LEGO Actiecodes

LEGO Kortingscode ( kortingscodes LEGO België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van LEGO België ✅ 25 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en LEGO Kortingscode van 19 Mei 2024 ✅ Kortingen LEGO al 12 keer gebruikt.

LEGO Deals • Verloopt over 5 dagen
Kom nu naar de online shop van Lego com en bekijk de vele producten uit het assortiment Zoek de leukste uit en bestel gelijk om te beginnen met bouwen Ontdek alle nieuwe sets in de Lego shop en daag jezelf uit Op al je bestellingen geldt gratis verzending Bestel dus nu
Bekijk deal
11 keer gebruikt
LEGO Deals • Verloopt over 4 dagen
Mis het niet en ontvang dubbele vip only punten op alle LEGO super mario aankopen om super mario dag te vieren
Bekijk deal
0 keer gebruikt
LEGO Deals • Verloopt over 4 dagen
Profiteer van de actie en krijg nu het gwp bff friends notitieboekje bij een minimale besteding van €65 op de LEGO friends, dots, classic, creator 3in1 en disney princess sets
Bekijk deal
0 keer gebruikt
LEGO Deals • Verloopt over 12 dagen
Stelt de lanceringsactie voor de stuntuitdaging veilig de slingers voor 19,99€
Bekijk deal
0 keer gebruikt
LEGO Deals • Verloopt over 7 dagen
Maak van de gelegenheid gebruik om de LEGO ideas bts dynamietset te kopen bts fans kunnen scènes uit de dynamische muziekvideo naspelen met coole podiumopstellingen en LEGO® minifiguren de set kost €99,99
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Het duurt maar een paar minuten, dus registreer je nu en misschien ben jij de volgende gelukkige winnaar! We vestigen uw aandacht op het feit dat we cookies op uw apparaat opslaan die vergelijkbaar zijn met uw instellingen en vermeldingen op LEGO.com.

Enorme selectie LEGO®-speelgoed uit de LEGO online winkel. Of je nu een volwassene bent of gewoon een kind in hart en nieren, LEGO heeft voor elk wat wils. U kunt de LEGO-website kopen op basis van leeftijdsgroep of sets, zoals piratenschepen,

gebouwen om je eigen stad LEGO te bouwen of fanfavorieten zoals star wars en superhelden. LEGO verkoopt ook reserveonderdelen, dus alleen omdat je een klein onderdeel bent kwijtgeraakt, wil nog niet zeggen dat je meesterwerk verpest is.

LEGO wie is daar niet mee opgegroeid? LEGO is niet zomaar speelgoed, maar zal zich van generatie op generatie blijven ontwikkelen, net als het bedrijf zelf. Bouw eindeloos de mooiste creaties.

De LEGO- groep is een particulier familiebedrijf met het hoofdkantoor in Billund, Denemarken en hoofdkantoren in Enfield, VS, Londen, VK, Shanghai, China en Singapore. Opgericht in 1932 door Ole Kirk Kristiansen en gebaseerd op het iconische LEGO-blok, is het een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van gamingapparatuur.

Geleid door de geest van het bedrijf: "Alleen het beste is goed genoeg", zet het bedrijf zich in voor de ontwikkeling van kinderen en wil het de bouwers van de toekomst inspireren en ontwikkelen door creatief spel en leren. LEGO-producten worden wereldwijd verkocht en kunnen virtueel worden verkend.

LEGO is een van de meest populaire kinderspeelgoed op de markt dat de tand des tijds heeft doorstaan. Decennialang speelden kinderen als mini-architecten toen ze huizen, winkels, auto's en bijna alles bouwden wat je maar kunt bedenken.

Je kunt zelfs LEGO-robots bouwen! Klassieke speelgoedonderdelen van LEGO stenen zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren en worden geleverd met actiefiguren die bij het thema van het speelgoed passen, evenals alle extra onderdelen en onderdelen die nodig zijn om je speelgoed te bouwen.

LEGO wordt geleverd in kits voor kinderen van alle leeftijden. Vanaf de leeftijd van één biedt LEGO interactieve speelgoedsets om peuters te bouwen en te bouwen. Als ouder wil je er zeker van zijn dat je kind veilig is met het speelgoed waarmee het speelt.

Daarom heeft LEGO speelgoedsets ontwikkeld die geschikt zijn voor de leeftijd. Sets voor kleine kinderen hebben minder onderdelen en veel grotere onderdelen, die niet alleen veilig zijn voor verstikkingsgevaar, maar ook de perfecte maat voor kleine handjes.


De meest ingewisselde kortingscodes van LEGO

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
€65Haal het gwp friends bff notitieboekje bij een minimale besteding van €65 op friends dots 2024-05-23
€19Kortingsbon LEGO de stuntuitdaging de slingers voor €19 99 2024-05-31
€99LEGO ideas bts dynamietset voor €99 99 bij LEGO 2024-05-26

Blokken LEGO

Naast klassiek speelgoed zijn het cultobjecten van onze samenleving. Bouw de Bijbel met stenen LEGO? Scènes uit Matrix™ en Star Wars™ filmen met LEGO? Ja, er zijn geen limieten voor het Deense merk.

Miljoenen kinderen spelen over de hele wereld met hun kleine blokjes en stimuleren zo hun creativiteit, verbeeldingskracht, de ontwikkeling van motorische coördinatie en logisch redeneren. Daarnaast zijn reclamecampagnes altijd erg creatief en verkennen ze de eindeloze mogelijkheden van wat er mogelijk is om te bouwen met gekleurde blokken. Het is zonder twijfel het grappigste speelgoed ter wereld.

Het verhaal van LEGO

Het bedrijf werd op 10 augustus 1932 opgericht door de bekwame handen van timmerman Ole Kirk Christiansen, met de hulp van zijn zoon Godtfred Kirk, net 12, in het kleine Deense dorpje Billund, waar ze begonnen te produceren in een kleine werkplaats.

sommige handgemaakte houten speelgoed, zoals karren, vrachtwagens, eendjes en spaarvarkens, om het gezin te ondersteunen in de tijden van economische depressie die de wereld doormaakte. De uitdrukking "Alleen het beste is goed genoeg" was geschilderd op de bedrijfsmuur (in het Portugees), en wordt tot op de dag van vandaag gebruikt om de bedrijfsfilosofie te definiëren.

In 1934, toen met zes werknemers, nam het bedrijf officieel de naam LEGO aan, gevormd uit de initialen van de Deense uitdrukking "LEg GOdt" wat "goed spelen" betekent (zoiets als Brincar Bem). Toevallig betekent het woord zoiets als "ik rol" of "ik rol" in het Latijn.

In die tijd won zijn speelgoed vanwege de kwaliteit en precisie trouwe consumenten. Actiecodes

In de jaren 40 begon het bedrijf met het maken van meeneemspeelgoed totdat ze in 1942 de eerste kleine, blokvormige stukjes plastic creëerden die in elkaar passen en figuren, dieren en andere objecten vormen. Het basisprincipe van een van de beroemdste speelgoed ter wereld was geboren.

Op dat moment verwoestte een grote brand de fabriek van het bedrijf. Ondanks het tragische incident gaven Ole Kirk en zijn zoon geen krimp en brachten het bedrijf weer op de rails. In 1947 begonnen ze plastic speelgoed te produceren met behulp van een modelleermachine.

Twee jaar later produceerde het bedrijf al meer dan 200 verschillende soorten speelgoed, zowel in hout als in plastic, inclusief bouwstenen, voorlopers van wat we nu kennen. Deze blokken kregen pas in 1953 de naam "LEGO MURSTEN" (in het Engels LEGO BRICKS en, in het Portugees, LEGO BRICKS). Het was in die tijd dat de naam LEGO voor het eerst in de blokken werd gedrukt.

Promotiecodes

In 1955 werd de eerste speelgoedcollectie LEGO uitgebracht, bestaande uit 28 verschillende bouwpakketten en acht voertuigen. Pas in 1958 verscheen het SYSTEM OF PLAY LEGO, een uitwisselbaar systeem voor het samenstellen en aanpassen van blokken, waardoor talloze vormen van vormen ontstaan.

Het systeem werd officieel gepatenteerd op 28 januari om 01:58 uur. Dit jaar stond ook in het teken van twee belangrijke gebeurtenissen: de eerste export van het product naar Zweden en de dood van Ole Kirk Christiansen. Met zijn zoon aan het hoofd van het bedrijf groeit het bedrijf snel door zijn speelgoed te exporteren in verschillende Europese landen en door vestigingen over het hele continent te openen, zoals Frankrijk, het VK, België en Zweden.

In 1960 leed het bedrijf opnieuw verlies: een nieuwe brand verwoestte het magazijn waar houten speelgoed werd gemaakt en opgeslagen. Het bedrijf besloot zich toen volledig te wijden aan de productie van plastic speelgoed. Vanaf deze tragische episode stopte het succes van zulke kleine toneelstukken niet.

In 1961 bestond de lijn al uit 50 sets, 15 voertuigen en diverse reserveonderdelen. Aan het begin van het volgende decennium, in 1973, begonnen de producten van het merk officieel op de Amerikaanse markt te worden verkocht en werden een enorme hit.

In 1976 waren er 218 verschillende montagesets, met kleurvariaties, goed voor bijna 19 miljoen stuks per jaar. In dit decennium zullen er weer kleine mannen verschijnen (de beroemde minifiguurtjes) die altijd lachen met gearticuleerde armen en benen. Toen begon het klassieke LEGO-universum. Steden werden gebouwd voor cijfers, er leek geen limiet te zijn aan de mogelijkheden. In het volgende decennium breidde het merk zich internationaal uit en arriveerde officieel in 1986 in Brazilië.

Aan het einde van het volgende decennium, in 1999, lanceerde het merk LEGO de eerste gelicentieerde sets met beroemde personages op de markt, waarmee het zijn denkbeeldige universum verder uitbreidde en fans van geweldige films, personages en tekenfilms aantrok. Vanaf dan komen bekende personages als Pooh™, Star Wars™, Indiana Jones™ en Batman™ tot leven voor de kleurrijke LEGO-stukken. Promotiecode

Het bedrijf is ook snel gegroeid en heeft een breed scala aan creatief speelgoed op de markt gebracht dat een echte hit is geworden over de hele wereld.

Maar de opkomst van videogames en de aanvankelijk mislukte poging om deze markt te betreden, samen met de concurrentie van andere fabrikanten, brachten het Deense bedrijf aan het begin van de 21e eeuw in zwaar weer, met miljonairsverliezen en bijna op zijn laatste benen.

LEGO, dat eigendom blijft van de familie Christiansen, heeft drastische maatregelen genomen, zoals de verkoop van een deel van de parken, het verplaatsen van een deel van de productie naar Tsjechië en Hongarije en het inkrimpen van een kwart van het personeelsbestand, waardoor stop loss wordt bereikt. Maar de grote ommekeer kwam met de introductie van nieuw speelgoed, vooral de gelede bouwdozen, die extreem complex waren en nog meer realisme creëerden.

Hiermee heeft het merk ook het volwassen publiek bereikt.

Geen Verzendkosten

In het afgelopen decennium heeft LEGO enorm succes geboekt, ook in kits met hitfilmthema's zoals Star Wars ™, Harry Potter ™, Spider-Man ™, Jurassic Park ™, Indiana Jones ™, Speed Racer ™ , onder anderen.

Ondanks verschillende economische problemen op verschillende momenten in zijn geschiedenis, is het merk nooit uit het oog verloren en is het op de voorgrond gebleven om niet verloren te gaan. Zo begon in 2005 de productie van games voor LEGO-videogames. De eerste was Star Wars™. Het succes was zo groot dat andere games, gebaseerd op succesvolle films en personages, werden uitgebracht.

Marketing is een krachtig verkoopinstrument. Maar voordat je een product aanbiedt, is het gezond om de productie af te stemmen op de vraag, anders ontstaan er problemen. Laat de speelgoedmaker LEGO het maar zeggen. De afgelopen jaren waren iconische bouwstenen zo succesvol dat het bedrijf zijn ambitieuze uitbreidingsplannen heeft moeten afremmen.

Zijn bedrijven en merk gingen verder dan speelgoedwinkels. De afgelopen jaren investeerde LEGO bijvoorbeeld in bioscoop. Zijn eerste animatiefilm, 'A LEGO Adventure', uitgebracht in 2014, bracht 468,1 miljoen dollar op aan de kassa en behoort tot de 15 grootste hits van het jaar wereldwijd. Ook werd geïnvesteerd in themaparken, videogames, cartoons en een keten van conceptstores.

De toegenomen zichtbaarheid van het merk leidde zelfs tot spontane marketingacties waarbij kunstenaars werken exposeerden die gemaakt waren met blokken van het Deense merk. Het resultaat was een probleem bij het produceren van het speelgoed en het voldoen aan de enorme vraag. Om deze reden breidde het bedrijf zijn fabriek in Monterrey, Mexico uit, bijna een verdubbeling van zijn capaciteit, om de Amerikaanse markt te bedienen; en bouwde een nieuwe productiefabriek in Jiaxing City, China.

Daarnaast kondigde hij een investering van US $ 150 miljoen aan in de ontwikkeling van technologie die het mogelijk zou maken om het huidige plastic, afgeleid van aardolie, te verlaten. De eerste resultaten worden in 2017 verwacht.

En toch hielpen Elsa's glinsterende ijskasteel in 'Frozen', de Millennium Falcon in Star Wars™, en een uitgekleed politiebureau in 2015 LEGO genieten als nooit tevoren. Hiermee heeft LEGO blok voor blok een sterk merk opgebouwd en een bedrijf dat nu al de grootste producent van speelgoed ter wereld is.

Couponcode

Tegenwoordig biedt LEGO speelgoed voor kleuters (1,5 tot 5 jaar) tot 16-jarigen.

Ondanks een grotere aanwezigheid in deze leeftijdsgroep, telt het Deense bedrijf onder zijn trouwe consumenten veel volwassenen die de geschiedenis van het merk hebben gevolgd en nog steeds verliefd zijn op de basis en, vandaag de dag, echte overblijfselen hebben. merken.

Actiecode

Van de eenvoudigste stukken tot menselijke figuren met gelede armen, tot treinen en speciale schepen, de blokken zijn een maatstaf geworden in de speelgoedwereld en een voorbeeld voor opvoeders over hoe ze de creativiteit van kinderen kunnen stimuleren.

Tegenwoordig zijn de producten van het merk constant aanwezig in grote onderwijsinstellingen verspreid over verschillende landen, van kleuterscholen, waar traditionele lijnen kinderen vermaken en hun concentratie en creativiteit stimuleren, tot universiteiten, waar technologische lijnen zoals LEGO TECHNIC en LEGO MINDSTORMS studenten in staat stellen om te verbeteren in design, robotica en mechatronica met zoveel precisie en realisme.

Met een eenvoudige bediening is LEGO niet zomaar een speelgoedmerk gebaseerd op plug-in onderdelen, maar synoniem voor kleine onderdelen die naar onze wens zijn gegoten. verbeelding. Ook al is de educatieve functie ervan het belangrijkste kenmerk van volwassenen om kinderen aan te moedigen, het valt niet te ontkennen dat de speelse fascinatie voor mogelijkheden tijdloos is. Immers, wie heeft nog nooit LEGO gespeeld of wilde spelen om het eerste blok te schieten.


Kortingscodes

Chronologie

 • 1953. Lancering van LEGO MURSTEN, de beroemde "stenen" om aan te passen, voorloper van die we vandaag kennen.

 • 1954. Invoering van deuren en ramen in hun constructies, waardoor meer montagemogelijkheden ontstaan.

 • 1961. Lancering van een lijn gericht op de kleuterschool onder de naam THERAPY I, THERAPY II en THERAPY III.

 • 1962. Lancering van de eerste LEGO-wielen, een belangrijke toevoeging die het constructieve potentieel van het speelgoed uitbreidde doordat auto's, vrachtwagens, bussen en andere voertuigen konden worden geassembleerd met de originele blokken.

 • 1964. Introductie van montage-instructies op hun verpakking, helpt en creëert veel mogelijkheden voor de consument. Tegenwoordig worden de hoog aangeschreven LEGO-handleidingen vanwege hun duidelijkheid en creativiteit geproduceerd met de hulp van onderwijs- en kinderpsychologen die dienen als "speltesters". Lancering van LEGO MODEL CARS, de eerste auto's in het assortiment.

 • 1966. Lancering van LEGO TRAIN, een bouwpakket bestaande uit de bekende locomotieven met wagons, rails en toebehoren. In hetzelfde jaar werden locomotieven uitgerust met een 4,5 volt batterijmotor.

 • 1967. Introductie van LEGO DUPLO BRICK (sinds 2003 heeft het de naam LEGO EXPLORE aangenomen), een dubbele bouwsteen bedoeld voor jonge kinderen om meer plezier te hebben in veiligheid. De belangrijkste nieuwigheid van deze stukken was de grootte, tweemaal het origineel. Het nieuwe product werd pas in 1969 permanent in de productlijn van het merk opgenomen. Het werd gepromoot als 's werelds eerste volledig geïntegreerde speelgoedsysteem voor kleuters. Lancering van de scharnieren, waardoor vele montagemogelijkheden mogelijk zijn.

 • 1968. Lancering van LEGO elementen met magneten.

 • 1969. Lancering van de LEGO TRAIN lijnensets met 12 volt motor.

 • 1971. Lancering van poppenhuissets en meubels voor vrouwelijk publiek.

 • 1972. Introductie van de lijn van schepen en boten met blokrompen die daadwerkelijk dreven.

 • 1975. Lancering van LEGO EXPERT SERIES thematische kits, bedoeld voor modelenthousiastelingen.

 • 1977. Lancering van LEGO TECHNIC, die verschilde van andere reeksen doordat het inbegrepen was:
  tandwielen, assen, balken en tandwielen. Deze lijn is ontwikkeld voor meer ervaren consumenten (volwassenen) vanwege de grote complexiteit van onderdelen en montage.

 • 1978. Lancering van LEGO MINIFIGURES, een lijn die aanvankelijk bestond uit zeven minipoppetjes met gelede armen en benen in de thema's Kasteel (kasteel), Ruimte (ruimte) en Stad (stad).

 • 1979. Lancering van LEGO SPACE, een serie bestaande uit minifiguren van astronauten, ruimteraketten, maanvoertuigen en bemande ruimteschepen.

 • 1981. Lancering van LEGO BASIC-sets voor drie-, vijf- en zevenjarigen. Lancering van de tweede generatie LEGO TRAIN, nu met een grotere verscheidenheid aan accessoires, waaronder lichten, omleidingen, kruispunten en signalen geactiveerd door afstandsbediening.

 • 1982. Lancering van LEGO DUPLO MOSAIC en LEGO TECHNIC I, productgamma's bedoeld voor het schoolsegment, met een educatief karakter. Lancering van de LEGO touwmotoren.

 • 1983. Uitbreiding van het DUPLO-assortiment, nu ook voor nog jongere kinderen, met name baby's. De lijn begon rammelaars en figuren met verstelbare ledematen aan te bieden.

 • 1984. Lancering van LEGO CASTLE, een van de grootste en populairste kits van het merk die de wereld van koningen, koninginnen en ridders heeft verkend.

 • 1985. Lancering van de LIGHT & SOUND-sets (licht en geluid), inclusief een batterijbox, die de emissie van licht en geluid mogelijk maakte, evenals andere accessoires die de LEGO-constructies een nieuw niveau van realisme gaven.

 • 1986. Gelanceerd, in samenwerking met het gerenommeerde Massachusetts Institute of Technology (in de volksmond bekend als MIT), LEGO TECHNIC COMPUTER CONTROL, een computerprogramma dat robots bestuurt die zijn opgebouwd uit LEGO-onderdelen. Deze uitvinding werkte zo goed dat hij werd overgenomen door veel scholen die deze modellen tot op de dag van vandaag in klaslokalen gebruiken.

 • 1987. Lancering op de Amerikaanse markt en in sommige Europese landen van de beroemde gekleurde emmers, die normale en dubbele LEGO blokken bevatten.

 • 1989. Inhuldiging van LEGO DACTA, bekend als de afdeling educatieve producten, die enkele jaren later zal worden omgedoopt tot LEGO TECHNIC LAND. Minifiguren hebben nu gezichtsuitdrukkingen van "vreugde" en "verdriet". Lancering van LEGO PIRATEN, een reeks themapakketten die de mysterieuze wereld van piraten aanpakken, inclusief karvelen en zwaarden, verkrijgbaar in 11 verschillende sets.

 • 1990. Lancering van de DUPLO ZOO lijn, met meerdere dieren. Lancering van het LEGO MODEL TEAM, met de presentatie van drie sets, waaronder een racewagen en een terreinwagen, met een niveau van detail en realisme dat nog nooit eerder is vertoond op een van de lijnen van het Deense merk.

 • 1992. Lancering van de DUPLO TOOLS-lijn, bestaande uit sets om te monteren met een schroevendraaier, schroef en moeren, bedoeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

 • 1993. Lancering van LEGO KIDS 'MIX & MATCH WEAR onder licentie tussen LEGO en kledingbedrijf Kabooki. De nieuwe kleding, gericht op het kinder- en jeugdsegment, wordt momenteel verkocht in ongeveer 100 winkels in de markten van Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Portugal, Verenigde Staten en de Verenigde Staten.

  Momenteel staat deze lijn bekend als LEGO WEAR. Lancering van BRICKVAC, een soort draagbare stofzuiger in de vorm van een papegaai die snel en snel blokken van een oppervlak verzamelt zodra het spel voorbij is. Lancering van het transparante oranje blok.

 • 1994. Lancering van LEGO BELVILLE, een lijn die volledig is ontwikkeld voor meisjes en die thema's als familie, prinsessen, feeën, paarden en puppy's behandelt.

 • 1995. Lancering van LEGO BABY, een gesegmenteerde lijn voor kinderen van 0 tot 2 jaar oud, bestaande uit grote gekleurde stukken, met geluiden en bewegingen, bedoeld voor vroege stimulatie, essentieel voor de psychomotorische ontwikkeling in deze levensfase. Deze lijn werd aanvankelijk op de markt gebracht onder de naam LEGO PRIMO.

 • 1997. Lancering van LEGO ISLAND, het eerste videospel van het Deense merk.

 • 1998. Lancering van LEGO MINDSTORMS, een lijn intelligent speelgoed. De kits bevatten traditionele elementen van merkbouwstenen aangepast om te passen in tandwielen, sensoren en motoren die kunnen worden bestuurd door een programmeerbare processor, waardoor het speelgoed in een soort robot verandert.

 • 1999. Lancering van de themaserie Winnie Pooh™ (de bekende Disney teddybeer). Lancering van LEGO STAR WARS™, een nieuwe constructielijn gebaseerd op de beroemde Star Wars-film. De kit, in eerste instantie gelicentieerd door het bedrijf, werd de bestseller in de geschiedenis van het merk, waardoor het een enorme hit werd bij volwassenen en fans van de serie. Kortingscode
 • 2000 Lancering van de eerste minifiguren met voetballers. 2001 Lancering van LEGO BIONICLE, gearticuleerde wezens, die dan tot leven zullen komen met de lancering van computerspelletjes en videospelletjes. Lancering van LEGO HARRY POTTER™, een lijn gebaseerd op de bekende karakters van The Little Witch.

 • 2002 Lancering van de LEGO SPIDER-MAN ™ (Spider-Man) themakit. 2006 Lancering van de LEGO BOB ESPONJA ™ en LEGO BATMAN ™ gelicentieerde reeksen. 2007 Lancering van de LEGO EIFFELTOREN, gemaakt op aanvraag en na verschillende verzoeken, is deze kit een prachtig constructie- en visualisatiemodel, dat op schaal 1: 300 de beroemdste toren ter wereld reproduceert.

 • Van de vlag bovenaan tot de liften en andere realistische details, niets is over het hoofd gezien. De replica van de beroemde toren die moet worden gemonteerd is 108 cm, ruim een meter hoog. Lancering van de STAR WARS™ MILLENNIUM FALCON-kit LEGO, met 5.195 onderdelen en een gewicht van zes kilogram. 2008 Lancering van de LEGO INDIANA JONES™ kit. Met de lancering van LEGO MINDSTORMS NXT, krachtiger en intuïtiever dan ooit, biedt de robottool eindeloze mogelijkheden voor enthousiastelingen, waardoor het mogelijk wordt om robots te bouwen en te programmeren die doen wat je wilt.
 • Het "brein" van de robot bestond uit een krachtige 32-bits microprocessor en programmeerbaar geheugen. Lancering van LEGO ARCHITETURE, een productlijn (kits) gemaakt in samenwerking met architect Adam Reed Tucker van Brickstructures, die tot doel heeft het verleden, heden en de toekomst van architectuur te vieren met behulp van LEGO-blokken. De serie replica's van enkele van 's werelds meest indrukwekkende architecturale werken bestond uit vier bouwpakketten: Sears Tower en het John Hancock Center in Chicago, de magnifieke Seattle Space Needle in Seattle en de afbeelding van de beroemdste wolkenkrabber van New York, de Empire State. Gebouw.

 • Het jaar daarop kreeg de lijn nog twee architecturale monumenten: het Guggenheim Museum en Fallingwater. 2009 Lancering van de LEGO SPEED RACER™-kit, gebaseerd op de hitfilm. Lancering van LEGO LED LIGHTING, een nieuwe lijn bestaande uit producten zoals traditionele LEGO minifiguren gemaakt met LED-licht (acroniem voor Light Emitting Diode) in de vorm van lantaarns, bakens, sleutelhangers en zelfs lampen om gebieden of een specifiek object te verlichten . Lancering van LEGO GAMES, een volledige reeks van zes spellen waarbij de consument het bord, de dobbelstenen en de stukken bouwt, en het spel kan per spel verschillen.

 • 2010 Lancering van LEGO UNIVERSE, de eerste officieel gelicentieerde MMO (Massively Multiplayer Online) gebaseerd op de LEGO-game-ervaring. De titel was beschikbaar in zowel online winkels als downloadsites. In LEGO UNIVERSE moeten spelers zich wagen in het merkuniversum om de enige bestaande bron van pure verbeelding te redden.

 • Iemand alleen is geen match om de schurken te verslaan die de verschillende werelden van het LEGO-universum zijn binnengevallen, dus het is noodzakelijk om samen te werken met andere spelers en Nexus Force te helpen in de strijd. 2011 Lancering van LEGO NINJAGO, een lijn die draait om de wereld van krijgsgevechten en oude oosterse tradities. Daarnaast lanceerde het bedrijf ook Ninjago Spinjitzu Scavenger Hunt, een spel waarin het oude speelgoed beweging, kleur en leven krijgt op het gadgetscherm.

 • In deze toepassing is de consument verantwoordelijk voor het besturen van de plastic ninja's, in LEGO, in arena's vol uitdagingen. 2012 Lancering van LEGO FRIENDS, een productlijn voor meisjes tussen 5 en 8 jaar, bestaande uit vijf minipoppetjes, vriendinnen Mia, Emma, Andrea, Stephanie en Olivia. De producten hebben de basiselementen en kunnen worden omgebouwd, wat eindeloze mogelijkheden voor entertainment biedt.

 • Het meubilair is rijk aan details en kan meerdere keren worden herschikt en de minipoppetjes hebben verschillende accessoires. Lancering in juni van LEGO MINECRAFT™, sets geïnspireerd op de beroemde videogame. Tegenwoordig bevat deze lijn al meer dan tien verschillende sets onderdelen, die typische scenario's van het spel nabootsen.

 • 2013 Lancering van LEGO MINDSTORMS EV3, een lijn die 7 verschillende modellen robots voor de bouw presenteert. Deze lijn biedt meer robotgeheugen en verwerkingscapaciteit, waardoor geavanceerdere configuraties en programmering mogelijk zijn. De modellen zijn ook uitgerust met sensoren die de omgeving en de afstand tot objecten identificeren, waardoor het speelgoed een ruimtelijk beeld krijgt. EV3 communiceert ook met mobiele Android- en iOS-apparaten en kan door deze systemen op afstand worden bestuurd.

 • 2014 Lancering van de LEGO THE SIMPSONS™ SERIES kit, bestaande uit de Simpsons™ residentie, met recht op een auto, barbecue en skateboardhelling voor Bart, inclusief de hele familie en het hilarische Ned Flanders. Volledig gemonteerd heeft het huis een scharniersysteem waardoor het in het midden open kan, waar je toegang hebt tot ieders slaapkamer. In totaal zijn er 2.523 onderdelen om het huis in elkaar te zetten, wat indruk maakt met de hoeveelheid details. 2015 Lancering van de kit gebaseerd op de Bing Bang Theory™-serie.

 • De kit is een replica van de woonkamer in het appartement van Leonard en Sheldon, de hoofdset van de serie. Op het podium staan de zeven personages: Leonard, Sheldon, Howard, Raj, Penny, Amy en Bernadette. 2016 Lancering van LEGO NEXO KNIGHTS, een collectie met sets die middeleeuwse ridders combineren met futuristische technologie, iets nieuws in hun sets.

 • Naast sets heeft LEGO de franchise uitgebreid naar andere segmenten, zoals games en animatieseries. Aankondiging van haar eerste pop in een rolstoel. Het is voor het eerst in meer dan 80 jaar bestaan dat het merk modellen met een bepaald type handicap heeft ontwikkeld.


  Kortingsbon
 • Speelse minifiguren

  In 2016 werden de iconische LEGO minifiguren 38 jaar oud. Al meer dan drie decennia zijn er 4,4 miljard stuks geproduceerd. De minifiguren zijn ontworpen door Jens Nygaard Knudsen, een LEGO-ontwerper sinds 1968, die ook verantwoordelijk is voor het maken van fantastische auto's, treinen en huizen naast andere succesvolle kits.

 • Maar hij had altijd het gevoel dat er iets ontbrak. Het leven ontbrak! Het was toen dat hij begin jaren zeventig begon met het zagen en vijlen van LEGO-stukken totdat hij uiteindelijk een klein beeldje vond dat een LEGO-steen combineerde met een menselijke vorm. De kleine, hoekige figuur had een ronde kop, had geen gezichtsuitdrukking of armen, en zijn benen waren niet gearticuleerd.

 • Deze eerste versie was een grote hit toen hij in 1975 op de markt kwam. Maar hij was niet tevreden met de resultaten en bleef werken om meer "leven" te geven aan zijn minifiguur.

 • Uiteindelijk waren er 50 prototypes, sommige kleiner en sommige iets groter. De toenmalige president van LEGO, die de cijfers zag, besloot dat het nieuwe product, de naam Minifigure genaamd, de verkoop van het merk zou stimuleren, die op dat moment een beetje daalde.

 • De nieuwe minifiguur, gevormd uit acht delen, boog het lichaam, had ogen en mond, armen bewogen en hun handen, in de vorm van een `` U '' of `` C '', waren in staat om voorwerpen vast te houden die opengingen. een nieuwe markt voor accessoires en leuke speelgoedonderdelen.

 • In 1978 arriveerden de eerste LEGO minifiguren in Denemarken, in de themasets Ruimte (ruimte), Stad (stad) en Kasteel (kasteel) met zeven verschillende typen.

 • Twee maanden later kwam het eerste vrouwelijke minifiguur op de markt. Ze was verpleegster.

  Actie

 • Aanvankelijk was de kop stevig, maar om verstikkingsgevaar te voorkomen, had hij van begin tot eind een gat in het midden.

 • Deze wijziging maakte het ook mogelijk om nieuwe accessoires te installeren. De beroemde poppen van het merk met ongeveer 5 cm, werden aanvankelijk alleen in het geel gemaakt en hadden geen geslacht.

 • De gele huidskleur was inderdaad neutraal en vertegenwoordigde beter alle rassen en etniciteiten op de planeet. Alle mannelijke minifiguren droegen hoeden tot 1979, toen ontwerpers besloten om de eerste modellen met haar te maken.

 • Zodat het kind de stemming van hun minifiguur kan bepalen, had geen van hen gezichtsuitdrukkingen, een kenmerk dat pas in 1989 aan de poppen werd aangepast, toen ze uitdrukkingen van geluk of verdriet kregen, met goede of slechte gezichten.

 • Zelfs dit jaar waren piraten de eerste minifiguren met aangepaste lichaamsdelen: handhaak en houten been. Sindsdien hebben de minifiguren verschillende figuren aangenomen, zoals ridders, astronauten, politieagenten, piloten, voetballers, duikers, ontdekkingsreizigers, medici, verpleegsters, koningen, koninginnen en zelfs de kerstman.

 • Bestaande uit hoofd, romp, heupen, armen, handen en benen, hebben de minifiguren in 2003 een grote verandering ondergaan. Dit jaar is het merk begonnen met het maken van de Star Wars™ minifiguren die nog meer exclusieve eigenschappen hebben gekregen.

 • Met de LEGO Harry Potter™ lijn heeft de poppenhuid meer natuurlijke tinten gekregen. Hiermee ontstond een scala aan kansen voor het bedrijf, dat vandaag overeenkomsten heeft met verschillende bedrijven en samenwerkingsverbanden heeft met beroemde mensen zoals Indiana Jones™, Batman™, SpongeBob™, The Simpsons™ en Disney™.

 • Bovendien werden zelfs in 2003 de minifiguren van de NBA ™ Basketbalset uitgebracht, de eerste met poten met veren, evenals armen en handen aangepast om aan de rand te hechten tijdens de simulatie van begraven. Korting

 • In 2015 zijn er meer dan 4.500 verschillende minifiguren uitgebracht.

 • Per seconde worden er wereldwijd ongeveer 12 minifiguren geproduceerd. De hoofden van minifiguren zijn uitgehold om accidentele inslikken te voorkomen, dus er is een grotere kans dat er lucht doorheen gaat als het wordt ingeslikt en vast komt te zitten in de keel van het kind.

 • Een curiositeit: LEGO heeft al 14k gouden minifiguren uitgebracht (dit gebeurde in 2007, toen hij 10.000 verchroomde C-3PO minifiguren maakte om het 30-jarig jubileum van Star Wars™ te vieren, evenals twee versies in 14k goud) .

 • Een tweede curiositeit: vier blokken op elkaar gemonteerd, dit zou de maximale hoogte moeten zijn voor elke minifiguur (ongeacht je hoed of je haar). De reden is simpel, ze moeten hoog genoeg zijn om in de meeste LEGO voertuigen, constructies en vliegtuigen te passen.

 • Sommige medewerkers van LEGO gebruiken minifiguren als visitekaartjes, die zijn gepersonaliseerd met hun naam en persoonlijke informatie.

  Goedkoop

 • In 2010 besloot het bedrijf, vanwege het enorme succes van de minifiguren, praktisch alomtegenwoordig in de LEGO-wereld, een collectielijn te lanceren.

 • Serie 1, die werd gelanceerd in gele verpakkingen, ja net als de stickers, had 16 minifiguren, zoals de verpleegster, de jager, de testpop, een cheerleader, een zombie, de goochelaar, de zwarte ninja, de duiker, een boogschutter die doet denken aan van Robin Hood, de schaatser, de holbewoner, de clown, de robot, de indiaan en een personage dat uit een sciencefictionfilm lijkt te komen. Het voornemen om de verzameling van deze mooie figuren een boost te geven was zo succesvol dat er in de reeks meer series werden gelanceerd.

 • In 2015 waren er 16 series met ongeveer 230 verschillende minifiguren uitgebracht. De minifiguren, afzonderlijk verpakt en vergezeld van een displayvoet en accessoires, zijn verzegeld en hebben geen identificerende naam, dus verrassing is gegarandeerd bij het openen van de verpakking.


  Kortingsbon

 • Wedden op onderwijs Al meer dan 30 jaar speelt LEGO EDUCATION, de educatieve tak van het bedrijf, samen met docenten, een beslissende rol in het motiveren en betrekken van studenten bij het leren, door hen een ervaringspraktijk aan te bieden die leren aanmoedigt door middel van fysieke en digitale creatie .

 • LEGO EDUCATION, dat educatieve en robotkits aanbiedt, streeft ernaar docenten en studenten een onderscheidende ervaring te bieden die een relevant curriculum, het LEGO-bloksysteem, lerarenopleiding en professionele ontwikkeling combineert met zijn unieke principes van leren door te doen.

 • Door deze onderwijs- en leerbenadering helpt LEGO EDUCATION leraren om succesvolle studenten te ontwikkelen, die meer leren over curriculumonderwerpen en 21e-eeuwse vaardigheden ontwikkelen, in een leuke leeromgeving.

 • De beste vorm van leren gebeurt wanneer we onze creativiteit kunnen gebruiken in het leerproces, wanneer we ideeën hebben, kunnen we verkennen, ervaren en betrokken raken bij wat we proberen te leren - onze nieuwsgierigheid aanboren en ons 'wat als...' voorstellen.
  Kortingcode

 • De blokken in cijfers Er zijn 2.400 verschillende formaten van LEGO blokken.

 • Er zijn 86 stukjes LEGO voor elk van de meer dan 7 miljard mensen op aarde. Naar schatting spelen wereldwijd meer dan 500 miljoen kinderen met hun producten. De blokken zijn zo veelzijdig dat LEGO schat dat slechts zes klassieke 2x4 stenen op 915.103.765 verschillende manieren kunnen worden gerangschikt.

 • LEGO produceert meer dan 72 miljard componenten (blokken) per jaar. De blokken zijn verkrijgbaar in 58 verschillende kleuren. De basiskleuren van de bekende blokken zijn: blauw, zwart, donkergrijs, groen, lichtgrijs, rood, geel en wit. Sinds het begin zijn er meer dan 600 miljard LEGO-blokken geproduceerd. Kinderen over de hele wereld besteden meer dan 5 miljard uur per jaar aan het spelen met LEGO-producten.

 • Met een jaarlijkse productie van meer dan 675 miljoen minibanden is LEGO de "grootste producent van het segment". Tegenwoordig worden er elke seconde zeven LEGO-dozen over de hele wereld verkocht.

 • De LEGO-blokken die in één jaar worden verkocht, zouden 5 keer rond de wereld gaan en 40 miljard gestapelde blokken zouden de maan bereiken. Een Google-zoekopdracht levert vandaag meer dan 70.000.000 resultaten op met het woord LEGO. LEGO Star Wars™ is de meest succesvolle lijn in de geschiedenis van het merk.

 • LEGO CLUB (traditionele speelgoedfanclub opgericht in 1987) heeft wereldwijd meer dan 3,5 miljoen leden. Ongeveer 200 ontwerpers van 18 nationaliteiten ontwerpen en plannen producten voor alle verschillende LEGO-sets. 18 delen uit een miljoen voldoen niet aan de kwaliteitsnorm vereist door LEGO. De toelaatbare foutmarge in de grootte van een blok is 2 duizendsten van een millimeter.

 • De maximale blokwastemperatuur is 40°C. Met 10.000 dollar is het wellicht mogelijk om een gesloten doos van 2.899 blokken aan te schaffen om een replica van het Vrijheidsbeeld in elkaar te zetten. Gelanceerd in 2000, werd de collectie stopgezet, dus het werd een zeldzaamheid.

 • Er worden ook absurde prijzen gerekend voor andere favoriete collecties van fans, zoals Star Wars™, Super Mario™ en The Beatles™

  Promotiecode

 • The Fun Shops Het begon allemaal in 1992 toen LEGO een concept- en interactieve winkel opende in een winkelcentrum in de stad Minneapolis, Minnesota.

 • De enorme winkel, genaamd LEGO IMAGINATION CENTER (LIC), had niet alleen speelgoed van het merk, maar ook verschillende LEGO-sculpturen op displays en ruimtes waar kinderen plezier konden hebben met de traditionele blokken, omdat ze de verschillende mogelijkheden en bestaande collecties kenden.

 • Het succes was zo groot dat in de jaren daarna andere conceptstores werden geopend. De meest bekende hiervan bevindt zich in de stad Orlando, Florida, in Disney Springs (voorheen Downtown Disney). Deze winkel biedt een breed scala aan speelgoed en spellen in de lijn.

 • Maar de belangrijkste attracties zijn buiten: een vliegende schotel met het hele gezin bestaande uit speelgoedonderdelen, een interactieve buitenspeelruimte en een enorme slang, Brickley genaamd, volledig gemaakt van LEGO-onderdelen, gelegen in een enorme lagune vlak voor de winkel. In de Verenigde Staten zijn er drie soorten winkels: conceptueel, normaal en verkooppunt.

 • Er zijn ongeveer 95 adressen in het hele land, naast Canada. De eerste eigen winkel van het merk in Europa, LEGO BRAND STORE genaamd, werd pas in oktober 2002 geopend in de stad Keulen, Duitsland, gevolgd door andere vestigingen in Milton Keyne, Engeland en Moskou, Rusland.

 • Het succes leidde tot de opening van andere vestigingen in München, Oberhausen en Hamburg in Duitsland; Birmingham, Brighton, Bluewater en Kingston in Engeland. Pas op 13 december 2010 werd de eerste winkel van het merk geopend in zijn thuisland Denemarken.

 • Tegenwoordig heeft LEGO een keten met meer dan 135 eigen winkels in landen als de VS, Denemarken, Frankrijk, Engeland, Zweden, Duitsland, Canada, België, Oostenrijk en Brazilië.

 • Korting Code

  LEGO winkels

  Kortingsbon

 • Merlin Entertainments opende, in samenwerking met het Deense bedrijf, het LEGOLAND DISCOVERY CENTER in de Duitse stad Berlijn, een vrijetijdsruimte gevuld met alle producten van het merk die gezinnen uitnodigde via themagebieden om op een leuke en educatieve manier te verkennen en met elkaar in contact te komen. talloze mogelijkheden die small blocks te bieden hebben.

 • In deze ruimtes is het nog steeds mogelijk om te weten hoe LEGO-producten worden gemaakt en gemaakt, om in kleine achtbanen en speelgoed te rijden, om perfecte steden gemaakt van blokken te observeren en om geweldige 4D-video's te bekijken. En natuurlijk kun je spelen in leuke themagebieden, zoals een speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, glijden en plezier hebben in ballenbaden.

 • Er zijn momenteel 17 eenheden van deze recreatiecentra in steden als Berlijn, Chicago, Boston, Atlanta, Dallas, Philadelphia, Kansas City, Shanghai, Istanbul, Tokio, Toronto en Manchester.

  Kortingscode

  Een leuke plek

  Met een opening gepland voor 2016 of begin 2017, is LEGO HOUSE een resort in de stad Billund, Denemarken, wiens belofte het is om fans van het merk een definitieve ervaring te bieden. Met een oppervlakte van 12.000 m² zou dit belevingscentrum een jaarlijks publiek van 250.000 mensen moeten ontvangen.

 • Het project is ondertekend door de Deense architect Bjarke Ingels en is ontworpen om te lijken op 21 grote gestapelde LEGO-blokken, waar verschillende attracties zullen worden aangeboden. Het wordt zo'n 30 meter hoog en van buiten toegankelijk voor het publiek naar de verschillende tuinen bovenaan het gebouw.

 • Het publiek krijgt de kans om meer te weten te komen over de geschiedenis van het merk, naast het vinden van verschillende educatieve en inspirerende ervaringen, evenals boetieks en cafés.

  Kortingscode

 • Het hoofdkantoor

  Het wereldwijde hoofdkantoor en het hoofdkantoor van LEGO bevinden zich in het kleine Billund, een stad op 250 kilometer van Kopenhagen, waar het terrein vlak is en de wind constant is, rechtstreeks waaiend uit Groenland en de ijskoude Noord-Atlantische Oceaan. Dorst is als een droom voor elke volwassene. Het idee van spelen op het werk wordt serieus genomen op het hoofdkantoor.

 • De bijgebouwen zijn een grote speelruimte, met speelgoed, spelletjes en zelfs een glijbaan van twee verdiepingen. Van kleuren tot meubels, alles is ontworpen om de creativiteit en rust van medewerkers in de omgeving te stimuleren.

 • Het hoofdkwartier herbergt ook een soort geheime ondergrondse kluis, Memory Lane genaamd (of LEGO MEMORY LANE), waarin een kopie is opgeslagen van elke LEGO-set die ooit is gemaakt.


  Kortingcode

 • Speelgoeddealers, partners en gasten die op het hoofdkantoor aankomen, worden begroet in een zeer luchtige ruimte, die zowel getuigt van de moderne wereld van Deens design als van de fantasie van een kind.

 • De ruime witte muren worden geaccentueerd door LEGO-sculpturen: dinosaurussen, abstracte vormen, reliëfkunst en zelfs een Darth Vader uit de Star Wars-film. Allemaal gemaakt met speelse speelgoedstukken.

 • Er is een modern amfitheater gebouwd voor zakelijke presentaties en om nieuwe producten te onthullen. Een tijdlang was een enkel deel van het gebouw bijzonder uitzonderlijk, met een doorgang die naar een fantasiewereld leidde.

 • Om binnen te komen, dragen bezoekers eerst schone schorten en papieren ziekenhuisschoenen. Lange mannen van middelbare leeftijd staan verkleed als ouders op het punt de verloskamer binnen te gaan. En dat is precies het idee. Eén voor één betreden bezoekers het proces van wedergeboorte.

 • In de eerste zaal toont een televisie de oorlog, het geweld en de chaos van de mensheid. Je ziet een tafel en stoel ondersteboven aan het plafond hangen, die de wereld ondersteboven en ondersteboven voorstellen. Kort daarna de verloskamer, waar een vrouw het geluid van muziek op vol volume baart.

 • De uitgangsdeur is bekleed met bezemharen, die de vagina voorstellen. Promotiecodes

 • In de volgende honderd fasen worden bezoekers door het groeiproces geleid, beginnend van een kamer met een bos van oversized broekspijpen, die de babyfase vertegenwoordigen, tot een vork terwijl mannen en vrouwen vrouwen door de adolescentie gingen.

 • Verloskamers blijven een aantal jaren bestaan, waardoor bezoekers teruggaan naar de tijd dat ze met LEGO-blokken hadden kunnen spelen. Stel je nu een typisch bezoek aan een hoofdkantoor voor zonder dat soort ontspanning. Het is niet nodig om iets anders te zeggen.

 • LEGO is tenslotte een bedrijf dat zich toelegt op de verbeelding en de wereld op 900 miljoen verschillende manieren herschept. Er is geen betere manier om dit concept uit te drukken dan de perspectieven van zakenmannen en -vrouwen van middelbare leeftijd te ontmantelen en ze weer kinderen te maken.

  Promotiecode

 • Het hoofdkantoor van LEGO groeit snel. Van de buitenkant ziet het vier verdiepingen tellende gebouw - bijgenaamd "People House" - eruit als een kruising van gigantische blokken. Op het terras is een minigolf, en vrijwel alles buiten is een openbaar park.

 • Binnen zijn de ruimtes echter open en bevorderen ze direct contact tussen mensen, weg van kantoren. Het zal 4.000 werknemers huisvesten - de stad Billund is iets meer dan 6.000 inwoners, om u een idee te geven - en naar verwachting zal het in 2020 definitief klaar zijn.

 • Kortingen

  Attractiepark

  Welkom in een wereld waar verbeelding werkelijkheid wordt.

 • Dit is de beste definitie voor themaparken LEGO. Het eerste themapark van het merk, bekend als LEGOLAND (zoiets als LEGO Land), opende op 7 juni 1968 in de stad Billund in Denemarken, en registreerde meer dan drieduizend bezoekers op de eerste dag van zijn activiteiten.

 • Het park had attracties die voornamelijk op kinderen waren gericht, waarvan er vele waren gebouwd met LEGO-onderdelen. Meer dan 58 miljoen stukjes speelgoed werden gebruikt bij de constructie, die verschillende soorten structuren, figuren en sculpturen vormde.

 • Het park werd al snel de meest bezochte toeristische bestemming van Denemarken. Sinds de opening hebben meer dan 50 miljoen mensen dit park bezocht. Het tweede themapark werd geopend op 29 maart 1996 in de stad Windsor, in het noorden van Londen.

 • Onder de attracties die opvielen waren de achtbaan, de draaimolen, 3D-trips en openluchtrecreatieshows. Met LEGO-stukken zijn beroemde internationale attracties nagebouwd, zoals de Big Ben-toren en het London Eye-reuzenrad, symbolen van Londen; Eiffeltoren; de toren van Pisa; de Nederlandse windmolens en het Vrijheidsbeeld.

 • Er is ook een sectie genaamd de Hall of Fame, waar de gezichten van beroemde mensen, zoals Marilyn Monroe, zijn nagemaakt met LEGO-stukken. Actiecodes

 • Het succes van deze twee parken resulteerde in de opening van eenheden in de stad Carlsbad, Californië op 20 maart 1999, met meer dan 60 leuke attracties; en Günzburg in Duitsland op 17 mei 2002.

 • Als gevolg van ernstige financiële problemen werd in 2005 70% van de activiteiten van het park voor circa € 375 miljoen verkocht aan Merlin Entertainments. Als gevolg hiervan werden er veel upgrades en nieuwe investeringen gedaan in de parken, die een nieuwe unit in Winter Haven wonnen, 45 minuten van de stad Orlando, Florida, die eind 2011 werd geopend.

 • Het was het vijfde en grootste LEGOLAND-park ter wereld. De site is verdeeld in tien themagebieden en biedt meer dan 50 attracties, van achtbanen tot de raceauto LEGO.

 • Om nog maar te zwijgen van de shows, interactieve shows en een botanische tuin met inheemse planten. In september 2012 werd de eerste LEGOLAND geopend in Azië, gelegen in de zuidelijke staat Johor in Maleisië, die verschillende attracties heeft, waaronder replica's van de 17 belangrijkste steden in Azië, gemaakt met LEGO-munten.

 • LEGOLAND DUBAI, geopend in oktober 2016, heeft meer dan 60 miljoen LEGO-stukken en 40 interactief speelgoed. Er komt ook een aangrenzende waterversie, het waterpark LEGOland, met 20 leuke glijbanen gestructureerd met LEGO-blokken.

 • Daarnaast hebben de parken van Billund, CA, Winter Haven en Windsor hotels in LEGOLAND RESORT HOTEL.

 • Het eerste themahotel van het merk werd geopend in Denemarken, naast de oorspronkelijke fabriek. De tweede unit werd in 2012 geopend in Windsor Berkshire, Engeland.

 • Onder de verschillen van deze speelse hotels zijn balkons, douches en lagere wastafels voor kindermaten, themakamers, winkels (kun je wat raden?), LEGO-kisten verspreid in het hotel en in de kamers, recreatiegebieden met een fantastisch uitzicht op de speelkamers gevuld met speelgoed van het Deense merk, evenals een animatieprogramma voor kinderen en restaurants, met een menu vol verse en gezonde voeding voor de kleintjes.

 • Kamers en verdiepingen zijn over het algemeen onderverdeeld in vier verschillende thema's: Adventure (decor vergelijkbaar met Indiana Jones ™ en andere actiefilms), Kingdom (middeleeuws decor, met ridders en harnassen), Pirates (piratendecor) en Friends (wat dan ook. Iets meer in de stijl van prinsessen).

 • Alles aan deze hotels doet denken aan de kindertijd, van de in LEGO gebouwde klok bij de ingang tot het tapijt dat grappige geluiden maakt (scheten laten) als je erop stapt. Gasten hebben directe en privétoegang tot LEGOLAND-parken

 • . Actiecode

  Campagnes die geschiedenis hebben geschreven

  Een van de meest briljante campagnes in de Braziliaanse reclame werd in 1995 voor het Deense merk gemaakt door DM9, nog voordat het bureau zich bij het DDB-netwerk aansloot.

 • De campagne, die bestond uit een tv-advertentie en artikelen in gedrukte media, liet zien wat verschillende beroemdheden als kinderen met kleine onderdelen van LEGO deden.

 • Onder de titel `` Famous Children'' is in deze campagne te zien welke beroemdheden als Steven Spilberg, Madonna, Pele, Bill Gates, David Copperfield, Mike Tyson, Fernando Henrique, Silvio Santos, PC Farias, Boni en Hebe Camargo hebben gemaakt met onderdelen LEGO in de kindertijd.

 • Door eenvoud en een goed humeur te combineren, speelde de campagne met het product zelf en met de hierboven genoemde carrières van beroemdheden. Allemaal gevolgd door de campagneslogan "Making Kids Dreams since 1932".

 • Kortingbon

 • De televisiereclame won de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Cannes in 1995. De hele campagne is ontworpen door publicist Nizan Guanaes, die het voortouw nam bij het maken van deze advertentie.

 • De film werd geproduceerd door JODAF, een van 's werelds meest erkende producenten. Om het 80-jarig jubileum te vieren, besloot het bedrijf in 2012 een fantastische animatie te maken - 17 minuten lang - om het verhaal en de opkomst van LEGO te vertellen.

 • De animatie pakt het ondernemerschap op een leuke manier aan en legt uit hoe de blokken tot stand kwamen, lang voordat ze van plastic waren en wat de reden is voor de naam LEGO. De bedoeling is om de nostalgie te wekken van "reeds volwassen kinderen" die ooit met de bekende bouwstenen speelden.

 • Bekijk de animatie door op het onderstaande pictogram te klikken en begrijp iets meer over de geschiedenis van een van de sterkste merken in tot de verbeelding van kinderen en in het geheugen van miljoenen volwassenen.

  Visuele evolutie

  Het LEGO-logo heeft in de loop van de geschiedenis van het bedrijf veel veranderingen ondergaan. Pas in 1953 nam hij definitief de kleur rood en een ovale vorm aan. Couponcode

 • Later, in 1959, kreeg het logo een rechthoekige vorm met de woorden LEGO System erin. Pas in 1964 werd het traditionele vierkante formaat aangenomen.

 • Ten slotte, in 1973, schafte het logo het woord Systeem af, nam een nieuwe lettertypografie aan en werd de merknaam (in het wit) gecentreerd, met een lichtgele rand. De laatste update vond plaats in 1998.

 • Kortingscoupon

 • De slogans Speel door. (2003) Stel je voor... (1999) Dat doe je ermee. Maak uw wereld mogelijk. Korting

 • Bedrijfsgegevens Herkomst: Denemarken Opgericht: 10 augustus 1932 Oprichter: Ole Kirk Christiansen Hoofdkantoor: Billund, Denemarken Merkeigenaar: LEGO A / S Traded: Nee Vicevoorzitter: Thomas Kirk Kristiansen Voorzitter: Niels Jacobsen CEO en voorzitter: Jørgen Vig Knudstorp Omzet : 5,2 miljard USD (2015)

 • Winst: $ 1,34 miljard (2015) Merkwaarde: $ 5,362 miljard (2015) Fabrieken: 5 Themaparken: 7 Winkels: 135 Wereldwijde aanwezigheid: 140 landen Aanwezigheid in Brazilië: Ja Werknemers: 18.500 Segment: Speelgoed Belangrijkste producten: speelgoed en games Direct concurrenten: Playmobil, Mattel, Hasbro, Mega Bloks en Cobi Icons: minifiguren Slogan: Blijf spelen.

 • Website: www.LEGObrasil.com.br De waarde Volgens het Britse adviesbureau Interbrand wordt alleen het merk LEGO gewaardeerd op US $ 5,362 miljard, waarmee het de 82e positie inneemt in de ranglijst van 's werelds meest waardevolle merken.

 • Het merk LEGO wereldwijd, een van de grootste en misschien wel meest winstgevende speelgoedfabrikanten ter wereld, verkoopt zijn producten in ongeveer 120.000 verkooppunten in meer dan 140 landen en heeft ook 5 fabrieken in Denemarken. , in de Tsjechische Republiek, Hongarije, Mexico en China, waar 18.500 mensen werken.

 • Daarnaast heeft het merk een keten met 135 eigen winkels en zeven themaparken. Eigenaar van een omzet van $ 5,2 miljard in 2015, met een LEGO-kit die elke 7 seconden over de hele wereld wordt verkocht, produceerde het bedrijf 72 miljard stuks (blokken) en 725 miljoen minifiguren, naast de verkoop van meer dan 120. miljoen sets. In 2015 waren City, Duplo, Ninjago, Star Wars™ en Friends de best verkochte sets.

 • In sommige West-Europese landen hebben 9 van de 10 gezinnen met kinderen onder de 14 jaar 16208 blokken. Momenteel bestaat de speelgoedlijn uit 4.200 verschillende items, te vinden in meer dan 58 kleuren en 20 verschillende materialen. Wist u? LEGO IDEAS is een zakelijk project waarmee fans / bouwers suggesties voor sets (kits) kunnen sturen.

 • Als een van hen goed wordt geaccepteerd door het publiek en door de rigide industrie van bedrijfsanalyse gaat, kan het een echt product worden. Sinds de oprichting is het bedrijf van generatie op generatie doorgegeven en is het nu eigendom van Kjeld Kirk Kristiansen, kleinzoon van de oprichter.

 • In 1992 werd het grootste kasteel LEGO live op de Zweedse televisie geïnstalleerd. Het bestond uit 400.000 stuks. Bovendien bouwden studenten uit de Amerikaanse stad Wilmington in 2013 de hoogste LEGO-toren ter wereld. Met meer dan 500.000 stukken was de toren 33,5 meter hoog, wat overeenkomt met een gebouw van vijf verdiepingen.

 • De grootste set van het merk die te koop is, is de 10189 Taj Mahal, met 5.922 stuks. Dit beroemde Indiase monument bracht zijn LEGO-versie uit in de zomer van 2008.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor LEGO?

Op dit moment zijn er codes en 25 aanbiedingen beschikbaar voor LEGO.

Hoeveel kan ik besparen met LEGO?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij LEGO, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een LEGO kortingscode in?

Om een kortingscode van LEGO te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft LEGO gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 25 aanbiedingen beschikbaar bij LEGO. Gemiddeld biedt LEGO + 25 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij LEGO?

Je kunt besparen bij LEGO door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij LEGO geldig?

Elke promotiecode van LEGO heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige LEGO aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat LEGO geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Blokken LEGO
 2. Het verhaal van LEGO
 3. Chronologie
 4. Speelse minifiguren
 5. LEGO winkels
 6. Een leuke plek
 7. Het hoofdkantoor
 8. Attractiepark
 9. Campagnes die geschiedenis hebben geschreven
 10. Visuele evolutie

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van LEGO?
 2. Waar vind ik informatie over LEGO?
 3. Wat is een kortingscode van LEGO?
 4. Wat is het adres van LEGO?
 5. Levert LEGO gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van LEGO

Het duurt maar een paar minuten, dus registreer je nu en misschien ben jij de volgende gelukkige winnaar! We vestigen uw aandacht op het feit dat we cookies op uw apparaat opslaan die vergelijkbaar zijn met uw instellingen en vermeldingen op LEGO.com.

Enorme selectie LEGO®-speelgoed uit de LEGO online winkel. Of je nu een volwassene bent of gewoon een kind in hart en nieren, LEGO heeft voor elk wat wils. U kunt de LEGO-website kopen op basis van leeftijdsgroep of sets, zoals piratenschepen,

gebouwen om je eigen stad LEGO te bouwen of fanfavorieten zoals star wars en superhelden. LEGO verkoopt ook reserveonderdelen, dus alleen omdat je een klein onderdeel bent kwijtgeraakt, wil nog niet zeggen dat je meesterwerk verpest is.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij LEGO

Actiecodes25
Beste korting€499
Werkende kortingen0
Gebruikte codes12

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X
aHR0cHM6Ly9yLmxpbmtzcHJmLmNvbS92MS9yZWRpcmVjdD90eXBlPWxpbmtJZCZpZD00MzE0ZTJjNzhhZmI0NDdlOGZjMGQ4OTExMjFhNWM5ZiZhcGlfa2V5PTQ1OTA0MjA5YjRjYTcxOWJiZDBmMmExOGU3NDk0MmQwJnNpdGVfaWQ9MDA3ODRhMDU4OTZlNDRlMTk1MWRiZThjMmYxZjBjYTkmZGNoPWZlZWQmYWRfdD1hZHZlcnRpc2Vy