Geox Kortingscode
!
Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.

Geox Kortingscode ➡️ ( kortingscodes Geox België) Maart 2024

Kortingscodes en kortingen van Geox België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Geox Kortingscode van 23 Februari 2024 ✅ Kortingen Geox al 0 keer gebruikt.

Alle Geox Kortingscodes · Meer informatie over Geox

Bij Geox vind je vele soorten schoenen zoals laarzen, ballerina's, sleehakken, mocassins, sneakers voor zowel dames, heren als kinderen. Hun schoenen zijn speciaal ontworpen om harde werkuren, wandelen, hardlopen of het veld in te gaan zonder ooit comfort te verliezen. Geox is niet alleen gespecialiseerd in schoenen, maar heeft ook een sectie gewijd aan kleding waar u jassen, jassen en broeken kunt kopen. Maar bij Geox gaan ze verder dan ademende schoenen, veel gebruikers van het merk besluiten ook om lichtgewicht, gewatteerde jassen te kopen. Daarnaast is de handtassen sectie biedt zeer veelzijdige accessoires voor vrouwen, evenals riemen voor mannen. Hoewel wordt aangenomen dat het sterproduct van het Italiaanse merk zijn schoenen blijft dankzij de innovatie, kwaliteit, comfort en weerstand die ze bieden.

Geox heeft ook een speciaal promotieprogramma voor zijn meest loyale klanten, Benefeet genaamd, dat exclusieve promoties voor merkleden en kortingen, weggeefacties en verjaardagspromoties voor de jongste gezinsleden benadrukt. Met dit speciale Geox- programma kan de gebruiker punten verzamelen en deze vervolgens inwisselen in winkels in heel Spanje. Om lid te worden van het Benefeet-programma, hoeft u zich alleen maar te registreren via een formulier dat beschikbaar is op de Geox-webportal of in enkele van de fysieke winkels. Geox heeft een uitgebreide applicatie die ze zelf hebben ontwikkeld, deze is gratis te downloaden in de AppStore, maar let op: deze applicatie is alleen beschikbaar voor mobiele telefoons met een iOS-versie. Gebruikers die een iPhone en iPad hebben, hebben toegang tot deze webapplicatie om rustig vanuit de luie stoel van hun huis of terwijl ze over straat lopen de hele catalogus die Geox biedt te bekijken. Ze kunnen ook op elk moment aankopen doen vanuit deze applicatie. De app biedt dezelfde mogelijkheden als de webportal.

Kortingscode
Meer winkels
Laatste kortingen
 • Alle
 • Beste deals
 • Kortingscode
 • % Actie
 • € Actie
 • Gratis verzending
 • Acties
SiouxSafetoeDwarves ShoesShoe4YouBohempiaKomradsThe StreetsFrickinInvitoKicksshop.nlUlankaGamola Golf
2024-02-22 13:14:45
10% korting op Francisco
Borgerhoff & Lamberigts
2024-02-21 14:10:17
De nieuwe zomercollectie 2024 is er!
Loberon
2024-02-21 07:15:25
3 JAAR GARANTIE EN 30 DAGEN BEDENKTIJD
Stuff Enough
2024-02-19 20:10:17
2 t-shirts voor €40
JD Sports
2024-02-16 12:10:13
BESTEL EN ONTVANG EEN VOUCHER
Take Away
2024-02-15 18:10:25
Bespaar op de mooiste parfums!
Douglas
2024-02-14 09:10:12
elke dag een andere fashion deal Onedayfashionsdeals
One day Fashion Deals
2024-02-14 09:10:12
Eliza was hereTekstlink_algemeen
Eliza Was Here
2024-02-14 09:10:12
Doebie Elke dag een nieuwe aanbieding
Doebie.eu
2024-02-12 16:10:12
GAMING PS5 - PRE-ORDER
Fnac
2024-02-02 12:10:20
POM: PM2017F Bundel Vikingen
Playmobil
2024-01-26 16:10:18
€ 10,00 Nieuwsbriefvoucher voor registratie
Jack Wolfskin
2024-02-21 21:33:20
Tot 50% korting
My Jewellery 1
Acties Geox • 23/02/2024

Aanbiedingen voor je aankopen op Geox. Doe de aankoop met de kortingen die nu beschikbaar zijn.

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Geox en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Soortgelijke online winkels zoals Geox
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Geox
 • HEMA
 • Nike
 • Zalando Lounge
 • AliExpress
 • NHA
 • Emma Matras
 • Amazon
 • Durlinger
 • Logitech
 • Microsoft
 • Levi's
 • Parship
 • Celsius
 • Pipoos
 • Klingel
 • Farmaline
 • Alibaba
 • Norton
 • Erovibes
 • Pharmamarket
 • Urban Outfitters
 • adidas
 • ASOS
 • ABOUT YOU
Alles wat je moet weten over Geox
Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Geox

Geox ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit document met de algemene voorwaarden voor Geox bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Inkoopvoorwaarden;

2. Gebruiksvoorwaarden van de website; 3. Diversen.

OVER ONS

De website www.Geox.com (hierna "Website" of "Geox.com") is eigendom van Geox SpA met statutaire zetel in Italië onder het nummer Feltrina Centro 16, 31044 Montebelluna (TV), BTW-nummer, belastingnummer. en Treviso Companies' Register No. IT03348440268 (hierna 'Geox / us'). Geox is de moedermaatschappij van de Geox-groep. Wanneer u de website bezoekt of een bestelling plaatst via de website, zijn uw toegang en het verkoopcontract tussen u en de website onderworpen aan de algemene voorwaarden van Geox, in het bijzonder de aankoopvoorwaarden en de gebruiksvoorwaarden van de website. Afhankelijk van het land waarin u zich bevindt of dat u selecteert als het land van bestemming van de producten, kunnen wij een van de bedrijven in onze groep aanwijzen voor verkoop, levering en facturering, dwz bedrijven die direct of indirect onder de instructie en controle staan van Klik hier om de lijst met bedrijven te zien die te koop staan in elk land dat u kunt selecteren.

De bedrijven zijn:

• Geox Retail Srl, via Feltrina Centro 16, 33144 Montebelluna, btw-nummer IT05563231009 en hun filialen en belastingvertegenwoordigers

• Geox Holland BV, Claudius Prinsenlaan 144.4818 CP Breda, Nederland, BTW L808308415B01 en haar vestigingen

• Geox Poland Sro, ul. Postępu 12, 02-676 Warszawa, districtsrechtbank van de hoofdstad Warschau in Warschau, XII. Afdeling van het National Court Register, KRS No. 188703, NIP 527 26 61 853, REGON 143330459, BTW-code PL 5272661853

• Geox Hongarije KFT, 1085 Boedapest, Kálvin tér 12. II., Hongarije, BTW-code HU1177325

• Geox Suisse SA, Via Balestra, 27, Postbus 5718.6900 Lugano - Suisse, BTW-code CH 546564

1. ALGEMENE VOORWAARDEN

Lees deze inkoopvoorwaarden zorgvuldig door voordat u online producten bestelt via de website.

ALS DE AANKOOPVOORWAARDEN VAN TOEPASSING ZIJN:

Wanneer u een bestelling plaatst om een van onze producten ("Producten") op de website te kopen, accepteert u deze algemene aankoopvoorwaarden volledig en stemt u ermee in deze na te leven.

Als u niet akkoord gaat met een of meer van de voorwaarden in deze inkoopvoorwaarden, koop dan geen producten en neem contact op met onze klantenservice.

De inkoopvoorwaarden zijn identiek in alle landen waar de website wordt geëxploiteerd.

NATIONALE WEBSITE-INTERFACES

Geox beheert de website met levering in veel landen. Vanwege klimaatgerelateerde behoeften of de toepassing van dwingende wetten (bijv. BTW of met betrekking tot officiële verkopen), kunnen de verkochte producten en hun prijzen van land tot land verschillen. Om deze reden hebben we verschillende interfaces voor de website gemaakt. De eerste keer dat u verbinding maakt, wordt u gevraagd welke interface u wilt gebruiken. U kunt deze selectie later altijd nog wijzigen.

WIE KAN PRODUCTEN KOPEN VAN DE Geox-WEBSITE?

Onze website is alleen voor eindgebruikers. Bent u een professionele wederverkoper en/of wilt u de producten doorverkopen, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij maken graag een offerte op maat van uw wensen. Elke klant kan tegelijkertijd maximaal € 2.000,00 bestellen.

U moet 16 jaar of ouder zijn om producten van de website te kopen.

U kunt een aankoop doen, of u er nu een hebt of niet een geregistreerde gebruiker of een gast bent. Als u een geregistreerde gebruiker bent, wordt het bestellen vereenvoudigd door gebruik te maken van gegevens die al in ons systeem zijn vastgelegd.

U kunt de producten van elke nationale interface kopen, maar let op de prijzen en verzendkosten. Houd er rekening mee dat we volgens de wet de btw van het land van levering van de producten moeten toepassen.

HOE KOOP JE PRODUCTEN VAN ONZE WEBSITE

Op onze website kunt u de producten bekijken die te koop zijn en alle informatie over de producten. Wanneer u een product kiest, moet u het bestelformulier invullen en verzenden volgens de instructies in de video die verschijnt. Het plaatsen van de bestelling vertegenwoordigt een aanbod om de in de bestelling vermelde producten te kopen en de aanvaarding van deze aankoopvoorwaarden, evenals de richtlijn gegevensbescherming en de cookierichtlijn Geox. Het aankoopaanbod is bindend voor u vanaf het moment van indiening en kan daarom niet meer opzeggen. U heeft echter het recht om binnen 14 dagen na levering af te zien van de aankoop.

Wij verwerken de gegevens in uw bestelformulier en bewaren deze alleen totdat de garantietermijn is verstreken en in ieder geval niet na de wettelijk gestelde termijn. Alle informatie vindt u in het hoofdstuk over gegevensbescherming.

U kunt uw bestellingen bekijken in het gedeelte Mijn account.

Geox heeft het recht om uw bestelling te allen tijde zonder opgaaf van redenen te herzien en/of te weigeren. We hebben enkele gevallen opgesomd waarin Geox bestellingen van klanten zal weigeren:

• De bestelde producten zijn niet meer leverbaar, ook al staan ze nog op de website.

• We konden geen betalingsautorisatie krijgen van uw creditcardaanbieder of van uw account.

• We vermoeden dat de bestelling is verzonden met de hulp of deelname van software, robots, crawlers, spiders of andere geautomatiseerde middelen of apparaten.

Wanneer u uw bestelgegevens invoert, ziet u de link die u naar het bestelnummer brengt waarmee u de details van uw bestelling kunt bekijken.

Het verkoopcontract is pas bevestigd nadat u een e-mailbevestiging van de bestelling, het bestelnummer en de details van de bestelde producten hebt ontvangen. We sturen je ook een link met de bezorginformatie. Wees voorzichtig bij het invullen van het bestelformulier: het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat de informatie op het bestelformulier correct en volledig is.

Als je een bug tegenkomt, neem dan contact op met onze klantenservice. Houd er rekening mee dat sommige koeriersdiensten een extra vergoeding kunnen vragen om het afleveradres te wijzigen.

MIJN REKENING

U kunt de status van uw bestellingen op elk moment controleren in het gedeelte Mijn account.

Een onvolledige bestelling wordt niet bevestigd. We raden u aan altijd de prijs en verzendkosten te controleren voordat u betaalt, aangezien de prijzen kunnen verschillen van de prijs die is aangegeven bij het plaatsen van de bestelling, afhankelijk van de promoties die van kracht waren op het moment van aankoop.

VERLANGLIJST

Je kunt producten die je leuk vindt opslaan in je verlanglijstje. Let op: deze producten zijn niet voor u gereserveerd en hun prijs kan afwijken van de prijs die werd weergegeven toen de bestelling werd geplaatst, afhankelijk van de promoties die van kracht waren op het moment van aankoop.

MAAT OF KLEUR WIJZIGEN

Het spijt ons, maar de bestelling wordt direct na verzending in behandeling genomen. We kunnen maten of stijlen niet wijzigen. Als u een product wilt wijzigen, moet u het retourneren en een nieuwe aankoop doen.

BESTELLINGS-ANNULERING

sinds de Als de bestelling binnen een uur na verzending is verwerkt, kunnen we deze niet annuleren.

Als u een fout tegenkomt, kunt u binnen 60 minuten na het plaatsen van uw bestelling contact opnemen met onze klantenservice, die u graag verder helpt. Houd er rekening mee dat de klantenservice alleen op bepaalde tijden beschikbaar is.

PRIJS

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen worden weergegeven in euro's (EUR) of in de getoonde lokale valuta.

Let op: Wij behouden ons het recht voor om de prijs van de producten te wijzigen en speciale aanbiedingen te wijzigen, te beperken of te beëindigen. Adverteer of korting op de producten op elk moment.

Speciale aanbiedingen en verkopen kunnen ook afhankelijk zijn van het geselecteerde land.

Als u een product aan uw winkelwagentje toevoegt, maar uw bestelling nog niet heeft geplaatst, heeft u het verkoopcontract niet bevestigd. We raden u aan altijd de prijs te controleren voordat u een bestelling plaatst, omdat de prijs mogelijk is gewijzigd.

Let op: De prijzen verschillen van land tot land, mede door de toepassing van verschillende btw-tarieven in verschillende landen. We zijn wettelijk verplicht om de btw van het land van bestemming toe te passen, zodat de uiteindelijke prijs inclusief btw opnieuw kan worden berekend op basis van het land waarin u de levering heeft aangevraagd.

Prijzen kunnen ook variëren tijdens officiële of normale verkoopperiodes in sommige landen of tijdens promoties voor sommige landen.

LEVERING: DOELSTELLINGEN, TIJDKADER EN KOSTEN

Om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt, kunnen we de verkoop en levering delegeren aan bedrijven in onze groep. De lijst van onze bedrijven en de landen waarin ze actief zijn, vindt u hier. We hebben overeenkomsten met de belangrijkste koeriersbedrijven, maar we kunnen levering op elke locatie ter wereld niet garanderen. Klik hier om te zien of we in uw land kunnen leveren op de website waarnaar u bent doorgelinkt.

U kunt de zending volgen met behulp van het trackingnummer dat u van de koerier heeft gekregen.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de producten en eventuele belastingen die altijd in de bestelling worden vermeld.

De kosten voor verzending en levertijden variëren afhankelijk van het product, het land van bestemming en het type levering.

Wij leveren binnen het tijdsbestek dat u in de bestelling vindt of binnen maximaal 30 dagen op de door u opgegeven locatie. Houd er rekening mee dat wij alleen kunnen leveren op particuliere woon- en/of kantooradressen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor levering aan iemand die niet door u is geautoriseerd. Als u meer dan één product heeft gekocht, kunnen we gedeeltelijke leveringen doen, zodat u zo snel mogelijk de levering kunt krijgen zonder extra kosten aan u in rekening te brengen. In het onwaarschijnlijke geval dat het om redenen buiten onze controle niet mogelijk is om de bestelde producten binnen de gestelde termijn te leveren, zullen wij u onmiddellijk informeren en uw betaling terugbetalen. In dat geval wordt de koopovereenkomst geacht te zijn ontbonden. Elke afzonderlijke levering vormt een afzonderlijk verkoopcontract.In geval van vertraging in de levering of niet-levering van een product, kunt u de bestelling van de andere producten niet annuleren bij aankoop van meerdere producten.

LEVERING PLANNEN

De mogelijkheid om de levering te plannen, is afhankelijk van het koeriersbedrijf. We zullen u informeren over de geselecteerde koeriersdienst wanneer we u een orderbevestiging sturen en u kunt rechtstreeks contact met hen opnemen. Sommige koeriers brengen kosten in rekening om een levering te plannen.

POGING TOT AFLEVERING

Als het koeriersbedrijf niemand kan vinden om de bezorging in ontvangst te nemen, laten ze een melding achter met de vraag of ze de bezorging opnieuw willen proberen of waar ze het pakket kunnen ophalen.

LEVERING NIET OPGENOMEN

Producten die niet zijn afgehaald, worden bewaard tot de door de koeriersdienst gestelde deadline. U kunt deze deadline controleren op de website van het koeriersbedrijf.

Na deze periode stuurt de koerier de producten naar ons terug.

Zodra de producten die je niet hebt opgehaald, zijn geretourneerd, crediteren we je dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt, minus verzend- en opslagkosten.

We sturen u gerelateerde informatie naar het e-mailadres dat u bij de bestelling hebt ingevoerd.

BETAALMETHODEN

Voor informatie over betaalmethoden, klik hier.

We willen u graag laten weten dat we uw favoriete betaalmethode voor elke aankoop beoordelen in overeenstemming met ons privacybeleid. Op basis van de resultaten van de betalingsverificatie behouden wij ons het recht voor om bepaalde betalingsmethoden te weigeren.

Als uw creditcard bijna verloopt, wordt u mogelijk gevraagd een nieuwe in te voeren.

U kunt alleen betalen in de valuta die op de bestelling is vermeld. Elke valutaconversie wordt gedaan door uw creditcardmaatschappij.

VEILIGHEID VOOR BETALINGEN MET KREDIETKAARTEN

Geox is zeer attent voor zijn klanten. Geox heeft fraudepreventiediensten ingeschakeld met behulp van de creditcardverwerkingscircuits.

FACTURATIE

We kunnen bedrijven in onze groep delegeren voor de verkoop en facturering van de producten, evenals voor de verzendkosten. Klik hier voor een lijst van onze verkoopbedrijven in elk land. In ieder geval komt de koopovereenkomst tot stand in overeenstemming met deze algemene voorwaarden.

Als we ervoor kiezen of door de toepasselijke wetgeving verplicht zijn om een belastingfactuur te verzenden of te verstrekken, behouden we ons het recht voor om u om uw belastingidentificatienummer te vragen en de factuur elektronisch te verzenden of beschikbaar te stellen.

EIGENDOMSOVERDRACHT VAN DE PRODUCTEN

De geleverde producten blijven ons eigendom totdat wij de in het bestelformulier vermelde prijs en verzendkosten hebben geïncasseerd.

Het risico van verlies of vernietiging van de producten blijft echter bij ons totdat ze zijn afgeleverd op de door u opgegeven locatie.

MAATTABEL

We hebben een maattabel opgesteld om u te helpen bij het kiezen van de meest geschikte schoenen en kleding.

PRODUCTKWALITEIT EN ZORG

Bezoek onze speciale website-sectie voor informatie over het onderhoud van onze producten.

HERROEPINGSRECHT

U hebt het recht om dit contract binnen veertien (14) dagen na levering zonder opgaaf van reden te herroepen. We zullen u vragen of u ons de reden wilt vertellen met als enig doel onze service te verbeteren, maar u kunt niet reageren.

In het geval van meerdere producten die in één bestelling zijn besteld en afzonderlijk zijn verzonden, wordt deze termijn berekend vanaf de laatste levering.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u Geox op de hoogte stellen door een document (bijvoorbeeld een brief per post, fax of e-mail) te sturen waarin staat dat u het koopcontract wilt herroepen. U kunt het herroepingsformulier gebruiken door hier te klikken. Het is echter niet verplicht om dit formulier te gebruiken.

U kunt het contractaanbod ook herroepen door de verklaring van herroeping op onze website als volgt in te dienen: Vul het adres in: Als u voor deze laatste optie kiest, wordt de bevestiging van de annulering van de bestelling direct per e-mail verzonden.

Volg voor meer informatie de instructies in het gedeelte "Retourneren" of in de veelgestelde vragen (FAQ's) op onze website.

EFFECTEN VAN INTREKKING

Als u besluit de overeenkomst te herroepen, worden alle gedane betalingen inclusief eventuele verzendkosten met onmiddellijke ingang aan u terugbetaald door Geox (met uitzondering van de extra kosten als u een andere verzendmethode hebt gekozen dan de standaardlevering aangeboden door Geox). en binnen maximaal veertien (14) dagen vanaf de datum waarop Geox de kennisgeving van herroeping van het contract heeft ontvangen. Dezelfde betaalmethode die voor de eerste transactie is gekozen, wordt gebruikt voor de terugbetaling.

Bij levering onder rembours vindt de terugbetaling plaats via overschrijving: U moet ons uw IBAN-nummer doorgeven om het tegoed te verwerken.

De terugbetaling kan nog openstaan totdat we de producten hebben ontvangen of totdat u het bewijs hebt geleverd dat de producten zijn geretourneerd, afhankelijk van welke van deze opties zich het eerst voordoet.

U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending, tenzij vermeld staat dat Geox deze kosten zal dragen.

Als u douanerechten heeft betaald voor de levering, kunt u na retournering restitutie van de douanerechten aanvragen bij de betreffende douaneautoriteiten.

Let op: U dient de Producten uiterlijk veertien (14) dagen na de datum waarop de herroeping van het contract is aangekondigd, te retourneren. De herroepingstermijn wordt geacht te zijn vervuld indien de producten worden verzonden voordat de veertien (14) dagen zijn verstreken.

Let op: Je kunt ongebruikte producten alleen in hun originele verpakking en intact retourneren. Geox kan weigeren om terug te sturen en de producten naar u terug te sturen als de producten zijn gebruikt, niet intact zijn, niet in de originele verpakking zijn geretourneerd of niet door ons kunnen worden verkocht.

In het geval van weigering van de retourzending, wordt er contact met u opgenomen door onze klantenservice op het e-mailadres dat u bij de bestelling hebt ingevoerd en zullen wij het product naar u terugsturen. U bent verantwoordelijk voor de verzendkosten en voor het ophalen van het product. Als u de retourzending weigert, blijft het product maximaal 30 dagen op voorraad zodat u uw beslissing kunt heroverwegen. U stemt ermee in dat na deze 30 dagen Geox en/of elk bedrijf gecontroleerd door Geox vrij is om het product te doneren of weg te gooien aan een goed doel of organisatie naar goeddunken van Geox. Je wordt nog steeds geïnformeerd door onze klantenservice op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt opgegeven.

NIET-COMPLIANTE OF DEFECTE PRODUCTEN

Kwaliteit is van het grootste belang voor Geox. Neem contact op met onze klantenservice om fouten of afwijkingen in producten te melden. Wij zijn hier om te helpen.

Geox is verantwoordelijk voor de non-conformiteit en fouten van producten die u van de website koopt, zoals vereist door de wet.

Als je denkt dat het product dat je hebt gekocht beschadigd, defect of niet-conform is, kun je het retourproces activeren door het formulier op deze link in te vullen. Verzendkosten voor een retourzending als gevolg van een fout of niet-naleving zijn voor uw rekening (tenzij u gebruik maakt van onze koeriersdienst). Ze worden echter terugbetaald zodra de kwaliteitscontrole de fout of non-conformiteit bevestigt. Geretourneerde producten moeten van onze Afdeling kwaliteitscontrole moet worden gecontroleerd.

Als de inspectie de fout of niet-naleving bevestigt, worden alle gemaakte kosten, inclusief de kosten van het product en de verzending, vergoed.

Als de inspectie de fout of niet-naleving niet aan het licht brengt, zullen we het originele product retourneren en bent u verantwoordelijk voor de verzendkosten.

We bieden geen restitutie voor de volgende producten:

Producten die beschadigd zijn door oneigenlijk gebruik of verwaarlozing (contact met chemicaliën, bijtende stoffen, open vuur, hoge temperaturen, scherpe voorwerpen, enz.)

Producten die beschadigd zijn door oneigenlijk gebruik of gebruik bij andere activiteiten dan waarvoor ze bedoeld zijn (bijvoorbeeld gebruik van sportschoenen of als werkschoenen etc.)

Producten die niet op de website zijn gekocht

Producten waarvan de garantieperiode is verstreken. Geox garandeert producten voor twee jaar en in ieder geval voor de periode die door de toepasselijke wetgeving is bepaald.

Opmerking: de levensduur van Geox-producten is afhankelijk van het individuele gebruik van het product, de omstandigheden waaronder het wordt gebruikt en de gewoonten van de eigenaar. Producten die door normale slijtage zijn beschadigd, mogen niet worden vervangen.

Onze klantenservice staat desgewenst voor je klaar. We nodigen al onze klanten uit om contact met ons op te nemen bij vragen of opmerkingen.

Producten die we aan u retourneren omdat ze niet defect zijn en die u niet ophaalt, blijven in het magazijn tot de deadline die is vastgesteld door het koeriersbedrijf. Na deze periode stuurt het koeriersbedrijf de producten naar ons terug. In dit geval stemt u ermee in dat Geox en/of een door Geox gecontroleerd bedrijf vrij is om het product dat langer dan 30 dagen wordt vastgehouden te doneren aan liefdadigheidsinstellingen of organisaties die naar eigen goeddunken door Geox zijn geselecteerd, of om het product zonder de betaalde prijs wordt aan u gecrediteerd. Je wordt nog steeds geïnformeerd door onze klantenservice op het e-mailadres dat je bij de bestelling hebt ingevoerd.

RETOURZENDING VAN PRODUCTEN DIE BATTERIJ BEVATTEN

Als we je producten met batterijen opsturen, plakken we een sticker op de verpakking. Als u dergelijke producten retourneert, dient u de sticker op de buitenverpakking te plakken.

Batterijen en elektrische en elektronische apparatuur mogen niet met het normale afval worden weggegooid.

Fabrikanten, importeurs en distributeurs van batterijen en elektrische en elektronische apparaten in alle Europese landen zijn onderworpen aan verwijderingsverplichtingen.

2. GEBRUIKSVOORWAARDEN VAN DE WEBSITE

Lees deze Gebruiksvoorwaarden van de Website ("Gebruiksvoorwaarden Website") zorgvuldig door voordat u de Website en andere Geox-inhoud op Geox-pagina's op sociale-mediawebsites gebruikt, inclusief maar niet beperkt tot Facebook en Twitter (gezamenlijk "de website"). Deze "Gebruiksvoorwaarden Website" zijn van toepassing op elk bezoek en gebruik van de website en op de inhoud (zoals hieronder gedefinieerd), informatie, aanbevelingen en/of diensten die wij u op de website aanbieden. Door de website te bezoeken en te gebruiken, gaat u akkoord met deze "Gebruiksvoorwaarden van de Website" in hun geheel, evenals met alle andere wet- of regelgeving die van toepassing kan zijn op de website en het internet. Als u niet akkoord gaat met deze "Gebruiksvoorwaarden Website", kunt u niet langer door de website navigeren.

INHOUD VAN DE WEBSITE

De website is eigendom van Geox. De werken, afbeeldingen, foto's, dialogen, muziek, geluiden en video's, documenten, informatie gepubliceerd op de website op de producten, patenten, ontwerpen, afbeeldingen, logo's, handelsmerken en andere materialen in elk formaat, inclusief de domeinnaam, menu, webpagina's, afbeeldingen, kleuren, patronen, tools, karakters en het algehele ontwerp van de website (inclusief lay-outs) , methoden, processen , Functies en software die deel uitmaken van Geox.com (gezamenlijk de "Inhoud") kunnen worden beschermd door de intellectuele eigendomsrechten van Geox of derden en om deze reden reproductie van de inhoud in welke vorm dan ook, in zijn geheel of gedeeltelijk verboden.

Geox behoudt zich het volledige recht voor om de directe of indirecte, tijdelijke of permanente reproductie van Geox.com en de inhoud ervan, of het creëren van links of hypertext tussen de website en een andere internetpagina, geheel of gedeeltelijk toe te staan of te verbieden? .

Als u software van de website mag downloaden, b.v. B. Applicaties, u mag deze software alleen gebruiken voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik en u mag deze software niet verkopen, reproduceren, distribueren, kopiëren, wijzigen of ervan afleiden om met dergelijke software te werken.

Het opslaan of reproduceren van de website (of enig deel van de website) op een andere externe website of het creëren van links of hypertext tussen de website en een andere website is verboden.

NIEUWSBRIEF

U kunt verzoeken dat onze nieuwsbrief naar uw e-mailadres wordt gestuurd, dat wij gebruiken om u te informeren over acties, evenementen en speciale aanbiedingen. Klik op deze link als je wilt inloggen.

LOYALITEITSPROGRAMMA. VOORDEEL.

U kunt deelnemen aan ons loyaliteitsprogramma. Maak verbinding met deze link voor meer informatie over hoe het werkt, regels, exclusieve kortingen en om u aan te melden voor het programma.

LINKS

De website bevat hyperlinks ("links") naar andere websites die geen verbinding hebben met Geox.com. Geox heeft geen controle over of controleert deze websites of hun inhoud niet. Geox kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud van deze websites en de door hen gehanteerde regels. Wees voorzichtig wanneer u verbinding maakt met deze websites via de Geox.com-links. Deze gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Geox.com zijn niet van toepassing op websites die door andere bedrijven worden beheerd. Geox.com biedt links naar andere websites om onderzoek en navigatie voor gebruikers te vergemakkelijken en om hyperlinks naar andere websites op internet te vergemakkelijken. De activering van links houdt geen aanbeveling of promotie van toegang tot en navigatie op deze websites in, noch een garantie met betrekking tot hun inhoud of de diensten of goederen die ze aanbieden en verkopen aan internetgebruikers.

Geox is niet verantwoordelijk voor de inhoud of activiteiten van deze websites. Als u ervoor kiest om deze websites te bezoeken, doet u dit op eigen risico.

Opmerking: dergelijke websites kunnen hun cookies naar gebruikers sturen, gegevens verzamelen of persoonlijke informatie opvragen. We raden je daarom aan om de gebruiksvoorwaarden en/of het privacybeleid van deze websites te controleren voordat je ze gebruikt.

GARANTIE EN VERANTWOORDELIJKHEID

Geox geeft geen garantie met betrekking tot de website en de inhoud ervan, tenzij wettelijk vereist. Als u de website bezoekt, navigeert u op eigen risico.

De informatie op de website is voor reclame-, marketing- en/of communicatiedoeleinden. Het is noch journalistiek, noch informatief van aard en vormt op geen enkele manier een advies.

Geox neemt alle redelijke voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de inhoud correct is en op het moment van Publicatie bevat correcte en actuele informatie. Geox geeft geen verklaring of garantie dat enige inhoud correct, geschikt, nuttig, volledig of correct is, of dat de website of server waarop deze wordt gehost vrij is van virussen of andere schadelijke componenten. Daarom geeft Geox geen verklaring of garantie dat de website vrij zal zijn van fouten, virussen of continu toegankelijk zal zijn.

Noch Geox, noch de bedrijven die tot de Geox-groep behoren of hun leidinggevenden, aandeelhouders, partners, managers, vertegenwoordigers of werknemers kunnen aansprakelijk worden gesteld voor directe, indirecte, speciale, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit het gebruik of de onmogelijkheid om de Website te gebruiken. Hieronder valt ook schade veroorzaakt door virussen of een gebrek aan volledigheid of fouten in de inhoud of anderszins die voortvloeien uit of verband houden met deze gebruiksvoorwaarden van de website, ook in het geval Geox op de mogelijkheid van dergelijke schade is gewezen.

Geox is niet aansprakelijk voor vertragingen of fouten in de toepassing en naleving van de verplichtingen uiteengezet in deze algemene voorwaarden die niet afhankelijk zijn van zijn redelijke controle.

ONJUIST GEBRUIK VAN DE WEBSITE

Het is verboden om de website te gebruiken voor het publiceren of uitzenden van werken, informatie, teksten, video's, materialen of inhoud die als illegaal, bedreigend, vals, lasterlijk, obsceen, pornografisch, discriminerend worden beschouwd of die het plegen van strafbare feiten vertegenwoordigen of aanmoedigen. inbreuk maken op of anderszins in strijd zijn met enige wet, inclusief intellectuele eigendomsrechten. Geox kan te allen tijde naar eigen goeddunken de toegang tot de website weigeren, bijvoorbeeld in situaties waarin Geox van mening is dat het gebruik van de website in strijd is met een van deze voorwaarden voor het gebruik van de website / of een overtreding van de wet vormt.

U kunt de website niet gebruiken om producten of diensten te promoten of te promoten die geen Geox-merkproducten zijn.

Het is verboden om software, robots, crawlers, spiders, zijschrapers of andere automatische middelen of apparaten te gebruiken om: (a) toegang te krijgen tot, kopiëren, beïnvloeden of controleren van enig deel van de website of de inhoud ervan De structuur of presentatie van de website of enige andere ander aspect van de inhoud ervan; of (b) het functioneren van de website of operaties die op de website worden uitgevoerd, beïnvloeden of het gebruik van de website door een persoon beïnvloeden of beïnvloeden of bijdragen aan het vergemakkelijken van de aankoop van producten op de website voor derden.

Het is verboden om onbevoegd toegang te krijgen tot delen of functies van de website of enig ander systeem dat met de website is verbonden door middel van hacking, wachtwoordmining of andere illegale middelen.

3. DIVERSE BEPALINGEN

HOE CONTACT MET ONS OP TE NEMEN

Als je vragen of opmerkingen hebt over de website van Geox of de voorwaarden van Geox, of als je onverhoopt een klacht wilt indienen, staat onze klantenservice altijd voor je klaar door hier te klikken.

WIJZIGINGEN IN DE Geox ALGEMENE VOORWAARDEN

Geox behoudt zich het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen.

Het gebruik van deze website en alle verkoopovereenkomsten tussen de klant / gebruiker en Geox zijn onderworpen aan de versie van de algemene voorwaarden van Geox die van kracht zijn op het moment van de bestelling op de website of op het moment van de website genavigeerd.

Informatie over wijzigingen vindt u regelmatig in de algemene voorwaarden van Geox. De versie is gemarkeerd met de datum waarop deze voor het laatst is gecontroleerd, die onderaan de pagina wordt vermeld.

PRIVACYBELEID EN COOKIES

Geox handelt met inachtneming van de privacy van gebruikers die de website bezoeken en gebruiken. Voor meer informatie over hoe we cookies gebruiken, wat voor soort informatie we verzamelen, hoe en met welk doel we uw gegevens gebruiken en onder welke omstandigheden we deze gegevens doorgeven aan derden, verwijzen wij u naar ons privacy- en cookiebeleid, een integraal onderdeel van deze Geox VOORWAARDEN.

Door een Geox-account aan te maken en een bestelling te plaatsen, verklaart u zich ervan bewust dat wij uw persoonlijke gegevens kunnen verzamelen, gebruiken, opslaan en verwerken in overeenstemming met ons privacybeleid

ETHIEK- EN GOVERNANCEMODEL

Geox heeft de bepalingen van de Ethische Code van Geox ('de Code') en het organisatie-, beheer- en controlemodel vastgesteld door wetsdecreet nr. 231 van 8 juni 2001 ('het model') de website www .Geox.biz.

TOEPASSELIJK RECHT EN JURISDICTIE

Deze algemene voorwaarden worden beheerst door het Italiaanse recht. Het recht van het land waar u woont kan gunstiger beschermingsregels hebben, zelfs als het Italiaanse recht van toepassing is.

In geval van een geschil is de procedure voor geschillenbeslechting vermeld onder de volgende link op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ van toepassing.

In het geval dat een geschil niet wordt opgelost via de Europese geschillenbeslechtingsprocedure, is de bevoegde rechtbank het Hof van Justitie van Treviso in Italië, onverminderd de exclusieve bevoegdheid die wordt gegarandeerd door de noodzakelijke uitvoeringsregels.

Prevalentie en autonomie

In het geval van een conflict tussen de algemene voorwaarden van Geox en andere inhoud op andere delen van de website of in links, prevaleren de hierin vermelde voorwaarden. Elke clausule van deze algemene voorwaarden is afzonderlijk en onafhankelijk van de andere van toepassing. In het geval dat een clausule wordt geannuleerd, ongeldig wordt verklaard of anderszins niet-afdwingbaar wordt bevonden, wordt die clausule geacht te kunnen worden gescheiden van de overige bepalingen en heeft dit geen invloed op de afdwingbaarheid van de overige bepalingen van deze Algemene voorwaarden.

TOEPASSING VAN DERDEN

Geox behoudt zich het recht voor om sommige of alle rechten en verplichtingen onder de algemene voorwaarden van Geox toe te wijzen aan derden, inclusief bedrijven in de Geox-groep. U mag uw rechten of verplichtingen onder de voorwaarden van Geox niet overdragen zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Geox.

Door deze ALGEMENE VOORWAARDEN te accepteren, verklaart u hierbij alle bepalingen te hebben begrepen en uitdrukkelijk te aanvaarden. U stemt er ook mee in dat u uitdrukkelijk de algemene voorwaarden accepteert die producten van de website kunnen kopen, annuleren, leveren of bestellen: doelen, termijnen en kosten, niet-afgehaalde leveringen, gevolgen van intrekkingen, niet-conforme of defecte producten.

Kortingscodes Geox

U vindt Geox promoties en exclusieve Geox aanbiedingen van de beste online winkels in België op één plek voor u geconsolideerd! Winkel in Geox en bespaar met een verscheidenheid aan Geox kortingscodes die geldig zijn op de hele site of op specifieke producten en categorieën van 23 Februari 2024.

Geox kortingscodes met soms wel tot 30% korting of gratis verzending, vind all promoties en exclusieve aanbiedingen Geox. Antwerpen ☆ Brussel ☆ Luik ☆ Leuven ☆ Gent ☆ Kortrijk!

Het is zo gemakkelijk om de laatste kortingscodes te vinden! We hebben de promotiecodes Geox van 23/02/2024 hier op een rijtje gezet, zodat u de beste prijs kunt vinden en eventueel veel kunt besparen, of ontvang gratis verzending en/of neem deel aan verschillende acties. Ontdek hoe u coupons van Geox kunt gebruiken. Hier bij kortingscouponcodes.be vindt u de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en promoties van Geox en andere soortgelijke online winkels in dezelfde categorie. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Revolve Kortingscode of Wilson Kortingscode, zij hebben dagelijks nieuwe aanbiedingen en couponcodes.

Onze kortingscodes robot heeft de fundamentele missie om het internet af te speuren naar alle besparingsmogelijkheden bij winkels die kortingscodes of aanbiedingen aanbieden. Deze altijd gratis coupons bieden exclusieve kortingen aan voor onze bezoekers. Wij bieden deze service geheel gratis aan voor iedereen die niet teveel wil uitgeven.

Of schrijf u in op de nieuwsbrief van kortingscouponcodes.be en blijf op de hoogte van de laatste kortingen bij Geox. We beloven dat u geen enkele aanbieding meer mist.

Het gebruik van kortingscodes en promotiecodes is volledig gratis en vereist geen registratie op onze site, maar we raden altijd aan om u te abonneren op de nieuwsbrief om aanbiedingen en promoties van uw favoriete winkel automatisch te ontvangen. Ons team werkt dagelijks om zijn gebruikers de beste aanbiedingen en promoties van de belangrijkste online winkels in België, China en de Verenigde Staten te garanderen. Er zijn momenteel duizenden winkels, met meer dan 2000 coupons en nog veel meer deals beschikbaar op de site!

Onze top 5 winkels in Schoenen:

 1. Nike Kortingscode
 2. Durlinger Kortingscode
 3. ASOS Kortingscode
 4. ABOUT YOU Kortingscode
 5. Rosegal Kortingscode

Wat is Geox kortingscode?

De Geox kortingsbon (ook wel coupon, cadeaubon, kortingsbon, promotiecoupon, kortingscode of promotiecode genoemd) is een reeks cijfers of alfanumerieke reeksen die online winkels gebruiken om hun klanten te verleiden en de aankoop te verzekeren. Ze bieden directe kortingen aan bij het online kopen van hun producten.

Hoe gebruik je een Geox kortingscode?

Een kortingscode Geox kan op 2 manieren worden verstrekt: via een specifieke link en/of via een code die u invoert op het moment van aankoop. Zoek naar de gewenste winkel, merk of product en vind een gerelateerde coupon. Hieronder laten we zien hoe u een coupon kunt gebruiken voor uw aankoop bij Geox op 23/02/2024:

 1. Bekijk de kortingscode Geox door op "bekijk code" of "aanbieding bekijken" te klikken.
 2. In het geval van een coupon verschijnt een alfanumerieke reeks, kopieer de couponcode en klik op "Ga naar winkel".
 3. Houd er echter rekening mee dat wanneer er geen code beschikbaar is dan wordt de korting automatisch gegenereerd wanneer u op "bekijk aanbieding" klikt. Deze coupons zijn links die kortingen op de uiteindelijke prijs van het product of de groep producten mogelijk maakt. Op onze site heten deze links AANBIEDINGEN. Zoals u ziet, besparen op uw online aankopen is kinderlijk eenvoudig.
 4. Nadat u het product hebt geselecteerd en in het winkelmandje hebt geplaatst, dan plakt u de coupon in het veld "heeft u een kortingscode", meestal net voordat u uw bestelling plaatst in het betalingsveld.
 5. Controleer wel even of de korting correct is toegepast. Kortingscodes hebben een vervaldatum, en het kan zijn dat de coupon eventueel is verlopen of niet kan worden gebruikt op het geselecteerde product. In dat geval kun je altijd kijke nof er nog andere coupons vervoegbaar zijn voor jouw aankoop.
 6. Vertel je vrienden hoe je die "crazy" korting kreeg op je laatste online aankoop

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Geox?

Er zijn momenteel codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Geox.

Hoeveel voordelen kan ik krijgen met Geox?

In de afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van 0 gemiddeld bespaard op Geox. Soms zijn er ook aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe kan ik een kortingscode Geox inwisselen?

Om een Geox coupon te gebruiken, kopieert u de coupon met uw muis en plakt u deze tijdens het afrekenen in het daarvoor bestemde veld. Houd er rekening mee dat coupons soms niet bij elke bestelling werken. Soms kun je de coupon ook in de fysieke winkel inwisselen.

Hoeveel aanbiedingen heeft Geox gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Geox heeft gemiddeld + 1 online coupons en/of promoties

Zijn kortingen geldig voor alles op Geox?

U kunt besparen op Geox door een van de huidige Geox coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal sparen.

Hoe lang zijn kortingen op Geox geldig?

Elke Geox promotiecode heeft een vervaldatum, de code kan alleen vóór die datum worden ingewisseld. Sommige aanbiedingen op Geox hebben geen vervaldatum, dus de promotiecode is geldig totdat Geox voor dit artikel niet meer op voorraad is.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Inhoudsindex

 1. Geox ALGEMENE VOORWAARDEN
 2. OVER ONS
 3. 1. ALGEMENE VOORWAARDEN
 4. ALS DE AANKOOPVOORWAARDEN VAN TOEPASSING ZIJN:
 5. NATIONALE WEBSITE-INTERFACES
 6. WIE KAN PRODUCTEN KOPEN VAN DE Geox-WEBSITE?
 7. HOE KOOP JE PRODUCTEN VAN ONZE WEBSITE
 8. MIJN REKENING
 9. VERLANGLIJST
 10. MAAT OF KLEUR WIJZIGEN
 11. BESTELLINGS-ANNULERING
 12. PRIJS

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Geox?
 2. Waar vind ik informatie over Geox?
 3. Wat is een kortingscode van Geox?
 4. Wat is het adres van Geox?
 5. Levert Geox gratis?

Profiteer van extra korting met een Geox kortingscode

De Geox schoenen zijn uniek en nu goedkoper dankzij de Geox kortingscodes. Het comfort en het ontwerp, evenals de uitzonderlijke aanbiedingen die Geox online gewoonlijk op zijn site biedt, maken dit merk tot een maatstaf op het gebied van schoenen. Gebruik je kortingsbon Geox en bespaar bij aankoop van je favoriete schoenen. Webportaal van dit prestigieuze modeschoenenmerk. Geox heeft vele variaties en modellen. Een trendy touch op klassieke en iconische modellen die zich stijlvol aanpassen aan je dagelijkse leven. Bekijk de nieuwe sportieve Geox designs, ze zijn onweerstaanbaar! Origineel en ontzettend comfortabel, de Geox sneakers geven de gewenste touch aan jouw stijl! Ontdek de modellen rubberen zolen Geox : met een speciaal ademend en waterdicht membraan. Door het webportaal te bezoeken, ziet u deze modellen en vele andere tegen onweerstaanbare prijzen, die u kunt omzetten in een goede deal met uw actie- en kortingsbonnen.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Actuele Geox Kortingen

Kortingscodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes0

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.be verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

Kortingscodes in het buitenland

Hoe werkt het?