Tommy Hilfiger Actiecodes

Tommy Hilfiger Kortingscode 50% ( kortingscodes Tommy Hilfiger België) Mei 2024

Kortingscodes en kortingen van Tommy Hilfiger België ✅ 4 kortingscodes, aanbiedingen, sales en promoties ✅ Solden en Tommy Hilfiger Kortingscode van 17 Mei 2024 ✅ Kortingen Tommy Hilfiger al 3 keer gebruikt.

Tommy Hilfiger Deals • Verloopt over 12 dagen
Geniet tot 50% OFF in de Tommy Hilfiger outlet sale.
Bekijk deal
2 keer gebruikt
Tommy Hilfiger Deals • Verloopt over 15 dagen
Tommy Hilfiger stelt u een korting ter beschikking, te gebruiken bij uw volgende aankoop in de online winkel
Bekijk deal
1 keer gebruikt
Tommy Hilfiger Deals • Verloopt over 6 dagen
Tommy Hilfiger stelt u een korting ter beschikking, te gebruiken bij uw volgende aankoop in de online winkel
Bekijk deal
0 keer gebruikt
Tommy Hilfiger Deals • Verloopt over 14 dagen

Tommy Hilfiger actie: ontdek de zomercollectie vanaf €34

Op deze manier is het mogelijk om te profiteren van bijzonder voordelige kortingen bij Tommy Hilfiger!
Bekijk deal
0 keer gebruikt

Sinds 1985 biedt de Tommy Hilfiger-groep consumenten een reeks prachtig ontworpen en zeer hoogwaardige producten, waaronder toplijnen voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals sportkleding en denim, evenals een reeks gelicentieerde producten. , zoals accessoires. en geuren. . Tegenwoordig heeft het merk in Brazilië 6 eigen winkels en 9 franchises. Tommy distribueert zijn producten momenteel in 65 landen met 900 winkels. De meeste schoenen verschijnen in de traditionele blauwe, rode en witte kleuren van het merk, maar het is ook mogelijk om modellen in meer basic en neutrale tinten te vinden. Voor het maken van deze schoenen is de Tommy Hilfiger gebaseerd op een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen, maar behoudt altijd het leer als basis van het bovendeel en het rubber in de zolen, wat zorgt voor meer veiligheid tijdens het lopen.

Ben je een fan van Tommy Hilfiger ? Duurzaamheid, stijl, trend zijn de woorden die de ethiek, creativiteit en het voorbeeldige karakter van dit merk uitdrukken. Naast de charme van klassieke Amerikaanse stijl, kunt u profiteren van uw aankopen in onze online winkel met vouchers Tommy Hilfiger van prijsverlagingen. Tommy Hilfigher werd in 1985 in New York geboren als een samenwerking tussen de gelijknamige modeontwerper, van wie hij zijn naam ontleende, en de zakenman Mohan Murjani, die in 2010 werd overgenomen door de PVH Corporation. Tegenwoordig heeft het meer dan 1400 winkels in meer dan 90 landen over de hele wereld, en in 2014 bedroeg de omzet bijna $ 7 miljard. De basis van het succes van Tommy Hilfiger is de kwaliteit, respect voor het milieu en voor de klant, evenals het vermogen om mode en trends op de markt te brengen die zijn ontworpen om te overleven en in de loop van de tijd te evolueren.

Met zijn rijke en exclusieve catalogus met accessoires en kledinglijnen voor dames, heren en kinderen, is het bedrijf in staat om aan de behoeften van elke klant te voldoen. Bovendien maken de talrijke Tommy Hilfiger-kortingscodes die online beschikbaar zijn op onze website de winkelervaring eenvoudig, gemakkelijk en voor iedereen toegankelijk. Schoenen, tassen, accessoires, kleding met een jeugdige stijl. De klassieke en elegante lijnen van de Hilfiger-collectie gaan samen met de meer casual en sportieve lijnen van de denimlijn: sc laat niets of niemand buiten beschouwing. Wanneer u verbinding maakt met de website van het bedrijf, kunt u de catalogus bekijken en uw favoriete items vanuit uw luie stoel kopen. Wanneer u coupons Tommy Hilfiger ontvangt, slaat u ook uw online aankopen op. We verzamelen ze voor u op ons portaal om uw winkelervaring gemakkelijker te maken. Abonneer u op de website voor updates over de laatste aanbiedingen en mis nooit meer een promotiecode Tommy Hilfiger . Trakteer uzelf met een simpele klik op de luxe van winkelen van hoge kwaliteit tegen gereduceerde prijzen!


De meest ingewisselde kortingscodes van Tommy Hilfiger

Korting:Omschrijving:Vervaldatum:
50%Tot 50% OFF in de Tommy Hilfiger outlet sale 2024-05-29
€34Tommy Hilfiger actie: ontdek de zomercollectie vanaf €34 2024-05-31

Tommy Hilfiger

De focus ligt op het ontwerpen en vermarkten van hoogwaardige kleding voor heren, dames en kinderen. Via geselecteerde licenties biedt Tommy ook aanvullende artikelen aan voor deze stijl, zoals accessoires en geuren. Met een portfolio van premium lifestyle-merken is Tommy Hilfiger een van de meest erkende kledingmerken ter wereld. De Tommy Hilfiger is gemaakt door modeontwerper Tommy Jacob Hilfiger , die zijn carrière begon in het ontwikkelen van modellen speciaal voor zijn baas. Het in New York gevestigde merk biedt sinds 1985 kwaliteitsmode met veel toegevoegde waarde, met als referentie de Noord-Amerikaanse lifestyle. Consumenten over de hele wereld kunnen Tommy Hilfiger-merchandise vinden via een uitgebreid netwerk van exclusieve winkels, speciaalzaken en warenhuizen, evenals andere zorgvuldig gecontroleerde distributiekanalen.

Deze distributie wordt zorgvuldig gecontroleerd door een uitgebalanceerd team dat zeer divers is in geografie. Om zijn wereldwijde bereik met succes te behouden en uit te breiden, vertrouwt Tommy Hilfiger op een select wereldwijd distributienetwerk van zijn toonaangevende merken, waaronder Tommy Hilfiger, Hilfiger Denim en Hilfiger Sports . Het retailbedrijf biedt zijn consumenten een ongelooflijk scala aan design dat in stukken wordt gepresenteerd met de beste beschikbare grondstoffen. Het merk, dat de Noord-Amerikaanse levensstijl vertegenwoordigt, heeft verschillende lijnen om aan de behoeften van de meest uiteenlopende consumenten te voldoen, dit zijn: dames, heren en kinderen, evenals specifieke lijnen voor sport, jeanskleding, accessoires, parfums, schoenen en objecten De standaardkleuren van het merk zijn hetzelfde als het logo, blauw, rood en wit. Ze komen voor in alle collecties van Tommy en zijn tevens een referentiemerk.

Tommy's creaties begonnen met succes in Londen en verspreidden zich al snel over de hele wereld. Tegenwoordig heeft het merk meer dan duizend winkels verspreid over 85 landen op vijf continenten, waaronder Brazilië. Onder de vele succesvolle producten mogen de Tommy Hilfiger-schoenen niet ontbreken. Het merk creëerde de lijn in 1997, pretentieloos, alleen als onderdeel van zijn groeiproces, maar de lijn heeft grote proporties en belang gewonnen. Het zijn schoenen voor dames, heren en kinderen die mensen met veel plezier bevallen.

Tommy investeert in het creëren van modellen die het klassieke met het moderne op een unieke manier combineren.

Betaalmethoden

Voor aankopen in onze online winkel worden creditcards die zijn uitgegeven in Brazilië en in het buitenland geaccepteerd:

MasterCard, Visa, Amex, Diners Club en Hipercard.

Tot 5 termijnen zonder rente.

De in dit document beschreven betalingsmethoden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Ruilen en retourneren

Beste korting Mode en Accessoires

1. UITWISSELING VAN FYSIEKE WINKEL

Producten die zijn gekocht via br.tommy.com, sectie 'Normaal', kunnen ook zonder voorafgaande kennisgeving worden geruild in een van onze eigen winkels. Wat betreft de producten in het OFF-gedeelte van de website, deze kunnen niet worden geruild in fysieke winkels. In alle gevallen is de termijn 30 (dertig) dagen vanaf de datum van het ruillabel dat aan het stuk is bevestigd.

Ruil- en retourverzoek:

Producten die zonder voorafgaande kennisgeving worden geretourneerd, worden onmiddellijk teruggestuurd naar de klant. Omruil- en retourverzoeken moeten binnen 7 (zeven) dagen worden doorgegeven aan het Klantenservicecentrum (atendimento@br.tommy.com) natuurlijk vanaf de datum van ontvangst van het product.

RUIL- EN RETOURVOORWAARDEN

Elk product dat naar Tommy Hilfiger wordt geretourneerd, moet vergezeld zijn van de factuur, met de volgende informatie op de achterkant:

a) Volledige naam;
b) Volledig adres;
c) Bestelnummer;
d) Naam en code van het te retourneren product.
e) Reden van de ruil;
f) Handtekening van de opdrachtgever;

Zodra het product is ontvangen, wordt het onderworpen aan een kwaliteitscontroleanalyse, die tot 4 dagen kan duren, en als het niet aan de hier beschreven voorwaarden voldoet, wordt het zonder voorafgaande kennisgeving opnieuw verzonden.

Alleen producten worden geaccepteerd: ongewassen, ongebruikt, geurloos, die niet zijn gewijzigd door de klant (bijv. zoom, manchet aanpassing, enz.), intact en met het wijzigingslabel op het stuk.

RUIL- EN RETOURPROCEDURE

Voor regio's die niet worden bediend door de Home Collection-service, moet de retourprocedure worden geautoriseerd door ons Callcenter. Het product wordt gratis opgehaald door het postkantoor op het door de klant opgegeven adres. Neem contact op via e-mail service@br.tommy.com of per telefoon (21) 2575-3513. Vracht wordt terugbetaald als aan alle voorwaarden is voldaan.

DEFECTE PRODUCTANALYSE

Deze termijn kan worden verlengd met minimaal 7 (zeven) dagen en maximaal 180 (honderdtachtig) dagen. Het product zal een uitwisselingsanalyse ondergaan met een maximale periode van 30 (dertig) dagen voor de oplossing.

Tommy Hilfiger is vrijgesteld van het wijzigen of repareren van een product waarbij een kwaliteitsgebrek is geconstateerd als gevolg van slechte kwaliteit en/of gebruikstijd. De terugbetaling van de aan de koper betaalde bedragen zal worden verwerkt via dezelfde betalingsmethode die bij de aankoop is gebruikt; na ontvangst van het product in ons Distributiecentrum en controle van de voorwaarden.

TERUGBETALING VAN EFFECTEN

Voor betalingen met creditcard kan de terugboeking plaatsvinden tot 2 (twee) facturen na de autorisatiedatum voor de terugbetaling, aangezien dit afhankelijk is van de sluitingsdatum van de factuur en het financiële beleid van het bedrijf van de kaart. De terugbetaling van de aan de koper betaalde bedragen zal worden verwerkt via dezelfde betalingsmethode die bij de aankoop is gebruikt; na ontvangst van het product in ons Distributiecentrum en controle van de voorwaarden.

2. TERUGKEER EN RUIL DOOR INITIATIEF Tommy Hilfiger

Inconsistentie van de gegevens die in het verzoek zijn ingevuld.

De annulering van de bestelling en vrijgave van producten die zijn gekocht op initiatief van Tommy Hilfiger zal automatisch zijn in de volgende situaties:

Onmogelijkheid om de debitering die overeenkomt met de aankoop op de creditcard uit te voeren;
DE TERUGBETALING VAN EFFECTEN DOOR HET INITIATIEF VAN Tommy Hilfiger ZAL IN DE VOLGENDE SITUATIES GEVALLEN:

In dergelijke situaties keert het product terug naar het Distributiecentrum en retourneert Tommy Hilfiger de waarde die overeenkomt met de prijzen van het product, exclusief vrachtkosten. Onmogelijkheid van levering van de gekochte goederen door het niet-bestaan van het door de klant opgegeven leveringsadres of de ontoegankelijkheid ervan. In het geval dat een artikel van de aankoop ontbreekt, als gevolg van een storing in het voorraadsysteem geïntegreerd met het verkoopsysteem, zal de teruggave van de betaalde bedragen voor het niet op voorraad zijnde product worden verwerkt, samen met de vrachtaanpassing, en de gedeeltelijke levering. van de bestelling zal ook worden verstrekt, zonder voorafgaande kennisgeving.

Veilig winkelen

Alle gegevens die u invoert in het aankoopproces in Tommy Hilfiger zijn: versleuteld. Koop Segura Tommy Hilfiger bestaat uit een reeks acties die zijn ontworpen om de veiligheid van alle aankopen te garanderen, ongeacht de gekozen betaalmethode.

1. ENCRYPTIE

Daarom worden uw persoonlijke gegevens, de gekozen betalingsmethode en alle andere informatie die tijdens het aankoopproces naar Tommy Hilfiger wordt verzonden, gecodeerd voordat ze worden verzonden. Alle informatie die door het aankoopproces gaat, wordt automatisch gecodeerd door een specifiek technologisch systeem.

2. AANKOPEN MET CREDITCARD

De Tommy Hilfiger gebruikt het kaartnummer alleen bij het verwerken van de aankoop, en zodra de kaartbeheerder dit bevestigt, wordt het nummer automatisch vernietigd en wordt er in geen geval iets in onze bestanden achtergelaten. Naast encryptie is een andere veiligheidsfactor de automatische vernietiging van creditcardgegevens.

3. CERTIFICERING

De beveiliging van de Tommy Hilfiger-website is gecertificeerd door Thawte, een van de toonaangevende internetbeveiligingsautoriteiten, zodat alle Tommy Hilfiger-klanten hun gegevens veilig kunnen verstrekken tijdens het aankoopproces.

Veelgestelde vragen

Zijn er kortingscodes beschikbaar voor Tommy Hilfiger?

Op dit moment zijn er codes en 4 aanbiedingen beschikbaar voor Tommy Hilfiger.

Hoeveel kan ik besparen met Tommy Hilfiger?

In de laatste 30 dagen hebben bezoekers gemiddeld 50% bespaard bij Tommy Hilfiger, en soms zijn er aanbiedingen voor gratis verzending.

Hoe wissel ik een Tommy Hilfiger kortingscode in?

Om een kortingscode van Tommy Hilfiger te gebruiken, kopieer je de code en plak je deze in het daarvoor bestemde veld tijdens het afrekenen. Let op: kortingscodes werken niet altijd op elke bestelling. Soms kun je de code ook gebruiken in de fysieke winkel.

Hoeveel aanbiedingen heeft Tommy Hilfiger gemiddeld?

Vandaag zijn er codes en 4 aanbiedingen beschikbaar bij Tommy Hilfiger. Gemiddeld biedt Tommy Hilfiger + 4 online coupons en/of promoties aan.

Zijn de kortingen geldig op alles bij Tommy Hilfiger?

Je kunt besparen bij Tommy Hilfiger door één van de huidige coupons van kortingscouponcodes.be te gebruiken. Je kunt nu tot 50% besparen.

Hoe lang zijn de kortingen bij Tommy Hilfiger geldig?

Elke promotiecode van Tommy Hilfiger heeft een vervaldatum; je moet de code voor die datum gebruiken. Sommige Tommy Hilfiger aanbiedingen hebben geen vervaldatum, waardoor de promotiecode geldig blijft totdat Tommy Hilfiger geen voorraad meer heeft voor het betreffende artikel.

©2024 Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerde kopie van inhoud zonder toestemming van de auteur is verboden!

Inhoudsopgave

 1. Tommy Hilfiger
 2. Tommy investeert in het creëren van modellen die het klassieke met het moderne op een
 3. Betaalmethoden
 4. Ruilen en retourneren
 5. 1. UITWISSELING VAN FYSIEKE WINKEL
 6. RUIL- EN RETOURVOORWAARDEN
 7. RUIL- EN RETOURPROCEDURE
 8. DEFECTE PRODUCTANALYSE
 9. TERUGBETALING VAN EFFECTEN
 10. 2. TERUGKEER EN RUIL DOOR INITIATIEF Tommy Hilfiger
 11. Veilig winkelen
 12. 1. ENCRYPTIE

FAQ

 1. Hoe gebruik ik een code van Tommy Hilfiger?
 2. Waar vind ik informatie over Tommy Hilfiger?
 3. Wat is een kortingscode van Tommy Hilfiger?
 4. Wat is het adres van Tommy Hilfiger?
 5. Levert Tommy Hilfiger gratis?

Bespaar extra met een kortingscode van Tommy Hilfiger

Sinds 1985 biedt de Tommy Hilfiger-groep consumenten een reeks prachtig ontworpen en zeer hoogwaardige producten, waaronder toplijnen voor mannen, vrouwen en kinderen, evenals sportkleding en denim, evenals een reeks gelicentieerde producten. , zoals accessoires. en geuren. . Tegenwoordig heeft het merk in Brazilië 6 eigen winkels en 9 franchises. Tommy distribueert zijn producten momenteel in 65 landen met 900 winkels. De meeste schoenen verschijnen in de traditionele blauwe, rode en witte kleuren van het merk, maar het is ook mogelijk om modellen in meer basic en neutrale tinten te vinden. Voor het maken van deze schoenen is de Tommy Hilfiger gebaseerd op een breed scala aan hoogwaardige grondstoffen, maar behoudt altijd het leer als basis van het bovendeel en het rubber in de zolen, wat zorgt voor meer veiligheid tijdens het lopen.

Statistieken

TOP20 Kortingen Meest gebruikte codes Kortingen die bijna aflopen Kortingscodes met gratis levering Speciale kortingscodes Winkels met de meeste kortingen

Huidige kortingen bij Tommy Hilfiger

Actiecodes4
Beste korting50%
Werkende kortingen0
Gebruikte codes3

Topwinkels

Samenwerkende webshops

Als bezoekers via ons platform iets kopen bij een van onze samenwerkende webshops, krijgt kortingscouponcodes.be daarvoor een commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die u als klant betaalt; u betaalt geen cent meer. We ontvangen enkel een kleine vergoeding van de webshop als dank voor onze bemiddeling.

X