Ledger Actiecodes

Ledger Kortingscode 50% (2 kortingscodes Ledger België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Ledger België ✅ 2 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 Ledger Kortingscode van 26 Mei 2024 ✅ Kortingen Ledger al 195 keer gebruikt.

Ledger Actiecodes • Verloopt over 16 dagen
Beveilig uw crypto met 20% OFF uw eerste aankoop met de kortingscode Ledger
5258
Toon code
131 keer gebruikt
Ledger Actiecodes • Verloopt over 11 dagen
Wees budgetbewust met deze geweldige aanbieding van ow ly zulke prijzen komen niet vaak voorbij
UE15
Toon code
31 keer gebruikt
Ledger Deals • Verloopt over 4 dagen
Bespaar tot 50% OFF op cryptocurrency portefeuilles met de huidige Ledger coupons van concurrenten
Bekijk deal
28 keer gebruikt
Ledger Deals • Verloopt morgen
, bespaar 10% OFF op Ledger klik gewoon op de knop om de website van Ledger te bezoeken en meld u aan voor hun e mailnieuwsbrief mogelijk ontvangt u een kortingscode voor eenmalig gebruik voor 10% OFF die u op uw bestelling kunt toepassen korting goed voor slechts één aankoop
Bekijk deal
5 keer gebruikt

Met behulp van een Ledger hardware wallet, gecombineerd met een app, kun je eenvoudig en veilig je crypto opslaan en toegang krijgen tot kerndiensten. U kunt meer dan 1.800 crypto-activa beheren met een enkel Ledger-apparaat. De Ledger Nano-serie gebruikt het veiligste type chips om uw privésleutels op te slaan - een veilig element. Het is ontworpen om geavanceerde aanvallen te weerstaan, en met deze gecertificeerde chip verlaten uw privésleutels uw apparaat nooit - wat betekent dat niemand er toegang toe heeft, behalve u. De Ledger hardware wallet is tevens de eerste en enige gecertificeerde hardware wallet die op de markt verkrijgbaar is. En Ledger-wallets zijn de enige hardware-wallets met hun eigen aangepaste besturingssysteem (BOLOS) om het apparaat te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en om apps van elkaar te isoleren.

Ledger, opgericht in 2014, is een wereldleider in beveiligings- en infrastructuuroplossingen voor kritieke digitale activa en blockchain-applicaties. Ledger heeft meer dan 2 miljoen hardware wallets verkocht in meer dan 165 landen. Zelf uw privésleutels opslaan lijkt misschien ontmoedigend voor een beginner in cryptografie, maar gelukkig zijn er krachtige en gebruiksvriendelijke oplossingen. Een hardware wallet is een fysiek apparaat dat uw privésleutels op een beveiligde chip opslaat. Met een hardware wallet blijven je private keys altijd offline en dus beschermd tegen eventuele cyberaanvallen. Veel ervaren gebruikers zijn van mening dat dit de beste manier is om uw cryptovaluta te beschermen ten opzichte van andere oplossingen zoals papieren portemonnees en softwareportefeuilles.

Bij het selecteren van uw hardware wallet zult u merken dat niet alle hardware wallets hetzelfde niveau van beveiliging en controle bieden. En als het om uw geld gaat, moet u een oplossing kiezen waarop u kunt vertrouwen, van een merk waarvan iedereen weet dat het jarenlang veilig is.


De meest ingewisselde kortingscodes van Ledger

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
20%Ledger promotiecode om 20% korting te besparen An252582024-06-11
15%Ledger portemonnee heeft een promotiecode om 15% te besparen op BLUE152024-06-06
50%Ontvang 50% OFF cryptocurrency portefeuilles met behulp van deze Ledger coupons van concurrenten (vandaag actief) 2024-05-30
10%Ontvang een 10% OFF kortingscode wanneer u zich aanmeldt voor de e mailnieuwsbrief van Ledger 2024-05-27

Ondersteunde cryptocurrencies

De Nano S Ledger-portemonnee ondersteunt momenteel meer dan 1.100 cryptocurrencies en tokens, waaronder:

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Gold (BTG), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), XRP (XRP), Zcash ( ZEC), Dash (DASH), Stellar (XLM), Qtum (QTUM), Bitcoin Private (BTCP), Tron (TRX), Waves (WAVES), EOS (EOS), IOTA (IOTA), Stratis (STRAT), Komodo (KMD), Ubiq (UBQ), Viacoin (VIA), Ark (ARK), Expanse (EXP), Neo (NEO), Stealth (XST), Hcash (HSR), Digibyte (DGB), Horizen (ZEN).

ERC-20-tokens, waaronder Monero en Binance Coin, hebben alternatieve software nodig die is aangesloten op de Nano S om ze te verzenden of te ontvangen. Met MyEtherWallet of MyCryptoWallet kunt u deze munten van en naar uw portemonnee overboeken.

connectiviteit

De portemonnee kan via een USB 2.0-poort op de computer worden aangesloten en is compatibel met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows (7 en hoger), Mac (10.8+) en Linux.

installatie en configuratie

Na ontvangst van het pakket van de officiële fabrikant, moet u ervoor zorgen dat de doos het volgende bevat:

 • Ledger Nano S
 • Micro-USB-kabel
 • Sleutelhanger
 • 2 papieren kaarten (getiteld 'Inleiding' en 'Zit je op te merken')
 • herstelblad
 • Koord

Als er items ontbreken in de bovenstaande lijst, aarzel dan niet om onmiddellijk contact op te nemen met de verkoper. Ledger Nano S wordt geleverd met ingebouwde anti-sabotagesoftware die automatisch detecteert of het apparaat is geknoeid of gewijzigd vanaf het moment dat het de fabriek verlaat. Als u echter verdachte tekens of krassen opmerkt, neem dan contact op met: de fabrikant voordat u geld overmaakt naar uw nieuwe portemonnee.

Controleer voor het eerste gebruik of de portemonnee origineel en nieuw is. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het volgende te controleren:

 1. Herstelbladen moeten volledig blanco zijn
 2. Als u de portemonnee voor het eerst aanzet, moet het scherm de tekst 'Welkom' weergeven
 3. De pincode moet leeg zijn. Als het niet leeg is, is het apparaat mogelijk niet nieuw en moet u onmiddellijk contact opnemen met het Ledger-ondersteuningsteam.

Om het risico van het kopen van nep-apparaten te vermijden, is de beste optie om de Ledger Nano S te kopen van de officiële website van Ledger.

Oorspronkelijke instelling

Om uw nieuwe Ledger Nano S te configureren, moet u twee belangrijke stappen uitvoeren; stel een pincode in en noteer het herstelzaad. Om beide te bereiken, hoeft u alleen maar:

 1. Sluit de Ledger Nano S aan op je computer met behulp van de USB-kabel.
 2. Volg de instructies op het scherm en druk op de twee knoppen op het Ledger-apparaat om door te gaan naar de volgende stap. Zorg ervoor dat u de optie Als nieuw apparaat configureren selecteert.
 3. U moet een pincode instellen. De lengte van de pincode is afhankelijk van de firmwareversie. (Als de firmwareversie kleiner is dan of gelijk is aan 1.2, is de maximale lengte van de pincode 4 cijfers. Anders moet deze 4 tot 8 cijfers zijn).
 4. Om de pincode in te stellen, moet u beide knoppen gebruiken. Druk op een van de knoppen om de cijferwaarde overeenkomstig te verhogen of te verlagen. Als u het te wijzigen cijfer wilt wijzigen, klikt u tegelijkertijd op beide knoppen. Bij het kiezen van uw pincode mag u geen gekoppelde nummers gebruiken zoals geboortejaar, huisnummer, etc. Probeer een unieke code te kiezen.
 5. Nadat u alle cijfers van de pincode hebt ingevoerd, drukt u op beide knoppen om de code te bevestigen.
 6. De volgende stap is het invoeren van de herstelzin van 24 woorden op het herstelblad, dat is opgenomen in de verpakking van de Nano S. Begin met het invoeren van het eerste woord van de zin op het blad. Druk vervolgens op de knop om het tweede woord te zien en schrijf het op het herstelblad. Herhaal de procedure om alle 24 woorden op het vel te schrijven.
 7. Ten slotte moet u de herstelzin bevestigen (met beide knoppen) om het opstartproces te voltooien.

Het is erg belangrijk dat u het herstelblad op een veilige plaats bewaart, zodat u het kunt gebruiken om uw munten te herstellen in het geval dat uw portemonnee verloren, kapot of gestolen is.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Ledger?

Op dit moment zijn er 2 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar voor Ledger.

Hoeveel kan ik besparen met Ledger?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij Ledger, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Ledger kortingscode in?

Om een kortingscode van Ledger te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Ledger gemiddeld?

Vandaag zijn er 2 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar bij Ledger. Gemiddeld biedt Ledger 2 + 2 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Ledger?

Je kunt besparen bij Ledger door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 50% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Ledger geldig?

Elke promotiecode van Ledger heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Ledger aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Ledger geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Ondersteunde cryptocurrencies
 2. connectiviteit
 3. installatie en configuratie
 4. Oorspronkelijke instelling

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Ledger?
 2. Waar vind ik informatie over Ledger?
 3. Wat is een kortingscode van Ledger?
 4. Wat is het adres van Ledger?
 5. Levert Ledger gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Ledger

Met behulp van een Ledger hardware wallet, gecombineerd met een app, kun je eenvoudig en veilig je crypto opslaan en toegang krijgen tot kerndiensten. U kunt meer dan 1.800 crypto-activa beheren met een enkel Ledger-apparaat. De Ledger Nano-serie gebruikt het veiligste type chips om uw privésleutels op te slaan - een veilig element. Het is ontworpen om geavanceerde aanvallen te weerstaan, en met deze gecertificeerde chip verlaten uw privésleutels uw apparaat nooit - wat betekent dat niemand er toegang toe heeft, behalve u. De Ledger hardware wallet is tevens de eerste en enige gecertificeerde hardware wallet die op de markt verkrijgbaar is. En Ledger-wallets zijn de enige hardware-wallets met hun eigen aangepaste besturingssysteem (BOLOS) om het apparaat te beschermen tegen kwaadaardige aanvallen en om apps van elkaar te isoleren.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Ledger

Actiecodes4
Beste korting50%
Werkende kortingen2
Gebruikte codes195

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X