Momondo Actiecodes

Momondo Kortingscode ( kortingscodes Momondo België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Momondo België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Momondo Kortingscode van 17 Mei 2024 ✅ Kortingen Momondo al 0 keer gebruikt.

Momondo Deals • Verloopt over 11 dagen

Ontdek alle promoties en kortingen op de site Momondo

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Momondo. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Momondo heeft verschillende prijzen gewonnen als beste vergelijkingssite van luchtvaartmaatschappijen. CNN, New York Times en Daily Telegraph bevelen ons aan, om er maar een paar te noemen. Reizen is grenzen overschrijden. Reizen voedt het instinctieve gevoel van avontuur dat ons ertoe brengt te verkennen. Op zoek naar nieuwe wegen. Bekijk de wereld elke dag vanuit een ander perspectief. Nieuwe plekken ontdekken. Personen. Jongensgebaren Een wereld van onverwachte kansen. In 2006 besloot een klein creatief en toegewijd team van bekwame Denen zich te verenigen rond een gemeenschappelijk doel: de wereld uitbreiden. Ze daagden de dogma's van de luchtvaartindustrie uit en creëerden Momondo - een gratis, onafhankelijke zoekmachine die volledige kostentransparantie biedt op de hele markt. Met zeer gespecialiseerde kennis van code, robotica en programmeren hebben ze een betrouwbare, ongecontroleerde lijst gemaakt van alle beschikbare vluchtprijzen over de hele wereld en deze voor iedereen beschikbaar gemaakt. Momondo is ontwikkeld vanuit een zeldzame combinatie van menselijkheid met technologie, ingesteld door ondernemer en oprichter Thorvald Stigsen, die een unieke combinatie van wiskundige kennis en creatieve intuïtie heeft dankzij zijn diverse achtergrond in computerprogrammering en modern theater.

In 2006 voegde een kleine groep zeer bekwame en gepassioneerde Deense ontwikkelaars zich bij de missie om de wereld voor u te openen. Samen creëerden ze Momondo om de uitdaging aan te gaan van de vele vooroordelen die de luchtvaartindustrie teisteren. Momondo is een volledig gratis en onafhankelijke online vluchtvergelijkingswebsite die volledig neutrale prijzen biedt in deze hectische markt. Met hun zeer gespecialiseerde codeer- en programmeervaardigheden kunnen ze een eerlijk overzicht geven van alle vluchtprijzen over de hele wereld dat voor iedereen toegankelijk is. Momondo is gebaseerd op een zeldzame samenwerking tussen mens en technologie. De Deense ondernemer en oprichter Thorvald Stigsen gebruikte zijn unieke mix van creatieve intuïtie en wiskundige kennis.

Het komt uit verschillende gebieden, zoals computerprogrammering en modern theater. Het doel was en is om een toonaangevend wereldwijd merk te creëren. In tegenstelling tot de meeste concurrenten die alleen een functionele service aanbieden, streeft Momondo naar een gedurfd en opwindend reisuniversum om gebruikers samen te brengen en hen te inspireren om de wereld om hen heen te verkennen. Een inspirerende reiszoekmachine gaat niet alleen over data, het brengt die data ook echt tot leven. Om een melodie, een stem, een kleur en een uitdrukking te geven. Zet data om in inzichten die onze ogen opende voor nieuwe mogelijkheden en avonturen. Uiteindelijk gaat het erom mensen en zichzelf bij elkaar te brengen, nieuwe ideeën uit te wisselen en unieke verhalen te delen. Er gaat niets boven samen zijn en elkaar in de ogen durven kijken.


Een reis naar het verleden met Momondo

Met Momondo kon ik mijn verleden onderzoeken en begrijpen waar mijn familie vandaan komt door een DNA-test te doen. Ik begon te dromen en mijn hoofd vliegt heel ver, reizen over wegen, plaatsen bezoeken, smaken en ervaringen proeven. Ik hoef alleen maar de vlucht en het hotel te boeken om deze droom waar te maken. Momondo is in dit geval erger dan een verleidelijke duivel en vergemakkelijkt mijn operaties: met een klik op de overeenkomstige secties kan ik vinden wat geschikt is voor mij, met de optie om een auto te huren als u zich op uw gemak voelt, besluit u enkele uitstapjes te maken buiten de dorp.

De DNA-wedstrijd die werd gelanceerd door Momondo, Priceline's recent verworven vluchtzoekmachine, heeft ook Italië bereikt. Dit is een wedstrijd die al wereldwijd in ons land wordt gehouden ter ondersteuning van het Dna Journey-project, ontworpen rekening houdend met de waarde van de reis, waarvan de resultaten een duidelijk verband laten zien tussen de reis en het te stellen vertrouwen . Ander. Reizigers ontwikkelen eerder relaties met andere mensen, ongeacht hun religie, nationaliteit of cultuur. En de uitdaging in de DNA-competitie is juist je oorsprong te ontdekken en daardoor meer druk te krijgen om de geest te openen en nieuwe doelen te ontdekken. Een koude rilling liep over mijn rug. Ik had eigenlijk de kans om aan het begin van mijn voorouders op een verticale reis te gaan. Met deze test had ik kunnen achterhalen uit welke etnische groepen mijn bloed en geest bestaat en in welke percentages.

Het werd gepost door reissite Momondo die, in samenwerking met Ancestry, de hashtag #LetsOpenOurWorld lanceerde. Wat is een reis naar ons DNA om te ontdekken waar we vandaan komen, wie we werkelijk zijn? Een reis naar buiten, maar vooral naar binnen, een manier om de overtuiging te vernietigen dat men tot een enkel ras, een enkele staat behoort. Een overtuiging die vaak leidt tot haat jegens anderen die anders zijn dan wij. Het doel van de campagne is om met DNA te laten zien dat er meer dingen in de wereld zijn die ons verbinden dan scheiden. We zijn erg enthousiast dat onze video over de hele wereld viraal is gegaan en is gebruikt als een hulpmiddel om het bewustzijn over de diversiteit van verschillende volkeren te vergroten. Dit alles veel meer dan we hadden verwacht, zegt Clizia L'Abbate, directeur markten bij Momondo.

Kortingen

Reis naar de oorsprong van ons verleden

Het is een echte reis die ons terugvoert naar onze oorsprong en ons in staat stelt te reizen door de tijd, over grenzen en over diversiteit. van huidskleurige culturen. Het initiatief, dat tot doel heeft een einde te maken aan raciale vooroordelen, stelt iedereen in staat een DNA-test te doen en erachter te komen wat de verschillende plaatsen van herkomst zijn. Niemand van ons is er echter van overtuigd dat we 100% één staat kunnen zijn. Zelfs als ze allemaal familieleden hebben, bijvoorbeeld Italianen, als ze dieper graven, gaan ze terug naar hun stamboom, evenals overgrootouders, overgrootouders, enz., zullen ze begrijpen dat de mengeling van etnische groepen, landen, tradities is onvermijdelijk. De sectie Vluchten heeft een nauwkeurig filtersysteem waarmee u de resultaten kunt sorteren op prijs en duur van de vlucht en de eindklant een gratis en onafhankelijke service zonder commissies kunt bieden.

Eindelijk kan ik het geweldige project van Momondo met je delen! Een paar maanden geleden werd ik uitgenodigd voor een DNA-test. Er is niets bevredigender om te begrijpen. We spreken van gevoelens, van die honger om de schoonheid van de ander te ontdekken. Naarmate het gevoel groeit, is het verschil het vermogen om te begrijpen. Begrijp welke innerlijke kracht in één richting duwen lokt een gebaar uit, stimuleert een gedachte. Kortom, begrijp de essentie van het zijn zonder al te veel uitleg over jezelf te geven.

Kortingsbon

De Momondo DNA-testwedstrijd (en mijn resultaten!)

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik ben altijd gefascineerd geweest door de geschiedenis van menselijke migratie. Hoe vaak is ons op school niet verteld dat de overblijfselen van de eerste mensen in Afrika zijn gevonden en dat de volkeren die Europa en de Middellandse Zee koloniseerden uit Klein-Azië kwamen, noch uit de koude steppen van Centraal-Azië. De menselijke geschiedenis leert ons dat reizen en het ontmoeten van rassen en culturen de basis vormen van beschavingen die ons hier ten goede of ten kwade hebben gebracht. Met deze test kun je niet alleen je eigen afkomst ontdekken, maar ook neven en nichten van de tweede, derde en vierde graad lokaliseren. In mijn geval (zoals je kunt zien in de onderstaande schermafbeelding) heb ik bijna 300 familieleden kunnen vinden. Ik hoop dat tenminste een van deze levens op een prachtige plek op de wereld woont om het te kunnen gebruiken!

Actiecodes

De Momondo DNA-wedstrijd arriveert in Italië

Ontworpen op basis van het Value of Traveling-onderzoek, waarvan de resultaten een duidelijke correlatie lieten zien tussen reizen en vertrouwen in anderen. Wie meer reist, stelt zich meer open voor andere mensen, religies, nationaliteiten en culturen en ontdekt hun oorsprong, een nieuwe impuls om hun geest open te stellen voor nieuwe bestemmingen. Op Italiaans niveau laat de studie zien hoe reizen wordt gezien als een bevoorrecht middel om barrières tussen verschillende volkeren en verschillende culturen te slechten. Het is waar dat 65% van de ondervraagden zegt dat als ze meer reizen er minder vooroordelen zouden zijn, 62% dat er meer tolerantie zou zijn en 53% dat er meer vrede in de wereld zou zijn. Het DNA Journey-project was wereldwijd een groot succes, mede dankzij de campagnevideo, die meer dan 200 miljoen views kreeg op Facebook, YouTube en de Momondo-website en meer dan 8 miljoen shares op sociale media. Deze gegevens nemen voortdurend toe om te laten zien hoe sterk het thema openheid naar anderen over de hele wereld voelt. Meer dan 170.000 mensen van over de hele wereld deden onverwacht mee aan de wedstrijd.

Ik weet zeker dat iedereen de video heeft gezien (en als dat niet het geval is, moeten ze het meteen repareren). Het bedrijf levert niet alleen een financiële bijdrage aan de realisatie van een liefdadigheidsproject, maar zet zijn service ook in als middel om het maatschappelijke doel over te dragen. Dit type oorzaakgerelateerde marketing bevindt zich op de grens tussen tijdelijke CRM en collaboratieve reclame, waarbij de effectiviteit van beide modellen wordt benut door middel van integratie.

Goedkoop

"We zijn allemaal verre neven." De anti-vlek

Het is de moeite waard om 1 minuut en 33 seconden te besteden aan het lezen van dit artikel. Als je het ermee eens bent, deel het dan! Misschien en Metasearch, dit zijn de titels van de twee commercials, ze zijn ontworpen door Momondo om te laten zien hoe het altijd mogelijk is om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe ervaringen op te doen via het platform. In feite is reizen de beste gelegenheid om je geest te openen en onverwachte plaatsen te ontdekken, en nieuwsgierigheid is ongetwijfeld het startpunt om nieuwe culturen en levensstijlen te ontdekken. Als onderdeel van de campagne besloot het merk om zijn Stay Curious OFF-payload te versterken.Hiervoor werd een cirkelvormig beeld gebruikt, dat de lens symboliseert waarmee Momondo naar de wereld kijkt.

Atrapalo :: Promoot reisbureaus, vluchten, hotels, autoverhuur, shows en restaurants. Uitgaan in de middag is niet alleen een voordeel om meer uren rust te hebben dan vroeg in de ochtend zodat je je bagage beter kan opbergen, organiseren, maar ook het goedkoopste moment van de dag volgens de studie van Momondo; Het instappen op een vlucht tussen 18 en 24 jaar garandeert een besparing van 6% ten opzichte van het kiezen van een reis met lunch.

Met Momondo travel is uw volgende vakantie slechts een klik verwijderd. Dankzij de efficiënte Momondo-vergelijker hebben vluchten en hotels geen geheimen meer en dat zullen ze ook zijn. Het is mogelijk om ze binnen enkele ogenblikken te reserveren door simpelweg de instructies op het scherm te volgen en de voordeligste te kiezen uit de vele beschikbare aanbiedingen. Momondo beveelt ook de dag van de week met de laagste tarieven aan. voordelig. Dinsdag lijkt de gelukkigste. Voor degenen die die dag reizen is er een besparingsmarge van 29%.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Momondo?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Momondo.

Hoeveel kan ik besparen met Momondo?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Momondo, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Momondo kortingscode in?

Om een kortingscode van Momondo te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Momondo gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Momondo. Gemiddeld biedt Momondo + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Momondo?

Je kunt besparen bij Momondo door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Momondo geldig?

Elke promotiecode van Momondo heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Momondo aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Momondo geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  1. Een reis naar het verleden met Momondo
  2. Reis naar de oorsprong van ons verleden
  3. De Momondo DNA-testwedstrijd (en mijn resultaten!)
  4. De Momondo DNA-wedstrijd arriveert in Italië
  5. "We zijn allemaal verre neven." De anti-vlek

FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van Momondo?
  2. Waar vind ik informatie over Momondo?
  3. Wat is een kortingscode van Momondo?
  4. Wat is het adres van Momondo?
  5. Levert Momondo gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Momondo

Momondo heeft verschillende prijzen gewonnen als beste vergelijkingssite van luchtvaartmaatschappijen. CNN, New York Times en Daily Telegraph bevelen ons aan, om er maar een paar te noemen. Reizen is grenzen overschrijden. Reizen voedt het instinctieve gevoel van avontuur dat ons ertoe brengt te verkennen. Op zoek naar nieuwe wegen. Bekijk de wereld elke dag vanuit een ander perspectief. Nieuwe plekken ontdekken. Personen. Jongensgebaren Een wereld van onverwachte kansen. In 2006 besloot een klein creatief en toegewijd team van bekwame Denen zich te verenigen rond een gemeenschappelijk doel: de wereld uitbreiden. Ze daagden de dogma's van de luchtvaartindustrie uit en creëerden Momondo - een gratis, onafhankelijke zoekmachine die volledige kostentransparantie biedt op de hele markt. Met zeer gespecialiseerde kennis van code, robotica en programmeren hebben ze een betrouwbare, ongecontroleerde lijst gemaakt van alle beschikbare vluchtprijzen over de hele wereld en deze voor iedereen beschikbaar gemaakt. Momondo is ontwikkeld vanuit een zeldzame combinatie van menselijkheid met technologie, ingesteld door ondernemer en oprichter Thorvald Stigsen, die een unieke combinatie van wiskundige kennis en creatieve intuïtie heeft dankzij zijn diverse achtergrond in computerprogrammering en modern theater.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Momondo

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X