Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
New Balance Actiecodes

New Balance Kortingscode 10% (2 kortingscodes New Balance België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van New Balance België ✅ 2 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 2 New Balance Kortingscode van 14 Juni 2024 ✅ Kortingen New Balance al 10 keer gebruikt.

New Balance Actiecodes • Verloopt over 7 maanden

New Balance kortingscode: Pak Nu 10% korting op Uw Gehele Bestelling!

Mis deze kans niet om te besparen! Geniet nu van 10% korting op uw hele aankoop zonder een specifieke code te gebruiken.
P9B2
Toon code
4 keer gebruikt
New Balance Actiecodes • Verloopt over 10 dagen

New Balance kortingscode: Bespaar Nu Met 10% korting Op Alles

Profiteer nu van een geweldige 10% korting op alle producten. Mis deze kans niet, pak je voordeel!
0XAZ
Toon code
4 keer gebruikt
New Balance Deals • Verloopt vandaag

Kortingsbon New Balance Gratis verzending bij aankopen op de hele site

Geldig voor bestellingen van meer dan $500
Bekijk deal
2 keer gebruikt
New Balance Deals • Verloopt over 16 dagen

New Balance bestsellers koop je al vanaf €40

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site New Balance. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als New Balance
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
Crocs Actiecodes • Verloopt over 6 dagen

Kortingsbon Crocs paasdeal 10% OFF geselecteerde producten

Mis geen paasbon met 10% korting op geselecteerde Crocs producten
ER10
Toon code
9 keer gebruikt
Modlily Actiecodes • Verloopt vandaag

Kortingsbon Modlily tot 15% OFF bij aankoop van meer dan 8 stuks

Profiteer van de alleen zwemkleding actie 10% OFF meer dan 3 artikelen, 12% OFF meer dan 5 artikelen, 15% OFF meer dan 8 artikelen
im23
Toon code
7 keer gebruikt
Netshoes Actiecodes • Verloopt morgen

Nike coupon met + 5% OFF ingebed in de link nas Netshoes

Bij Netshoes vind je kleding, schoenen, accessoires en nog veel meer in sportartikelen uitchecken bezoek de Netshoes website en bekijk aanbiedingen en promoties voor de Netshoes
link
Toon code
5 keer gebruikt
K-Swiss Deals • Verloopt over 10 dagen

Shop de K Swiss wintersale tot 60% OFF + extra 30% OFF

K Swiss wintersale tot 60% OFF + extra 30% OFF
Bekijk deal
7 keer gebruikt
Unisa Deals • Verloopt over 3 dagen

Uitverkoop tot 50% in de gehele winkel

Kortingen tot 50% in de gehele winkel Unisa, bezoek de website en geniet van al onze kortingen zijn tijdelijk beschikbaar
Bekijk deal
3 keer gebruikt
Sarenza Actiecodes • Verloopt over 2 dagen

Geniet tot 70% en een extra 10% korting vanaf 100 EUR besteding

70% en een extra 10% korting vanaf 100 EUR besteding
ME10
Toon code
13 keer gebruikt

MATERIALEN EN ONTWERP

New Balance-kleding met het groene blad is gemaakt van 50% of meer milieuvriendelijke materialen, zoals gerecycled of organisch materiaal. Raadpleeg het waslabel of de productlijst op www.newbalance.com voor de exacte inhoud van elk kledingstuk.

Het groene blad van New Balance maakt het gemakkelijker om duurzamere keuzes te identificeren. We willen dat je trots bent om New Balance te dragen, niet alleen omdat het goed presteert en er fantastisch uitziet, maar ook vanwege de manier waarop het is gemaakt. U hoeft geen compromissen te sluiten; ons doel is om iconisch product te creëren in harmonie met de wereld waar we van houden.

Voor de eerste lancering in 2020 bevat kleding met een groen blad de volgende milieuvriendelijke materialen: gerecycled polyester, biologisch katoen of TENCELtm van Lenzing. Hieronder vindt u meer informatie over deze en andere voorkeursmaterialen. De komende seizoenen breiden we de Green Leaf uit naar andere productcategorieën, zoals schoenen.

MEER MILIEUVOORKEURIGE MATERIALEN GEBRUIKEN

Het kiezen van meer milieuvriendelijke vezels en materialen is een van de beste en meest directe manieren om onze impact te verminderen. We zijn gefocust op de overgang van onze drie meest gebruikte materialen - polyester, leer en katoen - naar milieuvriendelijke opties. Ons doel is dat tegen 2025 al ons katoen en leer afkomstig zijn van geprefereerde bronnen en dat 50% van ons polyester wordt gerecycled.

We zijn nog maar net begonnen en beseffen dat dit niet genoeg is. Duurzame materialen evolueren voortdurend en we blijven nieuwe antwoorden vinden en nog betere beslissingen nemen. We zouden graag van je horen. Stuur ons dan een berichtje en vertel ons wat je nog meer zou willen zien of wat je nog meer van ons als verantwoord merk verwacht.

Gerecycled polyester

Polyester is onze meest gebruikte vezel en is een ongelooflijk flexibel en aanpasbaar materiaal. Maar polyester wordt gemaakt van fossiele brandstoffen en vereist een intensieve verwerking om er bruikbare materialen voor schoeisel en kleding van te maken. Gerecycled polyester wordt gemaakt van het recyclen van plastic afval tot nieuwe vezels en garens. Door gerecycled polyester te gebruiken, zijn we minder afhankelijk van nieuwe fossiele brandstoffen, is er minder energie en water nodig en wordt plastic afval afgevoerd dat anders ons land, water en lucht jarenlang zou vervuilen. Deze aanpak lost onze afhankelijkheid van polyester niet volledig op, maar is een eerste stap om ons op het goede spoor te zetten. We versnellen deze overgang door ons te concentreren op polyestermaterialen die we het meest gebruiken - waarvan sommige heel goed zichtbaar zijn voor jou en andere die de binnenvoering en andere interne componenten vormen.

Actiecodes Organisch katoen
Katoen behoort tot onze top drie textielsoorten - een natuurlijke vezel die al duizenden jaren wordt gebruikt. Voor de katoenteelt zijn echter enorme hoeveelheden water en chemicaliën nodig. Biologisch katoen wordt geteeld en verwerkt volgens normen die het gebruik van hardnekkige giftige chemicaliën vermijden en de lokale bodemgezondheid en biodiversiteit behouden. Dat is beter voor het milieu en de boeren. We beschouwen biologisch katoen als de voorkeur en we blijven ook andere opties evalueren. Alle biologische katoen die momenteel wordt gebruikt, is gecertificeerd volgens Global Organic Textile Standards (GOTS).

Kortingscodes Voorkeur leer

Leer kan ongeëvenaard vakmanschap, comfort, kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid bieden, maar de productie van natuurlijk leer kan leiden tot aanzienlijke milieueffecten in de hele toeleveringsketen, van boerderij tot leerlooierij. We definiëren voorkeursleer op twee manieren: leer dat afkomstig is van LWG Goudgekeurde leerlooierijen of chroomvrij leer. Ons doel is dat tegen 2025 100% van ons leer aan ten minste één van deze twee criteria voldoet. We onderzoeken ook en maken prototypes van verschillende leeralternatieven.

LWG Gold: The Leather Working Group (LWG) controleert en certificeert leerlooierijen op basis van hun vermogen om goede milieupraktijken aan te tonen in alle aspecten van de leerproductie. Momenteel kopen we leer voornamelijk van zilver- en goudlooierijen, en we beschouwen leer van goudlooierijen als 'preferent'. Meer informatie over de Leather Working Group is te vinden op www.leatherworkinggroup.com.

Chroomvrij leer: het meeste leer wordt gelooid met een chemische stof genaamd chroom III, die veranderingen kan ondergaan en schadelijk kan worden voor mens en milieu wanneer leer wordt weggegooid. Chroomvrij leer gebruikt verschillende chemicaliën tijdens het looiproces, waardoor chroom uit het productieproces wordt geëlimineerd.

TENCELtm

Lyocell is een vezel gemaakt van houtpulp en biedt een alternatief voor katoen. TENCELtm van Lenzing is een lyocell-vezel die is afgeleid van duurzaam geproduceerde houtpulp en specifiek geproduceerd in een gesloten kringloopproces, wat inhoudt dat ze water recyclen en niet-giftige oplosmiddelen hergebruiken. In vergelijking met katoen heeft TENCEL minder energie en water nodig dan de katoenproductie en vereist het geen gebruik van pesticiden en insecticiden.

Naast deze criteria voldoet al ons leer ook aan ons bredere beleid inzake dierlijk materiaal, dat vereisten definieert voor de inkoop van dierlijke materialen en ervoor zorgt dat het dierenwelzijn wordt beschermd en dat er geen exotische huiden worden gebruikt in onze producten. Ons Beleid inzake dierlijk materiaal is te vinden in ons Handboek Beperkte Stoffen.

Couponcode overtollige materialen

Een manier om duurzamer te zijn, is door overtollige materialen te gebruiken die al bestaan. Overtollig materiaal verwijst naar oude ongebruikte materialen die overblijven van de productie - we hebben mogelijk te veel besteld of de kleur kan verkeerd zijn geweest. Er zijn veel dingen die kunnen leiden tot overtollige materialen. We werken eraan om het ontstaan van overtollig materiaal te verminderen en tegelijkertijd manieren te vinden om het overtollige materiaal dat we bij de hand hebben te gebruiken.

INDUSTRIE SAMENWERKING

New Balance is er trots op samen te werken met toonaangevende organisaties in de kleding- en schoenenindustrie om de duurzaamheid van producten en voorkeursmaterialen te bevorderen. Deze relaties helpen ons gemeenschappelijke tools te benutten, wegen naar belangrijk onderzoek te openen en kansen te bieden om te werken aan samenwerkingsoplossingen die de omstandigheden in de hele sector kunnen helpen verbeteren. Wij zijn actief lid van:

• Textieluitwisseling (TE)
• Outdoor Industry Association (OIA)
• Leerwerkgroep (LWG)

We werken ook samen met onze leveranciers om innovatieve nieuwe materialen te ontwikkelen en nieuwe manieren te vinden om productieafval te gebruiken. Veel van onze materiaalleveranciers hebben al gesloten kringlopen gecreëerd binnen ten minste een deel van hun productieproces. Meer dan de helft van onze strategische leveranciers van schoenen en kleding heeft gemeld dat ze ten minste een deel van het pre-consumer-schroot opnieuw gebruiken bij het maken van nieuwe materialen, hetzij in hun eigen faciliteiten, hetzij op een nabijgelegen locatie. Bijna 20% zegt dat ze het meeste of al hun productieafval opnieuw opnemen. En bijna 40% biedt een terugnameprogramma aan om de cirkel tussen Tier One- en Tier Two-leveranciers te sluiten.

LEVENSDUUR

De huidige consumptiepatronen zijn uit balans met de planeet en de samenleving. We dagen onszelf op vele manieren uit om deze cirkel te doorbreken en te voorkomen dat onze schoenen en kleding op de vuilstort terechtkomen. Dat omvat het maken van producten die langer meegaan, het introduceren van manieren om uw gebruik uit te breiden en het opnieuw gebruiken ervan wanneer u klaar bent.

Kortingen

Korting

Onderhoud: De eerste stap is om goed voor je schoenen te zorgen, zodat ze langer meegaan en kilometers blijven maken. Hier vindt u enkele aanbevolen schoonmaaktips. New Balance is ook verbonden met SneakersER om een Sneaker Laundry te creëren in onze Oxford Street-winkel in Londen.

Reparatie: In Japan biedt New Balance een schoenreparatieservice die zich richt op veelvoorkomende reparatiebehoeften, zoals zolen en kraagvoeringen. De service wordt in Japan aangeboden voor al onze Made-modellen en we repareren ongeveer 3.500-4.000 schoenen per jaar.

Terugname: Veel New Balance-winkels nemen zacht gedragen schoenen van onze klanten terug en schenken bruikbare artikelen aan lokale organisaties of Soles4Souls. In de VS zijn deze programma's in gebruik bij ongeveer twee derde van onze gelicentieerde winkels.

We leren voortdurend door deze programma's en hebben een aantal spannende nieuwe plannen in ontwikkeling, dus je zult nog meer van dit zien!

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor New Balance?

Op dit moment zijn er 2 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar voor New Balance.

Hoeveel kan ik besparen met New Balance?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 10% bespaard bij New Balance, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een New Balance kortingscode in?

Om een kortingscode van New Balance te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft New Balance gemiddeld?

Vandaag zijn er 2 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar bij New Balance. Gemiddeld biedt New Balance 2 + 2 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij New Balance?

Je kunt besparen bij New Balance door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 10% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij New Balance geldig?

Elke promotiecode van New Balance heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige New Balance aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat New Balance geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Verlopen kortingscodes voor New Balance, die misschien nog werken:
New Balance Actiecodes • EXPIRED

Exclusieve New Balance kortingscode van 10% op ALLES

KLN3
Toon code
0 keer gebruikt
New Balance Actiecodes • EXPIRED

Exclusieve New Balance kortingscode van 10% op ALLES

WWVN
Toon code
0 keer gebruikt
New Balance Actiecodes • EXPIRED

Exclusieve New Balance kortingscode van 10% op ALLES

KW5N
Toon code
1 keer gebruikt
New Balance Actiecodes • EXPIRED

Exclusieve New Balance kortingscode van 10% op ALLES

WP4V
Toon code
1 keer gebruikt
New Balance Actiecodes • EXPIRED

Exclusieve New Balance kortingscode van 10% op ALLES

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij New Balance
WPVF
Toon code
2 keer gebruikt

Inhoudsopgave

 1. MATERIALEN EN ONTWERP
 2. MEER MILIEUVOORKEURIGE MATERIALEN GEBRUIKEN
 3. Gerecycled polyester
 4. Voorkeur leer
 5. TENCELtm
 6. overtollige materialen
 7. INDUSTRIE SAMENWERKING
 8. LEVENSDUUR

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van New Balance?
 2. Waar vind ik informatie over New Balance?
 3. Wat is een kortingscode van New Balance?
 4. Wat is het adres van New Balance?
 5. Levert New Balance gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van New Balance

Er zijn verschillende opties voor de New Balance sneakers voor het vrouwelijke publiek. Vind gewoon het model dat het beste bij uw persoonlijkheid past. Deze modellen combineren perfect klassiek en modern, naast felle kleuren, die elk detail van de sneaker goed doen en hem nog aantrekkelijker maken. Versies zoals de New Balance 574 damessneakers zijn bijvoorbeeld het populairst en passen goed in verschillende tijden van de dag. Bekijk de verschillende kleurstellingen die beschikbaar zijn op onze website en kies degene die het beste bij je past.Voor hen zijn de sneakers van het merk geweldige keuzes. Het bedrijf heeft klassieke en moderne items ontwikkeld met een gedifferentieerd silhouet. Verkrijgbaar in duurzame en comfortabele materialen zoals leer en suède, de sneakers zijn veelzijdig en goed te combineren met verschillende combinaties.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij New Balance

Actiecodes4
Beste korting€40
Werkende kortingen2
Gebruikte codes10

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.