MSC Cruises Actiecodes

MSC Cruises Kortingscode ( kortingscodes MSC Cruises België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van MSC Cruises België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en MSC Cruises Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen MSC Cruises al 1 keer gebruikt.

MSC Cruises Deals • Verloopt morgen

Ontdek alle promoties en kortingen op de site MSC Cruises

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij MSC Cruises!
Bekijk deal
1 keer gebruikt

Een eeuwenoude relatie met de zee- Een geschiedenis hebben is een voorrecht. Sommigen moeten hun verhaal verzinnen, maar we hebben een echt verhaal. Onze geschiedenis begon meer dan 300 jaar geleden met de Aponte-familie van zeilers, oorspronkelijk uit Sorrento, in Italië. Dankzij hun honderden jaren ervaring en expertise heeft deze familie van kapiteins en reders MSC Cruises opgericht, dat vandaag de dag het grootste particuliere cruisebedrijf ter wereld is. ENTERTAINMENT EN ACTIVITEITEN - Activiteiten zijn opnieuw ontworpen voor kleinere groepen met een groot aantal activiteiten. De Kids Club is beschikbaar op voorafgaande reservering, zonder extra kosten. - We hebben de capaciteit van het theater verminderd om sociale afstand te garanderen, maar we hebben de uren van de shows verlengd zodat alle passagiers kunnen genieten van het beste entertainment aan boord. - Alle sporttoestellen en gymtoestellen worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Ook al het speelgoed en de faciliteiten van de kinderclubs.

RESTAURANTS, BARS EN LOUNGES - De dienst is aangepast om de sociale afstand te respecteren. Service aan tafel is geïmplementeerd voor al het eten en drinken aan boord. De buffetservice is tijdelijk opgeschort, maar er zijn wel afhaalgerechten beschikbaar. Om fysiek contact tot een minimum te beperken, kunnen passagiers de menu's raadplegen vanaf het mobiele toestel, via een QR-code. Het is niet nodig om een masker te dragen tijdens het zitten in restaurants, bars en lounges, terwijl het wel nodig is om ze te dragen bij het betreden van deze ruimtes. MSC Cruises heeft het hele proces aangepast om elk type eten en drinken te bestellen, bereiden, bezorgen, consumeren en betalen.

EXCURSIES - Onze protocollen zijn ontworpen om uw cruise-ervaring zo aangenaam en veilig mogelijk te maken. U bent vrij om zelfstandig van boord te gaan en aanloophavens te bezoeken, zolang de lokale regelgeving dit toestaat. Om tijdens uw cruise aan wal te gaan, raadt MSC Cruises ten zeerste aan deel te nemen aan een van de excursies van MSC om dezelfde hoge gezondheids- en veiligheidsnormen aan wal te garanderen als aan boord. Niet alle bestemmingen staan ontscheping toe zonder een excursie en dit kan afhangen van de vaccinatiestatus van de reiziger. Voor cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa is voor sommige excursies het EU Covid Digital Certificaat / Groen Certificaat vereist. Bezoek onze FAQ-sectie voor meer informatie.


MSC CRUCEROS VERSTERKT ZIJN ZOMERCAMPAGNE 2022: "RESERVE QUIET @", VOOR EEN VEILIGE, FLEXIBELE EN PLEZIERIGE VAKANTIE

  • De sanitaire en hygiëneprotocollen van het bedrijf, het flexibele boekingsbeleid en de volledige walervaring voor cruises voor het zomerseizoen 2022 worden bevestigd.
  • Met zijn baanbrekende protocol, waarmee het de heropleving van de cruise-industrie heeft geleid, heeft MSC Cruises meer dan een miljoen passagiers aan boord van haar schepen verwelkomd tijdens alle fasen van de pandemie
  • Het protocol is ontworpen door het externe expertpanel 'Blue Ribbon' en wordt voortdurend bijgewerkt met hun inbreng, een panel waarin onlangs de gerenommeerde viroloog en voormalig directeur van de Amerikaanse CDC, Dr. Robert Redfield, was opgenomen.

MSC Cruises lanceerde vandaag haar zomercampagne voor 2022 onder het 'Reserva Tranquil @'-programma, dat het gezondheids- en hygiëneprotocol van het bedrijf, leider in de branche, opnieuw bevestigt en wordt gekenmerkt door een duidelijk en flexibel reserveringsbeleid, eenvoudige vaccinatie- en testvereisten, evenals evenals de garantie van gratis excursies buiten het schip op al zijn routes voor het zomerseizoen 2022.

Alle bestaande en nieuwe boekingen voor reizen tot het einde van het volgende zomerseizoen vallen onder het 'Reserve Tranquil @'-programma, waarmee MSC Cruises al veilige, flexibele en plezierige vakanties heeft aangeboden aan meer dan een miljoen passagiers tijdens alle fasen van de pandemie, vroeger en nu.

Gianni Onorato, CEO van MSC Cruises, zei: 'We zijn leiders in de reactivering van de industrie sinds augustus vorig jaar dankzij een uitgebreid en flexibel sanitatie- en hygiëneprotocol, ontworpen om ons aan te passen aan de evolutie van de pandemie op het land. sindsdien de standaard in de reis- en horecasector. Hiermee zijn we in staat geweest om het hoogste niveau van bescherming te blijven bieden aan onze passagiers, bemanning en gemeenschappen waar onze schepen roepen om op een verantwoorde en veilige manier meer dan een miljoen passagiers te verwelkomen die hebben willen genieten van hun vakantie op zee aan boord van onze boten.

Terwijl de pandemie zich verder ontwikkelt, begrijpen we hoe belangrijk het is om duidelijke informatie te verstrekken, waarmee onze passagiers erop kunnen vertrouwen dat ze met vertrouwen, flexibiliteit en volledige gemoedsrust een cruise kunnen boeken. We hebben onze 'Reserve Tranquil @'-garantie verlengd voor al onze cruises tot de zomer van 2022, om onze passagiers een veilige, flexibele en plezierige vakantie-optie te blijven bieden. Het programma heeft een COVID-19-beschermingsverzekering die vereist is om te reizen, dit biedt passagiers extra veiligheid voor en tijdens de cruise. Daarnaast zullen we ook onafhankelijke excursies opnieuw introduceren, op die bestemmingen waar de lokale regelgeving dit toelaat, om onze passagiers een completere ervaring te bieden. Er is echt nog nooit een beter moment geweest om een cruisevakantie te boeken.'

Het 'Reserve Tranquil @'-programma dekt alle schepen en routes, en dankzij dit programma kunnen reizigers MSC Cruises blijven kiezen voor een vakantie op zee in het vertrouwen dat hun gezondheid, veiligheid en plezier een prioriteit zijn. Van de winterzon in het Caribisch gebied tot adembenemende cruises op de Middellandse Zee met het hele gezin, passagiers kunnen vol vertrouwen boeken en zeilen dankzij de volgende elementen:

• Passagiers en bemanning: ingeënt en onderzocht

Alle passagiers ouder dan 12 jaar * moeten volledig zijn ingeënt. Bovendien moeten alle passagiers ouder dan twee een negatieve Covid-19-test indienen voorafgaand aan: aan boord gaan. De volledige bemanning van het schip is ook volledig gevaccineerd, regelmatig getest en volgt een strikt gezondheids- en veiligheidsbeleid.

• Flexibele reservering zonder kosten

Alle cruises kunnen tot 15 dagen voor vertrek kosteloos worden omgeboekt**.

• Gemoedsrust dankzij het COVID-beschermingsplan

Alle passagiers en hun reserveringen worden beschermd door de vereiste COVID-19-beschermingsverzekering, die alles dekt, van een positieve test voor het instappen tot op elk moment tijdens hun vakantie. En aan het einde van de cruise zal het gemakkelijk zijn om aan alle verplichtingen van de autoriteiten van het land van de passagier te voldoen, door middel van eenvoudig te organiseren antigeentests of RT-PCR, aan boord of in de terminal.

• Een complete ervaring om de cruise veilig en plezierig te maken

Passagiers kunnen zelfstandig van boord gaan en de aanloophavens verkennen, zolang de lokale regelgeving dit toestaat. MSC Cruises heeft samengewerkt met de autoriteiten van alle regio's en landen waarin haar schepen opereren om ervoor te zorgen dat haar protocol voldoet aan, overtreft en zich aanpast aan de gezondheids- en veiligheidsmaatregelen die vereist zijn op regionaal en nationaal niveau.

Bovendien blijft MSC Cruises haar toonaangevende sanitatie- en hygiëneprotocol volgen en aanpassen, dat vorig jaar werd ontwikkeld door de Blue Ribbon COVID Expert Group, bestaande uit hooggekwalificeerde en internationaal gerespecteerde experts, die hebben geholpen bij het creëren van een protocol dat niet alleen de gezondheid en veiligheid van passagiers en bemanning tijdens alle aspecten van de reis, maar ook om de unieke reiservaring van MSC Cruises te behouden. Het panel is onlangs versterkt met de toevoeging van Dr. Robert R. Redfield, een Amerikaanse viroloog en arts voor infectieziekten die van 2018 tot 2021 een belangrijke rol speelde als directeur van de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

Het paneel bestaat ook uit:

• Dr. Ian Norton, Emergency Physician, momenteel algemeen directeur van Respond Global, voorheen programmadirecteur van het Emergency Medical Team Initiative van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).

• Professor Christakis Hadjichristodoulou, hoogleraar hygiëne en epidemiologie aan de Faculteit der Geneeskunde en vicevoorzitter van de Faculteit der Gezondheidswetenschappen van de Universiteit van Thessalië, Griekenland.

• Professor Stephan J. Harbarth, ziekenhuisepidemioloog, specialist infectieziekten en hoofd van het programma voor antimicrobiële toediening van Universitaire Ziekenhuizen (HUG) en de Geneefse Medische School.

• Professor Camillo Ricordi, hoogleraar biomedische technologie aan de University of Miami School of Medicine.

• Dr. Jesús Arroyo, specialist in interne geneeskunde aan de Universitaire Ziekenhuizen van Genève, privé arts in Genève en adviseur medische zaken voor Trafigura Energy.

Klik hier voor meer informatie over MSC Cruises-routes.

Bezoek deze link voor meer informatie over het gezondheids- en veiligheidsprotocol en de instapvereisten van MSC Cruises.

Voor flexibele boekingsopties, klik hier.

* Voor cruises op de Rode Zee moeten alle passagiers ouder dan 8 jaar volledig zijn ingeënt met een door Saoedi-Arabië erkend vaccin. Bezoek het web voor meer informatie.

** Voor die passagiers die hun cruise met vlucht inbegrepen hebben geboekt, kunnen zij: verplaats uw reis tot 21 dagen voor vertrek.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor MSC Cruises?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor MSC Cruises.

Hoeveel kan ik besparen met MSC Cruises?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij MSC Cruises, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een MSC Cruises kortingscode in?

Om een kortingscode van MSC Cruises te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft MSC Cruises gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij MSC Cruises. Gemiddeld biedt MSC Cruises + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij MSC Cruises?

Je kunt besparen bij MSC Cruises door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij MSC Cruises geldig?

Elke promotiecode van MSC Cruises heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige MSC Cruises aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat MSC Cruises geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

  1. MSC CRUCEROS VERSTERKT ZIJN ZOMERCAMPAGNE 2022: "RESERVE QUIET @", VOOR EEN VEILIGE, FLEXIBELE EN PLEZIERIGE

FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van MSC Cruises?
  2. Waar vind ik informatie over MSC Cruises?
  3. Wat is een kortingscode van MSC Cruises?
  4. Wat is het adres van MSC Cruises?
  5. Levert MSC Cruises gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van MSC Cruises

Een eeuwenoude relatie met de zee- Een geschiedenis hebben is een voorrecht. Sommigen moeten hun verhaal verzinnen, maar we hebben een echt verhaal. Onze geschiedenis begon meer dan 300 jaar geleden met de Aponte-familie van zeilers, oorspronkelijk uit Sorrento, in Italië. Dankzij hun honderden jaren ervaring en expertise heeft deze familie van kapiteins en reders MSC Cruises opgericht, dat vandaag de dag het grootste particuliere cruisebedrijf ter wereld is. ENTERTAINMENT EN ACTIVITEITEN - Activiteiten zijn opnieuw ontworpen voor kleinere groepen met een groot aantal activiteiten. De Kids Club is beschikbaar op voorafgaande reservering, zonder extra kosten. - We hebben de capaciteit van het theater verminderd om sociale afstand te garanderen, maar we hebben de uren van de shows verlengd zodat alle passagiers kunnen genieten van het beste entertainment aan boord. - Alle sporttoestellen en gymtoestellen worden na elk gebruik gedesinfecteerd. Ook al het speelgoed en de faciliteiten van de kinderclubs.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij MSC Cruises

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes1

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X