Tiqets Actiecodes

Tiqets Kortingscode 20% (3 kortingscodes Tiqets België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Tiqets België ✅ 2 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en 3 Tiqets Kortingscode van 26 Mei 2024 ✅ Kortingen Tiqets al 111 keer gebruikt.

Tiqets Actiecodes • Verloopt over 2 dagen
Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Tiqets Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes
ARKS
Toon code
107 keer gebruikt
Tiqets Actiecodes • Verloopt vandaag
Profiteer van deze mogelijkheid en krijg 5% korting in dierentuinen Klik hier en onthul de code
FZOO
Toon code
3 keer gebruikt
Tiqets Actiecodes • Verloopt over 7 dagen

Tiqets kortingscode: 5% korting op al onze familievriendelijke activiteiten

Tot je beschikking veel aanbiedingen op de site Tiqets. Bij ons vind je snel alle kortingscodes en promotiecodes.
FAM5
Toon code
0 keer gebruikt
Tiqets Deals • Verloopt over 8 dagen
Klik hier en ontdek alle attracties die je in Amsterdam kunt bezoeken, profiteer en krijg geweldige kortingen
Bekijk deal
1 keer gebruikt
Tiqets Deals • Verloopt over 6 dagen
Verken de attracties van Berlijn en profiteer van Tiqets verkopen met een simpele klik, mis deze geweldige kans niet
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Onze missie is om cultuur toegankelijker en eenvoudiger te maken en mensen te helpen onvergetelijke culturele ervaringen te ontdekken en ervan te genieten. We creëren het grootste en meest efficiënte platform ter wereld voor het kopen van tickets. Tiqets is een innovatief platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bezoekers tickets voor musea, shows en attracties ontdekken, kopen en gebruiken. En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Tiqets' doel is om zoveel mogelijk mensen in de cultuur te brengen, reizigers en attracties samen te brengen om fantastische ervaringen te creëren. Met een ongelooflijk aanbod aan attracties en tickets voor musea die zich over de hele wereld verspreiden (en nog steeds groeien!), Variërend van het Van Gogh Museum, Amsterdam, Burj Khalifa, Dubai, is er voor elk type reiziger iets te doen. Met de innovatieve technologie van Tiqets kunnen reizigers op het laatste moment tickets boeken vanaf hun telefoon, deze direct in digitaal formaat ontvangen en vanaf hun telefoon laten zien aan musea, bezienswaardigheden en attracties.

Tiqets is het rijk van het web voor het kopen van attractietickets voor een geplande of nog te plannen reis. Er zijn niet alleen Europese steden, maar ook steden als New York behoren tot de mogelijkheden om uit te kiezen, en wie een reis wil maken, kan de plaatsen kiezen om te bezoeken op de Tiqets-website, rekening houdend met de altijd voordelige kosten van elke attractie. Voor degenen die niet bekend zijn met de service die wordt aangeboden door Tiqets , kunnen de praktische beoordelingen naast elk type attractie dat kan worden geboekt, u helpen een weloverwogen keuze te maken; weten hoe reizigers het doen met tickets die op de website van Tiqets op de markt zijn gebracht, helpt bij het maken van een weloverwogen keuze, en feedback is altijd een uitstekende manier om de ernst van het werk van een online winkel te beoordelen. Beweeg daarom niet in het donker, maar maak een bewuste keuze door alle tickets te kopen die je nodig hebt om te genieten van een verblijf dat leidt tot het ontdekken van elke hoek van een stad, zelfs de meest verborgen en misschien minst bekende.

In Tiqets is elke stad die geliefd is bij reisliefhebbers vertegenwoordigd, alle belangrijke bezienswaardigheden zijn inbegrepen en elke dag kun je de nodige kaartjes kopen om de reis van je dromen te maken; Met de online gevonden kortingscodes is het ook mogelijk om nog meer te besparen op aankopen op de website, zoek gewoon elke dag naar de meest geschikte aanbiedingen. Tiqets is een portaal dat de wensen van reizende reizigers laat uitkomen en waarmee je voor elk museumbezoek passen kunt kopen.


De meest ingewisselde kortingscodes van Tiqets

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
5%Krijg 5% korting op dierentuinen bij Tiqets 5OFFZOO2024-05-26
20%Bezoek Amsterdamse attracties met Tiqets en krijg tot 20% korting 2024-06-03
Beste korting Vakantie en Reizen

Over Tiqets

Schitterende deals die je sprakeloos maken voor de mooiste bestemmingen ter wereld: alle, behalve alle, meest aantrekkelijke bestemmingen worden aangeboden tegen spotprijzen waarvan je kunt profiteren zodra je inlogt. De meest populaire bestemmingen en attracties zijn ook vaak onderhevig aan gunstige acties die winkelen tot een must maken. Het gaat erom het juiste moment te vinden om verbinding te maken, de site zorgvuldig te bezoeken en uw favoriete tickets te kopen.

Tiqets is een innovatief ticketingplatform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bezoekers tickets voor musea, shows en attracties over de hele wereld ontdekken, kopen en gebruiken. Ons Tiqeteers-team werkt met passie om cultuur toegankelijker te maken en biedt onze klanten de gemakkelijkste manier om van cultuur en entertainment te genieten.

Tiqets - Musea en attracties

De app Tiqets opent de deur naar cultuur voor wie niet wil wachten in de lange rijen cultuur! Of u nu thuis of onderweg bent, u kunt door culturele attracties bladeren, lokale beoordelingen lezen en papierloze tickets kopen zonder de app te verlaten. Met tickets direct op je smartphone en veel opties om de wachtrij over te slaan, hoef je nooit meer onnodige tijd te verspillen met wachten in de rij.

Deze app kan vertalingen bevatten die door Google zijn geleverd om de inhoud toegankelijk te maken in uw eigen taal. Koop je kaartje met de Tiqets , sla wachtrijen over en geniet van je ervaring!

Grote steden

Amsterdam, New York, Parijs, Rome, Barcelona, Londen, Berlijn, Boedapest, Las Vegas, Florence en vele, vele anderen.

Hoofdlocaties

Sagrada Familia, Vaticaanse Musea en Sixtijnse Kapel, Louvre, Parc Güell, Rijksmuseum, Burj Khalifa, Prado Museum, Musee d'Orsay, Heineken Experience, Van Gogh Museum, 11 september Memorial en Museum en nog veel meer.

In de toerisme- en reissector in het algemeen.

De marktkloof waar Tiqets naar streeft, is de verschuiving die we hebben gezien in hoe en waarom mensen - zowel toeristen, maar ook degenen die musea en attracties in hun eigen stad bezoeken - kaartjes kopen om naar deze plaatsen te gaan.

Terwijl sommigen nog steeds uren in de rij wachten buiten de locatie, kiezen anderen ervoor om online te gaan om vooraf te kopen en mobiele tickets te gebruiken om het proces te versnellen. Musea en de meeste andere attracties zijn niet altijd de plaatsen waar je aan denkt als je aan 'technologie' denkt, en Tiqets komt eraan en biedt een service zodat ze aan de eisen van bezoekers kunnen voldoen met een meer digitale ervaring.

Musea en andere attracties beginnen nu stilaan na te denken over hoe ze dit in hun voordeel kunnen gebruiken.

Er was een zeer Britse opschudding in de jaren tachtig, toen het Victoria & Albert Museum in Londen een reclamecampagne voerde over hoe het was om "een sterspeler te zijn met een prachtig museum eraan vast". Maar tegenwoordig zijn deze cafés en altijd aanwezige cadeauwinkels enkele van hun grootste inkomstengeneratoren, dus het online aanbieden van tickets vermindert een deel van de wrijving om mensen naar plaatsen te krijgen en later meer geld uit te geven. En als gebruikers 'het vakje aanvinken', kunnen sites ook hun eigen marketingdatabases maken om op te starten.

onze stichting

Tiqets , opgericht in 2014, is nog een relatief jong bedrijf. Elzinga zei dat ze met zo'n 3.000 museum- en attractiegroepen werkt - met haar klantenlijst inclusief enkele van de meest bezochte instellingen ter wereld, zoals het Louvre in Parijs.

Het heeft ook partnerschappen met ongeveer 2.500 reisbureaus en portals - Ctrip is een andere grote klant - die integreren met de API's van de Tiqets om tickets aan klanten te verkopen nadat ze hun reizen hebben geboekt. Momenteel komt ongeveer 35% van de inkomsten uit deze deals met derden.

Tiqets investeringsplannen worden uitgebreid

Van de kant van Airbnb maakt de investering deel uit van de grotere strategie van het bedrijf om te investeren in kleinere startups die strategisch zijn afgestemd op wat het van plan is te bouwen in zijn eigen bedrijf.

Andere investeringen zijn onder meer deelnemingen in Oyo, de in India gevestigde hotelketen; specialist in bedrijfshuisvesting Lyric Hospitality; het boekingsplatform Resy (dat uiteindelijk door Amex is overgenomen) en de gedeelde werkruimte The Wing.

Soms neemt Airbnb ook meteen bedrijven over, al zei Elzinga in het geval van Tiqets dat Airbnb het bedrijf niet benaderde om het bedrijf over te nemen.

Het overgrote deel van de groei van Airbnb is afkomstig van mensen die accommodaties in privéwoningen plaatsen en boeken, maar de interesse van Airbnb in Tiqets onderstreept hoe het bedrijf zelf de inkomsten die het per gebruiker kan genereren uitbreidt door de lange lijst met diensten op te bouwen die het zijn klanten biedt. . accommodatie voor reizen te boeken.

Het huidige aanbod omvat ervaringen (in de stad, eendaagse activiteiten), avonturen (meerdaagse rondleidingen) en restaurantaanbiedingen.

Een gebied dat Tiqets niet van plan is uit te breiden, zijn kaartjes voor evenementen of zitplaatsen. Onze focus en kansen blijven musea en attracties. Een deel van de reden hiervoor is dat velen van hen kaartjes blijven verstrekken die zijn uitgegeven bij een papieren kiosk, maar ook vanwege de opkomst van de kaskraker en het nieuwe bewustzijn van openbare veiligheid onder iconische en drukke toeristen.

Op de lange termijn wordt het interessant om te zien hoe en of Airbnb nauwer gaat samenwerken met Tiqets . Beiden zijn op zoek naar een geweldige kans. Reizen en toerisme bedragen in totaal ongeveer $ 8,8 biljoen en zijn goed voor 10,4% van het wereldwijde BBP, 2019-gegevens, volgens een schatting.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Tiqets?

Op dit moment zijn er 3 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar voor Tiqets.

Hoeveel kan ik besparen met Tiqets?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 20% bespaard bij Tiqets, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Tiqets kortingscode in?

Om een kortingscode van Tiqets te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Tiqets gemiddeld?

Vandaag zijn er 3 codes en 2 aanbiedingen beschikbaar bij Tiqets. Gemiddeld biedt Tiqets 3 + 2 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Tiqets?

Je kunt besparen bij Tiqets door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 20% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Tiqets geldig?

Elke promotiecode van Tiqets heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Tiqets aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Tiqets geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Over Tiqets
 2. Tiqets - Musea en attracties
 3. Grote steden
 4. Hoofdlocaties
 5. In de toerisme- en reissector in het algemeen.
 6. onze stichting
 7. Tiqets investeringsplannen worden uitgebreid
 8. Het huidige aanbod omvat ervaringen (in de stad, eendaagse activiteiten), avonturen (meerdaagse rondleidingen) en restaurantaanbiedingen.

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Tiqets?
 2. Waar vind ik informatie over Tiqets?
 3. Wat is een kortingscode van Tiqets?
 4. Wat is het adres van Tiqets?
 5. Levert Tiqets gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Tiqets

Onze missie is om cultuur toegankelijker en eenvoudiger te maken en mensen te helpen onvergetelijke culturele ervaringen te ontdekken en ervan te genieten. We creëren het grootste en meest efficiënte platform ter wereld voor het kopen van tickets. Tiqets is een innovatief platform dat een revolutie teweegbrengt in de manier waarop bezoekers tickets voor musea, shows en attracties ontdekken, kopen en gebruiken. En dit alles tegen zeer betaalbare prijzen. Tiqets' doel is om zoveel mogelijk mensen in de cultuur te brengen, reizigers en attracties samen te brengen om fantastische ervaringen te creëren. Met een ongelooflijk aanbod aan attracties en tickets voor musea die zich over de hele wereld verspreiden (en nog steeds groeien!), Variërend van het Van Gogh Museum, Amsterdam, Burj Khalifa, Dubai, is er voor elk type reiziger iets te doen. Met de innovatieve technologie van Tiqets kunnen reizigers op het laatste moment tickets boeken vanaf hun telefoon, deze direct in digitaal formaat ontvangen en vanaf hun telefoon laten zien aan musea, bezienswaardigheden en attracties.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Tiqets

Actiecodes5
Beste korting20%
Werkende kortingen3
Gebruikte codes111

Labels

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X