America Chip logo

 America Chip Kortingscode $55 Off (6 kortingscodes America Chip België) Maart 2023

Kortingscodes en kortingen van America Chip België ✅ 16 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 6 America Chip Kortingscode van 20 Maart 2023 ✅ Kortingen America Chip al 0 keer gebruikt.

america chip is een Braziliaans bedrijf dat telecommunicatiediensten aanbiedt aan internationale reizigers. Met dekking in meer dan 200 landen is het bedrijf een optie voor diegenen die tijdens hun reizen verbonden willen blijven. De servicekwaliteit van America Chip wordt door veel klanten geprezen. In een evaluatie op de website van Reclame Aqui behaalde het bedrijf een gemiddelde score van 8,4, waarbij meer dan 85% van de klachten werd beantwoord en 70% van de problemen werd opgelost. Veel klanten benadrukten de kwaliteit van de Portugese ondersteuning die het bedrijf biedt en het gebruiksgemak van de internationale chip.

Zoals bij alle telecombedrijven zijn er echter enkele klachten over de verbindingskwaliteit en dekking in bepaalde regio's. Sommige klanten hebben in bepaalde landen problemen gemeld met hun internetverbinding of gesprekskwaliteit, die te wijten kunnen zijn aan het lokale telecommunicatienetwerk of problemen met de mobiele telefoon zelf. Het is belangrijk op te merken dat America Chip niet het enige bedrijf is dat telecommunicatiediensten aanbiedt aan internationale reizigers. Er zijn verschillende andere bedrijven op de markt, zoals EasySim4U en Travel Mobile, die ook telecommunicatieoplossingen bieden voor internationale reizigers. Het is belangrijk om de prijzen en voordelen van elk bedrijf te vergelijken voordat u een aankoop doet. Samenvattend is América Chip een betrouwbaar Braziliaans bedrijf dat telecommunicatieoplossingen biedt voor internationale reizigers. Met dekking in meer dan 200 landen, betaalbare prepaid-abonnementen en ondersteuning in het Portugees, is América Chip een praktische en handige optie voor diegenen die verbonden willen blijven tijdens hun internationale reizen. Het is echter belangrijk om de dekking, de compatibiliteit van mobiele telefoons en de lokale regelgeving te controleren voordat u een aankoop doet.

Kortingscode
Meer winkels
Laatste kortingen
 • Alle
 • Beste deals
 • Kortingscode
 • % Actie
 • € Actie
 • Gratis verzending
 • Acties
2023-03-16 12:13:46
Promo nettoyage de printemps
AEG
2023-03-13 23:32:15
SC - - 1
Slowcabins.be
2023-03-07 16:06:51
Maak je klaar voor de zomer!
Europcar
20/03/2023
-reischip bezoek de America Chip-website en bekijk alle beschikbare plannen om te reizen met de vrijheid en veiligheid van het kunnen communiceren, zelfs in het buitenland.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Dat klopt, America Chip geeft je 10% korting op elke internationale simkaart via deze exclusieve coupon. rennen en genieten
0 maal gebruikt
20/03/2023
Dat klopt, America Chip geeft je 10% korting op elke internationale simkaart met deze exclusieve coupon. aanbieding geldig voor de eerste 30 gebruikers. rennen en genieten
0 maal gebruikt
20/03/2023
-chip mee te nemen, bekijk de beste prijzen en kortingen op America Chip!
0 maal gebruikt
20/03/2023
Aan te komen, of het nu gaat om vakantie, zakenreis, huwelijksreis of uitwisselingsprogramma, wij helpen u verbonden te blijven tijdens uw reis! met onze kortingsbon blijf je verbonden tijdens je reizen, naar welk continent of welk land je ook gaat! bekijk de lijst met meer dan 200 landen met dekking door hier te klikken en reis vandaag nog met je nieuwe internationale chip! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Gebruikt en ga met een gerust hart op reis met uw nieuwe reischip! met onbeperkt bellen, internet dat in sommige abonnementen onbeperkt kan zijn, kun je reizen, met vrienden praten, posten op je sociale netwerken, allemaal met de gemoedsrust dat je altijd verbonden bent! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Klik op deze aanbieding en bekijk de faciliteiten die je nieuwe reischip biedt! met 10 GB en supersnel internet reis je vreedzaam en online naar Europa! Bekijk alle landen waar u onbeperkte snelle 4G-dekking krijgt: Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Slowakije, Slovenië, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Guadeloupe, Frans-Guyana, Griekenland, Nederland, Hongarije , Alands Eilanden, Faeröer Eilanden, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Mayotte, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Réunion Tsjechië, Roemenië, Saint Barthélemy, Saint Martin, San Marino en Zweden, IJsland, Liechtenstein , Noorwegen. coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
. Reis je naar de VS? dus zorg ervoor dat je je reischip krijgt! met 10 GB aan data en hoge snelheid heb je zelfs de mogelijkheid om dekking voor Canada en Mexico in je abonnement op te nemen! of je nu in new york, washington, toronto, quebec, cancun of californië bent, krijg volledige dekking met je nieuwe reischip! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Reischipkaart te reizen naar plaatsen als Las Vegas, Miami, Boston, Vancouver en Mexico City met korting op je nieuwe reischip! blijf verbonden en online, maak van de gelegenheid gebruik om al uw onvergetelijke momenten op uw sociale netwerken te verspreiden zonder u zorgen te hoeven maken over internet! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Heeft 10 gb en supersnel internet om foto's te plaatsen in historische steden zoals onder andere rome, berlijn, parijs, barcelona, madrid, lissabon, oslo, turijn. haal je reischip en maak je reis in alle rust! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Maak vandaag nog uw reis zonder te vergeten verbonden te blijven! We presenteren je een chip die je 10GB internet biedt met 4g+ snelheid, onbeperkte verbindingen en een gratis router! reis vandaag nog en ontdek bestemmingen zoals de Grand Canyon, de Azteekse gebouwen, Banff National Park, en plaats je foto's van geweldige bezienswaardigheden terwijl je verbonden bent! coupon is niet geldig voor producten die al in de uitverkoop zijn.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Garandeer 50% OFF en reis rustig! Ga naar Europese bestemmingen zoals Duitsland, Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Kroatië, Denemarken, Slowakije, Slovenië, Spanje, Estland, Finland, Frankrijk, Gibraltar, Guadeloupe, Frans Guyana, Griekenland, Nederland, Hongarije, Alands Eilanden, Faeröer Eilanden , Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Martinique, Mayotte, Polen, Portugal, Verenigd Koninkrijk, Réunion, Tsjechië, Roemenië, Saint Barthélemy, Saint Martin, San Marino en Zweden, Zwitserland, IJsland, Liechtenstein, Noorwegen en Heb 10 GB supersnel internet!
0 maal gebruikt
20/03/2023
-reischip bezoek steden als new york, los angeles, chicago, houston, philadelphia, phoenix, san diego, san antonio, dallas, detroit, san jose, indianapolis, san francisco, jacksonville, columbus, louisville, austin, baltimore, memphis, milwaukee, boston, washington dc, nashville, el paso, seattle, denver, charlotte, fort worth, portland, oklahoma city, tucson, new orleans, las vegas, cleveland, long beach, albuquerque, kansas city, fresno, virginia beach, san juan, atlanta, sacramento, oakland, mesa, tulsa, omaha, minneapolis, honolulu, miami, colorado springs, pittsburgh, orlando, trenton en blijf altijd verbonden met je nieuwe reischip! geniet van 50% OFF door hier te klikken en reis rustig!
0 maal gebruikt
20/03/2023
Dat klopt, America Chip geeft je 50% korting op internationale reischips voor de Verenigde Staten via deze link. lopen voordat het op is.
0 maal gebruikt
20/03/2023
. De America Chip is de enige die de beste internationale chip op de markt biedt tegen de laagste prijs met een onbeperkt data-abonnement.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Profiteer van deze aanbieding en koop een chip die geldig is in de verenigde staten, mexico en canada met prijzen vanaf u$31. bezoek de website en bekijk de beschikbare abonnementen!
0 maal gebruikt
20/03/2023
Profiteer van deze aanbieding en koop een chip die geldig is in heel europa met prijzen vanaf u$44. bezoek de website en bekijk de beschikbare abonnementen!
0 maal gebruikt
20/03/2023
Profiteer van deze aanbieding en koop een simkaart die geldig is in Zuid-Amerika, Midden-Amerika en de Caraïben vanaf U$49. bezoek de website en bekijk de beschikbare plannen!
0 maal gebruikt
20/03/2023
Degenen die in de hoofdsteden São Paulo en Rio de Janeiro wonen, kunnen de expresleveringsmethode selecteren en hun chip op dezelfde dag ontvangen. koop voor 14.00 uur en ontvang voor 21.00 uur.*
0 maal gebruikt
20/03/2023
Gebruikt een amerikaanse of europese chip en bewaart je braziliaanse nummer in de app. u kunt uw app gebruiken zonder dat u deze opnieuw hoeft te configureren.
0 maal gebruikt
20/03/2023
Als je niet wilt worden losgekoppeld, zal voorbereid reizen met een internationale simkaart je helpen. Ga naar de website en bekijk alle beschikbare America Chip-abonnementen!
0 maal gebruikt
20/03/2023

Ontdek alle promoties en kortingen op de site America Chip

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij America Chip!
0 maal gebruikt
Soortgelijke online winkels zoals America Chip
Bezoekers die kochten in America Chip kochten ook hier
Soortgelijke online winkels zoals America Chip
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen America Chip
 • HEMA
 • Nike
 • Zalando Lounge
 • AliExpress
 • adidas
 • NHA
 • Emma Matras
 • ASOS
 • Amazon
 • ABOUT YOU
 • Durlinger
 • Logitech
 • Microsoft
 • Levi's
 • Parship
 • Celsius
 • Pipoos
 • Klingel
 • Farmaline
 • Alibaba
 • Norton
 • Erovibes
 • Pharmamarket
 • Urban Outfitters
Alles wat je moet weten over America Chip
Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij America Chip

America Chip is een bedrijf dat internationale mobiele chips aanbiedt

America Chip is een bedrijf dat internationale chips voor mobiele telefoons aanbiedt, die een uitstekende 4G-verbinding biedt voor een goede prijs. Het is actief in de verkoop van chips mobiele telefoon voor onderweg. De America Chip is betaalbaar, met veel verschillende functies voor elk land en veel promoties. Het voordeel van het aanschaffen van dit type service is dat u uw mobiele telefoon kunt gebruiken bij de meest gangbare providers en dezelfde voordelen geniet als lokale mensen. Het bedrijf America Chip heeft de beste chipprijs voor Europa, u koopt hier voor de laagste prijs en ontvangt deze op uw vooraf geïnformeerde adres en zonder enige verzendkosten. U doet uw aankoop via creditcard, bankafschrift of bankoverschrijving. Sommige producten worden thuisbezorgd en andere via het postkantoor. De America Chip is een mobiele telefoondienst voor onderweg. De America Chip is betaalbaar, met veel verschillende functies voor elk land en veel promoties.

Wat is America Chip?

America Chip is een bedrijf dat internationale simkaarten voor mobiele telefoons aanbiedt. Het bedrijf is in 2016 opgericht met als doel het proces van het kopen en gebruiken van een simkaart in het buitenland te vereenvoudigen. America Chip biedt een online service waarmee klanten eenvoudig een reischip kunnen kopen en activeren. Daarnaast biedt het bedrijf ook spraak- en dataplannen aan voor klanten die naar Brazilië reizen.

Wat zijn de voordelen van America Chip-chips?

America Chip is een bedrijf dat internationale simkaarten voor mobiele telefoons aanbiedt. Met America Chip chips heb je overal ter wereld toegang tot internet, ook in landen waar roaming verboden is. Ook zijn de chips van America Chip goedkoper dan de chips van lokale operators.

Waarom zou u een America Chip-chip kopen?

America Chip is een bedrijf dat internationale simkaarten voor mobiele telefoons aanbiedt. Als je vaak naar het buitenland reist, is het belangrijk om een America Chip- chip te hebben om je telefoon verbonden te houden. Hier zijn enkele redenen waarom u een America Chip-chip zou moeten kopen: 1. Connectiviteit: met een America Chip- chip kunt u overal ter wereld verbinding maken met internet. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een slecht signaal of hoge roamingkosten. 2. Dekking: De dekking van de A America Chip is uitstekend. Je kunt erop vertrouwen dat je altijd een signaal hebt, zelfs op afgelegen locaties. 3. Prijs: Prijzen voor America Chip- chips zijn zeer concurrerend. Voor elk budget vind je mogelijkheden.

Hoe koop ik een America Chip-chip?

De America Chip biedt internationale simkaarten voor mobiele telefoons en u kunt een aanvraag indienen om een simkaart van het bedrijf te ontvangen door het formulier op de website in te vullen. U kunt onze kortingsbonnen gebruiken om te kopen bij America Chip.

Wanneer worden de chips geleverd?

America Chip- chips worden binnen 5 werkdagen na bevestiging van betaling geleverd.

Kortingscodes America Chip

U vindt America Chip promoties en exclusieve America Chip aanbiedingen van de beste online winkels in België op één plek voor u geconsolideerd! Winkel in America Chip en bespaar met een verscheidenheid aan America Chip kortingscodes die geldig zijn op de hele site of op specifieke producten en categorieën van 20 Maart 2023.

America Chip kortingscodes met soms wel tot 30% korting of gratis verzending, vind all promoties en exclusieve aanbiedingen America Chip. Antwerpen ☆ Brussel ☆ Luik ☆ Leuven ☆ Gent ☆ Kortrijk!

Het is zo gemakkelijk om de laatste kortingscodes te vinden! We hebben de promotiecodes America Chip van 20/03/2023 hier op een rijtje gezet, zodat u de beste prijs kunt vinden en eventueel veel kunt besparen, of ontvang gratis verzending en/of neem deel aan verschillende acties. Ontdek hoe u coupons van America Chip kunt gebruiken. Hier bij kortingscouponcodes.be vindt u de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en promoties van America Chip en andere soortgelijke online winkels in dezelfde categorie.

Onze kortingscodes robot heeft de fundamentele missie om het internet af te speuren naar alle besparingsmogelijkheden bij winkels die kortingscodes of aanbiedingen aanbieden. Deze altijd gratis coupons bieden exclusieve kortingen aan voor onze bezoekers. Wij bieden deze service geheel gratis aan voor iedereen die niet teveel wil uitgeven.

Of schrijf u in op de nieuwsbrief van kortingscouponcodes.be en blijf op de hoogte van de laatste kortingen bij America Chip. We beloven dat u geen enkele aanbieding meer mist.

Het gebruik van kortingscodes en promotiecodes is volledig gratis en vereist geen registratie op onze site, maar we raden altijd aan om u te abonneren op de nieuwsbrief om aanbiedingen en promoties van uw favoriete winkel automatisch te ontvangen. Ons team werkt dagelijks om zijn gebruikers de beste aanbiedingen en promoties van de belangrijkste online winkels in België, China en de Verenigde Staten te garanderen. Er zijn momenteel duizenden winkels, met meer dan 2000 coupons en nog veel meer deals beschikbaar op de site!

Onze top 5 winkels in :

Wat is America Chip kortingscode?

De America Chip kortingsbon (ook wel coupon, cadeaubon, kortingsbon, promotiecoupon, kortingscode of promotiecode genoemd) is een reeks cijfers of alfanumerieke reeksen die online winkels gebruiken om hun klanten te verleiden en de aankoop te verzekeren. Ze bieden directe kortingen aan bij het online kopen van hun producten.

Hoe gebruik je een America Chip kortingscode?

Een kortingscode America Chip kan op 2 manieren worden verstrekt: via een specifieke link en/of via een code die u invoert op het moment van aankoop. Zoek naar de gewenste winkel, merk of product en vind een gerelateerde coupon. Hieronder laten we zien hoe u een coupon kunt gebruiken voor uw aankoop bij America Chip op 20/03/2023:

 1. Bekijk de kortingscode America Chip door op "bekijk code" of "aanbieding bekijken" te klikken.
 2. In het geval van een coupon verschijnt een alfanumerieke reeks, kopieer de couponcode en klik op "Ga naar winkel".
 3. Houd er echter rekening mee dat wanneer er geen code beschikbaar is dan wordt de korting automatisch gegenereerd wanneer u op "bekijk aanbieding" klikt. Deze coupons zijn links die kortingen op de uiteindelijke prijs van het product of de groep producten mogelijk maakt. Op onze site heten deze links AANBIEDINGEN. Zoals u ziet, besparen op uw online aankopen is kinderlijk eenvoudig.
 4. Nadat u het product hebt geselecteerd en in het winkelmandje hebt geplaatst, dan plakt u de coupon in het veld "heeft u een kortingscode", meestal net voordat u uw bestelling plaatst in het betalingsveld.
 5. Controleer wel even of de korting correct is toegepast. Kortingscodes hebben een vervaldatum, en het kan zijn dat de coupon eventueel is verlopen of niet kan worden gebruikt op het geselecteerde product. In dat geval kun je altijd kijke nof er nog andere coupons vervoegbaar zijn voor jouw aankoop.
 6. Vertel je vrienden hoe je die "crazy" korting kreeg op je laatste online aankoop

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor America Chip?

Er zijn momenteel 6 codes beschikbaar en 16 aanbiedingen op America Chip.

Hoeveel voordelen kan ik krijgen met America Chip?

In de afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van 0 gemiddeld $55 bespaard op America Chip. Soms zijn er ook aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe kan ik een kortingscode America Chip inwisselen?

Om een America Chip coupon te gebruiken, kopieert u de coupon met uw muis en plakt u deze tijdens het afrekenen in het daarvoor bestemde veld. Houd er rekening mee dat coupons soms niet bij elke bestelling werken. Soms kun je de coupon ook in de fysieke winkel inwisselen.

Hoeveel aanbiedingen heeft America Chip gemiddeld?

Er zijn vandaag 6 codes beschikbaar en 16 aanbiedingen op America Chip heeft gemiddeld 6 + 16 online coupons en/of promoties

Zijn kortingen geldig voor alles op America Chip?

U kunt besparen op America Chip door een van de huidige America Chip coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal $55 sparen.

Hoe lang zijn kortingen op America Chip geldig?

Elke America Chip promotiecode heeft een vervaldatum, de code kan alleen vóór die datum worden ingewisseld. Sommige aanbiedingen op America Chip hebben geen vervaldatum, dus de promotiecode is geldig totdat America Chip voor dit artikel niet meer op voorraad is.

©2023 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van America Chip?
 2. Waar vind ik informatie over America Chip?
 3. Wat is een kortingscode van America Chip?
 4. Wat is het adres van America Chip?
 5. Levert America Chip gratis?

Inhoudsindex

 1. America Chip is een bedrijf dat internationale mobiele
 2. Wat is America Chip?
 3. Wat zijn de voordelen van America Chip-chips?
 4. Waarom zou u een America Chip-chip kopen?
 5. Hoe koop ik een America Chip-chip?
 6. Wanneer worden de chips geleverd?

Actuele America Chip Kortingen

Kortingscodes22
Beste korting$55
Werkende kortingen6
Ingewisselde codes0

Met America Chip- chips kunt u uw mobiele telefoon in het buitenland gebruiken alsof u in Brazilië bent. De America Chip biedt onbeperkte datapakketten in verschillende landen, evenals onbeperkt bellen en sms'en naar Brazilië. Met de America Chip chips ben je altijd verbonden. Met de America Chip -chips kunt u uw mobiele telefoon in het buitenland gebruiken alsof u in Brazilië bent. Het is niet langer nodig om een lokale chip te kopen of gebruik te maken van de roaming van uw operator hier in Brazilië. koop gewoon een van onze simkaarten en activeer deze bij uw operator voordat u op reis gaat. We hebben service in het Portugees in de Verenigde Staten en Europa. Met de America Chip kunt u met een gerust hart reizen, wetende dat we altijd bij u zullen zijn. America Chip is een internationaal chipbedrijf dat duizenden Braziliaanse toeristen prepaid-abonnementen biedt met 4G-internet en onbeperkt bellen met dekking in meer dan 200 landen. Met de America Chip koop en ontvang je je simkaart terwijl je nog in Brazilië bent en arriveer je op je bestemming al verbonden met een lokaal signaal en kun je je abonnement gaan gebruiken op de luchthaven van bestemming, zodat je GPS-apps, ride-hailing-apps en gebruik ook je sociale media.

Door de America Chip International Chip aan te schaffen, kunt u tijdens uw reis rekenen op hulp in het Portugees en reageren wij altijd direct. U kunt uw internationale chip voor elke bestemming kopen en deze in elke staat en stad in Brazilië ontvangen. Bezorgtijden variëren van: Bezorging op dezelfde dag in de hoofdsteden Rio de Janeiro en São Paulo, tot 5 dagen, tot 10 dagen, afhalen op de luchthaven en meer.

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.be verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

Gerelateerde merken

Tags

Top winkels

Andere zoektermen

Kortingscodes in het buitenland

Hoe werkt het?
XWe gebruiken cookies, als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vind en accepteer je ons Privacybeleid.