Als je koopt via links op onze site, kunnen we een commissie verdienen.
NordVPN Actiecodes

NordVPN Kortingscode 77% (22 kortingscodes NordVPN België) Juni 2024

Kortingscodes en kortingen van NordVPN België ✅ 3 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 22 NordVPN Kortingscode van 14 Juni 2024 ✅ Kortingen NordVPN al 71 keer gebruikt.

NordVPN Actiecodes • Verloopt over 7 dagen

Kortingsbon NordVPN het ultieme cyberbeveiligingspakket van NordVPN 68% korting + 3 maanden gratis

Verspil geen tijd en ontvang nu uw coupon met het beste cyberbeveiligingspakket van NordVPN 68% OFF + 3 maanden gratis
DVPN
Toon code
27 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • Verloopt over 17 dagen

Kortingsbon NordVPN 77% korting op 3 jarig abonnement

Verspil geen tijd en garandeer nu uw promotie en bespaar 77% op het 3 jarenplan
NUTS
Toon code
5 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • Verloopt vandaag

Kortingsbon NordVPN tot 75% korting op abonnementen

Mis de actie niet en garandeer tot 75% korting op abonnementen
5off
Toon code
1 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • Verloopt over 12 dagen

Kortingsbon NordVPN 70% korting op uw 2 jarig abonnement

Profiteer van de promotie en garandeer nu uw kortingsbon om 70% korting te krijgen op uw 2 jarig abonnement
MAIL
Toon code
2 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • Verloopt over 9 dagen

Kortingsbon NordVPN 69% korting op maandabonnement voor 2 maanden

Profiteer van de aanbieding en bespaar 69% op het maandabonnement gedurende 2 maanden
FACH
Toon code
1 keer gebruikt
Soortgelijke winkels als NordVPN
"Vergelijkbare winkels waar je geld kunt besparen."
BuyBestGear Actiecodes • Verloopt over 7 dagen

3% OFF BuyBestGear promotiecode voor de hele site

Ontgrendel besparingen op uw volledige aankoop bij BuyBestGear met onze exclusieve 3% OFF promotiecode. winkel nu en geniet van geweldige aanbiedingen op de hele site!
UPON
Toon code
13 keer gebruikt
Toolstation Deals • Verloopt over 9 dagen

Toolstation korting: bespaar 5% op alles

Op deze manier kun je genieten van echt interessante kortingen! Soms hebben ze hele speciale dagelijkse promoties bij Toolstation!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Soundcore Actiecodes • Verloopt over 7 dagen

Ontvang een Soundcore kortingscode van 10%

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Soundcore!
RIEF
Toon code
0 keer gebruikt
Reolink Deals • Verloopt over 7 dagen

Reolink korting: je bespaart tot 30% bij aankoop van bundels

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Reolink!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Refurbished Deals • Verloopt over 7 dagen

Refurbished iPhone tot 70% goedkoper

Besparen op een iPhone was nog nooit zo eenvoudig. Met Refurbished.be betaal je tot 70% minder en krijg je standaard 3 jaar garantie. Grijp je kans en geniet van bijna-nieuwe toestellen voor een fractie van de prijs!
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Philips Deals • Verloopt morgen

Korting Philips Black Friday: tot -40% op een grote selectie producten

Philips biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel.
Bekijk deal
0 keer gebruikt

NordVPN is een toonaangevende online beveiligingsoplossing die door meer dan 12 miljoen internetgebruikers wereldwijd wordt gebruikt. We bieden versleuteling van de volgende generatie met geavanceerde privacyfuncties om veilige toegang tot al uw favoriete online bronnen te garanderen.

Onze gebruikers kunnen kiezen uit een ruim aanbod van 5.100 servers in 59 landen. NordVPN wordt erkend door de meest invloedrijke technologiesites en IT-beveiligingsspecialisten, waardoor het een van 's werelds meest vertrouwde privacy- en beveiligingsserviceproviders is.

Bij NordVPN streven we ernaar om Tim Berners-Lee's visie van een echt open internet te realiseren. De heer Berners-Lee zag het internet als een heel andere plaats toen hij in 1989 de eerste succesvolle HTML-communicatie implementeerde. Het moest een veilige ruimte zijn, vrij van censuur en toezicht. Helaas, zoals de krantenkoppen over de hele wereld dagelijks aantonen, is dat tegenwoordig nauwelijks het geval.

Op NordVPN wordt ons team van wiskundigen en technologen elke ochtend wakker met één hoofddoel: internet zo gratis mogelijk houden. Het is onze passie en waarom we elke dag naar ons werk komen. We streven ernaar om absoluut compromisloze beveiliging en privacy op internet te bieden. We zorgen ervoor dat niemand ziet wat u online doet, omdat dat niet zou moeten. Wij ook niet, trouwens.

Om deze reden houden wij geen logs bij. Als iemand ons naar u vraagt, hebben we niets te delen. Wij zijn gratis internetenthousiastelingen die geloven in een gedeelde veilige toekomst online. We ondersteunen mensenrechtenstrijders, journalisten, vrijwilligers in conflictgebieden, informatieactivisten of iedereen die gelooft in de kracht van het open web zoals Berners-Lee dat voor ogen heeft.

In de geest van transparantie zullen we er alles aan doen om u op de hoogte te houden van alle aspecten van onze service, van serverstatusupgrades tot incidentele problemen. We streven naar een duurzame relatie van wederzijds vertrouwen met u, de klanten die onze diepe waarden delen.

Wat maakt ons speciaal

NordVPN hanteert een strikt no-logging-beleid, wat betekent dat we geen logs van onze gebruikersactiviteit verzamelen of opslaan. Dit feit werd bevestigd door een eerste audit in de sector van claims zonder registratie.

Onze gebruikers krijgen meer dan alleen een VPN- oplossing. CyberSec, DoubleVPN, SmartPlay en Onion Over VPN zijn slechts enkele van de extra functies die onze klanten krijgen.

We runnen ons bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde en ethische manier. NordVPN biedt een gratis nood-VPN aan mensenrechtenactivisten, non-profitorganisaties en journalisten die onder uitgebreide online censuur of toezicht werken.

Het bekroonde ondersteuningsteam van NordVPN staat 24/7 klaar om u te helpen.Onze gebruikers kunnen het helpcentrum bezoeken of rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservicemedewerkers via livechat of e-mail.

NordVPN

Een van 's werelds meest vertrouwde VPN-services die internetverkeer versleutelt en de online identiteit beschermt.

NordVPN-teams

Geavanceerde VPN-oplossing die bedrijven en teams helpt veilig toegang te krijgen tot bedrijfsbronnen en op afstand te werken.

NordPass

een manager van wachtwoorden met maximale veiligheid, eenvoud en intuïtief ontwerp.

NordLocker

Krachtige end-to-end encryptietool om bestanden veilig op te slaan, te synchroniseren en te delen.

Ons vakgebied

NordVPN heeft toegewijde experts die klaar staan om commentaar te geven op de volgende onderwerpen: internetprivacy, cyberbeveiliging , datalekken, hacks, digitale cultuur, online diensten en producten, VPN-markt en meer.

Op de NordVPN-blog vindt u een breed scala aan tips en meningen van onze experts.

Beveiligingsinspanningen

We werken er altijd hard aan om ervoor te zorgen dat u online beschermd bent. Onze inspanningen worden geleid door een team van meer dan 170 technologie-experts, waaronder programmeurs, beveiligingsspecialisten en IT-architecten.

Wat is een VPN?

VPN staat voor "virtual private network" - een service die uw internetverkeer versleutelt en uw online identiteit beschermt.

De VPN leidt uw verbinding met internet om via een externe server die wordt beheerd door een VPN-provider. Op deze manier wordt de server uw veilige startpunt voor toegang tot verschillende websites.

Hier richten we ons op VPN- services die zijn ontworpen voor persoonlijk gebruik. De definitie van VPN omvat echter ook bedrijfsoplossingen. Met zo'n bedrijfs-VPN kunnen werknemers toegang krijgen tot hun bedrijfsnetwerk terwijl ze niet op kantoor werken.

Wat doet een VPN?

Wanneer u een website op internet probeert te openen, maakt u gewoonlijk eerst verbinding met uw internetprovider (ISP). Ze leiden u door naar de websites (of andere online bronnen) die u wilt bezoeken. Al uw internetverkeer gaat via de servers van uw ISP, wat betekent dat ze alles wat u online doet, kunnen zien en opnemen. Ze kunnen zelfs uw browsegeschiedenis doorgeven aan adverteerders, overheidsinstanties en andere derden.

Hier komt een VPN om de hoek kijken. Het leidt uw internetverkeer om via een speciaal geconfigureerde externe server. Op deze manier verbergt de VPN uw IP-adres en versleutelt alle gegevens die u verzendt of ontvangt. Versleutelde gegevens klinken als wartaal voor iedereen die ze onderschept - ze zijn onmogelijk te lezen.

Beveiligde internetverbinding

Overweeg een openbaar Wi-Fi- netwerk - misschien op een luchthaven of een coffeeshop. Meestal log je zonder nadenken in, maar weet je wie het netwerkverkeer in de gaten kan houden? Weet je zeker dat de hotspot legitiem is? Zou het kunnen zijn gemaakt door een crimineel die op zoek is naar uw persoonlijke gegevens? Denk aan wachtwoorden, bankgegevens, creditcardnummers en andere privégegevens die u elke keer dat u inlogt, verzendt.

Als een VPN-verbinding is ingeschakeld, gaan alle gegevens die u verzendt en ontvangt door een gecodeerde tunnel, zodat niemand uw privégegevens kan bemachtigen. Dit betekent dat zelfs als een cybercrimineel erin slaagt uw gegevens te onderscheppen, ze deze niet kunnen ontsleutelen.

Volledige online privacy

Zonder VPN-bescherming is je verbinding volledig open. Veel willekeurige mensen of apparaten kunnen uw gegevens bekijken, opslaan en ongecontroleerd gebruiken. Dit omvat uw ISP, uw werkgever, de wifi-router in het bovengenoemde café, elke server onderweg. of iemand met het juiste gereedschap. Afhankelijk van uw IP-adres, dat afhankelijk is van uw locatie, kunnen sites en services verschillende prijzen in rekening brengen of intrusieve gerichte advertenties weergeven.

Overheidsinstanties kunnen uw online activiteiten volgen en opgeslagen metadata met elkaar delen. Ze delen ook informatie over de landsgrenzen heen via allianties zoals "14 eyes".

Met een VPN-verbinding kunt u gerust zijn, wetende dat uw gegevens versleuteld zijn en het IP-adres verborgen is. Uw ISP kan de websites die u bezoekt niet meer zien omdat al uw activiteiten via de VPN-server worden geleid. Daarom kunnen ze uw internetmetadata niet verzamelen of uw browsegeschiedenis opslaan. Het beste van alles is dat ze het met niemand anders kunnen delen.

Beveiligde toegang tot inhoud

Verschillende landen over de hele wereld beperken de toegang tot het ene type online-inhoud of het andere. Sociale netwerken, games, chat-applicaties - zelfs Google zelf is niet buiten het bereik van censuur. Veel werkplekken en academische instellingen gebruiken ook firewalls om de toegang tot websites te beperken. Ze doen dit om verschillende redenen: van het verhogen van de productiviteit tot het beperken van ongepaste inhoud.

Websites en diensten worden geblokkeerd door toegang te weigeren op basis van uw IP-adres. Wanneer u verbinding maakt met internet, geeft uw IP-adres het land aan waarin u zich momenteel bevindt. Daarom zijn alle landspecifieke beperkingen ook voor u van toepassing.

Door een VPN te gebruiken, kun je verbinding maken met servers in verschillende landen, waardoor je IP-adres aanvoelt alsof je ergens anders bent. Deze IP-uitwisseling helpt u toegang te krijgen tot beperkte websites en tegelijkertijd uw privégegevens te beschermen.

Waarom heb ik een VPN nodig?

Zelfs als je niets te verbergen hebt, hou je waarschijnlijk niet van het idee om bekeken en gevolgd te worden. De belangrijkste reden waarom internetgebruikers voor VPN-services kiezen, is online privacy en algemene veiligheid.

Wanneer u op internet surft met een VPN, wordt uw communicatie versleuteld, zodat uw ISP, overheid, hackers en andere derde partijen niet kunnen zien welke websites u bezoekt en uw online activiteiten niet kunnen verstoren.

Een ander groot voordeel van een VPN-verbinding is dat je overal toegang hebt tot het wereldwijde internet. Met een VPN kun je verbinding maken met honderden externe servers op verschillende locaties, op deze manier om censuur te omzeilen.

Je gebruikt regelmatig openbare wifi

Bij gebruik van een openbaar wifi-netwerk, zelfs een met een wachtwoord beveiligd, is een VPN je beste vriend. Het gebruik van openbare hotspots kan inderdaad gevaren met zich meebrengen. Hackers hebben veel methoden om uw internetverkeer te onderscheppen en uw wachtwoorden, bestanden en foto's te stelen.

Het goede nieuws is dat u zich met een VPN geen zorgen hoeft te maken over gegevensverlies of identiteitsdiefstal. Met een VPN-verbinding kunt u veilig uw e-mail en sociale media-accounts controleren, banktransacties doen en online winkelen. Zelfs op gratis wifi.

Je reist veel

Ga je naar het buitenland? Een VPN kan u helpen toegang te krijgen tot diensten die mogelijk niet beschikbaar zijn in dat land, zoals China, waar de overheid sites zoals Facebook blokkeert. Zelfs als je net de bent overgestoken grenst aan een buurland, verliest u hoogstwaarschijnlijk de toegang tot bepaalde streaminginhoud waarop u zich hebt geabonneerd.

Niet kunnen profiteren van iets waarvoor je hebt betaald, is frustrerend, en hier kan een VPN helpen. Het verandert uw IP-adres, waardoor het lijkt alsof u vanaf een andere locatie surft. Als u verbinding maakt met een VPN-server in uw eigen land, heeft u zelfs veilig toegang tot al uw favoriete inhoud.

U wilt uw browsen beschermen tegen derden

Zelfs als u vanuit uw luie stoel op internet surft, is het een goed idee om een VPN te gebruiken. U wilt bijvoorbeeld een verjaardagscadeau voor uw achterneef online kopen zonder de komende zes maanden te worden gebombardeerd met advertenties voor speelgoedauto's. Of misschien moet u snel naar gezondheidsklinieken zoeken zonder de aandacht van uw werkgever te trekken. Als u in de Verenigde Staten woont, wilt u misschien weten dat uw ISP niet uw volledige browsegeschiedenis aan de hoogste bieder zal verkopen.

Een VPN versleutelt je internetverkeer en vervangt je IP-adres, waardoor het extreem moeilijk is om het aan jou te koppelen. Het voorkomt dat u online vingerafdrukken achterlaat die uw ISP en andere spionnen van derden kunnen volgen.

U wilt overheidstoezicht vermijden

Dan is er het uitgebreide toezicht van lokale en buitenlandse overheden. Snowdens lekken en jarenlange follow-uprapporten hebben ons de breedte en diepte van wereldwijde surveillance laten zien. Het zou illegaal zijn voor de politie om uw huis te doorzoeken zonder een bevelschrift. Toch volgen en verzamelen overheidsinstanties uw browse-activiteit, berichten, sociale berichten en andere privégegevens. Ze delen deze informatie zelfs over de landsgrenzen heen.

Het gebruik van een betrouwbare VPN-service zonder logs geeft je een hoge mate van privacy. Het beschermt u niet alleen tegen ISP-tracking, maar ook tegen toezicht door de overheid.

U bent journalist of politiek activist

Sommige landen hebben niet dezelfde bescherming voor de vrijheid van pers, meningsuiting en meningsuiting als de meeste democratische landen. Sommige regimes gebruiken zelfs harde maatregelen om degenen die zij als een bedreiging voor de regering zien, te controleren en te straffen. Mensen die durven op te staan, moeten extra voorzorgsmaatregelen nemen om hun communicatie te beschermen.

Journalisten en onderzoekers sturen in hun werk ook berichten met gevoelige gegevens. Sommige mensen kunnen heel erg hun best doen om hun communicatie te onderscheppen.

Het gebruik van VPN- bescherming biedt extra beveiliging voor deze gevoelige berichten. Door het IP-adres te wijzigen, lijkt het ook alsof ze vanaf een andere locatie worden ontvangen of verzonden. Dit kan een grote hulp zijn bij het beschermen van uw fysieke beveiliging of uw informatiebronnen.

U gebruikt services voor het delen van bestanden

P2P (Peer-to-Peer) is een van de snelste en meest efficiënte methoden om grote hoeveelheden gegevens via een netwerk te delen. Het wordt gebruikt om open source-software, zakelijke en wetenschappelijke gegevens en video's in het publieke domein te verspreiden.

Maar ondanks dit legitieme gebruik proberen veel ISP's internetgebruikers te ontmoedigen om P2P-bestanden te delen. Ze doen dit door de toegang tot websites voor het delen van bestanden te regelen of door bandbreedtelimieten in te stellen. Dat vertraagt de internetsnelheid van hun klanten en beperkt hun keuzes.

Een VPN maakt het veel moeilijker voor uw ISP om te detecteren dat u bestanden deelt en uw internetverbinding vorm te geven. Het dekt uw bestandsdownloads, downloads en echt IP-adres, zodat u niet-identificeerbaar wordt.

Hoe werkt een VPN?

De korte versie: toegang tot internet met een VPN is als een pakket in een doos stoppen en naar iemand sturen. Niemand kan zien wat er in de doos zit totdat deze is geopend, of in dit geval, gedecodeerd.

Maar dat definieert VPN niet echt, dus blijf lezen voor een meer gedetailleerde VPN-uitleg.

Wanneer u verbinding maakt met een VPN-service, creëert deze een versleutelde "tunnel" over het internet. Dit beveiligt gegevens die tussen u en uw bestemming reizen - van een zoekmachine tot een online bankrekening.

Deze tunnel wordt gemaakt door eerst uw client - een computer, smartphone of tablet - te authenticeren met een VPN-server. De server past vervolgens een coderingsprotocol toe op alle gegevens die tussen u en uw online bestemming komen en gaan.

Hier moet u onthouden dat voordat ze op internet worden verzonden en ontvangen, alle gegevens eerst in pakketten worden verdeeld. Om ervoor te zorgen dat elk datapakket veilig blijft, verpakt een VPN het in een extern pakket, dat vervolgens wordt versleuteld via een proces dat inkapseling wordt genoemd. Dit extra pakket houdt de gegevens veilig tijdens de overdracht en is het centrale element van de VPN-tunnel. Wanneer de gegevens bij de server aankomen, wordt het externe pakket verwijderd via een decoderingsproces.

Nog iets om te onthouden: wanneer u een VPN gebruikt, bereiken uw pakketten het internet met een alternatief IP-adres, verstrekt door uw VPN-provider. Dus als je steeds verbinding blijft maken met verschillende externe servers, elke keer dat internet je als een ander persoon ziet. Als u verbinding maakt met een server in een ander land, lijkt het alsof u vanuit dat land surft.

VPN-coderingsprotocollen

Een VPN-protocol is een set coderingsstandaarden en transmissieprotocollen die worden gebruikt om een veilige verbinding tussen twee apparaten tot stand te brengen. Commerciële VPN-providers ondersteunen doorgaans een aantal van deze protocollen.

OpenVPN

Als u zich afvraagt welk protocol uw VPN-verbinding gebruikt, is het meest waarschijnlijke antwoord OpenVPN. Het is de meest populaire coderingsstandaard die momenteel door de meeste VPN-providers over de hele wereld wordt gebruikt.

Een van de grootste sterke punten van OpenVPN is dat het zeer configureerbaar is. Het zorgt ook voor een mooie balans tussen snelheid en veiligheid, omdat je het op zowel TCP- als UDP-poorten kunt gebruiken. Hoewel de TCP-poort een veiligere optie is, is UDP sneller en veel gebruikers geven er de voorkeur aan voor een naadloze online gaming- en livestream-ervaring.

IKEv2 / IPSec

IKEv2 (Internet Key Exchange versie 2) is een tunnelingprotocol dat doorgaans wordt gecombineerd met IPSec voor codering. Het heeft veel voordelen, zoals de mogelijkheid om de VPN-verbinding te herstellen na het afsluiten van het internet. Het past zich ook goed aan de evolutie van netwerken aan. Dit maakt het een uitstekende keuze voor telefoongebruikers die vaak overschakelen van wifi thuis naar mobiele verbindingen of roamen tussen hotspots.

Het nadeel is dat IKEv2 / IPSec nog niet erg mainstream is, maar door zijn snelheid, veiligheid en flexibiliteit is het de rijzende ster onder de VPN-protocollen.

NordLynx is onze nieuwste technologie gebouwd rond WireGuard - het snelste tunnelingprotocol op de markt. Wat maakt WireGuard zo snel? Het geheim ligt in de code - elke 4000 regels ervan. Vergelijk dat met de tienduizenden regels in andere VPN-protocollen, en je zult zien waarom het zo razendsnel is. Minder code betekent ook dat er minder ruimte is voor de fout. En omdat WireGuard zo eenvoudig te implementeren en te controleren is, kunnen we bugs in een mum van tijd vinden en oplossen.

De snelheid is moeilijk te evenaren, maar we moesten er ook voor zorgen dat het veilig was. Daarom hebben we WireGuard gecombineerd met ons aangepaste Double NAT (Network Address Translation) systeem. Hiermee kunnen gebruikers genieten van een snelle VPN-verbinding zonder hun veiligheid in gevaar te brengen.

Hoe krijg en gebruik ik een VPN?

Nu steeds meer internetgebruikers zich aansluiten bij de VPN-trend, geloven veel mensen nog steeds dat het gebruik van een VPN-service enigszins in de buurt komt van raketwetenschap. Hoewel het waar is dat sommige digitale beveiligingstools verwarrend kunnen zijn, ontwerpen grote VPN-serviceproviders hun apps om intuïtief en gebruiksvriendelijk te zijn.

Hoe upgrade ik mijn abonnement?

U kunt uw VPN- abonnement op elk moment upgraden. Om dit te doen, gaat u naar uw gebruikersprofiel, klikt u op de knop Kies een abonnement en selecteert u het gewenste abonnement. De upgradeperiode begint nadat uw huidige abonnement is afgelopen.

Vergeet niet om het terugkerende abonnement op te zeggen om te voorkomen dat u twee keer wordt gefactureerd.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor NordVPN?

Op dit moment zijn er 22 codes en 3 aanbiedingen beschikbaar voor NordVPN.

Hoeveel kan ik besparen met NordVPN?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 77% bespaard bij NordVPN, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een NordVPN kortingscode in?

Om een kortingscode van NordVPN te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft NordVPN gemiddeld?

Vandaag zijn er 22 codes en 3 aanbiedingen beschikbaar bij NordVPN. Gemiddeld biedt NordVPN 22 + 3 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij NordVPN?

Je kunt besparen bij NordVPN door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 77% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij NordVPN geldig?

Elke promotiecode van NordVPN heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige NordVPN aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat NordVPN geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

Verlopen kortingscodes voor NordVPN, die misschien nog werken:
NordVPN Actiecodes • EXPIRED

Bespaar tot 75% op NordVPN + ontvang 3 extra maanden!

Bescherm uw online privacy en bespaar met het exclusieve aanbod van NordVPN! geniet van kortingen tot 75% en ontvang nog eens 3 maanden gratis als u zich abonneert. browse veilig en vrij en bescherm uw gegevens met een van de belangrijkste VPN's op de markt. Mis deze kans niet en stel uw aanbod nu veilig!
Link
Toon code
0 keer gebruikt
NordVPN Deals • EXPIRED

2-jarige abonnementen met tot 67% korting

Geniet van NordVPN 2-jarige abonnementen met tot 67% OFF
Bekijk deal
0 keer gebruikt
NordVPN Deals • EXPIRED

Speciale aanbieding: 2 jaar NordVPN aan 68% OFF + 3 extra maanden

Profiteer van de actie en ontvang nu de speciale aanbieding met 2 jaar NordVPN aan 68% OFF + 3 extra maanden.
Bekijk deal
0 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • EXPIRED

NordVPN kortingscode tot 70% op je aankoop

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op NordVPN en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past
ip3y
Toon code
0 keer gebruikt
NordVPN Actiecodes • EXPIRED

Een 3 jarig abonnement nu voor slechts €3 10 met deze NordVPN kortingscode

NordVPN biedt je kortingen aan die je kunt gebruiken voor je volgende aankoop bij de online winkel
ip3y
Toon code
0 keer gebruikt

Inhoudsopgave

  FAQ

  1. Hoe gebruik ik een code van NordVPN?
  2. Waar vind ik informatie over NordVPN?
  3. Wat is een kortingscode van NordVPN?
  4. Wat is het adres van NordVPN?
  5. Levert NordVPN gratis?

  Bespaar extra met een kortingscode van NordVPN

  NordVPN werd geboren in 2012 toen vier jeugdvrienden samenkwamen om technologie te creëren die het internet kon ontketenen. Ze brachten veel tijd door in verschillende delen van de wereld en hebben internetcensuur, inhoudscontrole en opdringerig overheidstoezicht sneller dan ooit zien groeien. Het gevoel dat internet zijn hoofddoel aan het verliezen was, leidde tot het zoeken naar mogelijke oplossingen om alle beperkingen te overwinnen. Nadat ze de eerste VPN- server hadden geïnstalleerd en het prototype met hun vrienden hadden gedeeld, kregen de makers overweldigend positieve feedback en werden ze aangemoedigd om door te gaan met hun werk. Dit is hoe NordVPN werd geboren, dat vandaag meer dan 12 miljoen mensen over de hele wereld bedient. Bij NordVPN streven we ernaar om Tim Berners-Lee's visie van een echt open internet te realiseren. Wij, NordVPN, bevestigen dat we de volledige controle over onze infrastructuur nemen. We hebben nooit bewust gebruikersgegevens openbaar gemaakt of toegang tot gebruikersverkeer gegeven aan derden. We verzamelen geen logs van gebruikersverkeer en zijn nooit gedwongen door een derde partij om dit te doen. We hebben geen privésleutels of informatie van onze gebruikers bekendgemaakt, en we zijn niet verplicht ons systeem aan te passen om toegang of gegevenslekken toe te staan aan enige derde partij. Hier vindt u de beste deals en promotiecodes die op de markt verkrijgbaar zijn!

  Statistieken

  TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

  Huidige kortingen bij NordVPN

  Actiecodes25
  Beste korting77%
  Werkende kortingen22
  Gebruikte codes71

  Topwinkels

  Samenwerkende webshops

  Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.