendheid maximaliseren.
2J1C
Toon code
1 keer gebruikt
NewLine.Online Deals • Verloopt over 4 dagen

Registreer u via de verwijzingslink en garandeer voordelen bij NewLine

Geniet en garandeer nu uw voordelen door u te registreren via de verwijzingslink bij NewLine.
Bekijk deal
3 keer gebruikt
Kuna.io Deals • Verloopt over 16 dagen

Registreer u via de verwijzingslink en garandeer voordelen bij Kuna

Geniet en garandeer nu uw voordelen door u te registreren via de verwijzingslink bij Kuna.
Bekijk deal
4 keer gebruikt
Koinbazar Actiecodes • Verloopt over 2 dagen

Registreer u via de verwijzingslink en ontvang voordelen bij het handelen op KoinBX

Profiteer en registreer met de verwijzingscode en garandeer verschillende voordelen bij het handelen bij KoinBX.
9893
Toon code
4 keer gebruikt
Fast Change Deals • Verloopt morgen

Registreer u via de verwijzingslink en garandeer lagere tarieven op Fast Change

Verspil geen tijd en registreer u via de verwijzingslink en garandeer de beste voordelen en laagste kosten bij Fast Change.
Bekijk deal
5 keer gebruikt

Huobi Global is een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen en handhaaft een aanzienlijk marktaandeel samen met andere grote crypto-uitwisselingen. In dit bericht maak je kennis met de Huobi-uitnodigingscode om je registratie op Huobi.com te voltooien. Als je je nog niet hebt aangemeld op Huobi, gebruik dan onze Huobi Referral Link om aan de slag te gaan in de wereld van instant cryptohandel.

Wie zijn Huobi Global?

Huobi Global betrad de blockchain-industrie in 2013 om de financiële sector efficiënter te maken en rijkdom voor iedereen toegankelijker te maken.

Huobi heeft een hele reeks handelsopties met spot- en margehandel, derivaten en futures. Ze hebben ook leningopties en andere manieren om met uw cryptocurrencies te verdienen. Bovendien hebben ze ook hun eigen Huobi-portemonnee beschikbaar voor het beheren van uw crypto-activa.

Gratis

Huobi Wereldwijde uitwisseling

De meest bekende functie van Huobi is waarschijnlijk de Huobi Exchange die momenteel 396 crypto-activa ondersteunt. Dit betekent dat u geen tekort zult hebben aan crypto-handelsparen en gemakkelijk kunt wisselen tussen BTC, ETH, DOT, LTC, XRP. Plus stabiele munten zoals USDT, USDC en hun eigen HUSD- en HT-tokens.

Hoewel Huobi geen FIAT-markten biedt om te handelen, hebben ze wel enkele opties beschikbaar op hun site. U kunt crypto direct kopen met behulp van een creditcard of snellere betalingen voor bijvoorbeeld GBP. Of, afhankelijk van uw locatie, kunt u ook gratis FIAT-valuta's zoals GBP, USD of EURO storten.

Kortingcode

In termen van spothandel op de exchange, kunt u eenvoudige marktorders maken die onmiddellijk worden voltooid, of kiezen voor meer geavanceerde ordertypen zoals limiet-, stoplimiet- en triggerorders.

De handelskosten om hun beurs te gebruiken beginnen bij 0,2% kosten voor maker- of taker-orders. Deze kosten kunnen echter verder worden verlaagd door hun eigen HT-tokens te houden die u via de beurs kunt kopen. Huobi biedt niet alleen spotmarkthandel, maar ook margehandel en derivaten voor meer geavanceerde gebruikers.

Huobi-token (HT)

De Huobi Tokens (HT) zijn in eerste instantie uitgegeven in 2018, met een totale voorraad van 500 miljoen. Het HT-token kan worden gebruikt voor kortingen op vergoedingen, stemmen op uitwisselingsbeslissingen en het verkrijgen van vroege toegang tot speciale evenementen. Bovendien kunt u crypto-beloningen ontvangen van seizoensgebonden terugkopen en handelen met andere cryptocurrencies die op de Huobi-beurs staan vermeld.

Om lagere kosten op het platform te krijgen, houdt u HT gewoon in uw portemonnee en gebruikt u het voor handelskosten. Op deze manier kunt u uw kosten verlagen van 0,2% tot 0,07%. Dit is echter afhankelijk van uw bezit.

Huobi Wereldwijde aanmeldbonus

Huobi Global biedt nieuwe gebruikers momenteel 20% OFF handelskosten, plus een bonus tot $300 wanneer u onze verwijzingscode 7amx4223 gebruikt

 • Gebruik onze Huobi-verwijzingslink om u aan te melden voor een account

 • Zorg ervoor dat code: 7amx4223 is ingevoerd in het veld 'Uitnodigingscode'

 • Voltooi aanmelding en verificatie

Voordelen uitgelegd

 • Diepe liquiditeit: Huobi Global is een van de meest liquide crypto-beurzen ter wereld en biedt diepe liquiditeit in de populaire handelsparen BTC/USDT en ETH/USDT.
 • Zeer groot aantal cryptocurrencies: gebruikers van Huobi kunnen bijna 400 cryptocurrencies verhandelen op de beurs.
 • Heeft opbrengstgenererende kansen: gebruikers kunnen geld storten en rendementen van twee tot drie cijfers verdienen op een reeks cryptocurrencies.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Huobi?

Op dit moment zijn er 6 codes en aanbiedingen beschikbaar voor Huobi.

Hoeveel kan ik besparen met Huobi?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 100% bespaard bij Huobi, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Huobi kortingscode in?

Om een kortingscode van Huobi te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Huobi gemiddeld?

Vandaag zijn er 6 codes en aanbiedingen beschikbaar bij Huobi. Gemiddeld biedt Huobi 6 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Huobi?

Je kunt besparen bij Huobi door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 100% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Huobi geldig?

Elke promotiecode van Huobi heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Huobi aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Huobi geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Inhoudsopgave

 1. Wie zijn Huobi Global?
 2. Huobi Wereldwijde uitwisseling
 3. Huobi-token (HT)
 4. Huobi Wereldwijde aanmeldbonus
 5. Voordelen uitgelegd

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Huobi?
 2. Waar vind ik informatie over Huobi?
 3. Wat is een kortingscode van Huobi?
 4. Wat is het adres van Huobi?
 5. Levert Huobi gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Huobi

Huobi Global is beschikbaar als een webgebaseerd platform en een mobiele app voor Android en iOS. De uitwisseling biedt VIP-accountniveaus op basis van het aantal Huobi Experience (EXP)-punten dat een gebruiker heeft verzameld. Gebruikers verzamelen EXP op basis van hun handelsvolume en cryptocurrency-bezit op de beurs. Afhankelijk van het aantal EXP dat in de afgelopen 30 dagen is verzameld, kan een gebruiker upgraden naar Advanced, Insider, Premier, Ambassador of Partner. Voordelen voor VIP-accounthouders variëren van geschenken tot een persoonlijke accountmanager en verhoogde limieten.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Huobi

Actiecodes6
Beste korting100%
Werkende kortingen6
Gebruikte codes6

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.