Soundcloud Actiecodes

Soundcloud Kortingscode ( kortingscodes Soundcloud België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Soundcloud België ✅ 1 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Soundcloud Kortingscode van 25 Mei 2024 ✅ Kortingen Soundcloud al 0 keer gebruikt.

Soundcloud Deals • Verloopt over 7 dagen

Tot jouw beschikking, diverse aanbiedingen op de site van Soundcloud

Ontdek de aanbiedingen en coupons die beschikbaar zijn op Soundcloud en ontdek hoe je kunt profiteren van de korting die bij je past!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Wees een luisteraar. Vind nieuwe muziek om van te houden. Volg makers op SoundCloud die je interesseren en zie je stream elke dag groeien met nieuwe audio. Sla je favoriete nummers en afspeellijsten op in je vind-ik-leuks en laat je verrassen wanneer onze gerelateerde trackaanbevelingen je helpen nog meer te ontdekken. Het is mogelijk om je eigen of andere muziek te uploaden en over het netwerk te verspreiden via een widget die de audiospeler invoegt. Ondersteunde formaten zijn MP3, WAVE, AAC, FLAC, OGG en IFF. Om SoundCloud te gebruiken, gaat u naar de site en vult u een kort registratieformulier in. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestigingsmail. Dat is simpel! En je bent nu klaar voor gebruik. Vanwege zijn eenvoud, snelheid en geluidskwaliteit is de tool ideaal voor bands en artiesten die hun carrière beginnen en hun muziek via internet willen verspreiden. Houd er rekening mee dat SoundCloud slechts twee uur audio ondersteunt in de gratis versie.

SoundCloud, gevestigd in Berlijn, Duitsland, werd in 2007 opgericht door Alexander Ljung en Eric Wahlforss en lanceerden hun muziekopslag- en deelservice het jaar daarop, in 2008. Sindsdien heeft het platform zich gevestigd als een van de bekendste ter wereld. streamingmarkt, die vooral opvalt door zijn sociale functies. Naast het hosten van muziek, maakt de online tool ook de publicatie van andere audio-inhoud mogelijk, waaronder audioboeken en podcasts, naast direct contact tussen fans en makers. Een van de unieke kenmerken van SoundCloud is de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen aan specifieke delen van de nummers. SoundCloud is momenteel zowel in de webversie als via mobiele apps voor Android en iOS beschikbaar.

Wees een schepper. Neem eenvoudig geluiden op en upload ze naar SoundCloud en deel ze privé of openbaar met vrienden, blogs, websites en al je sociale netwerken. Uitgebreide statistieken maken het gemakkelijk om uw prestaties te meten. Kom rechtstreeks in contact met je fans met opmerkingen en promoot je werk. Wees een genezer. Verzamel je eigen favorieten. Luister, bewaar en volg opkomende makers, maak hitafspeellijsten en deel je passie met je volgers. Veel plezier en volg kortingscouponcodes.be, we voegen altijd de nieuwste deals van Soundcloud toe en ook de aangeboden kortingsbonnen. Geniet nu!


Beste korting Muziek en films

HERHALEN TERUGSPOELEN VOL. 8: NIEUWE NUMMERS VOOR HET NIEUWJAAR

Nu we 2024 binnenkomen met de achtste editie van Repost Rewind, zijn we dankbaar voor de gestage stroom van inzendingen van nieuwe en unieke artiesten te midden van de alomtegenwoordige onrust van vandaag. Het nummer van deze maand duikt in Tunesische juke, luchtige Japanse sfeer en instrumentale magie uit Michigan - met onderweg tal van aangename omwegen.

Vindt u dat uw muziek op onze lijst moet staan? Alle nummers zijn afkomstig van makers die Repost by SoundCloud gebruiken om hun werk te verspreiden. We luisteren naar alle inzendingen, dus als je track de kwaliteitscontrole doorstaat en ons team het leuk vindt wat ze horen, kan het worden geselecteerd voor toekomstige bewerkingen.

Khadija Al Hanafi - "Youuu"

Uitstekende left field juke uit Tunesië via Marseille cassetterecorder, Fada Records. Nostalgische, verzadigde akkoorden doorspekt met precies de juiste hoeveelheid uitzinnige drums en percussie.

Voor fans van: Machinedrum, Jimmy Edgar, DJ Earl

Whitlee - "Spellbound"

Winterse pianolijnen verschijnen en verdwijnen uit verstrengelde gitaren in dit korte maar spookachtige nummer van Whitlee. Deze doet denken aan S. Carey of Keaton Henson en is bedoeld om in bad te weken.

Voor fans van: Sufjan Stevens, S. Carey, Keaton Henson

Jack Withers - "Gestaltzerfall"

Buitenaardse wetenschap straalde van Ann Arbor. "Gestaltzerfall" klinkt als een intergalactisch pingpongspel tussen naburige sterren in slow motion, dat soepel terugkeert naar de aarde met een poëtisch einde.

Voor fans van: Samon Kawamura, Lapalux, Keaver & Brause

Uasmi Nasser – “Fabriek 89”

Uitgebracht op het APPX:-label en waarvan alle opbrengsten naar de Rainforest Alliance gaan, Factory 89 is een eigentijdse IDM, voortgekomen uit het vlampunt waar het vroege ambient-werk van Aphex Twin en elektro-futurisme elkaar ontmoeten.

Voor fans van: Call Super, Drexciya, Squarepusher

Michiru Aoyama – “Fan”

Michiru Aoyama is een ambient-artiest uit Kyoto die elke dag een nieuwe track maakt en uploadt naar SoundCloud. "Fan" is slechts een klein deel van de melkweg van gewichtloze, broeierige tracks die hij tot nu toe met de wereld heeft gedeeld.

Voor fans van: Geotic, Stars of the Lid, Gas

Dirtyduck & KTVSKY – “Feel Vibe”

Instrumentaal geknipt en geplakt in de stijl van grote platenlabels van rond de eeuwwisseling, zoals Ninja Tune en Mo'Wax.

Voor fans van: Skalpel, Filmorkest, DJ Food

Kobe JT & Para – “05 Bemanning”

De onweerstaanbare Britse garage van Londen. Geen franje, speelse vibes die je naar een zonnige zaterdag in de zomer kunnen vervoeren.

Voor fans van: Mike Millrain, Ramsey & Fen, Groove Chronicles

Aeded - "In mijn gedachten"

Donkere, zware drum & bass via het Amerikaanse platenlabel Wavecraft Collective. Atmosferische elementen blijven trouw aan de harde en dystopische wortels van vroege neurofunk, aangevuld met hedendaagse klinische productie. kloppen.

Voor fans van: Hybris, Break, Ulterior Motive

Gavrosh ft. Hana Bens - "Veilig"

"Safe" is een melodieuze, filmische popmonoliet, ondersteund door een aantal indrukwekkende producties en zang met dank aan het jonge opkomende Franse duo. Stel je voor dat Burial de Frozen-soundtrack remixt.

Voor fans van: London Grammar, Tycho, Joyce Write

Linksaf - "Bang om te vallen"

Molly Brook brengt ons Wakefield's perfecte poëtische alternatieve pop. Afwisselend tussen zachte, duizelingwekkende muziek en een eerlijk gesproken woord, onthult "Scared Of Falling" de gevoelens van spanning en angst om verliefd te worden.

Voor fans van: Biig Piig, Charlotte Day Wilson, Arlo Parks

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Soundcloud?

Op dit moment zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar voor Soundcloud.

Hoeveel kan ik besparen met Soundcloud?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld bespaard bij Soundcloud, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Soundcloud kortingscode in?

Om een kortingscode van Soundcloud te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Soundcloud gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 1 aanbiedingen beschikbaar bij Soundcloud. Gemiddeld biedt Soundcloud + 1 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Soundcloud?

Je kunt besparen bij Soundcloud door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Soundcloud geldig?

Elke promotiecode van Soundcloud heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Soundcloud aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Soundcloud geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. HERHALEN TERUGSPOELEN VOL. 8: NIEUWE NUMMERS VOOR HET NIEUWJAAR
 2. Khadija Al Hanafi - "Youuu"
 3. Whitlee - "Spellbound"
 4. Jack Withers - "Gestaltzerfall"
 5. Uasmi Nasser – “Fabriek 89”
 6. Michiru Aoyama – “Fan”
 7. Dirtyduck & KTVSKY – “Feel Vibe”
 8. Kobe JT & Para – “05 Bemanning”
 9. Aeded - "In mijn gedachten"
 10. Gavrosh ft. Hana Bens - "Veilig"
 11. Linksaf - "Bang om te vallen"

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Soundcloud?
 2. Waar vind ik informatie over Soundcloud?
 3. Wat is een kortingscode van Soundcloud?
 4. Wat is het adres van Soundcloud?
 5. Levert Soundcloud gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Soundcloud

Wees een luisteraar. Vind nieuwe muziek om van te houden. Volg makers op SoundCloud die je interesseren en zie je stream elke dag groeien met nieuwe audio. Sla je favoriete nummers en afspeellijsten op in je vind-ik-leuks en laat je verrassen wanneer onze gerelateerde trackaanbevelingen je helpen nog meer te ontdekken. Het is mogelijk om je eigen of andere muziek te uploaden en over het netwerk te verspreiden via een widget die de audiospeler invoegt. Ondersteunde formaten zijn MP3, WAVE, AAC, FLAC, OGG en IFF. Om SoundCloud te gebruiken, gaat u naar de site en vult u een kort registratieformulier in. Zodra dit is gebeurd, ontvangt u een bevestigingsmail. Dat is simpel! En je bent nu klaar voor gebruik. Vanwege zijn eenvoud, snelheid en geluidskwaliteit is de tool ideaal voor bands en artiesten die hun carrière beginnen en hun muziek via internet willen verspreiden. Houd er rekening mee dat SoundCloud slechts twee uur audio ondersteunt in de gratis versie.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Soundcloud

Actiecodes1
Beste korting
Werkende kortingen0
Gebruikte codes0

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X