PureVPN Actiecodes

PureVPN Kortingscode 83% ➡️ (24 kortingscodes PureVPN België) April 2024

Kortingscodes en kortingen van PureVPN België ✅ kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 24 PureVPN Kortingscode van 14 April 2024 ✅ Kortingen PureVPN al 16 keer gebruikt.

PureVPN Actiecodes • Verloopt morgen
Voer gewoon de code in bij het afrekenen en geniet van 10% korting. maximaliseer uw spaargeld.
upom
Toon code
4 keer gebruikt
PureVPN Actiecodes • Verloopt over 4 dagen
En dat is nog niet alles - elke aankoop geeft je de kans om een felbegeerd gouden ticket te winnen en een gratis puremax-lidmaatschap cadeau te doen aan een vriend.
upom
Toon code
1 keer gebruikt
PureVPN Actiecodes • Verloopt over 3 dagen
Profiteer van de kortingsbon en garandeer tot 77% korting op de hele site bij PureVPN.
NT15
Toon code
0 keer gebruikt
PureVPN Actiecodes • Verloopt over 2 dagen
Wees volledig stressvrij online met PureVPN met een extra 30% OFF in de winkel
ve30
Toon code
0 keer gebruikt
PureVPN Actiecodes • Verloopt vandaag
Profiteer van de coupon en garandeer nu 25% korting op uw bestelling
RE25
Toon code
2 keer gebruikt

PureVPN is een wereldwijd erkende en vertrouwde virtuele particuliere netwerkprovider die een reeks functies biedt om gebruikers veilige, privé en snelle internetverbindingen te bieden. Met meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen biedt PureVPN onbeperkte bandbreedte, P2P-compatibiliteit en hoogwaardige beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling van militaire kwaliteit en port forwarding. Een van de belangrijkste kenmerken van PureVPN is de mogelijkheid om gebruikers een verborgen IP-adres en gecodeerd internetverkeer te bieden, waardoor volledige online veiligheid en privacy wordt gegarandeerd. PureVPN dwingt ook een strikt zero-logs-beleid af, wat betekent dat ze geen gegevens verzamelen of opslaan met betrekking tot de online activiteiten van gebruikers, zodat hun online activiteiten privé blijven.

Een ander opvallend kenmerk van PureVPN is de mogelijkheid om populaire streaming-sites zoals Netflix, Hulu, HBO GO en BBC iPlayer te deblokkeren. De gespecialiseerde servers van PureVPN voor populaire websites maken het voor gebruikers gemakkelijk om specifieke websites waartoe ze toegang willen hebben, te deblokkeren. Bovendien biedt PureVPN de Ozone-ready servers, die premium, proactieve functies bieden die streaming, browsen, downloaden en cyberbeveiligingservaringen stimuleren.

PureVPN is een premium virtual private network (VPN)-service die prioriteit geeft aan volledige online beveiliging en privacy. Met PureVPN kunnen gebruikers anoniem op internet surfen en toegang krijgen tot inhoud die mogelijk beperkt is in hun geografische locatie. De service beheert meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen en biedt onbeperkte bandbreedte, P2P-compatibiliteit en geavanceerde beveiligingsfuncties. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van PureVPN is het strikte zero-logs-beleid. Dit betekent dat de service geen gegevens bijhoudt van de online activiteiten van gebruikers, waardoor gebruikers maximale privacy en veiligheid krijgen. PureVPN versleutelt ook internetverkeer met behulp van de beste en meest betrouwbare technieken, zodat de online gegevens van gebruikers worden beschermd tegen nieuwsgierige blikken. Het servernetwerk van PureVPN is verspreid over de hele wereld, waardoor gebruikers verbinding kunnen maken met servers in verschillende landen om toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud. Dit is met name handig voor gebruikers die toegang willen tot streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, HBO GO en BBC iPlayer. Hoewel PureVPN misschien niet zo betrouwbaar is als sommige van zijn concurrenten, kunnen gebruikers nog steeds inhoud in HD streamen, zij het met lagere snelheden. Om verbindingssnelheden te maximaliseren en de consistentie te verbeteren, kunnen gebruikers VPN-services overwegen met gedistribueerde servers over de hele wereld, zoals ExpressVPN. Het VPN-transmissieprofiel van ExpressVPN optimaliseert de verbindingen van gebruikers voor snelle transmissie, hoewel het een zwakker coderingsprotocol gebruikt dan de andere profielen. Dit komt omdat sterkere coderingsprotocollen de verbindingen van gebruikers kunnen vertragen. Gebruikers kunnen echter hun codering verhogen als ze dat willen, hoewel dit hun snelheid zal vertragen.

PureVPN exploiteert ook gespecialiseerde servers voor populaire websites. Als gebruikers een specifieke website willen deblokkeren, kunnen ze ernaar zoeken op de serverselectiepagina en een lijst krijgen met servers die de blokkering kunnen opheffen. Deze functie is handig voor gebruikers die beperkingen op bepaalde websites in hun land willen omzeilen. Naast de beveiligings- en privacyfuncties biedt PureVPN gebruikers ook een reeks promotionele deals en kortingscodes om geld te besparen. Door de website van PureVPN of andere online promotieplatforms te bezoeken, hebben gebruikers toegang tot deze deals en kunnen ze PureVPN tegen een gereduceerd tarief kopen. Kortom, PureVPN is een betrouwbare en veilige VPN-service die prioriteit geeft aan volledige online veiligheid en privacy. Met zijn uitgebreide netwerk van servers, geavanceerde beveiligingsfuncties en gespecialiseerde servers voor populaire websites, kunnen gebruikers vrij op internet surfen en toegang krijgen tot inhoud die mogelijk beperkt is in hun geografische locatie. Bovendien kunnen gebruikers profiteren van promotieaanbiedingen en kortingscodes om geld te besparen op hun PureVPN-abonnement.


De meest ingewisselde kortingscodes van PureVPN

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
10%Exclusieve kortingsbon PureVPN biedt 10% korting op alle abonnementen 1001cupom2024-04-15
83%deal met 83% OFF puremax + 3 extra maanden op PureVPN 1001cupom2024-04-18
77%Kortingsbon PureVPN met tot wel 77% korting op de hele site DISCOUNT152024-04-17
30%Kortingsbon PureVPN 30% OFF voor de hele site save302024-04-16
25%Kortingsbon PureVPN ontvang 25% OFF uw bestelling PURE252024-04-14

PureVPN heeft alle functies die je nodig hebt voor een premium VPN , maar de prestaties en klantenservice zijn niet up-to-date. PureVPN biedt verschillende abonnementen, waaronder het 2-jarige abonnement dat momenteel een levenslange korting van 77% biedt. Met het 2-jarenplan kunnen gebruikers genieten van de galactische vrijheid om de goedheid van PureVPN te delen met hun familie, vrienden of bezoekende gasten met slechts één account. Het plan biedt ook de mogelijkheid om tot 5 apparaten tegelijk aan te sluiten, waardoor het ideaal is voor huishoudens met meerdere apparaten.

PureVPN biedt ook uitstekende klantenondersteuning, met toegewijd ondersteunend personeel dat 24/7 beschikbaar is om gebruikers te helpen met eventuele problemen of vragen die ze hebben. Het bedrijf biedt een gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te navigeren is, waardoor zelfs beginnende gebruikers eenvoudig verbinding kunnen maken met een VPN-server en kunnen genieten van veilig en privé internetten.

Concluderend, PureVPN is een betrouwbare en betrouwbare virtuele particuliere netwerkprovider die een reeks functies biedt om gebruikers veilige, privé en snelle internetverbindingen te bieden. Met zijn strikte zero-logs-beleid, geavanceerde coderingsprotocollen en gespecialiseerde servers voor populaire websites, is PureVPN een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige VPN-service. Bovendien maakt de huidige levenslange korting van 77% op het 2-jarig abonnement het een aantrekkelijke optie voor diegenen die willen genieten van de voordelen van een VPN tegen een betaalbare prijs.

Bovendien biedt PureVPN speciale IP's voor diegenen die een vast IP-adres nodig hebben voor hun online activiteiten, zoals online gamen en online bankieren. Met deze functie kunnen gebruikers veilig toegang krijgen tot hun accounts zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken dat ze worden gemarkeerd als een verdachte inlogpoging vanaf een nieuw IP-adres.

Een ander opvallend kenmerk van PureVPN is de split tunneling-optie, waarmee gebruikers kunnen kiezen welke apps of websites de VPN-verbinding gebruiken en welke niet. Dit kan handig zijn voor degenen die toegang moeten hebben tot lokale inhoud of services die beperkt zijn bij het gebruik van een VPN.

PureVPN heeft ook een gebruiksvriendelijke app die beschikbaar is op alle grote platforms, waaronder Windows, Mac, iOS, Android en meer. De app is eenvoudig te installeren en te navigeren, waardoor gebruikers met slechts een paar klikken verbinding kunnen maken met de VPN-server van hun keuze.

Bovendien biedt PureVPN 24/7 klantenondersteuning via livechat en e-mail, zodat gebruikers altijd toegang hebben tot hulp en assistentie wanneer ze die nodig hebben. Het klantenserviceteam is deskundig en reageert snel en biedt oplossingen voor eventuele problemen of vragen van gebruikers.

Kortom, PureVPN is een betrouwbare VPN-service die een reeks functies en voordelen biedt om de online ervaring van gebruikers te verbeteren. Met zijn uitgebreide servernetwerk, versleuteling van militaire kwaliteit en gebruiksvriendelijke app is PureVPN een uitstekende keuze voor mensen die waarde hechten aan privacy, veiligheid en online toegankelijkheid. Bovendien, met de huidige tijdelijke aanbieding van 77% OFF voor een leven lang op hun 2-jarig abonnement, is dit het perfecte moment om PureVPN uit te proberen en de voordelen ervan zelf te ervaren.

De applicatie eiste veel van de bronnen van mijn computer, waardoor mijn systeem langzamer werd en soms helemaal vastliep. Het probleem werd direct na het sluiten van de applicatie opgelost.

Beste korting Computer en software

Zal PureVPN werken in China?

Ja, PureVPN kan de Chinese firewall en VPN-blokkades omzeilen.

Het exploiteert ook servers in China voor snelle toegang tot lokale websites.

Prijs en waar voor uw geld

PureVPN zit boordevol functies en biedt veel waar voor uw geld.

Heeft PureVPN een gratis versie?

PureVPN biedt geen gratis proefperiode. Het biedt echter wel een proefbetaling van 3 dagen tegen een goede prijs.

PureVPN Restitutiebeleid

PureVPN biedt een geld-terug-garantie van 31 dagen.

Is de PureVPN compatibel met mijn apparaat?

Met de PureVPN kunt u maximaal vijf apparaten tegelijk aansluiten. Apps zijn beschikbaar voor alle apparaten, inclusief smart-tv's en gameconsoles.

Versleuteling

PureVPN gebruikt 256-bits codering om uw gegevens te beschermen.

Bescherming tegen lekken

De VPN biedt bescherming tegen DNS-, IPV6- en WebRTC-lekken.

Internet kill-schakelaar

De automatische uitschakelschakelaar van de PureVPN voorkomt dat onbeschermde gegevens uw netwerk verlaten als uw VPN-verbinding zelden uitvalt.

Gedeelde tunnel

Met de VPN split tunnel functie kies je zelf welke data wel en niet over je VPN verbinding verstuurd moeten worden. Dit is ideaal in kantooromgevingen waar u bijvoorbeeld verbinding moet maken met sommige services via uw lokale IP.

PureVPN snelheden

Of je nu wilt torrenten, streamen of gewoon wilt surfen, het is van cruciaal belang dat je VPN snelle verbindingen biedt. Het is normaal dat er snelheidsverlies is, omdat uw gegevens verder moeten reizen om de VPN-server te bereiken. Het verschil zou echter nauwelijks merkbaar moeten zijn met een premium VPN.

Bij het bepalen van de snelheid van een internetverbinding meten we drie dingen:

Downloadsnelheid is de snelheid waarmee u gegevens van een server naar uw apparaat kunt extraheren. Hoe hoger dit getal, hoe sneller je internetverbinding is. Dit wordt gemeten in megabits per seconde (Mbit/s).

Uploadsnelheid is hoe snel u gegevens van uw apparaat naar anderen kunt verzenden. Hoe hoger dit getal, hoe sneller u bestanden kunt verzenden en gegevens kunt uploaden. Dit wordt ook gemeten in megabits per seconde (Mbit/s).

Ping is de tijd die uw verbinding nodig heeft om te reageren na het verzenden van een verzoek. Hoe lager dit getal, hoe sneller uw verbinding zal zijn. Dit wordt gemeten in milliseconden (ms).

Tijdens mijn analyse PureVPN heb ik mijn snelheid gemeten terwijl ik verbonden was met een lokale server en een server in de VS. VS De algemene aanname is dat de verbindingstijden naar een lokale server sneller zijn omdat de gegevens een korter bereik hebben.

Het downloaden en installeren van de gebruiksvriendelijke app van PureVPN duurt slechts vijf minuten. Het is direct uit de doos klaar voor gebruik en u hoeft geen instellingen handmatig te configureren.

PureVPN biedt drie abonnementsopties: één maand, drie maanden of jaarlijks. Langere abonnementen geven u over het algemeen een betere deal met de grootste korting die u krijgt op uw jaarabonnement.

U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards, PayPal, Alipay, Paymentwall en BlueSnap. U kunt ook CoinPayments en Gift Cards gebruiken, maar deze opties zijn niet-restitueerbaar.

Het vertrouwen van meer dan 3 miljoen gebruikers drijft PureVPN . Met een groeiende familie van tevreden gebruikers over de hele wereld, is PureVPN er trots op uw bron te zijn van toegang tot onbeperkte online privacy, veiligheid en entertainment.

Feiten en cijfers:

Geboren in 2006

Woont in Hongkong

Het heeft een familie van 3 miljoen gebruikers.

Beheert meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen

Het biedt online anonimiteit, veiligheid en vrijheid op internet.

Heeft militaire codering

Gepatenteerde toepassingen voor alle grote platforms, waaronder Windows, Mac, Android en iOS.

Snelle klantenondersteuning te allen tijde

Waarom PureVPN?

Omdat PureVPN een zelfbeheerde VPN-constellatie beheert van meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen. Omdat we direct toegang bieden tot uw favoriete inhoud. Omdat we u toegang geven tot alles op internet, het veilig downloaden en blijven te allen tijde beschermd. Maar vooral omdat we uw vertrouwen waarderen!

Waarom beveiligde VPN-servers? Wanneer uw verkeer via onze beveiligde VPN-servers wordt geleid, kunt u veilig en met een gerust hart surfen.

Waarom encryptie? Om uw gegevens volkomen dom te laten lijken voor iedereen die erin slaagt uw communicatie te onderscheppen of uw gegevens te kapen.

Waarom wifi-beveiliging? Openbare wifi-hotspots zijn groeiende gebieden voor hackers en identiteitsdieven. PureVPN beveiligt uw Wi-Fi-verbinding om uw gegevensoverdracht te beschermen.

Wat is privacy eigenlijk? Gegevensbescherming is onzichtbaar. Gegevensbescherming laat geen kruimels digitaal brood achter. Gegevensbescherming is een andere naam voor PureVPN.

Wat is volgen precies? Cookies, apparaat-ID's, IP-mapping en geolocatie, applicatietoestemmingen, enz. worden gebruikt om uw activiteiten te controleren.

Wat is gegevensbeveiliging? Gegevensbeveiliging betekent dat uw gegevens veilig worden bewaard tijdens de verzending en dat er geen geautoriseerde toegang toe wordt verleend.

Hoe zit het met het bezoeken van websites? Het heeft onbeperkte bandbreedte, waanzinnige snelheid en een wereldwijd netwerk van servers verspreid over de hele wereld om precies dat te doen.

Hoe zit het met het delen van P2P-bestanden? We hebben speciale P2P-servers in landen waar het delen van P2P-bestanden legaal is, zodat u veilig bestanden kunt downloaden.

Hoe zit het met de uitzending? Absoluut! We hebben de servers geoptimaliseerd voor streaming om ervoor te zorgen dat u altijd een gebufferde streamingervaring krijgt.

Dit is hoe PureVPN werkt:

Nadat je verbinding hebt gemaakt met PureVPN, worden je gegevens versleuteld en veilig door een reeks tunnels geleid die naar onze servers leiden. U bent niet alleen volledig anoniem, maar ook te allen tijde volledig beschermd!

31 dagen geld-terug-garantie

Als u niet 100% tevreden bent met PureVPN, zullen wij uw betaling terugbetalen. Geen probleem, geen risico.

Daarom is PureVPN de beste optie

Hier is een snelle vergelijking van wat ons beter maakt dan anderen:

- PureVPN heeft een zelfbeheerd wereldwijd netwerk met meer dan 2.000 servers. Onze serveraanwezigheid omvat meer dan 140 landen. Vanaf nu is PureVPN de enige VPN-provider met deze wereldwijde aanwezigheid.

- Andere providers hebben servers in sommige landen en de meeste gebruiken gedeelde servers van externe providers. Dit vertraagt u en roept vragen op over de betrouwbaarheid en privacy van uw gegevens.

- Onze eigen VPN-service en -applicaties zijn geoptimaliseerd voor de ontwikkeling van breedbandverbindingen. Onze service draait naadloos op de achtergrond en biedt de hoogste snelheden wereldwijd.

- De meeste andere VPN-providers gebruiken een kant-en-klare VPN-configuratie of gebruiken services van derden om hun VPN-servers te beheren en te controleren.

- Elke PureVPN VPN-server ondersteunt alle beveiligingsprotocollen, waaronder OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP en IKEv2 om u maximale veiligheid te bieden, ongeacht met welke server u verbinding maakt.

- VPN-providers met hosting van derden hebben misschien een lange lijst met VPN-servers, maar bieden slechts ondersteuning voor een beperkt aantal protocollen op verschillende servers.

VPN met WiFi

Het doel van een VPN voor wifi is het beveiligen van publieke en private netwerken. Openbare wifi-netwerken zijn relatief onveilig in vergelijking met privé wifi. Een uitstekend voorbeeld van een openbaar netwerk zijn hotspots in populaire fastfoodketens of cafés zoals McDonalds of Starbucks.

Privacy is het belangrijkste probleem waarmee VPN-services te maken hebben. Met de nieuwste versleutelingsalgoritmen en veilige protocollen zijn uw online activiteiten en vertrouwelijke gegevens te allen tijde beschermd.

U kunt uw privacy online beschermen door een proefversie van 7 dagen te krijgen met PureVPN.WiFi VPN

Het doel van een VPN voor wifi is het beveiligen van publieke en private netwerken. Openbare Wi-Fi-netwerken zijn dat wel relatief onveilig in vergelijking met privé wifi. Een uitstekend voorbeeld van een openbaar netwerk zijn hotspots in populaire fastfoodketens of cafés zoals McDonalds of Starbucks.

Privacy is het belangrijkste probleem waarmee VPN-services te maken hebben. Met de nieuwste versleutelingsalgoritmen en veilige protocollen zijn uw online activiteiten en vertrouwelijke gegevens te allen tijde beschermd.

U kunt uw privacy online beschermen door een proefperiode van 7 dagen te krijgen met PureVPN.

Waarom is openbare wifi onveilig?

De cafés, restaurants, luchthavens en andere openbare plaatsen in de buurt hebben geen beveiligde wifi-instelling die u beschermt tegen kwaadwillende online entiteiten.

Openbare Wi-Fi-hotspots zitten vol met hackers, cybercriminelen en slechteriken die constant bezig zijn om toegang te krijgen tot uw informatie.

Voor het grootste deel worden er geen wachtwoorden gebruikt op openbare Wi-Fi-netwerken, waardoor er een deur openstaat voor infiltranten om hun activiteiten online te plaatsen.

Het is relatief gemakkelijker voor indringers om uw online activiteiten te bespioneren en spyware te installeren die al uw online activiteiten rapporteert.

U bent vatbaar voor identiteitsdiefstal, wat erg duur kan zijn.

Aanzienlijke bedreigingen op elk wifi-netwerk

Cybercriminelen kunnen verschillende beruchte methoden gebruiken om een wifi-netwerk binnen te dringen en uw privégesprekken of internetverkeer te volgen:

Ananas WiFi

Eenvoudig gezegd is een Wi-Fi-ananas een apparaat dat kan worden gebruikt om ingewikkelde netwerkaanvallen uit te voeren. Het scant alle SSID's (Service Set Identifiers) die door apparaten in de buurt worden uitgezonden en verzendt vervolgens de SSID-set opnieuw om de apparaten te laten denken dat het een Wi-Fi-toegangspunt is waarmee ze in het verleden verbonden waren.

Het kan buitengewoon moeilijk zijn om uw apparaat tegen dergelijke aanvallen te beschermen, tenzij u een VPN voor wifi gebruikt. Natuurlijk beschermt het al uw communicatie met behulp van end-to-end encryptie van militaire kwaliteit.

Man in gemiddelde aanval

Een van de grootste risico's bij het gebruik van openbare Wi-Fi-netwerken is een aanval door tussenpersonen. MITM is een soort spionageaanval waarbij kwaadwillenden betrokken zijn die zich in het geheim positioneren in de communicatie tussen twee partijen. Hackers wachten reikhalzend op je om verbinding te maken met een onbeveiligd wifi-netwerk.

Zodra ze de verbinding onder controle hebben, kunnen de daders uw vertrouwelijke informatie onderscheppen en de resultaten in uw voordeel gebruiken door illegale activiteiten uit te voeren, zoals identiteitsdiefstal en financiële fraude.

Kwaadaardige dubbele aanvallen

Zorg ervoor dat u de echte naam weet wanneer u uw apparaat verbindt met onbeveiligde wifi in een restaurant of koffiebar. Ten slotte moet u wegblijven van Wi-Fi-hotspots die door hackers zijn opgezet.

Deze netwerken zijn ontworpen om legitieme toegangspunten van bedrijven in de buurt na te bootsen. Zodra iemand verbinding met ze maakt, kunnen de slechteriken gevoelige informatie stelen en ze zelfs omleiden naar een geïnfecteerde website.

Side jacking-koekje

Sommige soorten webcookies zijn helemaal niet schadelijk en laten websites alleen bepaalde functies uitvoeren, zoals: bijvoorbeeld het opslaan van uw inloggegevens of het personaliseren van de inhoud die voor u wordt getoond.

Een technisch onderlegde hacker kan uw cookies echter stelen, vooral wanneer hij door onbeveiligde wifi-netwerken surft om in te loggen op een website zonder uw inloggegevens te kennen en allerlei soorten informatie te bekijken.

Computerwormen

Wormen en virussen lijken in veel opzichten op elkaar, maar ze verschillen op één belangrijk punt. Om ervoor te zorgen dat virussen zich op uw apparaat kunnen verspreiden, moeten ze eerst met een programma worden verbonden. Wormen daarentegen kunnen dit doen zonder dat de gebruiker een kwaadaardig bestand downloadt.

Als het wifi-netwerk waarmee je verbonden bent niet voldoende beveiligd is, bestaat het risico op worminfecties kan uw privégegevens in gevaar brengen of, erger nog, uw apparaat volledig onbruikbaar maken.

Waarom een VPN gebruiken voor wifi?

Beveiliging in openbare Wi-Fi-netwerken: een VPN beveiligt uw online activiteiten met zijn 256-bits AES-codering.

Werk of studeer op afstand - Studenten en externe medewerkers kunnen in een oogwenk regionale barrières passeren.

Directe toegang tot andere landen - Krijg snel en onbeperkt toegang tot inhoud uit andere landen.

Veilig bankieren via openbare wifi: krijg toegang tot online bankieren en ontvang financiële beveiligingslogboeken.

Toegang tot sociale netwerken met gratis wifi: toegang tot uw sociale accounts zonder dat iemand uw activiteit bespioneert

Deel gevoelige gegevens online - verzend en ontvang vertrouwelijke informatiebestanden veilig op internet.

Het bouwen van een eigen wifi-netwerk

Het wordt aanbevolen om een privé wifi-netwerk te hebben met beveiligingsprotocollen zoals WPA / WPA 2, waardoor het relatief veiliger is in vergelijking met openbare toegangspunten.

Voor extra veiligheid kun je een VPN nemen voor je privéverbinding.

Schaf een draadloos toegangspunt aan. 802.11ax is de nieuwste beschikbare routertechnologie.

Wijzig de standaard routerinstellingen door naar het beheerderspaneel te gaan.

Selecteer de naam van het netwerk, ook wel de SSID genoemd.

Kies een kanaal. Meestal kiezen mensen voor 6, maar om overlap te voorkomen kun je kanaal 1 of 11 kiezen.

Stel een gebruikersnaam en wachtwoord in om de beveiliging van uw router te beschermen en uw instellingen op te slaan.

Door verbinding te maken met PureVPN, worden al uw gegevens verzonden via een gecodeerde tunnel, waardoor het bijna onmogelijk wordt om te decoderen of te onderscheppen. Bovendien wordt uw IP-adres vervangen door een van onze VPN-servers, zodat u anoniem kunt surfen op elk Wi-Fi-netwerk.

PureVPN WiFi Exclusieve functies:

Veilige wifi

Android-gebruikers kunnen met volledig vertrouwen en veiligheid verbinding maken met elk wifi-netwerk

Gedeelde tunnel

Krijg de vrijheid om uw internetverkeer te verdelen zoals u wilt tussen PureVPN en uw ISP

VPN-toegangspunt

Verander uw Windows-apparaat in een toegangspunt om alle aangesloten apparaten te beschermen

Routerconfiguratie

PureVPN ondersteunt een breed scala aan routers om uw thuis- of kantoornetwerk te beschermen

Internet kill-schakelaar

Gebruik onze faalveilige ICS-functie om ervoor te zorgen dat uw echte online identiteit geheim blijft

256-bits codering

PureVPN gebruikt 256-bits AES-codering van militaire kwaliteit om verkeer op uw wifi-netwerk te beschermen

Bescherming tegen lekken

Gebruik onze service om te allen tijde beschermd te zijn tegen IPv6, WebRTC en DNS-lekken

Anoniem surfen

Verberg uw echte IP-adres met PureVPN en geniet van anoniem surfen op het web

Ervaar het exclusieve aanbod van PureVPN met 74% OFF/p>

Mis de aanbieding niet! Probleemloze 31 dagen geld-terug-garantie.

Hoe u uw nieuwe IP-adres kunt controleren

Het enige wat u hoeft te doen is het volgende te doen:

Als aan PureVPN OFF wordt voldaan, bezoek dan onze pagina. Wat is mijn IP? En controleer je IP-adres.

Noteer uw werkelijke IP-adres.

Open de toepassing / software PureVPN.

Kies uw gewenste server en klik op "Verbinden".

Zodra uw VPN-verbinding actief is, werkt u deze bij of gaat u naar onze Wat is mijn IP? Bladzijde. En controleer je IP-adres.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor PureVPN?

Op dit moment zijn er 24 codes en aanbiedingen beschikbaar voor PureVPN.

Hoeveel kan ik besparen met PureVPN?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 83% bespaard bij PureVPN, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een PureVPN kortingscode in?

Om een kortingscode van PureVPN te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft PureVPN gemiddeld?

Vandaag zijn er 24 codes en aanbiedingen beschikbaar bij PureVPN. Gemiddeld biedt PureVPN 24 + online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij PureVPN?

Je kunt besparen bij PureVPN door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 83% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij PureVPN geldig?

Elke promotiecode van PureVPN heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige PureVPN aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat PureVPN geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Zal PureVPN werken in China?
 2. Prijs en waar voor uw geld
 3. Heeft PureVPN een gratis versie?
 4. PureVPN Restitutiebeleid
 5. Is de PureVPN compatibel met mijn apparaat?
 6. Versleuteling
 7. Bescherming tegen lekken
 8. Internet kill-schakelaar
 9. Gedeelde tunnel
 10. PureVPN snelheden
 11. Waarom PureVPN?
 12. Dit is hoe PureVPN werkt:

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van PureVPN?
 2. Waar vind ik informatie over PureVPN?
 3. Wat is een kortingscode van PureVPN?
 4. Wat is het adres van PureVPN?
 5. Levert PureVPN gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van PureVPN

PureVPN is een wereldwijd erkende en vertrouwde virtuele particuliere netwerkprovider die een reeks functies biedt om gebruikers veilige, privé en snelle internetverbindingen te bieden. Met meer dan 2.000 servers in meer dan 140 landen biedt PureVPN onbeperkte bandbreedte, P2P-compatibiliteit en hoogwaardige beveiligingsfuncties, waaronder versleuteling van militaire kwaliteit en port forwarding. Een van de belangrijkste kenmerken van PureVPN is de mogelijkheid om gebruikers een verborgen IP-adres en gecodeerd internetverkeer te bieden, waardoor volledige online veiligheid en privacy wordt gegarandeerd. PureVPN dwingt ook een strikt zero-logs-beleid af, wat betekent dat ze geen gegevens verzamelen of opslaan met betrekking tot de online activiteiten van gebruikers, zodat hun online activiteiten privé blijven.

Een ander opvallend kenmerk van PureVPN is de mogelijkheid om populaire streaming-sites zoals Netflix, Hulu, HBO GO en BBC iPlayer te deblokkeren. De gespecialiseerde servers van PureVPN voor populaire websites maken het voor gebruikers gemakkelijk om specifieke websites waartoe ze toegang willen hebben, te deblokkeren. Bovendien biedt PureVPN de Ozone-ready servers, die premium, proactieve functies bieden die streaming, browsen, downloaden en cyberbeveiligingservaringen stimuleren.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij PureVPN

Actiecodes24
Beste korting83%
Werkende kortingen24
Gebruikte codes16

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

Kortingscodes in het buitenland

X