Kaspersky Kortingscode
!
Wanneer je via links op deze website koopt, ontvangen wij mogelijk een commissie.

Kaspersky Kortingscode 30% ➡️ (2 kortingscodes Kaspersky België) Maart 2024

Kortingscodes en kortingen van Kaspersky België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 Kaspersky Kortingscode van 03 Maart 2024 ✅ Kortingen Kaspersky al 19 keer gebruikt.

Alle Kaspersky Kortingscodes · Meer informatie over Kaspersky

Kaspersky is een wereldwijd cyberbeveiligingsbedrijf opgericht in 1997. De diepgaande kennis en beveiligingsexpertise van Kaspersky wordt voortdurend getransformeerd in innovatieve beveiligingsoplossingen en -diensten om bedrijven, kritieke infrastructuren, overheden en consumenten over de hele wereld te beschermen. Het uitgebreide beveiligingsportfolio van het bedrijf omvat toonaangevende endpointbescherming en een reeks gespecialiseerde beveiligingsoplossingen en -diensten om geavanceerde en evoluerende digitale bedreigingen te bestrijden. Kaspersky- technologie beschermt meer dan 400 miljoen gebruikers en we helpen 270.000 zakelijke klanten te beschermen wat voor hen het belangrijkst is. Kaspersky Lab North America, opgericht in 2004, is een bedrijf uit Massachusetts. Het is een volledige dochteronderneming van de houdstermaatschappij Kaspersky Labs Limited, gevestigd in het VK. Wij zijn een van 's werelds grootste particuliere cyberbeveiligingsbedrijven. We zijn actief in 200 landen en gebieden en hebben 35 kantoren in 31 landen. Voor Kaspersky Lab werken meer dan 4.000 hooggekwalificeerde specialisten. Wij zijn een wereldwijd bedrijf met een wereldwijde visie en een focus op internationale markten. Onze wereldwijde niet-gecontroleerde IFRS-opbrengsten voor 2017 bedroegen USD 698 miljoen. Onze onafhankelijkheid stelt ons in staat om wendbaarder te zijn. anders denken en sneller handelen. We blijven innoveren en bieden bescherming die effectief, bruikbaar en toegankelijk is. We zijn trots op het ontwikkelen van toonaangevende beveiliging die ons - en elk van onze 400 miljoen gebruikers beschermd door onze technologieën en 270.000 zakelijke klanten - een stap voor houdt op potentiële bedreigingen.

Onze toewijding aan mensen en geavanceerde technologie houden ons ook de concurrentie voor. Ons bedrijf is door analistenbureau Forrester uitgeroepen tot leider in Endpoint Protection. We zijn stevig gepositioneerd als een van de vier toonaangevende aanbieders van eindpuntbeveiliging en blijven onze marktpositie verbeteren. Kaspersky Lab werd erkend voor zijn klanttevredenheidsbeoordelingen en werd in 2017 en 2018 uitgeroepen tot Gartner Peer Insights Customer Choice for Endpoint Protection Platforms. Endpoint-beveiliging is altijd de kern van ons bedrijf geweest, vooral in het midden- en kleinbedrijf. Tegelijkertijd verwachten we dat een van onze belangrijkste groeimotoren de komende jaren in de zakelijke markt zal zijn, met name op het gebied van non-endpoint security. De behoeften van onze klanten veranderen naarmate het bedreigingslandschap evolueert. Om deze reden breiden we onze bedrijfsportfolio voortdurend uit met beveiligingsoplossingen en -diensten, die worden versterkt door de wereldwijde cyberbeveiligingsinformatie van Kaspersky Lab. Onze unieke ervaring en kennis. De snelle verspreiding van nieuwe technologieën biedt mensen nieuwe kansen. De daaruit voortvloeiende toenemende afhankelijkheid van IT maakt cyberdreigingen echter tot een wereldwijd probleem. Omdat de IT-industrie zo belangrijk is geworden voor de wereld, is de knowhow op het gebied van IT-beveiliging verdubbeld. Bij Kaspersky Lab begrijpen we het wereldwijde cyberdreigingslandschap en onze experts hebben enorme kennis en ervaring in het detecteren en neutraliseren van alle vormen van malware, ongeacht hun oorsprong of doel. De schat aan expertise die we in de loop der jaren hebben opgebouwd bij het bestrijden van grote IT-bedreigingen, is ons meest waardevolle bezit.

Kortingscode
Meer winkels
Laatste kortingen
 • Alle
 • Beste deals
 • Kortingscode
 • % Actie
 • € Actie
 • Gratis verzending
 • Acties
BuyBestGearLEDsky.beNokiaElectrodepotReolinkGalaxus.beXPPenThomannSoundcoreElettronewQuadcopter-shopTado
2024-03-01 12:10:26
Levis Atelier: Gratis verfset
Tintrio
2024-03-01 09:10:18
Plopsa Fun Card (BENL)
Plopsa
2024-03-01 09:10:18
Bray Dunes Evancy
Evancy
2024-03-01 09:10:18
Algemene BENL Algemene BENL
Campings.com
2024-02-29 10:10:12
Algemeen Erotische chat & date bij u in de buurt!
Regiosexcontact.be
2024-02-29 10:10:12
Epson papier
Inktwereld.be
2024-02-29 07:11:31
Eliza was hereTekstlink_algemeen
Eliza Was Here
2024-02-26 20:10:15
De nieuwe zomercollectie 2024 is er!
Loberon
2024-02-26 20:10:15
3 JAAR GARANTIE EN 30 DAGEN BEDENKTIJD
Stuff Enough
2024-02-26 20:10:15
BESTEL EN ONTVANG EEN VOUCHER
Take Away
2024-02-26 20:10:15
elke dag een andere fashion deal Onedayfashionsdeals
One day Fashion Deals
2024-03-01 21:10:13
Doebie Elke dag een nieuwe aanbieding
Doebie.eu
2024-02-26 20:10:14
GAMING PS5 - PRE-ORDER
Fnac
Kaspersky Kortingscode • 03/03/2024
Pas de kortingsbon toe en ontvang 15% korting op uw aankoop bij Kaspersky
C-15
Bekijk code
14 maal gebruikt
Kaspersky Kortingscode • 03/03/2024
Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Kaspersky!
LDEN
Bekijk code
0 maal gebruikt
Acties Kaspersky • 03/03/2024
Schrijf je nu in en ontvang aanbiedingen en kortingscodes direct in de mailbox
Bekijk aanbieding
5 maal gebruikt
Soortgelijke online winkels zoals Kaspersky
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Kaspersky
 • HEMA
 • Nike
 • Zalando Lounge
 • AliExpress
 • NHA
 • Emma Matras
 • Amazon
 • Durlinger
 • Logitech
 • Microsoft
 • Levi's
 • Parship
 • Celsius
 • Pipoos
 • Klingel
 • Farmaline
 • Alibaba
 • Norton
 • Erovibes
 • Pharmamarket
 • Urban Outfitters
 • adidas
 • ASOS
 • ABOUT YOU
Alles wat je moet weten over Kaspersky
Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Kaspersky

De meest ingewisselde Kaspersky kortingscodes

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
30%Coupon Kaspersky home security 30% kortingsbon Kaspersky REDUC-152024-03-04
10%Exclusieve Kaspersky kortingscode: geniet van 10% extra korting AFSOLDEN2024-04-30

Wij zijn een van 's werelds grootste particuliere cyberbeveiligingsbedrijven. We zijn actief in 200 landen en gebieden en hebben 35 kantoren in meer dan 30 landen. Voor Kaspersky werken ruim 4.000 hooggekwalificeerde specialisten.

'Wij vinden dat iedereen - van thuiscomputers tot grote bedrijven en overheden - moet kunnen beschermen wat voor hen het belangrijkst is. Of het nu gaat om privacy, familie, financiën, klanten, zakelijk succes of kritieke infrastructuur - we hebben het tot onze taak gemaakt om alles te beveiligen. We doen dit door beveiligingsexpertise te bieden, nauw samen te werken met internationale organisaties en wetshandhavingsinstanties om cybercriminelen te bestrijden, en technologieën, oplossingen en diensten te ontwikkelen die u beschermen tegen alle cyberdreigingen. '- Eugene Kaspersky, CEO van Kaspersky

In 2018 namen de beveiligingsproducten van Kaspersky Lab deel aan 88 onafhankelijke tests en beoordelingen, waarbij ze 73 onderscheidingen scoorden voor de eerste plaats en 77 top 3-plaatsingen. Dit jaar hebben onze antivirusoplossingen meer dan 1,9 miljard aanvallen geblokkeerd. We hebben ook veel branche-erkenningen ontvangen, waaronder:

PC Mag beoordeelde onze Anti-Virus 2019 als "Uitstekend".

PC Mag beoordeelde onze Mac-bescherming voor 2019 als "Uitstekend".

AV Comparatives beoordeelde onze malwarebescherming voor 2019 als "Geavanceerd".

AV Comparatives beoordeelde onze verwijdering van malware als "Geavanceerd" voor 2019.

AV Comparatives beoordeelde onze antivirusprestaties als "Geavanceerd" voor 2019.

Met Kaspersky Veilig Geld kunt u op elk moment overschakelen naar onze beveiligde browser voor banken als u iets online wilt betalen. Hiermee wordt voorkomen dat uw bankpas en financiële gegevens worden onderschept en uitgelezen. Kaspersky Safe Money is nu compatibel met Firefox en Chrome-browsers, evenals Internet Explorer en Safari, dus uw opgeslagen wachtwoorden, bladwijzers en instellingen blijven behouden wanneer u onze beveiligde browser start.

Versleuteling van bankkwaliteit

Nu compatibel met Firefox, Chrome, Internet Explorer en Safari

Werkt op pc en Mac

Een Trojaans paard of trojan is een type malware dat vaak wordt vermomd als legitieme software. Trojaanse paarden kunnen worden gebruikt door cyberdieven en hackers die toegang proberen te krijgen tot de systemen van gebruikers. Gebruikers worden meestal via een of andere vorm van social engineering misleid om Trojaanse paarden op hun systemen te laden en uit te voeren. Eenmaal geactiveerd, kunnen trojans cybercriminelen in staat stellen u te bespioneren, uw gevoelige gegevens te stelen en achterdeurtoegang tot uw systeem te krijgen. Deze acties kunnen zijn:

Verwijder data

Gegevens blokkeren

gegevens wijzigen

Gegevens kopiëren

Verstoring van de prestaties van computers of computernetwerken

In tegenstelling tot computervirussen en wormen, kunnen Trojaanse paarden zichzelf niet repliceren.

Beste korting Elektronica

Hoe trojans u kunnen beïnvloeden

Trojaanse paarden worden geclassificeerd op basis van de soorten acties die ze op uw computer kunnen ondernemen:

Achterdeur

Een backdoor Trojan stelt kwaadwillende gebruikers in staat om de geïnfecteerde computer op afstand te besturen. Ze stellen de auteur in staat om alles te doen wat hij wil op de geïnfecteerde computer - inclusief het verzenden, ontvangen, starten en verwijderen van bestanden, het bekijken van gegevens en het opnieuw opstarten van de computer. Backdoor-trojans worden veel gebruikt om een groep slachtoffercomputers te verenigen in een botnet of zombienetwerk dat voor criminele doeleinden kan worden gebruikt.

Exploiteren

Exploits zijn programma's die gegevens bevatten of code bevatten die misbruik maakt van een kwetsbaarheid in applicatiesoftware die op uw computer draait.

Rootkit

Rootkits worden gebruikt om bepaalde objecten of activiteiten in uw systeem te verbergen. Vaak is hun primaire doel om te voorkomen dat schadelijke programma's worden gedetecteerd, zodat programma's langer op een geïnfecteerde computer kunnen draaien.

Trojaanse bankiers

Trojaanse bankprogramma's worden gebruikt om uw accountgegevens te stelen voor online banksystemen, e-betalingssystemen en creditcards of betaalkaarten.

Trojaanse DDoS

Deze programma's voeren Denial of Service (DoS)-aanvallen uit op een gericht webadres. Door meerdere verzoeken te verzenden - vanaf uw computer en verschillende andere geïnfecteerde computers - kan de aanval het doeladres overweldigen en resulteren in een denial of service.

Trojaanse downloader

Trojaanse downloaders kunnen nieuwe versies van malware - inclusief Trojaanse paarden en adware - op uw computer downloaden en installeren.

Trojaanse druppelaar

Deze programma's worden door hackers gebruikt om Trojaanse paarden en/of virussen te installeren - of om te voorkomen dat malware wordt gedetecteerd. Niet alle antivirusprogramma's kunnen alle componenten van dit type trojan scannen.

Trojan-FakeAV

Trojan-FakeAV-programma's simuleren de activiteit van antivirussoftware. Ze worden verondersteld geld van je af te persen in ruil voor het detecteren en verwijderen van bedreigingen ... ook al bestaan de bedreigingen die ze hebben gemeld niet echt.

Trojan-GameThief

Dit type programma steelt gebruikersaccountgegevens van online gamers.

Trojaans paard

Trojaanse IM-programma's stelen uw logins en wachtwoorden voor instant messaging-programma's zoals ICQ, MSN Messenger, AOL Instant Messenger, Yahoo Pager, Skype en nog veel meer.

Trojaans losgeld

Dit soort Trojaanse paarden kan gegevens op uw computer wijzigen, waardoor uw computer niet goed meer werkt of bepaalde gegevens niet kunt gebruiken. De crimineel herstelt uw computer alleen naar de prestaties of ontgrendelt uw gegevens nadat u hem het losgeld hebt betaald dat hij eist.

Trojaanse sms

Deze programma's kunnen u geld kosten door sms-berichten van uw mobiele apparaat naar premium telefoonnummers te sturen.

Trojaanse spion

Spionageprogramma's van Trojaanse paarden kunnen bespioneren hoe u uw computer gebruikt. U kunt bijvoorbeeld de gegevens volgen die op uw toetsenbord zijn ingevoerd, schermafbeeldingen maken of een lijst krijgen van de toepassingen die worden uitgevoerd.

Trojaanse e-mailzoeker

Deze programma's kunnen e-mailadressen van uw computer ophalen.

Andere soorten Trojaanse paarden zijn:

Trojan-ArcBomb

Trojaanse klikker

Trojaanse kennisgever

Trojaanse proxy

Trojaanse PSW

Hoe u uzelf kunt beschermen tegen Trojaanse paarden

Door effectieve anti-malwaresoftware te installeren, kunt u uw apparaten - inclusief pc's, laptops, Macs, tablets en smartphones - beschermen tegen Trojaanse paarden. Een krachtige anti-malware-oplossing zoals Kaspersky Anti-Virus detecteert en voorkomt aanvallen van Trojaanse paarden op uw pc, terwijl Kaspersky Mobile Security eersteklas antivirusbescherming biedt voor Android-smartphones. Kaspersky Lab heeft anti-malwareproducten die de volgende apparaten beschermen tegen Trojaanse paarden:

Windows-pc's

Linux-computer

Apple Macs

Smartphones

Tabletten

Wereldwijd transparantie-initiatief

Kaspersky Lab zet zich in om klanten te beschermen tegen cyberdreigingen, ongeacht hun oorsprong of doel. Het Global Transparency Initiative (GTI) van het bedrijf heeft tot doel de bredere Betrek de informatiebeveiligingsgemeenschap en andere belanghebbenden bij de validatie en verificatie van de betrouwbaarheid van haar producten, interne processen en bedrijfsvoering. Het introduceert ook aanvullende verantwoordingsmechanismen die het bedrijf kan gebruiken om verder aan te tonen dat beveiligingsproblemen snel en grondig worden opgelost.

Het wereldwijde transparantie-initiatief van Kaspersky Lab omvat een aantal bruikbare en concrete maatregelen:

Onafhankelijke beoordeling van de broncode van het bedrijf, software-updates en regels voor het detecteren van bedreigingen;

Onafhankelijke beoordeling van de veilige ontwikkelingslevenscyclusprocessen van het bedrijf en de risicobeperkingsstrategieën voor software en toeleveringsketen;

Drie transparantiecentra over de hele wereld om beveiligingsproblemen aan te pakken met klanten, vertrouwde partners en overheidsactoren. Het eerste centrum is in november 2018 geopend in Zürich, Zwitserland en biedt deze partners onder meer toegang tot bedrijfscodebeoordelingen, software-updates en regels voor het detecteren van bedreigingen. Tegen 2020 zullen er meer transparantiecentra worden geopend in Azië en Noord-Amerika.

Verhoogde Bug Bounty-beloningen tot $ 100.000 voor de ernstigste kwetsbaarheden die zijn gevonden via Kaspersky Lab's Coordinated Vulnerability Disclosure Program.

Als onderdeel van ons initiatief verplaatsen we ook de gegevensopslag en -verwerking van gebruikersgegevens van sommige regio's die vrijwillig worden gedeeld met het Kaspersky Security-netwerk, evenals onze infrastructuur voor softwareontwikkeling, naar Zwitserland. In november 2018 zijn we gestart met de gegevensverwerking voor Europese klanten.

MVO en wereldwijde merkinitiatieven

Onze ultieme missie - om de wereld te redden - toont de toewijding van het bedrijf om cyberspace veiliger te maken en te beschermen wat het belangrijkst is voor mensen. Deze visie brengt de bedrijfsdoelstellingen en benadering van maatschappelijk verantwoord ondernemen samen.

Steun voor kunst, wetenschap en sport

We werken altijd graag samen met bedrijven die net zo gepassioneerd zijn als wij. Om deze reden is Kaspersky Lab sinds 2010 de officiële sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1-raceteam. Scuderia Ferrari heeft ons op zijn beurt geselecteerd om een uitgebreide, ultramoderne IT-beveiligingsoplossing te bieden. Het is gemakkelijk te zien dat de twee bedrijven veel gemeen hebben - beide hebben te maken met zware concurrentie en zijn toegewijd aan technologisch leiderschap om een stap voor te blijven. Sinds 2012 is het logo van Kaspersky Lab te zien op de Ferrari Formule 1-auto, maar ook op de overalls en het teamtenue van de coureurs. In 2015 kondigde Kaspersky Lab de voortzetting van zijn sponsorovereenkomst met het Scuderia Ferrari Formule 1-raceteam aan voor nog eens vijf jaar.

We weten hoe belangrijk het is om culturen uit het verleden te behouden ten behoeve van toekomstige generaties. Om deze reden werkt Kaspersky Lab sinds 2015 samen met de Archeologische Vereniging van Athene (ASA) om het Akrotiri-project te ontwikkelen. Dit project redt de overblijfselen van de historische Cycladisch-Minoïsche nederzetting op het eiland Santorini, bekend als de Griekse "Pompeii". Het bedrijf is hoofdsponsor van het project geworden en ondersteunt een aantal activiteiten die de wetenschappers helpen hun werk vooruit te helpen. Dit omvat de restauratie van de opgravingen, het behoud van spectaculaire muurschilderingen en de bouwwerkzaamheden van het project.

Kaspersky Lab is geïnteresseerd in initiatieven die menselijke excellentie, kunst en IT combineren. Daarom zijn we trots op een nummer ter ondersteuning van diverse culturele activiteiten en sportevenementen. Kaspersky Lab is de hoofdsponsor van de eerste Euro-Arabische Noordpoolexpeditie voor vrouwen. Dit is een achtdaags poolavontuur om de dialoog en het begrip tussen vrouwen uit de westerse en Arabische culturen te bevorderen. In 2017 was Kaspersky Lab de hoofdsponsor van de 1e Antarctische Biënnale, een creatieve reis met honderden mensen van over de hele wereld - kunstenaars, architecten, onderzoekers en filosofen - die een universele culturele toekomst voor Antarctica zullen verkennen en creëren. We steunen ook Starmus, bekend als het meest ambitieuze wetenschaps- en muziekfestival ter wereld. Starmus is opgericht om wetenschap en kunst te vieren met als doel het publiek begrip en waardering voor wetenschap bij te brengen. Het verzamelt de meest gerenommeerde sprekers - internationale wetenschappers, kosmonauten en astronauten, kunstenaars en muzikanten, schrijvers, bedrijfsleiders en meer.

We ondersteunen ook grote sportevenementen die strategisch en vooruitstrevend denken vieren. Kaspersky Lab ondersteunt en beschermt FIDE en het Wereldkampioenschap schaken 2017-18 als officiële cyberbeveiligingspartner. Sinds 2016 sponsoren we ook schaakgrootmeesters en vice-wereldkampioen Sergey Karjakin. en sinds 2012 steunen we een jonge kandidaat-meester, Andrey Tsvetkov, evenals de grootmeester en junior wereldkampioen schaken Mikhail Antipov.

Onze educatieve initiatieven

Wij zijn van mening dat het bevorderen van dialoog en het introduceren van educatieve programma's essentiële stappen zijn voor internationale samenwerking in de strijd tegen cybercriminaliteit. Daarom runnen we de Kaspersky Academy: een reeks projecten om jonge talenten in IT-beveiliging te ondersteunen.

De hoeksteen van onze bedrijfsstrategie is om onze toonaangevende beveiligingsinformatie om te zetten in echte bescherming voor onze klanten om huidige en opkomende cyberdreigingen het hoofd te bieden.

Ons portfolio omvat oplossingen voor een groot aantal klanten. We beschermen consumenten, kleine bedrijven, middelgrote bedrijven en bedrijven tegen alle soorten bedreigingen en bieden hen handige tools om hun beveiliging te controleren en te beheren.

We bieden consumenten een reeks producten om hen te helpen alle aspecten van hun leven te beschermen tegen cybercriminaliteit. We begrijpen de behoeften van kleine bedrijven en hebben speciaal voor hen een unieke meerlaagse oplossing die eenvoudig beheer en effectieve bescherming combineert. We voorzien in alle behoeften van grote ondernemingen vanuit ons complete bedrijfsplatform dat helpt bij het voorkomen van allerlei soorten cyberdreigingen, door de uitgebreide testkoopjesaanvallen zelf te identificeren om te reageren op beveiligingsincidenten en om de evolutie van het bedreigingslandschap te voorspellen. We bieden een uitgebreid portfolio van oplossingen en diensten, waaronder het beveiligen van alle knooppunten in het bedrijfsnetwerk, inclusief mobiele en draagbare apparaten, om datacenters en industriële omgevingen als geheel te beschermen.

Kaspersky Lab is al meer dan 20 jaar actief op het gebied van cyberbeveiliging en heeft in deze tijd veel ontwikkelingen meegemaakt. Tegenwoordig is IT-beveiliging een continu proces dat bedreigingen holistisch tegengaat met een uitgebreide reeks oplossingen en meerlagige beveiligingstechnologieën. Dit betekent dat we verder gaan dan alleen het voorkomen van cybersecurity-incidenten. Complexe aanvallen moeten worden gedetecteerd, reacties op bedreigingen zijn noodzakelijk en organisaties hebben informatie nodig om toekomstige aanvallen te voorspellen. De efficiëntie van dit multidimensionale en veelzijdige proces hangt van veel factoren af. We noemen het waar Cybersecurity - het voorkomt niet alleen incidenten, maar voorspelt ze ook effectief, flexibel en betrouwbaar, detecteert ze en reageert erop.

Ons uitgebreide portfolio van oplossingen bereikt dit allemaal dankzij onze unieke combinatie van HuMachine® Intelligence en adaptieve aanpak, die organisaties strikt beschermt tegen bedreigingen van de volgende generatie en de schade veroorzaakt door een incident minimaliseert.

Als technologiegedreven bedrijf investeren we veel in onderzoek en ontwikkeling om de innovatieve ideeën waarin we geloven te ondersteunen. Daarom zijn meer dan een derde van de medewerkers van het bedrijf onderzoeks- en ontwikkelingsspecialisten die al onze oplossingen in-house ontwikkelen en onderhouden. Dit is de sleutel tot een holistische benadering van beveiliging.

Kaspersky Lab kreeg consequent topscores in meer onafhankelijke tests dan welke andere provider dan ook.

Kortingscodes Kaspersky

U vindt Kaspersky promoties en exclusieve Kaspersky aanbiedingen van de beste online winkels in België op één plek voor u geconsolideerd! Winkel in Kaspersky en bespaar met een verscheidenheid aan Kaspersky kortingscodes die geldig zijn op de hele site of op specifieke producten en categorieën van 03 Maart 2024.

Kaspersky kortingscodes met soms wel tot 30% korting of gratis verzending, vind all promoties en exclusieve aanbiedingen Kaspersky. Antwerpen ☆ Brussel ☆ Luik ☆ Leuven ☆ Gent ☆ Kortrijk!

Het is zo gemakkelijk om de laatste kortingscodes te vinden! We hebben de promotiecodes Kaspersky van 03/03/2024 hier op een rijtje gezet, zodat u de beste prijs kunt vinden en eventueel veel kunt besparen, of ontvang gratis verzending en/of neem deel aan verschillende acties. Ontdek hoe u coupons van Kaspersky kunt gebruiken. Hier bij kortingscouponcodes.be vindt u de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en promoties van Kaspersky en andere soortgelijke online winkels in dezelfde categorie. Kijk bijvoorbeeld eens op onze LampenTotaal Kortingscode of ONLY Kortingscode, zij hebben dagelijks nieuwe aanbiedingen en couponcodes.

Onze kortingscodes robot heeft de fundamentele missie om het internet af te speuren naar alle besparingsmogelijkheden bij winkels die kortingscodes of aanbiedingen aanbieden. Deze altijd gratis coupons bieden exclusieve kortingen aan voor onze bezoekers. Wij bieden deze service geheel gratis aan voor iedereen die niet teveel wil uitgeven.

Of schrijf u in op de nieuwsbrief van kortingscouponcodes.be en blijf op de hoogte van de laatste kortingen bij Kaspersky. We beloven dat u geen enkele aanbieding meer mist.

Het gebruik van kortingscodes en promotiecodes is volledig gratis en vereist geen registratie op onze site, maar we raden altijd aan om u te abonneren op de nieuwsbrief om aanbiedingen en promoties van uw favoriete winkel automatisch te ontvangen. Ons team werkt dagelijks om zijn gebruikers de beste aanbiedingen en promoties van de belangrijkste online winkels in België, China en de Verenigde Staten te garanderen. Er zijn momenteel duizenden winkels, met meer dan 2000 coupons en nog veel meer deals beschikbaar op de site!

Onze top 5 winkels in Elektronica:

 1. Logitech Kortingscode
 2. Harman Kardon Kortingscode
 3. 2Lagoon Kortingscode
 4. Teufel Kortingscode
 5. Mini in the box Kortingscode

Wat is Kaspersky kortingscode?

De Kaspersky kortingsbon (ook wel coupon, cadeaubon, kortingsbon, promotiecoupon, kortingscode of promotiecode genoemd) is een reeks cijfers of alfanumerieke reeksen die online winkels gebruiken om hun klanten te verleiden en de aankoop te verzekeren. Ze bieden directe kortingen aan bij het online kopen van hun producten.

Hoe gebruik je een Kaspersky kortingscode?

Een kortingscode Kaspersky kan op 2 manieren worden verstrekt: via een specifieke link en/of via een code die u invoert op het moment van aankoop. Zoek naar de gewenste winkel, merk of product en vind een gerelateerde coupon. Hieronder laten we zien hoe u een coupon kunt gebruiken voor uw aankoop bij Kaspersky op 03/03/2024:

 1. Bekijk de kortingscode Kaspersky door op "bekijk code" of "aanbieding bekijken" te klikken.
 2. In het geval van een coupon verschijnt een alfanumerieke reeks, kopieer de couponcode en klik op "Ga naar winkel".
 3. Houd er echter rekening mee dat wanneer er geen code beschikbaar is dan wordt de korting automatisch gegenereerd wanneer u op "bekijk aanbieding" klikt. Deze coupons zijn links die kortingen op de uiteindelijke prijs van het product of de groep producten mogelijk maakt. Op onze site heten deze links AANBIEDINGEN. Zoals u ziet, besparen op uw online aankopen is kinderlijk eenvoudig.
 4. Nadat u het product hebt geselecteerd en in het winkelmandje hebt geplaatst, dan plakt u de coupon in het veld "heeft u een kortingscode", meestal net voordat u uw bestelling plaatst in het betalingsveld.
 5. Controleer wel even of de korting correct is toegepast. Kortingscodes hebben een vervaldatum, en het kan zijn dat de coupon eventueel is verlopen of niet kan worden gebruikt op het geselecteerde product. In dat geval kun je altijd kijke nof er nog andere coupons vervoegbaar zijn voor jouw aankoop.
 6. Vertel je vrienden hoe je die "crazy" korting kreeg op je laatste online aankoop

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Kaspersky?

Er zijn momenteel 2 codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Kaspersky.

Hoeveel voordelen kan ik krijgen met Kaspersky?

In de afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van 19 gemiddeld 30% bespaard op Kaspersky. Soms zijn er ook aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe kan ik een kortingscode Kaspersky inwisselen?

Om een Kaspersky coupon te gebruiken, kopieert u de coupon met uw muis en plakt u deze tijdens het afrekenen in het daarvoor bestemde veld. Houd er rekening mee dat coupons soms niet bij elke bestelling werken. Soms kun je de coupon ook in de fysieke winkel inwisselen.

Hoeveel aanbiedingen heeft Kaspersky gemiddeld?

Er zijn vandaag 2 codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Kaspersky heeft gemiddeld 2 + 1 online coupons en/of promoties

Zijn kortingen geldig voor alles op Kaspersky?

U kunt besparen op Kaspersky door een van de huidige Kaspersky coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal 30% sparen.

Hoe lang zijn kortingen op Kaspersky geldig?

Elke Kaspersky promotiecode heeft een vervaldatum, de code kan alleen vóór die datum worden ingewisseld. Sommige aanbiedingen op Kaspersky hebben geen vervaldatum, dus de promotiecode is geldig totdat Kaspersky voor dit artikel niet meer op voorraad is.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Inhoudsindex

 1. Hoe trojans u kunnen beïnvloeden
 2. Achterdeur
 3. Exploiteren
 4. Rootkit
 5. Trojaanse bankiers
 6. Trojaanse DDoS
 7. Trojaanse downloader
 8. Trojaanse druppelaar
 9. Trojan-FakeAV
 10. Trojan-GameThief
 11. Trojaans paard
 12. Trojaans losgeld

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Kaspersky?
 2. Waar vind ik informatie over Kaspersky?
 3. Wat is een kortingscode van Kaspersky?
 4. Wat is het adres van Kaspersky?
 5. Levert Kaspersky gratis?

Profiteer van extra korting met een Kaspersky kortingscode

Samenwerken is de meest effectieve manier om cybercriminelen te bestrijden. Wij geloven dat er geen grenzen zijn aan hoe veilig u kunt zijn. Daartoe delen we onze expertise, kennis en technische kennis met de wereldwijde beveiligingsgemeenschap. We zijn trots op onze samenwerking met wereldwijde IT-beveiligingsproviders, internationale organisaties en nationale en regionale wetshandhavingsinstanties over de hele wereld in de strijd tegen cybercriminaliteit. Ons bedrijf neemt deel aan gezamenlijke onderzoeken naar cyberdreigingen met bedrijven zoals Adobe, AlienVault Labs, Dell Secureworks, Crowdstrike en anderen. Kaspersky ondersteunt INTERPOL's Digital Crime Center in het Global Complex for Innovation (IGCI) in Singapore met producten en informatie. Het centrum is verantwoordelijk voor het technische deel van de onderzoeken van INTERPOL naar cyberincidenten. Andere rechtshandhavingspartners zijn de City of London Police, de National High Tech Crime Unit (NHTCU) van de Nederlandse politie en de Microsoft Digital Crimes Unit, evenals Computer Emergency Response Teams (CERT's) en vele andere politieautoriteiten over de hele wereld . Door onze krachten te bundelen, kunnen we helpen cybercriminaliteit (zoals de Carbanak-zaak) te bestrijden, criminele botnets (zoals Simda) te ontwrichten en nieuwe initiatieven (zoals No More Ransomware met meer dan 100 ondersteunende partners uit de publieke en private sector) aan te moedigen. . We nemen deel aan gezamenlijke cyberthreat-onderzoeken en geven trainingen aan cybersecurity- specialisten. De samenwerking tussen de Nederlandse politie en Kaspersky resulteerde in de aanhouding van verdachten achter de CoinVault ransomware-aanvallen. Ook verzorgen wij regelmatig speciale trainingen voor internationale politieorganisaties en INTERPOL-agenten. We zijn betrokken bij de discussie en ontwikkeling van cyberbeveiligingsinitiatieven en -standaarden via onze adviesgroeplidmaatschappen (d.w.z. de Cyber Secure America Coalition, het National Institute of Standards and Technology en de Anti-Malware Testing Standards Organization). Kaspersky is lid van initiatieven en organisaties zoals Securing Smart Cities en het Industrial Internet Consortium, omdat we de uitdagingen op het gebied van cyberbeveiliging in de moderne wereld van vandaag willen oplossen. Vind hier de beste deals , kortingen en couponcodes op de markt!

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Actuele Kaspersky Kortingen

Kortingscodes3
Beste korting30%
Werkende kortingen2
Ingewisselde codes19

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.be verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

Kortingscodes in het buitenland

Hoe werkt het?