Pixartprinting Kortingscode

Pixartprinting Kortingscode ➡️ ( kortingscodes Pixartprinting België) Februari 2024

Kortingscodes en kortingen van Pixartprinting België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Pixartprinting Kortingscode van 22 Februari 2024 ✅ Kortingen Pixartprinting al 0 keer gebruikt.

Alle Pixartprinting Kortingscodes · Meer informatie over Pixartprinting

Pixartprinting is een web-to-print drukkerij gevestigd in Italië. Sinds 2000 bedrukt Pixartprinting op verzoek van de klant enveloppen, visitekaartjes, flyers, ansichtkaarten en boeken, evenals reclamebanners en muuraffiches. Het Venetiaanse bedrijf accepteert alle printopdrachten online. In 1994 werd Pixartprinting opgericht als traditionele drukkerij in Italië en bood het klanten de mogelijkheid om individuele printopdrachten te laten maken.

Inmiddels is de drukkerij niet alleen succesvol in Italië, maar ook in Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland en Duitsland. De online drukkerij Pixartprinting biedt eindklanten een breed scala aan fotoproducten om zelf te ontwerpen. Het assortiment biedt visitekaartjes, klein formaat, tijdschriften, boeken, groot formaat, etiketten, kaarten, displays, boodschappentassen, textieldruk, horeca artikelen, interieurdecoratie, kalenders en planners. De aanbieder gebruikt offsetdruk en digitaal drukwerk als technologie om tijdschriften en catalogi in een grote verscheidenheid aan niet- en inbindvarianten te kunnen drukken.

Niet alleen kleine formaten zijn online te bestellen, de online drukkerij vervult ook aanvragen voor grote formaten, die allemaal naar persoonlijke wensen en behoeften kunnen worden ontworpen. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de. .

Kortingscode
Meer winkels
Laatste kortingen
 • Alle
 • Beste deals
 • Kortingscode
 • % Actie
 • € Actie
 • Gratis verzending
 • Acties
Atrium-conceptTempurPeeqNisbetsUsualsIbbe DesignArtFormaLightonlineFisaudeInfraroodexpertManutanEsentimo
2024-02-21 14:10:17
De nieuwe zomercollectie 2024 is er!
Loberon
2024-02-21 07:15:25
3 JAAR GARANTIE EN 30 DAGEN BEDENKTIJD
Stuff Enough
2024-02-19 20:10:17
2 t-shirts voor €40
JD Sports
2024-02-16 12:10:13
BESTEL EN ONTVANG EEN VOUCHER
Take Away
2024-02-15 18:10:25
Bespaar op de mooiste parfums!
Douglas
2024-02-14 09:10:12
elke dag een andere fashion deal Onedayfashionsdeals
One day Fashion Deals
2024-02-14 09:10:12
Eliza was hereTekstlink_algemeen
Eliza Was Here
2024-02-14 09:10:12
Doebie Elke dag een nieuwe aanbieding
Doebie.eu
2024-02-12 16:10:12
GAMING PS5 - PRE-ORDER
Fnac
2024-02-02 12:10:20
POM: PM2017F Bundel Vikingen
Playmobil
2024-01-26 16:10:18
€ 10,00 Nieuwsbriefvoucher voor registratie
Jack Wolfskin
2024-02-21 21:33:20
Tot 50% korting
My Jewellery 1
Acties Pixartprinting • 22/02/2024

Alle aanbiedingen op Pixartprinting. Gebruik de korting om het online winkelen nóg leuker te maken.

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Pixartprinting. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk aanbieding
0 maal gebruikt
Soortgelijke online winkels zoals Pixartprinting
Online winkels met kortingsbonnen en soortgelijke aanbiedingen Pixartprinting
 • HEMA
 • Nike
 • Zalando Lounge
 • AliExpress
 • NHA
 • Emma Matras
 • Amazon
 • Durlinger
 • Logitech
 • Microsoft
 • Levi's
 • Parship
 • Celsius
 • Pipoos
 • Klingel
 • Farmaline
 • Alibaba
 • Norton
 • Erovibes
 • Pharmamarket
 • Urban Outfitters
 • adidas
 • ASOS
 • ABOUT YOU
Alles wat je moet weten over Pixartprinting
Kom alles te weten over kortingscodes, acties en coupons bij Pixartprinting

OVER Pixartprinting

Matteo Rigamonti richtte het bedrijf in 1994 op als een traditionele printserviceprovider. In 2000 werd het Italiaanse familiebedrijf omgevormd tot een e-commerce drukkerij. Zo wist Pixartprinting zich te vestigen op de Duitse, Franse, Spaanse, Portugese en Engelse markt. Naast traditionele printopdrachten omvat het productassortiment van de dienstverlener hoogwaardige visitekaartjes, etiketten, flyers en posters. Ook is het mogelijk om tijdschriften, boeken en catalogi te laten inbinden.

Een andere specialiteit van het bedrijf zijn PVC-folies voor verschillende soorten oppervlakken, zoals auto's. Het doel van het bedrijf is om klantprojecten binnen 48 tot 72 uur te implementeren. De supportservice is doordeweeks altijd bereikbaar voor klanten, zodat bestellingen tot in detail met een medewerker kunnen worden besproken. De belservice is gratis. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Digitaal printen van visitekaartjes in groot formaat

Als visitekaartjes, enveloppen, flyers, boeken, reclamebanners of muurposters moeten worden gedrukt, is Pixartprinting.de het ideale contact. De Italiaanse web-to-print provider kan bijna elke printopdracht aan met hun nieuwste print- en snijapparatuur. De online drukkerij accepteert de betreffende printopdrachten alleen via de eigen website. Sinds 2009 kunnen ook zakelijke klanten uit Duitsland kleine en grote formaten selecteren en hun printgegevens gemakkelijk als pdf of via de webinterface aanleveren. Met de sms-notificatie wordt de klant altijd vanaf het begin van de verzending op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Pixartprinting - een online drukkerij uit Italië

Pixartprinting is een internationale web-to-print service provider. Het Italiaanse bedrijf werd midden jaren negentig opgericht als scan- en DTP-studio. Initiatiefnemer en CEO is Matteo Rigamonti. In de loop der jaren heeft hij niet alleen een flink aantal medewerkers opgebouwd, maar ook een indrukwekkend machinepark bestaande uit printers en ontstekingssnijmachines om zo snel mogelijk klein- en grootformaat prints te produceren.

Het productportfolio van Pixartprinting varieert van visitekaartjes, brochures en notitieblokken tot boeken, etiketten en kaarten, PVC-kleeffolies, canvasafdrukken, cateringartikelen en etalageontwerpen. Zakelijke klanten hoeven slechts één van de printproducten te kiezen en hun gegevens als pdf of via de webinterface aan te leveren. In 2009 had de online drukkerij al 1.500 leveringen per dag verwerkt. Dat kan alleen met de nieuwste printapparatuur, verpakkingsmachine en speciaal ontwikkelde software. Dankzij dat laatste weet Rigamonti altijd waar elke opdracht zich bevindt en welk proces deze doormaakt. De software neemt niet alleen de bestelling van ontvangst tot levering over, maar informeert de klant ook via sms over de afzonderlijke stappen.

De specialist in digitaal printen bood zijn diensten op pixart.it voornamelijk aan Engels-, Frans- en Italiaanssprekende klanten aan. Sinds 2009 kunnen Duitse bedrijven, firma's en ondernemers via de website Pixartprinting.de printopdrachten bij de leverancier indienen.

Uw online drukkerij

Opgericht in 1994 als traditionele drukkerij in Italië, staan wij voor u klaar om uw individuele printopdrachten letterlijk op papier of andere hoogwaardige materialen te brengen. Pixartprinting, een online drukkerij, heeft zich inmiddels gevestigd als specialist op de Italiaanse markt en heeft haar aanwezigheid in Europese landen als Frankrijk, Spanje, Portugal, Engeland en Duitsland weten te versterken.

Onze medewerkers regelen alles in drie ploegen, zeven dagen per week dat onze producten volgens uw specificaties worden vervaardigd en binnen 48 tot 72 uur bereikbaar zijn (bijzondere formaten zoals pallets etc. ca. 5 tot 7 dagen). Bij digitaal en offsetdruk bijvoorbeeld maken wij hoogwaardige visitekaartjes, flyers, etiketten of posters naar uw wensen. U kunt ansichtkaarten, catalogi, brochures en nog veel meer bestellen. De specialisten in onze online drukkerij nemen ook uw ongebruikelijke verzoeken in behandeling: Als u ons persoonlijk wilt spreken om het huidige project van uw bedrijf met behulp van druktechnologie uit te voeren, is onze belservice van maandag tot en met vrijdag gratis bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur

Afdruktechnologieën
Ons drukmachinepark

Dit is een van de sterke punten van het bedrijf Pixartprinting, ook wel "The Little Drupa" genoemd. Er zijn systemen van de volgende generatie in productie, die allemaal niet ouder zijn dan drie jaar. Om deze reden is het bedrijf ook een referentieobject voor de belangrijke fabrikanten van systemen voor de grafische industrie. Het wordt vaak gebruikt als referentieklant voor preview-installaties, zoals onlangs in de Komori Lithrone GL840P, een achtkleurenoffsetdrukmachine in het formaat 70 x 100 en uitgerust met een nieuwe platenwisselaarsynchronisatie.

Het hele productieproces is onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen.

De productie is ontwikkeld met de beste printsystemen die momenteel beschikbaar zijn. Praktisch gelede, in tegenover elkaar liggende gespiegelde productielijnen, is er een voor het kleine formaat en een tweede voor het grote formaat. Centraal staat de afdeling handling in afstemming met beide sectoren. Het productiegebied voor kleinformaat prints gaat van de papierwinkel naar de drukkerij en vervolgens naar de verdere verwerking en vervolgens naar de verzending. Omgekeerd is er een magazijn voor papier en materiaal in velvorm of op rollen in de grote afdeling. In het verdere verloop van de productie worden vlakbed- en roldruksystemen evenals afwerkings- en afwerkingswerkzaamheden aan de workflow toegevoegd voordat de bedrukte producten worden verzonden.

Kalenders, enveloppen en meer op Pixartprinting

Zakelijke klanten kunnen door Pixartprinting de volgende producten laten bedrukken:

PVC-kaarten
Boodschappentassen
Kalender en Planner
Kleine formaten (visitekaartjes, flyers, posters, enz.)
Tijdschriften, boeken, catalogi
Etiketten en kaarten
Grote formaten (plaatmaterialen, reclamebanners, muurposters, etc.)
Displays (beursdisplays, reclamevlaggen)
verpakking
Gastro-items (tafeldecoraties, menu's, enz.)
Interieur decoratie
Raamdecoratie
Een blik op het productassortiment maakt duidelijk dat Pixartprinting zich in geen enkele branche heeft gespecialiseerd. Op deze manier kunnen restaurateurs, baruitbaters en kledingwinkels individueel marketingartikelen en drukwerk zoals menukaarten, placemats, raamfolies en verpakkingsopdrachten ontwerpen en bedrukken.

Betaalmethoden in één oogopslag

Klanten van Pixartprinting kunnen de bestelde producten betalen met creditcard (Visa, MasterCard), PayPal, vooruitbetaling en directe overboeking. Pixelartprinting start pas met de productie na ontvangst van de betaling en na het uploaden van de afbeeldingen.

Verzend- en administratiekosten

Afhankelijk van hoe snel de Pixartprinting de door de klant aangeleverde bestanden ontvangt, des te sneller kan de online provider het gewenste printproject realiseren. Zowel verzending als levering zijn gegarandeerd volgens de deadlines die in de aanbieding zijn vermeld. Levering is via DHL, FedEx en TNT tegen eventuele verzendkosten maakt Pixalartprinting niet.

Herroepingsrecht en betalende retournering

Met Pixartprinting kunnen consumenten hun online bestelling niet zomaar annuleren, omdat het merendeel van de aangeboden artikelen individueel verpakt en uniek gepersonaliseerd is.

Echter, als het een van de weinige niet-gepersonaliseerde producten is, kunnen klanten gebruik maken van het 14 dagen herroepingsrecht. De opzegging moet tijdens deze periode schriftelijk worden doorgegeven aan Pixartprinting SpA. Alvorens het product terug te sturen, moet de klant wachten op de bevestiging en details van de retourmodaliteiten van de online provider. De klant draagt de kosten van het retourneren. Reeds gedane betalingen worden pas gerestitueerd na ontvangst van de retourzending.

Kortingscodes Pixartprinting

U vindt Pixartprinting promoties en exclusieve Pixartprinting aanbiedingen van de beste online winkels in België op één plek voor u geconsolideerd! Winkel in Pixartprinting en bespaar met een verscheidenheid aan Pixartprinting kortingscodes die geldig zijn op de hele site of op specifieke producten en categorieën van 22 Februari 2024.

Pixartprinting kortingscodes met soms wel tot 30% korting of gratis verzending, vind all promoties en exclusieve aanbiedingen Pixartprinting. Antwerpen ☆ Brussel ☆ Luik ☆ Leuven ☆ Gent ☆ Kortrijk!

Het is zo gemakkelijk om de laatste kortingscodes te vinden! We hebben de promotiecodes Pixartprinting van 22/02/2024 hier op een rijtje gezet, zodat u de beste prijs kunt vinden en eventueel veel kunt besparen, of ontvang gratis verzending en/of neem deel aan verschillende acties. Ontdek hoe u coupons van Pixartprinting kunt gebruiken. Hier bij kortingscouponcodes.be vindt u de meest actuele kortingscodes, aanbiedingen en promoties van Pixartprinting en andere soortgelijke online winkels in dezelfde categorie. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Aaptiv Kortingscode of BeNaughty Kortingscode, zij hebben dagelijks nieuwe aanbiedingen en couponcodes.

Onze kortingscodes robot heeft de fundamentele missie om het internet af te speuren naar alle besparingsmogelijkheden bij winkels die kortingscodes of aanbiedingen aanbieden. Deze altijd gratis coupons bieden exclusieve kortingen aan voor onze bezoekers. Wij bieden deze service geheel gratis aan voor iedereen die niet teveel wil uitgeven.

Of schrijf u in op de nieuwsbrief van kortingscouponcodes.be en blijf op de hoogte van de laatste kortingen bij Pixartprinting. We beloven dat u geen enkele aanbieding meer mist.

Het gebruik van kortingscodes en promotiecodes is volledig gratis en vereist geen registratie op onze site, maar we raden altijd aan om u te abonneren op de nieuwsbrief om aanbiedingen en promoties van uw favoriete winkel automatisch te ontvangen. Ons team werkt dagelijks om zijn gebruikers de beste aanbiedingen en promoties van de belangrijkste online winkels in België, China en de Verenigde Staten te garanderen. Er zijn momenteel duizenden winkels, met meer dan 2000 coupons en nog veel meer deals beschikbaar op de site!

Onze top 5 winkels in Meubels en decoratie:

 1. NHA Kortingscode
 2. Emma Matras Kortingscode
 3. Microsoft Kortingscode
 4. Pipoos Kortingscode
 5. Goedgemerkt Kortingscode

Wat is Pixartprinting kortingscode?

De Pixartprinting kortingsbon (ook wel coupon, cadeaubon, kortingsbon, promotiecoupon, kortingscode of promotiecode genoemd) is een reeks cijfers of alfanumerieke reeksen die online winkels gebruiken om hun klanten te verleiden en de aankoop te verzekeren. Ze bieden directe kortingen aan bij het online kopen van hun producten.

Hoe gebruik je een Pixartprinting kortingscode?

Een kortingscode Pixartprinting kan op 2 manieren worden verstrekt: via een specifieke link en/of via een code die u invoert op het moment van aankoop. Zoek naar de gewenste winkel, merk of product en vind een gerelateerde coupon. Hieronder laten we zien hoe u een coupon kunt gebruiken voor uw aankoop bij Pixartprinting op 22/02/2024:

 1. Bekijk de kortingscode Pixartprinting door op "bekijk code" of "aanbieding bekijken" te klikken.
 2. In het geval van een coupon verschijnt een alfanumerieke reeks, kopieer de couponcode en klik op "Ga naar winkel".
 3. Houd er echter rekening mee dat wanneer er geen code beschikbaar is dan wordt de korting automatisch gegenereerd wanneer u op "bekijk aanbieding" klikt. Deze coupons zijn links die kortingen op de uiteindelijke prijs van het product of de groep producten mogelijk maakt. Op onze site heten deze links AANBIEDINGEN. Zoals u ziet, besparen op uw online aankopen is kinderlijk eenvoudig.
 4. Nadat u het product hebt geselecteerd en in het winkelmandje hebt geplaatst, dan plakt u de coupon in het veld "heeft u een kortingscode", meestal net voordat u uw bestelling plaatst in het betalingsveld.
 5. Controleer wel even of de korting correct is toegepast. Kortingscodes hebben een vervaldatum, en het kan zijn dat de coupon eventueel is verlopen of niet kan worden gebruikt op het geselecteerde product. In dat geval kun je altijd kijke nof er nog andere coupons vervoegbaar zijn voor jouw aankoop.
 6. Vertel je vrienden hoe je die "crazy" korting kreeg op je laatste online aankoop

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Pixartprinting?

Er zijn momenteel codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Pixartprinting.

Hoeveel voordelen kan ik krijgen met Pixartprinting?

In de afgelopen 30 dagen hebben bezoekers van 0 gemiddeld bespaard op Pixartprinting. Soms zijn er ook aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe kan ik een kortingscode Pixartprinting inwisselen?

Om een Pixartprinting coupon te gebruiken, kopieert u de coupon met uw muis en plakt u deze tijdens het afrekenen in het daarvoor bestemde veld. Houd er rekening mee dat coupons soms niet bij elke bestelling werken. Soms kun je de coupon ook in de fysieke winkel inwisselen.

Hoeveel aanbiedingen heeft Pixartprinting gemiddeld?

Er zijn vandaag codes beschikbaar en 1 aanbiedingen op Pixartprinting heeft gemiddeld + 1 online coupons en/of promoties

Zijn kortingen geldig voor alles op Pixartprinting?

U kunt besparen op Pixartprinting door een van de huidige Pixartprinting coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Op dit moment kunt u maximaal sparen.

Hoe lang zijn kortingen op Pixartprinting geldig?

Elke Pixartprinting promotiecode heeft een vervaldatum, de code kan alleen vóór die datum worden ingewisseld. Sommige aanbiedingen op Pixartprinting hebben geen vervaldatum, dus de promotiecode is geldig totdat Pixartprinting voor dit artikel niet meer op voorraad is.

©2024 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden!

Inhoudsindex

 1. OVER Pixartprinting
 2. Digitaal printen van visitekaartjes in groot formaat
 3. Pixartprinting - een online drukkerij uit Italië
 4. Uw online drukkerij
 5. Afdruktechnologieën Ons drukmachinepark
 6. Het hele productieproces is onderworpen aan strenge kwaliteitsnormen.
 7. Kalenders, enveloppen en meer op Pixartprinting
 8. Betaalmethoden in één oogopslag
 9. Verzend- en administratiekosten
 10. Herroepingsrecht en betalende retournering

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Pixartprinting?
 2. Waar vind ik informatie over Pixartprinting?
 3. Wat is een kortingscode van Pixartprinting?
 4. Wat is het adres van Pixartprinting?
 5. Levert Pixartprinting gratis?

Profiteer van extra korting met een Pixartprinting kortingscode

Zeer snelle levering, zeer goede kwaliteit. Een vraag aan de klantenservice werd op een uiterst competente en vriendelijke manier beantwoord. Gebruik vouchers, vouchercodes, online vouchers, coupons, deals, koopjes en kortingen van mypaketgutscheine.de.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Actuele Pixartprinting Kortingen

Kortingscodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Ingewisselde codes0

Tags

Top winkels

Onze partnerwinkels

kortingscouponcodes.be verdient een commissie wanneer bezoekers na een bezoek aan ons platform bij onze partnerwinkels winkelen. De prijs voor onze klanten, u dus, verandert niet! Voor onze inspanningen ontvangen wij slechts een kleine commissie die de partnerwinkel overneemt.

Kortingscodes in het buitenland

Hoe werkt het?