PrettyLittleThing Actiecodes

PrettyLittleThing Kortingscode 40% (1 kortingscodes PrettyLittleThing België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van PrettyLittleThing België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 1 PrettyLittleThing Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen PrettyLittleThing al 1 keer gebruikt.

PrettyLittleThing Actiecodes • Verloopt over 8 maanden
Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op PrettyLittleThing en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
NK40
Toon code
1 keer gebruikt

PrettyLittleThing biedt een meisje alles wat ze nodig heeft om haar eigen stijl te bezitten. PrettyLittleThing maakt stijl voor iedereen toegankelijk, ongeacht hun budget - voor alles, van trendy stukken, op beroemdheden geïnspireerde looks en alledaagse garderobe-items tot dat ultieme feeststuk. Welkom in onze wereld. We zijn PrettyLittleThing; het merk dat je sociale media-feeds overneemt met onze geweldige looks en next-level esthetiek waar je dubbel op zult tikken. Wij geloven dat stijl voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je budget, aangezien we producten leveren die zijn geïnspireerd op de catwalk en de coolste muzen van het moment. Onze meid weet dat ze op ons kan vertrouwen voor alles wat ze nodig heeft, van de nieuwste trendstukken tot op beroemdheden geïnspireerde looks, tot de alledaagse garderobe-items en dat ultieme feeststuk.

We zijn verder gegaan dan het aanbieden van alleen kleding om zelf een autoriteit op het gebied van mode en schoonheid te worden, en bieden onze klant alles wat een modern meisje nodig heeft om haar eigen stijl te bezitten. Wij zijn meer dan alleen een merk. We streven ernaar om vertrouwen te wekken bij onze klanten als het gaat om hoe ze zich kleden en zichzelf presenteren aan de wereld, en proberen een gemeenschap van #EveryBODYinPLT op te bouwen. Een beweging naar lichaamspositiviteit, gelijkheid en allround jezelf voelen, ongeacht lichaamstype, ras of geslacht.


Beste korting Mode en Accessoires

LICHAAM POSITIVITEIT

Bij PrettyLittleThing is inclusiviteit ons ding en we weten dat stijl geen grenzen kent. We streven ernaar om een gemeenschap van #EveryBODYinPLT op te bouwen, een beweging naar lichaamspositiviteit en jezelf overal voelen, ongeacht lichaamstype, vorm of grootte. We geloven sterk in acceptatie van alle eigenliefde en bieden een gevarieerde mix van productassortimenten met jou in gedachten, evenals campagnes die zijn geworteld in kracht en positiviteit als het gaat om wat je draagt en hoe je je kleedt.

RASSENGELIJKHEID

We zetten ons in voor het opzetten, promoten en ondersteunen van een cultuur van inclusiviteit, ongeacht ras of sociale achtergrond. Via onze campagnes en merkesthetiek proberen we regelmatig modellen en talent op te nemen die zwarte, Aziatische en minderheids-etnische (BAME) gemeenschappen vertegenwoordigen. We vinden het belangrijk om ons inclusief en representatief te voelen voor de diversiteit van al onze klanten.

LGBTQ+-RECHTEN

We geloven in gelijke rechten voor iedereen, ongeacht seksualiteit of geslacht, en brengen regelmatig hulde aan de LGBTQ+-gemeenschap door middel van campagnes en producten ter ondersteuning van de modellen en pleitbezorgers die ons inspireren en een verhaal te vertellen hebben. Met deze campagnes proberen we het bewustzijn te ondersteunen en te verspreiden, terwijl we de opbrengst doneren aan goede doelen die geweldige dingen doen voor de LGBTQ+-gemeenschap.

VROUWELIJKE EMPOWERMENT

We zijn groot in het zusterschap en streven ernaar om onze klanten vertrouwen te geven als het gaat om hoe ze zich kleden en zichzelf presenteren aan de wereld. We werken regelmatig samen met enkele van de meest badass babes over de hele wereld, met campagnes die bestaan uit ambitieuze en krachtige vrouwen die willen inspireren en beïnvloeden door hun moeiteloos coole houding en positiviteit. Wie runt dit?

DIVERSITEIT BINNEN DE WERKPLEK

We zetten ons in om een divers personeelsbestand te promoten, mensen de gelijke kansen, ondersteuning en respect te geven die je mag verwachten van een modern en snel merk, ongeacht etnische afkomst, geslacht, seksuele geaardheid, burgerlijke staat, religie, leeftijd of handicap toestand.

boohoo group's duurzaamheidsplan

UP.FRONT is het duurzaamheidsplan van de boohoo group.

Om dit plan te ontwikkelen, hebben we onze prioritaire kwesties geïdentificeerd, zoals betere materialen, textielafval en supply chain management, we hebben collega's en consumenten geïnterviewd en we hebben duidelijke doelen en doelstellingen ontwikkeld.

We praten over ons plan op een manier die eenvoudig en eerlijk is, waarbij we het duurzaamheidsjargon uit de weg gaan.

Dit plan bouwt voort op ons bestaande werk om een solide basis voor verandering te creëren. We hebben ons team uitgebreid met meer experts op het gebied van duurzaamheid en ethische handel, en we werken samen om sneller een grotere impact te hebben op gedeelde uitdagingen in de sector. We hebben ons aangesloten bij groepen zoals de Sustainable Apparel Coalition, het Sustainable Clothing Action Plan en het Microfibre Consortium.

Kleren

We concentreren onze inspanningen op de gebieden die de grootste impact hebben op het creëren van duurzamere mode - materialen, design, afval, verpakkingen en manieren vinden om onze kleding langer in gebruik te houden.

leveranciers

We vertrouwen op sterke relaties met onze leveranciers om onze klanten te voorzien van trendy producten tegen een geweldige prijs.

Bedrijf

We hebben een passie voor mode, ons bedrijf en de rol die we kunnen spelen in de bredere industrie. We willen verantwoordelijkheid nemen voor de manier waarop we ons bedrijf runnen en onze impact op mens en milieu verbeteren.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor PrettyLittleThing?

Op dit moment zijn er 1 codes en aanbiedingen beschikbaar voor PrettyLittleThing.

Hoeveel kan ik besparen met PrettyLittleThing?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 40% bespaard bij PrettyLittleThing, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een PrettyLittleThing kortingscode in?

Om een kortingscode van PrettyLittleThing te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft PrettyLittleThing gemiddeld?

Vandaag zijn er 1 codes en aanbiedingen beschikbaar bij PrettyLittleThing. Gemiddeld biedt PrettyLittleThing 1 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij PrettyLittleThing?

Je kunt besparen bij PrettyLittleThing door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 40% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij PrettyLittleThing geldig?

Elke promotiecode van PrettyLittleThing heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige PrettyLittleThing aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat PrettyLittleThing geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. LICHAAM POSITIVITEIT
 2. RASSENGELIJKHEID
 3. LGBTQ+-RECHTEN
 4. VROUWELIJKE EMPOWERMENT
 5. DIVERSITEIT BINNEN DE WERKPLEK
 6. boohoo group's duurzaamheidsplan
 7. Kleren
 8. leveranciers
 9. Bedrijf

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van PrettyLittleThing?
 2. Waar vind ik informatie over PrettyLittleThing?
 3. Wat is een kortingscode van PrettyLittleThing?
 4. Wat is het adres van PrettyLittleThing?
 5. Levert PrettyLittleThing gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van PrettyLittleThing

✡ Kortingscodes PrettyLittleThing en de meest uiteenlopende aanbiedingen van PrettyLittleThing vind je op kortingscouponcodes.be! Vind de beste kortingscodes, aanbiedingen en promotiecodes PrettyLittleThing en honderden andere online winkels in België. Kies uw coupon PrettyLittleThing en bespaar met speciale promoties en aanbiedingen. Deals PrettyLittleThing Mei 2024 Kortingsbon, aanbiedingen, gratis verzending en Specials bij PrettyLittleThing Coupon PrettyLittleThing met de beste prijzen, coupons promoties en exclusieve aanbiedingen. Gemaakt met ♥ in Antwerpen

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij PrettyLittleThing

Actiecodes1
Beste korting40%
Werkende kortingen1
Gebruikte codes1

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X